Alte chestii care mă enervează

Pantalonii cu turul jos: Habar n-am cine a inventat genul ăsta de îmbrăcăminte, dar trebuie bătut cu furca. Sunt un fel de izmene, mulate aşa, dar cu turul între genunchi, lăsat şi lăbărţat de zici că posesorul tocmai s-a căcat pe el grav şi turul bălăngăne sub greutatea a 2-3 kile de maro de colon. Purtate de ambele sexe, au magica proprietate de a transforma şi cea mai miştoacă femeie într-o nasoală nefutubilă. E magie. Poţi lua cei mai mişto craci din univers, pui pantaloni de-ăştia şi femeia se transformă într-o maimuţă nasoală. Deşi bănuiesc că numai maimuţele nasoale poartă aşa ceva şi nu e un proces de transformare. Sâmbătă am văzut pe la Universitate, cam între pasajul ăla ce uneşte centrul vechi cu piaţa Sfântu Gheorghe şi strada Doamnei, un oligofren încerca să treacă strada şi purta de-ăştia. Încerca să sară gardul ăla verde de juma de metru dintre benzi şi i s-au agăţat pantalonii în el în cel mai penibil mod. Din păcate, soarta nu are umor şi prostul nu s-a împiedicat, să-l calce o maşină pe gît din cauza pantalonilor, aşa cum ar fi meritat. Ce să-i faci, Dumnezeu anost. Poate face cancer, totuşi.

Bătrânii din cluburi: Vineri în Vault zici că se dădeau medicamente compensate. Pe lângă faptul că clubul era oribil de plin, am numărat vreo 10 cetăţeni trecuţi de 40 de ani lejer, poate chiar şi de 50. Oamenii ăştia n-au ce face acasă? Ce pula mea să cauţi la 50 de ani la 2 noaptea în club? Nu-ţi dai seama că e penibil? Mă aşteptam ca o fosilă de-asta să-şi scape proteza în paharul de Jack cu Redbull, sau măcar să facă un infart hazliu, de la combinaţia de energizant şi viagra, dar iarăşi, Dumnezeu anost. Io la vârsta aia o să mă bucur liniştit de impotenţă şi de noua generaţie de medicamente pentru ficat care o să-mi perimtă să mă îmbăt pînă mă cac pe mine în confortul propriei mele case. Serios, dacă mă prinde cineva, prin 2030 că o ard monden la 2 noaptea cu medicamentele de prostată în buzunar, vă rog să îmi spargeţi capul.

Oamenii care aruncă cu şerveţele în bodegi: Este fizic imposibil ca un creier care are măcar o trăsătură salvatoare ce-l scuteşte de oligofrenie totală să lase omul de care e ataşat să arunce cu şerveţele în sus, în club. Care pula mea e fantezia? Eşti maimuţă? Îţi place să vezi obiecte uşoare în mişcare prin aer? Nu există nici un motiv valabil pentru care un om cu un IQ care-i permite să respire şi să meargă în acelaşi timp s-ar bucura să arunce şerveţele în sus. Am văzut bebeluşi care se bucură când aruncă hârtii în sus şi râd din gingii. Dar e de înţeles, pentru că bebeluşii sunt complet idioţi. Oamenii normali mai evoluează din stadiul ăla. Poate oi fi radical, dar aş vrea să fac lagăre de concentrare pentru oameni care aruncă cu şerveţele. E de bun simţ să presupui că singurul lucru bun pe care l-ar putea face în toată viaţa asta genul ăsta de oameni e săpun.

Timişoara şi Clujul: Urăsc oraşele ăstea două că sunt pline de gherţoi mândri de oraşul lor. Umflă guşa ţanţoş că au istorie şi arhitectură şi ce pula mea mai au. Bine bă, da’ ştiţi ce n-aveţi? Viaţă. Nu se întâmplă nimic relevant în oraşele ălea moarte. Te naşti şi, 70 de ani mai târziu mori, dându-ţi seama că nu s-a întâmplat nimic interesant toată viaţa ta. De-aia se şi sperie când vin în capitală. Că e aglomeraţie, că lumea e atât de grăbită şi gălăgioasă şi alte plângeri de-ale lor. E normal, bă, să fie aşa, că aici se întâmplă chestii. De-aia e lumea grăbită şi gălăgioasă. Sunteţi ca’ Tarzan, aţi venit la oraş şi vă minunaţi că aici evenimentele se desfăşoară şi viaţa nu e îngheţată în timp ca o fotografie, ca la voi. Cu accentele voastre ciudate. Cum vorbiţi voi cu 25% mai lent decât noi, oamenii normali. No, păăi e nooormaaal săă vorbeeştii aşaaa câând nuu se întâââmplăăă niiimiiic pe lâângăă tiine cuu deceeniile, căă nuu pieerzi niiimiiicaaa. Da’ aici, la noi, până ai terminat tu o propoziţie a trecut viaţa pe lângă tine. Tu îţi dai seama că la ce concluzie ajungi tu cu prietenii tăi în o oră, eu cu prietenii mei ajungem în 45 de minute?

Marţi şi miercuri o să fiu prin aceste două fabuloase cătune, să mă satur de oameni cu retard de vorbire. Pregătiţi cheile oraşelor.

***

Comentarii (289)

  • Manowar spune:

    Io sunt sigur ca iti vor aprecia accentul aia din catune.

    • Alin spune:

      Spal o pe ma ta ca marti copuleaza…

      • Manowar spune:

        Meh, cand pula mea s-o mai futa si pe mama, daca de la ora asta i-o sugi tu :(

        • Alin spune:

          am fost mai amuzant…

          • Mihai spune:

            Avem concurs aici.

          • Alin spune:

            Care i ofera mai multe orgasme anale lui mama lui Mihai, eu sau Manowar?

    • newguy spune:

      zise cea mai ghei formatie evar.

  • gigi bengosu spune:

    „Cum vorbiţi voi cu 25% mai lent decât noi…”

    „la ce concluzie ajungi tu cu prietenii tăi în o oră, eu cu prietenii mei ajungem în 45 de minute”

    1.25 * 45 minute = 56.25 minute

    • Radu Post author spune:

      100 e mai mic decat 125 cu 20%, 1/5 , nu 1/4 cum ziceam io. daca vrei sa calculezi cu 100, in loc de 75, atunci calculezi cu 133,(3) in loc de 100 . 100/75 = 133,(3)/100

      0.75 X 60 = 45,

      1,(3) X 45 = 60
      nu mai trola.

      • johnny spune:

        Radu, 5 pentru silinta, stai jos. Nici n-ai terminat Poli si tot le complici degeaba.

        • Mihai spune:

          gigi & johnny, e timpu sa refaceti a 3-a.

          „25% mai lent” = 100% – 25% = 75%
          75% din 60min = 45min

          • gigi bengosu spune:

            mihai, daca prostul nu e si fudul parca nici nu-i prost destul.

            daca A este 25% mai lent decat B, B NU este cu 25% mai rapid decat A. oricare din combinatiile de mai jos sunt corecte:

            “Cum vorbiţi voi cu 33.3% mai lent decât noi…”
            “la ce concluzie ajungi tu cu prietenii tăi în o oră, eu cu prietenii mei ajungem în 45 de minute”
            1.33 X 45 = 60

            “Cum vorbiţi voi cu 25% mai lent decât noi…”
            “la ce concluzie ajungi tu cu prietenii tăi în o oră, eu cu prietenii mei ajungem în 48 de minute”
            1.25 X 48 = 60

            “Cum vorbiţi voi cu 25% mai lent decât noi…”
            “la ce concluzie ajungi tu cu prietenii tăi în 56.25 de minute, eu cu prietenii mei ajungem în 45 de minute”
            1.25 X 45 = 56.25

            radu scuze de trolaj, dar am zis sa ne distram cu putina matematica pentru a detensiona nitel atmosfera

          • Mihai spune:

            O sa las pe altii sa calculeze cand sunt beat.

    • Gay Brie L spune:

      BA, esti prea complicat. Si eronat.

  • Opinia Publica spune:

    In Banbu .. intr-o vreme .. era 50 RON pachetu’ de servetele special ca sa arunci cu el. Acum am auzit ca le da confetti la pret dublu. Deci daca nu sti ce-i mondenu’ stai dracu aks!

    • raz spune:

      il intrebi daca vrea sa-i platesti niste chirii unde sa admire hipsteri?

      • tnkgott spune:

        raz, tasteaza pe google dexonline si vezi in gatu’ matii de inteligent ultima semnificatie a cuvantului „locatie”.sictir educatu’ pulii mele

          • Radu Post author spune:

            io tot zic. legatura dintre loc si locatie e aceeasi ca dintre fel si felatie

          • sciencefictionanton spune:

            Cica apare si asta pe acolo. 3. Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location.
            Poate ca inainte nu era asa, dar i-am zis io lui Simion sa-si bage mintile in cap. Daca a acceptat si „nicio”, „niciun” etc., merge si o locatie.

          • Gay Brie L spune:

            Andrei, prost rau. Da’ rau! Citeste in … mea toata definitia, ba!

  • eu? spune:

    Te suprapui cu ziua Ungariei; sa nu traiesti cu impresia ca in Cluj e samba ungureasca toata ziua. In rest ne cam doare lent la pla de Bucuresti, ca faci 10 ore pana la Bwkle si ‘decat’ 8 pana la Viena, unde nu.i mai frumos ca in capitala, recunosc, dar e mai ieftin.

    • magaru spune:

      da bai tarane,da tu vezi marea odata pe an sau nici atat.pe cand noi mitici mergem la wk si ne balacim.voi restu tarii sugeti pula prin iazuri puturoase sau la lacul bozgorilor(in care sper sa se innece cate unul pe minut).iar5 la viena nu merg toti aurolacii decat daca se duc la ciordeala.una peste alta are dreptate baiatu asta radu,sunteti topti niste retardati oligofreni si de o prostie rar,dar rar intalnita.asta constat cu tristete incepe sa se infiltreze si in bucuresti.

  • PeDungaPatului spune:

    Sunt din Timisoara si nu sunt mandru de orasul in care locuiesc. E un oras urat din punct de vedere estetic. Deci trebuie sa ai stomacul tare sau sa fii total nepasator in asa fel incat sa nu observi uratul din oras. Dar nici cu Bucurestiul nu mi-e rusine…

    • kixx spune:

      Esti membru Timisoreni Anonymous ?

  • bella spune:

    dragul meu,stiu ca la 20-30 ani virsta de 50-60 ani ti se pare matusalemica( asa credeam si eu la virsta ta,de ce mai traiesc oamenii sariti de 50 ani?),dar exista viata si dupa 45-50 ani. ma duc in club(rock),nu am ratat nici un concert cu muzica care imi place(bineinteles rock)si calatoresc!
    ps- am uitat sa-ti spun ca am 50 ani,nu am proteza si-ti citesc blogul frecvent! o saptamina buna!

