Observator sexual trendinez 2010

Bine v-am găsit dragi cititori la o nouă ediție a bianalului preferat al oamenilor care fut sportiv din România și, ce să mă cac pe mine, Univers. Vom trata iarăși pe scurt cele mai noi tendințe ale pulei în pizdă pe sezonul primăvară vară 2011, ca să fim trendsetteri și pă val, cum ne-am obișnuit.

Editorial
Curul e noua pizdă
Țineți minte cum în ’85 erai miezul cotorului dacă aveai un pachet de Kent și în ’95 deja tot plugaru își permitea? La fel e și cu pizda. În ‘ 95, să o fuți pe una era relativ greu. Trebuia să o iei, s-o ții de mână, să o plimbi, să o convingi că nu vrei să o fuți ca abia apoi să o fuți. Pe când acum stai liniștit și bei o bere și te gândești la următorul expansion de la World of Warcraft și vine una la tine să îți propună să îți sugă pula dacă o fuți în pizdă. Nu mai ai nevoie de absolut nici un skill. Doar timp liber și chef. E ca mersul în parc. Nu poți să te lauzi că ai mers în parc cum nu poți să te lauzi că ai futut.

Așa că, pentru noi, centaurii mistici care vrem să o ardem competitiv și nu ne gâdilă proba de 10 metri mers, curul devine noua pizdă. E mai greu să convingi proasta să se fută în cur. E neconfortabil, e dizgrațios, e incomod. Necesită exact aceeași putere de convingere ca pe vremuri.

Ceea ce e bizar pentru că, dacă țineți minte, pe vremurile ălea vechi, să fuți în cur era lejer. Toate se futeau în cur ca să rămână virgine, că le controla. O întreagă generație postdecembristă a văzut cur înaintea pizdei, pe vremea cînd pizda era noul cur.

Așa că, până se întoarce moda și pizda va fi iarăși noul cur, curul este noua pizdă. E de prost gust să te lauzi că ai futut pizdă. Poate toată lumea. Pe sezonul 2011 se va număra doar fututul în cur la oameni care se respectă. Că doar suntem oameni, nu dansator.

Ţineţi minte argumentul perfect: Dacă dumnezeu nu voia să futem cur, nu-l punea atât de aproape de pizdă.

Muia rămâne în continuare sfântă.

Secțiunea pentru femei
Atunci a zis: Să fie păr la mufarină. Și păr se făcu.

Pe principiul celor spuse mai sus. Pe vremuri toate duduile aveau păr la mufarină. Era o distincție rară să dai de una care să-și radă viezurele și să fie fin. Acum toate au traista tunsă. Recunosc cu mâna pe inimă ca am dat de păr la mops de trei ori în viața mea. Statistic vorbind, procentul este de 0,348%. Sub marja de eroare a sondajului! Ce înseamnă asta pentru voi, domnișoarele care vor să-și rafineze scoica, e că puțin păr dă un aer aristocrat. Bine tuns, frezat, parfumat, dichisit, e de bine. Carpeta se întoarce. Vrei să fii o doamnă, nu o pizdă? Tunde, dar tunde cu parcimonie! Lasă o dungă de puieți pe malul râpei și domnii selecți, cu bun gust vor aprecia.

Rubrica de analiză și sinteză
25 de ani și ce înseamnă asta pentru tine ca bărbat


Ești femeie și ai 25 de ani? Nasol. Ești bărbat? Foarte bine. Ce înseamnă asta pentru tine este că ai ajuns la vârsta la care 98,5% dintre femeile frumoase sunt mai mici decât tine. Deci poți liniștit să o arzi cu ele cu un aer de superioritate intelectuală dată de vasta experiență de viață pe care o ai în fața lor. Hai să nu ne căcăm pe noi, 60% dintre ele sunt între 13 și 17 ani. Deja descopereai laba când pizda mamei lor nu-și revenise la forma inițială, după fătare. Ce încerc să zic, dragi colegi, este că trebuie să aveți încredere în sine! Ține vrăjeala la ăstea mici. Nici nu trebuie să fii frumos sau deștept. Dacă ai o vârstă care începe cu cifra 2, ești deja fabulos. Dacă ai avut un loc de muncă, chiar și de electrician, deja ești cu bani! Ele beau din ce le dă mă-sa! Habar n-au ce-i aia să ai 500 de mii în buzunar!

