Să le dau leucemuie susţinătorilor lui Daniel Răduţă

Pentru norocoşii care nu au auzit de personaj, Daniel Răduţă e domnul castor din fotografia de mai jos. „Un om, un destin, o luptă, gânduri mai mult scrise decât spuse”, după cum scrie mai mult decât spune site-ul lui. Un buzoian banal, fără nimic special în CV în afară de acei dinţi cu care ar putea prelucra prin aşchiere scânduri în piese de şah.

Dar, mai mult de atât, Daniel Răduţă e un fel de Haiti a bloggărilor din România. Cu toate că nu a făcut nimic special, în afară de o leucemie, s-au strâns peste 150 000 de euro pentru a-l salva. Cu el nu am nimic. Mi se pare o reuşită extremă pentru un om în aşa hal de banal faptul că a strâns destui bani pentru a-şi face un transplant de măduvă. Bravo, viezure! Ai câştigat la internet!

În schimb pe toţi oamenii care au donat pentru dinţosul ăsta şi îi au reclama pe bloage i-aş călca pe ochi. Chiar altă cauză nu aţi găsit? Dintre toţi bolnavii terminali, unul care FACE ceva mai interesant, care ar putea să împingă cu ceva lumea în sus prin continuarea vieţii lui nu aţi găsit? Pula mea, un copil talentat la ceva, un orice. Nu era? Da’ atunci o şcoală de la ţară de modernizat, care ar ajuta o turmă de copchii nespălaţi pe câteva generaţii, n-ar fi o risipă mai bună de euroi ?

Repet, nu am nimic cu omu’, îi urez sănătate sănătoasă. Doar că nu cred că merită caritate. Nu mi se pare că a făcut ceva care să merite 150 000 de euro. De ce el şi nu orice alt leucemuist din ţară?

Şi toată treaba merge cam aşa.

Prostul vrea să doneze. Prostul vrea să se simtă om. Să ajute alţi oameni, să fie validat ca fiinţă superioară capabilă de compasiune. Dar prostul face asta cum ştie el mai bine. În grabă, superficial, ca să se întoarcă la futut nevasta şi crăpat seminţe. Puţin îi pasă prostului cui donează, cine e ăla şi ce face cu banii. El vrea să dea banu şi să se simtă bine că a ajutat. Restul e vrăjeală. Ba mai mult, cu cât ştie mai puţine cu atât se simte mai bine, că detaliile complică actul. I-a văzut mecla pe net, gata, ăsta merită banu’!


Nu contează că Daniel Răduţă aruncă o sumă aşa, de 120 -150 de mii de euro ca nevoie, fără să explice exact ce vrea să facă din banii ăştia. Să vină ca un chelner, cu „ardei iute – 1 leu, smântănă, 1,6 lei, chiflă – 2X1 leu” . Nu, aruncă aşa, o sumă cu marja de eroare un merţan fain cu scaune de piele.

Dar e convingător dacă tot ce vrei e să donezi, fără discriminare.

Totuşi s-a depăşit suma, şi oamenii continuă să doneze. De restul banilor Daniel Răduţă o să-şi îndrepte urechile şi o să-şi pună dinţi de om.

De fapt nu, donează la alt anonim mediocru şi bolnav.

Cine-a donat în noi, Daniel Răduţă unu, Daniel Răduţă doi.

Muie vouă, cretini care donaţi doar de dragul de a dona. Ca să vă sugă nevasta pula, că sunteţi sensibili. Muie vouă!


*Nu cred ca s-a inteles clar. Si eu in situatia castorului de Răduţă aş face exact la fel. Aş încerca să mă fac bine din mila voastră. Dar dacă mi-aţi da bani, aţi fi proşti. Asta încerc să zic. GG Răduţă, restul ipocriţi şi fraieri. Dacă a înţeles cineva că mă iau de el, sugeţi cucu’. Nu a fost cazul. Acuma ciocu’ mic, încercaţi să înţelegeţi ce vreau să spun, dup-aia decideţi dacă tre să vă simpteţi ofensaţi sau nu.

***

Comentarii (284)

  • b0ob spune:

    tu ai donat?,,,,,,,,,,,,,,,

  • Alki spune:

    Romanu’ n-are ce manca si da altuia bani pentru un cacat de boala. Hai sa donam toti sa ii salvam pe toti ca sa ne intoarca curu’.
    Tara lu’ Nimeni-Voda…

  • Andrea spune:

    @Alki, ca 2 euro mi-or acoperi chiria, cheltuielile, mancarea si tampoanele.
    Cacat de boala-i cand iti curg mucii si debitezi, cum o faci amu’, alta-i o boala pentru care se cer donatii, de obicei.

  • ?????? spune:

    Alki esti prost si analfabet.
    Radu tu esti pe bune????

  • Vartosul spune:

    Las-o bai in pula mea, ca nu-i asa cum zici tu. Din asa de multe motive, ca mi-e lene sa-ti povestesc. Hai sa te fut.

  • Tudor Chilira spune:

    Inseamna ca o sa o calci pe ochi pe colega ta (sau fosta colega) Simona Tache?

  • una care a donat spune:

    stai linistit, eu zic ca se gasesc bani si pentru un plin de benzina, sa te salveze si pe tine. ruperea coloanei sau ceva asa, soft, sa nu mori, doamne feri! asa ca eu iti recomand sa traversezi numai prin locuri permise de-acum. si sa te uiti bine, dar bine de tot, in holul blocului, seara cand ajungi acasa. nu se stie niciodata. vezi bine, e plin de oameni saritori.. cineva te-o ajuta si pe tine sa nu te mai chinui. hai, gurita maaaaaare!

  • cockstel spune:

    @una care a donat

    vino te rog cu chitanta donatiei ca sa-ti oferim un platou de muie, din partea casei.

  • Cougar spune:

    împlântător, cam ştiu despre ce-i vorba, în cazu’ ăsta.
    şi, tot împlântător, ştiu câte porcării şi tâmpenii neadevărate ai băgat aici.
    oh, and, no humour at all. io zic că poţi mai bine.

    ţi se cam duce linia de vizitatori în jos, ă.

  • elizabeth spune:

    Si mie imi place ciorbita de vacuta cu ardei, smantanica si chifle.

  • cockstel spune:

    smantanica de om iti palce?

  • elizabeth spune:

    Lu ma-ta ii place.

  • cockstel spune:

    vai, te-ai suparat? saracuta. mars la scoala.

  • elizabeth spune:

    Ma-ta s-a suparat.

  • SingurEu spune:

    *AM MAI TRIMIS COMENTARIUL ĂSTA, DAR VĂD CĂ N-A APĂRUT.

    (Precizare prealabilă: pentru că așa am considerat eu, nu l-am susținut pe blog și nici nu am donat bani în cauza asta.)
    Dar bă, când e să faci o faptă bună, ideea e s-o faci, nu să te gândești că ai avea posibilitatea să faci una și mai bună. Nu e ca la reduceri la țoale, când aștepți valul doi de reduceri, că porți 45+ la picior și oricum găsești. Sau la piață, când te duci în altă parte, pentru că știi tu un loc unde găsești pătrunjelu’ cu o m(u)ie mai ieftin. Sau cauți în hypermarket o promoție mai înduioșătoare pe raft.
    Nu! Fapta bună o faci (și taci din gură) sau n-o faci (și taci din gură) și nu e nicio supărare. Dacă vezi un moș pe stradă în pericol să fie călcat de o mașină, îl iei pe sus și-i salvezi viața. NU STAI ȘI TE GÂNDEȘTI SĂ-ȚI PĂSTREZI ENERGIILE PENTRU CĂ ACOLO UNDEVA EXISTĂ UN COPIL ÎN ACEEAȘI SITUAȚIE, CARE MERITĂ MAI MULT.

  • SingurEu spune:

    P.S. Creatrix, sunt cu ochii pe CALITATEA comentariului pe care-l lași!

  • leviathan spune:

    Asta nu e bine, suntem oameni ce dracu’. Dar poate ai dovezi si atunci imi retrag cuvintele.

  • cockstel spune:

    elizabeto.
    mama nu se ataca ca nu are anturaj cu prostii. in alta ordine de idei, urma aia de gramatica de-o ai la bot se asorteaza cu tarana de sub unghii?

  • Pușcăriașu' spune:

    N-am fost pe saitul lui, să văz care-i „momeala”, dar dacă a reușit să strîngă banu’, chiar fără să fi făcut ceva demn de admirația TA, îi merită coaie. Dacă ai fi pe moarte, ai da și tu din aripioare, crede-mă. Pînă una-alta, scoru’ e 1-0 pentru el. Cînd te apucă și pe tine ceva cancer în coaie să vedem dacă egaleƶi.

  • elizabeth spune:

    Ma-ta are tarana sub unghii.

  • cockstel spune:

    la fel, nu are cum sa aiba tarana sub unghii pentru ca nu o arde la muncile campului. spune drept, scara rulanta ti s-a parut aproape la fel de miraculoasa ca si buda din podea si apa din perete, este?

  • Andrea spune:

    Nu la fel de miraculoasa ca lu’ ma-ta.

  • cockstel spune:

    Ita, se pare ca nu numa’ menstruatia vi se regleaza concomitent. Esti genial de proasta ca si amica de mai sus.

  • elizabeth spune:

    Nici macar nu iti citesc dumele plictisitoare de licurici agitat.

  • Andrea spune:

    Nu te-o invatat ma-ta ca nu-i tocmai masculin sa vorbesti cu tipe despre menstruatie.

  • anca spune:

    esti patetic, nu se pot rezolva toate cazurile deodata, nici maca o ierarhie nu se poate face intre cazuri mai grele si cazuri mai putin grele. e bine ca a strans omu suma. teribilul din tine, neasezat la casa lui, vorbeste, e normal, dupa cativa ani o sa vezi mai indulgent toate astea. sau daca nu, o sa apari in reclama la Holsten cu berea la 2L.

  • ion fiul ploii spune:

    bha,noi de ce nu ne`am tras`o niciodata ?

  • Valjean spune:

    donaţi-mi bă şi mie de bere câte 2000 de lei, nu 2 euro pe lună dacă tot sunteţi aşa filotimi. sufăr de o boală necunoscută şi s-a constatat de către cercetătorii bitanici că numai consumul excesiv de bere mă ţine în viaţă.

  • tumblin spune:

    evident ca se ataca astia ca niste cretini ce sunt. la partea cu marja de eroare=mertan, oho…
    l-as sugruma incet,incet, l-as anina de-o grinda, pana ar avea mainile reci si o privire stupida.

  • Marghioala spune:

    Singura chestie care chiar m’a pus pe ganduri dupa ce’am citit si post si commenturi este intrebarea lui ion. Mi se pare cea mai pertinenta observatie in retorismul ei.

  • Gay brie l spune:

    Auzi, Elizabeth, n-aveam nimic cu tine pana cand nu am citit toate comentariile tale. Tu nu ai invatat la scoala sa injuri decat de „ma-ta”? Unde naiba frecventezi, in Amish Country? La naiba, fato, daca n-ai imaginatie, deschide ochii, invata si taci dracului din gura! Si acum zi-mi si mie ceva da mama, ca nu ma supar. Dar poate imi demonstrezi ca ma insel si ma injuri intr-un fel nou.

  • Gay brie l spune:

    Va rog, donati-mi si mie cativa banuti. De ce? Pentru ca sunt un homosexual care mananca branza mucegaita si nu are nume, ci doar o initiala. Prietenii si oamenii inteligenti isi vor da seama de hazul si ironia motivatiei mele. Cei de aici, nu, cu cateva excepotii: Radu, Marghioala, Pilat (si cum dracu o mai fi, ca are un nume tampit de lung si intricat), Pizdex 5900EX (care in continuare eu cred ca e tot Radu) si cam atat.

  • porcusoru isteric spune:

    ia sa vezi cum apar pizdele de la snspa sa te injure de mama!
    neinimosule!
    ba’ p-a lu ma-ta! sac!

  • gabytzu spune:

    (troll gheu)

  • Gay brie l spune:

    Eu cred ca ai stat atatea minute sa scrii pentru ca ti-a mancat mult timp sa pui toate punctele alea.

  • elizabeth spune:

    Gay briel, ma-ta frecventeaza Amish Country.

  • elizabeth spune:

    Eliz .: ce labari jenanti
    Eliz .: n-au ce face decat asta
    Eliz .: mai bine desenez in paint
    Eliz .: decat sa scriu neologisme
    Andi: da, exact )
    Eliz .: in commenturi de 15 kilometri pe pitici

  • Rhs spune:

    Fara suparare , nici eu nu am nimic cu respectivul si intr-adevar nu merita dar nu ti se pare ca face exact ceea ce ai zis ca nu suporti cu 2-3 posturi in urma ?

    ” Şi această logică absurdă, această problemă pe care şi-o punea el, că eu aş da mai puţini bani m-a uimit profund. Nu îmi venea să cred că există oameni pe care i-ar deranja că profit EU deşi EI nu pierd nimic. Atunci am înţeles eu că ţărănia nu ţine de cât ai prăşit şi cât de bine mulgi o vacă. Ţărănia vine din suflet. ”

    Bafta la traffic , si cat mai multe posturi cu pozitiile sexuale :> Stiu ca poti mai bine !

  • tot ala spune:

    @RHS : bine subliniat…
    @Radu : tot mai trist…

  • Sorin spune:

    Nimic nu poate fi mai penal decat un om care e gata sa incalce niste granite morale si sociale doar ca sa-si faca un pic de trafic pe blog.

    Am vazut aplicata tactica asta la case mari de tot si e penal ca functioneaza, dar e mult mai usor sa iti mearga vorba ca uite ce a scris ala. Si toata lumea, ma rog cei interesati, va intra sa vada, exact ca link-uri cu „Beyonce topless”

    ps: nu am donat si nici nu stiu nimic despre caz

  • Gay brie l spune:

    MULTUMESC, LIZUCO! MI-AI FACUT ZIUA FERICITA! Acum am vazut ca esti doar o adolescenta/tanara limitata, care s-a pierdut pe aici.
    In alta ordine de idei, de ce credeti voi ca cel care doneaza ceva (bani, mancare, haine etc) trebuie sa fie felicitat? E un gest perfect normal si natural. Asa cum e si alegerea cui sa donezi. Lui Radu nu i se pare normal sa donezi aiurea, fara sa te interesezi de cauza celui caruia ii dai un ajutor banesc. Pentru ca la bani se rezuma totul. Traim in tara in care totul se poate falsifica, inclusiv un dosar medical de boala terminala. Cum naiba poate Daniel Răduţă asta sa posteze atata pe blog cand are leucemie acută limfoblastica si doctorii ii dau Valium, dupa cum spune si el? In pula mea, mie numai de stat pe net nu mi-ar arde cand mor in cateva luni si se presupune ca sunt in dureri mari. Asa ca mesajul de pe blogul Piticului e clar: deschideti ochii cand dati bani pe net! Ca blog, pricepere la scris si o tara de bani sa mituiesc un doctor am si eu si nu doar eu.
    Si da, mai bine dau bani la o scoala saraca decat la un azil de batrani, mai bine ma duc si cumpar un sandvis si il dau cersetorului care vrea bani decat sa imbogatesc un rahat gras de tigan care merita executat numai pentru ca exista, mai bine donez 2 euro unui copil care are ceva perspective de a face ceva in viata decat unui bosorog caruia ii curg basinile si mai are 2 ani pana crapa (daca ii dau bani, ii prelungesc suferinta, daca nu, nu are bani de medicamente si scapa mai repede de suferinta).