    • Stere spune:

      împuşcă-te. Eu aşa aş face in locul tău.

      • Gigi Maybachistu' Puşcaş spune:

        Tu nu deosebeşti gura ţevii puştii de gaura curului tău, aşa încât taci.

        • Stere spune:

          Presupun ca tu esti ala de-o fute pe mamaia de mai sus. Cum ii cauti pizda acoperita de burta, si unde gasesti burta de sub tate. Si unde-s tatele daca-s acoperite de gusa ?

      • TreabaMea spune:

        Respiri oxigen degeaba.

  • Mihai spune:

    Io zic ca fiecare cu ce-i place / cu ce se mandreste:
    „Bucuresti: Urăsc oraşul ăsta că e plin de gherţoi mândri de oraşul lor. Umflă guşa ţanţoş că au viata de noapte şi ‘evenimente importante’ şi ce pula mea mai au. Bine bă, da’ ştiţi ce n-aveţi? Arhitectura. Nu s-a mai pastrat nimic relevant în oraşul ăla hidos. Te naşti şi, 70 de ani mai târziu mori, dându-ţi seama că numa printre blocuri comuniste ai umblat toată viaţa ta. De-aia se şi oftica când vin în Timisoara sau Cluj. Că e boem, că ..”
    Cat sunt tanar tot Bucurestiul, grabit si galagios, o sa il prefer. Dar in 2040, cand o sa ma plimb cu „medicamentele de prostată în buzunar”, o sa ma gasesti intr-un un oras mai linistit.

    • Liviu spune:

      felicitari! nu ai spus absolut nimic!

    • magaru spune:

      io sper sa te plimbi mai bine in dric printre frumoasele cladiri medievale.degeaba aveti arhitectura ca tot oligofreni sunteti.au venit ardeleni imputiti la buc si s-a ales prafu de tzara.mancavar canceru pe toti.

  • vlad spune:

    Hai baiete in cluj sa iti aratam cat de rar iti caram pumni un gura.

    • Gigi Maybachistu' Bătut spune:

      Până ridicaţi voi pumnul, v-au luat pe la spate ungurii şi prin faţă nişte olteni, iar până îl coborâţi la loc se schimbă între ei.

      • Constatin Umbra spune:

        ungurii la spate cu limba-n cur si oltenii + miticii + galatenii in fatza la luat muie

        • NisteDomni spune:

          Sper ca la mitici ai pus accentul pe primul i. Boule. Din cauza astora ca tine se creeaza impresia ca ardelenii-s ingusti la minte. Hai sictir.

        • magaru spune:

          pina una alta tot le sugeti pula la unguri.vezi ce fac aia la miercurea ciuc si voi nu luati pozitie.de fapt aveti pozitie :capra si acordeon intre 2 bosgori.huo

  • Sorin spune:

    faza cu servetele e cam asa…in cluburile de fitze costa cam 200 ron un pachet si cu cat aruncai mai multe servetele dovedeai ca esti un manelist wannabe. si uite asa arunca si altii cu servetele de moca parca ar fi bani de monopoly.

    • Opinia Publica spune:

      oooOO barosane tie ti-au luat 200 te-au vazut mai intolit. Mie mi-au cerut doar 50, dar am fentat cu niste haritie igienica, moca.

  • zoso spune:

    nu e adevărat că ardelenii sunt mai inceţi. sunt mai proşti, dar nu mai inceţi.

    • sciencefictionanton spune:

      si ce s-ar intampla daca, ipotetic-utopic vorbind, ardelenii s-ar trezi din prostie?

      • Ness pa latu' spune:

        Da, sunt destul de prosti incat sa nu stea bara in bara cate 2 ore dus si 2 ore intors prin trafic. In rest, niste prosti, asa e. Nu au heroina, nu au oameni care sa aprecieze telefoanele altora sa le fure din mers, nu au haite, nu au atata jeg si parca si tiganii sunt mai albi. Prosti facuti gramada, mai ales ca ei nu isi demoleaza centrul istoric, si spatiu verde nu e plin cu masini verzi, chiar e iarba. Ce cretini si ardelenii astia dom’le.

        • Gigi Maybachistu' Fomist spune:

          N-au heroină fiindcă au făcut bunicile lor kurtos-kalacs din ea crezând că e făină.

      • gogu007 spune:

        nu l-ar mai vota pe băsescu preşedinte şi a 3-a oară. sau pe boc primar la cluj. tot a 3-a oară.

      • Merge spune:

        …v-ar fute mamele amandurora (iar pe zoso direct in gura, incet, ca doar nu-i graba).
        Diferenata intre capitala si celelalte doua regiuni (Ardeal si Banat) este educatia, cu o lipsa crancena in capitala.
        P.S. Sunt ardelean stabilit in Banat. Acum depinde fiecare cum intelege distractia.

        • sciencefictionanton spune:

          Culmea. Maica-mea chiar a fost fututa de un ardelean. Inca un lucru, chiar e ardeleanca. Dar din raspunsul tau incep sa cred ca zoso are dreptate, partial.

          • Merge spune:

            sciencefictionanton, din raspunsul tau inteleg ca ma-tii ii place sa se futa, chiar si-acum la cei 100 de ani si fara dinti si masele in cavitatea bucala (nu e vorba despre buci, fa).
            P.S. zoso sa faca o muie cum stie el mai bine. Stie de-astea…

      • the analyzer spune:

        ar deveni regateni…

    • raz spune:

      Zi-i asta si lu’ Eftimie.

  • Dana spune:

    1. Pantalonii cu turul jos: credeam ca doar turcii poarta salvari de-aia. Daca esti barbat si porti asemenea pantaloni ori esti pe invers ori esti cam prost. Pe muieri nu le condamn ca ele poarta tot ce-i la moda si muiere sunt si eu si vorba aia corb la corb nu-si scoate ochiul. Dar asa un pic sunt de acord cu tine ca sunt urati rau si intradevar iti fac curul cat china oricat de slabatura ai fi.

    2. Batranii din cluburi: iti spun eu ce cauta ca am vazut si eu vulpoi d-astia destui. Ei cauta pasaret tanar si naiv care pune botul daca le dai un cico. Trist, dar adevarat. La asemenea specimene li se mai zice manther (in cazul barbatilor) sau cougar (la femei), dar banuiesc ca stii pentru ca iti merge vorba ca esti uns cu toate alifiile (in afara de aia de balena). Vor si ei sa futa ceva mai tanar, atata tot. Precizez ca n-am fost prada la nici un manther de-asta pentru ca-s prea baba si nu corespund, iar cand eram tinerica eram maritata si cuminte.

    3. Oamenii care arunca cu servetele: n-am decat o intrebare retorica. Au facut macar avioane din servetele inainte de a le arunca?

    4. Timisoara si Clujul: deci n-au sarit cu palinca? Nesimtiti. Am mirosit eu ceva desi n-am fost p-acolo niciodata.

    • Gay Brie L spune:

      Daca arati ca in pozele tale, atunci te-as fute. Mai ales daca vii cu prietena ta cea bruneta.

  • ioio spune:

    ce pacat ca nu-ti trebuie viza sa vi in catunele noastre… apropo, noi mergem spre vest in orasele civilizate in care nu toti taranii(aici ma refer la voi aia din capitala) se grabesc sa fie primii la „nimic”

    • Radu Post author spune:

      ce pacat ca nu-ti trebuie sa „sti” gramatica de clasa a 3-a ca sa poti sa „vi” la mine pe blog. ai fi plans la usa.

      • IepureleCuRabie spune:

        *Ai fii plans

        Comment too short bla

        • Radu Post author spune:

          da . ai „fii” plans.

    • magaru spune:

      ba io tias propune sa te desparti cu satu tau imputit de romania.de fapt as vrea ca bucurestiul sa fie un oras-tare,ca luxemburgu.si sa va cacati cu basescu si boc impreuna si sa-l mancati tot.mai duceti-va n pula mea de provinciali ratati.stati draq in PULA MEA in colibele voastre medievale si NU MAI VENITI IN BUC.

  • az spune:

    mosii erau la furat, ca iri

  • DomnulSarb spune:

    PLM,nu-mi dai si mie numarul tau ,sa ne vedem la o bere sa-ti felicit satira,apoi sa-ti sparg sticla in muie ca-mi tot injuri orasul.

  • Gabi spune:

    Da cat ai trait tu in Cluj sau Timisoara ca sa iti permiti tu sa tragi o concluzie de cum sunt orasele astea?…ca sa nu zic yo de cacatu de „CAPITALA” in care traiti voi…mi-e si rusine sa o numesc capitala,sau o numiti capitala ca e mai aglomerata ca alte orase?
    Cand o sa ajungi sa locuiesti in Cluj cel putin un an si o sa cunosti lumea de acolo(nu studentii care vin din toate colturile tarii) cu siguranta ca nu o sa mai vorbiti asa, ca m-am saturat de atata bla-bla fara argumente culese din filmele voastre SF.

    • Radu Post author spune:

      hai ma, un an ? un an la cluj e o viata. e ca o camera de-aia de deprivare senzoriala. ti se pare ca trec ore in minute.

      • Seby spune:

        Gabi, da-l in pizda masii de jegos..Cum pula mea sa nu te enervezi pe o asemenea analiza facuta de unu care are cea mai mare reusita in viata un job la o Saormarie..

        • mihai. spune:

          sa ma cac in Clujul vostru. E plin de retardati, cocalari si ingamfati. In Bucuresti gasesti oameni mai normali, mai rezonabili.

    • veone spune:

      Clujul e un oras superb, curat, relaxat, oamenii sunt de calitate… dar sa mori tu ca, in adancul sufletului tau, nu te roade pizma ca esti taran si nu bucurestean?!…

    • magaru spune:

      BA GABI BA,PROASTA-I MATA CA TE-A ADUS PE LUME.am fost in ambele voastre orasele ,care sunt frumoase dar pline de cacati.ba da asa sunt de multi ca am ajuns maro pe adidasi acasa.bucurestiu a ajuns infect din cauza voastra a ardelenilor infecti care prin prostia voastra congenitala ii virusati si pe gusterii care incep sa intre in viata.

  • anna spune:

    esti binevenit in cluj, singura rezerva este sa nu stai mult, nu de alta, dar gradina zoologica este la turda.

    • mihai spune:

      Acolo habiteaza si ma-ta?

  • wtf spune:

    pantalonii aia chiar se cheama pantaloni caca si exista chiar si fuste caca.
    e logic ce cauta mosii aia in baruri, ca nu’s toti rolling stones : pizda tanara!
    oameni cu servetele nu stiu,poate isi imagineaza ca’s sute de euro, dupa modelu manelist?
    da, de parca in alte orase in afara de TM si CJ mori de distractie, ce sa zic.

