7 chestii pe care le-am văzut eu la răscoala veselă din ianuarie 2012

1. Revoluţionarii de Facebook
Foarte mulţi oameni au protestat extrem de vehement şi plin de sentimente pe facebook. Stând la căldurică şi sorbind ceiuţ ca să-şi păstreze spiritul revoluţionar înfierbântat. M-a uimit foarte tare cum pot nişte oameni să fie în aşa hal de înflăcăraţi şi, cu toate acestea, să nu-şi mişte curul în stradă. Cred destul de tare într-o chestie încât să fac spume la gură şi să mă cert ore în şir pe net cu oamenii nepăsători din cauza cărora nu merge bine ţara asta, dar mi-e silă să mă duc până la Universitate, că e frig şi întuneric.

Românul are principii puternice, în care crede cu tărie şi pe care şi le apără cu sălbăticie, atât timp cât apărarea asta nu necesită depunerea de vreun efort real. Dar revoluţia a strâns sute de mii de like-uri pe Facebook. Şi toată lumea ştie că like-urile sunt extrem de importante.

2. Fiecare protestarar urlă în treaba lui
Şi foarte mulţi care s-au dus acolo, au confundat protestul cu duhul lămpii. Fiecare cerea în treaba lui ce-l durea pe el. Era chiar unu’ cu „Legalise Marijuana”

Şi na, clasicii terminaţi cu Roşia Montană de care s-a săturat tot universul.

Unii s-au uitat la prea mult la Lord of the Rings şi vor Monarhie Constituţională. Că na, asta ar rezolva problemele ţării: să-i spun eu maiestate lui Radu „the dude” Duda.

Mă mir că n-a fost unu’ care să protesteze că vrea o sacoşă de bani şi un penis de 20 de cm.

Unii voiau „muie steaua”. Habar n-aveam că şomerul de peluză, care crapă seminţe la derby are păreri politice. Giboni care au venit să-l susţină pe „Calafat” aruncând cu pietre în chestii.

Iar unii vor doar telefoane. NE-AM SĂTURAT DE TÂLHARII DE LA GUVERARE! JOS HOŢII! Apropo, nu-s jandarmii pe felie, hai să furăm şi noi nişte telefoane.

3. Hipsterii şomeri au găsit cum să se simtă social relevaţi
Am văzut şi hipsteri care se jucau pe acolo de-a revoluţia, ca să fie „implicaţi politic, gen”. Îşi luaseră fulăraşele de hipsteri şi-şi făceau poze unii la alţii, să pună pe Facebook dovada că ei trăiesc periculos. În mintea lor netedă se simţeau aproape ca la 1989.

Diferenţa principală e că în ăia de la 1989 se trăgea cu gloanţe adevărate, şi în caz că nu le ieşea treaba cu revoluţia ar fi fost împuşcaţi toţi cu tot cu familiile lor până la rude de gradul 3. Dar na, în rest, a fost fix acelaşi lucru ca în 2012. Şi eu trăgeam cu cornete şi aveam impresia că-s în război. Dar eu făceam asta la 7 ani. Hipsterii doar o ardeau retardat. Revoluţionarii lu’ peşte. Bine că era Controlul aproape, să poată bea un Grolsh din când în când.

Şi evident, hipsterul s-a născut copywriter. Foarte mulţi au venit să-şi arate pancartele lor isteţe, cu rimă şi desene de pe 9gag. Poate îi observă Naumovici pe acolo, e impresionat până se cacă pe el şi îi pune să scrie următoarea reclamă cu barbă-de-cur şi faţă-pătrată la Maximia.

4. Politicieni care cred că dacă ţipăm în aceeaşi direcţie suntem prieteni
Mi-a plăcut cum, pe sistemul „poate duşmanul duşmanului meu vrea să-mi sugă pula”, o grămadă de papagali gen Orban, Lis sau Irinel Columbeanu s-au dus şi ei în mulţime, să se dea bine pe lângă popor. „Daa, şi noi îl urâm pe Băsescu ca şi voi! Ce prieteni buni suntem cu toţii, apropo, nu mă votaţi?”. Mă bucur că şi-au luat muile pe care le meritau pentru tentativa asta jenantă de a o face pe simpaticii.

5. Boierii formatori de opinie
M-a uimit cum boieri ca Dinescu şi Mihaiu, care o ard greţos de aristocrat în viaţa lor de zi cu zi, lipsită de griji şi probleme, au avut tupeul să vină la televizor şi să ne explice cât de grea e viaţa în România şi care sunt problemele cetăţeanului de rând. Cetăţeanul de rând nu are probleme de genul „Furnizorul meu obişnuit de icre de sturion a fost răcit şi a trebuit să cumpăr de la altcineva icre de sturion. Evident au fost mai scumpe şi mai proaste.”. Să se mute într-o garsonieră în Vitan şi să trăiască din 14 milioane pe lună un an. Dup-aia să-mi explice mie la televizor cum se simte românul, de ce se simte aşa, şi ce îi lipseşte lui.

Eu cred că câştig de 10 ori mai puţin decât fiecare dintre ei şi m-aş simţi ultimul ipocrit să spun că viaţa mea în ţara asta e de căcat. E ok. Nu răcnesc de fericire dar mă descurc. Şi să vorbesc în numele altora, şi nu doar al meu, n-aş putea absolut deloc. M-aş simţi un cârnat cu ifose de formator de opinie dacă aş face asta.

6. Răscoala răzgândiţilor
M-a mirat şi că, după faţă, protestatarii vehemenţi de zilele trecute semănau extrem de tare cu protestatarii vehemenţi de la referendum de acum 2 ani care au ieşit să ţipe că Băsescu e om bun care ţine ţara în spate şi e strigător la cer să fie suspendat. Exact aceiaşi fraieri care l-au votat de două ori au ieşit acum să urle „jos Băsescu”. Acum, orice redus o să spună: „da, coaie, că io-s om pasional. Mi-a plăcut determinarea lui Băsescu. Cum vorbea el despre stârpit mafioţi şi moguli. L-am crezut. Asta e, m-am răzgândit de atunci.”.

Nu-mi place cuvântul „răzgândi”. Asta înseamnă că ai gândit-o o dată, ai gândit-o prost, şi ai fost nevoit să o gândeşti încă o dată. Că la prima tură te-ai aruncat în gândire ca proasta la pulă, fără să analizezi clar ce faci. Mai exact, răzgânditul e pentru reduşi mintal. Oamenii normali nu se răzgândesc. O gândesc bine din prima.

7. Nimeni nu ştie pasul următor
Şi pe final. Pentru că ştiu genul de comentatori care respiră pe gură şi abia aşteaptă să mă facă băsist, pdl-ist şi alte chestii. Nu am votat niciodată cu Băsescu. Consider că ar trebui să îşi plimbe hoitul de la Cotroceni şi să-şi ia şi tot guvernul PDL cu el.

În acelaşi timp, consider că răscoala asta din ultima săptămână a fost o poponărie jenantă şi inutilă, făcută de oameni care văd problema, n-au nici o idee cum ar arăta o soluţie şi s-au pus să ţipe că stau în căcat, dar n-au nici o idee cum să iasă sau cine ar trebui să îi scoată.

Bun, să presupunem că pleacă toată guverarea PDL, în frunte cu Băsescu pe o insulă pustie şi scăpăm definitiv de ei. Care-i pasul următor?

Pentru că pe mine o ţară condusă de ceata lui Crin Antonescu sau de gaşca glumeaţă a lui Ponta mă încântă la fel de mult ca şi dictatura lui Băsescu. Mai ţineţi minte alianţa portocalie? Şi cum 2 ani de zile n-au făcut nimic decât să-şi pună beţe în roate unii la alţii cum au ajuns la guvernare? Doar nu credeţi că USL-ul o să fie mai armonios.

Şi acuma corul oligofrenilor: „Herp derp, n-are cum să fie mai rău!”. Ba are cum să fie mai rău. Mereu are cum. Are cum să fie şi mai bine. Dar cel mai probabil o să fie exact la fel.

Şi iarăşi corul oligofrenilor: „Hurr, durr, măcar noi încercăm să facem ceva!”. Aici nu e serbarea de clasa a 7-a, în care şi prostul clasei ia menţiune. În viaţa reală se pune doar cînd ai făcut ceva, nu şi încercatul.

Şi chiar dacă pică guvernul şi/sau Băsescu, asta nu e „făcut ceva”. Făcut ceva e dacă, drept urmare a răscoalei dubioase din 2012, în 2014 situaţia în ţară o să fie mult mai bună. Că dacă pleacă ăştia şi în rest toate-s la fel, se cheamă labă-n cerc, nu „făcut ceva”.

***

Comentarii (168)

  • stefan spune:

    „mintea lor netedă” ))))))))))

  • stefan spune:

    sa traiasca din cat? din 14 milioane?! SA TRAIASCA DIN 8-9 MILIOANE, COANE!!!!!!!!!!!!!!

    • autoflagelarea comediantului spune:

      care 5 milioane ? Bine, acum si Badea a zis ca n-a iesit in strada pentru ca n-are ce manca, nu-i convine sa fie furat, mintit si inselat, sa traiasca intr-un stat condus de un singur om etc etc, acum nu toti cei care-au iesit au facut-o pentru ca n-au ce manca, dar da, e de cacat sa faci chestia aia la tv, sa te pui in locul oamenilor sa zici ” asa ceva nu se mai poate , traiul de azi e sub orice cirtica, subzistam ca sobolanii „, si cand spui asta sa ti se vada ceasu’ de 15 000 de euro la mana….

  • carlo spune:

    Fiecare cu ce-l doare.
    Dinescu şi Mihaiu.
    Muie.

  • Cosmin spune:

    Sunt in mare parte de acord cu tine, mai putin faza cu razganditul. Opiniile se pot schimba intotdeauna in functie de informatiile pe care le ai. Ca nu te-ai nascut Mafalda sa stii de la inceput care o sa fure… pardon, cat o sa fure fiecare.
    Cat despre fiecare urla in treaba lui, sa fim seriosi: ne pricepem cu totii la politica cum stie Base sa conduca o tara. Normal ca toti vor schimbare, caci Chioru’ nu ne mai place. Nu ne intereseaza ca n-avem cu cine sa-l schimbam, in momentul asta cred ca ar vota poporu’ si cu Stalin. La noi nu se mai face politica de mult. Nu exista partide politice, exista gasti de hoti; nu mai exista dogma partidului, exista „cincinalul de furtisag”; nu mai exista culoare politica, exista doar maro diareic.
    Si vorba lui Stefan, 14 milioane e deja vis umed… intreab-o pe bunica-mea care dupa ce plateste intretinerea (vara!) si isi cumpara medicamentele, ramane cu 10 lei in buzunar care ar trebui sa-i ajunga de mancare pentru o luna intreaga. Si cand vine la mine si-mi plange in brate, crezi ca ma mai intereseaza ceva? Nu frate, imi vine sa pun mana pe caramida, doar ca as vrea capul lui Boc sau al lui Baselu’, nu al vrunui jandarm.