Iar ălea de 25+ ani o să zică că găina bătrână, că rafinamentul vârstei, că femei adevărate. Dar nu le ascultă nimeni, că-s prea bătrâne. Să le fută ăia de 45 de ani. Noi o să vorbim despre ele când ajungem acolo.

***

Comentarii (111)

  • portocalu spune:

    primu..sug pula ..hehe

  • portocalu spune:

    asa mam grabit sa scriu ca nam continuat.e prima data cand fac ata ma simt ca o virgina la prima incercare

  • Cypress spune:

    Fără doar și poate cel mai genial articol pe care l-am citit în ultimele șase luni de viață.

    • Ala care-si baga pula spune:

      Inseamna ca nu prea ai mai citit mai nimic in „ultimele sase luni de viata”. Apropo, cat mai ai? Doftorii ce zice? Iesti cel mai genial!
      scz.. am uitat un T

  • vardogr spune:

    deci doar cur se mai numara… inclusiv ala de barbat?

  • Dany spune:

    de mult n-ai mai scos un cacat asa tare…am si varsta care incepe cu cifra 2…deci mi-ai ridicat moralu, maine ma duc la fostu’ liceu

    • Dante spune:

      te’a parasit…huh?

  • Dan spune:

    Deci fff tare, genial si ca pe vremuri. Felicitari maestre.

  • pedROfilul spune:

    „Ele beau din ce le dă mă-sa! Habar n-au ce-i aia să ai 500 de mii în buzunar!”

    aici gresesti… sunt o gramada care la vasrta asta au mai multi bani decat am eu sau tu acum; nu mai e ca pe vremea noastra, asta acu la varsta asta stau cu putza in X6 si pun botu la aia de au astfel de masini, nu mai se lasa la oricne care are Dacie cu jenti din aliaj si geamui fumurii…

    • Radu Post author spune:

      da. alea-s. mai rare. n-are legatura bunaciunea pizdii cu cati bani are. mai ales ca la o varsta is prea proaste sa isi dea seama ca-s bune si ca merita unu cu x6. si vorbind de bani, zi de tine. io am cacalau. serios.

      • IFP spune:

        am auzit si eu ca la catavencu se castiga fain, cacalau

      • Tipul Cel Rau spune:

        Radule.te tot citesc de ceva vreme…insa asta de azi e ceva de geniu,ma tot gandeam eu ca vremea pizdei a trecut,cum zice si cantecul strabun: …hai duru,duru,duru,cea mai buna pizda-i curu…;citat incheiat.Si sa vezi cate o muista cand mai intreb:Rafinata doamna,o muie cu curu se poate sa-mi faceti?sa-mi scuzati cacofonia…cu stima,un clujean de prost gust,dupa unele.

    • robert spune:

      Bai da cate X6 poa’ sa existe ma?

    • camera21 spune:

      „…nu mai se lasa la oricine…”…cu riscul de a generaliza, esti prost

  • Alin spune:

    oara o sa fiu si io primu vreodata. e visu copilariei mele…

  • Martinosu spune:

    Bravo mă BRAVO!

  • Anda spune:

    Se vede când un text e scris cu inima deschisă. Fain :))

  • radulea spune:

    clasic. Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

  • despi spune:

    misto, uite am dat de un om care si scrie, eu doar le gandesc.. dar adevar graiesti tinere o.O

  • Toto spune:

    Tu consumi droguri?

  • bogdan spune:

    daa cu n pic de parrr clarr bravo zeuleee. luati aminte fey!

  • lorena spune:

    cum ar veni, posibilitatea de a o arde superior cu una e noul deep throat pentru tine?

  • Alexandru spune:

    Pe langa subiect: mor de draci baga-mi-as pula cand vad cat de depersonalizat e X6 … si BMW in general. Masini geniale, conduse de toti muistii. Si aia care au si le merita si le-au luat degeaba, sunt luati drept muisti. Trist.

