Hipsterul anului: rezultate

Multă lume s-a întrebat de ce pe lista aia de participanţi nu se afla Bucurenci. Ei bine, ar fi fost prea simplu. Bucurenci e în aşa hal de hipster încât ar fi nedrept să fie pus la concurs cu alţi hipsteri din România. El e un hipster de talie mondială. Pur şi simplu ar fi spulberat competiţia.

Şi competiţia a fost strânsă. Cel puţin pentru primul loc. S-au bătut aproape cot la cot Tudor Chirilă şi cu Florin Găozea de la trupa Hi5. Florin avea gheititudinea desăvârşită a unui hipster, imbecilitatea stilistică de partener de table a lu’ Naomi pe care Tudor Chirilă nu o avea. Este şi mult mai grotesc fizic decât Tudor ceea ce l-a ajutat mult, pentru că hipsterii sunt urăţi ca partea întunecată a pulii. Totuşi Chirilă a excelat muzical, câştigând puncte impresionate cu şlagărele lui de căcat, de soft rock pentru pizde la primele menstre ale vieţii. A zăpăcit audienţa cu puseurile lui de filozofie semidoctă, de prost citit şi a punctat decisiv prin lirismul lui de tot jegos, plin de clişee şi nonsensuri, lucru esenţial la un hipster de calitate. Dacă nu scrii versuri de căcat nu poţi  suferi de hipstăreală avansată, se ştie.

Aici a fost problema principală a lui Găozea. Şi el face versuri de căcat, dar versurile lui nu au pretenţia de a fi profunde şi artistice. Şi din cauza asta a picat.

Bătălia pentru locul 3 a fost şi ea strânsă, deşi la o distanţă mare de primele 2 locuri. Oricât s-a străduit Bendeac, nu a convins. Lumea pur şi simplu nu s-a decis dacă e într-adevăr un hipster sau doar un ţăran prost şi gay cu pretenţii de vedetă. În cele din urmă se pare că e doar un mârlan prost cu pretenţii de vedetă.

Favoriţii pentru unii a competiţiei, trupa The Hamsterdance abia a reuşit să apuce podimumul mult în spate. Bizar, pentru că ei erau singurii din competiţie unanim acceptaţi ca hipsteri. Cântau britpopindie de căcat fără talent în engleză, arătau ca nişte ghei supţi de puteri cu fulăraşe şi pălăriuţe. Ce s-a întâmplat băieţi? Terenul? Arbitrii? Cum aţi putut voi 5 hipsteri odârliţi să pierdeţi în faţa unor începători?

Tocmai aici, cred eu că a fost problema lor. Ei sunt nişte hipsteri împăcaţi cu natura lor. În străfundul inimii lor afone The Amsterdams SIMT că sunt nişte hipstăraşi penibili. Pe cînd un adevărat hipster trebuie să fie în negare. Să nu-şi îmbrăţişeze natura de cur al societăţii şi de parodie umană.


Scor final:

Tudor Chirilă – 2096 voturi – Trăiască cel mai mare hipster din România în 2009! Acest model moral al

Regele Hipsterilor din România, cu sceptrul şi coroana sa

Regele Hipsterilor din România, cu sceptrul şi coroana sa

pulifricilor de 14 ani care iau bătaie la şcoală şi al lui Crin Antonescu, cel mai flocul curului dintre candidaţii la preşedinţie.

Florin Găozea de la Hi-5 – 1771 de voturi. Poartă-ţi pălăria de mafiot comunal, eşarfa de pârţar pasiv şi ochelarii de prostul clasei cu mândrie! Un loc onorabil şi ne-om vedea şi la anul, poate cine ştie, mai sus în clasament!

Trupa The Amsterdams – 998 de voturi – Slab băieţii, slab. Ruşine! Mă aşteptam la mai mult de la voi! Poate la anul n-o să mai fac mişto de voi şi o să mă iau de The Mood, Les Elephants Bizzares, Omul cu şobolani, Mes Quins, The Pixels sau orice altă trupă de poponari fără talent. Sunt multe în Bucureşti. Nu mă faceţi să vă înlocuiesc!