    • 50 k(g) Bodybuilder spune:

      Faza cu razganditul in problema „Chioru'” nu e valabila. „Chioru'” se comporta la fel si informatiile erau aceleasi ca si acum in ceea ce il privesc… si totusi… a mai fost votat o data… Iar daca veni vorba de furat, se stia dinainte sa fie votat prima data cat de „cinstit” e(vezi nr de iluzionism „Flota”).
      Ce zice mr Radu e corect 100%, din pacate.

      • CCCP spune:

        Interesant cum uitati ca atunci cand presupusul subtilizator al flotei se ocupa de disparitia ei, conducator al acestei tari era Iliescu si armata lui de fosti securisti, transforamti peste noapte in democrati convinsi. Nu poti sa spui ca Basescu a facut totul singur. FSN a fost la guvernare pana in 2004, de ce nu l-au condamnat, daca acum au toti forumistii dovezi ca el a furat-o? „in mintea foastra neteda” asemenea intrebari nu pot sa apara.

        • 50 k(g) Bodybuilder spune:

          Mda… rabdare prietene, vb mai incolo putin, o sa vina vremea cand se vor mai increti mintile „foastre” si se vor netezi ale altora

    • Mihai spune:

      Sa ne spui si noua cu cine a votat mata-mare?

      • Cosmin spune:

        Mda, bou am fost eu cand am vrut sa comentez aici. Dau de oameni care ma iau cu „mata-mare” (gramatica o ingropam langa Ceasca). Nu-i nimic, ma voi rezuma la citit.

        • Mihai spune:

          Da … scuza-mi limba romana. Dar banuiesc ca ai inteles intrebarea. Poate vii si cu un raspuns. Daca l-ati votat puteti sa va tineti pliscu inchis ca v-a prins bine galeata/plapuma sau geaca.

          • gigi_duru spune:

            Prezenta la ultimele prezidentiale a fost de 6% prietene. Din care majoritatea in mediul rural. Ce te face sa crezi pe tine si pe domn’ Radu asta, ca e vorba de aceeasi oameni care comenteaza pe aici sau care ies la Universitate, sau parintii acestora? Peste 6% din tara reprezinta numai membrii de partid, si nici aia toti.

          • Radu Post author spune:

            55% ma au votat la ultimele prezidentiale, esti tampit? nu exista alegeri cu 6%. in ce lume imaginara traiesti. tocmai mi-ai demonstrat ca nu stii absolut nimic. stai jos, nota 2. la suta.

          • gigi_duru spune:

            Surse gresite, indeed. Oricum, imi pare fooaarte rau ca demonstrez astfel de lucruri unui om atat de realist si de jos palaria ca dumneavoastra. Chiar nu stiu cum voi mai putea dormi atat de neimpacat.

          • Mihai spune:

            Undeva la 140% la ultimele alegeri.

            Am o vaga banuiala ca pe astia care comenteaza pe aici ii doare la stoaca cine e presedinte, daca se schimba basescu sau nu si asa mai departe … Zic si ei de ce au auzit de la parinti … Iar pe aia batrani i-au pacalit televiziunile …

          • Cosmin spune:

            Bunica-mea, ca si mine, a votat cu Antonescu. Iar in turul doi am flegmat pe buletinul de vot. Poate era mai bine daca ma stergeam la cur cu el, macar ramanea opinia solida. Nu ma simt in nici un fel responsabil pentru situatia actuala, nici cat negru sub unghie.

          • emi spune:

            S-a votat o lege prin care alegerile sunt valabile chiar dacă nu vin mai mult de 50% din populația cu drept de vot…

          • mortiimati spune:

            ce frumos ar fi sa intilnesc personal unu ca tine. iti bag o caramida in ceafa, ma pis pe tine si ma dau pe iutub.

  • ZaBici spune:

    Perfect de acord, pana la urma revenim la „culegi ce ai semanat”. Ca sa nu vorbim pe gol totusi, zi-mi care e urmatoru conducator, leader, care sa manipuleze si prostimea si mediocritatea si desteptii si etc sa ii faca sa convietuieasca si sa razbata spre un benefit comun? Si care e ala care o face doar din pura marinimie sau chiar fie si numa din gratificare personala?
    Am sa fiu unu din aia care zice ca macar e ceva, ca poate laba asta trista o sa ii anime pe cei care au vazut prin prostie care mai departe or sa faca o „rascoala” care mai departe o sa trezeasca gigantii ca sa fiu romantic. E un continuu ciclu oriunde te-ai uita, n-am ce sa le tin impotriva nici macar la prostii astia, ca oricum sunt prosti asta stim, mai departe?

  • victorash spune:

    Nimic de adaugat.

  • Humanoidu spune:

    Daca romanul si-ar face un tic nervos din asta cu iesitul in strada ar fi ceva, s-ar putea schimba mentalitatea jegosilor.

  • Iahim spune:

    Am de votat. Rahat, iar nu am cu cine. Ramane o sigura solutie – votul negativ. Sa identific deci raul cel mai mic şi privindu-l dezaprobator, sa îi dau milogului votul meu. Ca doar de asta au murit tineri la revolutie. Să pot eu să aleg pe cine votez. Bine, PSD-ul va intelege din asta ca e ok sa-i mai tina in brate pe alde Hrebenciuc, Nastase, Vanghelie si mai stiti voi si singuri, PNL-ul va intelege ca e ok sa-i mai tina pe toti nesimtitii de genul alora care ne puneau sa platim Loganul de politie cu ‘jdemii de euro deoarece avea triunghi reflectorizant din aur s.a.m.d. Pai de ce sa-i dea afara daca şi-au luat „vot negativ”? Pozitiv, negativ, neutru, ce, nu e şi ala vot la fel de bun?
    Retineti, nimic din clasa politica nu se va schimba in bine atat timp cat vom iesi la vot fara sa avem pe cine vota. Nu mai puneti botul la toate campaniile care incearca sa va scoata la vot complet aiurea. VOTEAZA, VOTEAZA, EU AM VOTAT, TU?

    • Radu Post author spune:

      bai, singura data cand chiar am crezut intr-un candidat si nu mi s-a parut ca trebuie votat raul cel mai mic a fost in 1996, cand chiar am crezut, ca multi fraieri, in constantinescu. da na, aveam 11 ani. dupa a fost vadim VS iliescu, si de atunci doar raul cel mai mic.

      ce rau cel mai mic. rau cel mai putin enorm.

      • gogupintenogu spune:

        radule,tu mereu ai fost un copil precoce.de la 11 ani ai inceput sa ai idei.la varsta la care majoritatea joaca fotbal sau se trag de puta ca s-o lungeasca tu deja erai o persoana matura din pdv intelectual.cu p0areri pertinente..te-ai uitat tu la barbosu ala care avea treaba cu politica cum are mutu cu cantatul si ai tras tu concluzia ca e un tip destept si merita sustinerea ta.

        • Radu Post author spune:

          pai na, din cauza ca aveam 11 ani.

          • CharlieSheen spune:

            de atunci te-ai razgandit :P

  • zet spune:

    Ca întotdeauna când scrii despre chestii serioase, nimereşti fix în centru, ai un talent şi/sau inteligenţă ascuţită, e ca şi cum te-ai arunca de pe şifoneră pe pat şi ai nimeri cu pula fix in pizda tipei. Sau mă rog, în cur şi/sau gură, după perversiunile preferate. Nu ştiu dacă e talent de futălău sau inteligenţă, cred că adevărul este undeva la mijloc.
    No, ce vreau să spun: da domnule, Băsescu este un mare sugător de pulă, şi aş fi vrut un alt preşedinte. Dar există o problemă: io critic puterea din direcţia opusă pieţei: aş fi vrut un preşedinte şi un partid mult mai de dreapta! Aş fi vrut salariul mediu la buget de 6-7 sute de lei pe lună MAXIM, atât cât merită un retard bugetofag (desigur, profesorii, poliţiştii, pompierii, etc ar avea salariu 2-3 mii… în schimb bugetofagii care stau la birou şi dau limbi hârtiilor le-aş fi dat nu salariu, ci o masă caldă pe zi, cel mult, ca pentru handicapaţi mentali ce sunt), aş fi vrut impozite minime, ca tot omul întreprinzător şi cu neuroni vioi, printre care mă număr, să se dezvolte, aş fi vrut o justiţie haită de lupi, cum îl prinde pe unul că fură cum îl sfâşie, şi aş fi vrut şi altele.
    Rezumat:
    1. Muie Băsescu-PDL.
    2. Muie la cub USL.
    p.s. cretinii care sunt anti-sistem şi/sau care nu votează, că nu au cu cine: muie exponenţială. La FIECARE alegeri a fost un partid disruptiv, care încerca să oprească marele futai în cur şi în cerc, pe care îl efectuăm noi românii de douăj’ de ani: a fost URR, care a luat o mare muie, 3% din voturi, acum este noua republică, care la fel, o să ia o mare muie. Atâta de cretini sunt clasa mijlocie românească că ejaculează pe gură nici mai mult nici mai puţin decât: ăştia din establishment sunt scârboşi… de aia, io nu merg la vot, ca să rămână tot ăştia… herp derp.

    • rage spune:

      1. Ce nas maro ai … nt ntz ntz.
      2. Ce s-a intamplat in strada se numeste protest al societatii civile, nu trebuie sa sustina un partid sau altul. E mai mult un avertisment de genul „Oricine ar veni, daca o gafati iesim in strada, venim peste voi. Ar fi bine sa va fie frica de noi. <>”; parerea mea e ca inseamna mai mult decat laba circulara, dar cine sunt eu sa-l contrazic pe semizeul informat si atoatestiutor.
      3. Daca nu ajungi sa-ti corectezi ideile ai evoluat la fel de multa ca o euglena, dar asupra acestei chestii ti s-a atras deja atentia.
      4. O solutie poate sa fi fost buna sau acceptabila la un moment dat, insa sa nu-si mai gaseasca utilitatea in momentul de fata, prin urmare trebuie indepartata, fie si cu forta.
      5. Scoate-ti capu din cur Radu si inceteaza sa scrii dupa ce tocmai te-ai trezit dintr-un vis de grandomanie. Am inteles ca nu citesti, dar macar gandeste.