  • Suminona spune:

    Intradevar … ajungi in cluj , ceri indicatii si dupa vre-o doua minute dupa ce ti-o explicat clar omu … pornesti spre destinatie …
    Daca ajungi in bucuresti … si te-ai pierdut inevitabil (se schimba sensurile unice mai des ca verdele la semafor) intrebi un om cum sa ajungi … ala incepe ” fratica … mancatias neamu si familia … poi ce-ai facut bre?! poi tu trebuia sa o iei la stanga la pasareni , sa faci dreapta la coiteni sa dai inainte sub arcu de triumf (pa asta l-am inteles) si apoi la sensu giratoriu o iei in sus ” din care omu imi explica 5 min in jargon local , 10 secunde repere importante de orientare(tot in jargon local) si restu elogierea greselii de orientare… total 10 min si rezultat mai confuz ca inainte … trendy ce sa spun

    • Sabotor spune:

      Hai pe bune?

      In Bucuresti, la semafor, l-am intrebat pe unu’ cum ajung undeva. A incercat omu’ sa-mi explice, si-a dat seama ca nu are cum din moment ce nu cunosc orasul, asa ca s-a oferit sa ma conduca el pana acolo.
      In Timisoara, o cunostinta din alta zona a tarii il intreaba pe unu’ cum sa ajunga undeva. Ala-i explica cu lux de amanunte, astfel incat sa fie sigur ca a inteles omu’. Numai ca l-a trimis undeva pe Aradului in loc de Sagului.

      Fiecare padure cu uscaturile ei. Procentul e aproximativ acelasi si in Bucuresti si in Timisoara.

      Legat de vorbire, o fi adevarat ca Clujenii vorbesc mai rar, dar asta nu-i valabil in Timisoara. Iar legat de accent…. pai tocmai, prin Timisoara se vorbeste cam fara accent – bine, totul e sa nu dai peste vreun moldovean, oltean sau (mai rar, ce-i drept) ardelean.

  • Golby spune:

    Se vorbeste mai lent, dar nu se zice „dupa” in loc de „de pe” si nu se uita acel „nu” inainte de „decat”. Fiecare zona cu problemele ei. Dar in catunele din zona Moldovei si pesudo-Moldovei, Galati, Braila, Iasi, cum e? Acuma o sa-mi sara in cap aia din Braila ca ei nu-s moldoveni. Ei si? Nici cei din Timisoara nu-s ardeleni :)

    • Radu Post author spune:

      ba, la noi la galati vorbesti repede, ca sa nu inteleaga ala ce zici, poate provoci o neintelegere si se lasa cu bataie.

      • costin spune:

        mersi, am ras cu lacrimi.

    • coaele_fractalice spune:

      Ma cac pe fruntea voastra banateana ! Sunt aici, in Timisoara, sa va pish la cald din instalatie.

    • Zed spune:

      Ia, alt pafarist… E „da pa”, nu „dupa”, fraiere…

  • Andi spune:

    Mă, măcar de vieţile alea rapide de bucureşti ar avea vreo relevanţă, de agitaţia aia degeaba ar avea vreun sens, un scop suprem, ceva, orice…

  • Gheo' spune:

    Cica sa ne aparam elegant si sa aducem aminte de moldoveni care sunt niste retardati. Avem si aici destule scursuri infecte, ca peste tot de altfel, dar daca stii pe unde sa umbli si cu cine, deodata nu mai este un catun „moldovinescul nostru Iesi”

  • geo spune:

    Asa e, Braila e in Muntenia. Dar la noi vorba are o mare influenta moldoveneasca, este jumate-jumate. Legat de „decat” epenala faza de fiecare data cand o aud. „Au fost decat doua autobuze”…dubios…mai bine ar incerca un „doar”.

  • Sergiu spune:

    Ti-ai cam pierdut targetul Mr. Radu! Scrie si ceva interesant, nu numai tampenii!

    • te-ai murdarit la gura de engleza? spune:

      sa ma cac pe tine si pe engleza ta. in romana nu mai stii sa vorbesti.

  • shotaie spune:

    asta e din cluj

    • shotaie spune:

      adica ala de mai sus

  • alex spune:

    ba, tu esti haios asa…dar cred ca in societate nu te manifesti asa, alminteri ti-ai fi furat-o grav :D. BTW, ai oglinda acasa?

  • coco spune:

    faza cu „infart” e o gluma, da?

  • Daniel spune:

    Pai dute-n pula mea sa bem o bere cand vii la Timisoara.

    • Merge spune:

      „du-te-n”, bai meltene!

  • veone spune:

    Da’ aia care-si tin mereu, complet inexplicabil, o cutie cu servetele pe bordul masinii, sub parbriz, nu te scot din sarite?! Pe mine ma irita rau.

  • Nahemah spune:

    bai, nu fi naspa, Clujul e fain! si nu vorbim chiar asa de incet tot timpul, mai avem si accese de hiperactivitate din cand in cand. :D

  • Desperado spune:

    doamne as da in tine ca in hotii de fura cai. Inteleg ca vrei sa iti faci trafic, dar esti un dobitoc, sincer iti spun. Te crei un Mircea Badea, dar esti un paduche.

    „Că e aglomeraţie, că lumea e atât de grăbită şi gălăgioasă şi alte plângeri de-ale lor. E normal, bă, să fie aşa, că aici se întâmplă chestii”

    Mai citeste odata „chestia” si gandeste-te cat de penibil suna. Ce „chestii” se intampla? Daca tu crezi ca a locui intr-un oras aglomerat cu oameni care nu dau 2 lei pe tine e viata, imi pare rau de tine.

    Sa-ti dau un exemplu, ieri mergeam la Poli – Craiova si deoarece am fost plecat din oras asteptam tramvaiul la ora 17:50(meciul incepea la 18:00), tramvai care venea in 8 minute. Opreste o masina cu 3 baieti, ma intreaba daca merg la meci, zic „da” si m-au dus baietii la stadion, desi ei mergeau in alta parte. O sa se intample asta in Bucuresti? Daca intrebi pe cineva acolo, te ia la misto.

    Daca vii in Timisoara da un semn sa iti arat eu viata.

    • Radu Post author spune:

      n-am nevoie de straini prietenosi. am destui prieteni.

      • Seby spune:

        Imaginari presupun

  • Cristian R. spune:

    Am ras, mah…………………………………………………

  • Cristian R. spune:

    (punctele alea’s ca sa intre comentariul, nici mie nu-mi plac)

  • Seby spune:

    Ar trebui sa sugi tu pula la toti oamenii cu ,,retard” de vorbire. Chiar mi-ar place sa te intalnesc o data in Cluj sa iti arat cum stim trata jeguri arogante ca tine. Dar la ce te poti astepta de la un saormarist?

    • jimerino spune:

      oamenilor. chiar nu e greu. futu-ti pe ma-ta ca mi-ai facut pofta de una de berbecut.

    • sciencefictionanton spune:

      Asteapta-l in Curba Mortii, ca sigur vine dinspre Turda. Si beleste bine ochii la toate masinile. Sau in gara si baga niste Trainspotting daca tot esti pe acolo.

    • Merge spune:

      Seby, „mi-ar placea”, nu „mi-ar place”, ba, pula flasca! Tocmai laudam Ardealul si Banatul ca au educatie si tu dai cu bata-n balta, tarane.

      • Seby spune:

        Te pripesti degeaba. A fost un ,,typo”. Greseala efectuata din cauza grabei. Dar mno, sacalii stau la panda

        • Merge spune:

          Dar unde pula calului te grabesti? Ca tot aici te gasesc.
          Cine te fugareste? Piticul gratis sau ala gras cu erectie?

          • Seby spune:

            Conversatia asta nu duce nicaieri. Despre altceva nu ai dori sa vorbim?

  • Mihai Voiculescu spune:

    Fiecare e liber sa se distreze si sa se simta bina unde vrea. Ce conteaza daca ai 20 sau 40 ? Este neimportant, chiar deloc. Pe mine nu ma deranjeaza daca vin in club persoana de +50. Imi vad de ale mele si de gasca cu care ma duc.

    • newguy spune:

      obvious grandpa is obvious.

      baaa, cine mai zice „gasca mea”? vecinii batrani, aia mai zic.

  • Stere spune:

    pantalonii cu turu’ pana la genunchi se cheama blugi anti-viol. Esti fata si traiesti intr-un cartier rau-famat ? Nici o problema, iti iei pantaloni dintr-astia si ai scapat.

    Nu stiu de Cluj, da’ Timisoara e cum a descris-o Radu. Desi sunt atatea chestii si ocazii, sunt fara suflet. Iar oamenii sunt plictisitori. Nu gasesti aici genu’ ala de oameni care sa te sune la 2 noaptea „hai oae in club” si desi il injuri ca te-a trezit la ora aia, te imbraci si pleci, cu toate ca e posibil ca dimineata sa te trezesti prin Sinaia. Astia de aici sunt extrem de plictisitor de prevazut.

    Stii ce-ti trebuie ca sa ai buletin de Timisoara? O masina din 1990 adusa din Germania care daca n-are toba sparta, i-o rezolvi tu; un aitelefon sau muraneagra care sa-l tii mai tot timpul la ureche si sa mananci rahat tot timpu’ la telefon, neaparat sa scapi fraze cheie „da ba, ma duc acum in ianuarie la schi in Austria. La vara, am programata o excursie in Antalia”. „iti aduc mostrele alea si le prezinti celor din plm…”.
    ce ma deranjeaza la femeile de aici:
    1) au curu’ basit. Ala, lasat in jos, care nu-ti inspira nimic. De la prea mult mers cu masina (e posibil ca duc si gunoiul la tomberon cu masina).
    2) tonele de chit de pe muie. Au astea niste cratere pe muian de zici ca au fost mai aproape de Cernobal. Abstract… Apoi, filozofia lor e ca machiajul inseamna sa fii cat mai vopsita pe muie, ca o pupaza.
    3) bronzatul la solar. Mai ales in timpul iernii. Astea nu-si dau seama ca arata hilar, sa fii neagra ca ceaunul in mijlocu’ iernii. Da-o in plm, ai fost la schiat in Kandahar ?
    Si inainte sa-mi sariti in cap, duceti-va in plm in Moldova sa vedeti cum tre’ sa arate o femeie. Una de care nu te sperii dimineata cand te trezesti langa ea.

    • Manowar spune:

      Si inainte sa-mi sariti in cap, duceti-va in plm in Moldova sa vedeti cum tre’ sa arate o femeie.