  • Gay brie l spune:

    Erata:
    „Acum am vazut ca esti NUMAI o adolescenta/tanara limitata, care s-a pierdut pe aici.”
    Pardon, scuze!

  • elizabeth spune:

    Si cum altfel as fi putut sa fiu, nelimitata?

  • Gay brie l spune:

    @Elizabeth
    Jignirile ca jignirile, sunt slabe, nu ai imaginatie, am inteles, dar tu ai probleme si cu ochii? Nu vezi ca ma cheama Gay Brie L, nu cum ai scris tu? Ce naiba, fata, in halul asta de prostie esti? Te grabesti atat de tare sa ma injuri incat nici nu stii cum ma cheama? Sunt proFUND ofu(sca)t?

  • Andrea spune:

    Gay, ma-sa lu’ ma-ta ce are de zis la perspectiva ta asupra bosorogilor?

  • robbie spune:

    Scopul ti l-ai atins. Trafic ai, comentarii la fel, destul de multe. Iti ajung pana la urmatorul articol de genul. Poate data viitoare te iei de Leonard, cel mai frumos copil din lume.

  • Gay brie l spune:

    Nu, tinzand catre nelimitare, ca Eminescu spre absolut. Asta ar fi un deziderat frumos. Hihihi, stiu cuvinte mari!

  • Valy spune:

    Atat ai putut si tu…

  • elizabeth spune:

    Gay briel, sa ai pretentii la ma-ta sa iti spuna „numele” corect, nu la mine.

  • Gay brie l spune:

    Bunica-mea a tinut pe picioare 4 ani osteoporoza de una singura. Desi statea cu noi in casa, nu accepta niciun fel de ajutor, in afara de mancare, pe care i-o gatea mama, tata sau eu si transportul la baie, ca nu putea merge singura. In rest, totul singura. 4 ani! Asta da batran, nu un cacaliv din ala care se agata de viata, fute la cap toate rudele ca pe el il doare aia, aia sau ailalta, ca nu vrea sa moara si alte rahaturi din astea. Asa ca nu-mi schimb parerea despre bosorogi.
    Eu as prefera sa fac eutanasie decat sa fiu internat la azil sau sa cad pe capul copiilor. De ce pula mea sa mai traiesti, frate? Cu ce mai esti folositor societatii la 90 de ani, cand nu-ti mai recunosti nici propria gaura de cur?

  • Gay brie l spune:

    Ma, tu ai un fetis cu mamele sau ce?

  • Adi Hadean spune:

    Sunt unul dintre susținătorii acestei cauze. Sper că atunci când ne vom întâlni, să-mi spui în față că-mi dai leucemuie. Nu de alta, dar nu-mi place să fac reverențe pe sec.

  • Army spune:

    Si…cum se ia leucemia asta?

  • s spune:

    cineva zicea pe aici sa te rogi sa nu ajungi in situatia lui/ ba omida tu nu stii ca radu e anti-cristul ?!?

  • Pulaul spune:

    bai radule, e prea de tot sa te iei de omu asta, las-o-n pula mea… maine – poimaine poti sa fii si tu in locu lui

  • Gay brie l spune:

    Mama, ce viitor ii preziceti voi lui Radu. Dupa ce ca deja are ceva pe pula, acum ii spuneti ca s-ar putea sa aiba cancer, SIDA, impotenta si alte boli care nu se trateaza numai cu Rudotel si votca.

  • Gay brie l spune:

    Si e extrem de interesant cand un tip numit Pulaul face pe moralistul: „Hai, ba, Radule, las-o dracului, ca poti fi chiar tu in locul lui!” Mai, mai, ce baieti plini de simt civic, cum vor ei sa il indrepte pe Pitic!

  • Nu Stiu spune:

    @GayLord- N-am comentat niciodata, dar nu ma pot abtine. Numai gura ta se-aude. Shut the fuck up!

  • Gay brie l spune:

    Stiu, mi-e sa nu-mi iau ban. Gata, tac, ca ma uit la Badea! Promit ca tac.

  • Nu Stiu spune:

    Te uiti la Badea si-l aprobi, ca sa ma exprim eufemistic, pe Radu. That’s just wrong!

  • whatmydickvrei spune:

    bai gaybitzu , mai taci in pula mea de retardat pupincurist ca ai acoperit juma’ de internet .

    si fiecare-si da banii unde vrea , altii la donatii , unii in cluburi , altii pe jocuri de cacat , aia ca mine pe curve . ca tine .

  • Bula spune:

    off topic:
    Cockstel s-ar traduce Pulastel? Sau Falustel? Cu un ‘s’ sau cu doi de ‘s’? LAME =))

    on topic:
    Pula mea.

  • Gia spune:

    Comentariul lui SingurEu a fost singurul pe care am avut rabdare sa il citesc pana la capat. Suntem toti subiectivi si nu exista echitate totala, dar nu se face comert cu mila.

  • Arbaitmachtfraieri spune:

    Eu sugerez sa incepeti fiecare sa va faceti blog din timp, pentru a aduna bani. In cazul in care da dracu peste voi si mai ca nu crapati.
    In rest, sunt de acord. Ce pula mea e cu cersetoria asta generalizata. Imi bag pula in virtutea crestina numita „caritas”. Romanii ar trebui sa mai ia cateva mui de la o afacere din asta ca sa se mai gandeasca…

  • Porcuşorul Radioactiv spune:

    Hai sa ma bag si eu in seama, desi o sa risc sa fiu luat „la gramada” cu cei multi si putin ganditori ( scuze celor putini si ganditori )

    1. N-am sustinut la mine pe blog cazul respectiv si nici n-am donat. Dintr-un fel de retinere, poate stupida, nu mai dau nimic de cand am vazut Filantropica

    2. Intr-adevar, mi se pare cam a ipocrizie si instinct de turma sa luam un norocos la intamplare ( din intamplare, unul mediatizat ) si sa ne batem cu caramida in piepr ca l-am salvat. Dupa parerea mea, o donatie adevarata este ANONIMA.

    3. Radu a reactionat extraordinar de penal la postul asta, cu scopul evident de a crea o cearta si de a mai revigora traficul, blegit de lunile de hibernare ianuarie si februarie. Pun pariu ca o sa se adune minim 300 de comentatori cu bale la gura. Bag pula. (Inca) o bila neagra de la mine. Spor la trafic, de care tot zici ca nu-ti pasa.

  • sictir spune:

    esti mai prost ca apa calda! bai cap de pula, banii i-au dat prietenii si aia care dau si in alte cazuri, dar esti mai prost decat gaura covrigului sa pricepi ceva.
    hai sa ma cac in tine :)

  • manu spune:

    Bai raducule, de la un om cu suflet mare care ar ajuta si o musca, fara sa se gandeasca daca exitenta ei ridica sau nu lumea in sus: ba, sa-ti ajute tie soarta in asa fel in cat sa-ti loveasca un copil sau doi fix boala asta. Leucemie, tati! Si atunci sa stai in dubii daca e mai etic sa pui poze pe site-uri sau sa cersesti cu poza in mana la metrou sa faci rost de bani. Asa sa-ti ajute Dumnezeu.
    viata suge! Dar viata nu iarta niciodata.
    (recunosc, ca ai talent, dar daca ai dat la jurnalism ca sa poti injura oamneii cu still pe bloguri, n-ai facut nimic. Tot un ratat ramai :) )

  • Ma-sa lui Gay Brielica spune:

    Vai prost te-am facut!

  • Lisbeth spune:

    Elizabeth, faci numele de ruşine.

    Radu, calm. E un anonim. De ce nu te-ai revoltat când se strângeau bani pe toate părţile pentru Anca Parghel, odihnească-se? Că doar nu era singura bolnavă de pe lume, dar era printre puţinii fericiţi care beneficiau de publicitate. Sau când pentru Cristi Minculescu s-au găsit bani de la CNAS ca să se opereze în Germania? Vrei să-mi spui tu că ei sunt sau, după caz, erau mai cu moţ? De ce, pentru că dădeau mediocru din amigdale? Mă scuzi, e urât ce zic, fie-i ţărâna uşoară lui Parghel, dar dacă e să fiu absolut sinceră, nu e lumea mai săracă fără ea.

    Or, pe neica nimeni ăsta eu îl admir. Dacă e pe bune bolnav şi a reuşit să primească şi el ajutor, neica nimeni fiind, atunci cinste lui! Nu-mi ia nici mie şi nici ţie banii ăia din buzunar.

  • plm spune:

    @radu

    sa te vad pe tine cand esti cu un picior in groapa ce faci pt niste euro,te caci pe tine cam mult

  • Osciobi spune:

    Sigur esti grasa.

  • Gen spune:

    Asta nu mai avea ce sa scrie si a bagat idiotenia asta.Rusine Radule,te-ai facut de cacat cu articolul asta.

  • sictir spune:

    (troll gheu)

  • CanadiaStories spune:

    bai radu, mama ta citeste ce scrii? pai e frumos ce faci? cred ca te-ar pedepsi si nu te-ar mai lasa afara sa te joci 3 zile…e pacat. esti mult prea tampit.
    in alta ordine de idei, nu stiu care din voi astia care va spargeti pe net ati trait in casa cu cineva bolnav incurabil.
    umor nu a avut. trafic, tu si visurat. si eu.

    • Radu Post author spune:

      Nu cred ca s-a inteles clar. Si eu in situatia castorului de Răduţă aş face exact la fel. Aş încerca să mă fac bine din mila voastră. Dar dacă mi-aţi da bani, aţi fi proşti. Asta încerc să zic. GG Răduţă, restul ipocriţi şi fraieri. Dacă a înţeles cineva că mă iau de el, sugeţi cucu’. Nu a fost cazul. Acuma ciocu’ mic, încercaţi să înţelegeţi ce vreau să spun, dup-aia decideţi dacă tre să vă simpteţi ofensaţi sau nu.

  • aalex spune:

    Bravo! Sustin ideea ta..cu ce pula mea e asta mai deosebit decit altii? moare dacaq nu face transplant? ei si? un idiot mai putin ..pina la urma tot o sa moara, mai devreme sau mai tirziu..toti murim, fie bogati, fie saraci..uite, o sa ma „imbolnavesc” si eu subit de leucemie, cancer, sau ce mama dracului o mai fi..o boala din asta care sa te sperie numai cind o pronunti..si o sa imi fac frumusel campanie pe bloguri..ca tot am nevoie de reparatii la casa, de o masina noua de spalat si de un mertan full option cu care sa scot gagicile prin bamboo..si n-o sa cer ca nesimtitul asta 150 000 euroi..ma multumesc cu 100 000 ..dacqa-s asa prosti sa doneze, de ce sa nu profit? cersetoria in mediul virtual parca e mai cu staif decit cea de la coltul strazii, nu? apropo de asta..oare citi dintre cei care l-au miluit pe asta au dat macar 50 de bani tigancii de pe trotuar? citi dintre ei n-au trecut indiferenti pe linga mizeria in care se zbat altii? „La munca ,ba, nu la intins mina” ..va suna cunoscuta replica? aia poate sa moara de foame linga voi si nu i-ati arunca macar o coaja de paine..dar e destul sa sara cite unul din asta cu o campanie si va aruncati ca prostii sa va simtiti voi coaie mari…si voi astia care il injurati pe Radu..BA IPOCRITILOR! BA PROSTILOR! Nu va dati seama ca ii faceti jocul? Ca ride cu mina la coaie de felul in care sariti ca arsi? Ce zici Radu, daca imi promovezi campania pe blog facem jumi-juma?

  • gabytzu spune:

    (troll gheu care vorbeste urat si este cenzurat pentru rea purtare si prostie)

  • Dan spune:

    A dat motanul Felix 12k eur ca sa-si faca reclama. Sa aveti grija sa-l votati la urmatoarele alegeri!

  • ion fiul ploii spune:

    GG= good game
    asta`i un joc pentru tine?
    si nu mi`ai raspuns la intrebare :(

  • elizabeth hahahaha spune:

    elisabeta da cele mai stupide commente de cand s-a inventat internetu :). hai, valea, du-te la scos cartofi.. nu esti tu cu lumea virtuala

  • Qiu spune:

    am inteles tot. pentru boli psihice n-ar dona nimeni un leu.

  • TheCreatrix spune:

    Comentariul lui Singur Eu a fost singurul pertinent.

    Eu fac donaţii din motivele mele,(pe Daniel l-am ratat dar am facut pt altii)şi probabil lumea asta are nevoie şi de muiste proaste ca mine care nu ştiu ce să facă cu banii.

  • Ion spune:

    BRAVO TATA!
    Muie la donatori!

  • Bram spune:

    Odată cu campania lui Daniel s-au învârtit niște rotițe și s-au pus în mișcare niște proiecte mai ample. Proiecte pentru o clinică de transplant în România, pentru facilitarea obținerii ajutorului prin formularul E112 (care e mai greu de obținut decât o audiență la papă!), pentru înființarea unei baze de donatori de celule stem, etc. Citește pe http://www.danielraduta.ro și implică-te și tu, nu pentru boala lui Daniel, ci pentru restul de oameni care nu s-au făcut auziți atât de bine. Cu 2-3 rânduri într-un post, chiar presărate de cinismul caracteristic, ai putea face cunoscute multe lucruri. Și asta e cel mai comod lucru pe care l-ai putea face. Nici nu trebuie să te ridici din scaun.

  • vreauultimulloc spune:

    Radule iti inteleg mesajul dar ca de obicei forma in care l-ai transmis o sa genereze polemici pe nefericirea aluia si umanismul din noi.
    Fac pariu ca pana diseara bati 300 de comentarii.

