Luna dragostei

Luna februarie înseamnă multe chestii pentru mulţi oameni. Spre exemplu, pentru un domn pe care îl cunosc io, e luna când nu bea. Că i-a zis doctorul să nu bea o lună pe an, şi cum e de 28 de zile e cea mai propice. Pentru alţii este luna iubirii. Mna, cum zicea şi Shakespeare, „What is love? Baby don’t hurt me, don’t hurt me, no more”.

Mie, sincer, mi se pare o decizie ciudată. În primul rând, cine dracu’ mai are chef de futut în cea mai friguroasă lună a anului? Şi nu numai că e extrem de friguroasă, dar mai e şi după alte două luni de frig. Nu mai ai nici măcar avântul ăla solar din decembrie când îi zici uneia „Pisi, hai să ne deschiloţăm, să ne aruncăm în mormanul ăla de zăpadă şi să ne frecăm unul de altul până o topim pe toată!”. Acuma nu îţi vine să zici decât „Pula mea, hai mai bine facem un vin fiert şi ne ţinem în braţe unu’ pe altu’ până dau ghioceii”. Pula mea e ca ghioceii. Când o vezi că dă din zăpadă deja e prea târziu.

Cred că dacă faci o medie a mărimii pulii, pe tot parcursul anului, în februarie este cea mai mică. Că stă strânsă de frig. E aşa de frig încât în februarie nici nu mă rad la ouă. Sacrific estetica zonei pentru termoizolare. Prost aleasă luna. Bine, poate e doar extrem de frig la mine acasă. Deşi nu cred că-s singurul care se cacă la copcă.

Totuşi, e singura lună în care bărbaţii pot mima orgasmul. O scoţi şi îţi sufli nasul pe spatele ei.

Şi în ea îs sărbătorile ălea cu dragostea. Mare căcat şi dragostea asta. E un rahat normal, care se întâmplă cel puţin o dată la 95% din populaţia globului, şi cu toate astea, toţi se simt speciali când o au. Simt nevoia să trâmbiţeze. Gen, ăia de pe messenger care îşi pun poze lingirind jumătatea la avatar. De parcă ar vrea să ne impresioneze pe noi. Să ne zică „ete băăă că pooot!”. Bravo băăăă, eşti normal. Clar motiv de laudă.  E ca şi cum aş da eu petrecere pentru că am fix două coaie.

Şi cei mai penibili sunt ăia cu porecluţe pentru iubită. Îl vezi cât malu’ că zice „şi eu te iumbesc, fufuletele meu pufos!” şi închid telefonu’, apoi se uită fioroşi spre tine şi zic, „coae, ce bem în seara asta?”. Nu ştiu, pula mea, eu mă duc să iau o bere. Îţi aduc şi ţie un suculeţ cu umbreluţă?

Iar o să plângă mamele voastre pe 14 că nu le-am sunat.

***

Comentarii (58)

  • Golby spune:

    Hai că ianuarie e cea mai friguroasă lună :)

  • Dezinhibatorul spune:

    niciodata nu am inteles de ce sa pui un comment in care sa zici „primul in pula mea”
    pana am vazut : „0 comments”
    PRIMU IN PULA MEA!!!!!!!

  • super_fotbal spune:

    esti tareee! primu post care-l citesc despre zilele indragostitilor si care se pisha pe ei! Sa vezi cum o sa rasara uratele, de parca daca-s singur tot timpu anului ca-s un nenorocit acuma ca e ziua asta o sa sar de cur in sus…
    Esti singura ca esti o urata baaa…

  • Dezinhibatorul spune:

    =))ce cacat!!!comentariu prea scurt

  • ParamPam spune:

    pfffffffffffffffffffff…

  • Andrea spune:

    Ce norocos esti, ca la tine-n avatare se ling astia numa’ in perioada asta. La mine se ling constant.

  • neinteresant spune:

    Ba e aleasa foarte bine luna tocmai pentru ca e atat de frig! Nimic nu sta in calea unui mascul alfa, nici macar un caz terifiant de „shrinkage”! Trecerea peste provocarile perioadei sunt o reafirmare a barbatiei!
    Si e o ocazie in plus sa vedem cu cine nu trebuie sa ne vedem la uns gatleje daca sunt sanse sa apara si fufuletele lui drag si scump si mic si mumos si sexy. Si ne mai aducem aminte sa facem curat in lista din messenger, rad emoticoanele de noi ca discutam cu „lingai” laudarosi.

  • pebordura.wordpress.com spune:

    „Totuşi, e singura lună în care bărbaţii pot mima orgasmul. O scoţi şi îţi sufli nasul pe spatele ei.” =))))))))))

  • SingurEu spune:

    Nu e vorba despre dragoste. E vorba facut cacaturi, pentru a te afisa cumva. Din nou, e să te vadă lumea. Luna februarie un fel de feisbuc.