      Nu-i nevoie, vin ele-n Bucuresti si dupa un Redd, cand se simt selecte, ne arata veverita din pantaloni. E adevarat, n-au curul lasat. N-are loc sa se lase, de floci.

      • Stere spune:

        esti mai prost decat noaptea in care te-ai nascut. Eu vorbeam statistic. In orice padure exista uscaturi, le fel si in Moldova, si se pare ca tu tocmai pe alea le-ai cautat.

        • Manowar spune:

          E, hai, lasa complexele de provincial. Sa nu ne facem iluzii cu cine pe cine-a cautat.

          Femeile alea superbe, adevarate, magnifice, proaste si nespalate din Moldova invadeaza Bucurestiul grupa mare. Pe o bere, futi tot ce-a cacat Iasiu’ in ultima suta de ani, cu tot cu cadavre.

          Sa nu mai discutam de superbele proaspat coborate din rata de Bacau, venite in „bucale” la „vidiociat”, ca acolo pe-o cola futi juma’ de ifriends/jasmin.

          Statistic, moldovencele sunt fix cum iti spuneam eu. Nu-i cazu’ sa te agiti, ca n-ai ales tu provincia-n care ai fost balegat.

          Daca ai dubii pe tema, nu ma injura, ca nu castigi nimic. Strange bani de tren si de bere si vino-n Bucuresti, apoi du-te in „centrul vechi” si fa acolo statistica. Pula mea, daca nu erau moldovence, trei sferturi din adolescentii din Bucuresti inca erau virgini si aveau si alocatia intacta.

          • Stere spune:

            suge-on cur si mergi pe burta. Esti prea prost pentru secolul asta, mai bine impusca-te si asteapta anul 2100 sa te reincarnezi.

          • Manowar spune:

            Prea scump trenul?

          • Merge spune:

            Cum zicea o vorba inteleapta: „moldovencele is frumoase, dar is curve toate”.

          • Stere spune:

            nu ma, am vorbit acum cu tata si a zis ca-mi da bani sa-mi cumpar si eu un tren.

          • Manowar spune:

            Am uitat ca-n Moldova inca mai e sistemul cu cerut bani tatalui si rachiu mamei, miau.

          • Stere spune:

            ce-ar fi sa-mi bei apa de la genunchi ?

          • Manowar spune:

            Nici n-au venit inundatiile anuale surprinzatoare si deja ai? :(

          • Tudor spune:

            Manoutu, lasa impresiile de bucalean ca impresionezi doar pizdele proaste si alti bucaleni. Tara nu incepe in bucuresti, poate doar se termina acolo. Inafara ca se intampla chestii acolo, cum zice pitici, restul e un cacat major. Cu sau fara moldovence. O mizerie si o manea. Iar cand intri in Gara de Nord, miroase a cacat. Nu te mint. Intr-adevar, e o capitala pe care o merita romanii, dar de ce pula mea te simti tu asa de mandru de ea?

          • Manowar spune:

            Eu nu fac discriminari, ba, ma pis pe toate orasele la fel. Da’ e pacat sa nu-i dai o muie unuia care are impresia ca nespalatele din provincia lui au flocii mai scurti decat nespalatele din restu’ provinciilor.

            In rest, sunt mandru de Bucuresti ca de sifilis.

          • Stere spune:

            3 motive pentru care trebuie sa te sinucizi daca esti fan Manowar:
            1. Mano-war, seamana intr-un fel cu gioco di mano, e.g. laba trista;
            2. Pentru ca idolul tau e un mascul imbracat ca Xena http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:2002.11.18_manowar_bercy_eric_adams_1.jpg
            3. Pentru ca este o formatie americana cu succes doar in Europa. (Daca esti prost si nu te prinzi, ignora punctul asta).

          • Manowar spune:

            Io n-am treaba cu Adams sau formatia lui de tristi. Tot ce-am inteles e ca te uitai la Xena. Ai vazut si ultimul episod din Sclava Isaura? :*

          • magaru spune:

            bai manofovar,moldovencele sunt frumoase si foarte bune .pe cand ardelencele toate sau aproape toate sunt grase ca niste scroafe crescute cu omleta cu maioneza.restu sunt uratele foc.pula mea la ce regim alimentar aveti, nu ma mir de ce nu sariti de 50 de primaveri.
            ba da scroafe rau ,iti moare pula definitiv daca pui maina pe ele.te ingropi in atata osanza.

  • Bibi spune:

    Ma bucur ca nu-ti place Timisoara. Da, nasol oras ! Sper sa-i convingi pe toti moldovenii tai ca ii nashpa, sa se care-n pula mea de aici. Eventual si pe pula ala care a scris „vi”.

    • DomnulSarb spune:

      Amin,si daca tot ii aici sa ia si oltenii.

  • jimerino spune:

    hai ma sa zicem ceva si de 1-8 ala, ca tare frumos a fost.

  • DomnulSarb spune:

    Pula mea de mitici!

  • Caterinca Ion spune:

    Vine la mine si zice: „Mamamia ta e tzigan” la care eu, inteligent „No sti ce, si ma-ta (sau mata) ii ţâgan”, deci……? Sau esti evil genius, sau te plictisesti….

  • StiuEu spune:

    Sa ne scri ce ai facut prin Cluj

    • Merge spune:

      Stii o pula… (auzi „scri”).

      • sciencefictionanton spune:

        Stiii, Mergisoi? Am auzit ca e o vorba la voi in scara blocului: A muie per day keeps pe tine si pe ma-ta away.

        • Merge spune:

          Nu stiu ce cacat cauti tu in scara blocului nostru sa asculti vorbe, dar stiu sigur un lucru, si anume ca esti prost.

  • mcDreamy spune:

    De ce nu stai tu-mpizda ma-tii acasa la Bucuresti sa latri cu miticii tai pe limba voastra de cacat? Ah? Daca te prind prin Cluj iti rup o mâna si te bat cu ea pâna mori :D Inchipuitule.

    • jimerino spune:

      mcdreamy si ameninti cu bataia? macar de ziceai ca-l tai.

    • magaru spune:

      ba da batausi sunteti voi aia din cluj.numai saolini.cum pula mea sa faci spagatu cand ai 400 de kile de grasime petine.mai cititi si voi o carte,un septic ceva acolo.lasati bataia pt grasele voastre,care ,oricum nu simt nimic.de,au soriciu gros hahahaha

  • basil spune:

    Te-a mancat in c*r sa te iei de CJ. Ai vazut ce de inspumati ai trezit?
    Bine ca nu ai zis nimic de Sibiu, sa fi vazut atunci acatiste :)))

  • coaele_fractalice spune:

    Bah Radule, ia scoate comentariile astora de prin Banat de pe forum. Am intrat aici sa ma distrez, nu sa citesc cacaturile din capul unei populatii oligofrene care is 100% tigani (iti zic eu, ca stau aici de 8 ani), da ei se lauda cu ce au facut austriecii si ungurii acum 100 de ani. Astia is asa lenti ca se poata fute ungurii/cotropitorii femeile si ei sa aiba scuza ca nu au vazut asta. Ce sa faci, nu is ca noi, istoria le-a bagat miile de puli austriece, turcesti si unguresti in mamele si surorile lor. Frustrarea e prea mare. Niciodata nu o sa poti comunica cu ei ca is un fel de vite care au fost mereu supuse. Repet, ei se lauda cu civilizatiile vestice care le-au cordit mamele. Trist !

    • Merge spune:

      Cum? Tristule…

    • Seby spune:

      Lasa frate ca e Bucurestiul mai bun. Cea mai mare populatie de tigani si avorturi sociale sunt la voi. Pacat ca au murit voievozii sa puteti fi voi liberi. Daca ar fi dupa mine as desparti Romania din nou in 3 principate, e clar ca ardeleanu,moldoveanu si olteanu nu se au cu nici unu la inima.

      Daca ar arunca cineva o bomba peste Bucuresti ar salva Romania deoarece orasu’ ala al vostru perfect ii un cuib de paraziti pentru toti politicieni corupti, mafiotii tigani.

      • coaele_fractalice spune:

        De bine de rau noi avem cultura, poeti, sculptori, tot ce e normal sa aiba o natiune. Dupa distributia gaussiana avem si buruieni. Voi din Banat daca abia stiti sa scrieti cu 1,2 sau 3 de „i” si va credeti „fruncea”. Tipic tiganesc.

        • Seby spune:

          Nu stiu de unde ai dedus ca eu sunt din Banat dar in fine. Pai lasa ca voi compensati cu ce NU trebuie sa aiba orice natiune. Prostie si Tiganime fara limite.

      • Stere spune:

        si cantecul de capatai in Banat: Pusca si cureaua lata, ce barbat erai odata. Adica ti-a murit pula, si-acum canti pe tema asta. Patetic.

        • Seby spune:

          Ba macar pana sa ne moara pula futem fete curate si ingrijite, nu toate imputitele ce cutreiere Bucurestiu.

          • Cris spune:

            Poate daca n-ai crede asta cu tarie n-ai delira in halu’ asta si ai fi fost diagnosticat corect de-acu cativa ani..dar ..romantici si idealisti suntem cu totii..

  • Caterinca Ion spune:

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  • Amenth spune:

    Stiti ce e cel mai urat la Cluj? Ca multi si-o freaca in autobuz. La propriu. Si nu e aglomeratie, se observa.

  • Caterinca Ion spune:

    Da !!!, tristule

    • Seby spune:

      Hahhaha foarte tare mishu..Foarte tare..Pai da normal ca Radu ii ,,mascul alfa” intre 4 pereti. As vrea sa-i vad tupeul asta jegos intr-o situatie de fata in fata

    • jimerino spune:

      mai de efect era daca puneai bata pe raft si luai in brate papusile. cum pula mea n-a zis nimeni nimic de papusi pana acum? hai ca am zi mai libera.

  • Raluca spune:

    Mie personal imi plac ardelenii, din cauza faptului ca sunt oameni extrem de curati si calmi! Sunt motivul pentru care Clujul, Timisoara reprezinta unele din cele mai frumoase orase de pe aici. Iar imeeensaaa „graba” din Bucuresti; de ce nu e si pe la metrouri? Cei de prin capitala ies la o promenada prin subteran ca tot e temperatura constanta.

    • Fane de la sifoane spune:

      esti o proasta grasa si oribila!sugi pula fa!!

      • Raluca spune:

        Te-a fatat mata pe cur si nu stii pe ce lume esti? trezeste-te ca nu esti la tine pe maidan. Hai „cius” ! ;)

    • magaru spune:

      raluco,fa,esti si tu o purcelusa de ardeal?n-am inteles nimic din ultimele2 propozitii.tradune si noua infectilor de capitala.i inca o intrebare,de ce pula mea nu aveti si voi metrou?de ce taxiurile sunt mai scumpe ca in buc.si pula mea,orasu vostru e mai sarac ca al nostru.