      • zet spune:

        Uneori viaţa îţi arată cât eşti de fapt de fericit, prin contrast cu vieţuitoare lipsite de noroc.
        Uitaţi-vă, de exemplu, la acest specimen, care semnează cu un verb frumos, cuvânt românesc vechi. Este atât de cretin, bolboreseşte atât de lipsit de speranţă din butoiaşul lui de caca, acoperit până peste urechi, are o furie atât de deznădăjduită pe mă-sa că l-a adus la o viaţă insignifiantă şi neimportantă, încât noi, oamenii, nu putem decât să zâmbim fericiţi, şi să conştientizăm încă o dată că trăim în paradis. Asta e, viaţa nu e dreaptă :).
        p.s. viermişoru’ îmi răspunde mie, dar îi scrie unuia care se numeşte radu. Mai mult, punctele alea 1, 2, 3 etc nu se potrivesc cu nimic, încearcă să-şi structureze bolboroseala şi pune numere în poziţii random prin text.

        • Quentin spune:

          Scor Zet vs. prostie: 0 – 1.000. Se vede ca nu-i rezisti

      • Iahim spune:

        Chestie strict de stilistica: iesea mai misto „semizeul semiinformat si semiatoatestiutor”

      • Radu Post author spune:

        bai e normal sa-ti corectezi ideile, da’ nu o data pe an, ca o curva.

        si ii doare pe ei la pula de avertismentele tale la fel de mult cum ma doare pe mine la pula de parerile tale.

        mama deci daca esti nesimtit cu mine, io ies in strada si tip.

        sa faca o roberta anastase vreo 5 ani de parnaie, ala ar fi avertisment.

      • adrian spune:

        Da, înseamnă mai mult decât o labă circulară, înseamnă o felație circulară. Dacă orice amărăștean vine în Piața Universității ca să ceară o butelie, sau 10 lei în plus la pensie, putem avea 5 milioane de revoluții pe an!

    • zurvan spune:

      Stimata minte neteda, nu prea sti despre ce vorbesti si este dificil sa iti explic de ce esti ametitor de prost … dar crede ma pe cuvant ca daca ai lucra pentru mine nu ai primi nici macar o gustare calda

      • zet spune:

        Nenea, ştii care e misterul nepătruns încă de mintea-ţi nepătrunzătoare, a numărului de i-uri din coada cuvintelor? Se scrie cum se aude! Acum, respiră!
        O nouă zi, un nou retard învaţă o veche regulă.

    • Mihai spune:

      Noua Republica. Condusa de Mihail Neamtu

      http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihail_Neam%C8%9Bu

      Aveam sperante. Degeaba. E TEOLOG. !__TEOLOG__! Anume, in loc sa il preocupe problemele reale il preocupa cele imaginare (anume Dumnezeu daca respirati pe gura si nu v-ati prins inca).

      Altu n-ati gasit?

      • zet spune:

        Nu stiam ca e teolog. Sa imi suga pula, incepand cu curul, toti teologii.
        Pe de alta parte, mai bine votez un partid condus de un cretin, fara s, care ii cauta pe ingeri de pizda sau pula (dupa cum ii stiu pe crestini, cred ca spera sa gaseasca mai degraba o pula decat o pizda), decat un partid care efectueaza dreptate sociala pe banii mei.
        Pe de a treia parte, poate exista alt partid de dreapta. Eu nu am treaba cu noua republica, nu sunt postacul lor, cum este un labagiu de pe aici.

  • chiombi spune:

    sa vezi tu concurs de basisti care o sa te confirme, mai ales la alea in care muie pona si antonescu.

    as adauga, asa, ca deliciu suplimentar la rivolutie, fetele astora de la ciolan cand o sa afle ca tre sa se care si cum o sa puna un botic ingrijorat „daca chiar ne baga pe macar vreo 2 la parnaie, ca pe timoshenko?”

  • Suminona spune:

    Deci dictatura militara sau forma si noi o IRA a noastra ? io donez carne de tun :)

  • Jeleu spune:

    le zice bine Radu

  • cetateanul turmentat spune:

    io cu cine votez?!

    • roco spune:

      cu radu mazare. asta stie ce vrea si are anvergura. in 2000 constanta era un targ prafuit si mamaia arata ca sovata. dupa 3 mandate mamaia arata beton si orasul e la fix.

      • Radu Post author spune:

        l-as vota pe mazare daca-mi da si mie din cocaina lui. pare mult mai buna decat ce se gaseste la bucuresti. sigur e de import select.

      • cristi spune:

        Mai Roco! Ai frati? Tot asa inteligenti? Mamaia care arata beton, este meritul unor investitori particulari!!! Orasul e la fix? Asta dupa capul tau, adica Chix! Ai fost in centrul lor istoric? Ai vazut cazinoul? Sau erai ocupat cu deschisul portierei bisnitarului de Mazare!?

        • nu`i.treaba.ta spune:

          cristi, dute la veceu, baga capu` in el si trage apa. Cazinou nu poate sa`l reconditioneze din cauza lu` tanti udrea…cat despre centrul vechi, nici acolo nu poate sa se bage, sunt proprietati private si alea. altceva? ca trage coca si mereu e inconjurat de bagaboante e de rau? se crede el pimp, da a si facut…

          • Gicacontra2 spune:

            Ahaaaa Deci de aceea Mazare nu a reparat Casinoul timp de 4 ani (timp in care si-a luat chirtia de la „firma” din Israel, pt ca i l-a luat dna , pt ca 5 aniptCam

      • ottffsse spune:

        roco e din categoria deasă a handicapaţilor care bifează un weekend pe vară la mamaia în cluburi cretine şi consumă bale la bulivar holbîndu-se la maşinile ălora care se pişă pe el peste volan. printre ei, nu-i aşa, şi numitul mazăre radu.
        idihoţi fără drept la viaţă bipedă.
        în patru labe, bă, şi înapoi la sat.
        nu te-aş mai vedea înmulţit dracu’

  • Mitel spune:

    Eu cred ca Basescu e un tip destul de smecher. Se lupta cu gaozarii si nu-i e frica de nimic.

  • Iulian spune:

    Coae, am vorbit cu niste hipsteri someri, in Piata. Au zis ca si-ar cauta ceva de lucru chiar si sa-i faca masaj la testicule lui Patriciu, insa nu mai sunt locuri. Morala e, cand te concediaza mogulul, anunti si tu pe blog, sa depuna si baietii astia niste siviuri. Apropo, doar cu 14 milioane te plateste mogulul? Trist.
    P.S. Daca nu aprobi nici comentariul asta, sa ma sugi!

    • Radu Post author spune:

      nu te fute pe tine grija cat am io salariile de mari. da’ is toate mai mari de atata separat.

      si nu e vina sistemului ca toti hipsterii fac o facultate si se vor intelectuali. langa blocu’ meu se angajeaza vanzatoare la alimentara. sa se duca una de la SNSPA, stiinte politice sau ceva. ca oricum alta munca nu-si gaseste cu facultatea aia la misto.

      • Printesa cu virtuti spune:

        Aolo, aolo, nu mai da din casa!

  • io spune:

    îmbătrânim, băi. dacă pe Radu l-a găsit mătuşa maturizare acasă e clar: o să murim.

  • portocalu spune:

    Despre ala de la otv nimic?Cunosc pe unu care daca ii spui ca nu seamana pe gutza( seamana putin) face crize si e in stare sa te bata care o sa voteze cu ala de pe otv.Si sunt sigur ca mai exista asa oameni.Multi.Acest articol nu a fost amuzant,nu o sa moara si nu se va caca pe el nici un domn haladit care lucreaza la birou.Si nici nu va atrage expresii de genul epic genial maestre centaure bla bla.Sunt trist.

  • super_fotbal spune:

    auzi ma tu daca o futi si-i zici „o sa te sun maine!” ca sa te futa mai pasional si nu o suni si-i zici ca te-ai razgandit, e ceva naspa?

    • Radu Post author spune:

      ala nu e razgandit, boss, e prostit de proasta.

      • Printesa cu virtuti spune:

        Tu futi proaste? Stiam ca barbatii isi doresc si frumoase si destepte si chiar credeam ca tu reusesti. Ma rog, poti sa futi si numa` destepte, daca ai banii aia in ochi si nu vezi cum arata.

  • adi spune:

    ar fi o varianta… dar si pe asta s-au pishat toti in piata. au venit aia de la noua dreapta. ce? niste huligani! pai cel putin sunt… mult mai patrioti decat noi toti la un loc. chiar si asa, extremisti, unii dintre ei. vor sa faca un partid nationalist. nu mi se pare deplasata ideea, mai ales ca nu fac parte din gasca beshinoshi comunishti si cacati tradatori. cel putin au avut sange-n vena sa puna coroane si flori la monumentele eroilor de prin judetele covasna, harghita si mures, chiar si asa, cu jandarmerie si politie pe de o parte si alta.

    • Radu Post author spune:

      ultranationalismul e o idee gresita. nu a dus niciodata spre ceva bun.

      pe langa faptul ca e un concept depasit, inventat prin anii 1800 pentru a justifica miscarile anti-imperialiste de independenta.

    • gogupintenogu spune:

      du-te ma in plm cu noua dreapta.aici nu e vorba de patriotism, nationalism ci de o laba trista cum ii zice si numele.ca sa fiu sincer eu prefer stanga ca la dreapta am bataturi.ma iei tu cu doctrine si cu orientari politice..si daca o fac cu dreapta si daca o fac cu stanga tot laba se numeste.iar noua dreapta e formata din 5-6 mosi senili de 90 de ani care au facut la viata lor parte cam din toate partidele posibile si din 10 puta verde destia de 20 de ani care au terminat industrialul si care la randul lor au evoluat de la stadiul de manelisti la stadiul de rapperi dupa la rockeri..au defenit la 13 ani neonazisti iar la apogeul varstei lor mintale care nu ar tb sa fie mai ridicata de 11 ani le-a placut cum suna in ureche jmeheria asta cu garda de fier.

