mica ieşeală

Am fost în club A. Să moară universul, numa faraoni şi şerifi pe acolo. Gagici pula. Nişte năsoase rahitice în care te tăiai prin colţuri şi nişte batoze gravitaţionale de ocolit. Dar în rest, numai faraoni şi şerifi.

E magic clubu A. Prima dată când am fost acolo am zis „Mamă ce nasol e locul ăsta”. Au trecut 7 şapte ŞAPTE ÎN PULA MEA, şapte ani, 84 de luni de atunci şi mereu când mă duc mă gândesc „bă, era mai ok data trecută, da’ acuma chiar s-a dus pe pulă”. E magie cum oricît de mult s-ar duce pe pulă locul ăla , de fiecare dată e mai dus pe pulă. Nu aveam idee că pula e infinită. Că te poţi duce la nesfârşit pe pulă!

Momentan era un fel de club de suport al oamenilor înfrânţi estetic. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu mă consider, estetic vorbind, de la normal în sus, mediocru. Adică de nota 7.50 vizual. Acolo era masă de repetenţi, să n-am parte de turul franţei.

Ce mă enervează grav. Da grav, de nu mă lasă să chestii normale.

Acu vreo 45 de ani, eram în evul mediu, fumam nişte opiu şi mă uitam la inchiziţie când mi-a atras colţul ochiului o reclamă la vodafone cu un lache. Şi când zic lache mă refer la sensul ăla clasic al cuvântului. Lache flauşat. Care se arde la lorgean cu băieţii. Spart în sfincter. Căruia îi este înjunghiat căcatul cu pula la modul regulat. Un lache flauşat cu nănău de iudeu şi cu bărbia ca un cur, care bengănea de MAREA IEŞEALĂ şi încerca să combine o pizdă cu freza ca ariciul şi nu reuşea să combine pizda ca cariciul.

CĂĂĂĂĂCAAAT

Şi în ataraxia mea am zis „bă sunt penali ăştia. Jenanţi, dar în 3 luni o să uit complet de ei”

Ironia nasoală face, că viaţa e ironică la modul nasol, şi 157 de ani mai târziu, ei tot sunt în reclame! Lachele ăla cu bărbia ca un cur! Am avut pizde. Am uitat pizde! Am chelit, am pus burtă, am murit în ficat, am schimbat anturajul, am aruncat tricouri şi mi-am luat cămeşi, am slăbit 5 kile, am pus la loc 5 kile, mi-am lăsat cioc, mi-am tuns ciocu, mi-am lăsat iar cioc, şi tot aşa de 21412424 de ori, şi lachele ăla şi cu ciufulita tot mă agresează vizual cu meclanele lor de gnomiudei din printuri peste tot! A murit Amy Wineouse şi Nea Caisă, şi ovreii ăia borâţi tot încearcă să-mi vândă cartele.

Şi nici nu ştiu la ce! Instinctul mi-a zis orange, am căutat, nimic, am căutat vodafone nimic. L-am întrebat pe Zoso, că el e om mai raţional care nu se îmbată lunea şi m-a lămurit că îs la vodafone ăia de la marea ieşeală.

Deci nici măcar nu funcţionează. Nu ţin minte nici o companie. Doar doi iudei nasoi, unul cu un cur sub gură şi o ciufulită care mănâncă pokemingi care vor să mă CONBINE la o IEŞEALĂ sau GEN. Să mor în spanac dacă am văzut în viaţa mea entităţi mai inutile şi mai enervante. Şi campanii mai lungi. A trecut un biliard de ani de când au apărut. Nu i-a plăcut nimeni niciodată. Să-i omoare cineva, dă-i la carici.

***

Comentarii (39)

  • shotaie spune:

    si la motoare era crema acum 10 ani,ce vremuri

  • alin spune:

    Stiu eu ca am invatat la scoala ca cica e campanie blue ocean si n are de ce sa o termine ca trang lachioii la vodafone..

  • AI spune:

    hai ca aia cu srl e mult mai enervanta. cred.

  • Cartman spune:

    Aia cu srl e smegma de pe tort. E ca reclama de la muista aia de catena din ratb. Vodafone=catena

    • Mitel spune:

      Farmacia inimii cateeenaaa! RRRRRRRRAAAAAAAAGGGGGGEEEE. Reclama aia mi-a dat SIDA la timpane.