  • V spune:

    titlul ar trebui modificat in : cat de usor e sa enervezi prostimea

    • Radu Post author spune:

      dap. cum te iei de un oras, zici ca le-ai futut mama.

      • Seby spune:

        Nu ii problema ca te-ai luat de un oras ci ca l-ai comparat cu altul mai prost

      • Cris spune:

        hai ca si tu iti aperi Galatiu ala…. din colt, de unde nu-ti stirbesti notorietatea de la capitala..da’l aperi!

  • pitagharaa spune:

    banatu’ e fruntea care ma tot loveste sub buric.

    • Seby spune:

      Exact acelasi lucru il pot zice si despre ma-ta.

    • Stere spune:

      buna asta :))))))))

    • Dante spune:

      nooo….biiiine aaai ziiis-o peeee aaasta!

    • sciencefictionanton spune:

      Se zice ca Banatu-i fruncea, dar in Ardeal ii mintea. Daca asta ar fi adevarat ar insemna ca gura ar fi prin Oltenia, gatul ar fi Dobrogea si in caz de deepthroat bucurestiul ar sughita.

  • lacune spune:

    stau si ma tot uit peste comentarii…
    1.nu sunt bucurestean, timisorean sau clujean (desi le`am vazut si am trait in toate).
    2.dintre toate clujul arata cel mai bine, timisoara e cea mai nasoala (cultural, estetic,financiar) – no offence- iar in bucuresti se castiga cel mai bine. pe toate la un loc nu le poti avea.

    Tot vad cum se ataca grav unii si nu inteleg de ce…
    sugestie? mutati capitala la voi in oras si sa vorbiti atunci. sa vedem cum mentineti voi nivelul de cultura, cum opriti exodul de „provinciali” si mai ales nivelul de curatenie.
    normal ca o capitala e ca un cacat in mijlocul tarlalei. atrage tot soiul de muste. totul se invarte stict in jurul banilor.salarii mai bune, cerere de munca mai mare , etc. cui nu`i convine sa stea frumos la ei in oras, sa se bucure in continuare de el si sa injure capitala pentru tot ce`i vine in cap.

  • mata spune:

    ce pula mea iti trebe tie sa comentezi atata .. habar nu ai cum e viata in aceste 2 orase.. ai putea realiza si tu ceva frumos odata in viata ..sa unesti clujenii cu timisorenii sa.ti dea o batuta de toata frumusetea

  • Seby spune:

    ANUNT: Ofer 150 RON celui ce ii poate sparge fata aia de homosexual slobozit in suflet a lui Radu’ (as face-o chiar eu dar stau prea departe) si imi trimite o poza cum sta intins pe jos ca o curva cu moaca umpluta de flegmele unor oameni cu ,,retard” de vorbire. Oferta ramane valabila pe o perioada nedeterminata de timp. Imi aratati poza, va cer o adresa e-mail pentru discutarea metodei de livrare a banilor. Simplu, eficient si ramaneti cu ceva bacsis pentru o seara.

    Chiar prefer sa renunt la distractie de o noapte numai sa stiu ca cineva i-a dat o lectie jegosului. Atata tupeu provenit dintre 4 pereti nu am mai vazut.

    • Radu Post author spune:

      coaie, zi-mi unde stai, si poate imi fac drum. ca is calatoricios. desi nuj, pari genul de coclit la anus care vine la parte-n parte cu inca 10 prieteni, ca sa fie sigur ca iese ceva, moment in care as fi nevoit sa-ti iau gatu’ ca la potarniche. si gata. asta e ultimu’ tau comentariu pe aici. daca iti faci drum prin bucale, da-mi un mail, ceva. pana atunci pup=o pe ma-ta din partea mea.

      • Seby spune:

        Hai frate unu la unu.

        judetul: Maramures
        oras: Baia Mare
        strada: Bogdan Voda nr.3A/18 (langa scoala Dimitrie Cantemir)

        Cand te duci la Cluj hai o fuga la mine sunt doar 60 de kilometri de acolo. Nu am nevoie de 10 oameni, cu o mana legata la spate iti ti-am scos rinichii.

        • Radu Post author spune:

          e asfaltat satul ala? ca nu vin cu jeepul, s-ar putea sa nu pot sa intru pe drumuri forestiere. ma rog, ma uit pe google maps si te anunt.

          • Seby spune:

            Ca de la mascul la mascul, promit sa fiu doar eu si numai eu. Iti platesc drumul de la Cluj la Baia Mare numa sa vad ca vii la o ,,tranta” cu mine.

        • Manowar spune:

          Io sa fiu mascul alfa, ti-as trimite 3 pachete de pe amazon la adresa aia. Evident, nu cu cardul tau.

          • shotaie spune:

            o sa iau bani de la toti camatarii din maramures,apoi le zic daca e ceva sa ma caute la adresa aia.o sa trimit toate curvele posibile la tine acasa si toti gheii si le zic ca dai bacsis bun.o sa trimit salvarea,pompierii si aia de la directia copilului la adresa aia,toti in acelasi timp.o sa trimit libertatea si protv-u acolo,le zic ca ai niste cadavre de copii in curte.o sa iau o cartela prepay din baia mare,apoi o sa sun la 20 de institutii publice,le zic ca le-am pus ceva la subsol,apoi las adresa aia.o sa trimit pizza si mancare de la toate restaurantele pe o raza de 3 judete la adresa aia apoi comand electrocasnice,laptopuri,saci de ciment,ingrasamant si tot ce se poate comanda telefonic.o sa fac conturi la toate site-urile de matrimoniale gay si pun la detalii adresa aia si ca dai limbi in gaoz pe un pachet de kent,apoi cont pe facebook,hi5.apoi urmeaza toate site-urile de joburi din romania,la toate ocupatiile posibile.
            apoi site-urile de anunturi,ca vinzi passaturi cu 500 de euro,cumperi dacii cu 10000,oferi meditatii gratis,samd.

        • sciencefictionanton spune:

          Ba, tu deja ai decolat rau de tot. Smardoii din Ardeal se numesc moroseni si nu mi-am dat eu seama?

      • Seby spune:

        Te astept. Si promit sa vin singur, nici maca 3 prieteni nu am iar aia nici nu sunt in oras.

        corectie: 160 km Cluj-Baia Mare. Iti platesc eu drumul

        • Radu Post author spune:

          plm, e naspa daca n-ai prieteni. cine dracu cara sicriul ? un numar de telefon n-ai?, cont de facebook, ceva.

          • Seby spune:

            Pai sti e mai convenabil. Cu 50 de RON iti fac drumul pana la Baia Mare si raman eu cu 100.Nu mai trebuie sa platesc pe nimeni

          • coaele_fractalice spune:

            N-are rost sa te pui cu astia de la Baia Mare sau Satu Mare. Astia sunt cel mai mare monument de prostie. Aveam un coleg de camera de-acolo care manca numa pate Ardealu, ca el era mandru ca era ardelean. Asa de mandru ca l-am legat toti odata si l-am pisat in grup. Intamplare 100% reala din caminele studentesti din Timisoara. Seby, nu cumva tu esti ala?

          • Seby spune:

            @coaele_fractalice Nup, nu am fost eu. Dar e foarte cool sa va pisati in grup avand toti pulele afara. Nu pot deduce decat ca esti un homosexual impreuna cu prietenii tai deoarece alta explicatie nu-mi gasesc

      • Zed spune:

        Bah Radule, mai pune ceva carne pe tine inainte de meci. Ca poti sa dai peste vreun campion la spart lemne, care rupe oase mai repede decat vorbeste. Pe bune, nu te vad bine cu fizicu’ tau de silfida rahitica. Acuma – daca stii ceva ping-pong din ala cu bete si lant, mea culpa.

        • Radu Post author spune:

          ba, de mic am invatat ca cu fizicu meu de la un pumn sanatos imi iau somn. asa ca am grija sa dau primu’, ca sa nu ajung in situatia aia neplacuta. bataie mi-am luat la viata mea numa la neveuri.

          • Stere spune:

            Radule, da-l in plm de sifilic, nu stie ce vorbeste (apropo, ce sat e ala Baia Mare?). Daca cartesc ceva marlanii, chemam pe fratii nostri de peste Prut si ti-i rulam pe alde pizda-n beci din Satu Baia Mare ca pe şaorma. Am io niste prietini care pentru 100 de ceva (poa’ sa fie si tuica) ti-i taie ca pe franzele.

          • tot io spune:

            @Seby, daca ti-ai fi luat vreodata bataie de la un moldovean calit de la traul sapei si cu vin de coasta nu cred ca ai mai vrea sa bei vreo bere cu el. Nu de alta dar nu stii niciodata de la ce se supara si o sa te trezesti cu un topor in cap.

    • Merge spune:

      150 RON? De ce ne jignesti? Mai pluseaza… in euro. 150 lei ma costa trenul dus-intors Timisoara – Bucuresti. Tu vrei distractie moca?

  • crimson spune:

    Trebuie sa recunosc ca toate comentariile astea „aprige” sunt fenomenale. Te apreciez pentru trolluirea maselor de cititori.

  • Marghioala spune:

    Oau. Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu si Matei Corvin, care nu a fost roman, dar si’ar fi dorit, s’ar fi scarpinat reciproc la coaie de’ncantare daca ar fi trait in aceeasi perioada si v’ar fi cunoscut, mandri osteni, plaiesi si cumpulamea va zice la voi aia pseudounguri.

    • Ness pa latu' spune:

      M-am pisat de cateva ori pe/in casa in care s-a nascut Matei Corvin. E facultatea de Arte din Cluj – fix in mijloc. Stai jos.

  • Dante spune:

    Ce se agita seby…baa kung-fu panda,stai dracu la un loc :)) Te agiti ca retardatu…pisate’ai pe zona aia unde stai tu:)

    • Seby spune:

      Lasa frate. O zis ca el calatoreste si vrea sa-mi arate ce mascul ii el in afara celor 4 pereti. As veni eu in ,,bucale” dar nu is asa ,,calatoricos” ca el. Daca s-a anuntat ca vine, faca bine sa se tine de cuvant. Un mascul ce da inapoi poate fi considerat fara coaie

      • Radu Post author spune:

        am zis ca calatoresc, nu ca am de gand sa imi pierd 2 zile din viata doar ca sa pocnesc un prost. chiar am lucruri mai bune de facut. nici pentru o tarfa betoana nu m-as misca atata, si tre sa recunosti ca a fute o bunaciune e net superior a pocni un fraier.

        ai vo sora? negociem.