  • AI spune:

    N-am vazut in viata mea atata „ma-ta” intr-un singur internet.

  • TIN...K spune:

    Raducule faci niste comentarii (sau p(r)ostituri) care iti depasesc nivelul de cultura si pe cel de inteligenta. Cred ca ai citit prea putin ca sa-ti permiti analize asupra moralitatii. Fugi si da o laba si mai baga nasucul prin carti inainte sa-ti dai cu presupusul…Adica poti sa-ti dai, dar te faci de kkt…
    Ps: sa nu crezi ca nu am inteles ce ai zis :)…

  • sictir spune:

    (troll gheu)

  • Mahorcu spune:

    Datorita alora de le zici tu „oamenii care au donat pentru dinţosul ăsta şi îi au reclama pe bloage” si „restul ipocriţi şi fraieri”, toata campania omului asta are rezultate mult mai importante decat „doar” viata lui salvata (hopefully).

    A atras atentia asupra unor probleme din registrul lumii a 3-a cu care ne confruntam in cacatul nostru de tara „europeana”. Baga-ne-am p#|@ !
    Stii ca orice om in situatia lui are drept sa obtina formularul E112 ? Adica SA NU MOARA DACA NU ARE BANI … ?
    Arunca un ochi pe site-ul lui ( http://danielraduta.ro/ ) , umbla prin 2-3 linkuri , si-ai sa vezi cati bolnavi se chinuie sa-i bage si pe ei statul in seama cand mai au putin si mor cu zile.

    Platim cu totii impozite ca oile, si murim pe banii nostri cand ne imbolnavim.

    Gandeste-te si tu de mai multe ori, si vezi daca cei care i-au facut reclama sau au donat pt Daniel merita cu adevarat sa arunci cu cacat in ei.

  • AI spune:

    Regele controverselor loveste din nou! Astept cu interes Pastele

  • dana spune:

    esti de cacat! muie ba muie!

  • TheCreatrix spune:

    atata doar ca nu trebuia poza lui daniel raduta. ci poza sustinatorilor lui. ca despre ei este postarea.

  • Dan spune:

    omul nu e nulitate. Lucreaza La BitDefender. Si ar trebui sa ajutam si Haiti. Si am auzit ca mor niste somalezi de foamne pe undeva..dar nu sunt sigur. Cred ca e o barfa.

  • cristi spune:

    (troll gheu)

  • Perfu spune:

    Da rau mai esti omule . Daca omu vrea sa doneze o suma de bani pentru o cauza nobila , care e problema ?

  • cristi spune:

    cand o sa fiu cenzurat, vreau sa spun ca mi s-a parut dezagreabil ce a facut radu si ca nu il mai citesc.

  • Miha spune:

    Bah, deci nu. Nu, orisicat, nu. Adica sunt unele lucruri care merita sa fie bagate pe ignore, oricat te-ar scoate din minti.
    Subscriu la cele spuse de Singur Eu.

  • xyz spune:

    Nu cred ca esti tu in masura sa hotarasti cine merita sa traiasca si cine nu.
    Radem, glumim, trolam dar asta chiar a fost de tot cacatul.

  • CosticaClontz spune:

    DIAREE EXPLOZIVA !!!!!!!!!!!!!!111unu

  • Andrea spune:

    @Andrei, hai sa-ti arat si io o chestie faina, pot sa te trimit inapoi la origini, stand acasa si dand un click, submit comment.
    Azi faceti bani cu-n click, maine va si reproduceti tot cu-n click, probabil nici creieru’ vostru nu se oboseste sa faca mai mult de-un click, de va imaginati ca va-mbogatiti stand c-o mana pe mouse cu-n singur click. CLICK-CLICK

  • WeNDoR spune:

    ce-mi place de Elizabeth ca tot ce zice are ceva de-a face cu ma-ta :))

    (si in raspuns la commentu meu va zica „are de-a face cu ma-ta”) :lol:

  • Tanaku spune:

    Da, ai dreptate…acum e mult prea usor sa faci donatii si nu e corect…era un caz in orasul meu, cu un celebru jurnalist, Gabi Dobre, care s-a chinuit 4 ani de zile sa stranga bani de tratament la Viena, un tratament foarte scump..si nu reusea niciodata sa-i stranga. 4 ani de zile, parintii lui au umblat prin scoli si licee si noi deja eram familiarizati cu situatia. Pe vremea aia, nu se faceau donatii cu ajutorul internetului. Gabi Dobre a murit, si, zic eu, el chiar ar fi meritat donatii d-astea.

  • silviu spune:

    Imi pare rau de saracul om dar sunt multi ca el. Prima data cand am intrat pe blog-ul lui am vizitat sectiunea „Despre mine” .. mi-a parut rau de situatia lui si chiar ma gandeam sa-l ajut pana am citit paragraful ” .. si am reusit sa ne mutam si la casa noastra” cand mi-am amintit ca eu stau cu chirie si m-am gandit ca daca as afla ca sufar de o boala si am casa mea as vinde-o ca sa am bani de operatie .. nu as astepta ajutorul altora. Crud dar adevarat. Oricum felicitari celor care l-au ajutat si ii doresc sanatate.

  • AI spune:

    Io’ cred ca Elisabeta asta e in fapt un tarn gras cu tastatura veche. astea’s literele care merg. Si cratima.

  • Mircea Badea Lookalike spune:

    Nu pot sa cred !!! Da te n pula meaaa !!! in sfarsit cineva care a a inteles care e faza si spune ceva corect si normal despre castor !!!!
    FELICITARI SINCERE.

  • Eu spune:

    – nene dai si mie un leu
    – ba io’ti dau da cand mi-l dai inapoi?

  • cemah spune:

    radu, trebuia sa astepti sa se insanatoseasca ala in plm, fa si tu niste bataie de joc deontologica.

  • Pizdex 5900EX spune:

    ultima fraza a pulverizat tot

  • jimerino spune:

    donez doar copiilor si batranilor. batranilor de pe strada, ca pentru nenea de la metrou de la salajan nu-si pune nici pulea banner pe blog. nici macar mircea badea, care se tot fute-n cur ca el e din salajan da’ sta in titan. da’ si tu esti idiotel. da’ na… s-a mai zis?

  • Azot spune:

    Cred ca, deasemenea, teledonurile iti necesita atentia

  • echo spune:

    „Nu contează că Daniel Răduţă aruncă o sumă aşa, de 120 -150 de mii de euro ca nevoie, fără să explice exact ce vrea să facă din banii ăştia”
    „Nu, aruncă aşa, o sumă cu marja de eroare un merţan fain cu scaune de piele.”
    La cele de mai sus subscriu.Restul mi se pare hipstareala”black edition”

  • andreirosu spune:

    nu toti cei care doneaza sunt cum zici; dar astia pe care i-ai descris sunt baza.

  • alex spune:

    stai tu calm radule ca asta e o jigodie de om. cu cateva saptamani inainte sa afle ca e bolnav se lauda ca isi face o casa de vreo 120 000 euro nu stiu unde langa bucuresti. aproape o terminase. pe urma pac la lovit boala si a inceput sa cerseasca. ;)

  • Dima spune:

    Ba, omu avea nevoie de bani sa se trateze, da nu 150k in pula mea :|
    Na ca acu are mai multi bani ca voi, astia multi si fraieri care i`ati dat…

  • SingurEu spune:

    @Creatrix
    De fapt, el a dat fo doo ,,concepte” care se cam bat cap în cap: sănătate pentru bolnav şi muie pentru ăia care l-au ajutat să se însănătoşească. În consecinţă, după o operaţiune logică nu foarte complexă, se poate deduce că unul dintre ,,concepte” e mincinos. Eu înclin să cred că primul.
    Continuându-mi raţionamentu’ de mai sus, gândind în spiritul articolului, nu ,,s-ar” merita nici salvarea unui copil talentat, pentru că micul muist s-ar însănătoşi, s-ar ,,realiza” şi absolut sigur ar pleca din România undeva unde să tragă la muie ţării care nu l-a ajutat să-şi împlinească visul şi românilor care sunt nişte ţărani care nu l-au apreciat suficient.
    Şi, ca să îi urc pe toţi înapoi în căruţă, cei care se indignează aici sunt doar nişte oameni care n-au avut altceva mai bun de făcut cu timpul lor. Ăsta nu e terorist, pedofil sau Elena Udrea. E doar unu’ care a scris un căcat pe-un blog.

  • sal spune:

    realizezi ca daca vreodata o sa te-mbolnavesti si-o sa ceri ajutor pe blog o sa-ti trimitem linkul de la postarea asta, nu?

  • AI spune:

    Radu, am avut o epifanie d’asta. Semeni cu Gael Garcia Bernal. Ma plictisesc.

  • Sabina spune:

    am citit de dimineata si acum abia, spre seara, te inteleg! nu donez in ideea ca se gasesc altii sa o faca, mai dau pe strada… cand n-am dat bani, unui puradel i-am zis: ”uite iti dau un corn!” si mi-a raspuns ”eu nu mananc d-asta”, nu cred in puterea mea de a ajuta o lume!

  • Cartman spune:

    Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana

  • jimerino spune:

    unora li se poate citi povestea in ochi. de cand vroiam sa fiu sensibil si nu aveam pretextul. kapaw!

  • Dan spune:

    Bine mah, uite de aia e bun blogu, sa mai ia lumea contact si cu idei care nu au cum sa apara in mass media.

  • jimerino spune:

    baga-mi-as pula-n familia lu’ asta de-si baga comentariul sub cartman ca mi-a stricat toata combinatia. caine prost!

  • Cartman spune:

    Ma… eu zic ca cei suparati pe emokidul de radu sa ridice frumos telefonul sa doneze. Sa fie ei bravi. Ce conteaza ca s-a strans deja suma, ca 2000 de euroi deja sunt in plus… bagati mare fratilor si faceti in ciuda lu’ radu „care este” un nenorocit. Si ca sa bag si eu fraza aia penibila rau: ba radule cum ar fi sa fii tu in locul lui?
    Intrebare mai stupida nu gasesc. Ma urmareste din copilarie si nu scap nici aici la comentarii. Ratatilor
    Jimerino zi tu povestea mea. Dar fii inventiv, mama omida care este tu.

  • Lisbeth spune:

    @DaProphet: Mulţam de link, uite că articolul ăla nu-l citisem. :)

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    (troll gheu)

    • Radu Post author spune:

      doar astia care insulta de-ampulea is taiati.

  • Dima spune:

    io cred ca si tu ai donat, si cand ai aflat cat sa strans iti venea sa te sugi singur…dar n`ai facuto…ai scris

  • willson spune:

    clar frate, tu esti ruda cu hitler ;))

  • eudaimonia spune:

    Misto articol!
    Cel mai tare am ras, la comentarii, la fazele cu bagatul moralitatii la inaintare si la iintrebarea „cum ar fi sa fii in locul lui?”. Ipocriti.

  • Iisus spune:

    IO AS VREA SA ITI DONEZ TIE. DE MILA. CA TE-AM VAZUT, STANGA SUS, PE MONITORUL TEVEULUI MIMAND CA AI CANTA. SI ERAI SI URATEL SI NICI NU STIAI VERSURILE. SI MI S-A FACUT MILA. IA, 5 EUROCENTI. BAGA-TI-I IN CUR.

  • Khazgoroth spune:

    JESUS SAYS CAPS LOCK IS CRUISE CONTROL FOR COOL !

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    Eu nu injur aiurea. Iar se joaca un cur de om cu nickname-ul meu. Sa dea dracii in el de jegos! Nici n-am prins comment-ul ala, c-abia m-am intors la baza. Asa ca nici nu stiu ce-a scris cretinul/cretina, de-a trebuit trecut la „troll gheu”
    # Pilat D’Amai-Bini Pilung
    5:14 pm on martie 17th, 2010
    (troll gheu)
    # Radu
    5:26 pm on martie 17th, 2010
    doar astia care insulta de-ampulea is taiati.
    =====================================================
    On topic. Bun post! Clar, la obiect, poate cam sobru.
    Eu n-am dat, nu dau si nu voi da niciodata nimic nimanui de pomana. Cu exceptia lucrurilor de care vreau sa scap si nu le dau direct la gunoi. Le las langa gunoi, sa le ia cine vrea.
    Majoritatea actiunilor de colecta sunt niste escrocherii monstruoase. Suma din cazul de fata e absurda. Am asistat la lansarea unei golanii asemanatoare. Principiu: X EURO de baza (cheltuibili in actiune) + X in buzunar la partener A (cum ar fi clanul Raduta) + X in buzunar la partener B (cum ar fi mass-media si/sau protectia de tip mafiot) = 3X.

    Cunosc problematica E112 si va spun sa nu va bateti capul cu asta decat cand aveti nevoie. Atunci trebuie sa va gasiti un consilier adevarat.

  • garfield spune:

    (troll gheu)

  • eudaimonia spune:

    Si mai prost decat tac-su esti tu!
    Tot fara argumente!

  • geefo spune:

    Cei care iti viziteaza rahatul asta de blog tot asta fac: caritate. Si tu nici macar nu ai scuza ca ai leucemie. Articolul ala de la rubrica IT, nu era pentru productia de rahat de aici sau ai ramas la Catavencu sa-i sabotezi din interior?

  • TheCreatrix spune:

    @Singur Eu.

    Frate, te gasesc cam greu printre atatea sute de comentarii.

    Pana la urma oamenii par obsedaţi de ideea că „pe oricine ajuţi, acest om poate fi, dintr-un anumit punct de vedere, un muist” şi enerveaza atitudinea asta sudistă, nu te supăra ca îţi zic.

    Mă intorc la mine pe blog să scriu despre mozart :-)

  • urban viole(n)t spune:

    @Radu: Cred ca esti foarte multumit de rezultatele „proiectului tau social” numit Pitici Gratis. E destul sa te uiti peste commenturi sa vezi cata rautate inca exista in oameni, mai ales cand prind nas in lumea virtuala. Ai facut aici un fel de lumea piticilor, oamenii deja se stiu dupa nume, se injura de placere.

    • Radu Post author spune:

      foarte, foarte multumit.

  • DaProphet spune:

    Ba,in pula mea…numai bagati cliseu’ ala de cacat „Daca erai tu in locu’ lui!” Si tu daca ai fii in locu’ lui nu ti-ar da nimeni un leu ba „open-minde”-ule!Ala are casa de 100,000 de euro si voi o sugeti pe 10 milioane pe saptamana. Citez „Muie vouă, cretini care donaţi doar de dragul de a dona. Ca să vă sugă nevasta pula, că sunteţi sensibili. Muie vouă!”