Mihai Bendeac -812 voturi – Slab. Slab şi jenant. Păi, băi băiete! Mie mi se pare că tu nu eşti hipster deloc bă! Doar un ţăran prost cu pretenţii de vedetă! Voturile confirmă!


Aţi participat mulţi la concurs pe mail. Vreo 100 de oameni au vrut pălăria de hipster pusă în joc. Câţiva au ghicit bine primii doi , cum ar fi Mitrea, Dragoş Cătălin Palade sau Mircea Sandu.  Toţi trei aţi fost aproape, doar că l-aţi pus pe Bendeac pe 3. Trebuia Hamsterdumbs. Pare rău, pălăria de hipster nu se acordă nimănui.

Poate la anul. Succes!

A. şi ăia de au trimis pe mail o listă de doar UN OM, sau au răspuns în comentarii, în loc de PE MAIL cum am spus, sugeţi  muia de handicapaţi mintal. Nici nişte instrucţiuni atît de simple ca „TOP 3 PE MAIL” nu aţi putut urma. Spânzuraţi-vă!

***

Comentarii (42)

  • zoso spune:

    ceremonia de premiere cand si unde are loc?

  • Je spune:

    Muie Tudor!!!!!!!!!

    • bogdan muad'dib spune:

      cine curu meu are pula intre craci si tipa ca o pizda „Ne vedeeeeem jooooooii”. Ma cac in ziua de joi, ce e joi? As dori cateodata ca toate conceptele abstracte sa aiba cate un avatar, ca sa il iau pe cel al zilei de joi si sa il fut in cur si dupa sa ii dau cu pumnu in cap pana moare. Ma cac pe tudor chirila si cine i-a facut pe poponarii aia vedete. Copii retardati.

  • lol lolovici spune:

    descrierea situatiei hipsteriste aduce mult cu descrierea situatiei din campania electoral. sa deducem ca se plate face paralela: are wehipsters or are we president?

  • lol lolovici spune:

    scriu de pe o tastatura infecta. cititi printre liters.

  • mircea sandu spune:

    Ma simt bine ca am fost mentionat in postul tau. Sunt fericitul castigator al unui loz necastigator. Si cat mi-am dorit acea palarie….

  • Stupid Wankers spune:

    Are we (and by we, I mean you) stupid dumbfucks or are we (again, I mean you) plain imbeciles?

  • Domnul Bolog spune:

    @zoso: asta chiar ar fi interesant de vazut… mai ales ca ,hipsteri fiind, e posibil chiar si sa vina la ceremonia de premiere…

  • gigix spune:

    ce mi se pare misto e ca te dai pe seo-iala …

  • recoaie spune:

    (troll homosexual)

  • Drug spune:

    Frate,acuma cu Bucurenci ce pastaia mea ai ca nu pricep?:)))

  • Tudor Chirila spune:

    concurs de mica amploare comparativ cu anvergura faimei mele, dar totusi multumesc celor care m-au votat. ma bucur ca am castigat

    va iubesc, va respect, va pup in rect

  • pularau.atroce spune:

    fut intens pizdulici flocoase

  • Sixx spune:

    la anul ar fi misto sa intre si OCS in lupta pentru hipsterul anului 2010.

  • sandi bel spune:

    Stop!!!
    Am informatii ca aceste alegeri au fost in pula mea fraudate! s-a votat la 4 maini, au fost voturi cumparate, trumuism electoral, jocuri de culise, in pula mea, a fost evident! pe mine m`au sunat mai multi candidati, in fine, nu dau muie, cu diverse propuneri care mai de cacare mai de cacat. spre ex. gawozea imi cerea sa il iau drept ‘reper oral’ bendeaq se vroia ‘reper anal’ iar cand l`am auzit pe Antonescu, am paralizat!!! Am realizat amploarea fraudei – fuck.. il convinsese chirila!! Alegerile trebuie in pula mea reluate si refraudate.

  • Domnul Bolog spune:

    chirila isi merita locul… daca iesea pe locul doi se nastea anticristul!
    mai rau decat el nu exista…sau… oare?