        • Seby spune:

          Imi place ingrijorarea si aroganta ta. Prima data te intereseaza ca nu o sa aiba nimeni sa imi duc sicriul apoi esti foarte sigur ca o sa-mi dai 2 pumni.

          Uite eu nu zic nimic doar ca as vrea sa iti testez aceste 2 teorii

          • andrea spune:

            Ma, mai bea ma-ta, ma?

      • Marghioala spune:

        Si un patriot adevarat care pune botu’ la caterinci pe net poate fi considerat ardelean.

        • banatean spune:

          Iar ati muscat toti suav din varful pulii lui Radu, extremitate numita „momeala” in situatia de fata. Certati-va ca labele, ca altii citesc si rad cu pofta. Sar’na!

          Marghioala puns punctul pe j, patriotismul adevarat e aplicat in Romania precum preotii catolici aplica scripturile. Suferim, intr-adevar, de un patriotism local mai tembel ca mecla unui prunc cu Down. M-am nascut aici si il resimt, cu toate ca e clar nejustificat. Timisoara nu merita atat naduf. E un oras prafuit, mic si, de cele mai multe ori, plictisitor. Valabil si pentru Cluj, nu va impacientati, mi-am petrecut suficient timp si p-acolo! Capitala dicteaza ritmul, spre bucuria lor si invidia celorlalti.

          „Civilizat” m-am simtit cand am trait mai la ocţident, dar numai prin prezenta; nu pretind ca m-as fi cizelat respirand aerul lor. Amu mi-s iar la bastina si observ meschinaria de zi cu zi si ma mir cum am aparat orbeste, pana nu demult, orasul in care m-am nascut. Atitudine fudula si limitata, sa imi si sa ne traiasca!

  • ron spune:

    Iti dau dreptate in primele 3 puncte chiar daca ai fost prea acid. Totusi traim in mileniul 3. Trezeste-te !! Cat despre timisoreni si clujeni… Am fost fost in Timisoara si in Cluj. Sunt oameni ok si civilizati, dar totusi stau cam prost la capitolul graba. Mah deci oamenii parca merg cu incetinitorul. Iti vine sa ii fugaresti cu parul.Cred ca e ceva genetic. Nu stiu ce-ar face daca ar fi in Bucuresti. Nu cred ca s-ar adapta foarte usor.Ar muri instantaneu.Ai pus punctul pe i, la faptul ca se umflu in pene cam mult cand vine vorba de oraselele astea 2, pentru ca nu le pot numi orase . Mah deci nu-si dau seama ca orasele astea 2 sunt la fel de jalnice ca si restul. Ce pula mea au astea in plus nu pot sa inteleg. Parca ar fi pline de zgarie-nori, nu altceva. Sper sa citeasca cat mai multi ardeleni articolul poate le vin mintile in cap.Asta e, traim in Romania. Nu sunt bucurestean.

  • coaele_fractalice spune:

    Timisorenii stau prost la capitolul igiena. De fiecare data cand merg la restaurant cac borhoate vreo 3 zile.

  • Cristi spune:

    @ron: lasa frate ca traiesti tu intr’un oras cu zgarie nori si centrale atomice/nucleare, unde toti oamenii se misca cu viteza a 5-a. O viata frumoasa in metropola ta superba

  • bataia spune:

    bai, va trageti pe cur. hai sa se bata radu cu seby undeva pe teren neutru, le platesc io drumu’ la amandoi. ce ziceti de balaton? sau de nisipurile de aur? zakopane?

  • eucurvescnupreacurvesc spune:

    Radule, in Timisoara nu te duce in clubul Taine ca e plin de hipsteri iubitori de vama veche. Sau du-te si bate pula de ei. Si apropo de baietii care se ataca pe faptul ca Radu a scris de Timisoara sau Cluj, banuiesc ca nu realizati ca e la misto totul :)) pula mea, orice poate fi luat la misto, asa cum si noi astia din Timisoara radem de accentul bucurestenilor. Ma cac pe „limba noastra-i o comoara” :D

  • Cris spune:

    la balaton si nisipuri nu ca sigur gaseste iz de fraternitate provinciala pe-acolo, in schimb la Zakopane e ideal..si-l poti si minti ca a facut 20 de h cu trenu pana la Sinaia :) i-ai dat capac si mute. se face muntean instant

  • nu-i bai da-i vai spune:

    sa mori de nu, sa tot razi! raduleeeeeeeee sa nu uiti sa ma fu*i si pe mine cand ajungi la cluj da? ca astia belesc ochii da’nu pune nimeni osu’la treaba si iar ma trezesc numai cu sticla langa mine. au si o vorba aici: femeile frumoase ajung sa doarma singure. mare rahat! eu zic ca le e lene..las’ca vine radu ca un centaur luminos pe cometa si dimineata gasesc sticla plina de cruditati si genunchii indoiti invers.
    asa voi sti ca radu a fost la mine

    • Radu Post author spune:

      haha, buna aia cu genunchii. poietic

  • nescu' spune:

    Te naşti şi, 70 de ani mai târziu mori ????
    Mori tu, du-te-n pula mea de mitic mitocan. Si mori draq calcat de tramvai tocmai in unul dintre astea 2 „catune in care nu se intampla nimic”. Sa vezi atunci presa: Copil prost, semioligofren de Bucale calcat de 20 de ori de acelasi tramvai: inainte-inapoi-inainte-inapoi-ianinte…

  • viespe spune:

    Da’ ce sa mai zici de aia care arunca cu servetele cu pisat si rahat in cosurile din toalete (care sunt pentru tampoane si orice altceva – in caz ca sunt si pe aici dobitoci care nu stiu ca nu e bine sa te stergi la cur si sa pui la pastrare hartiuta, ca se impute).

    • newguy spune:

      cat.de.bine.seamana.ala.cu.radu. :]

    • Mihai spune:

      Buna faza. _

  • Herr Spiegellman spune:

    Ce scrii despre Timisoara si Cluj e atata de slab incat nu merita sa iti raspund cu adevarat… stii tu foarte bine ca Bucurestiul nu e centrul planetei, dar nu vrei sa recunosti, ca mai toti miticii care au impresia ca tara se numeste Bucuresti si restul e doar un teritoriu satelit (impresii comuniste).

  • mimi spune:

    Epic, monumental.

  • Intranet spune:

    Anti-Bucuresti suntem!
    Anti-Bucuresti!

  • Dragos spune:

    LOL @ circopitecii care se ataca la glume despre orasele unde traiesc, de parca ei le-ar fi fondat, caca-ne-am pe ele de catune, cu Bucuresti cu tot. Peste tot sunt idioti, fanii Piticului sunt universali.

    Radu, distractie faina, pe cat posibil. In Timisoara slabe sanse sa gasesti ceva deschis dupa 12. Ceva decent adica. Nu te baga prin Papillon, Irish si alte grote zoofilice de karaoke. Vezi prin Unirii de ceva birturi semi-decente.

    In Cluj e la fel, dar ai norocul ca sunt complexele studentesti separate. Orice ti-ar zice oricine, caca-te pe Janis, pute a studenti saraci si cu besini. Vezi prin centru (pe langa Matei Corvin, respectiv Eroilor si Napoca) de ceva crasme decente.

    Nu te lua dupa studenti, in general. Majoritatea sunt tarani veniti la studii (vorba vine) care cred ca prin simpla prezenta in alt oras s-au schimbat si ei. Orasele sunt OK, banatenii sunt mai cu durere in pula si mai copti, dar mai bucuresteniti, mai ai dracu. Clujenii sunt intr-adevar mai lenti, mai putori, dar mult mai curati si mai „ardeleni”. Vechiul Imperiu se simte inca pregnant.

    • Marghioala spune:

      Esti foarte LOL tu, asa. Nu esti din Spania, sau…?

      • Dragos spune:

        Of doamne, Cristina.

        • Marghioala spune:

          Of, doamnă Cristina, poate. Ce’i? Ce’am zis si n’am dreptate? Ai fost mai de curand p’acolo decat mine si n’am eu cunostinta? Bai, frate, imi place cum toata lumea presupune ca un om se poate duce ca berbecu’ de nebun prin Timisoara si Cluj ațintelea, asa, ca Baicoiu era prea aproape, nu’l incape si are nevoie de ghid onlain al crismelor.

          • Dragos spune:

            Lasa-ma tu doamna cu teoriile astea bloggy and shit. Am fost saptamana trecuta, da, dupa multi ani petrecuti in ambele orase. Ia te uite, ce te futea pe tine grija ca i-am zis omului una alta. Si oricum, un ghid online e tot mai de doamne-ajuta decat tri dume pseudo-amuzante despre nimic pe care le arunca toti.

          • Marghioala spune:

            Dume bloggy and shit? Wakey, wakey, lil’ miss sunshine. This ain’t no disco, it ain’t LA either. Asta e un blog! Este fix locu’n care sa faci dume bloggy’n’shit.
            Si se pare ca nu urmaresti. In general, cand te duci la jdemii de km nu te duci singur, deci te supui majoritatii. In general cand te duci la jdemii de km, te asteapta cineva acolo. Suficient de binevoitor incat sa’ti arate imprejurimile. Si lasa’l sa se duca intr’un loc de cacat. Va scrie despre asta. Eu voi ride. Altii se vor enerva. It’s a win’win situation.

          • Dragos spune:

            Bine. Fii sanatoasa.

          • Marghioala spune:

            Sigur, supara’te acum. Daca mai poti sa zici ceva de’atatea sensibilitaturi si orgolii.
            Tschuss. Sau ceau.

          • Dragos spune:

            Cacat. Pur si simplu am vrut sa ii dau niste sfaturi de mers la baute, ca stiu ca si io am probleme de gasit ceva ok tot timpul. Amu’ daca am gresit si nu era locul aici, asta este. N’o muri nimeni pentru atata lucru. Troll ahead guys.

          • Marghioala spune:

            Stiu. Ocazie cu care am aflat si eu unde sa ma duc data viitoare cand merg in Cluj, ca simt ca se apropie. Te tachinam, doar. N’o muri nimeni nici pentru atata lucru.

  • Visitor spune:

    In primul rand as vrea sa’mi cer scuze pentru limbaj. Probabil multi dintre voi se vor simti lezati de lipsa organului potent…[in exprimare?!]
    Ca de obicei, delirul din sectiunea de comentarii este net superior postului propriu’zis. Felicitari Radu, pentru starnirea agitatiei.
    Parerea mea, in conditiile in care eu sunt din Brasov si lucrez in Bucuresti, e ca ambele stiluri [molcom si hiperactiv] isi au rostu’.
    15 minute in plus? Sunt pentru savurat berea.
    15 minute in minus? Pai iti trebuie…ca e ora de varf si implicit…trafic.
    Am fost si prin Cluj si Timisoara si nu m’am plictisit. Bere e’n toata tara. Evenimente de cultura la fel… daca aia cauti, evident.
    Pana una alta, fii barbat! N’o sa te omoare cateva zile departe de Bucuresti.
    O zi buna.