    • bogdan spune:

      get a volvo. sau oricum ceva care sa nu strige a opulenta intr-o tara in care mancarea e lux, altfel ESTI. si asta de la unu care are bani la ciorap de bmw tare si culmea de tzara, gaseste numa joburi platite cu 10mil, facultatea pwlii. deci o arde cu opel:p. fi barbat. fa la fel coae;)

      • Alexandru spune:

        Cuc n-are treaba ce zici tu cu ce zic eu. Eu laudam bemveu, care e miez si ar trebui vanduta (in Ro cel putin) cu examen. De cultura generala si de educatie civica (era cat pe ce sa scriu social skills). Si faza cu „mancarea e lux” ma lasa rece. Pot dovedi oricui ca un job pentru mancare si chirie se gaseste (inca) la orice ora in Ro atata timp cat esti dispus sa muncesti

        • Andrea spune:

          Ai dat si tu de 4 mii de euro sa-ti iei bmw din ’97 si acu’ esti indignat ca si altii au avut ideea asta?

          • Alexandru spune:

            Te-ai obosit sa pui apostrof la „acu” , inseamna ca si e-ul din nume l-ai mancat intentionat. Desi dupa formularea intrebarii pari un fel de Meg Griffin neaosa. Totusi, ce anume din ce-am scris te face sa crezi ca am masina din ’97 ? Si ce treaba are BMW din ’97 cu manelizatii care conduc X6 in Ro, ca despre asta era vorba? Sunt un pic emotionat, e prima mea discutie cu un troll.

          • Andrea spune:

            Ifosele astea de pizda proasta care-a descoperit ca muzica ei mai e ascultata de milioane de oameni in lume, care dupa o simpla logica elementara aplicabila oricaui segment sunt majoritari prosti, sunt doar niste ifose de pizda proasta care intra in soc ca nu mai e speciala. Asta e partea amuzanta
            Cea trista e ca tu vezi bmwul ca fiind vreun simbol al intelectualitatii. Adica o chestie care te duce din punctul A pana-n punctul B si eventual te ajuta sa mai futi ceva.

  • Mr. K spune:

    Aia cu scoica rafinata m-a terminat. Un articol clasic si ca de la chibrit ! Respect.

  • IFP spune:

    de cand n-am mai avut 500 de mii in buuznar…

  • Nimicmaibundefacut spune:

    si cand se lanseaza urmatorul expansion?

    • VaPisInFreza spune:

      :))))))))))))))))

    • Punkeru spune:

      pe 7 decembrie … traiesti degeaba ma

  • ilie spune:

    Carpeta revine ? Serios?

  • Ovidiu spune:

    Nice one.. mie-mi mai place principiul ăla cu alea de crezi tu că-s al naibi de cuminți și de fapt mușcă cel mai rău, știu că voi mai întâlni cel puțin 5435432342434324323 de cazuri de genul :D

  • Ozzi vesel spune:

    Ca sa sintetizez: curul e noua pizda, dar inainte pizda era noul cur, muia e sfanta…Pe cand muia = noua pizda sau noul cur sau curul e noua muie sau muia va ramane muie, curul cur etc.
    Nu cred ca se intoarce carpeta, a trecut demult perioada flower power, ce plm devenim neandertali?

  • blink spune:

    Aia 500 de mii sunt un fel de Safety Deposit, iar la final iti iei banii inapoi? Ca nu-s lamurit..

  • Marghioala spune:

    O sa’mi las carpeta la pizda cand toti barbatii o sa’si lase pula lunga.

    • Ala care-si baga pula spune:

      O sa-ti lasi pizda pe carpeta cand or sa o lase masculii pe Jasmine si or futa carpeta.
      Comm n-are sens daca te referi la Rapirea din Serai si nu la Covorul Fermecat

  • bogdan spune:

    urmeaza 2012: pizda devine noua pula. dupa stim cu totii ce urmeaza…au prezis maiasii :(

  • Adina spune:

    Postu` asta l-ai scris pentru tine! Vai ce de aspiratii.
    Te compatimesc, insa.
    Cum spuneam, unele din posturile tale te lasa fara chiloti. Hai ca ma uit de la ei in sus, stimabile.
    Ai scris doar cu mana stanga, se vede. Dreapta are alta indeletnicire.

    Ironii, usor triste.

    Noroc!

    • mos craciun spune:

      duten colt, scrie o poezie

      • mos craciun spune:

        ba, hai cai criza, ia si tu din boscheti o creanga si zi ca aia ii nuiaua ta craciunul asta, bine?

  • fur spune:

    bravo, foarte tare post =)) si marghioala a pus cireasa de pe tort :))

    • Ala care-si baga pula spune:

      Margheoala fiind a lui Fleasca.. a stricat tortu’ cu cireasa ei cu tot.
      As mai zice de cireasa, dar.. da-o-n limbile altora.

