Fosile şi scafandri sfinţi

Mă enervează toate trupele de morţii vii care vin să-şi tragă ultima băşină pe scenă la noi. Toate curvele expirate care dacă dansează puţin le crapă şoldul de la osteoporoză au venit în ultimii ani să-şi plimbe carnea fleoşcăită pe la noi. Sandra, C.C. Catch, Madonna. Chiar nu vă ascultă nimeni. Nici în anii 80 nu vă ascultau, doar voiau să vă fută că erau nişte ani ciudaţi în care blondele cu părul ca lâna, sprâncene stufoase şi lână stufoasă la pizdă aparent erau considerate bune. Boney M. Cine pula mea mai ascultă Boney M?

Există o vârstă la care ar trebui să te pensionezi. Boşorogi cu prostata cât gutuia, cărora le tremură mâna de parcă e conectată la priză, nu la perfuzii, vin să-şi dea duhul pe scenă la noi în ţară, în loc să-şi bea ceiuţul de sunătoare la ei acasă. Formaţii care au făcut căcaturi mişto la vremea lor, dar nu au mai creat nimic coerent sau original de 10-20 de ani şi trăiesc pe propria trenă. Hoo, băă, nu vă ajunge? Poate aş fi vrut să văd Scorpions, Metallica, AC/DC, Rolling Stones în ’95, când încă mai aveau ceva vână pe coaie şi  nu erau lăsate până la genuchi, dar acum sigur nu. Şi acuma o să sară să se dea cu curul de pământ toţi pulifricii pe care dacă-i căutai cu 3 luni înainte de concertele de mai sus, n-aveau un album de-al ăstora în toată casa, dar şi-au luat bilete că era super la modă. Muriţi bă!

U2, Manovar şi Iron Maiden nu aş fi vrut să văd niciodată, că-s formaţii de şi pentru homalăi.

Şi vorbind de murit. A murit Ronnie James Dio, după 30 de ani în care s-a zbătut cu o boală grea: penibilul. Soţia lui a declarat că în ultimul timp părea că boala se ameliorează, că te uitai la el şi parcă nu îţi mai venea să râzi. Dar penibilul l-a mistuit pe dinăuntru. În dimineaţa zilei de ieri a fost găsit fără suflare, îmbrăcat cu nişte chiloţi cu imprimeu de leopard şi ţinând în mână o sabie de plastic de 1.60 metri. Mai înaltă decât el. Doctorul a declarat râzând: „a murit răpus de penibil, această boală care l-a urmărit toată viaţa şi i-a umbrit cariera”. Odihnească-se în pace. Toţi clovnii ajung în rai. Ăştia pitici chiar mai repede, că se strecoară mai lejer. Scafandrul sfânt să-l ocrotească!



SCAFANDRUL SFÂNT

mmm mmmm mmmm daaa daaah
SCAFANDRULE SFÂÂNT, ai coborât prea mult în marea miezului de noapte
ooo ce se-ntâmplă cu mine
călăreşte tigrul, poţi să-i vezi dungile dar ştii că e curat
ooo înţelegi ce vreau să zic
tre să scăp, scafandrule sfânt

am diamante strălucitoare, ca ochii pisicii în albastrul şi negrul
ceva vine după tine, păzea!
Aleargă spre dimineaţă, poţi să te ascunzi în soare până vezi lumina
oo şi o să ne rugăm să fie bine

între minciunile de catifea este un adevăr tare ca oţelul dah
viziunea nu moare niciodata, viaţa e o roată nesfârşită, zic
scafandrule sfânt, tu eşti steaua mascaradei, nu trebuie să-ţi fie frică, sări
sări pe tigru, poţi să-i simţi inima dar ştii că e rău, unele lumini nu pot fi văzute niciodată

scafandrule sfânt, singur supravieţuitor, onoarea ta e curată
scafandru sfânt, niciodată să nu tai mijlocul (wtf?) vin după tine
Oh, da, scafandrule sfânt, scapă, scapă
scafandrule sfânt, scafandrule sfânt,oooh scafandrule sfânt!

***

Comentarii (179)

  • mala spune:

    n-ai cu cine , mare om mare caracter

  • EulLiric spune:

    Uhmm… Adevar grait-ai, da inca nu-mi place postu.. Trec mai pe seara cand incepe circu :))
    Ozzy buna

  • ION FIU` PLOII spune:

    ce`ai cu iron maiden ba?
    chiar nu`i poti pune`tr`o oala cu manowar si U2
    cat despre metallica si AC/DC,si eu ma consolez ca`s prea batrani,ca n`am avut bani de bilet. Bine, AC/DC nu ascult mai deloc da` la Metallia as fi vrut sa merg

  • firstname008 spune:

    Cum sa sugi pula pe blog? Bravo ma!!! Iar toate pizdele triste, cu blogsau fara, or sa ti-o suga(aici, pe blog) si or sa zica „Vai cat de tare! asta cred si io despre trupele astea obosite” desi o mare parte din ele au dat banii pe bilet in speranta ca or sa le-o suga alora de la AC/DC, pe bune, dupa spectacol!!!

  • Andrea cu un e spune:

    Asta a participat la cenaclurile tinerelor talente, nu?

  • lorena spune:

    îmi place versul ăla cu „între minciunile de catifea este un adevăr tare ca oţelul dah”

  • AdyK666 spune:

    Nici macar nu te-ai straduit sa scrii corect Manowar… M-am „supy”.

  • B spune:

    good post. PLm, jumate din astia care au umplut piata aseara la concert nu stiau doua melodii, dar ce plm, merge colegii de munca, merge si eu.

  • Mihai spune:

    „This song is about Satan, and his descent to Hell (his „dive”). The lyrics deal specifically with Revelations 12:9 where Satan was cast to the earth. The tiger is symbolic of the wild beast that comes out of the sea, as mentioned in Revelations 13:1.”- songfacts.com

    Aşa se intampla daca ti-ai facut educatia in spatele blocului.Tupeul de mârlete nu ţine loc de instrucţie.

  • bostanu spune:

    koaie,dar vin Korn la peninsula.

  • Mitzi del Bra spune:

    ACDC, nu ştiu nimic despre ei, decat thunderstorm pe care o stie tot prostu şi la care, prin ’91, bunică-mea se uita si zicea „drogaţii, uite drogaţii!”

  • Io spune:

    Scrise Radu, dregandu-si vocea, dupa ce-a zbierat doua ore alaturi de AC/DC.

  • Overload spune:

    Radule, Mare Orator de Dragoni Galbeni de PVC, Ucigas cu Maceta de Panoplie, etc.

    Du-te tu putin in pula mea, asa de dimineata, ca esti prost rau cateodata, iar acum pari a bate recordul de tampenie. Du-te-n pula mea si da-te cu capul de pereti, bea bere proasta pana mori si apoi spanzura-te de o grinda pe care s-au cacat niste spalatori de cadavre, niste gropari si niste babe bocitoare profesioniste.

  • simi spune:

    bre, io am fost doar la doo concerte la sibiu, că fură moca: scorpions şi jethro tull. au meritat amândouă ( deplasarea şi banii de bere :D )

  • simi spune:

    deci e trist că linia melodică (o virgulă) chiar se leagă cumva; omul ăsta e penibilul suprem, eu cel puţin n-am mai văzut aşa ceva până acum; îi face pe manowar & co. să pară respectabili

  • alex spune:

    Manouvăr ………………….

  • VEZEU spune:

    bun postu asta…place la mine :D

  • VEZEU spune:

    mama ce versuri au astia….si noi faceam misto de ale noastre cu „la mare la soare”…

  • Observatorul astronomic spune:

    Bre, am vazut tigani ducandu-se la concert ! D-aia cu palarie si mustati, pirande, etc. Au luat nus ce invitatie sau bilet d-ala de intarziati la 3xpret.

  • vreauultimulloc spune:

    hahahahahaahahahahahaha
    Sa imi bag pula niciodata nu am incercat sa traduc versurile de la o melodie rock. Cred ca undeva acolo in sufletul meu stiam ca nu poate sa iasa nimic inteligent dintr-un barbat cu tinte pe geaca si vocea ingrosata artificial.

    Calareste tigrul scafandru sfant…

  • Amantu' Lu' Ma-ta spune:

    Radule, la faza cu Manowar si Iron Maiden te sustin pana-n panzele albe. Si sa nu omitem si alti bufoni cu curu’ de babuin imbracat in piele cum ar fi marea cadere a cucului „Hammerfleoshc” sau „Stratovarzius”, da’ adevaru’ e ca tot Heavy „Metal”-u’ e „muzica” facuta de si pentru homalai. Plus ca „metalistii adevarati” nici nu-s in stare sa faca diferenta intre ce-i aia rock si ce-i ala metal, asa ca la ce sa te astepti de la niste distrushi de 14-15 ani care asculta si ei 10-20 de trupe si se cred brusc mari rockeri. Bah, copii, bah distrushilor, apucati-va bah de Death Metal si Grindcore daca vreti metal adevarat! Cat de Dio, sa-i fie tzarana usoara, da’ cand a murit vocalu’ de la Broken Hope, tobosaru’ de la Decapitated sau Wayne Knupp de la Devourment n-a mai zis nimeni nimic de bine, numa’ ca au fost nenorociti care meritau sa moara, putrezi-v-ar suflete-n curu’ iadului! Sa va fie rusine! Da’ daca atat va duce bibilica sa pricepeti din ce considerati voi a fi metal, pupati in cur pe astia d-alde Maiden si alti cacati d-astia fosilizati. Si ca o mica mentiune de final de comment, imi plac si mie AC/DC, doar asa ocazional, da’ sa dau doua bulioane pe bilet (?!?) give me a fuckin’ break! De banii aia mai bine mananc, fumez, beau si fut pana-mi iese curcubeu din pula.