  • Alexu spune:

    Stiti vorba aia: Ardealu-i fruncea … IN BURIC.

  • DanubianoPontic spune:

    Mai berbecilor, sunteti cu totii facuti gramada bre.

    Dragi timisoreni si clujeni, pentru noi din alte parti, sunteti toti ardeleni. Nu va impartim.
    Asa cum de la Braila pan’ la Botosani sunt toti moldoveni.
    Si-asa cum de la Caras-Severin pan’ la marea mare tot rahatul ala e.

    Dragutilor, nu exista diferente majore intre Nord, Sud, Est sau Vest. Din pacate diferentele sunt doar de limbaj si port popular, caci doar pe-acolo se diferentiaza cu adevarat. La nivelul societatii de azi, aceleasi specimene cu lanturi la gat si BMW albastru populeaza strazile peste tot.

    Timisorenilor si ardelenilor (doar din cauza ca la voi se face referire directa in articol, dar se aplica tuturor romanilor), nu uitati unde veniti sa faceti facultati si sa va bagati pula prin ele de localitati, caci nu doar o data am auzit comentariul ca in Bucuresti merita sa-ti bagi pula ca oricum e murdar, dar in Timisoara nu, ca e curat. Nu uitati ca daca sunteti civilizati trebuie s-o aratati peste tot, nu doar la voi in curte. Altfel, se numeste ipocrizie.

    Personal, va sfatuiesc sa va bucurati de ce a mai ramas din Romania in oricare dintre zone. Impacati-va cu faptul ca romanii nu sunt nici cei mai destepti, nici cei mai inventivi, nici cei mai creativi si nici cei mai civilizati dintre oameni. Suntem un cacat balcanic. Macar de-am fi de frunte asa, dar nici asta nu suntem.

    Tot personal, va spun dragi ardeleni/timisoreni ca treaba cu limbajul s-a cam dus. Nu mai sunteti interesanti doar prin limbaj. Nu mai este suficient. Scoateti-va din limbaj cuvinte ca „s-o gãtat”, „grãdi”, „lucrã” si altele de genul si totul e minunat. Sunteti enervanti prin astfel de expresii. Ele mai tin doar la oameni mediocri in cel mai fericit caz. Intelegeti baaa? (referire la clipul cu „shlapi de fucking casa, baa” – http://www.youtube.com/watch?v=HpsPKV8FpHE). Daca asta vi se pare in regula, atunci, blocheaza frate comment-urile, ca „mai nemuritoare” ca dumnezeu discutia asta.

    Pup respectuos si hai sa fim harnici, macar avem o sansa sa fie bine!

    Nenea Radu, te felicit pentru blog, vorbeste pe sufletul meu si ma amuza si mai mult! Tine-o tot asa!

  • Vzdrjdr spune:

    De fiecare data va intoarce Radu pe dos cu postu’ asta.
    Parca e un instant trolling button. Cum zice ca nu-i place vreun oras, imediat sariti la el in cap ca orasul vostru e cel mai tare si ca el e prost ca nu-i place. Da’ las’ ca o sa cresteti voi mari si o sa realizati ca asta e doar o varianta putin mai elaborata de „Muie Steaua !”

  • Moon spune:

    Esti asa de penibil..si nu ma refer doar la postul asta.In general.Am avut neplacerea sa citesc vreo 3-4 postari de-ale tale,indeajuns ca sa-mi fac o opinie.Cum de te citeste lumea?Defapt stiu!Majoritatea prostilor au nevoie de un prost mai mare care sa-i ghideze,care sa le fie role-model.
    Tine-ti prostii indeaproape.Prostii,proastele,ca vad ca ai admiratori de ambele sexe.

    • coaele_fractalice spune:

      Asa e. Avem nevoie de o comunitate a prostilor. Dar ia zi Moon, „e adevarat ca ai candidoza la cur”? (citat din Radu)

  • Robert spune:

    Gandeam odata,mai exact cand au aparut,ca pantalonii cacati la cur trebuie sa fie o eroare iar producatorul erorii un geniu al marketingului sau un veritabil comerciant.
    Actiunea se desfasoara dupa cum urmeaza:
    -taran prost strica un lot de blugi in sensul ca greseste forma matritei[sau programul de taiere]
    -patronul se scarpina la coaie gandindu-se la paguba si plange,dar nu vrea sa arunce maldar de material.
    -un altul vine cu ideea: platim vreo 10 proaste mai de doamne ajuta care nu au simtul penibilului sa poarte hidoseniile prin club,mall,etc.
    -spiritul de turma preia stafeta.
    -restul e istorie.
    O zi buna.

    • Robert spune:

      Am uitat.
      Acelasi geniu merita futut in cur cu blana de arici pentru ca a slobozit in viata noastra un alt cacat inutil,de cacat.

  • Portocalu spune:

    Nu inteleg cum poate fi cineva mandru ca e roman sau ca e din nu stiu ce oras.Toate is de cacat.Jegoase ,pline de curve,hoti,manelari si rokeri sau alte genuri care se critica unii pe altii..pe net in general ca pe fatza nu au tupeu,.Ma pish pe orasele voasrte ba si pe mandria voastra..puteti sa o mancati pe paine dimineatza sa nu va pice grea la stomac goala.btw sunt din timisoara…puteti injura:) si astept profesori de gramatica sa vina saimi suga pula:)de fapt nu mie…ca pt de astea am om..o sugeti lui ,eu raman la femei

    • Merge spune:

      Ai recunoscut ca esti prost. Un pas spre vindecare.

      • Portocalu spune:

        tu esti bulangiul blogului..te bagi peste tot in seama doar doar te lipesti de o muishka nu e asa?

        • Merge spune:

          Portocalule, nu eu sunt bulangiul blogului, ci ala „sciencefictionanton” si tac-tu.

        • Merge spune:

          Baaa, apropo de muie, cred ca de aia m-a cautat muma-ta aseara. Avea pofte…

          • portocalu spune:

            merge..la cat de intecetual te dadeai te’ai facut de cacat cand ai inceput sa raspunzi la provocari de 3 lei…si mai esti si imbarligator bagi oameni la inaintare.Si eu si mata aveam pretentii de la ine mai baiatule..se pare ca avea dreptate cand a propu sa te avorteze.Btw tata e un domn si mama o lady deci nu au cum sa fie bulangiu/curva…

          • Merge spune:

            portocalu, ma-ta si tac-tu sunt bulangii ca nu te-au dat in scoala sa inveti si tu sa scrii.

        • Merge spune:

          sciencefictionanton, intreab-o pe ma-ta!

          • portocalu spune:

            Nici in pula nu ma doare macar!Ai venit de la birou (clubu de net unde lucrezi) si ai intrat repede pe site sa raspunz?sau de tin aia peste program sa te exploateze asa cum meriti.ai facut ciubuc pt paine?

          • Merge spune:

            Ce? Da, ma, pula (portoocalu)!

  • tim spune:

    De fiecare data cand citesc comentariile voastre si cand vad cata concurenta(macar de-ati face ceva)si mandrie de cocalari este intre voi pentru niste orase de kkt unde strazile sunt ca la tara, poate chiar mai rau, pline de cratere, caini vagabonzi, tigani , blocuri comuniste, de fiecare data imi vine sa imi iau lumea in cap si sa plec naibii din tara aceasta.

  • Liviu spune:

    mah strazile din cluj is misto, unele seamana cu harti de counter strike :))

  • unguru spune:

    Bag pula in algoritmul tau de psihologie… M-ai eliminat :)

  • Gina spune:

    Daca dai doua beri, ca de la galatean la galatean, ai onoarea sa te intalnesti cu mine la Cluj.

  • Ki spune:

    Tot ce s-a scris pina acum reflecta faptul ca suntem o natie de cacat. Cind iesim din tara noi suntem cei mai coiosi, mai frumosi si mai destepti vai de pula lor occidentali. Cind suntem acasa nu stim noi unde se reflecta valoarea mai bine: la capitala doar lapte si miere si istetime, in Ardeal curatenia si inima mare, Banatul fruntea tarii, Moldova plina de frumuseti si aruncam cu cacat in toti ceilalti doar sa iasa in evidenta ca zona/orasul in care traim e singurul loc unde merita sa traiesti. La asa ginduri, asa viitor, viitorul maro pur romanesc.

  • Beta spune:

    Sunt mutat in Cluj de 10 ani de zile si am impartit oameni in doua categorii (se pot imparti in multe categori evident, dar pentru argumentul meu am nevoie de doua): cei nascuti in Cluj si cei mutati in Cluj. Clujeni nativi au in mare parte trasaturile care le reclama Radu (ingamfare, idea ca sunt speciali cu orasul lor cu tot, etc.). Ei perpetua o imagine apocaliptica a Bucurestiului in special, cei care se muta in Cluj au tendinta de a emula prostiile bastinasilor. Recunosc ca am adoptat ca prostanul si eu aroganta de clujean pentru o perioada de timp, dar multumita prietenilor din Bucuresti mi-am scos-o din cap. Peste tot e cam acelasi lucru dar putin diferit. Bucuresti find mai mare intotdeauna va avea mai multe lucruri de oferite si va fi mai impersonal pe cand orasele mai mici sunt mai relaxante si mai comode. Curba lui Gauss (se masoara distributia IQ-ului populatiei cu ea) e la fel si pentru hipsteri, ghertzoi, cretini si oameni normali din fiecare oras. Dar Radu probabil stie asta si tot articolul e un trolling de mare arta in plasa caruia au picat trolli cu mult mai putin experienta. Radu daca vrei material bun despre hipsteri mergi in Cluj la Fabrica de Pensule daca sunt expoziti acolo, in clubul Boiler sau in barul Booha. Ai sanse sa ii eviti (nu sigur) in barurile Ce, Hard Rock, Klausen, Les General si Atelier.

  • Alex spune:

    Ma, dar daca Bucurestiul asta e plin de needucati si hoti, de ce pewla mea va ingramaditi toti sa veniti aici? Sunt satul sa constat ca in orice companie cel putin jumate sunt tarani. Si da, se observa!

  • Laura Driha spune:

    Ptiu, mi-ai stricat imaginea despre aceste doua orase. Esti primul de care aud sa zica ca-s nasoale! Toata lumea le lauda intr-un mare fel! Chiar eram suparata ca probabil numai eu n-am ajuns sa le vaz! Acu nu stiu daca mai vreau! :))

    • portocalu spune:

      Tm ti’o arat eu daca vrei..si ca sa vezi mai bine am sa stau tot timpul in spatele tau ..promit,stau la 4 va trebui sa te apleci putin ca sa admiri privelistea,dar e ok nu trebuie sa iti fie teama…sunt eu in spate!