  • Horatiu spune:

    Desi e cam virulent zet are dreptate, intotdeauna au existat la vot variante, trebuia doar curaj si putina implicare, asa ca solutia e simpla: la alegerile urmatoare trebuie votat un partid de nisa, trebuie votat un nume de care „nu s-a mai auzit”. Asta trebuie sa fie sloganul alegerilor: sa votam oameni de care nu s-a mai auzit. S-a intamplat la nivel de primarii, in diverse localitati din tara (asa a ajuns Johannis primar la Sibiu), oamenii satui de reprezentantii partidelor de care „s-a auzit” au preferat sa voteze niste necunoscuti. ASA CEVA TREBUIE SA SE INTAMPLE LA NIVEL DE TARA. In 2009 au fost la vot doar 45 % din cei cu drept de vot, trebuie sa mergem intr-un numar mult mai mare si sa votam ALTCEVA. Cautati un partid mic de care nu ati mai auzit, informati-va cine il conduce si ce oameni fac parte din el, faceti-va curaj si votati-l. Este singura solutie ca sa primenim clasa politica actuala.

  • Cristian spune:

    Inainte de toate vreau sa specific clar ca nu apartit vreunui pardid si nici nu simpatizez vreunul; sunt un tanar student ce a terminat de curand masterul la ASE si momentan somer.
    Ca sa incep cu inceputul vis a vis de subiectu asta care a starnit controverse plevei societatii ce a iesit in strada… mai exact un 0.05% din populatia Romaniei. Pe cat nesemnificatv este procentul respectiv in aceasi masura sunt si motivele obiective ale indivizilor ce participa zi de zi la aceasta revolta.
    Realitatea lucrurilor in schimb sta altfel si din diverse surse de pe internet si ziare puteti sa elucidati „enigma”.
    La fel ca si la Revolutie si la aceasta Revolta scopul real este reprezentat de un joc de culise politic cu implicatii in mai multe ramuri economice, care se imparte intre cele doua tabere politice.
    Ne amintim cu toti ca in 2002 apare acesta institutie care avea ca scop principal combaterea coruptiei in Romania. La inceputul primului sau mandat actualul presedinte a facut niste declaratii in care a spus ca o sa dupa niste lupte puternice cu mogulii din tara asta cei care au impartit averile statului dupa ’89. Aceasta directiva vine defapt din cadrul unor intelegeri neoficiale la nivelul conduceri UE, reprezentant o conditie principala in perioada aderari Romaniei in Comunitatea Europeana…si asa ajungem acum in ianuarie 2012 moment in care presa ne prezinta cazul unuia dintre cei mai mari moguli ai acestei tari Ion Niculae, care apare intrun dosar DNA in care este acuzat de subminarea economiei nationale cu 160 milioane de euro pe anul 2011, printrun contract in care mai exact primea gaz pentru Interagro cu un pret mult mai mic decat pretul prestabilit national de Romgaz. Toata povestea asta pleaca prin 2002 de pe vremea cand era prim ministru Nastase in timpul guvernul PSD-ist, atunci cand sa semnat o lege clar fabricata pentru cazul acestui mogul prin care el beneficia de un pret mult sub pretul national al gazului. La randul lor domni guvernanti banuiesc ca beneficiau si ei la bucata groasa de „Cascaval” impartita de comun acord. Datoria Interagro era de 160 milioane…. pe 2011 ! dar din 2002 pana in 2011 mai sunt inca 9 ani de zile, asa ca va puteti face si dumneavoastra o parere despre ce suma este vorba aici, acestia fiind bani care trebuiau sa participe la bugetul Romaniei, bani dumneavoastra de salarii bugetare, profesori, doctori, pensionari etc. La cateva zile de la scurta mediatizare a acestui caz apare si domnul Dan Voiculescu la DNA cu un dosar este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare in care Procurorii il acuza pe Voiculescu ca, prin subordonatii sai, a cumparat, prin societatea sa Grivco SA, 36.676 mp de teren si 9.983 mp de constructii, in zona Baneasa, de la agentia domeniilor statului (ADS), la preturi subevaluate in medie de 100 de ori mai mici.
    La doar cateva zile de la aceste doua cazuri la Bucuresti se aprinde scanteia „revoltei” de la niste discutii intre Arafat si Basescu in care dupa parerea mea clara Basescu avea dreptate vis a vis de privatizarea spitalelor, chestie care nimeni nu a vrut sa o inteleaga.
    Si asa incepe revolta cu huliganii de la galerii care au fost adusi special din directive bine stabilite din parte opozitiei USL-ul, care a actionat in silul caracteristic bolsevic, Iliescu sa internat rapid la spital si Ponta a fugit la Strasbourg fara motiv, ca sa nu se dea participanti la o revolta care sa nascut dintrun spirit national si cetatenesc :)) Cu toate astea sper ca ati inteles despre miza de miliarde de euro care este aici la mijloc;)

    • shotaie spune:

      tldr        

    • cristi spune:

      Ai perfecta dreptate, dar… cati au rabdare sa inteleaga asta? Meciul impotriva lui Basescu a inceput odata cu inceperea unor procese impotriva unor gunoaie din PSD! (in primul rand Nastase!!!) Restul este abureala pentru ciumpalaci(neologism perfect adaptat!)

    • required spune:

      Prietene, ai stat in scoala de pomana. N-ai inteles ceva din tot ce s-a petrecut pe acole. Pui virgula intre subiect si predicat, cratima doar in doua ocazii din trei, dar crezi ca ai perceptii valabile si corecte socio-economic.

  • DamaCuCrini spune:

    Despre razgandit:la fel e si cuvantul recreatie (ex.: S-a terminat recreatia; -Cum a fost in concediu?Te-ai recreat?).Adica odata creat,omul ajunge la epuizare si asta nu e nicio problema.Pentru ca el se re-creaza.

  • Cristi spune:

    este uimitor cum un asemenea articol a putut fi citit (chiar si partial de hipsteri sau alti ciumpalaci, viermi etc (ca bine li s-a mai zis). Ca de inteles n-au inteles nimic, asta este alta poveste!

  • radu spune:

    e bun articolul pentru trecerea timpului. te-ai prins?

  • Tase spune:

    Imi doresc nespus o solutie care sa inlocuiasca nemultumirile astea interminabile. NIMENI nu a fost atat de destept sa o prezinte (din cate stiu eu). Asta astept incepand cu 90 si pana acum. Daca tot ne batem cu pumnii in piept si ne mangaim buricul la umbra de ce sa nu aratam ca gesturile astea sunt de la oameni destepti. Romanul doar spune ca e destept si se lauda cu cei ce au aratat ca sunt destepti dar IN ALTA TARA. O mai fi un destept de asta si pe aici (romania)? Imi cer scuze. Raspunsul cu venin la venin nu calemeaza piticii de sub scufita.

  • gigi_duru spune:

    Esti cam superficial tinere. Si ratezi esente. In principal cea legata de puterea exemplului care de multe ori e suficient de mare cat sa faca pe urmatorii sa aiba grija macar asa putin ce intreprind pe la putere. Oricum, faptul ca tu te multumesti cu viata pe care o duci, spune multe despre ambitiile personale, si deci, capacitate. Sper ca nu mai ai frati.

  • Artu Ditu spune:

    6 din 44 de comentarii sunt ale lui radu. ce de grija pentru articolul asta

  • jos_cenzura spune:

    eu nu inteleg un lucru: lumea se plange de coruptie. ok, logic. coruptia inseamna ca cineva isi baga ghearele in punga comuna (sa o numim asa) a societatii. deci poporul (care a contribuit la ceea ce se gaseste in punga comuna) e furat. corect. iar solutia oferita este: salarii mai mari, pensii mai mari, mai multa implicare a guvernului etc. deci marim punga si rolul ei, o umplem mai mult. si se va fura mai putin. nu mai inteleg nimic. eu sunt pro revolutii, mi se pare simpatice, dar in cazul asta nu inteleg nimic. mai ales ura impotriva lui basescu, de parca el ar fi vinovat de toate si daca ar fi fost mai de treaba, am fi devenit o societate bogata ca bahrainul, pasnica ca elvetia, si cu clima ca in bahamas, peste noapte… ps nu am votat si nu voi vota si nu tin partea nimanui pe plan politic (poate doar Ron Paul, dar e alta treaba)…

  • Printesa cu virtuti spune:

    Da poti sa te duci in Control si fara sa protestezi? Intreb numa`. Sa stii ca si Fire e la fel de aproape de protestataci. Grolsh – proasta bere. Mi-au placut mai mult posturile tale de pe feisbuc.

  • aaa spune:

    1. Romanii nu stiu sa faca afaceri corecte. Toti romanii au tendinta sa fure.
    2. Romanii nu au simptul estetic (vis-a-vis de faptul ca toata lumea spune ca Romania arata naspa).
    3. Romania e o tara modesta care evolueaza ca o tara modesta. Nu stiu de ce ne comparam cu tarile mari din vest, nu am fost niciodata la nivelul lor si nici nu vom fi prea curand.

    Pe scurt, noi romanii suntem de cacat si nu prea ne intereseaza cine ne conduce. Cine se plange ca nu isi gaseste de lucru e un labagiu lenes sau e cu nasul pe sus, sau e de la tara si ii e lene sa isi munceasca corect pamantul.
    Romania a evoluat vizibil, dar foarte incet. Am evoluat in ritmul nostru.

    Deci? Ce plm vrem? Am iesit acum in europa, am vazut ca la altii e bine si ne-am desteptat brusc?

  • Cosmin spune:

    Si totusi, pentru ca nu ma pot abtine: Radu, daca tot ai facut aceste observatii, si din cate vad nu vorbesti fara sa gandesti minim 10 secunde inainte, spune-mi tu o solutie la balciul asta. Ce e de facut, sau, mai exact, ce pot eu sa fac pentru ca maine sa ne fie mai bine. Din toate discutiile de aici reiese ca:
    – proteste nu merg, ca n-ai cu cine (ametiti, hipsteri, babe aiurite, etc)
    – vot nu merge, ca n-ai cu cine (toti sunt hoti, raul cel mai putin rau, etc)
    Pai si atunci, exact ce? Stam in fata PC-ului, cu nasul infipt in feisbuc si bloguri si alte cele si comentam la evenimente, oricare ar fi ele. Mai o Antena 3 in drumul spre buda si eventual un EVZ pe buda. Parere avem cu totii, solutii niciunul. Ca deh, e mai usor sa zici „Boule, te chinui degeaba, esti un lamer prost si-mi dai motive de mistouri” decat sa oferi o solutie.