  • Vladimir T spune:

    Asemenea cacaturi naziste nu am citit de mult. Felicitari.

    Pe tema pomenii, iti recomand Nicolae Steinhardt – „Daruind vei dobandi”.

  • So spune:

    Bv Radu!Esti in asentimentul meu si cred ca multi gandesc la fel doar ca nu da bine pe sticla sa o arate.In rest bafta la donat pt filantropi.Peace!

  • Bogdan Botezatu spune:

    Boule,

    Sper sa ai tupeul să publici acest comentariu. Daniel Răduţă este amicul şi colegul meu. Daniel a făcut destul de multe chestii, cum ar fi implementarea reţelele neurale într-un filtru de spam (pun pariu că deja te-am pierdut pentru că, dacă te-ar fi dus mintea, ai fi făcut altceva în afară de a fugi prin oraş în căutarea ştirilor-bombă). E oarecum ciudat faptul că un presar (ştiu ce înseamnă să lucrezi în presă pentru că, la un moment dat, am fost acolo, dar între timp am mai crescut) care arată destul de departe de Apollo, poate cataloga un om ca fiind „dinţos” sau „care nu a făcut nimic”. Mă bucur că eşti inventatorul penicilinei sau al protocolului HTTP, mă bucur că eşti un individ indispensabil.

    Te-am citit pentru că, la un moment dat, păreai inteligent. Închipuie-ţi că moare mă-ta. De leucemie. Nu e o problemă pentru mine, pentru soţia mea, pentru x, z, z. E problema ta, tocmai pentru că e mă-ta. Ce-mi pasă mie că e o anonimă din Moldova? Pentru tine e o tragedie. E problema ta şi a mamei tale cum gestionaţi criza, dar de ce aş arunca eu cu pietre în voi? De ce mi-aş da eu cu parerea în asta? De Mădălin nu încapi tu? De felul în care îmi cheltuiesc eu banii din salariu?

    Ca mine sunt mulţi: oameni care te citesc pentru că, la un moment dat, le-ai zis bine. Oameni care probabil că nu te vor mai citi pentru gafe de genul ăsta. Pentru faptul că ai picat la testul documentării, etapă esenţială pentru oricine se crede jurnalist. Ştiu că nu e o problemă pentru tine faptul că pierzi 1, 10, 100 de cititori. Problema e că rămîi cu cititorii care chiar cred cu tărie că ceea ce propovăduieşti tu aici e adevărat şi citesc cu gura căscată materialele tale pentru că „scrii obscen”. Ceea ce e trist, fiindcă e ca şi cum ai trece de la metal la manele. Sau ca şi cum ai scrie pentru frustraţi. Rămîi cu scursurile. Nu-mi pare rău pentru tine, pentru că nu-mi pasă. Mi-e ruşine însă că te-am citit pînă acum. Final ciclic, ca la Marin Preda: BOULE!

    • Radu Post author spune:

      mna, ai dreptate. dar nu la asta ma refeream aici. citeste mai cu tot capul.

      e vorba de limbricii gen voiculescu care vor sa-si spele imaginea donand si de blogarasii mici si jegosi care vad moartea ca pe ceva mistic si, de frica inconstienta doneaza si ajuta, sperand ca cineva sa faca la fel pentru ei intr-un caz asemanantor. E prietenul tau, doneaza pentru el. Fain, si eu as face la fel in locul tau. Dar un anonim care nu-l cunoaste ori a ori b. Ori vrea sa para mai uman decat este ori se caca pe el in fata a ceva natural ca moartea.

      Iar restul e circ. Circul ma distreaza. Si prefer o droaie de cretini care ma venereaza in favoarea catorva oameni inteligenti. Aici nu e dialog, e monolog. La monolog conteaza uralele de la sfarsit, nu cat de inteligent e publicul.

      P.S. te-ai gandit ca esti cam subiectiv in cazul asta?

      In rest, ce sa zic. Scoate-ti capul din cur putin, poate vezi si altceva decat propriul colon. Viezure ala e doar un exemplu. Chiar nu m-am luat de el. A facut un lucru egoist bine. Dar daca ai impresia ca donatorii anonimi sunt altceva decat ipocriti si prosti, inseamna ca ar trebui sa mai stai pe aici. Te-ai integra bine in turma.

  • Catalin spune:

    @Radu.. exista o abatere crasa de la logica in articolul tau. Tu zici ca D.R. e un om banal. Totusi, din mii de oameni care, pana in momentul in care mor in chinuri strang doar 5-10000 de euro, el a reusit sa stranga 160000. Ti se pare banal? Ca vorbim de un efort sustinut, nu de un bilet la loz in plic.

    Cat despre faptul ca aceiasi bani ar fi avut un impact mare daca se alocau in alta parte.. sa nu amestecam cauzele. Cancerul nu e totuna cu educatia sau cu arta sau cu salvarea tigrilor albi.

    PS. am fost coleg de grupa cu el, timp de 2 ani. Eun tip destept. Si foarte de treaba – zambetul ala de castor i-a salvat viata, fiind genul de om care avea rabdare sa te asculte si sa te sfatuiasca atunci cand ii cereai ajutorul.

  • Catalin spune:

    Sunt de acord la faza cu Voiculescu. A fost strict o miscare de imagine, iar lumea l-a ridicat in slavi. M-a scarbit. Faptul ca a asteptat pana in ultimul moment, cand efortul financiar era minim (vreo 12000 E) si nu a donat mai devreme ma scarbeste si mai tare. Totusi, scopul scuza mijloacele (da, vorbeste subiectivismul din mine).

  • Andrei spune:

    @Radu

    Ai inceput reply-ul bine, l-ai terminat la fel de prost ca postu’. Daca sustii ca o droaie de prosti, conteaza mai mult pentru tine ( care te consideri un om cu cap ) , decat un om inteligent, cu care ai ce discuta, pot sa spun ca te dovedesti a fi fix unul din cei pe care ii criticai in posturile tale anterioare. Ramai cu fanii tai cu mustata si pantofi care te apreciaza pentru ca citesc cuvantul pula de 3 ori intr-un rand si li se pare ‘jmeker’.

    Pacat ca in alte posturi anterioare le ziceai bine, dar ca orice sau oricine, adevarata fata se arata mai devreme sau mai tarziu.

    • Radu Post author spune:

      stii, am scris acolo dialog cu destepti.. aici monolog in fata prostilor. am explicat. mere si pere.

  • 00lei spune:

    @ Bogdan Botezatu
    Ba dobitocule. La ce pula mea ajuta omenirea ca a implementat mr. D.R. retele neurale intr-un filtru de spam ? A facut-o pentru ca a fost platit.
    Plus : cine cacat are nevoie de un filtru de spam foarte sofisticat ? Ma pish pe el. Ala de la yahoo e suficient de bun. Mai scapa o data la 3 luni un e-mail in inbox, il pun ca spam si am terminat.

  • thq spune:

    Dude degeaba o dai si o intorci. Ai comis-o. Incercand sa demonstrezi punctul tau de vedere, ca de obicei, l-ai avut collateral damage pe nefericitul asta care trage sa moara. Iar oamenii nu suporta sa vada un lucru atat de insensibil. Fa un comunicat, ceret-ti scuze, sterge postul and we’ll call it even :)).

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    Pentru cei care au citit superficial acest articol. E acolo pe final un indemn cheie.
    Pentru cei care scormonesc in trecutul si in curul lui Radu cautand consecvente. Va plictisiti sau sunteti masochisti?
    Pentru cei care „o iau de buna” cand citesc ce scrie Radu. Deseori „adevarul e undeva la mij”, adica sunt diverse mesaje „printre randuri”.
    Eu unul apreciez combinatia sa taios-obscen-haios exact ca pe cea din umorul obscen de calitate.

  • ostap bender spune:

    ba, io intru pe saitu asta sa ma distrez, pula mea. stiati ce se discuta aici, colegii lui ala, ce pula mea cautati? ma cac in daniel raduta si in colegii lui la fel de competenti care nu fac diferenta intre circ si lucrurile reale. cainele meu o murit de cancer si n-o sarit nimeni sa-l ajute. pula voastra, canceru ii in familie, nu pe bloguri. donati pentru tanarul werther care suferea saracu de numa. donati pentru anna karenina poate mai scapa. donati pentru toti suferinzii din literatura, sensibilii pulii. nu-l cunosc pe daniel raduta si nu ma intereseaza soarta lui. si io nu fac fictiune.

  • Khazgoroth spune:

    Si a scapat sau inca ramane de vazut ?

  • ostap bender spune:

    nu, o murit. sau intrebai de colegii lui raduta?

  • Observatorul astronomic spune:

    Si totusi, nu a observat nimeni ca de banii aia, se ajutau cateva orfelinate ? Nu un pulete, ci mai multi, cu aceeasi bani.

    Dar copii din africa ? Mor de ciuda cand le rontaie vulturul piciorul necrozat ca puletele a strans 150k

    In locul viezurelui astuia incercam sa ma descurc cum puteam prin fortele proprii. Nu reuseam, asta e. Sa ceri mila semenilor mai ales mila anonima este scarbos.

    Daca scapa puletele si moare calcat de un a6 pe trecere ? Huh ?

    Cat despre lupta antispam, abia astept sa aflu cate vieti va salva tehnologia dezoltata de el.

    Mie scarba, muriti de leucemie, toti care ati donat !

  • Haitianu-lejereanu spune:

    ma… a’pai sincer…la ce fata are omu asta, chiar merita sa moara. :))
    asa se intampla cand oamenii devin prea seriosi, da canceru in ei.
    cand oamenii devin sensibili la durerile altora, nu e decat propriul ego care’si aduce aminte ca e musai sa fie hranit, ca poate o fi si el canceros intr-un viitor si compasiunea e ca pisatu cald, te poti pisa pe altu sa-l incalzesti. e atat de penal incat e prea penal. muie la turma.

  • Ciocanu lu Thor spune:

    Ma da nu vi se pare ca are dreptate,pe ici pe colo? Tot circul ala cu Daniel Raduta a fost in mare parte din ipocrizie. Daniel Raduta e un om normal,ca toti altii,n-are nimic in plus. Astfel,si dupa ce s-a imbolnavit,a fost un bolnav normal,ca toti bolnavii,fara nimic in plus. Sunt pline spitalele de ei,stau in saloane intr-un anonimat total. Oamenii se imbolnavesc si ajung in spital. Dar acest Daniel Raduta – the chosen one – el nu…el devine vedeta. Este stupid din partea ta,ca individ,sa oferi un statut superior si unic (adica sa faci spectacole si sa tii concerte pentru el) unui om care nu este cu nimic deosebit fata de alte cateva mii de oameni. Deci e pur si simplu un om – normal – care s-a imbolnavit – trist,dar tot NORMAL ! Nimic exceptional aici. Pentru ce concerte,pentru ce reclame,pentru ce atata panarama? Pentru ca noi suntem OAMENI ! Caracterul nostru sensibil si demn nu ne poate lasa indiferenti la suferinta unui seaman al nostru !!! Vai…cata drama…ce tragedie…sentimentele ma coplesesc…nu mai pot de atata natura umana ce zace-n mine….aha…mai cut the bullshit.
    Imi imaginez multimea lacrimogena de la unul din concertele respective… „-cu ce ocazie toata asta? ” „-pentru daniel raduta suntem aici” raspunde o tipa cu cosuri pe fata si bratari de lemn „-aha….dar cine-i daniel raduta?” „-nu stii? e…un om…aaa…bolnav…” raspunde,gandindu-se cum sa-i evidentieze unicitatea,inexistenta de altfel…”-aha,bolnav…inteleg…e vreo personalitate sau ceva,sau a contactat virusul in vreo misiune pentru siguranta tarii,sau…?” „-a,nu….e un om simplu…care-i bolnav…” „-aha…atata tot,nu” „-da…si noi vrem sa-l ajutam….pentru ca…(suspina adanc)…NE PASA…” „-OOO KKT !!!”iti zici in sinea ta si pleci nedumerit gandindu-te ce plm e asa special la un om simplu care-i bolnav,incat sa-i faci concert? Parc-ar fi vreo ocazie rara… pai astia n-au stiut pana acuma ca daca vor oameni simpli bolnavi,gasesc in spitale cati vor?

  • Observatorul astronomic spune:

    ^ boule care esti bou. leucemia nu este provocata de un virus. matai la fel de proasta ca si masa aluia care a donat

    intre timp…

    marghioalo ? unde preputul calului esti ? nai semnat condica la articolul asta. sau esti buna numai la articolele la care nai ce comenta dar aberezi peste masura ?

  • catiprosti spune:

    Ce ma fascineaza nu e postu tau cacat de invidia care te roade, ci cati aplaudaci, care lasa dara cand merg, ti-ai fatat numai pentru faptul ca scrii „rebel” si injuri. Dobitocii care iti dau dreptate, desi ei cred ca leucemia se ia prin futai, ar trebui sa mai faca un canal Dunare-Marea Neagra si sa porneasca de la Drobeta(e in Romania pt astia de se uita in grecia). Mie mi se rupe toata pula ca ala o sa aiba si mertan p langa sanatate, iar tu dc ai avea cancer de piele ti-as trimite sarmale ca 2 euro o sa-i trimit pt aia cu cancer mamar.

  • catiprosti spune:

    iar asta ciocanu lu thor iti suge pula virtual k poate il contactezi p mail si isi da drumu in palma ca il saluti. Du-te ba filozofu pulii si inoata pana in America ca te dai rational ca hartia igienica si faci alegoria empatiei desi nu stii ce inseamna sa ai o parere a ta!