  • VanGhelie spune:

    e luna iubirii, luna frigului, luna alegerilor in partide,luna uratelor, etc. cea mai de cacat luna din an. noroc ca-i cea mai scurta

  • Canadian Stories spune:

    Cred ca confunzi luna februarie cu luna: Martie, Decembrie, August, Mai, Octombrie, Aprilie, Noiembrie, iulie, iunie si Septembrie. A, da si Mai. Si August, Si ianuarie.

  • garcea spune:

    „Pula mea, hai mai bine facem un vin fiert şi ne ţinem în braţe unu’ pe altu’ până dau ghioceii”. Pula mea e ca ghioceii. :)):)) prea belea :))

  • gia spune:

    cica:

    „esti tareee! primu post care-l citesc despre zilele indragostitilor si care se pisha pe ei!”

    gresit, este al 187628719-lea post care face asta, in fiecare an. devine mult mai enervant decat sarbatorile astea in sine. care, in fond, nu stiu de ce ar cauza asa mare indignare. vai dragostea, consumerismu’, americanii. o vai, nu, ne fut in cur americanii!

    daca tot e sa…stiti?

    noroc ca macar asta e haios.

  • ion fiul ploii spune:

    e`ntr`adevar luna cea mai friguroasa
    imi pare rau ca m`am nascut in ea, plm

  • cristean spune:

    lasa, m’. stiu io niste masturbagii sinistri pentru care e februarie tot anul. sau, ma rog, toata perioada anului cand au si ei ce sa linga cu zgomot in aglomeratia din autobuz, manca-mi-ar pula iliescu, ca acuma nu mai da arme gratis la toti barbosii!

  • TheCreatrix spune:

    Deci scara elitistului.

    1. imi place valentines day, suntem după revoluţie, uite sărbători americane, e 1995, am scăpat de comunism, si uite ce frumos e să văd inimioare in ferestre şi sucuri şi drajeuri si filme bune pe pro tv.

    2. mă piş pe valentines day. e 2000, deja sunt la facultate, frate, noi suntem rebellious, noir, indie, hip and hop, mă piş pe consumerism şi pe americani, băgaţi rage against the machine şi să cânte zack si morello despre anti america.

    3. mă, dacă mă gândesc mai bine, nu e chiar aşa mare sulă cu sărbătoarea asta, e 2010, am si eu o vârsta, m-am logodit, stau cu prietena, uite, ar fi frumos să mergem la restaurantul lui nicu de sărbătoarea asta, la urma urmei ce e rău in a-ţi plăcea Valentines Day?

  • danucblog spune:

    Si cu cacatul asta de 14 februarie, pe care eu il ignor cu succes, incepe marea cheltuiala de iarna-primavara. Deh, femeile, can’t live with them, can’t live without them.

  • Terente spune:

    Toti cei care au dat commenturi inaintea mea sa-mi suga pula. Am zis!

  • Sf. Andrei spune:

    Auzi Marghioala? Iar e vorba de scari. E cam ciudat.

  • Cartman spune:

    Gia ai un ou de la mine. Momentan atat meriti

  • manu spune:

    esti bun, prietene, recunosc, dar te cam contrazici :) in alt post ziceai ca in luna asta „tre sa fi chiar prost sa nu futi. poti sa te manjesti si cu cacat pe fata ca tot futi.. la cat de disperate sunt femeile..”etc etc. si acum zici ca „cine mai are chef de futut in cea mai friguroasa luna a anului” ordoneaza-ti ideile, cocosel :)

  • jalex spune:

    bah
    14 februarie e prilej pentru toti labagii sa-si scoata tarfele la cel mai tare fast food din oras ca sa nu zica putorile ca „niciodata nu facem nimic,cred ca nu tii la mine…”si alte cacaturi de genu asta.si dup-aia ii da o muie in scara blocului si…wow ce fain a fost de ballantine`s dei.
    a
    era sa uit
    si e „fain” ca toti taximetristii in foame isi umplu masina cu inimioare si baloane si scriu pe ea „love taxi” si…pulamea…mai fac si ei un ban
    cred…

  • Victor spune:

    Bă, te mai dai şi centaur… Cum pula mea mă, te ridici la rangul de mare futac şi te speri de câteva zeci de grade sub zero? Io nu numai că mă cac la copcă- Io fut la copcă. Dacă înghiaţă pizda, eu fut oricum. De-aia e pusă în februarie… e momentul în care se alege grâul de secară. Şi dacă era pusă în august nu mai eram 6 miliarde. Eram 12.

  • adi spune:

    labar…
    ai si semnatura lui maddox pe cur?

  • bostanu spune:

    epic koaie. pupici pufosi si colorati

  • Euglena spune:

    Meh, la mine e no fap february. So far so good. Astept prima polutie :(.