  • namtab spune:

    ba, pacat de linia melodica si ritm, care tre’ sa recunosc nu-s chiar asa de rele. si vb aluia de mai sus: mai bine ca nu ascult versurile melodiilor in engleza. cre’ca iris se pisa pe ei de sus la versuri. pacat ca nu si la ritm si linie…

  • jiji spune:

    o generatie de prosti isi face instructia dupa dumele tale.a-ti aflat de dio felicitari ratonilor.

  • Vicus spune:

    @Amantu’ Lu’ Ma-ta, pt ca esti prost.
    Radule, despre vana pe coaie. Brian Johnson o fugit in concertu de aseara mai mult decat umbli tu o luna intreaga, ma gandesc ca il tine. Inteleg ce zici tu, e drept, ACDC nu au creat nimic original in ultimii 20 de ani, au scos acelasi gen de albume, ceea e ce foarte bine. Nu is tentat de un album ACDC in care „se reinventeaza”.
    Despre Dio… macar despre dansul au observat o groaza ca a murit.
    Labarii care isi dau cu parerea mai sus si mai jos ar putea avea dreptate ca U2 si Maiden or fi formatii pt ghei, dupa ce dovedesc ca fac diferenta intre o chitara si o lopata. Sau intre batista si hartie igienica.

  • radu_voda spune:

    radu, tu esti constient ca ceea ce faci tu se numeste trolling/flame ? un om inteligent caruia nu-i pasa de cacaturile din jos isi vede de treaba. Nu stiu daca ai citit la viata vreo carte, dar iti citez din Glossa:
    Si de plânge, de se cearta,
    Tu în colt petreci în tine

    Asta e atitudinea inteligenta fata de lucrurile care ti se par penibile.
    Aaa… am uitat. Tu traiesti din circ. See ya ;)

  • mmihai spune:

    Mai, il descrii pe gagiul asta ca si cand ar fi atins culmea penibilului. Nu uita ca Adrian Enache desi nu are melodii a scos un album „Best of…” Pe asta unde il mai incadram? Aa?

  • Cockwork Orange spune:

    Iron Maiden înseamnă în primul rând muzică englezească pentru cine ascultă. Şi doi-le: au fost primii de felul lor într-o perioadă şi aşa naşpa pentru heavy metal. Au avut coaie şi originalitate. Toţi cei care rag acu’ la microfon după un carcalete din bere şi vodcă şi se dau metal-trash-indie-speed-folk-gothic-fusion…etc în foncţie de moda să facă mai bine în loc de critică pomelnice la biserică şi în capu’ listei să-l pună pe Steve Harris. Sau să asculte Holograf şi să-mi sugă pula cu tot cu ananaşi şi katane.

  • DC spune:

    Foarte tare! Putin de-a pula, dar foarte foarte tare, si de-a pula.

  • draql spune:

    Ce troll obosit esti Radule :))
    Jura-te ca nu ai fost aseara la concert :)

  • animaloo spune:

    lasa bah radule, ca tu esti mai frumos decat Dio.

  • Voljin spune:

    ahahaha, funny guy Dio asta. Clipul este sublim, versurile asemenea. Si sigur exista retarzi pe care ii da jos de pe cacat, cum exista si pentru multe alte mizerii.
    Uite de asta e mai bine sa asculti artisti care grohaie / urla neinteligibil si / sau preferabil intr-o limba necunoscuta. Macar nu te sictireste „poezia” de 2 lei si poti sa savurezi melodia, instrumentatia sau ce plm iti place tie din muzica aia.
    TL;DR = te-a dezamagit ACDC si ti-a parut rau dupa berea ce puteai s-o bei din banii de bilet?

  • Vicus spune:

    Da ma Voljin, tu ca WoW-asswiper wannabee esti cel mai in masura sa pricepi ceva despre muzica. Nu ti-ar taia odata muma-ta internetul?

  • Voljin spune:

    dada ai nevoie de doctorat in istoria artei si niste titluri academice ca sa intelegi muzica, nu? Si e musai sa-ti placa orice le place unora ce se cred mai destepti si priceputi in domeniu.
    Eu asa ca omu prost si limitat imi impart muzica in doar doua categorii: place, respectiv nu place

  • pizdecs spune:

    o basina trasa pe pula face cat trei pe cur. opinia mea.

  • Marghioala spune:

    Tiparu’ clasic.
    Mi’e foame, mi’e sete, m’am plictisit, fac pipi.

  • Vicus spune:

    Io is si destept si priceput in domeniu. Si io impart muzica in doua trebi: place si nu place. Ma abtin sa consider retarzi pe aia de asculta minimal house de exemplu (desi probabil majoritatea is :D ). Dar tu esti obosiu si trebe musai sa comentezi mizerii despre un baiat care a lasat ceva in urma lui, cu prostiile alea cu sabii cu tot.

  • OMU DIN SPATELE SPATELE TAU spune:

    mi se rupe pula de toti si toate care misca ceva din gat in tzara asta … si nu ma refer doar la cantat … ! ;))

  • TRG spune:

    bosorogi fara vana ? cred ca te-ai uitat la alt concert… Angus a alergat si a facut show cat 2 echipe de fotbal.

  • tumblin spune:

    ai numarat de cate ori ti s-a zis ca ai atins apogeul penibilului? :))
    ma enerveaza aceleasi chestii ca si pe tine, dar tu ai un mod mult mai misto de a le expune.

  • Vicus spune:

    Tumblin, ma enerveaza aceleasi chestii ca si pe tine, dar tu ai un mod mult mai muist, adica misto, de a-i spune lu asta ca are un mod mult mai misto de a le expune.

  • Memory Sick spune:

    hai că uite, scria prin presa de azi de dimineaţă, vin si Iron Maiden in vara asta la Cluj… se pune să inteleg de-un Gay Fest si pe Someş?… Mircea Solcanu, ai legătura…

  • Voljin spune:

    Nu, Vicus, doar te crezi. Si prostiile alea cu sabii ce le-a lasat in urma au valoare pentru tine doar.
    Citez de mai sus:
    “This song is about Satan, and his descent to Hell (his “dive”). The lyrics deal specifically with Revelations 12:9 where Satan was cast to the earth. The tiger is symbolic of the wild beast that comes out of the sea, as mentioned in Revelations 13:1.”- songfacts.com
    Ca sa iti cace mintea asa ceva trebuie sa fii grav de prost si idiot.
    Imi aduce aminte de comentariile la fel de idioate si obosite la toate poeziile de cacat ale lui eminescu ce le-am avut de frecat pt bac.

    Dio asta e simpatic asa, desi nu-mi place. Cel putin e amuzant. Si voi astia care sariti de cur sa va aparati idolii tineretilor apuse (ca o fi Dio sau altii, nu conteaza) sunteti la fel de amuzanti.

  • mmihai spune:

    Muie ba! Eminescu a fost cool. Uite aici scriere de geniu in Scrisoarea a V-a:
    „Aşadar, când plin de visuri, urmăreşti vre o femeie,
    Pe când luna, scut de aur, străluceşte prin alee
    Şi pătează umbra verde cu fantasticele-i dungi:
    Nu iuta că doamna are minte scurtă, haine lungi.”

    Pe cand muzica la versurile astea?

  • animaloo spune:

    bre jazz. lasa punctele alea de suspensie, ca pare ca habar n-ai ce scrii.

    acdc nu-s expirati. sunt doar supraestimati.
    iar trollingul lui radu e amuzant, cu sfantul lui scafandru.

  • wow..... spune:

    Bai Radutule,tu ai si tu un blogulet si ai vrut sa fii rebel un pic cu postul asta nu? Sugi! Dio=unul dintre cei mai mari cantareti de rock din toate timpurile(din cauza lui facem noi \m/ ) si tu=un blogger impotriva tuturor care este citit de 100 de persoane pe zi,dintre care 75 se abtin sa comenteze cat de prost esti,10 sunt cocalari si se baga si ei in vorba aiurea fara sa aiba habar/sa fi ascultat Dio,5 pizde proaste care iti sug pula moca si zic si ele ca tine si inca 5 oameni care sunt atat de dezgustati de tine incat se incumeteze sa dea un comment desi stiu ca va fi in van (aici si eu) si inca 5 care probabil sunt rude de’ale tale.
    Si te intreb eu pe matale,cine castiga?Un frustrat care are un blogulet sau Dio? eu zic ca Dio.Tu bucura’te de aia 10-15 prosti care sunt de acord cu tine si celalate zeci de milioane de oameni care asculta si inteleg Maiden,Dio,Ac/dc etc or sa traiasca bine mersi fara ca macar sa se deranjeze sa iti ia in seama existanta ta absolut inutila.
    Ramai cu salamurile tale din frigider si playlist si lasa oamenii sa asculte ce vor si sa le placa ce vor.nu esti tu in masura sa iei in ras moartea unui om ca Dio.Tu esti un cacat.Dio e aclamat de milioane de suflete indurerate.Daca ai muri tu,fi convins ca nu i’ar pasa nimanui si ca ar mai si face astia misto pe bloguri de tine.Sunt curios daca atunci cand a murit sotia lui Salam ai scris pe blog despre asta.Nu,ca ti’o luai in bot,evident.Poate o sa ti’o iei si acuma in momentul in care vei iesi de la concertul lui nicolae guta si te vor bate in trecere niste rockari din aia pe care tu ii dispretuiesti atat de mult.Promovezi incultura si numai de asta nu avem nevoie acum.