  • Ciocanu lu Thor spune:

    Alo,bouservatoru ? Vezi ca eu n-am injurat pe nimeni,asa ca nu fi taran. Stiu ca leucemia e cancerul sangelui si nu se cunosc exact cauzele ei,si nu e provocata de virusi, la fel cum nici Raduta nu a facut leucemie in timpul unei misiuni pt siguranta nationala. So what ? Era vorba de o discutie imaginara,unde important nu era cum a facut Raduta leucemie,ci de ce e leucemia lui mai speciala ca a altora, deci era egal cu zero ca m-am referit la virus,pentru ca that was not the point. Puteam sa spun „a facut leucemie atunci cand era in timpul unei misiuni bla bla” si tot aia era. Si ti-ai dat seama de asta,ca era clar,da trebuia sa te agati tu de ceva. Data viitoare sa te agati cu buzele.
    Si tu, „catiprosti” lup moralist cu limbaj de ferentari,daca tot numeri prostii,du-te-n cripta familiei si numara-i pe aia. Poate imi spui si mie cum sa am o parere a mea,ca tu sigur stii avand in vedere activitatile de turma pt care vad ca suferi atata. Si vezi pe cine acuzi de supt pula (vezi tot prin cripta aia),pt ca in cazul meu asta cred ca e primul post in care sunt de acord cu radu…din toate cele 2 sau 3 posturi scrise in decurs de cateva luni,si acum s-a intamplat sa am o parere apropiata,si de-aia am postat,fara sa am impresia ca e mare kkt sa ai o parere apropiata cu a altcuiva (desi vad ca tie ti se pare de neconceput sa aibe altcineva o parere diferita de a ta),avand in vedere ca si cateva mii de oameni pot avea pareri identice vizavi de un subiect,cu atat mai putin m-ar interesa sa ma contacteze cineva pe mail dintr-un motiv ca asta,si chiar daca m-ar contacta radu,cum zici tu, n-as vedea rostul pt ca nu sunt nici blogger,nu sunt nici din bucuresti,sa zici ca iesim la bere,nici altceva nu vad ce-am putea discuta. Deci nu ma intereseaza sa ma contacteze nimeni,si nu am incercat sa pup in cur pe nimeni cu postul ala,era parerea mea, care mi-am format-o dinainte sa citesc articolul asta,anume inca de cand tineau concertele si etc. Asa ca mars si intreab-o pe ma-ta daca nu suge pula si nu te mira de raspuns.

    PS : Uite asa-mi place de voi baieti,acuma mai semanati cu ce sunteti de fapt,injurand si balacarind si aruncand cu sloboz si cristosi,nu plangand cu lacrimi de crocodil la boala unui necunoscut. Vedeti ca mai aveti si alti necunoscuti in spitale,la aia nu plangeti?

  • 0limpiu spune:

    Trecand peste faptul ca puteai sa te abtii de la jigniri gen „fata de castor” zici tu ceva .Da nu inteleg de ce nu mergi pana la capat . Intrebare : De ce Draduta si nu altul, de ce nu oricare din copiii internati la oncologie ?
    Raspuns: Daca donezi ptr. altul nu te stie nimeni.
    Deci da-mi voie sa te contrazic. Nu prostul doneaza la Draduta, Doneaza ipocritii care, sub masca bunului samaritean, ascund calcule de trafic si mai stie dracu ce calcule fac toti tembeli care au bloguri in scopuri lucrative .De fapt cireasa de pe tort e ca nici macar nu doneaza . Nu, ei nu baga mana in buzunar. Ei fac ceva mul mai nobil , ii conving pe prosti sa doneze !
    Concluzie: DA o muie larga sustinatorilor !

  • Alexandru` spune:

    Postul anterior mi s-a părut mai inteligent.

  • willson spune:

    oficial eu nu mai citesc blogul asta. bafta

  • nevermore spune:

    Cam asa a fost si cu fata Lianei Stanciu. Acuma, eu nu zic, e naspa rau, dar totusi… Liana Stanciu are mai mult de 3 mil venit, cam cat e pensia de boala. Cred ca isi permitea sa faca macar un imprumut la banca, spre deosebire de bolnavii anonimi.
    Pe de alta parte, e normal ca oamenii sa traga anumite avantaje din domeniul in care lucreaza. Pentru Liana Stanciu si altii care lucreaza in mass media/new media primul avantaj e mediatizarea. Asa cum doctorilor le e mai usor sa faca rost de medicamente, profesorilor sa isi pregateasca copiii pentru admitere, preotilor sa-si boteze copiii, etc. asa si Stanciu si Raduta au folosit mult mai usor mijloacele publice de care dispuneau. Si cum mass media e …masiva! reuseste sa faca din drama unora drama tuturor. Altfel nu-mi explic grija lu’ bunica-mea pentru viata sexuala si moralitatea lu’Poponet.
    In fine! ce vroiam sa zic e ca nu cred ca ar trebui sa ii ignoram/discriminam acuma pe cei ca raduta, simona tache, stanciu doar pentru ca locul lor de munca le permite vizibilitate si altora nu. Altfel, cadem in extrema cealalta (inca nu mi-am dat seama care, dar tre’ sa fie una).

  • aha spune:

    Bah, esti bou.

    Da’ n-ai facut decat sa contribui in felul tau la popularizarea cauzei asteia. Sustinatorii iti multumesc ;)

  • Alt bou spune:

    Ba pulilor, voi ati auzit de asigurarile de sanatate? Pot sa pun pariu ca se gasea pe undeva o asigurare de sanatate, din care daca domnul castor platea 10000$, acuma isi scotea toti banii de leucemie.
    Si avea banii aia, din cate se da de inteles. Dar nu, l-a durut la pula. Pana cand s-a imbolnavit. Si acum, vai, e prea important in implementarea retelelor neurale ca sa moara.

    Ce valoare are ma, Daniel pula asta? A promis el ca restul vietii sale va munci din greu ca sa recupereze cei 150000, si sa-i doneze mai departe la dracu mai stie ce? Sau chiar, doamne, sa-i dea inapoi? Ca daca nu, atunci el e un cacat si nu viata lui nu valoreaza 150000 de euroi.

    Ce-as face eu in situatia lui? Pai, una la mana, as vinde tot ce-as avea, m-as IMPRUMUTA de la toti cunoscutii, si daca n-ar fi destul, atunci pula mea, s-o invarti pamantul si fara mine.

  • Mihai spune:

    O fi stupid blogul ăstuia. Or fi stupide şi multe persoane care donează. Dar să râzi de faţa unui om când el se află într-o situaţie dramatică e o măgărie. Pur şi simplu nu se face. Ca să nu mai spun că faţa ta e infinit mai jenantă decât a insului. Mai judecă înainte să faci gaguri.

  • Alt bou spune:

    „Dar să râzi de faţa unui om când el se află într-o situaţie dramatică e o măgărie.”
    Interesanta regula. Mai explica-mi:
    Am voie sa rad de fata unui om care a trecut printr-o situatie dramatica?
    Dar de unul care a murit de la o sit. dramatica?
    Dar unul care a murit din alta cauza?
    Si mai ales:
    Daca am ras de fata cuiva, si mai tarziu el ajunge intr-o situatie dramatica, trebuie sa-mi para retroactiv rau?

  • Denisa spune:

    @radu – intelege ca nu e numai vina altora cand nu se intelege ce vrei tu sa spui. Poate nu stii tu sa te exprimi corect – ti-ai pus problema asta vreodata? A te crede grozav ca scrii inaccesibil si nu te pricepe tot idiotu’, ca sa poti sa faci apoi misto de el, nu imi confirma decat ca ai nevoie sa gasesti dovezi ca-i esti superior idiotului cu pricina.

    Esti bloggerul meu preferat, desi o cam dai in balta uneori, insa, fara legatura cu subiectul articolului (doi apropiati mi-au murit de leucemie, nu pot sa comentez la subiect fara sa ma paleasca subiectivitatea si probabil sa dau in plans), incearca sa te gandesti ca poate e si vina ta cand lumea nu te inteleg. Nu, un raspuns de gen „asta e un blog numai pentru cine intelege” nu e inteligent.

  • Denisa spune:

    corectura:
    *incearca sa te gandesti ca poate e si vina ta cand lumea nu te intelegE

  • Radu spune:

    Alki prost/proasta esti sa moara mata’ de leucemie de nu!!
    Cica „Romanu’ n-are ce manca si da altuia bani pentru un cacat de boala”.
    cand vad cati loseri citesc blogu asta….
    ma fut in ei de 2 euro si mai donez la inca 10 oameni.

  • ioan_spintecatoru spune:

    @alt bou
    tare mi-as dori sa te cunosc ca sa te calc pe fata si dupa ce vad cum iti sare sangele din nas sa rad de soarta ta nefericita. dar…esti doar un alt bou anonim

  • Alt bou spune:

    @Ioan
    Ma infectu pulii, da cine radea de soarta lu Daniel? Se radea de fata lui de castor, care exista dinaintea leucemiei si nu are absolut nici o legatura cu boala.

  • Alexandru` spune:

    @Alt Bou – Vezi că nu ştii? Faţa de castor este efect advers al leucemiei, pentru că, după cum se ştie, leucemia a apărut atunci când doi castori au violat un sihastru, de unde şi trăsăturile castoricene ale bolnavilor de leucemie, motiv pentru care numele… neoficial al leucemiei este „boala castorului nebun si gay”. Mmkay?

  • GICUANTIFANTIS spune:

    maimutele lu naiba

  • Walker spune:

    Deci
    Suma colosala DACA s-a strans (?), nu s-a strans de la bloggeri, or fi participat si ei cu 1-2%. Care plm bloggeri sa cotizeze cu asa sume? Vali-z0s0lin0 expatul roman din Germania? Cabral? Hai sa fim seriosi.
    A fost un val de simpatie, asta de deranjeaza? Chiar fatza lui a creat valul care te nemultumeste. Poate ai o fatza care n-aduce usor simpatie. Si? Ce-i cu asta?
    Cazuri de caritate sunt milioane. E, uite de ăsta a prins lumea drag si i-au donat. Altceva? Daca intrebai de ce mai pastreaza banerul, intelegeam (sa isi procure capital de binefacatoristi) dar asa parca te-ai lua la tranta cu un porumbel. Castigi?

  • UserOfBrain spune:

    Imi place ca nimeni nu se oboseste sa citeasca nimic din ce scrie Radu in profunzime. Toti merg pe principiul „x e pomenit! sigur isi bate joc de el!” si apoi incepe droaia de prosti sa se atace. Il citesc pe Radu de destul de mult timp incat sa-mi dau seama daca un articol chiar e de dat la muie sau la misto strict pentru scopul de a aduna idioti care sa se atace. In plus, cred ca toti ne-am dat seama pana acuma ca singurele articole de dat la muie sunt despre cei care il pupa in cur desi toti stiu ca lu’ Radu i se face de 3 metri cand vede ca are plebe care il venereaza.

    On-topic – Nu stiu cu ce pula mea a starnit fata-de-coi asta simpatie. Mie imi vine sa ii donez un pumn in muie. As prefera sa donez unui copil al strazilor din Germania care jongleaza oua cu pula. Macar ala e amuzant.

    Apropo, Catalin (daca mai dai pe aici), esti cumva Catalin Salgau care a terminat LMK-u acu’ cativa ani?

  • justme spune:

    ce ne mai place sa ne facem de cacao, sa aruncam cu rahat unii in altii. e tipic pentru natia romaneasca. cred ca daca ultimii doi oameni de pe terra ar fi romanasi, sigur ar termina injurandu-se si omorandu-se.

    mi-a trimis cineva linkul si desi nu prea ma intereseaza subiectul, nu pot sa nu ma minunez de lupta asta acerba in injuraturi intre sustinatori si contestatari.

    mi se pare absolut firesc ca fiecare sa aiba opinia lui si sa si-o expuna, dar de la asta pana a-l injura pe omul ala si de a va injura reciproc, bai nene, e cale lunga. dar na, cam asta e firea romanului, din varf, de la baselu, si pana jos, la dorelu.

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    @justme
    Bai, intruchiparea pertinentei care esti tu! Vezi ca aci e club de lectura, dezbatere si creatie in alta cheie decat esti tu obisnuit. Beleste ochii si unge sinapsa, sau fugi repede, inainte de a lua galeti de diaree in miezul privirii tale nevinovate.

  • DaProphet spune:

    @JustMe – Nu ti se pare un cliseu de cacat asta cu „Asa suntem noi romanii”.Du-te’n pula mea in Vietnam si poate la un urmator razboi cand o sa vezi 2 vitenamezi ca se taie sau impusca o sa zici „Asa sunt toti vietnamezii,sa ii fut!”

  • DaProphet spune:

    Corectie – ca se taie sau SE impusca

  • justme spune:

    @pilat d’amai-bini pilung

    e usor a scrie versuri,
    cand nimic nu ai a spune,
    insirand cuvinte goale,
    ce din coada au sa sune.

    Critici voi, cu flori desarte,
    Care roade n-ati adus
    E usor a scrie versuri
    Când nimic nu ai de spus.

    gata am fugit.

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    @justme
    Prea tarziu. Deja ai luat-o. Dar poti sa „foiletezi” site-ul asta si sa te lamuresti ca iar n-ai nimerit-o. S-ar putea sa fii doar un pic prea simplu, nu chiar tolomac cu ifose, dupa cum dai impresia.

  • Abdel Azeeze spune:

    ba da prost e proprietaru’ articolului asta!

  • kostake spune:

    „Prostul vrea să doneze. Prostul vrea să se simtă om. Să ajute alţi oameni, să fie validat ca fiinţă superioară capabilă de compasiune. Dar prostul face asta cum ştie el mai bine. În grabă, superficial, ca să se întoarcă la futut nevasta şi crăpat seminţe. Puţin îi pasă prostului cui donează, cine e ăla şi ce face cu banii. El vrea să dea banu şi să se simtă bine că a ajutat. Restul e vrăjeală. Ba mai mult, cu cât ştie mai puţine cu atât se simte mai bine, că detaliile complică actul. I-a văzut mecla pe net, gata, ăsta merită banu’!”

    da, se mai intampla si asa, oamenii se decid pe moment sa doneze.
    altfel, ar trebui sa scotoceasca arhive, sa faca investigatii, anchete sociale etc, ca sa deida dupa criteriile tale.
    timp, lipsa de chef, resurse etc, e nerealist.
    tu ceri o ierarhizare corecta in principiu, dar utopica si neavenita.
    oamenii au reactionat la stimulul asta, n-au desfacut firul in patru, cine stie, poate ajungeau la un caz cum ceri tu, sau ajungeau la concluzia ca mai bine isi tin banii.
    si apoi, ce, banii donati omului astuia impiedica alte actiuni similare, pt aia de care vorbesti tu?
    poftim, identifica tu un asemenea caz si da startul – poate nu ai chef, corect, dar atunci nu te caca pe tine despre cum decid alti sa se implice, sau nu.
    calcule de felul asta, aprecieri la rece, evaluari de beneficii etc etc face un individ gen vantu, campionul cinismului.
    si eu m-as pisa pe vantu ca iti da tie niste bani de salariu, in loc sa-l aduca pe carol sebastian, de exemplu, de banii aia.

  • jap spune:

    @abdel azeeze
    nu e ma daca are un caine de paza asa vrednic precum pilat

  • catiprosti spune:

    ciocanu lu thor…limbaj de ferentari…si tu scrii c scrii.nfine…nu ma simt jignit de c zici tu pentru ca nu te cunosc.Si uber filozofia ta despre leucemie,boala si mila nu te face mai destept, ci doar un nimeni care nu poate sa inteleaga suferinta altora. Oamenii ca tine nu pot intelege necazurile pana nu o patesc pe pielea lor.