    • gigi_duru spune:

      Ce solutii ma, la ce? N-auzi ca el o duce bine si ca „se descurca”?

    • Tase spune:

      In momentul acesta cel mai important e cati oameni doresc solutii (nu vot, nu proteste ca nu merg). „O varainta adaptata societatii romanesti” nu va e greata cand auziti fraza asta? E solutie sa asteptam sa se duca in rai generatiile ce au trait in comunism (fac parte dintr-o asemenea generatie)?

    • Cristian spune:

      Renunta sa te mai uiti la Antena 3 pentru inceput.

      • Cristian spune:

        Uitandute la Antena 3 nu o sa faci nimic altceva decat sa impartasesti manipularea impusa de Dan Voiculescu care are 3 dosare la DNA, unu din cei mai corupti oameni din Romania, care are nenumarate interese politice si are tot interesu sa iti creeze o parere cat se poate de proasta despre actualu guvern care a fost instruit de Consiliu European( informatie neoficiala), sa ii arda pe toti Mogulii din Romania, in frunte cu Patriciu, Vantu, Niculae si multi alti.

        • gigi_duru spune:

          Asa e. Deci ce-au facut domne’ astia celor ca Patriciu, Vantu, Niculae, e de speriat. N-au mai ramas nici fulgii din ei.. E vai de capul lor saracii. Nu?

          Pe premiza celor spuse de tine, adica denigrarea (=scoatere in evidenta a cacaturilor) guvernului inseamna ca toata media romaneasca e condusa de Voiculescu.

          • Cristian spune:

            Esti copil tare daca crezi ca le poti face ceva cu una cu doua acestor miliardari moguli. In primu rand ar trebui sa te gandesti la armatele de avocati din spatele lor, infiltratiile lor in sistemu judiciar de la judecatori la procurori etc. bani dintotdeauna au dictat.
            Pentru ca sa ii infunzi pe acesti „domni” e nevoie de zeci de dosare cu probe, e nevoie de anchete la nivel politic, trebuie dati de pamant o groaza de politicieni din fostele guverne, aici este lupta grea.

    • Radu Post author spune:

      daca aveam o solutie ieseam cu ea in strada. de-aia tac, ca am bunul simt sa stau in banca mea cand nu vad decat probleme si nu si solutii.

  • Tase spune:

    NU MA UIT LA ANTENA 3.

  • fane de la sifoane spune:

    eu l as vota pe Adolf Hitler.Omu in perioada aia a scazut somajul foarte mult si a facut mii de km de autostrazi.Basca ca scapam de ciori

    • zet spune:

      Suna bine, problema apare doar cand trebuie sa cadem de acord la definitia termenilor. S-ar putea ca dupa definita nazista, tu si familia ta sa fiti ciori. Erau ciori (tigani, evrei) cei care aveau un singur stramos tigan sau evreu in arborele genealogic pana in 1895. Desi metisi de cioara, tot camera de gazare ii astepta. Mai mult ca sigur ca te incadrezi.
      Nu ar fi o imagine frumoasa, tu cu fratii tai, cu verisorii, parintii, bunicii, copii daca ai apucat sa puiesti, nepoti daca verisorii tai au apucat, etc etc… toti, in vagoane de marfa, in drum spre camera de gazare?

      • fane de la sifoane spune:

        n am cum sa fiu cioara,in neamu meu majoritatea sunt blonzi sau sateni.Eu fac pariu ca sunt mai alb ca tine

        • shotaie spune:

          aha deci esti lingurar

          • fane de la sifoane spune:

            suge o cu demnitate mah

  • Cosmin spune:

    La faza cu Antena 3 si EVZ eram ironic.

  • Razvan spune:

    Solutia e simpla: Noua Republica, in toamna, la vot. Chiar daca vor lua doar 5%, macar nu ai votat cu PD-L/USL, ai dat o sansa unor tineri neinregimentati politic, fara securisti, comunisti si altii asemenea, cu un program economic si social modern, cu afinitati REALE de dreapta, catre libertarianism si stat minimal si care nu propovaduiesc legalizarea marijuanei, anti rosia montana si alte imbecilitati a la Cernea.

    http://www.nouarepublica.ro

    • Tase spune:

      Nu va cred nici pe voi. Cand ajungi sus automat te apuca o durere mare in cur de toti mascaricii pacaliti in alegeri. NU MAI TINE. REINVENTATI CAMPANIA ELECTORALA DACA VRETI VOTUL MEU.

      • Razvan spune:

        Cum adica „reinventarea campaniei electorale” ? Adica vrei sa te atragem cu altceva ? Voturile sunt pentru cei ce vor conduce tara, nu e ca si cum poti sa diversifici si sa inventezi lucruri noi.

        Cat despre crezut, sa spui „nu va cred” desi habar nu ai cine suntem si nici nu poti demonstra nimic din ceea ce spui, e asa, o vrajeala plictisita si sictirita.

        Eu cred ca tu te-ai plictisit de politica, asa ca sfatul meu e sa nu votezi deloc. In fapt, sfatul meu ar fi sa te arunci de pe un bloc, din moment ce nu esti util nimanui, laolalta cu restul plictisitilor imbecili de pe planeta…

        • Tase spune:

          Frumos. Ai votul meu.

          • Razvan spune:

            Multumim :) ma bucur ca ai simtul umorului si ca ai inteles ce vroiam sa spun, fara sa te superi.

    • Reality Check spune:

      Razvane,

      lasa-ne cu Noua Republica. Daca Mihail Neamtu e pentru voi model, atunci n-am ce zice… in afara unei false culturi afisate cu ostenatie, nu vad nimic la el. Cat despre neinregimentari politice, da-mi voie sa-ti spun doar ca stiu mult mai multe despre chestiunea asta decat stii tu.

    • jos_cenzura spune:

      legalizarea marijuanei nu este o imbecilitate, ci o chestiune profunda filosofica: trebuie decis cui ii apartine corpul, propriei fiinte sau societatii/guvernului; eu, care admit ca nu fumez marijuana si nu consum alte droguri decat indragitul nostru alcool de toate zilele, cred ca din punct de vedere moral (si practic) toate drogurile ar trebui legalizate; dar cat timp femeile si oamenii de bine au drept de vot, nu cred ca vom ajunge la o astfel de concluzie in Romania, cel putin nu in timpul vietii mele; oricum te desconsideri pe tine si partidul cand vii cu afirmatii atat de categorice

  • Horatiu spune:

    Am mai spus care e solutia intr-un comment de mai sus: trebuie votat un partid de nisa dupa ce se verifica de cine e condus (sa nu fie pacalici gen Becali, Diaconescu sau bolnavi mintal gen Vadim). In acest moment acest partid se arata a fi Noua Republica, pana in noimebrie e posibil sa mai apara variante. Trebuie mers la vot intr-un numar cat mai mare si trebuie votat asa cum nu se asteapta cei de la putere. E singura sansa.

    • Tase spune:

      Au mai fost unii care au ales prosti, nebuni etc. drept conducatori. Apoi prostii si nebunii i-au frecat de le-a iesit sange pe ochi. In istorie gasesti destule cazuri. Mai vrei un academician de renume mondial un tata de popor?

  • Razvan spune:

    In Noua Republica nu exista „academicieni de renume mondial”. Oamenii nostri au si expertiza si CV-urile si profesionalismul necesar. Suntem un fel de tehnocrati cu entuziasm.

    • Reality Check spune:

      Hai ca asta cu CV-urile mi-a placut enorm! Razvane, in ce lume traiesti? am intervievat mii cu CV-uri beton care erau habarnisti. Ce-mi plac mie astia care vor sa fie ei in fata doar pentru ca au fost premianti/bursieri. La partea practica insa, mai greu.

  • Vicenzo spune:

    Uite ca te completez. Pentru gasca de inapti spirtual, financiar si intelectual din Piata Universitatii va urez o mare pula in cur.

    Asa de mare cum v-am urat si cand scriam despre contractele EADS ale lui Nastase. SI N-ATI FACUT NIMIC!

    La fel de mare precum dulaul zemos si vanos pe care vi-l bagam in suflet cand filmam episcopul de Giurgiu care are o vila de 70.000 de lei construita din donatii si trecuta in acte drept manastire (cu tot cu pauni, caprioare si 5 masini de lux si 3 calugarite). SI N-ATI FACUT NIMIC!

    La fel de mare precum pulalaul pe care vi-l futeam in gat cand scriam despre digurile construite pe hartie in toata Moldova, din banii nostri, de un fost ministru iliescian la agricultura. SI N-ATI FACUT NIMIC!

    Unde erati cand s-a umplut tara de stafide rectale cu diploma?

    Unde erati cand a venit FMI-ul? Si asa mai departe..

    Va doresc sa creasca prostia in voi pana crapati. Si sa crapati dracu repede sa nu va mai vad. Frati romani mocirlosi si prosti. Fiecare pentru el, asta mi-ati dovedit cu totii de cand m-am nascut. Asa ca sugeti pula PAIATZELE UNIVERSITATII!

    P.S. O sa ies si eu in Piata Universitatii cand se va trage cu gloante si vor curge solutiile. Pana atunci, cand mai trec pe-acolo o sa dau cu petarde la gioalele jandarmilor si va pozez dintii aliniati la borduri.

    • Radu Post author spune:

      imi place tipul asta. daca as avea o sora l-as lasa sa o futa pe sora-mea.

      • Vicenzo spune:

        Era sa rosesc..iar eu i-as lasa pe cei de la universitate sa suga placenta de la cacat.

  • CharlieSheen spune:

    Despre Traian Basescu se poate zice orice, dar nu ca e prost sau lipsit de umor. Recunosc ca mi-a placut personajul Basescu si inca mai am simpatie pentru el.
    Nu am iesit in strada, da’ totusi cred ca orice om normal se poate razgandi intr-o anumita masura si-i chiar obligat sa o faca. Sa nu-mi spui ca tu ii crezi destepti pe oamenii cu idei fixe. Da, uneori e util sa gandesti de doua ori.
    Altfel, la alegeri anticipate singurele pregatite ar fi PDL-ul, USL-ul si Diaconescu.