    • Radu Post author spune:

      nu, n-am fost la concert ieri.

      si ba wow.. ia fa-o pe scafandrul sfant cu mecla la mine in cada, cand fac baie.

  • Vicus spune:

    Voljin, blegomatosule, esti varza daca nu iti dai seama in urma celor doua comment-uri ca sunt foarte destept si priceput in ale muzicii. Nu ai cum sa nu iti dai seama ca sunt foarte tare. Bun.
    Esti si confuz, am mentionat si io ca alea cu sabiile sunt prostii, ca liliacul lui Ozzy si asistentele lui Alice Cooper. Show, etc. Ce a canta Dio cu trupa lui sau cu Rainbow sau cu Black Sabbath e istorie. Nu ma intereseaza versurile, nu vorbesc aci de Cohen sau Dilan. Eminescu si Byron or fi ei de cacat pt analfabeti, dar iata ca sunt destui care inca apreciaza, dupa oarescativa ani. Ca ti-ai picat tu bacul anul trecut, ma doare la juma de metru de cur. Ii fi prost. Idolul tineretii mele in curs de apunere candva nu e Dio, e Marcus Miller. Dar tot am un oaresce respect pt niste tatici. Mai putin pt al tau, din cauza caruia mi-am pierdut deja 4 minute azi.

  • wow..... spune:

    ohoo…great comeback la un argument plauzibil si logic: „a fa-o pe scafandrul sfant cu mecla la mine in cada, cand fac baie.” aham.Dibaci Radule,dibaci.:> Oricum ce’ar fi tu sa faci pe scafandrul sfant cu un preot,doar voi 2 la o plimbare romantica in Costinesti si s’ai faci tu ceva cu mecla? De replici de curtea scolii e oricine capabil,iar argumentul tau suprem ca sa contracarezi ceva se rezuma la „mie nu’mi place,deci e jalnic” sau „hmm,mda asta are dreptate,m’a enervat,nu mai am ce sa zic asa ca o sa il injur” (sau in cazul de fata sa’l inviti la o baie).Cum ziceam,numai de tine nu avem nevoie acum.(si nici de baia ta,ok?).

    • Radu Post author spune:

      n-ai nici un argument plauzibil acolo. mentionezi doar ca din cauza ca ala e plans de mai multi oameni automat muzica lui e buna, sau ceva de genu. o chestie de-aia la care ar fi plans profesoara de logica din a 9-a. apoi aberezi ca prostu si folosesti apararea chewbacca de categoria „vezi grasa aia? nu vrei sa o futi? nu? aha! deci iti plac barbatii!”

      asa ca nu imi trebuie o replica prea gandita cu tine. tot ce pot sa-ti zic e ca atunci cand esti cu capul subapa la mine in cada si simti ca te sufoci, ridica o mana si o stiu sa fac niste bule pe cur, ca sa ai ce respira.

  • hm spune:

    de ce spui ca nu ai fost? a spus careva pe aici ca ai fi fost?! Ca nu vad niciun comment?

    (mi-e lene sa dau un reply numa pentru tine. da, au zis vreo 5 ca am fost sau ca n-am fost si mi-e ciuda. chioaro)

  • sch spune:

    Ahaha you pro troll you :) Trebuia si asta sa compenseze cu ceva pentru voce, nu? Uita-te de exemplu la Matt Barlow de la Iced Earth: cea mai buna voce din metalele contemporane, dar omul e un total retard. Na, nu pot sa fie toti Akerfeldt sau Devin Townsend..

  • Voljin spune:

    Vicus imi pare rau dar comentariile tale imi confirma faptul ca esti prost si habar nu ai. Majoritatea astora la vremea lor au fost doar niste pusti teribilisti care faceau show ca sa impresioneze pizdele proaste. Acum faptul ca sunt batrani sau pe ailalta lume nu ii transforma in genii si nici ce au produs in capodopera.
    Am inteles, tie iti place muzica pe care spun altii „mai destepti si mai priceputi” ca ar fi buna. Si automat ce iti place tie trebe musai sa fie genial.
    Sunt capitanul evident acuma, dar ia ghici: totul e subiectiv. Si nu vad de ce istoria unei melodii/trupe/cantautor ar trebui sa ma dea jos de pe cacat. Sau cate alte milioane de lingatori de geamuri o apreciaza ca fiind ceva de valoare.
    Si multumesc pentru grija dar bacul l-am luat ceva mai de demult asa, dar mersi ca ma faci sa ma simt mai tinar.
    Ma amuzi in continuare :)

  • simi spune:

    chiar nu îmi imaginam că la postul ăsta o să se oripileze atâţia distruşti :)) gg radu, ză puppet master

  • simi spune:

    @voljin: coaie, serios acum, pretinzi respect în timp ce ai un nick dintr-un joc, nume inventat de un gras transpirat de la blizz pentru copiii tâmpiţi care ascultă hannah montana şi se excită la ce nickuri sexy au personajele din warcraft [uuu]
    chiar tre’ să pună radu ca pe monorail: THIS IS A FUCKIN TROLL HEAD YOU RETARDS
    nu mai încercaţi să arătaţi cât de geniali sunteţi că vă faceţi din prima de căcat

  • simi spune:

    troll head = troll thread

  • simi spune:

    şi acum râd ca prostu la cât de prost sunt :))

  • Vicus spune:

    Ma Voljin, pe tine nu are de ce sa te dea jos de pe cacat istoria unei trupe, tu pari genul care o sa stea toata viata pe cacat si nu ii necaz. Dar totul e subiectiv, tie ti se pare ca nu sunt destept si priceput, dar e evident ca sunt. Subiectiv. Astia o fi fost pusti teribilisti, dar iata, neste pusti teribilisti care stiu cum e sa ai 50.000 de indivizi sarind pe muzica ta. Nu faptul ca sunt batrani ii transforma in genii, vezi cat esti de nespalat? Si e penibil ca tu lingator de cur sa ii consideri pe altii lingatori de geamuri. Dar aci deraiem de la subiect. Deci zici ca ai luat bacul mai demult? Io sincer credeam ca puscatii care joaca WoW sunt minori… Ma scuzatz.

  • mmihai spune:

    @ Simi – si inca: monorail = moronail

  • simi spune:

    plm, aşa e când eşti la poli şi stai ca vita nopţi întregi la pc

  • jimerino spune:

    ba, eu as vrea sa comentez ceva. sincer, chiar as vrea. da’ nu sunt prea rocker de meserie, nu stiu ce e ala troll thread, stiu 3 piese acdc si 3 maiden, de dio asta azi am auzit prima data, pula mea, ce sa zic? nu mai zic ba nimic, ma fut in el de zis. ia sterge ma ce-am scris, ca e degeaba si se vede urat.

  • Alina spune:

    bai … eu zic ca e mai bine sa vina sa cante AC/DC, Manowar (nici nu stiu daca am scris bine ca nu ascult), Rolling Stones, etc decat sa fie doar concerte indie peste tot.

  • mmihai spune:

    Bai, eu cand aud pe cineva ca imi spune ca este fanul unui grup, parca mi-ar intinde o carte de vizita pe care scrie: „atentie sunt si prostovan!”. In genere a fi fan, este sinonim cu a fi cap patrat. A fi fan este mai mult de a-ti placea. Este de a-ti placea neconditionat, de a idolatriza si asta e semn rau. Adica si mie imi place mult Metallica printre zeci si zeci de alte trupe de aproape toate genurile, dar nu o sa ma poti supara luandu-te de ei. Aa, poate o sa ma amuze sa-ti raspund ceva de dulce, dar voi fi absolut degajat si neincrancenat. Nu pot deveni furios, furibund, oripilat, din atata lucru, pentru ca inteleg si accept ca nu toti oamenii sunt la fel (din fericire). Cand vad extremismul fanilor diversilor artisti, a galeriilor de fotbal, a sustinatorilor unei religii, imi vine sa borasc pe ea de rasa umana. Spectacolul acesta imi mai aminteste de discutiile foarte serioase din scoala generala daca Bruce Lee il bate pe Van Dame. Infantililor!

  • Cartman spune:

    Sa ma fut in toate trupele care vin dupa 20 de ani in romania. Cine suntem ma noi? Ultimii distrusi ai europei, de veniti acum cand nu va mai primesti nimeni? Aaa da suntem ultimii distursi din europa de est. Si Moldova ne-a luat fata la revolutii reale, nu din alea contrafacute.
    Avand in vedere ca am iesit de pe fir sa revin totusi: sa pis in freza toti labarii care ne calca tara ca nu mai au alte variante de tari de mana a 3-a de a stoarce un ban muncit.

  • Vicus spune:

    mmmmihai, ma intreb, o pomenit cineva pe aci ca ar fi fan Dio?

  • Zymmm spune:

    ete pula, despre ac/dc nu-ti dau voie sa comentezi.

  • deoarece spune:

    aseara au facut un lucru bun aia la concert. initial ma suparasem, cum pula mea sa cante Down inainte de iris??? da’ dup-aia m-am prins, a fost mai bine asa, prima data a fost concertul, dup-aia, cand a inceput labareala de pensionari, am putut sa plecam acasa linistiti.

  • Vicus spune:

    „sa pis in freza toti labarii care ne calca tara ca nu mai au alte variante de tari de mana a 3-a de a stoarce un ban muncit.”
    Cartmane, ma gandesc ca aci musai te referi la ACDC, nu?
    Adevarul e ca is disperati rau, nu au ce manca, nu o vandut decat vo 7 milioane din ultimu album, nasol, foame.