  • Mihai spune:

    E adevarat. Club A are traditie!

  • may bauhaus spune:

    Bai baiatule.

    7.50???
    Tu esti un print, ma!!!! Fac abstractie de toate cele ale tale si ma refer strict la cum arati. Esti frumos de s-a terminat smecheria. si inalt. si botos. si ai ochii aia minunati.
    ftw

    • Cap in cur spune:

      Da! Frumos si nebun – visul oricarei femei, c-un dezastru la trezire.

  • mitocanu incaltat spune:

    Sa moara Jecky, aia din poza seama cu tine dude!! :)))))

  • MrEdgar spune:

    Deci ramane ##### ca ultim bastion al culificării? Tot nu intru-n Kultur, e grota de hipstări.

  • Feral spune:

    Articolul asta parca nu e scris de Radu …

  • zet spune:

    piticigratis-ule, facebook is sooo june 2011! Uncle zet wants you on google plus, despre cum te caci tu!

  • vali spune:

    coaie ,te rog fa tu o abordare a fenomenului ”planking” ca io n-am site

  • creeptonite spune:

    HATERS GONNA LOVE THIS !

  • ILUZIA spune:

    ba cum pula mea faci tu, ca eu merg prin A de peste 10 ani si mereu nimerec numa pizde. Corect ca sunt grase, naspa si imbracate ca din harry poter da nuuuuuuma pizde!

  • doctorilarila spune:

    Si unde mai pui ca „jew(s) lie”. Deci inca un motiv sa-ti bagi pula-n Franta.

  • Pandele spune:

    N-am mai intalnit niciodata pana acum cuvintele „ataraxie”, „Vodafone” si „carici” in acelasi post. Pentru asta iti dau o bere virtuala, coane!

  • urbanie spune:

    …bey, zi ceva si de farmacia catena aia, ca ma ia cu greatza, ba mai rau – incep sa fredonez melodia, cred ca m-am tzicnit !… Te rog.

  • pesteleincuib spune:

    Generatia de azi e cel mai sinistru lucru posibil.E ca si cand ai trai un cosmar cand esti treaz.

    Si alta chestie interesanta.Stii ca daca nu ejaculezi (prin laba sau prin futut, in cazul meu evident prin futut) mai mult de 20 de zile, se intampla o chestie bizara in subconstient si organismul tau elimina slobozul in timp ce dormi.Dar ce-i fascinant e ca atunci cand dormi si visezi cacaturi porno tot organismul intra in intr-o stare de perceptie senzoriala in urma careia apare senzatia ca traiesti acel lucru in realitate, si-ti dai drumu’ in somn fara macar sa-ti atingi pula macar, creierul auto-pacalindu-se, si te trezesti respirand extaziat si cu cearcafu’ care pute a sloboz, apoi intra mata si te intreaba cand vii sa strangi rufele.

    • zet spune:

      de unde pula calului stii tu aia cu sloboziile nocturne? ca io nu am mai experimentat asa ceva din liceu! Sa inteleg ca tu ejaculezi numai prin futut, dar nu futi? ahahahah

      • pesteleincuib spune:

        Mai nea’, sa zicem ca tu nu faci laba sau nu te futi timp de 20 de zile.Ce se intampla cu tot slobozu’ ala?o parte se pierde in organism si-o parte iese noaptea.Eu ziceam de mecanismul fascinant cum se pierde noaptea.Exista un fel de legatura intre subconstient si nevoia organismului de a elibera slobozu’.Iti dai drumu’ fara ca pula ta sa fie atinsa.

        • KnoX-ter spune:

          Ba! Deci! S’tetzi cretini tare voi….. in primul rand la laba (aluzie fina aici), daca nu ejaculezi nu se reface slobozeul pt ca deja este……in al doilea rand la ce am zis mai sus…..de unde plm ati ajuns voi de la reclame de cacat la EJACULAREEE???
          cum cacatu meu asemene copilului minune REUSITZI voi sa facetzi dastea??? ….

          Astept raspusuri creative si indraznetze la http://www.Meretzi.voi.la.pulenciu.meu.D.nefututzi.DOT.com
          BN ?