    • CharlieSheen spune:

      In sensul ca populismul si obsesia anti-moguli puteau fi doar tehnici de manipulare a maselor, sa-l fi votat pentru ce promitea ar fi ca si cum te-as vota pe tine fiindca tu zici ca ai baga cutitu’ in diferite categorii ale populatiei. Multi din cei care l-am votat la un moment dat am facut-o pur si simplu din simpatie pentru troll: e inteligent, haios (chiar daca stil din topor, uneori) si are aerul ala de direct-la-tinta.

      Speram ca inteligenta il va opri din chestii prin care sa-si taie craca de sub picioare si sa faca ceva mai ok pentru el insusi si implicit pentru tara. Nu s-a intamplat fiindca e si teribil de orgolios. Asta e, a fost o alegere proasta (desi parea raul cel mai mic).

  • Cristian spune:

    Nu aveti soluti ?
    NU exista soluti atata timp cat Voiculescu cu Vantu conduc o importanta parte din mass media, doi oameni care au o partitura comuna politica, alaturi de Dinu Patriciu si Ion Niculae, care fac parte din aceasi gasca toti fiind participanti implicati in campaniile electorale ale PSD de pana acum cu sume de milioane de euro, tot ce spun se poate verifica pe net, sunt informatii care exista in diverse arhive sau blog-uri.
    Daca vreti schimbarea…
    Atunci trebuie daramati acestia, pentru ca ei sunt cei care dicteaza politici si economii, ei sunt cei din spate, care in functie de propriile interese dupa 90 au creat o constitutie, doar pentru interesele lor exemple : „Marea Privatizare” momentul instoric in care si-au impartit intre ei tot ce a lasat dupa revolutie Romania.
    Averile lor declarate insumeaza azi cateva miliarde de euro…puteti verifica in revista Forbes si sa inmultit cu 3 ca sa realizati cam cati bani au facut acesti oameni de pe urma dumneavoastra.

    • Radu Post author spune:

      solutii, analfabetule. n-ai dreptul la opinie daca nu stii gramatica de clasa a 2-a. mars la cacat.

    • Cosmin spune:

      Bai ce ma distrati voi astia care o tineti langa cu mogulii. Ok, hai s-o luam sistematic. Populatia Romaniei isi duce traiul in mediul rural in proportie de 44%. Iar la sat, dragii mei, politica si votul in general se face cu sacosa si autobuzul. Nu-mi spune tu mie ca nea Ghita dupa ce duce vaca pe camp se duce repede acasa ca nu cumva sa-l piarda pe Gadea de pe sticla. In Romania, fraza „alegerile au fost fraudate” este sinonima cu „soarele a rasarit”.
      Si asta pentru ca intelectualii noi astia care estem, ne dam pe net si stim ce mama dracu inseamna referendum sau anticipate, ne dam prea loviti in aripa, ne plangem de maniPULAre si sictir electoral, iar votul poate sa se duca pe apa sambetei, ca oricum „nu conteaza, frate”.
      Lasa-i tu pe Voiculescu, Vantu si altii sa-si faca treaba lor murdara, curata, cum o fi, si du-te la vot. Indiferent cat de inutil ti se pare. Voteaza cu Partidul Blondelor cu Pizda Smochinita, doar voteaza in pastele ma-sii.
      Si Radu, poate intr-adevar acum macanitul asta din strada e cel putin amuzant, avand in vedere ca se scandalizeaza lumea mult, muuuuuuult prea tarziu, DAR mai bine mai tarziu decat niciodata, pararea mea. Ca parca m-am saturat sa respect proverbul cu „capul plecat” (scuze de cacofonie).

      • Cristian spune:

        Am fost tot timpu la vot;) Pe langa ideea asta, subliniez ca nu ai fost atent la un comment mai sus care lam dat, despre ce se intampla defapt cu revolta asta. E vorba de multi bani la mijloc.

  • macs spune:

    bai deci daca pleaca basescu si vine strutocamila asta de alianta a comunistilor si liberalilor la putere o sa fie vai si amar. cand a fost psd-ul la putere a furat de a rupt dar nu s-a vazut chiar asa bine in frigiderul ionului de rand ca era de furat frate, atatea fabrici de privatizat, vapoare, IAS-uri, sere, abatoare etc. dar acum s-a terminat de privatizat si sa vezi ce ii arde pe fraieri ca o sa fure efectiv de la ei din buzunar.
    la arhi pe blog daca indraznesti sa spui ca nu are cine sa vina in locul astora de la PDL iti iei ban pe viata ca cica e o prostie, ca suntem 20 de milioane si ca are cine sa vina. de parca pot sa vin eu cu radu alexandru, cu inca 2-3 fosti colegi de facultate si sa facem guvernul; romanii trebuie sa inteleaga: ori PDL ori USL. nu e cale de mijloc.

  • macs spune:

    ma amuza ca sunt multi care se dau de ceasul mortii ca de ce nu iese basescu cu o declaratie. pai de ce sa iasa? hai sa o luam logic: au protestat pana acum maxim 20.000 de unici, da? buuuun. pai pe asta l-au votat 5 milioane si ceva de fraieri, cum sa iasa el pentru o mana de oameni sa vorbeasca. nu e logic, ar fi chiar fraier sa le dea apa la moara.
    mai e si exemplul ungarie. au fost proteste ale opozitiei, au strans aia cu chiu cu vai 70 de mii de oameni, mama, gata sa pice guvernul orban. a stat asta putin a anuntat si el un miting si au venit 100 de mii de oameni. concluzia sa o traga astia ce nu sunt orbiti de ura pentru basescu.

  • abc spune:

    Nu ai cum sa stii dinainte daca vei fi facut ceva sau doar vei fi incercat sa faci ceva. O sa vedem, vorba ta, in 2014 daca incercatul va da roade sau nu. Pana atunci, e bine ca au incercat.

  • sugeti spune:

    are sens ba sa fie dati jos si pusi ceilalti, chiar daca ceilalti sint la fel de infecti. are sens pentru ca se creeaza un precedent, pentru prima oara niste carnati nu-si termina mandatul. o presiune suplimentara pentru urmatorii sa miste cat de cat ceva.

    • jos_cenzura spune:

      da, dar creeaza si un interes pentru ca cei azvarliti de la putere in opozitie sa saboteze cat mai mult progresul tarii, ca sa iasa lumea in strada sa-i dea jos pe aia de la putere; si tot asa

      • sugeti spune:

        opozitia e mereu in minoritate, deci nu poate bloca in parlament mai nimic. singurul instrument la indemana e contestatia la ccr, si asta doar daca legile sint formulate ambiguu de niste ratati sau contravin constitutiei pe fond. poate la asta te refereai cu sabotajul. pare infim. nu cred ca ai dreptate.

  • zugravu` spune:

    Mie mi se pare bizar ca marea majoritate a pancartelor sunt printate cam cu acelasi font si pe A3!! cati dintre voi aveti imprimanta A3 acasa?
    Ma mai uitam la fetzele celor de sub pancarte…no way ar fi putut sa cace cu creierul lor lins ce scrie pe hartia de deasupra capului lor.
    Era unu cu o cruce pe acolo….omu` parea ca e proaspat iesit din birt din Cocarlati…cu ajutor social de 300 lei ras pe vodca…o cruce d-aia costa peste 400lei…de unde au scos pensionarii aia cu pensii de 500lei atatia bani?
    Deci cred ca s-au basicar real unii ca la luat Baselu la pula pe arafat si au iesit 2 zile in piata apoi USELEU a adus basculante de suburbani sa urle in continuare.

  • DanC spune:

    In sfarsit avem o radiografie buna a multimii si a fiorurilor care o framanta! Totusi Radu, cu toata intuitia lui fina, a ratat militarul cvasi-dezertor care,in uniforma fiind, isi serveste poporul la miting, apoi la Antena 3 si vrea sa fie erou martir. Acest specimen a aparut dupa publicarea acestui articol.

  • Daniela spune:

    Intre un mic si o bere, ma gandesc (va vine sa credeti?!) ca este evident ca Basescu ramane la putere pana la sfarsitul mandatului. Va trebui sa mai treaca jumatate de secol pentru ca tara sa fie reprezentata de cineva caruia sa ii pese. Eu cred ca, de fapt, numai presa este la putere. Zugravule, zugravule…

  • Daniela spune:

    Separe ca traim intr-un sistem in care oricine vrea sa ajunga la putere trebuie sa faca multe compromisuri. Ce vorbesc eu? Presedintele nostru este un om vandut; un om care a acceptat sa fie o marioneta. Ar fi trebuit ca, dupa primul mandat, sa isi doreasca sa fie cu adevarat Presedinte. Pacat!8 ani irositi pentru popor si pentru el. Nu a avut nicio perspectiva pentru ca nu e in stare. A fost condus de altii si atat. De niste oameni care au avut interese in diferite domenii. Mie asta imi transmite omul asta.

  • Daniela spune:

    Si tu esti un deformator! Cum dracu sa votezi pe facebook si sa se ia in calcul like-urile de pe facebook? Ati innebunit? Lumea trebuie sa cunoasa legea si orice reforma inainte de a o vota. BAAAAAA, treziti-va dracului! Lasati facebook-ul! Ce treaba are facebookul? Nu trebuie sa voteze tot cetateanul, chiar si ala din Cocarlati?

  • Daniela spune:

    Treceti ma in Constitutie sa se ia in calcul like-urile de pe facebook! Ba nu, nu mai treceti ca si asa toata lumea incalca constitutia si tot degeaba ati fost la facultate. Si toate mailurile sunt sparte. Asta nu e democratie. De asta imi este mie scarba de ziua de maine.

    • cristi spune:

      De la mahmureala o sa-ti fie scarba maine. Mai ales dimineata.

    • Radu Post author spune:

      tu nu intelegi sarcasmu,nu ?

      • nu`i.treaba.ta spune:

        tu chiar stai si citesti toate commenturile? sau doar alea care iti fac cu ochiu`?

    • gogupintenogu spune:

      cam suge pula adina asta?nu-i asa?

      • Printesa cu virtuti spune:

        Da si o fac chiar foarte bine. Numai oamenilor cu bani, insa.

  • Cutezatorul spune:

    Simpatic articolul. Am ras. In calitate de hipster somer, absolvent de SNSPA, care comenteaza pe Facebook despre manifestatii, va salut fara sa va port pica si fug pe 9gag! Fara misto.