  • Voljin spune:

    Da ma Simi, m-ai ginit, pretind respect si imi pasa!
    Pofta mare Vicus, vad ca nu te mai saturi sa mananci acelasi cacat cu realizarile de geniu, numarul de fani extaziati care topaie pe o muzica, si alte platitudini de gen. Cu faza asta cu fanii care topaie se poate lauda si hanamontana aia de care zicea Simi. Ca sa nu dau exemple mai naspa.

  • mmihai spune:

    nu ma Vicus, dar geme blogul de tot felul de fani , nu vezi?

  • Bia spune:

    This song is about Satan, and his descent to Hell (his “dive”). The lyrics deal specifically with Revelations 12:9 where Satan was cast to the earth. The tiger is symbolic of the wild beast that comes out of the sea, as mentioned in Revelations 13:1

    Auzi, bă pulă ?

  • Haitianu-lejereanu spune:

    eu raman la Dan Spataru si Mirabela Darwin. discutile estea despre tot fel de cantaciosi straini, e ca slobozu: se intinde. trolll trolllllll

  • Vicus spune:

    mmihai, probabil te referi la fani radu.
    Ca fani Dio nu pricep de unde ai dedus ca ar fi. Sau cum, daca imi place gorgonzola is fan gorgonzola numaidecat?

  • Cartman spune:

    Era ironie vicus cand vorbeam de bani (nu prea te prinzi si esti cam gheu din acest motiv)…
    Zi-mi de ce nu au venit in romanica pana acum? La fel si cu tarfa aia de madona.

  • mmihai spune:

    A fi fan inseamna a fi capabil sa idolatrizezi. Mai vezi pe cate un distrus cand se aprinde asa tare dupa o duduie ca-si tatueaza numele pe piele ca peste o luna sa nu stie cum sa il stearga sau cum sa scrie inainte de nume „s-o fut in creier”.

  • Io spune:

    Ba, astia care s-au obisnuit sa copieze stilul si expresiile lui pitici gratis atunci cand scriu un amarat de commnent: v-a mintit cineva ca ati fi simpatici sau ideea v-a venit chiar voua? In alta ordine de iedi, sigur ca mi se pare patetic sa pui botul la ce scrie Radu si sa te apuci sa argumentezi contra. Dar mi se pare si mai patetic sa preiei subiectul si sa-l dezvolti, de parca toata viata ta numai la asta te-ai fi gandit. Hai sictir!

  • mmihai spune:

    In concluzie.. fanii de tot felul sunt capabili de cele mai tampite tampenii si asta pentru ca sunt tampiti. Nu m-am referit fani Dio, m-am referit la fani incrancenati care se cearta pe infantilisme. (ruleaza in spate)

  • mmihai spune:

    Vicus, daca idolatrizezi gorgonzola, daca nu mananci altceva, daca auzi de cineva care nu suporta gorgonzola si simti nevoia sa-i futi in mecla o roata de branza si apoi sa-l bati cu ea pana ii faci muia terci, daca intri intr-un fanclub gorgonzola, daca iti tatuezi o gorgonzola pe humerus, daca iti pui ceasul noaptea sa sune sa te scoale sa mai mananci niste gorgonzola, daca ai postere cu gorgonzola pe pereti sau pe desktop, esti un fan adevarat, caz in care iti spun ca ma pis pe gorgonzola ta

  • Bonfires spune:

    comentarii mai tari ca aici nici ca am vazut.
    subscriu si eu la radu voda si la wow… dar bineinteles ca tu, radu, dragul de tine, scoti cartile de logica de sub pat si dai cu ele. e tot ce ai. caci viata nu ai.
    sunt curioasa de cati ai sa te mai iei. ce faci tu este o mare frustrare, mare de tot. oare mamuca si tatucul tau ce ascultau in tinerete? tu cu ce muzica ai crescut? caci mi-e greu sa cred ca gusturile pe care le ai sunt de la tine putere? insa, si cred ca nu ma insel, tu nu ai avut copilarie.
    mai bine zis, cu siguranta ai avut una atipica. la cate persoane ai atacat, esti foarte aproape de a o ataca si pe mama ta. adica doar ea a mai ramas din lista celor de care nu te-ai luat. sincer, mi se pare o tuta ca te-a facut.
    vanzatoarea aia stramba de la tine de la magazin nu are si vieti de vanzare? vezi poate se dau la cantar.
    un om sanatos la cap nu ar avea blog care sa insumeze atatea elucubratii. singurele dovezi ale existentei tale seci.
    daca nu te vedeam in realitate as fi crezut si azi ca esti un super barbat, super erou, coios, atat de bine esti camuflat. pe net…
    esti un pusti timid fara coaie si fara viata, trist, plans. un vitel idiot.
    sincer, mi-e mila de tine. nu mi-e scarba, nu te urasc, desi faci pe agresorul ciumeg. cand e vorba de boala nu trebuie sa agresezi pacientul nici macar c-un sentiment ofensator.
    pacat de tine, ca esti frumusel.
    ia-ti o viata. dar habar n-am cat costa.
    si nu, nu imi vei posta asta..

  • Vicus spune:

    Cum pula mea ai dedus tu ca io mananc numa gorgonzola sau ascult numai Dio??? Nu am mai ascultat Dio de vreo cativa ani de cand l-am vazut cu Deep Purple si filarmonica din Londra. Ce treaba are a fi fan cu a apara oarecum memoria unui baiet cumsecade? Cum dracu is atatia imbecili stransi la un loc aci pa blogu omului (care incet incet merge in jos, ca si ziarul la care scrie dansul si care pe vremuri era probabil varful presei romanesti)? Stiu ca tot timpul o sa apara cativa nefututi nihilisti care vad toate chestiunile cu o detasare majora:
    – Freddie mort, nu ii bai, ii gay;
    – Dio mort, nu ii bai, ii batran;
    – Cobain mort, nu ii bai, nu se spala pa cap;
    – Hendrix mort, nu ii bai, era seminegru;
    – Joe Zawinul mort, nu ii bai, ce dracu ii aia jazz.
    Si lista poate continua la nesfarsit. Da’ de ce nu muriti voi, ca tot nu observa decat mamele voastre (poate cu bucurie)?

  • Gheo spune:

    La faza cu fosilele ai dreptate. Pe Boney M i-am vazut acum cativa ani la Gura Humorului. (wtf??) Imi place si traducerea de la Dio.

  • Scafandrul zburator spune:

    ba, aici e circ , circus globus internautis. hahaha ma cac pe bonfires de ras, centauru’ o simtea dur(Ex)daca tuta de Bonfires nu-si rupea filmu singura, cand dupa atatatea elucubratii si analize fin pizdiologice ,scurge si replica ovariana de final: ” pacat de tine, ca esti frumusel” .hahaha

  • Cartman spune:

    Bonfires din discursul tau reiese exact descrierea copilariei tale. Si stii de ce? Tu esti a dracu’ de serioasa pe un „blog pamfletar”. Adica chiar esti tuta…. cum mortii ei de treaba sa fii fata cu facultate si sa nu stii ce inseamna un cuvant? Cum sa fii asa serioasa intr-un loc ca asta?
    Ce caut eu aici? Ma amuza enorm omul ca tine. Esti ca elena udrea cand ajungi cu balerini pe un santier. Adica esti PROASTA.

  • mmihai spune:

    Adina, fata, nu ai inteles ca Radu nu o sa te futa niciodata? Cel mai aproape de asta ai sa ajungi daca convingi pe unul din noi sa se ocupe si ulterior sa-i povesteasca lui Radu. Maxim. Tu mai baga poze cu ţâţe pe Deviant, poate poate se indura unu’.

  • Vicus spune:

    mmihai, de ce esti rau cu fata? Macar ai vazut si tu o tzatza, stiu ca erai curios. De-acuma esti barbat. Mai bine i-ai multumi.

  • ION FIU` PLOII spune:

    @Amantu’ Lu’ Ma-ta

    cand am citit ca faci misto de Maiden chiar nu mi`am imaginat ca vei spune ca grindcore si death metal e tare, m`ai dat jos de pe cacat daca crezi ca smegma aia e muzica adevarata, ma`ntreb cum ai reusit sa scrii comment`ul cu tot cu camasa de forta pe tine
    Radu, esti un ipocrit,pe langa ca asculti muzica de cacat [cel putin piesele care le pui la unele post`uri sunt de tot rahatul, si mi se pare logic sa cred ca le si asculti] mai te si legi de niste trupe care au realizat mai mult decat o sa realizezi tu si tot neamu` tau la tastatura. Ca sa nu pomenim de cantitatea de pizda penetrata de ei, numar care depaseste tot bonsai`ul tau genealogic de la Burebista incoace. Asa ca mars la cacat, nu te dai tu formator de opinii, da` avand in vedere ca majoritatea puletilor care te citesc asteptand ghiduri de`nteles femeile au pe la 11-15 ani toti or sa se ia dupa tine
    esti taran la suflet la postul asta

    • Radu Post author spune:

      tot aud argumentu asta de 123131 de ani „trupe care au realizat”

      ce pula mea poa sa realizeze o trupa? muzica. mare cacat.
      taci in plm.

  • Vicus spune:

    No ma, l-ai scos pa Badea din tine cu ultima afirmatiune.