  • toteu spune:

    adina e de parere ca pizda e noua pizda si nu a mai vazut pula de acum 10 ani cand l-a prins pe taica-su dand la laba

  • Black spune:

    Adina are peste 25 de ani de lasa commenturi d-astea?

  • Ozzi vesel spune:

    Adina e slaba trista a acestui sait

  • Ozzi vesel spune:

    Marghioalo la tine creste si la 80 de ani, la noi se cam opreste la 16-18 ani

  • Alin spune:

    Coaie, esti cel mai tare. Un fel de Freddy Mercury al gandirii si scrisului

  • Teniescu spune:

    si daca e asa interesant fututu’ asta in cur … unde mai e rostu’ femeilor? cur are toata lumea, nu? cam homo treaba.

  • gabi spune:

    Am mari dubii ca futul in cur ar fi incomod. Adica hai s-o luam logic. Toti mai avem cate o cacare d-aia brutala odata la 6 luni cand ne uitam fascintati in wc cum de a putut sa iasa ditai animalu’ din noi. Noi scoatem si cacati d-aia de grosimea pulii si ele fac ca toti dracii ca le doare cand le-o bagi in cur, hai mai da-o-n sloboz…

    • no name spune:

      inca n-ai primit diploma pentru prostie ?? vai, faceti ceva, dati-i omului ce-si doreste!

  • Coroner spune:

    God damn!Excelent spus Radule,mi-ai luat vorbele din gura…si apropos,pe Adina nu a omorat-o nimeni inca??? Bizar…

  • mhm spune:

    adina, vezi ca ai ceva in coltu gurii, cred ca trebuie sa te barbieresti.

    • Ozzi vesel spune:

      Nu trebuie sa se barbereasca, cica revine moda cu flocii mari la pizda, este in tendinte (Grobian, dar sa priceapa proasata!).

  • Teniescu spune:

    daca eram nefericiti fara ocupatie si cu pizda eram Adina toti.

  • Cineva spune:

    Interesant articolul.
    adina e trista ,fara ocupatie si fara pula.. cam asta a incercat ea sa zica.

  • Duru spune:

    Duru, duru ce-a mai strampta pizda-i curu!

  • mhm spune:

    daca nu te fute nimeni nu inseamna ca nimeni nu se fute. ti se vede, totusi, un five o’clock shadow in poza aia, poate iti iei un gilet nou, o ghilotina, ceva

    • mhm spune:

      a ramas fara intrebare raspunsu meu. era @ adin, barbatul forever

  • sherlock homeless spune:

    Nu trebuie sa-i fi supt pula lu’ dan barbilian ca sa iti dai seama ca daca ai gasit 3 paroase, asta insemnand ~0.3% din nr total de cazuri, inseamna ca ai futut pe undeva pe la 1000 de femei…
    admitand ca futi intens de vreo 6000 de zile (adica peste 17 ani, ceea ce probabil nu e cazul), asta inseamna una la 6 zile, ceea ce inseamna ca ori le exagerezi poetic numarul (in interesul blogului ofc), ori 995 au fost cu IQ<50, ori pe fiecare fututa in cur ai trecut-o de 50 de ori…

    • Radu Post author spune:

      ai strivit corona de minuni a lumii.

        • mhm spune:

          a stins becksu cu un shot de teqiero, dupa un manunchi de metafore 31ee@t3

      • IFP spune:

        era corola de minuni a lumii, da`ntr`adevar, mi`o cam culcat`o commentu` lui

        • Radu Post author spune:

          typo. corola .da.

  • Gogul spune:

    Freakin’ good post! Radule esti tare.

  • Ala care-si baga pula spune:

    Cine pula mea mai citeste atata frate? Si unii chiar fac chat aici din ce vazui din scrolluiala.. Simteam nevoia sa aman sa ma duc sa ma cac si mi-am zis sa tastez poate-l mai aman o sesiune de Wow

    • mhm spune:

      si… te-ai cacat?

  • trolly spune:

    Raducu, da tu in ’85 cati anishori aveai mama de fumai kent?

  • Gabi spune:

    Omule esti cam analfabet ,te rog eu verifica-te daca ai greseli de scriere mai inainte dea posta. „Neconfortabil” nu exista in limba romana ci „inconfortabil” .