  • Soare spune:

    Pai bun si pentru ca n-avem cu cine sa-l inlocuim pe basescu trebuie sa-l mai tinem 1000 de ani de acum incolo? Schimbarea lui e un gest cat se poate de sanitar, e ca si cu gunoiul, il arunci din cand in cand si te speli si pe maini chiar daca oricum a doua zis te murdaresti din nou. Basescu trebuia votat sa plece Nastase, la fel ca si acum.

  • Daisy Cunnt spune:

    Muie, ba.

    XOXO

  • je spune:

    Domnilor! De 3 ori am votat in viata mea cat ma tinut stampipla , ca na , si ala e vot!!! nu stiu politica, nu ma bag in politica, dar e dreptul meu si poate o sa am cu cine vota DOAR O SINGURA DATA o sa existe o „institutie ” care o sa monitorizeze absolut tot ceea ce se discuta in guvern, acolo se decid „chestii” pt. popor….sa se faca o televiziune care sa tramsmita in direct ce se intampla in guvern. poate asa o sa se stie supravegheati si nu vor mai fura!!! respect pentru cei din strada ca au staruinta dar sa vina cu o solutie!!!!

  • andrei spune:

    ba daca numai astea 7 chestii le-ai vazut, te-ai uitat unde nu trebuie, cum ar fi pe facebook. trebuia sa te duci in piata, poate mai vedeai si altele.

    • Radu Post author spune:

      te hazardezi la presupuneri deducand ca n-am fost in piata. sau ca n-am futut-o pe ma-ta.

  • andrei spune:

    injuri aiurea. nu am zis-o ca pe un repros, fiecare e liber sa iasa sau nu. si daca ai fost, ai scuzele mele. insa mesajul tau mi s-a parut de cacat. e ceva de genul…”stiu ca suntem cu fata-n rahat. da ce rost are sa incercam sa ne ridicam daca exista riscu sa luam izba din nou si sa dam iar cu mecla in alt rahat, poate mai mirositor?” daca o sa fie asa, o sa iesim din nou. si din nou, pana va fi altfel. nu sunt desprins de realitate, o sa dureze mult pana o sa se schimbe ceva, dar revolta oamenilor e o stare sanatoasa. atitudinea asta de supunere in fata destinului implacabil ca ciobanu din miorita e de cacat – „daca l-am votat pe base…pana la moarte cu el”. nu-i chiar asa, de aia e democratie, ca sa iasa Gigi-n strada si sa strige „iesi afara javra ordinara” cand are el chef si cand s-a saturat de marlanu aflat la putere. e un prim pas. dupa aia, s-ar putea sa fie mai bine, mai rau sau la fel, dupa cum ziceai. si daca o sa fie rau, o sa iasa iar Gigi in strada. iar faza cu legalizati marijuana e vrajeala, doar stii ca au fost alungati de acolo de multime. si da, fiecare are alte revendincari, pentru ca pe fiecare l-a pocnit in mod diferit situatia prezenta. ar fi fost culmea ca toti sa aiba aceleasi pancarte. oricum, mesajul era acelasi: jos basescu.

    • Stere spune:

      Tipic omului inapt sa dea vina pe altii pentru incapabilitatile si nereusitele lui: pe sef, pe primar, pe presedinte, pe Dumnezeu ca nu i-a ajutat in viata.

      Daca democratia inseamna sa decida prostimea si pentru aia 10% mai rasariti dintr-o societate, atunci prefer dictatura.

      Si pentru demonstranti, cre’ca a mai zis-o cineva pe-aici: la munca in pula mea, nu la intins mana.

      • andrei spune:

        eu nu dau vina pe ei pentru incapacitatea mea, ci pentru a lor. sau poate pe capacitatea lor – de a fura, de a minti, de a manipula, de a ne jigni si toate astea si pe un fond de mistocareala generala. eu de bine de rau nu am de ce sa ma plang, ca am ce baga in mine. da nu e vorba numai de asta. e faza ca atunci cand iesi putin in vest iti vine sa-ti dai cu pumnu-n coaie ca avem o tara capabila si bogata condusa de bishnitzari. nu cred in pdl, usl, plm, wtf si in nici un alt partid cu sanse reale in caz de alegeri. toti vor sa fure. si da, sunt de acord cu tine, e prea multa prostime cu drept de vot. de aceea prefer monarhia, nu dictatura. si nu pe ”the dude duda” cum scrie tipu de mai sus, ca ala oricum ar avea un rol nesemnificativ in ecuatie, ci pe regele Mihai, ca el e regele. ca la asta nu te poti duce cu ”auzi nea mihai facem si noi o smenozeala? turnam niste asfalt de-aici pana la pocreaca 1 miliard de euro fifti fifti. va las sa-mi bulaniti sotia ;)”. nu m-am uitat prea mult la the lord of the rings, m-am uitat la jucatu de-a republica timp de 20 de ani, la rocada partidelor si a culorilor timp de 20 de ani si m-am uitat si la tari precum anglia, suedia, olanda sau spania. acu o sa vina prostii si o sa zica ca sunt multe republici care o duc foarte bine. nu ma intereseaza. vreau o schimbare ca la noi nu merge asa cum merge la ei si asta se vede. si stiu ca atata timp cat tara a fost condusa de regi, a fost un stat puternic, respectat si curat (in ce sens vrei). chiar si pe vremea lui carol al-2-lea. nu mai intru acu in argumente ce tin de traditie si istorie. si la o adica daca nu o sa mearga ii dam jos si il punem inapoi pe baselu. da pentru mine e clar ca treaba asta cu republica si tanti veta analfabeta care voteaza pe o galeata si o sticla de ulei nu merge. poate intr-o lume utopica in care tot romanu ar avea o educatie politica minima si ar sti ce-i bine pentru viitorul lui atunci as prefera republica. da la halul in care suntem nu. da oricum ma cac pe mine degeaba, ca o sa plece pdl-u, o sa vina usl-u si o sa fie acelasi cacat. aceeasi tara, alti hoti. si multa mistocareala ca la asta ne pricepem.

  • gnomeo spune:

    8. Lozincile caligrafiate cu greseli gramaticale.

  • Petre Ushi spune:

    seria asta de comment-uri s-a transformat incet, incet, din cauza unor slugoi (unii, bietii, iobagi fara vrerea lor) intr-un suport de propaganda lejer bashita, chiar daca intr-un stadiu incipient.
    conspirationistii, sunteti cu muia. moguli si alte cacaturi… a zis-o unu’ mai devreme: e fiecare pentru el. si la EI, si la NOI. asta daca exista „ei” si „noi”, daca nu cumva ne deosebeste doar capacitatea de a fura, de a murdari, de a trage prin cur orice ar putea fi clasificat, conform valorilor clasice, drept bun sau frumos, sau, mai important, util.
    nu exista un sistem de furat pus la punct de catre cine stie ce organizatii absconse (!). pur si simplu neputinciosii aia de la putere si din opozitie se combina aleatoriu in functie de interese. de fapt, nu exista niciun fel de sistem decat pentru traitorul de rand, botanistul care a citit carti cu secrete si se crede initiat si retarzii de gen Arthur care si-a daramat casa ca vroia sa-si faca discoteca… sunt multi si au drept de vot.
    nu va mai cacati peste voi, coae, suntem toti in acelasi mehlem, unii dau din coate mai tare, altii nu. atat.
    basescu e exemplul clar de jartea penala, schizoid si parsiv cum e el, dar nu-i singur. pe asta l-a ajutat un context favorabil sa faca pula mare la noi.
    Noua nu-stiu-ce, moguli, revolutii… cu cine? de ce? sa ne spargem in basini c-am avut sange-n veoza si am urlat in frig cateva ore. la pula, dragilor.
    ia gandeste-te, prieteni, o secunda – o ardem intelectual pe diverse medii electronice la care un procent major dintre votanti nu au acces, ba ne si incingem cu „sa-i punem p-aia, sa facem nu stiu ce”. treziti-va, nu exista NOI din punctul asta de vedere. care NOI? cateva mii de autosuficienti care cred ca o pritoceala ieftina va determina disparitia unor metehne cu care ne-am nascut. cacat in prastie.

  • Harciog spune:

    Astia cu noua republica sa.mi suga pula. . .basistilor

  • domnul nimeni spune:

    1. RIP Emil Hossu
    2. Radule baga’ma si pe mine in seama cand ai chef , ce parere ai de Jurnalul Raului ?
    3. Inca o data muie eroica Dan Puric
    4. Ma pis pe „anarhistii” pizdii
    5. Imi aprind o tigare
    6. Muie politica
    7. Muie religie
    8. Atat !

  • Petre Ushi spune:

    eu nu cred ca exista vreun model politic (si social, evident) care sa fie perfect. comunismul si-a demonstrat inaplicabilitatea, la fel si capitalismul. daca e vreunul care se intreaba de ce, e complet idiot, mai ales ca motivele sunt evidente.
    ce e cel mai maro e ca FACTORUL UMAN a reusit sa cace orice model, altfel pana si feudalismul ar fi putut functiona, cu un pic de bun simt. sau mai mult bun simt, dar deviez de la subiect.
    pana cand nu vom realiza ca nu ne trebuie o masina mai puternica si cu mai multe beculete / buze sau cururi tunate etc., nu vom putea fi parte a vreunui sistem de organizare a societatii care sa si functioneze. NOI suntem parte din problema.
    astea nu-s basini de baba ostenita, sunt parti care constituie adevarul fiecaruia dintre noi. dar si asta ar trebui sa va fie evident, moronilor care militati pentru o schimbare de forma, iar nu de fond.
    ar trebui, pentru inceput, sa incetati sa aveti pareri si sa incepeti sa aveti regrete. sau bun simt. sau constiinta propriei existente.
    nu fac pe desteptul, astea-s concluziile la care am ajuns eu.
    ori realizati de ce suntem in cacat, de fapt, ori lasati-va de sportul asta. si marginiti-va la caterinca. macar ne hlizim.
    Radule, misto articol. poate le explici odata retarzilor de ce nu e buna ipocrizia. zic si io. creca poti.