    @radu. Poate ai vrut tu sa demonstrezi ipocrizia unora prin postu asta, dar ai pierdut din vedere faptul ca exista oameni care actioneaza din pura mila si empatie, fara a avea alte interese.Si nu sunt putini, ai fi surprins de proportia ipocriti-oameni buni

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    @jap
    Bai, putisor! Ia zi sincer cate comentarii de-ale mele ai citit tu? Care caine si care paza, bai, lindic cu ochi! Sa te futa cainii non-stop pana inveti punctuatia! Manca-ti-ar ciorile ficatii de viu, tembelule! Daca mai vrei de la mine d-astea, sa nu poti dormi de venin, mai scrie „opinii” ragaite ca mai sus.

  • jap spune:

    @pilat
    stai ma pisi ca nu te-a ciupit nimeni de putza si ,te rog, sunt domnisoara
    eu n-am invatat punctuatia pe de rost asa cum faci tu cu atitudinea
    peace man

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    @jap
    Nu tine, don’soara! Eu nu ma „pisi” cu de-alde matale, iar la pula mea nu ajungi cu o simpla ragaitura de trei litere si doua parale, nici s-o ciupi, nici s-o dezmierzi. Cat despre atitudine, in RO rar gasesti o persoana cu atitudine net personala, clara si asumata cum am eu, atat in realitate, cat si sub acest pseudonim. Dar te las in pace, ca oricum sta Radu cu toroipanul sa-mi numere comentariile din 24 h si sa-mi blocheze ip-ul.

  • jap spune:

    baai,nu creca sta stii ce zic ?
    victoras era simpatic ,el avea nevoie de argumente ca sa-si bage pula
    in schimb tu stii frate ,si mai bagi si schema cu RO . ce sictir mi-e de astia
    n-ai nicio seva

  • batranutragator spune:

    zicea nietzsche intr-o carte, piara cei sarmani si neispraviti – partea proasta aici e doar faptu ca fiecare isi merita soarta, si astia care coimenteaza p-aci nu si-o prea merita.

  • Castorul de la Colgate spune:

    Citeste ce a scris JUSTME.
    Partea cu poezia.
    Banuiesc ca nu ai donat niciodata. Nimic.
    Nu esti genul. Esti prea „cool”.

    Imi pare rau pentru tine. Ratatule.

  • antipiticigratis.com spune:

    Foarte frumos din partea autorului sa posteze minunatia de mai sus!

    Cred ca voi nu aveti umor de comentati atat – nu vedeti jos disclaimerul?
    „Acest site este un pamflet si trebuie tratat ca atare.”

  • batranutragator spune:

    ar trebui sa ripostez ca sa arat ca sunt cool. dar nu sunt cool, eu sunt chill, ma uit la aia ca tine ca la filmele cu gay.

  • Observatorul astronomic spune:

    Nu a raspuns nimni la intrebarea „de ce e puletele asta mai special si merita salvat ???”

    in rest e voma pe jos

  • Deutschland_uber_alles spune:

    Luati pula toti ca stati ca boii si va certati si-i faceti trafic omului. El si-a atins scopul. Voi ce scuza aveti? Huoooooo! Luati pula, infidelilor!

  • antipiticigratis.com spune:

    @Deutschland_uber_alles

    si ce altceva are lumea mai bun de facut decat sa troleze? tie iti pare rau de traficul lui? du-te pe site-uri fara trafic atunci :)

  • Deutschland_uber_alles spune:

    Sa mearga acasa sa-si futa nevestele. Sau sa lucreze ca de aia merge prost economia.

  • Andrea spune:

    Da’ a ta ii fututa din moment ce stai aci, ca boul, arunci puli pe gratis in sus si-n jos si mai faci si-un trafic?
    Ia hai, al treilea post o fi mai cu noroc.

  • Deutschland_uber_alles spune:

    De ce ma intrebi? Vrei sa te treci pe lista? Pisi? Atunci ia pula, infidelo si bucura-te.

  • Ola spune:

    Cineva gandea cu voce tare ca ar trebui sa te documentezi nitel si altcineva ca exista o lipsa de logica a postului. Amandoua lucrurile sunt adevarate. Pentru numarul unu ai putea sa mergi la Fundeni la hematologie, sa vezi cum se moare. Daca nu ai curiozitatea asta, o sa-ti explic eu sumar: bolnavii terminali, lipsiti de par si majoritatea cu greutatea unor copii subdezvoltati, pierd sange prin toate orificiile, mai exact sangele izbucneste ca din fantana pe orice „gaura”. Nu o sa ma aplec acum asupra explicatiilor stiintifice dar cu putina cautare pe guagal gasesti destule explicatii medicale. E foarte misto de privit, e un spectacol in sine si-l recomand tuturor cretinilor care au postat pe site sub principiul „mie nu o sa mi se intample”(pariu ca o sa se pise pe ei vreo cateva zile si o sa-si borasca si matele). Sa nu uitam ca toti dar absolut toti suntem copiii CERNOBALULUI. Numarul doi: ai doua si capitale greseli in articol. Referirea la nenorocire leucemie nu trebuia data ca exemplu particular e o nenorocire intr-o mare de nenorociri si referirea la individ: nu avea ce cauta nici poza omului si nici orice alte referiri legate de persoana omului. In rest, e clar ca adevarul e la mij si unde bati e clar. Exclude personajele si ai un articol bun.

  • Andrea spune:

    Ti-e in cur, n-ajung la ea. :(

  • geefo spune:

    Iti raspund eu, observatorule. „Puletele” merita salvat din aceleasi motive pentru care tu si sugacii lui Radu cel Pirtar, cu el in frunte/dos, meritati sa respirati. Adica, nici un motiv special, doar asa, de dragul diversitatii!
    Pofta buna!

  • antipiticigratis.com spune:

    @germania e peste toti
    pai da – stai acolo, si fa trafic pe blogul tau – nu mai veni aici! nu te crede nimeni oricum!

  • Deutschland_uber_alles spune:

    Ma crezi tu. Mi-ai luat pula si te bucuri de ea. Sunt multumit.

  • Stefan spune:

    Mah ce plictisitor ‘forum’ ai creat cu cacatu asta de articol ideea e ca esti prost si trebuia sa scrii ceva amuzant, iar in ceea ce priveste ideea articolului nu sunt de acord si nu e mah cum zici tu, suge-o nu sunt eu prost ca nu as face ca tine.

  • medeea spune:

    la inceput ma distram cand va vedeam cat de prosti si fara de treaba sunteti.acum mi se face sila. cred ca asta e principala chestie interesanta din viata voastra: sa comentati crezand ca cineva da 2 lei pe ce ziceti voi. cui i-ar pasa si de ce ceea ce spuneti? eventual aia care asteapta orice ocazie sa va injure. sunteti demni de mila, pe cuvant. mai bine cititi etichetele de la rufe, in loc sa va pierdeti timpu comentand. sunteti jalnici. chiar sunteti. cine are chef de socializare si de mimat interesu asupra ceea ce spuneti, fiti sigur ca nu ar scrie posturi pe blog. de ce si-ar pierde cineva timpul scriind pentru niste retarzi care dau comm pe bloguri? dar traiti in continuare in aceeasta iluzie minunata care va anima.

  • Deutschland_uber_alles spune:

    OOOOhhh! Cata intelepciune! Orgasmic de-a dreptul. Si tu ce cauti aici, inteligento, laolalta cu gloata? Ia fii tu fata buna si ia pula. Infidelo!

  • medeea spune:

    trimit urmatorul comm, nu pentru a-ti da tie replica nefericitule, ci pentru ca..defapt nu trebuie sa iti dau tie explicatie. mai jenantule, spre deosebire de tine, in momentul in care citesc un post, il citesc, ma bucur/ma scarbesc/dau ochii peste cap intre cei 4 pereti proprii si personali. nu ma trezesc trimitand comm si agitandu-ma ca un betiv in sevraj. intelegi? pentru orice eventulitate iti mai explic o data, ca sa descifreze si creierul tau lucrat in laborator. spre deosebire de tine, chiar detin intelepciune. bucura-te nefericitule care esti nefericit de chestiile care le scrie asta pe blog. nu ai semnat un contract din cauza caruia esti obligat sa iti zic parerea total neinteresanta, ca sa te simti tu important ca ai un cuvant de zis. nu cred ca intereseaza pe nimeni. cred ca asta e modul tau de viata. de a intra pe bloguri si cred ca mai degraba citesti comm si nu postul. infidelo..ori nu cunosti sensul termenului, ori l-ai pus sa arati cat esti tu de interesant si cat de bogat ti-e vocabularul. felicitari, esti al n-lea individ care nu reuseste sa imi trezeasca nici scarba.

  • Abdel Azeeze spune:

    @Radu aka Pitici-Gratis

    mi-e clar ca ai leucemie (metastaza) la spiritul tau
    d acolo vrei sa imparti generos celor pe care-i urasti sau pur si simplu nu-i intelegi
    pentru stadiul fara sanse in care te afli nu se gaseste leac

  • Observatorul astronomic spune:

    @@@@@@@@@@@@@@geefo

    Nu, nu merita salvat cum nu merit nici eu sau tu sau radu. El a iesit la sorti, poate maine crap ma ajuta cu ceva ca stiu din timp ? Pe asta lau ajutat, aia de care vorbeste radu. aia care nu au dreptul sa respire ca sunt prea prosti. aia multi si inutili care simt nevoia sa se simta oameni. in reprize, ca cei prea mult strica

    cati dintre voi donati frecvent sange ? sunt sigur ca supt 1 la suta din donatorii astuia doneaza si sange. restul se intorc la spart seminte, telenovele si badea.

    vino cu carnetul de donor la mine si dupaia comenteaza articolul, autorul, si pe restul. pana atunci ramai in cacat.

  • Deutschland_uber_alles spune:

    @ Medeea: Esti la ciclu?
    @ Observatorul astronomic: vrei copie dupa carnetul de donor?
    Lucrez la Smurd. Vad moarte, disperare dar si prostie in cantitati industriale in fiecare zi.

  • Parker spune:

    Cata pulareala pentru nimic, va fute grija de altii care mor, dar si eu mor de foame acu, ca n-am bai, n-am ce manca, si sunt om destept vorba aia, si sunt si blogger, si tot mi-e foame, nu ma incanta cu nimic. N-am bani nu donez, am bani, nu donez ca-s dracu’ gol.

  • Observatorul astronomic spune:

    @@@@@@@@@@@@@Deutschland_uber_alles

    cine ?

  • Gopo spune:

    Amice, esti idiot. Si dezgustator. Se intampla sa o cunosc personal pe sotia lui Daniel Raduta, si mizeriile aruncate de tine sunt sub orice limita. Tratamentul costa o caruta de bani si depinde de anumiti factori, nimeni nu poate spune exact cat va dura si cat va costa.

    Cu rahatul asta de articol, ai depasit orice limita a mizeriei.

  • Tepes spune:

    (troll gheu. admite ca nu a citit textul dar continua sa troleze. mars)

  • Dati-va la muie! spune:

    Cockstel,continua s-o futi pe ma-ta,singura femeie din viata ta…se pare.Daniel Răduţă sa te futa-n cur,poate te mai calmezi,poponar infect.

  • GICUANTIFANTIS spune:

    ba, ala se alege cu operatia banii altora, bravo lui, ce nu inteleg e de ce mortii vostrii incepeti sa va dati unu altuia lectii de moralitate ? daca am eu chef azi imi bag pula in toti leucemicii din lume, daca am chef ajut o batrana sa treaca strada, ce mortii vostrii sunteti asa inflexibili si o ardeti pe poponarisme dastea lacrimogen cu „vai eu cunosc bine cazu si habar nu ai despre ce vorbesti”. mai plecati in pula mea de falsi.

    ps: sper sa il opereze ciomu

  • muhaha spune:

    Esti tu de tot rahatul ca nu pricepi. Oamenii doneaza pentru ca vor sa se simta bine; au facut o fapta buna. Lui sau altcuiva, nu conteaza.
    De ce pula mea nu-i vorbesti de rau pe aia care dau bani la biserica, cand cu totii stiu (sau ar trebui sa stie) ca biserica detine sute de mii de hectare de pamant si imobiliare, precum si conturi bancare, si aur, si multe altele iar mai mult de atat, nu platesc impozite. Banii dati la biserica nu fac decat sa asigure traiul preotilor (iar asta inteleg, ca ei de fapt sunt angajati ai bisericii si tre’ sa manance de undeva) si sa sporeasca tezaurul bisericii (iar asta n-o mai inteleg, pentru ca-i o institutie care nu produce nimic…. ma rog, doar lumanari pe care le vinde fara a plati, iarasi, impozite :))
    Revenind la subiectul tau, probabil ca esti invidios pe omul asta. Eu il respect pentru ca a reusit sa stranga banii astia relativ repede intr-o tara saraca, de la oamni care mor de foame :)
    D.p.d.v. comercial are toata admiratia mea.

  • Bogdan Dedici spune:

    Ia uitati ce scrie Daniel Raduta:

    Eroul zilei
    Posted by Daniel Raduta on 16 martie 2010, 7:36 pm

    Este Iustin Răduță, care a produs o cantitate optima de celule stem, ce mi-au fost infuzate acum 1 oră. Acum celulele lui trebuie să-și găseasca locul in măduva mea și să înceapă sa producă, lucru care se va întampla in 2-3 săptămâni. Până atunci … imunitate zero și sper la reacții de mică amploare între celulele noastre.

    /////////

  • geefo spune:

    @observatorule, nu ai inteles ideea: tu si cu cea mai mare parte a comentagiilor de aici( in frunte cu „ziaristul asta ratat care se crede succes”) nu numai ca nu meritati sa fiti salvati, nu meritati nici sa respirati. Dar fiindca omenescul din mine prevaleaza, zic: lasa-i, mai, de dragul diversitatii.
    Bon, acum ajuta-ma sa inteleg de ce mi te adresezi la plural, crezi ca eu sint reprezentantul celor care au donat? Iar tu de ce ma astepti cu carnetul ala ca sa-mi validezi comentariile, esti cumva vechilul blogurilor de cacat din Romanistan?
    Problema lui Radu cel Frumos este ca unii din donori nu au facut donatia intr-un mod altruist, trag si foloase din asta( la fel cum trage si el folos din haznaua asta) iar el crede ca a pus coada la pruna aruncand cu ceva cacat pe beneficiarul donatiilor.
    Oricum ai incerca sa „adresezi” aceasta( donatorii interesati), tot pici de animal neevoluat, intelegi?
    Mircea Badea, Radu Alexandru, Vali Petcu si cati altii ca ei sint echivalentul fufelor de la Andre, atit doar ca nu canta ci „formeaza opinii”.