  • mmihai spune:

    Vicus, in mod normal nu ti-as ramane dator, dar ma simt prost ca am fost insensibil cu gorgonzola ta. Imi cer scuze…

  • animaloo spune:

    bah radule. da ce pana gorgonzolei lu vicus ai vrea sa realizeze o trupa? gorgonzola? leacu anti sida?
    dece is asa de bine vazuti si idolatrizati? penca lumea e imbecila.

    dece nu au venit aia pana acum in Romania? simplu bah cretilor: pentru ca nu au fost bani. maiden si eisidisi si madoanca nu is chiar pe moarte si au venit la noi pentru o cura cu gerovital.

    Orcum bre. nietzsche avea dreptate: dio e mort

  • Coco spune:

    Ce cauta Metallica la gramada cu restul? Tu ai vazut vreun concert de-al lor din ultimul timp? Sunt de acord cu tot articolasul, mai putin cu aceasta includere…

    Muzica lor egal coaie. Concertele lor (inca) egal super-coaie. Ca tu faci pe cunoscatorul si ii bagi in aceeasi oala cu restul e o mare cretinatate. Oare cand ridica (in zilele noastre) Lars betele dupa o ora juma’ de concert la juma’ de metru deasupra capului si loveste cu furie tobele, asta cum se cheama? Artrita? Streching din cauza de batranete? Gimnastica medicala?

    Pacat prietene… vad ca o iei nitel pe aratura si incepi sa dezvolti basini. Basini grave.

  • Bonfires spune:

    mi se pare ciudat(sau nu) cum se ia lumea de mine, ca nah, is fata. da-s serioasa, si nu-s singura de pe aici. si ce-i cu copilaria mea?
    si ..radu nu o sa ma futa nici daca vin cu pizda unei vecine.
    in primu rand cred ca n-are nimic in pantaloni. se vede pe fata lui.
    numa cand o pune pe scanner se mareste.
    imi place de voi, v-as lua acasa pe toti sa-mi faceti poze. si sa va dau cafea si cornuri.

  • Sparks spune:

    Si o fost si fain la concert. Si ma mai duc odata. Mie`mi place ba sa`i vad pe astia… pula mea, n`am avut ocazia pana acum, desi imi doream de`o vreme. Is misto masele de oameni la obositi dinastia. Am petrecut cu pashoptistii, care se miscau mai interesant la ac/dc decat „the new generation” la despised icon(fain/l fenomen.. muzica devine din ce in ce mai brutala, ascultatorii din ce in ce mai obosati).

    Fatalaizarea maselor, smecleu.

    Powder to the people.

  • Shotaie spune:

    @bonfires tl;dr

  • Sparks spune:

    bonfires ia`ma pe mine. am putza, imi place cafeaua, nu`mi tre cornuri.

    a propos putza, aseara la concert era coada la buzi, langa buzi si intre chestiile de jetoane pentru bere(ce pizda ma`sii mai ii si cu vaza asta cu jetoane pe bere?), si cum langa buzi era cea mai mica coada, ne`am pishat mai multi acolo.. si o trecut 2 pisi`uri pe`acolo care ziceau in felu urmator „ce de putze, vreau si io macar una”

  • Red Baron spune:

    Radu, uiti o chestie: ca un om ca Ronnie James Dio cinta (superb) in anii ’70, cu Elf, cu Rainbow, apoi in ’80’s, cu Black Sabbath sau DIO, intr-o vreme in care ASTA insemna Heavy Metal. Nu exista altceva! Holy Diver e din 1983, cind Metallica de-abia scotea primul album. Iar singurii mai duri, ca sound, la vremea aia, erau Motorhead sau Venom (ceva mai tirziu). Pe vremea aia nu exista DAWN, nici Strapping Young Lad nici altceva, nu existau nici placi video tari, pe care sa bagi efecte si sa scoti videoclipuri mai inteligente, iar curentul asta era la ani lumina departare de mainstream.
    Ma mindresc ca am pastrat in colectie vinylurile de heavy cumparate de mine atunci, in anii ’80…

    • Radu Post author spune:

      cip, io n-am zis ca nu canta bine. mna, are voce si a facut si niste chestii ok, da’ e penibil omu. cel putin in clipul asta. mna, majoritatea rockerilor is penibili si confuzi. nuj, mie mi se pare hazliu cand vad un piticut de-asta de 1.60 cum o face pe Conan. puteau sa se filmeze cu instrumentele in mana, nu trebuia sa puna pielea de leopard pe el.

      da’ a facut muzica. nu ca ozzy, da’ a facut. mai mult decat manovar si iron maiden sigur.

  • Mirela spune:

    Buna Radu. Eu sunt deacord cu tine. Muzica asta e pentru nebuni agresivi si nu se compara cu muzica de petrecere. Maneaua e tot manea ce tot atatea aiureli de satanisti.

  • EvilConCarne spune:

    Da’ pe tine ce pula mea nu te-o enerva?! Daca veneai aseara la concert iti dadeai seama ca faza cu cojonesii pana la genunchi nu e valabila pt. toti boso. Sau cel putin nu pentru AcDc. Oamenii au inca potentilu’ mare si cred ca vor mai oferi spectacole pe cinste niste ani de-acu’. Oricum trebuia sa scrii tu ceva de cacat de ei si nu ma mira ca am citit asta, da’ pe Dio trebuia sa il ierti. Voce ca a lui mai rar. E o mare pierdere, chiar daca avea 67. Subiectiv si fraier ca nu ai fost la concert. Stiu ca te doare in pula de comentariul asta, da’ si pe mine la fel de parerea ta. Chit, nu?!

  • Bula spune:

    @JIJI
    dv. inca nu „a-ti” aflat ca e „ati” si nu „a-ti”?

    Muie.

  • Red Baron spune:

    Radu, ai vazut multe clipuri din perioada aia (deci, clipuri, nu inregistrari din concert!) care sa nu fie jenante? Cel putin penibile? Si multe imagini din concert erau, de fapt, niste fake-uri josnice (cu cit sint mai multe milioarde de boxe in spate, cladite una peste alta, cu atit e mai fake totul)! Si tinutele de concert, cu pantaloni mulati stralucitori, in dungi…

    Despre clipurile-clipuri, ce sa zic? Imi amintesc de Judas Priest, Breaking The Law: urmaream asta la video, pe la inceputul anilor ’80, si ne dadea pe spate. Acum, da-ti seama ce sentimente creeaza.

    http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw

  • animaloo spune:

    toate videoclipurile heavy din 80 sunt la limita penibilului.
    si dio este peste ozi

  • EvilConCarne spune:

    Nici videoclipetul meu preferat nu e, si probabil as fi refuzat sa joc in asemenea conanism, da’ daca a avut omu’ un regizor prost care i-a zis this is the shit!, ce sa-i faci? Pana la urma un cantacios trebuie caracterizat prin prizma vocii, mai putin prin cea a unui clip tembelut. In principiu sunt de acord cu tine, da’ daca e sa-i cautam de penibil, nu stiu daca trece vreunul nefutut in cur. As vrea sa il vad pe Ozzy, ca poate da ortu’ popii si-mi pare rau ca nu mi-au sticlit ochii la el la concert, cu toate ca am impresia ca ne ingroapa si pe noi astia mai pe la 30. Da’ acum sa nu crezi ca iti cer prietenia cu faza asta.

  • Cristian R. spune:

    Organizatorii is vinovati bah Radule Alexandrule. Fa o lista cu 100 de lautari pe care vrei tu sa-i vezi in Romania in urmatorii 2-3 ani, semneaz-o, da-le una peste ochi cu ea si …gata. lol

  • ungheorghe spune:

    Deh… anii 80’… muzica buna, par penibil. In rest, successful troll is successful.

  • EulLiric spune:

    Eh.. asa mai merge :D Bun post :)) Paine si circ.
    Si ala care sugea pula ca as fi venit eu s-o sug, firstname008- sugi pula bah, am venit sa rad de tine… si nu erai. acu esti, mi-ai facut ziua buna.

  • Red Baron spune:

    Sint sigur ca, peste 27 de ani, vor fi discutii pe un holo-blog sau ce naiba va mai fi atunci, si vor comenta unii ca „Ba, ce stupizi si penibili puteau fi in 2010, ca faceau niste clipuri de cacao, in DOAR 2 DIMENSIUNI! Clipuri la care nu puteai simti gustul si mirosul din film si nici macar nu-i puteai pipai pe cintareti, ca acum!”.

    Pe vremea aia, in prima parte a anilor ’80, de-abia aparusera clipurile video. Si toate trebuia sa aiba actiune, ca niste povestioare, cu introducere, cuprins, deznodamint, incheiere etc. Multe dintre ele prezentau in imagini, de fapt, cam ce versuri cinta solistul.

  • L.L. spune:

    Asta e ideea ta de comercializare en-gros? Si ce propui tu sa ascultam, tovarase, Avril Lavigne? Daca nici astia care au ajuns in istoria muzicii nu-s originali… pai numai Satan ii mai poate categorisi. Sunt mai noi ei asa, cam de cand ma taram pe covor, ce-i drept, nu se pot compara cu Sabbath sau Kiss… Dar inca o mai duc bine, pare-mi-se. Mnoh… Saracul Ozzy s-a stafidit de tot daca stai sa te gandesti putin, dar e apreciabil tipul, e la dieta. Zic si eu… Hai, noROCK!