          • Sergiu spune:

            deci, dacă ții un ou 20 de zile, îl mai poți pune la clocit mai apoi? Îți zic asta pentru ca să înțelegei și tu. Bineînțeles că sperma trebuie să se refacă, pentru că după o bucată de timp își pierde din fiabilitate.

          • pesteleincuib spune:

            Asta e ca la scuipat, nu ramai niciodata fara, da’ cica o picatura de sperma echivaleaza cu un litru de sange pierdut ca si energie 0_0

  • l1nk spune:

    Primul post semi rational ce l-ai facut de ceva timp incoace. Sunt complet de acord.

  • Alina spune:

    Ai mancat h-ul din numele lui Amy. Dar de fapt eu voiam sa zic ca tu te alinti, mutrita ta e cam de 9, mai. Si asta in poze! Si daca viata bate filmul, in realitate ajunge la un devastator 9,5. Sau esti fotogenic, telegenic sau gen si e in fapt de 9, posibil 8,50, minimum 8!

    • Radu Post author spune:

      multumesc, ma duc sa dau o laba in oglinda.

      • portocalu spune:

        ai spus in postu dinainte de asta ceva despre blondu ala din oslo si ca nu avem victime bla bla.Vezi daca te grabesti…se pare ca totusi avem victime..a spus la protv:).Bine..acuma pe aia o durea in pasare de romania sau de romani da ..avem ba!Dar e ok..ma doare’n pula..e ca si cum maine ar pune cineva bombe pe camp printre masline in italia si ar crapa dragos..viata mea ar fi la fel de placuta..ba chiar mai misto putin.

  • mariusnake spune:

    vreau sa vad cum moare stela popescu inecata cu sirop de tuse si supradoza de supozitoare, sa ma duc sa-i cant la mormant ” farmacia inimii cateeena”

    • paul spune:

      ii clar ba pula, tu vreo s-o futi pe Nico!!

  • unu' mic spune:

    Din 1995 se stia clar: esti pe conex, esti sarac, vai ma-ta. Esti pe dialog, esti bazat. Adica genu’ corporatist anti-corporatii, ciorditorul maxim de profit, da-o-n plm de firma ca se deschide alta maine, cardim si de la aia la greu. Ca acu’ le zice altfel, treaba lor, dar aia tot saraci au ramas si noi tot bazati. Restul de telefonii sunt ca parul de pe cur, te mananca sa-l scarpini, dar prea putin conteaza. Plus, lumanarea de pe coliva e sa ai numar ‘vechi’ adica 0722 sau 0744. Daca ai cu prefixu’ Nigeriei in fata, e fix pula, nu te suna decat vaca de mai sus, ca vrea una ‘dubla’. Nelimitat.

  • Marghioala spune:

    Da. Nu stiu cine’ti scrie posturile in ultima vreme, cert e ca nici macar nu se straduieste si ma mahneste lejer. Sau vrei sa futi ceva peste standarde si te racaie. Sau nu ma intereseaza, cert e ca centauru’ autoproclamat si increzator in forta coaielor sale la care ma hlizeam cand eram si io mai tanara nu si’ar fi dat 7,5. Nimeni nu’si da 7,5. Ma rog. Poate cu paunii o fi mai de bine. Poate am si io chef sa comentez amuzant, totusi.

  • cristean spune:

    deci, cum, in club a a ajuns sa fie ca la mine la birou?

  • Dcb spune:

    Mda, am vazut si oameni care ii plac pe aia. Ii pupa-n anus si le preiau glumele direct din cur, la fel ca la roboti. Sa-mi bag pula, astia de la vodafone, departamentul edvărtaizing nu-si dau seama cat de penibili sunt?

  • unu care comenteaza spune:

    bah, vodafone are reclame penibile, orange abonamente care sug balosu, deci cosmote mai e ceva de el/…

  • djcata spune:

    sunt foarte tari reclamele astea …. nu inteleg de ce va deranjeaza pe voi

    • hector spune:

      ne deranjează ca să se mire proştii, şi aici mă refer în primul rând la mă-ta, care mai bine te înghiţea când avea maxilarul încă fraged, decât să te lase să devii un gunoi, măi cătălin.

Adaugă un comentariu