  • Domnul Bolog spune:

    @sixx: OCS… desigur… primesc si de la mine un vot… si sa nu uitam de stefan banica JR… E? Nu ti se pare? sau ce zici de „busu” penibilu de la meteo de pe proteve… ala e penibil rau… uneori ma intreb daca se imbraca el asa sau isi bat joc de el aia de la media pro…

  • Alina spune:

    @Bolog: banica e un elvis wannabe. nu prea aduce a hipster

  • Florin Gaozea spune:

    radule, tu locuiesti in zona obor si ai net de la altfelnet?

  • SingurEu spune:

    *AL lui Antonescu. Model moral AL lui Antonescu.

    • Radu Post author spune:

      stii tu. 6 dimineata, etc.

  • silviu spune:

    In primele trei locuri ar trebui sa se regaseasca si directorul muzical de la Guerilla… baiatul asta e si gay si hipster altfel nu am auzi in heavy rotation: MIKA, MIKA, MIKA!

  • Death spune:

    Fă şi un top cu poponauţi, pentru că ai mult mai multe opţiuni. Te las pe tine să alegi nominjalizaţii, din orice sfere mai mult sau mai puţin înalte. Şi nu uita de Năstase:P

  • vasile spune:

    Pula pe buletinele de vot cand o vedem si noi ?

  • Mircea Gherghina spune:

    Da…si eu vreau sa vad modelul pe buletinul de vot… sa vedem daca ai cu ce te lauda.

  • thorski spune:

    Fa si tu o gala, gen Grammy. Premiile „Ca-asa-vrea-pula-mea”, tu faci nominalizarile, organizezi festivitatile si noi venim cu voturile.

  • FAN GIGI BECALIIII spune:

    …să-mă cac în pălăria lui…şi în gura lui..

  • Lexii spune:

    How..colorfull you are 2day :)

  • dexanul spune:

    Pai bine mai cultilor, ce pula mea e ala hipster anyway? Si daca tot exista hipsteri, alta ocupatie de cacat nu aveti decat sa votati un cacat ne/apreciat? Penibil. LA SAPA MAAAAAAAAAA!!!!

  • Romanika Blog spune:

    Haide-ti ma nu fiti rai ce va luati de Chirila. Nu stiti ca nu-i frumos sa atentati la comportamentul sau zisele unui handicapat? Ii strica imaginea de prostu satului…
    A si cat despre Bendeac ma asteptam la mai mult…mai ales ca de ceva vreme nu mai are par ca se ingingea cam tare cerebelul… pacat.

  • Scrob spune:

    I-am ghivcit pe primii 2. Poti macar sa ne trimiti palaria la primii 3 si roadem noi din ea cat consideram ca meritam?

  • Riparul spune:

    erm.. rtfmailz again, i won!11

  • w!ll spune:

    bahhhh esti fanul meu da-te-n slbz de simpatic patetic

  • cristean spune:

    ba, io am raspuns in comentarii ca sa nu particip la concurs pentru ca-s satul de chestii pe care nu le port. maica-mea nu stie engleza si-mi trimite tricouri cu „gay pride”, „will work for fun” si alte puscarii. gen posete din alea de hipster. numa’ palarii penale mai lipseau. si mai sunt si ziarist, de-mi fac astia tot felul de cadouri pe la evenimente, cred ca stii ce vorbesc, stil uscatoare de oua. si sa stii ca eu am raspuns CORECT, nu e vina mea c-au votat oligotarzii astia naspa.

  • Dr.Killjoy spune:

    Iata sursa ”insolitului” concept de ”hipster”->

    http://www.encyclopediadramatica.com/Hipster

    Jenant, baiatule, absolut jenant. Puteai sa te inspiri si tu din surse mai obscure. Haios e cum toti australopitecii astia casca gura la ideile tale atat de originale.

    Da-ti o palma. Srsly, nao! {ca tot ti-e draga encyclopedia dramatica)

    • Radu Post author spune:

      alt prost si tu. gasesti notiunea de hipster si pe wikipedia normala, ba. n-am zis eu ca am inventat conceptul niciodata. e ca si cum as scrie despre pizda si vii tu si cu proasta de ma-ta sa imi spuneti ca m-am inspirat din manualul de anatomie.

  • lolozaurus spune:

    pe cand si un top pe 2010:)

  • alupigus spune:

    omfg,cîtă lume cretină

Adaugă un comentariu