    • Radu Post author spune:

      ai si tu buletin de 3 ani, ti-ai descoperit urechile de vreo 2 si crezi ca cele 1000 de melodii de pe hard se pun ca vasta cultura muzicala. da-ti cu parerea in alta parte.

      si iarasi aud argumentul chewbacca „cum, nu vrei sa o futi pe grasa asta? da ce esti homo?”. exista multe chestii intre acdc si avril lavigne, si exista multe chestii care n-au nici o tangenta nici cu una nici cu alta. mai ai multa cultura muzicala de supt de la pulile rockerasilor mai mari cu care o arzi ca e cul pana sa sai dreptul la o parere.

  • sandi bel spune:

    asa am zis si io. mandus ca la muzeu. daia nici nu mam scremut. mandus, am belit ochii, am luat la cunostinta si am plecat. daca veneao in 94 95 96 era altceva. asa, mandus, leam dat loveaua, am belit ochiu, am luat la cunostinta si am plecat. ma cac in ea da bere rasuflata, betio voi ca io no beau. am dat banii pa ea, da no beau. baganeampulaniel da metal greu. lam vazut si pa petry pacolo. i se citea pa fata cam aceesi senzatie.

  • ION FIU` PLOII spune:

    nu`ntelegi voi muzica ma
    ca sa fii genial tre sa fii depresiv, uite`asa s`a nascut „Fade to Black”, i s`a furat lu` James amplifu, la ce sa te mai astepti sa mai faca muzica buna odata ce curg banii si nu mai mananca salam gol ?

  • Mihai spune:

    ca sa nu fiu off-topic: http://www.slicker.ro/2010/05/17/iron-maiden-la-cluj/

    pana mea, daca as fi roacher, m-ar durea in pula de ce zice radu si as merge. dar nu mai ascult din liceu.

    nu mai stiu care, dar parca creatix zicea ca ac/dc are de baza numai piesa aia cu thunder. gresit, mai cunoscuta e aia cu autostrada spre iad. aia e si cea mai cunoscuta de la ei, de fapt. si uite ca inca nu am uitat tot ce stiam despre muzici din astea. ;))

  • Whiplash spune:

    Eo nu inteleg mania asta cu Ozzy. L-au luat de pe strada pe vremea cand Sabbath era o trupa care canta in debara, dupa care a trait bine pe faima asta, desi n-a mai produs nimic valid dpdv artistic. Si lumea se ia de Dio.

  • sandi bel spune:

    + ca inca mai ie lume care crede ca airon meidan nu e disco ;)))

  • AleX spune:

    ba, ac/dc si u2 imi plac. e drept nu ce fac acuma (mai ales u2 scoate cacaturi actuale)
    si dio asta..singuru’ lucru’ care-mi place la el e ca a facut semnu’ ala rocherist (2 dejte-n sus …un pic satanist) celebru’
    in rest.melodia e cel mai mare cacat care l-am auzit!
    video-ul e cel mai mare cacat care l-am vazut!
    amin.

  • MMihai spune:

    Ce nu-mi place mie la ACDC e ca te confuzeaza. Sunt la fel ca Aerosmith.
    Asculti o melodie si incepi sa te intrebi… Melodia asta nu a mai fost… E alta?….Sigur a mai fost… Era exact la fel… Sau nu?… Dracu mai stie versurile, dar suna la fel… Sau nu?…. Am avut un deja vu?… Inca un deja vu?….Pe primul l-am avut de la a doua melodie… Ce dracu? Ba.. chiar nu e nimic diferit?… Sau e? Bag pula mai bine ascult Metallica.

  • Coroner spune:

    Perfect spus frate Radu!Mi-ai luat vorbele din gura.A,si zicea unu ceva de Korn,era incantat ca vin,pai mai omule de lut,tu ai auzit ce rahaturi oribile scot Korn in ultima vreme?S-au transformat in pitipoance,primele doua albume sunt bune,atat!

  • arbaitmachtfraieri spune:

    Eu nu prea inteleg de ce se agita unii ca muzica astora e cultura. A fost la fel de cultura in america si anglia cum e in romania acum guta. Si probabil de aia stau sa ma gandesc care videoclipuri sunt mai penibile: alea de pe taraf sau alea facute de metalari si glamrockeri in anii 80.
    Oricum, se poate aprecia influenta venita dinspre D&D, desi este un esec, iar majoritatea metalarilor din romania nu inteleg ca aia visau toata ziua elfi, balauri si conan-i. Fuck off cu interpretari din apocalipsa, ca aia, si daca au citit biblia, erau pe alta planeta ca interpretare.
    Ceea ce e si mai penal e ca copilotii de ieri, robocopii de azi imbracati cu tinte, bratari, cercei pe unde apuca (incercati si-n ochi) inca se cred madafacari. Si la toate astea baga cireasa de pe tort: tricou nightwish, iron maiden sau manowar. Daca iti place metalul+voci feminine+traiesti astazi…inseamna ca esti batran rau la suflet si te paste moartea ca pe dio.

  • Red Baron spune:

    Ei, iata de ce am trecut de vreo 20 de ani pe blues, apoi pe jazzzzzzzz…
    Sa vad eu care are balls sa comenteze (pertinent, normal, ca de mincatori de cacat e plina tara) pe Stevie Ray Vaughan, Johnny Winter, Pat Metheny, John Scofield, Jim Hall sau pe Jaco Pastorius!

    • Radu Post author spune:

      John Scofield asta nu e ala din Prison Break ?

  • veone spune:

    Bullshit, dar, nice try, Pitici ;) Na ca refuz sa ma oftic c-ai zis de Maiden sau Dio.

  • MMihai spune:

    @red baron – Vreau sa aflu si eu mai multe despre blues si am nevoie de ceva directii de la cineva priceput, ca sa nu pierd vremea bajbaind aiurea. Te superi daca te rog sa-mi dai si mie un id de mess sa discutam putin pe marginea subiectului?

  • Vicus spune:

    Red Baroane, asta e un traseu dastapt. Da ce zici de Oz Noy, daca tot nu mai credeam ca o sa mai apara ceva nou…?

  • Whiplash spune:

    Privind retrocspectiv in urma la cum erau rocarii pielea pulii amu 20-30 de ani, iar acum au pretentii de curent cultural esclucsivist, preconizez ca peste inca vreo 20 de ani o sa avem burtosi cu lant de aur la gat care sa ne spuna ca nu avem capacitatea intelectuala de a intelege substratul filozofic din versurile lui guta.

  • gigiGenistu spune:

    ia ui’ ce hoarda de labari prosti care gandesc pe stilu „haha uite la radu cum zice ca n-a fost cu noi la concerte. el sigur a fost ca toata lumea buna a fost acolo haha. pai ce crezi radule ca ne prostesti pe noi haha, lasa ca stim c-ai cantat colo sha cu noi in cor haha… hmmm… ah! deci n-ai glumit? n-ai fost?! nu esti din lumea buna?!? na da-te-n mortii ma-tii de carnat de plescoi lesinat si bautor de bere cu aroma puternica de cacat si gust amarui care asa o sa ramana. huo!!!!”

  • L.L. spune:

    Coae, nu stiu cum ai trecut tu prin adolescenta daca apelai la felatie pentru cultura muzicala… Oh, stai, nu ai trecut niciodata de ea. Mneh, ramai cu lautarii tai, ma , detinator de „vasta cultura muzicala”. Pana atunci, mai imi dau cu parerea aici ca vad ca oricum ai o placere imensa si un instinct tare dezvoltat de pedofil notoriu. Terapieee!
    Si-acum c-am lamurit-o si pe asta, sugi pula! Si sa stii ca fata ta e perfecta pentru asta.

  • Red Baron spune:

    Radu, uite mai multe despre ‘Sco’:

    http://en.wikipedia.org/wiki/John_Scofield

    Unul dintre cei mai originali chitaristi de jazz (putin cam dur in frazare, ar zice unii). Piesa asta e mai putin tipica, dar e unica, fiind impreuna in studio cu regretatul Jaco (ex-Weather Report):

    http://www.youtube.com/watch?v=lwhkPSEXs1Q

    Bine, astia-s mai batrini. Dintre chitaristii de jazz mai de virsta mea ar fi Bireli Lagrene, tigan francez:

    http://www.youtube.com/watch?v=X2MO8jpDC1s

    Si eu cint Stella By Starlight, da’ parca nu-mi iese chiar asa…

  • Red Baron spune:

    @MMihai,

    N-am ID de YM, nu folosesc asa ceva din motive personale (ti-oi explica de ce), dar iti dau una dintre adresele mele de miel:

    ciprian_iesan@yahoo.com

    Discutam cu bucurie!

    Cip

  • AI spune:

    ma americanu’ are vorba aia cu „age gracefully”. Aparent, nu mai e la moda. As merge la un concert d’asta numai pentru a vedea un potential lesin pe scena.

  • nevermind spune:

    @red baron, se intelege din comentariile anterioare ca ai o varsta inaintata, motiv din care e oarecum de inteles ca-ti scapa amanunte din sfera noilor tehnici (nu mai inveti cal batran in buiestru). cum ar fi, de pilda, ca in secunda in care ai mail pe yahoo ai si id de mess. poti cel mult sa spui ca nu folosesti messenger, dar id-ul ciprian_iesan exista si te poti loga cu el oricand. e valabil pentru orice domeniu de mail cu mess la pachet (gmail – gtalk etc.). de fapt, mai nou, si la yahoo depui efortul (macar o data) de a dezactiva mess-ul care intra automat odata ce te afli in mail, asa ca ma intreb cum de-ai ratat chestia asta.

  • Cartman spune:

    L.L. tu vrei sa faci o felatie unuia din pitici si nu stii cum ?