  • Gay brie l spune:

    @whatmydickvrei
    Eu ma fut pe pat, nu pe bani, ci numai din placere. Daca nu esti ca mine, n-avem ce discuta (desi, daca ai o fabrica de merdenele, s-ar putea sa fie ceva de capul tau)
    @Porcuşorul Radioactiv
    Pana acum sunt 226, la mai mare, ca si eu cred ca o sa genereze ceva tarfic balacareala asta. Si ce trafic! Comentarii de zeci de randuri, useri ofticati, bale la gura etc etc. Mama, sa ne ferim, ca ne loveste!
    @Ma-sa lui Gay Brielica
    Asa e, mama, de ce m-ai facut fara noroc? Fir-ai tu sa fi, muica, arza-te-ar focu’ sa te arza!
    @Radu
    Ba, cati ti-au urat sa ajungi ca amaratu’ asta leucemic, frate! Mai ceva ca de Craciun! Uimitor!
    @Aalex
    „cersetoria in mediul virtual parca e mai cu staif decit cea de la coltul strazii, nu?” Magnific! Sincer, adevarata fraza!
    @Elizabeth
    Eu as vrea ca merdenelele cu branza sa devina trademarku’ meu. Tu vrei sa faci la fel cu termenul „ma-ta”?
    @Tanaku
    Ploiestean, revolutionar de la 11 fevruarie, ca mine! Bro! Way to go! Ploiesti rulz!
    @Cartman
    Si mie mi se pare genial Filantropica! Ce-as mai vrea sa fiu si eu un tigan ca ala de vine si strange contributia de la fiecare cersetor! Pai ce dracu’, am facut master ca sa fiu prof cu 280 de euro pe luna, de ce sa nu fiu invidios? Asta e Romania, eu nu fac decat sa ma adaptez!
    @urban viole(n)t
    Sa stii ca asa e, Radu a creat o supapa de eliberare a tuturor frustratilor, pe langa care mai apar si unii cu ceva creier. Rari, insa
    @Ciocanul lui Thor
    Foarte buna argumentarea

  • RMN spune:

    Deci donatiile sunt actiuni egoiste. Si astia care doneaza sunt prosti ptr ca doneaza neinformati sau pentru ca n-au rabdare s-astepte sa faca Obama vreo boala d-asta…gen „mertzan”..s-o dai si la ziar p-asta daca esti asa drept in coloana.

  • Daniel Raduta spune:

    Romanii care propaga hatespeech-ul si discursul intolerant pe net sint anonimi, ascunsi in spatele unor personalitati istorice, instabili emotional si cu o gindire rigida si rudimentara.

    Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) a lansat in toamna anului trecut Cyber Hate Watch, un program de monitorizare si combatere a rasismului pe Internet, prima initiativa de acest gen din Romania. Proiectul isi propune sa analizeze fenomenul de cyberhate in tara si sa atraga interventia legala pentru a impiedica postarea mesajelor rasiste si xenofobe. William Totok spune ca fenomenul ar putea fi combatut prin publicistica si prin analize serioase. „Invatamintul, mai ales predarea istoriei si a literaturii, ar trebui de asemenea sa creeze o baza pentru valori politice democratice si sa ofere tineretului acele idealuri demne de o societate liberala, libera si deschisa”, conchide jurnalistul german.

    *
    Ce spune legea

    Articolul 30 din Constitutie privind libertatea de exprimare arata ca sint interzise de lege indemnul la „ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica”. In sprijin vine si Ordonanta de Urgenta nr. 31 din 13 martie 2002 „privind interzicerea organizatiilor si a simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savirsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii”. Acestea sint considerate infractiuni si se pedepsesc cu inchisoarea de pina la 15 ani. Legislatia se aplica si spatiului virtual, dupa cum spune Gheorghe Serban, director executiv la Asociatia Nationala a Internet Service Providers.

  • Gay brie l spune:

    @Daniel Raduta
    Asa, si? O sa il dai in judecata sau ce? Are disclaimer baiatu’, ar trebui atunci dat in judecata si badea.

  • Dan spune:

    bah raduta..sa ma imi sugi coiu. Din tot ce puteai sa spui acum..ai spus ca incalca leegea. Sa sugi puloiu cyberspatiului.

  • Mij de garij spune:

    Bai prostilor,

    Raduta nu avea cum sa posteze cacatul ala de mai sus. De ce? Simplu, pentru ca e la IZOLARE. Tocmai a primit celule stem, sistemul lui imunitar e praf si cea mai mica bacterie il omoara. Cum pula mea credeti ca ar avea voie intr-o camera sterila cu telefon, pda, laptop, ceasul ala jmecher al lui James Bond sau ce pula mea mai folositi ca sa intrati pe net. Si chiar asa, cat de tare credeti voi ca il doare in pula pe Daniel de chestia asta? El traieste, boilor, in ciuda faptului ca voi va dati cu capul de perete si cu curul la pula ca numai retarzii au donat. Muie fraierilor, a castigat. V-a tras clapa, iar acum n-aveti decat sa va agitati ca Pepsi-ul. Inca doua lucruri pe care se pare ca le-ati cam uitat: 1. Lucreaza intr-o firma cu peste 1000 (una mie) de oameni care i-au facut site, s-au ocupat de campanie si au DONAT (clapa voua din nou) si 2. Asta macar a stiut ce si cum sa ceara, ceea ce il face mai bun decat 99% dintre amarastenii care mor exact de aeeasi boala. E tot un fel de selectie naturala. In consecinta, luat pula de capatul care trebuie, sugeti-i-o lui Daniel pentru ca a supravietuit si mutati-va sa-i sugeti pula lui Mile Carpenisan, care se pare ca mierleste de (stupoare) un FURUNCUL – http://www.ziare.com/actual/eveniment/03-19-2010/apel-umanitar-pentru-mile-carpenisan-pe-twitter-1003564. Data viitoare o sa donez si eu pentru coroana celui dintre voi care moare primul inecat cu mici la manelo-gratarul estival.

    Vorba lui Becali, hai sugeti pula ca m-am plictisit deja de voi.

  • Gay brie l spune:

    Tinand cont ca ma cheama cum ma cheama, pot fi si idiot: cum draq, ma, sa mori de un furuncul? E una dintre cele mai stupide morti de care am auzit!
    PS: mama, ce bine ma simt in pielea mea, ca toata lumea ma categoriseste ca fiind un bou infantil!

  • Diana spune:

    Niels,
    vad ca pricepusi ce-ti spuse gasca …..

  • Observatorul astronomic spune:

    @@@@@@geefo

    „nu numai ca nu meritati sa fiti salvati, nu meritati nici sa respirati”

    ma bucura faptul ca ai inteles punctul meu de vedere. nu inteleg de ce te bagi in seama cu mine. suntem in aceeasi tabara XD

  • Elena Ceausescu spune:

    …si dupa ce o sa se faca bine,Daniel Raduta o sa va futa in cur,c-o sa poate.Prea va fute pe voi grija de cum a facut rost de bani!

  • aristofel spune:

    de ce kkt nu priviti global? ok, iesti in pielea lui, faci orice ca sa-ti vina banii pt. operatie. daca merge treaba cu mila bravo lor, romanilor. ma si mir la faza asta. ideea postului ie ca cum alegi cand dai bani ca sa faci caritate? dupa cat ie de haios sau demn de mila in poza? dupa cati ani are? daca are sau nu copii? ok , prietenii is prieteni si nu-i nevoie sa-si puna intrebarile astea, dar ailaltzi? si mi-e greu sa cred ca a donat vreun voiculescu… mai degraba is multzi corporatisti care vor sa se simta umani

  • Marcel spune:

    Asta a fost atat de destept incat a reusit sa-si salveze viata , ce cacat aveti cu omu ?

  • gummo spune:

    Am donat pentru Daniel dupa ce am aflat rezumatul povestii lui: urma sa moara si urma sa aibe un copil. Mi-a fost de ajuns pentru a contribui.

    Totusi, inteleg ce vrei sa spui. Si mie mi se pare foarte delicata situatia curenta, cand apar tot felul de asemenea cazuri. Se aduna bani multi pentru a salva viata unui singur om, care pentru tot restul vietii lui va fi esential probabil doar pentru apropiatii sai, nu pentru schema larga a lucrurilor, nu pentru istorie sau societate. E de ajuns?

    Tine de fiecare sa stabileasca daca are indrazneala sa ceara ajutor. Personal, cred ca as avea o retinere – iar asta vine dintr-un amestec de bun-simt si teama de ridicol. Ca sa citez un film, „Unremarkable would be an upgrade for me”.

    Tragand linia, oamenii – din diferite motive – vor sa ajute. Din empatie sau compasiune, chiar ajung s-o faca. Cred ca e sanatos sa actionam si la scara mica, la nivel de individ, si nu doar la nivel de actiune de amploare (investim in scoli, in proiecte, in eficienta matematica).

    Desi reactiile iscate pot duce la o alta concluzie, nu te alarma, nu esti un monstru. E un iz de „holier-than-thou” pe care, daca-l atingi intr-o maniera inovatoare, ofensezi negresit. You’re not hopeless. :-)

  • TheCreatrix spune:

    Ăla de mai sus de se dă Daniel Răduţă scrie că:

    „Romanii care propaga hatespeech-ul si discursul intolerant pe net sint anonimi, ascunsi in spatele unor personalitati istorice, instabili emotional si cu o gindire rigida si rudimentara.”

    personalităţi „istorice”? poate „histrionice”.

    bitch, please.

  • 101111000101010000010002 spune:

    Colegii si cunoscutii pacientului… nici unul macar nu a infirmat faptul ca dl raduta ar detine o casa in valoare de 100keuro pe care nu a vandut-o pt a participa la plata interventiei. (e doar o curiozitate, a nu se intelege ca-i poarta cineva pica daca are casa cu pricina si ca ne-ar roade invidia; nimeni nu-si doreste sa fie in locul lui… dar e o curiozitate)
    Sistemul de sanatate in ro e falimentar si nu poate sustine nici macar aspirina din spitale asa ca din cei max 100 roni platiti lunar nu are cum sa ramburseze 150keuro. Matematic eu vad ca e imposibil.
    Nu numai la romani statul e incapabil sa plateasca tratamente scumpe. Cine a vazut documentarul Psycho (M. Moore) stie ca cea mai democratica tara din lume nu varsa o lacrima pt cei ce nu au asigurare. Nici in tarile socialiste vestice statul nu ramburseaza in totalitate si e obligatoriu sa ai o asigurare complementara … daca insisti neaparat sa traiesti.
    Eu acuz statul roman ca nu a promovat sistemul de asigurari private. Ca nu are de unde sa ofere 150keuro/pacient … nu-i pot acuza.

    P.S. Sanatate dlui Raduta si sa fie intr-un ceas bun interventia!
    P.P.S. Colegul cu reteaua neuronala de filtrare a spamului… ne-ai dat pe spate… un student anul 3 e capabil sa faca asa ceva ca proiect de semestru la inteligenta artificiala. Dl Raduta e inteligent, lucreaza la bitdefender, il admiram, bravo lui! Dar nu va castiga premiul turing pe o aplicatie a retelelor neuronale intr-un domeniu precis. 101111000101010000010002

  • Laba Trista spune:

    Mah, sa va spun eu de ce a avut succesul asta. Pentru ca nevasta-sa astepta un copil (pe care intre timp l-a si nascut) exact in perioada in care el e in Italia sa faca transplantul.
    Mai sint si altii in situatia asta; un exemplu e Cristina Dinu care se chinuie din 2008 sa stringa banii dar neasteptind un copil, n-a reusit sa impresioneze po pulimea, desi ei ii trebuiau mai putini bani.
    Acuma, problema mea e urmatoarea: daca eu fac cancer se poate spune, fara posibilitate de tagada, ca am belit belengherelu’. N-am nici casa sa vind (chiar sint curios, si-a vindut casa ca sa faca rost de bani?), nici copil nenascut ca sa le impresionez pe pisdele alea de Zine, nici nevasta, sa-mi duca dorul si nici nu mi-am facut nunta la Vama Veche, in ureche. Ca d-aia sint usor consternat si macinat de invidie: cum kkt se face, frate, ca omul asta are noroc si cind da boala peste el??

  • Gay brie l spune:

    Hihihi, am aflat un nou sinonim pentru pula: BELENGHEREL! Ce etimologie o fi avand? Si daca nu are, atunci de unde vine? e un cuvant al limbii romane? Si daca da, e un imprumut, calc lingvistic sau neologism? Iar s(unt) macinat de intrebari ca porumbu’ la moara.

  • Laba Trista spune:

    „Belengherel” e de fapt sinonim pentru „putulica”, „pulica”. E un diminutiv. Cuvintul e de fapt „belengher” si ne vine de la fratii nostri din Roma, tiganii: http://dexonline.ro/definitie/belengher

  • Lolo spune:

    Boule, au dreptate astia de mai sus. O sa te citesc in continuare, ca de, sunt si eu un neam de bou, dar mi-as dori sa te vad in situatia asta.. sunt convins ca ma-ta i-ar suge pula lui voiculescu pt 12000 de euroi ca sa ii salveze curu lu fiu-su.. da ce stiu eu, ca sunt un bou, asa, ca tine.

  • mimisorutz spune:

    Eu nu inteleg ce aveti cu bietul om. Aveti macar habar ce insemana lecuemie si ce prespune tratamentul acestei boli? Ca e „cancer” si e posibil ca peste 3 ani boala sa recidiveze?
    Nu intele ce pula voastra va luati de oamenii bolnavi? Luati-va de cei prosti, de cei corupti, mnezo stie ca sunt destui. Sau in felul asta nu ar mai fi senzational, asa-i? Si atunci hai ne luam de un om care a strans bani pt operatie. Normal ca a strans, doar nue ra sa astepte sa moara. S-a folosit de tehnologie, cine va opreste sa o faceti si voi. Desi, nu cred ca vreti sa fiti in locul lui.

  • Gay brie l spune:

    @Laba trista
    Multumesc, chiar nu stiam, credeam ca e un cuvant inventat.
    @Asta ultimu’, cu nume lung de blog
    In sfarsit, unu’ care s-a prins ca Radu nu s-a luat de amaratu’ de serviciu bolnav de cancer. Mai sunt si d-aia care citesc cu ATENTIE, la dracu sa fie atentia asta cu cine a mai inventat-o!