    • Liviu spune:

      captain obvious raspunde: e pamflet siteu! doar nu crezi tot ce scrie dementu asta pe aici! adevaru-i ca ma distrez copios cand vad cum suferiti pe aici toti

    • shotaie spune:

      ce fatza ai sa-mi bag pula

  • john spune:

    radule, de mult nu am mai citit commenturi la postarile tale. multi prosti te citesc pe tine, imi pare rau sa descopar treaba asta.

  • scsc spune:

    ce prosti sunteti toti

  • alex spune:

    Bai Radule ce sa zic, e dezamagitor sa vad cati prosti se rascoala pe blog. Tu scrie acolo in continuare ca mai sunt si flacai care citesc, baga la cap si se prind care e caterinca. Multa bafta in continuare.
    Pace si pentru Manowar/Fausta de la cel mai pizdos warlock undead roman care trolla forumurile de pe Dentarg :)

  • required spune:

    Mult cacat in ventilator, de pomana. NU EXISTA BUCURESTENI!! Sau daca exista, ei sunt sub 5% din populatia Bucurestiului. Sa ridice manutele sus cel/cea care are peste 3 generatii in Bucuresti. Daca ai venit ieri si ti-ai facut buletin de bucuresti, n-ai devenit bucurestean. Daca doamna care ti-a dat viata a venit din fundul Moldovei cu greierii in calcaie si tu ai crescut la bloc cu milieu pe televizor si miros de ceapa prajita, tot nu esti bucurestean. Bucurestiul in prezent reprezinta toata tara, toate zonele ei, cu romani mai buni sau mai rai, pusi laolata. Celelalte zone au o continuitate de mai multe genratii, un profil. Aici e un conglomerat urat mirositor.

    • Maical spune:

      Gura pacatosului adevar graieste ! Traile-ar greierii din calcaie inca ‘fro 3 generatii !

  • George spune:

    Superdumnezeule, mi se pare mie sau esti in criza de subiecte. Scrie ceva fain, sa justifice tastarea pe care o fac la tine pe site. Parca dai in boala adolescentei … ceva dezamagiri in dragoste?

  • Alex spune:

    Seby, nu vreau sa stiu in ce restaurant ai fost tu, dar daca era d-ala cu 5ron meniul zilei, inteleg…

  • creca spune:

    pin’acu’ pe Seby il merita cel mai bun oras. piticu va fi nevoit sa-i accepte turul pantalonilor, altfel nu se poate catzara pina la el.

  • creca spune:

    iar marghioala..e clar, nu mai are suflu nici cit pentr’un servetzel pemesist..

    • creca spune:

      a dat-o pe muci.

  • Maical spune:

    Pooola mea frate.. Cj ? Oras frumos pana au construit geambasii de masini case de toate felurile peste tot.

    Timisoara ? Centrul.. superb… Cartierele „Rezidentiale” ? Pisat impotriva vantului !

    Bucuresti ? Un mix intre curvele din Moldova, onanistii bucuresti ce alearga prin parcul Tineretului. oltenii dela Slatina, retardatii dela Rucar si martalogii din Prahova !

  • Mihai Motrescu spune:

    pe fete le slutesc rau pantalonii cu turul jos ca nu mai vezi daca are fund,daca are coapse dar la baieti mi se pare mai ok asa decat niste blugi stransi zdravan cu cureaua si trasi in sus asa incat sa se vada cat e de dotat

  • patraulea spune:

    Brasovul e cel mai urat oras, ca sta zoso acolo.

  • Unu spune:

    Concluzie: MARE PARADOX – Desi multi stiti literele nu stiti sa cititi.

    MOTIVUL AFIRMATIEI: Ba sugativelor scrie mare jos de tot
    ACEST SITE ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

  • ionut nistescu spune:

    Felicitari, i-ai hărăţit unul pe altul cu cel mai mare talent. Daca nu stii ce inseamna verbul asta, sugi pula ca esti un moldovean fake. Altfel, same old: Marghioala ti-ar suge-o dar ii e rusine de public si cacatii baga comentarii la greu atat timp cat zici ceva ce ii loveste la sentiment (cum ar fi ca Timisoara e de cacat). Da’ chiar este, ca am fost pe-acolo. Si Clujul e mai de cacat decat Timisoara, ca am fost si acolo. Si Bucurestiul e mai de cacat decat ambele, ca am trait acolo 5 ani. D’aia sunt fericit ca am plecat din Romanica si ca v-am lasat sa va scaldati in cacat intre voi, viermi care nu meritati nici sa imi mirositi damful slobozului. Cu bine.

  • patri spune:

    eu nu am vazut in viata mea batrani in Vault._.

    • Anca spune:

      Io nu stiu unde e Vault dar am vazut prin altele, deci da, sunt de acord cu intreg articolul. din pacate

  • dangostin spune:

    No, ce mi se pare urât aici este că, deşi băiatul ăsta scrie destul de rezonabil şi cu oarecare talent, 75% dintre cititorii si comentatorii de aici sunt nişte cocalari cu aere de oameni citiţi, care folosesc dexonline.ro, care comentează despre alte oraşe despre care nu ştiu mai mult decât ce au văzut la televizor (ambele tabere), şi categoria cea mai grea de oameni de pe aici, imbecilii care nu au scris 2 propoziţii corecte în viaţa lor ( şi nu mă refer la typos).

    On topic:
    Sunt din Bucureşti, dar am stat şi prin Ardeal (foarte aproape de Cluj) pentru vreo 7 luni. Clujul chiar e un oraş încet şi un pic mai înapoi. Cât despre arhitectură, ieşiţi dracului din oraşele voastre, vedeţi Bucureştiul, şi apoi comentaţi de marea voastră arhitectură. Încă o chestie: de ce sunt mai mulţi oameni care vin din Cluj în Bucureşti şi nu viceversa ?

  • magaru spune:

    una peste alta sunteti toti niste imbecili si eu la fel ,ca ne ambalam asa pentru lucruri de 2 lei.asta-i tara in care traim si trebuie sa ne suportam unii pe alti.care n-a rezistat a jurat credinta altor drapele.eu daici nu plec chiar daca e sa ramin singur.ma doare in pula de parerea voastra.

    • Seby spune:

      Da ce te-ai ambalat sa day reply-uri la toata lumea :)). Suferi rau gustere

      • Seby spune:

        Apropo revizuieste-ti gramatica de clasa a V-a. Am tras cu ochiul la commenturile tale.

        Ex: -,,sa ne suportam unii pe alti”- unde ai pierdut un ,,i” de la ,,alti”
        -,,eu daici”- daca vrei sa o dai pe scurtaturi scrie macar corect d’aici.
        ,,tzara.mancavar canceru pe toti”..Aici nici nu ma aventurez sa te corectez dar prinzi tu ideea.
        Si ne spui ,,mai cititi si voi o carte,un septic ceva acolo”. Esti pe spate.

  • Seby spune:

    Crede-ma, daca mi-ai manca voma ti-ar creste IQ-ul cu cel putin 50 de puncte.

  • no hai numa hai spune:

    apo’ futu-ti mmnezaii ma-ti. incet si cu treaba buna. ca pe la noi.

  • Anca spune:

    Asa e. (da, am commentu’ scurt)

  • radu.eu spune:

    Ce de lume, cate pareri, o gramada de carne, feromoni si galagie. Pacat, incepuse sa imi placa blogul asta. Cat despre eterna batalie dintre capitala si provincie, aveti dreptate toti. Sa vad acum urmatoarele commenturi. Salut!

  • Boc spune:

    Mda… 80% din comentarii sunt generate de complexele dureroase ardelenesti.
    Ce face un complexat cand este invidios ? Latra.
    La fel si clujo-timisorenii.
    Sunt genul de ratati care isi traiesc existenta trista in orase de provincie, si care ar trebui sa plesneasca de rusine cand trec granita in Ungaria.
    Cum treci granita intre Ro si Hu vezi intr-adevar ce inseamna complexele triste ale unor pseudo-gospodari, realizezi cat jeg si nepasare exista in marele banat, si cat de penibili sunt toti cei care isi inchipuie ca daca locuiesc intr-un oras construit de unguri sau nemnti au motive sa se viseze superiori.
    Pai dupa criteriul asta ar trebui sa primiti o flegma la fiecare trecere a granitei, pentru ca timisoara arata ca un ferentari cu un centru istoric, iar despre satele de pe langa granita ce sa mai spun.
    Deci incetati in a va mai arata mandria penibila de a trai in orase care nu au fost nici gandite, nici ridicate de romani. Sunteti niste locuitori ai periferiei care au parazitat in timp orasele lasate de unguri si nemti, si care acum isi contruiesc legende in care ei- ca si populatie adormita- au vreun merit la arhitectura clujului sau a centrului timisoarei.
    De fiecare data cand cineva pomeneste ceva de orasele unguresti timisoara sau cluj, sar taranoii sa ne arate dimensiunea complexului lor de inferioritate, raspunzand ca la Bucuresti e aia sau ailalta.
    Stiti bai complexatilor care e diferenta ? Ca in bucuresti nimeni nu moare de grija timisoarei sau a clujului, nimeni nu discuta despre cat de buni sunt bucurestenii fata de cei din ardeal samd… Nimeni nu sufera. Exista subiecte mai interesante pe lumea asta decat doua orase pline de complexati.
    In schimb comunitatile acestor doua orase martirizate de obsesia fata de bucuresti construiesc permanent povesti cu bucuresteni si moldoveni care vin sa le ia ceva ( femeile, orasul, mandria de slugi, etc ).
    fac parte din cei care nu ar avea nimic impotriva separarii tarii. Sa stau si sa ma uit cum animalele ardelene incep sa isi inventeze noi rivalitati ( cluj vs timisoara vs alt rahat), si cum o sa descopere iarasi „nordul” si „sudul”, si cum o sa imparta pesemne inca o data adunatura de fruntasi intr-o tara cu centrul la cluj si una cu centrul la timisoara. Dupa care o sa inceapa sa vina complexatii v2 care o sa explice cum centrul clujului trebuie separat de cladirile comuniste, ca de acolo vin moldovenii, samd samd. Priceless.
    Deci : aveti grija de rasinile de la voi din zona, asteptam sa nu ne rusinam cand trecem granita in ungaria. Noi aici traim bine merci fara sa ne doara de provincialii din clujotimisoara. Aici nimeni nu sufera din cauza clujusoarei.
    Si asta cred ca va enerveaza cel mai tare.

  • marina spune:

    se scrie infarct nu infart!

Adaugă un comentariu