  • Red Baron spune:

    @Vicus,
    Ai dreptate! Si eu, dintre cei mai tineri l-as prefera pe Oz Noy lui Joe Bonamassa, de exemplu, fiind mai putin comercial (desi e muzician de studio si a prestat pe albume de toate genurile). E foarte OK tipul (am si eu Fuzzy si Schizophrenic), dar iese prea putin in evidenta in show-biz, prea putini il cunosc.

    Am mai avut o surpriza placuta cu pustoaica bassista (si simpatica, in plus!) Tal Wilkenfeld. A prestat superb alaturi de Jeff Beck, in festivalul Crossroads, si, la virsta ei (e nascuta prin 1986, cind eu eram in armata), a devenit deja parte din imaginea bass-urilor Sadowsky (niste instrumente pentru care multi bassisti si-ar da un coi!):

    http://www.sadowsky.com/pop/artists/wilkenfeld.html

    Uite-o aici, evoluind impreuna cu Jeff Beck:

    http://www.youtube.com/watch?v=2gO7FI_ogvA

    Acum ea cinta impreuna cu Vinnie Colaiuta, bateristul de pe albumul Fuzzy, al lui Oz Noy…

  • Irina spune:

    Blogul tau imi lasa impresia unui show de stand up comedy. Ma amuza. Si atat.

  • XZQ spune:

    Tinere, spectacolul care l-au facut ac/dc nu poate sa il faca nicio alta trupa la ora actuala, nu e nicio scoala ca scoala veche. Poate iti arata cineva filmari de la concert daca tu imi arati alt chitarist care poate sa faca ce face Angus oricat de tinar ai vrea tu ma filmez in timp ce imi tai in coi si iti trimit filmarea. Nu mai vorbii din auzite.

  • Memory Sick spune:

    spectacol, spectacol si iar spectacol… să-mi bag pula dacă am auzit pe cineva pe aici vorbind de MUZICA, în afară de Red Baron şi înca vreo 2-3 …nu show, spectacol, lumini, fum, căcat şi fugit pe scenă…ăsta e motivul pentru care marea majoritate au fost la ACDC? …chiar aveam o nelamuririre zilele trecute pe tema asta…mare diferenţă n-ar fi deci dacă în locul lui Angus Young ar fugi pe scena Bănel Nicoliţă..singura problemă e că dacă dau aştia cu fum pe scenă şi Bănel nu râde, i-a fute Brian Johnson un cap gură….

  • Catalin spune:

    Neamprostia care apreciaza chestiile la moda o bate pe aia care face misto de morti. Sau nu fa misto de hipsteri cand esti dependent de hype.

  • Memory Sick spune:

    @ Proctologu’ Durerii : o las-o-n pulă . :)))..chiar am pus botu’ la aia cu „impresii avizate” … mda…m-ai futat..1-0.. mai câţi ca mine?

  • Red Baron spune:

    S-a bagat saptamina trecuta, pe blogul lui, unul, „tomis the cat” sau asa ceva, un Evanghelist, sa manince cacao ca „After Christ / Death To Christ” etc. Si-a luat-o en gros de la citeva sute de oameni competenti, care i-au inrosit blogul la modul decent si i-au explicat cu frumosul, iar omul si-a dat seama ca greseste si a facut upate la blog.
    E acelasi despre care s-a scris in presa centrala ca a chemat crestinii la rugaciune, sa fie ploaie in seara concertului.

    Cind stateam la bloc, prin anii ’90, aveam un idiot de vecin, un mos care taia, noaptea, cablurile TV, pe motiv ca ii intra satana in casa…

  • Red Baron spune:

    @Memory Sick,
    Daca vrei o impresie avizata, iti spun ce mi-a povestit un bun prieten, cunoscator si (la fel ca mine) colectionar vechi, care a fost si duminica, dar i-a vazut si mai demult, de mai multe ori, inclusiv cintind impreuna cu Stones. Mi-a zis ca „au cintat mai cu chef ca oricind”!
    Eu n-am fost la show, fiindca, dupa Back In Black, n-am prea mai gasit, la ei, albume care sa ma satisfaca integral, ci doar piese disparate, cite una, doua per album.

  • Memory Sick spune:

    e, daca ” au cantat mai cu chef ca oricand!” atunci da…bravo lor si prietenului tau care stie de ce merge la un concert… nu de alta dar mi s-a luat de comentarii despre cat de mult fuge nu stiu cine pe scena si ce roz fain era la reflectorul din stanga sus…

  • Dan spune:

    Te duci la ac/dc sa ii auzi cum canta SI sa vezi cum fac spectacol. Nu cum au fost vreo 2 cacanari din jurul meu care aproape isi scoteau semintele si le spargeau langa mine, cand restul de oameni cantau de isi rupeau plamani, sareau in sus, dadeau in cap.. blablabla and so on and so forth. Nu te duci la un concert doar pt ca vor canta aia. Te duci sa te distrezi, in timp ce ii asculti pe aia. Si spectacolul face parte din distractia respectiva.

  • TS spune:

    E de chicotit cand faci misto de formatii rock cica clasice. Certitudinea plictisitoare cu care stiu ca vor fi 200+ comentarii in care se vor ataca aceiasi comentaci, in acelasi mod ca la ultimul articol pe aceeasi tema, ma bucura insa la fel de mult ca ideea ca voi fute cand am banii in buzunar si-s pe treptele bordelului.

  • obositu spune:

    Ce se inflameaza ratatii cand cineva zice ceva naspa de trupele lor preferate, vai … parca nu ati mai auzit de oameni care zic ca ceva e de cacat doar ca fraierii care adora acel cacat sa ia foc.

    Si pana una alta:
    Nu tot ce voi considerati misto, e misto pentru toata lumea. Alti oameni pot considera acel ceva un mare cacat, iar pentru ei o sa ramana un mare cacat.

    Zeci de filme proaste cu mii de voturi si note de peste 9 am vazut pe imdb (spre exemplu) de aici => Regula vietii: Parerile altora sunt irelevante.

  • Vicus spune:

    TS, e cam si singura ta sansa sa futi ceva mostly.
    Obosite, de acord cu imdb, da’ exemplul tau nu ii musai cel mai ok, in sensul ca nu exista.

  • killer barbie spune:

    acum 2 ani stii cate melodii de pe st.anger au cantat metallica in concert? Iti dau un hint:niciuna.Si,da!Death magnetic suge.Si ce? Asta inseamna automat ca nu trebuie sa-mi placa sa ascult „for whom the bell tolls”?A fost f tare la concert atunci,pt ca n-a avut publicitate si au venit numa’ aia care au stiut sa cante toate versurile de la prima la ultima melodie.AAA…..si mata-i proata rau!

  • TS spune:

    @ Vicus

    Nu, e singura TA sansa sa futi ceva. Desi nu cred ca ai bani si ma-ta nu ofera reduceri.

    Ala cu bordelu era exemplu, ca eu sunt gagica.

  • Vicus spune:

    TS (vine de la Tarfa Spetita sau Tolomaca Stupida?), tututul dauneaza grav sanatatii.
    Am inteles, era exemplu, tu esti gagica. Cam pana la ce varsta o sa lucrezi la bordel? Va lasa mai mult ca pe gimnaste, nu? Oricum e misto, ca va lasa si pauza de internet. Sau clientii nu sunt deranjati daca produci pe bloguri in timp ce … stii tu? Apuci sa faci dus intre numere? Adica acuma e momentul sa aflu detalii din interior. Ca nu are rost sa stric 20 lei ca sa aflu.

  • Cristi spune:

    Felicitari! uite cum se atrag cocalarii. sigur o sa ai mai multi cititori de acu… mai arunci doua cuvinte si o sa te venereze. Mare cacat esti, admite ca nu stiai cum sa agasezi si sa injuri multa lume simultan, pac evenimentu cu 50.000 de oameni, pac fraieri toti…

  • fixxer spune:

    Incet incet ajungi sa respecti pe toti care au facut ceva remarcabil, indiferent de stil.

    Acum, ca e bun gust sau prost gust faptul ca ai pastrat stilul mistocaresc cand un nene decent a mierlit-o de cancer e discutabil. Eu zic ca esti in offside in cel mai romanesc mod posibil.

    \m/

  • Proctologu' Durerii spune:

    Iisus vine. E batut in cuie. Nu Iisus, ci faptul ca vine.

  • Io spune:

    Proctologu’ rules :) E bestial blogul lu’ Eufrosin(???) ala, de mult n-am mai ras asa. Sa fi dat cu curu’ de pamant si nu credeam ca in anul 2010 se mai poate discuta undeva despre porumbelu’ pe care l-a muscat Ozzy de cap :)))

  • TheCreatrix spune:

    @radu: 600 sel nu sunt ăia care cântau „pe la spate, pe la spate”?

    acuma se pare că au nevoie de Mother Superia. :-)

  • L.L. spune:

    @Cartman
    Dude, I’m too young, I haven’t reached the „wish for felatio” period…

  • ILUZIA spune:

    am vrut sa scriu si eu ceva, da pula mea parca te laudai cu diminuarea dobitocilor dintre comentatori, asa ca intre atatea imbecilitati mi-e greu sa imi mai dau cu parerea. Oricum..de ce se agita toti? doar e stabilit ca esti contra vantului?