    • Radu Post author spune:

      mna, prefer sa ma corecteze oamenii cu hemoroizi ca mi-e greu sa recitesc io

    • Dante spune:

      ce boala am pe astia ca voi…sa mi’l sugeti pe pruteanu’ jr ;)

  • esel spune:

    adică anal is the new black, fată!

  • Dante spune:

    Hai sa facem o cheta. Strangem pula de la pula si cand strangem un penis de un kilometru lungime,il legam cu o funda roz si’l oferim Adinei.

    Adina,nu am nimic personal cu tine,dar esti ca gigi becali. Un numar foarte mare de oameni te injura,si tu continui sa fi proasta aici. Cand vezi ca nu te agreeaza nimeni,decat sa comentezi aiurea…mai bine iti dai singura un sut in pizda si dai clic pe „X”-ul ala pe fond rosu din dreapta-sus a paginii.

  • valeria spune:

    din nou , aiurea . aiurea sa-ti dai cu parerea cum era prin ‘ 85 , cand pe atunci aveai … cat ? … 2-3 ani ? … daca-i aveai si pe-aia …

    • Radu Post author spune:

      deci daca nu fumam in 85 n-am de unde sa stiu ca pe atunci un pachet de kent te scotea cu o saptamana de concediu medical la doctor.

      du-te ma in pula mea, ca nu e parere e adevar istoric.

    • Gica Contract spune:

      Valerico, cati ani ai, fata, tu? Ca dupa comentariu imi pari o ex-comunista fumata cu Kenturi prin scari de bloc, care acum se uita la „Nora ptr ma-ta”, ba mai da si telefoane acolo, sa se auda la teveu! Ia-te de mana cu Adina si lasati-va stuf la fofo, ca Marghioala, ca sa aiba si liliecii unde sa se adaposteasca, bre!

  • OmuCuPulaDeFier spune:

    Radule , foarte amuzant fu postu asta. Interesant si incitant ar mai fi sa futi surori in pizda. Ce zici?

  • Evil1 spune:

    HAHAHAH HAHAHA! Free midgets! Esti dus!

  • Ciocanelu spune:

    Articolul asta mi-a adus aminte de o vorba „din batrani”:

    „Nu-i pasare ca si canguru’ si nici pizda ca si curu’!”

  • ILUZIA spune:

    radule daca iti iese camapania asta si eu am scapat de datu’ cu ceara la pizda, inve3stesc in bere pt tine jumatate din bani care-i dau la salon pt dezparoshat!

    • Radu Post author spune:

      femeie, tot tre sa-i dai, da’ sa lasi o dunga acolo. tss. n0ai inteles nimic, stai jos.

    • Gica Contract spune:

      Ba, io n-as fute o Iluzie, cu par sau fara. Parca tot o Marghioala ar fi mai buna… Sau o Adina.

      • Marghioala spune:

        Io’nteleg ca ma placi si vrei sa intreprinzi o aroganta virtualo-sexuala cu mine si n’am nimic impotriva intentiei, da’ daca nu faci diferenta intre Adina si celelalte femele ale speciei din care io fac parte cu succesul si gratia care m’au consacrat, multumesc, atunci poti sa’i sugi elegant pula lu’ Adina, felicitari.

        • Gica Contract spune:

          Stii care ar fi diferenta, dupa standardele mele? O Marghioala ar fi o Angelina Jolie, iar o Adina ar fi o Daniela Gyorfy, Giorfy sau cum naiba s-o scrie. Ambele merg futute, dar pe prima am chef s-o si sarut.

  • Muci spune:

    Bravo ba Radule!

    Da’ ce ne facem daca dam peste o pizda rasa „elegant”, de 26 de ani, si care se fute-n cur. Dilema, dilema!

    • Anca spune:

      Normal ca se pisE, are cu ce, doar e Tudor Gheorghe..:x

  • Rodica spune:

    cel mai tare post de pana acum. felicitari!

  • Ion Turner spune:

    belea de post, nu altceva, cam asa intuiam si noi, astia fara vocabular, da’ nu eram in stare sa exprimam basinile cum trebuie! nota 10+!

  • veone spune:

    Aoleo, sa nu citeasca una muci, sa le amestece si sa inteleaga ca trebuie sa-si lase floaca la cur.