  • Alexandru` spune:

    So… căzurăţi de-acord sau continuaţi şi la rogogpest?

  • unu care a donat spune:

    bun, deci esti de acord ca el e chiar bolnav.
    ca are nevoie de transplant ca sa supravietuiasca.

    de ce lui si nu altcuiva?
    pentru ca e un tanar care pare dispus sa faca ceva dupa ce-si rezolva problema. mediocru si castor asa cum e el.

    nu exista asta cu unii merita mai mult ca altii.
    insa nu poti sa dai la toata lumea.
    dai cui iti este mai aproape, cui iese in fata.

    nu poti sa te superi pe viata ca unora le ofera mai multe sanse.
    asta e.

    nu pot sa fiu sigur ca Raduta cel mediocru o sa faca ceva (pentru societate) dupa ce va rezolva problema, insa cred ca, dintre toti cei care au nevoie de ajutor, el o sa fie cel mai dispus sa faca ceva.

  • Gay brie l spune:

    @Unu care a donat
    Inca o parere pertinenta, fara pule si mui in ea. Bravo inca o data. Unde ati fost, fratilor, la inceput, ca si-au rupt astia maciucile pe aici, batandu-se cu ele in piept si acuzandu-l pe Radu ca e mai rau ca Antichristul.

  • Gay brie l spune:

    Nu, pe noi to(n)ti.

  • Observatorul astronomic spune:

    @@@@@@@@@@@gay briel

    nu ai o biblie de citit cumva ? sa nu te retinem de la activitatile tale laice.

    ca tot veni vorba de biblie, mars la cacat !

    @@@@@@@@@@unu care a labat

    as dona maduva pentru un apropiat daca se iveste nefericita situatie sa fie nevoie. totusi nu dau bani in astfel de cazuri.

    ce crezi ? co sasi puna chilotii peste blugi daca scapa si scoate romania din rahatul in care se zbate ?

    iar mie singurul lucru care mi se pare este ca o sugi fara retineri ori de cateori ti se iveste ocazia.

    in rest, propaganda comunista pentru naivii care eu labat

  • Gay brie l spune:

    @Observatoru’
    A, pai o citesc online, stai linistit, multumesc de grija. Stii care, nu? Aia care se termina cu „nia”, uramata de un membru al familiei de sex incert feminin. Nu-s prea subtil, nu?

  • leucemuius spune:

    intamplarea face ca o fosta prietena de-a mea de-abia a fost diagnostiata cu leucemie limfatica acuta…sfatu’ meu e sa nu comentezi pana nu esti in situatia respectiva.

    sg motiv pt care iti dau drptate e ca stiu ceva despre cazul raduta; omu’ a intrat in remisie, teoretic viata nu-i mai era pusa in pericol, dar prin operatia asta – un „implant” de celule stem daca nu ma insel – tipul vrea sa se asigure ca nu-l va mai deranja boala d-aci-nainte.
    cei care au donat bani tre’ sa inteleaga ca boala tipului nu-i punea in pericol viata, cel putin nu pe termen scurt sau mediu… oricum, bravo lu’ raduta ca s-a scos.

    asta insa nu-ti permite sa-l iei pe tip la mijto sau sa te crezi D-zeu si sa pui tu pret pe viata omului; a cui, cat valoreaza. iti repet, nu-ti doresc sa ajungi in situatia in care sa afli cat costa propria ta viata.

  • Gay brie l spune:

    As dori sa comentez antiteza dintre nickul istuia de mai sus si pertinenta cu care comenteaza el ce zice Radu,. Bineinteles, din ce unghi vrea el. Nu-i misto, ma, cand vine unul cu muie in nume si iti zice asa, prieteneste, fara sa te injure, ca nu-i bine si frumos sa te iei de bolnaviori?… Nu vede el ca repeta ce a mai fost zis de 124 de ori, el ii da inainte. E bine asa, bro, bine, moralistilor!

  • Toma Mircea spune:

    Salut grupul de neo-nazisti de pe aceasta pagina! Heil!

  • Gay brie l spune:

    Iuleu! Unde e astia, maica, nionazistii? Ca m-a bagat pe mine la Ausvaiteritz in 1743, la ga(o)zat evrei. Si putea… Si mirosea… Si evreii murea… Si Deutschland uber alles era…

  • unu care a donat spune:

    @Observatorul astronomic

    ce nume potrivit ti-ai ales :)
    lumea e facut din chestii mici mici
    lumea se schimba incet, prin gesturi aparent insignifiante

    nu merge deodata cum vrei tu

    mi se pare mai folositor microscopul decat observatorul astronomic

  • Observatorul astronomic spune:

    @@@@@@@toma mircea

    sa stii ca hitler se apucase sa faca o treaba buna. poate nu mai apareau bolile astea cumplite daca reusea sasi duca planul la capat. dar sa lasat distras de la treaba lui si sa apucat sa casapeasca pe toti.

    in fine, eu cred ca el sa chinuit sa dezobisnuiasca omul de oxigen. mai mult decat sa se concentreze pe pulificarea rasei umane.

    @@@@@@@@@@@@unu care a labat

    da bai ainstain, e facuta din atomi, electroni, protoni si neutroni. si da, cred ca microscopul tie folositor mai ales cand tre sa labezi

  • Aian spune:

    Mai retardati handicapati cu comenturile voastre de 2 lei !!! Viezurele ala leucemic trebuia sa se duca la o asociatie umanitara care strange bai pentru cei bolnavi si prin intermediul repet al unei asociatii strangea bani de operatie…. ca asa omul isi face transplanu’ se insanatoseste , isi ia casa masina si apoi tu fraieru’ ala care ai donat cu toate ca nu ai bani nici sa iti faci o laba(nu trebuie bani dar pula mea nu stiam ce sa pun)asa… tu fraierul ala intr-o zi o sa fii scuipat intre ochi de el … ca na el e sanatos acum bogat si nu da 2 lei pe fata ta de retardat sensibil … Care vreti sa donati donati la asociatii cam asta e concluzia

  • Timi spune:

    incredibil, chiar si in cazul asta sunt cativa dobitoci care te sustin!

  • Gay brie l spune:

    @Timi
    Da, uimitor, un? Cata rautate in lume? Fac ochii mari, ii belesc chiar si ma miresc… Ma uimesc rau de tot, frate! Asta e insuportabil. Tinand cont ca recoltarea celulelor stem din ombilicul copilului tau si pastrarea lor la o banca de celule stem costa cam 4000 de ron, astfel asigurandu-i lui, dar posibil si tie, o rezerva in cazul unui transplant de genul celui facut de Daniel Labuta asta, suma stransa de el ii va asigura viitorul si stranepotilor lui, cu amante cu tot.

  • Aian spune:

    cum am zis si eu se ajunge si apoi de caca in gura alora ce au donat … la propriu ca o sa isi permita =))

  • unu care a donat spune:

    da, donati la asociatiile alea care au chirii de platit, sedii de intretinut, oameni de platit, shamd.
    ca oamenilor care fac asociatii le pasa.
    ca de aia le fac.

    zicea cineva intr-un interviu
    „in Romania, cand n-ai bani, faci o fundatie”

  • Gay brie l spune:

    La dracu cu tema asta de discutie, oricum a fost intrecuta in interes si comentarii de aia cu Adina, asa ca hai s-o lasam moale. Sanatate lui Labuta!

  • Aian spune:

    chiar asa Raduuuullllleeeeee postare noua ca ne cam plictisim pe subiectele astea comentate deja si enervante si cu prostii aia handicapati care te critica

  • Gay is good spune:

    Gabriel, numa tampeniile tale se aud pe blogul asta. Ai transformat o discutie semiintelectuala? intr-un mirc. Asa ca ia o punga de cacat, indeas-o bine pe gat si vezi ca efectul reconfortant o sa te scuteasca sa mai ai impresia ca toata lumea ti se adreseaza. Daca n-ai bani sa cumperi cacat, facem o colecta pentru tine, se accepta si donatii in materie frumos mirositoare, dar proaspata sa fie si cat mai tare, ca sa o mesteci bine. A si sa nu uit, nu-i nevoie sa raspunzi, ai doar impresia ca ti se adreseaza…Mars

  • Gay brie l spune:

    Ma, ce ai tu cu mine? Fa si tu ca mine, baga-te in seama, vinde merdenele, dar lasa invidia, ca nu e buna. Nu stii ca e unul din cele 7 pacate cardinale? Ce, vrei sa ajungi in iad? (asta asa, ca o continuare a trebii aleia mici cu bibliile si dumnezei de la postul cu adina). Asa, acum sa te injur… Sau nu, ca ma uit la teveu, n-am timp, altadata. Considera-te injurat, (b)ovinule!

  • Timi spune:

    Esti un fel de Tudor Chirila. Cum are papagalul ala o armata de pustoaice nefutute care il ridica in slavi la orice cacat ar posta(daca pune o poza cu un cacat sar cinzeci de adolescente cu „minunat tudor, cacatul ala exprima pasiune,sinceritate si frumustete in sufletele noastre multumim ca existi, esti totul pentru noi”) asa ai si tu armata ta de papagali.
    Un adevarat formator de opinie. Evil Tudor!

  • marius spune:

    ba, dar prost mai esti!

  • luc spune:

    ba a facut ceva care sa merita aia osutacinjdemii de euro…a fraierit, pardon convins lumea, munca cinstita ma, legala

  • un necunoscut spune:

    Mda…am intrat din greseala pe aceasta pagina. Raman socata de perlele pe care le scot multi din gura. Trezit-va fratilor…sau mai bine zis maturizati-va. Cred ca leucemia e o boala nedorita de nimeni si ar trebuie sa ne bucuram ca UNII FRAIERI doneaza, o viata se salveaza. Daca sunteti asa invidiosi mai puneti din cand in cand cate o lumanare la biserica si rugati-va sa capatati si voi o boala grava, poate asa va doneaza si voua cineva. Sau mai bine zis rugati-va ca fiinta pe care o iubiti din tot sufletul sa nu se imbolnaveasca…
    Ma uimeste superficialitatea unora, asta inca o odata ne arata gradul de cultura al romanului.

  • dragos bunea spune:

    273 de comenturi…wooow! Zi si tu un ms Radutaaaa :D , un ms tuturor bloggerilor care l-au sustinuuuuuut :)! te doare pula? ia un algozone!

  • armand spune:

    Nu esti capabil sa te exprimi. Esti confuz si nu te poti face inteles.

  • mahta spune:

    Mda, un bloggar scrie un articol tendentios intuind (probabil) cam ce gen de reactii o sa starneasca si o armata de maimute decerebrate, scapate de la circ si ai caror parinti au fost, cel mai probabil, rude de gradul I aleg sa-si proiecteze frustrarile asupra lui Daniel Raduta si a alora care dintr-un motiv sau altul l-au ajutat.

    Revenind la maimutele de care aminteam: problema lor nu e ca X sau Y e un „ipocrit” pentru ca alege sa faca o donatie si spera (sau nu) sa traga foloase ulterior; problema lor nu e ca banii aia puteau fi folositi pentru ajutorarea unor copii, etc. Ii doare ca ei insisi sunt niste mediocritati fara un trecut de care sa fie mandrii si fara un viitor in care sa spere si, mai ales, pusi intr-o situatie asemanatoare (cu cea a lui D.R.) realizeaza ca ei nu ar avea nicio sansa sa scape, sau macar sa trezeasca interesul/compasiunea altora.

  • Pilat D'Amai-Bini Pilung spune:

    „Un necunoscut” si „Mahta” s-au ratacit. Bai, verzuliilor, ce pula mea catati voi aici?

  • o ea spune:

    hmm…sa va spun o poveste…In urma cu vreo 9 luni cea mai draga prietena a avut un accident de masina (ca sa scap de orice alte comentarii: nu era ea la volan, pasager…n-a fost vina ei etc). In fine, ideea e ca a ajuns la spital in coma, pierduse mult sange si din cauza unor probleme avea nevoie de transfuzii in continuare… toti prietenii ei au fost sa doneze..eh, cineva s-a gandit sa faca un site prin care sa le ceara oamenilor sa vina sa doneze, speram sa o ajutam asa.. si au venit sute de oameni. tot asa se postase pe mai multe site-uri si forumuri.
    Evident ca au aparut voci care nu erau de acord cu ce se intampla. Ca apelam la mila. Altii erau sceptici, de parca eram o gasca de vampiri care vroiai sa o puna de o petrecere. In momentele alea te legi de tot ce poti si ceri ajutor oricui.
    Nu stiu daca e cel mai corect, dar nu inteleg de ce trebuie sa judecam atat de aspru totul.

    Apropos de cei care sar in ajutor: nimeni nu spune ca nu o fac decat ca sa se simta ei bine, dar habar n-aveti cum se simte asta pe partea cealalta.

  • Mary spune:

    Este foarte uşor să vorbeşti despre un astfel de subiect şi să-ţi dai cu părerea, atâta vreme cât nici tu şi nici cel drag ţie nu v-aţi aflat vreodată într-o astfel de situaţie. Spunea cineva mai sus ceva de genul „fac şi eu acum leucemie …”. Nu ştie ce vorbeşte săracul. Aşa ceva n-ar trebui spus nici măcar în glumă. Nici eu până acum ceva vreme când auzeam de o persoană că are cancer, n-aveam cine ştie ce reacţie. Era ceva … aşa … un cuvânt, o boală urâtă de care citisem în cărţi sau auzisem la televizor. Şi era undeva departe de mine şi de ai mei. Se întâmpla altora. Până într-o zi.
    Tu, Radule, nu-l judeci pe cel care cere ci pe cei care dau. Însă pentru ce? Cu ce-ţi dăunează ţie lucrul ăsta? Nu dăunează nici măcar celor care dau. Daca n-ar avea de unde şi dacă astfel ar păgubi, cu siguranţă n-ar da. Oamenii care ajung să facă lucrul ăsta, să ceară ajutor, crede-mă pe cuvânt că au întors pe toate părţile situaţia şi şi-ar fi dorit să nu ajungă niciodată într-un astfel de impas. Este ultima lor opţiune. Iar când altfel chiar nu se poate, treci peste mândrie şi peste ruşine şi o faci şi pe asta.
    Păcăt că e necesar să ne lovească rău viaţa, pentru a ajunge să avem bun simţ, milă, compasiune şi să judecăm şi să apreciem mai bine.

  • Alexandru` spune:

    Dacă Jizăs a-nviat, de ce nu-şi face blog?

  • and spune:

    sa va fie rusine viermilor ce sunteti…sunte-ti niste scursuri ale societatii romane …

Adaugă un comentariu