  • Red Baron spune:

    Radu, sugereaza, te rog, onorabililor de pe forum, o clipa de atentie! Alo! Alooo! Deci, sa vedeti ca, de fapt, nu vedeti nimic! Iata ca limita, the thin red line, dintre manele si alte genuri muzicale (gen Steve Vai, Joe Satriani etc.) e cvasiinexistenta!
    Iata cum poate cinta la chitara un manelist:

    http://www.youtube.com/watch?v=SNm74H2_2tE

    Bineinteles, nu ma refer la toata piesa, fiindca apare, la un moment dat, o burta, apoi proprietarul ei, apoi incep inflexiunile acelea, de dat daruuul-aruul-arul!…

  • Red Baron spune:

    Stiti care e diferenta? Ca acest Mitica poate cinta ca Steve Vai, daca isi pune mintea (Huh-huh!), dar pe Steve Vai, daca-l duci sa cinte la o nunta, te faci de cacat cu el, fiindca ii da nasu’ cu borcanul in care se stringe darul peste ochi…

  • mariusnake spune:

    Ba nene asocierea in grupuri conduse de la centru de un nucleu ce exercita anumite forte , imprima o miscare de rotatie cu un efect de spirala bautoare de urina .
    Ascult ce vreau, cand vreau, cat de tare vreau fara sa ma justific.

  • Angela spune:

    Eşti dus cu pluta, dar amuzant rău :))

  • Bianca spune:

    Ha, ar putea fi scoasa o carte cu versuri traduse. Si o filmare a clipului cu persoane romanesti autohntone, gen Badea Ion si Mariuca. Badea Ion vrea s-o salveze pe Mariuca de la depresie, asa ca-si ia un Harley si niste tepi in jurul sinapselor si racaie pana Mariuca intelege ce-i aia voiosie. Si in fundal, cativa rockerasi de 14-15 ani care dau din cap. Si mai in fundal, Ion la sapa.

  • Cacat spune:

    Aha…si mai incolo putin Bianca sugandu-ma pe mine…

  • Cypress spune:

    Best post ever. Am ras de ma doare burta.

  • Diana spune:

    Multumesc lui Red Baron .
    Cip , am ascultat ceva frumos datorita matale .

    Mi-am amintit : „Beauty in the eye of the Beholder” .

  • remus spune:

    stii ce e si mai de cacat? muzica folk in romania! pe langa faptu ca sunt aceleasi melodii de cand dracu sunt si cultura asta nu a progresat cu nimic niciodata, se mai si tin ca de pula de o traditie de care e mai mare rusinea. sa se schimbe la noi mai intai, ca la acdc si la metalica se duc milioane de oameni si in alte tari. da la aia nu cred ca e atata folk de cacat si atatia irisi. evoluam sau ce pula mea?

  • rogue spune:

    sa suga poola toti aia care ii fac obositi/leshinati/pensionari pe ac dc sau maiden.n-ati fost acolo, limbricilor, sa vedeti ce ture faceau dickinson /angus young

  • sfarleaza cu fofeaza spune:

    ce nick tare am!no, eu sunt din brasov.la mine-n oras mai exista cavaleri(mai exista si in alte orase)ordinul pulii mele,irelevant.relevant este o ca oamenii astia au penibilul raposatului spiridusde la capatul curcubeului nocturn.as intelege daca ar fii cavaleri medievali doar in timpul festivalului medieval(unde se duc doar ei si vin doar prietenii lor sa ii vada)dar astia vor sa fie cavaleri pe toata perioada zilei.e unu care a fost la politie sa ceara permis de port sabie,altul care vrea sa-si cumpere cal sa mearga cu el prin brasov.hai sa zicem k astia doi sunt o exceptie si trebuie internati,dar din pacate nici restul nu sunt departe(daca nu credeti va dau informatiile complete despre ei pot sa fac si roz de nr de telefon),no si dupa ce k ma enerveaza doar gandul k ei exista ghiciti care este formatia lor preferata?exact menouar(pt k nu merita scris corect),o trupa despre care nu pot sa spun multe pt k i-as flegma incontinuu.si ce face trupa asta?face muzica cu mesaj.care este mesajul?pai mesajul este urmatorul:lupta cu dusmanul,poarta razboaie sfante,apara domnitele ,violenta,eroism pula mea toate filmele cu cavaleri si roboti si pula mea.si ce vac suporterii,adica cavalerii urbani,supra rockerii puri?pai ei asculta si de imbarbateaza unul pe altul dau din plete prin berea ta la halba transpira dau cu pumnul in masa si mai mai zici k acum sar la bataie si pocnesti vreo 10 cu stanga si inca 10 tot cu stanga,dar nu, nu sar pt k aceeasi muzica la un moment dat(aceeasi muzica fantastic de buna)k toti sunt frati si daca nu e cineva frate cu ei e frate cu unu pe care ei il cunosc si pula mea toti suntem un intreg care trebuie sa lupte cu cine pula mea?k nu a mai ramas nimeni.SI FUTUVA-N GURA DE FANI MENOUAR,VAI CUM PULA MEA PUTETI SA ASCULTATI MUZICA ASTA FARA MESAJ K EU ASA DE TARE MA ENERVEZ CAND VA VAD CAT DE PENIBIL SI DE RETARDATI SI DE PULA MEA TOATE RELELE,IMI VINE SA-MI DAU FOC,DA TOT MIE K AS SCAPA SIGUR DE VOI DECAT INVERS.BAAAAAA DC PULA MEA VA FACETI VOI ROCKERI?DC NU MA LASATI IN PACE SA-MI BEAU DEREA K UN OM LINISTIT SI PRIETENOS CE SUNT?DC VENITI VOI CU MENOUARUL VOSTRU SI IMI FUTETI MIE LINISTEA?DC NU VA CONSTRUITI IN PADURE O CETATE CEVA UNDE SA STATI SI SA ASCULTATI ROCKUL VOSTRU MEDIEVAL DE CACAT FARA SA MAI DERANJATI LUMEA?DUMNEZEII MAMII VOSTRE DE MEDIEVALII PULII!!! BA DA SA-I VEDETI LA SIGHISOARA CATA IMPORTANTA-SI DAU!!!BAAAAAAA LABARI MEDIEVALI,NU ATI INTELES MESAJULLLLLLL!!!!!NU SUNTETI CINE STIE CE PRINTI SI REGI SI IMPARATI SI DOMNITE(TOATE URATELE),REPREZENTATI UN CACAT DE FUNCTIE(DACA-I POT SPUNE FUNCTIE)PT CARE AR TREBUI SA FITI ANGAJATI SI PLATITI PE PERIOADA FESTIVALULUI NU SA VENITI VOI CU HAINELE VOASTE SI SABII FACUTE DE PARINTI PRIN FABRICI SAU CINE STIE DE PE CE SITE CUMPARATE CU 100 DE EURO.EU CAND ERAM MIC AVEAM CHIUSOR FACUT IN FABRICA NU SABIE!!!!+K ASCULTATI SI MUZICA DE CACT.NICI ROCKERI NU SUNTETI NICI CAVALERI NICI COCALARI,CE PULA MEA SUNTETI BAAAAAAAAAAAA!!!!DC IMI FUTETI MIE STAREA DE LINISTE?ORDINUL PENIBILULUI!!!!DIO ERA MACAR AMUZANT.AM SCRIS CU GRESELI?MA DOARE-N MAREATA PULA!

  • sfarleaza cu fofeaza spune:

    SI TE-AS RUGA PE ASTA CU BLOGUL SA POSTEZI DACAPOTI O POZA CU MENOUAR,AIA IN CARE SUNT TOTI IMBRACATI IN BLAMA CU PIEPTUL PAROS LA VEDERE,AIA AR TREBUI SA SPUNA TOT,DAR NU INCA SUNT VRETINI CARE NU INTELEG!!!DE FAPT POTI SA POSTEZI ORICE POZA CU EI, K TOATE SUNT LA FEL.

  • Vicus spune:

    Ma, sfarleaza ala glumeste, nu?

  • gdgf spune:

    bai trebuie sa te contrazic:)
    daca esti in varsta nu inseamna ca esti automat mai prost la in tinerete (ma refer la cantareti)
    am fost la Leonard Cohen recent..si pot sa spun ca ma bucu ca l’am prins la varsta asta.are o voce superba! muuult mai buna ca in tinerete si face un show ..vaaai ce show:)…

    si in legatura cu aia care nu au niciun album al trupelor la care se duc sa le vada in concert..pai pot sa iti zic ca si eu m’am dus la concerte doar pt spectacol si o data pt orasul in care concertau…

  • gdgf spune:

    decat in tinerete*
    ca ma bucur*

    scuza-ma, am scris cu ciorba in mana

  • diblu spune:

    iar e plin de poseri cu o parere de spus. probabil sunt convinsi aia care zic ca ca Manowar sau I.M. e dah gay ca si-au luat-o up the irons. rock and metal are about freedom, nu sa asculti ce-ti zice un pulifrici ca e mai „hardcore” sau sa te iei dupa niste „reguli” impuse de aceeasi pulifrici. in plus, holy diver tradusa si inteleasa la propriu, ca orice in engleza suna stupid duh. plin de papagali oligofreni peste tot…daaar asta e doar o parere si trebe luata ca atare.

    • Radu Post author spune:

      esti homo?

  • adi spune:

    frate stiu ca e vechi postu’ asta dar eu abia acum il descopar. chiar imi place cum scrii si ma amuz teribil cand citesc posturile despre hipsteri, da CUM PULA MEA SA ZICI CA IRON MAIDEN SUNT PENTRU HOMALAI SI DIO E PENIBIL???? SA-I SUGI PULA SI LU DIO SI LU BRUCE DICKINSON!!

  • Dumnezu fa. spune:

    Sugi curu fa, Iron Babalaci ruleaza.

Adaugă un comentariu