  • Marghioala spune:

    Ba, e clar ce’am de facut. Cu banii de epilat investesc intr’un strap’on si’mi las carpeta sa creasca conform trendului precum plopii fara sot pe marginea soselei si’i fut pe toti in cur, ca barbatii e toti niste pizde proaste care daca n’au pula mica sigur sufera de ejaculare precoce.

    • Soex spune:

      mai bine miros de cacat decat mirosul de malahie inverzita

    • Ozzi vesel spune:

      Marghioalo esti prea destepta ptr. o femeie, nu cumva carpeta ta creste la pula, ca prea stii multe despre sexu’ opus?

      • Marghioala spune:

        Da’s si multe de stiut ce’i drept. Futu’va’n cur rasa voastra masculina care e asa de complexa si prezinta atat de multe aspecte incat nu’ti trebuie fro 2-3 neuroni blonzi si’o pereche de silicoane decat ca sa faci o afacere buna’n viata.

        • Ozzi vesel spune:

          Corect, dar trebuie sa dispui de aia 2-3 neuroni, misandra dracului!

  • portocalu spune:

    degeaba vorbiti ma.EU am fost PRIMUL!si nici nu mi’am luat muie..decat de la unu.Si cat despre subietc..i’mi amintesc ca la primele mele futaiuri prin92-93 nu prea era la moda peste tot (sau poate deloc nush) sa fie pizdele rase deci..am dat la paroase..ce naspa.Adica acum e naspa atunci nu stiam..si oricum la varsta aia conta sa aiba pizda.Ce e scarbavnic cand ma gandesc inapoi e ca am tras si limbi la alea..pfuuu

    • Soex spune:

      Ba frate, io am ratat una chiala ca am zis ca are paduchi lati ca o stiam umblatoare si asta inainte de 90 cand era canci educatie sexuala! Ba mint se facea la dirigentie – le tinea diriga o predica la fete fara baieti in clasa – ca sa nu fie curve ca daca vin bortoase la scoala le da directoru’ afara si pe ele si pe diriga. Iar asta era unu mare gras si cu o burta ca nu cred ca si-o vazuse in aia 2 ani decat in luciul de la pardoseala umeda din buda profilor si la cat era de constipat cred ca era si impotent, pt. ca acea care ramanea corijenta n-o mai vedeam in toamna urmatoare… Acu imi pare rau de aia chiala ca umbla numa’ cu baieti de directori si pe care-i lasa tacsu sa vina cu masina la scoala iar io n-aveam nici tata nici masina!

  • DBlack spune:

    super tare frate X_X .. cata dreptate;)) .. deci ,mai am 2 ani sa incep si eu cu 2 in fata:)))

  • Anca spune:

    =))) Deci faza asta e buna pt Mali! Tocmai ce i-am dat c/p din ce ai scris, ca sa inteleaga ca nu e o tragedie sa aiba 25 de ani si sa se dea la minore asa cum ii place lui sa faca=))
    E rupere postu’ asta.

  • :D spune:

    mi se pare mie sau se vrajesc oamenii pe-aici in lista de comentarii?

  • Ion spune:

    Mhm, concluzia anal-itica e din Belle du jour?
    Pe de alta parte, postarea asta e la nivelul celor din era „roaba galopanta”; am ras de m-am spart.

  • bogdanawo spune:

    Cum adică 3 pizde păroase reprezintă 0,348%, mă? Adică tu ai futut 862 de pizde? Cum pula mea? Mno, amu’, îmi place cum scrii, da’ acilea, las-o jos, că măcăne, Radule! :P
    Bă, să mă cac pe Florian Chilian şi pe muzica lui de căcat! Şi mai era unu’ tot din branşa pseudo-artiştilor curului, da’ nu mi-l aduc aminte acum..

  • eu spune:

    uite ma…cum analizeaza el trendul orificiilor in care le fute peamaratele alea de 15-17 ani k ele nu au vazut cum e sa ai un 500 de ron in buzunar…frumos…educativ…e bine asa…si mai apre si cate un fan infocat care asteapta cu bucurie sa atinga varsta aia cu 2 in fatza…si sa futa, sa futa, sa futa…ce dak sta ink cu ma-sa si job n-are k e criza…el are cu 2 in fatza…si trebuie sa atinga apogeul de a fute in cur k asa scrie pe blogu lu ala cu galeti de tatze…

    PS: imi place si analiza variatiilor coafurilor inghinale, e bine sa auzi de la oamenii care stiu!

Adaugă un comentariu