  • Kp` spune:

    Lol eu fut la copca! Si car caldura cu sacul acasa! Februarie e vrajeala

  • andreirosu spune:

    mi-a placut introducerea :))

  • cockstel spune:

    visurat suge pula.

  • AI spune:

    ooooo…mie mi se pare tare dragalas ca Radu vrea sa-si tina iubita in brate :) dar…cand se termina vinul…ce cacat faci??

  • Pilat D'Amai Bini Pilung spune:

    Si eu, tot la copca.
    Mentala, cum alt?
    Da’s nervioz si se-ncovoaie.

  • Aristotel spune:

    Ultimul paragraf a fost cel mai tare.

  • Pilat D'Amai Bini Pilung spune:

    ^Dhiabhate, mai omule!

  • Ala fara nume spune:

    eu personal zic ca luna de varat sarpele la gaoace…imi bag pula in februarie.

  • ion fiul ploii spune:

    e singura luna in care o ard pe misionar sa ma incalzesc

  • Grivie spune:

    Total de acord!
    :))
    Oricum, mi se pare inteleapta decizia omului cu bautul. Totusi!

  • Marghioala spune:

    Radu are gagica si’o iubeste. Al’fel cum moare ea puterea centaurului omniscient asa de’odat calendaristic vorbind? In alta ordine de idei, io ma fut oricand se mijeste ocazia, nu tine de anotimpuri, echinoctii, solstitii, chenzine, sarbatori legale si oktoberfest numa ca ma’ntreb daca’mi vine ciclu’ mai repede luna asta ca era pe la sfarsit planificat.

  • Porcuşorul Radioactiv spune:

    Cum o fi sa te lingi cu „pisi” la avatar?
    Adica tu o lingi la avatar si ea-ti sufla mucii din trompa ?

  • Scrob(cu B ca T era ocupat) spune:

    Genial. Ca de obicei…
    mi-am gasit ocul in ultimele tale 2 posturi si iti multumesc.
    Mi-am sunat iubita mai devreme si dupa ce-am vorbit cu ea o ora jumate i-am spus la final ca o iubesc enorm si ca e viata mea, ratzusca mea…
    Da-te-n mata k esti genial !

  • piticu81 spune:

    Scrie si tu un articol despre ce se face in ziua de dupa betie. Ziua aia cand esti mahmur, te doare capu’ si tot kktu. Yo cel mai bun lucru pe care il gasesc de facut in ziua aia e sa beau in continuare. Dar ma gandesc ca se poate face si altceva. Zi-ne tu ce…

  • Marghioala spune:

    Ma, io m’am confuzat si tot intr’o dilema sunt. Daca luna asta trebuia sa’mi vina ciclu’ la sfarsitu’ lunii, inseamna ca’mi vine pe 28 si luna viitoare tot pe 28 sau zilele lipsa se iau in calcul retroactiv si’mi mai vine abia de Paste? Si cu salariu’ o fi la fel? Oh, shitty fuck, nue bine.

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    ratio ex dilema et confusio
    sazi ghinisor

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    @piticu81
    Daca ai scris sincer, ai nevoie de ajutorul prietenilor (pe langa medici, familie, bla-bla).

  • solo spune:

    @adi
    ai ocupatie? nu prea ai,hai la mn sami sugi pula lugu luguuuuuuuu

  • adi spune:

    nu-i dragut el/ea solo asa cum incearca sa fie amuzant si sa iasa in evidenta?
    jenibil ba…

  • solo spune:

    @adi
    nu vreau sa ies in evidenta gunoiule,da vad ca tu nai ocupatie.Chiar nu vezi ca poza aia e la misto? Daca nuti convine taci in pula mea draq.Get a life you moron!

  • adi spune:

    si ce poza mea e la modu’ serios? poza ta e la misto, comentariul meu in care fac misto de comentariul tau e la misto.
    Jet la cacat!

  • solo spune:

    @adi
    NO SHIT!mdea,exact cum credeam.

  • adi spune:

    dupa cum am spus… :)

  • aka spune:

    mda…not interesting :-|

  • fututzelapemata spune:

    Ia cec zis out, coae! Aria geografica in care iti proiectezi elucubratiile e doar in emisfera nordica, bag seama. Daca-ai gandi la nivel global si ti-ai imagina ca esti in Australia, spre exemplu ti-ai da seama ca nu-ti mai ingheata pula in februarie. Ce esti asa prost?

  • oana jugravu spune:

    iar ma distrezi..maxim..si nu! stiu ca merit! =))))

  • draistaru iuminita spune:

    Omule esti super!Ai o inteligenta de invidiat si suntem pe aceeiasi lungime de unda.Tine-o tot asa.

Adaugă un comentariu