    • andrei spune:

      da, suna frumos asta, daca eram iudeu pe vremea lui Iisus poate te si credeam. ca atunci na, trebuia sa stai sa privesti in interior ca daca priveai in afara iti luai cu sulita-n ficat de la romani si erai dat la tigri. normal ca fiecare din noi are anumite defecte, da asta n-are nici o treaba cu felul in care e condusa tara asta. si nu noi suntem problema, asta e mentalitate de sclav. atata timp cat nu ma identific cu hotii si analfabetii care ma conduc, si atata timp cat imi provoaca greata atitudinea lor condescendenta si golaneasca – „tu esti prea prost ca sa iti dai seama ca-ti vreau binele, taci si-nghite in timp ce te buzunaresc” – nu am cum sa fiu eu problema. problema e ca ei uita ca sunt acolo pentru ca noi am vrut sa fie si cum ajung acolo fiecare fura cat de mult poate. degeaba incerc sa ma transform eu, sa fac laba mai rar si sa il gasesc pe buddha ca sa vad lumea mai luminoasa, ca daca atunci cand traversez ma calca o curva cu multi bani pe trecere, pe ea o invita la tv ca sa zica cat a suferit la procesul pe care l-a cumparat, iar mie imi canta popa. si nu mi-a prea folosit cautarea perfectiunii interioare in cazul asta (si ar fi zeci de alte exemple). si chestia cu feudalismul si comunismul care ar fi functionat de fapt daca oamenii erau mai crestini decat sf petru e falsa. se stie ca sistemele de conducere au cunoscut o evolutie, si democratia (fie ea monarhie constitutionala, republica etc.) e chestia cea mai apropiata de „bine pentru fiecare” pe care au putut-o caca oamenii. si tocmai pentru ca e singura care nu ignora „factorul uman” (sau o face in cea mai mica masura comparativ cu restu), pentru ca daca-l ignori, pornesti de la o iluzie si clar o sa dai chix. si mai e o chestie, una e sa fii republica pentru ca asa a vrut boboru’, pentru ca s-a luptat pentru asta si pentru ca era pregatit pentru trecerea la un sistem nou, foarte dichisit si bine pus la punct (vezi Franta si Statele Unite) si alta e sa-ti fie bagata pe gat, cum a fost la noi, cu o constitutie copiata dupa cea a unor state cu care nu avem nici o tangenta si nici o asemanare. e o chestie de istorie, traditie si evolutie normala. in fine, deja ma lungesc prea mult si nu e locul aici. devine prea serios tot cacatu asta si e doar un blog de facut caterinca (si nu o zic cu vreo urma de ironie).

  • xyz spune:

    Hehe, nu stiu cati dintre aia vehementi au fost acolo si la referendum, dar am convingerea ca sigur au fost destui care i-au aplaudat cu frenezie, in ’90, pe mineri. Ei ‘au muncit si n-au gandit’, acum au ajuns niste fomisti, care au primit exact linistea (adica dreptul sa fie jefuiti fara sa aibe habar) pe care si-o doreau atunci.

  • Coroner spune:

    Eu oricum votez cu Dan Diaconescu din curiozitatea perversa de a vedea ce se intampla.Plus ca daca iasa asta,distractia va fi maxima :-))) oricum suntem fuct…lasa sa mai fure si altii mai noi :-)))

    • spune:

      Pot să-ţi fut o palmă? :(

    • Radu Post author spune:

      ia pisa-te in priza, de curiozitate sa vezi ce iese.

  • NY spune:

    s-a terminat cu protestele…base crede ca a scapat

  • Nora spune:

    Baţi câmpii când spui că ar ajunge Duda rege. Regele Mihai a abolit legea salică acum vreo 4 ani. Motiv pentru care popii s-au supărat fleaşcă. Moştenitoarea tronului este Principesa Margareta. Duda n-ar fi rege, ci principe consort.

    • Radu Post author spune:

      da ma, si margareta e o floare.

  • Victor spune:

    Mie protestele astea mi se par FAKE, toata lumea urla altceva si sa nu imi explice nimeni ca vine cineva din Satu Mare sa stea in frig in Bucuresti sa urle. Protestatarii nu sunt poporul roman asa ca nici nu are rost sa ne mai uitam la ei, FAKE 100%

  • cicatrice spune:

    Sunteti sclavi cu totii habar n-aveti de vietile voastre. Sclav ala care vrea sa voteze, cu oricine ar vota, sclav ala care iese in strada sa protesteze. Singurul care nu e sclav e ala care ia bolovanul si e gata sa ii sparga capul jandarmului ca sa treaca de el si apoi sa sparga alte capete. Sunteti niste sclavi. De aia o sa va futa in cur toti care vor fi de acum incolo cum v-au futut si pana acum. Dar o sa puna jandarmii la inaintare sa va futa, ca ei stiu bine ca sunteti niste sclavi si n-o sa ripostati niciodata. Sclavi v-ati nascut sclavi o sa muriti.

  • Heeei spune:

    Da, e clar, îl vrei președinte pe Dan Diaconescu, să te conducă unu’ știrb.

  • Oglinda de Vest spune:

    te admir pentru modul tau de a scrie, combini intr-o nota aproape perfecta atat limbajul formal cat si pe cel informal atunci cand trebuie, tot respectul meu (guvernarea in loc de guverarea)

  • djay spune:

    Ba mult mai scrieti ,baga-va-s degetele alea in priza, mult si defapt nu spuneti nimic, wankers! citesc numai randurile mici ,sunt mai smart , respect mr. Radu.

  • edith spune:

    ma pregateam sa dau like la blogul tau, pana cand am ajuns la faza cu „clasicii terminati cu rosia montana”..asa ca , cu tot respectul, esti un Imbecil!, te chinui sa scrii acid, ironic si sa te bati cu p88a de tot, ca doar e cool. ei bine, clasicii terminati cu rosia m0ontana de care te-ai saturat, exista in continuare, pentru ca e o prolema care exista in CONTINUARE. nu e o moda, unde protestezi de 2-3 ori, faci un festival cu bere si gata, trecem la urmatoarea chestie pentru care protestam. imi pare rau ca universul se satura de niste terminati care apara o chestie..zic eu IMPORTANTA, si o apara cu perseverenta, poate universul ar trebui sa dea volumul mai tare la tivi si manele si sa rumege niste seminte. esti un bou, nu credeam ca ma pot enerva asa de tare . 90% e furie, 10% are pregnancy hormons. si nu, nu sunt o broscuta mica, cu gura mare..am fost la proteste, cu burta inainte si pe un frig crancen. aaa…si of course, sunt o terminata de care s-a saturat universul. asshole!
    pi.es: nu ma satur daca nu aprobi commentul, oricum ti se adreseaza direct si personal

    • Cristi spune:

      „clasiocii cu RM exista…”nu credeam ca ma pot enerva”etc…decat sa strigi ca proasta la Universitate, mai bine te-ai documenta mai temeinic cu Rosia Montana. Ca si in alte situatii, galagia cea mai mare o fac niste idioti care nici macar nu stiu unse se afla pe harta RM. Poate daca nu as fi vazut cu ochii mei acolo in ce hal exploatasera stiintific comunistii in trecut RM” poate as fi fost si eu acum partizanul unei cauze pe care de fapt nu as cunoaste-o. Mai citeste si mai asculta si altceva decat iti varsa pe gat Antena jigodiilor securiste. Apoi n-ai decat sa iti dai si tu cu parerea!

  • edith spune:

    ohhhh…sunt convinsa ca ti-ar fi facut o placere sadica sa ma consideri o proasta de la universitate care isi formeaza parerile pe antena3..sau de ce nu..OTV…unfortunatelly for you, stiu foarte bine ce inseamna rosia montana, am fost de vro 8 ori acolo, am tinut in mana si EIA comandata de RMGC ( si m-am crucit), am fost la workshopuri si conferinte pe tema asta, am fost in strada ani la rand petru asta..cu alte cuvinte, da, sunt o casica terminata care lupta pentru ceva in cunostinta de cauza, si nu pentru ca e cool. nu te mai considera Kant al starii sociale si nu ai emite atatea pareri si jigniri gratuite doar pentru ca ai impresia ca detii adevarul absolut. daca nu te intereseaza un subiect, nu-l jigni pe cel ce e interesat de el si care lupta pentru o cauza de care vad ca ti se falfaie. poate strig mai tare pentru ca eu protestez in Unirii-Cluj..care e o idee mai aproape de RM decat Bucurestiul..asa ca poate ma doare mai mult ce groapa de deseuri o sa am la cateva 10 de km de casa. atat am mai avut de zis.

    • Cristi spune:

      OK hai sa fiu macar eu civilizat:1/faptul ca te agiti in Cluj, adica mai aproape de RM nu este relevant 2/faptul ca il faci pe autorul articolului „imbecil” si „bou” este insa relevant pentru nivelul educatiei tale 3/nici faptul ca ai cascat gura la niste simpozioane pe aceasta tema, sau ca te-ai ingrozit de ce n-ai inteles iarasi nu este relevant 4/La RM am fost invitat in calitate de ziarist, motiv pentru care m-am documentat la TOATE SURSELE posibile 5/Pe acesta tema va apare in curand un articol semnat de subsemnatul. Vei avea atunci ocazia sa ma injuri si pe mine potrivit educatiei pe care o poti primi la mahalaua Clujului

  • edith spune:

    of. ai avut nevoie de atentia mamicii in copilarie, nu-i asa? si daca nu ai primit-o, o cauti in alta parte. cu toata stima, sunt mai mult decat convinsa si dispusa sa ne batem in diplome ca am mai multa educatie decat tine ( si din aia care conteaza)..dar nu e relevant, probabil o sa zici ca doar am semnat condica..wrong again, ma bat si in fisele de evaluari. asta 1.
    apoi, e cam tazriu sa ma servesti acum cu o portie de civilizatie dupa ce ai fost primul care ai jignit si acu te porti ca o mirata virgina dezvirginata. faptul ca folosesc cuvantul imbecil sau bou, nu ma face inculta, ci doar te plaseaza pe tine in sistemul meu de valori. daca doresti, pot folosi si cuvinte mai pompoase, insa asta nu vor schimba ceea ce reprezinti tu pentru mine. dar stai linistit, ata nu treuie sa te apese prea tare..adica cine naiba da un scuipat pe ce crede cineva din mahalaua numita cluj?…dar ups, o sa-ti pese pentru ca esti un narcisist egocentrist atat de mare incat pur si simplu nu suporti sa nu fi pupat in cur si ecunoscut drept detinatorul adevarului suprem.asta e 2
    apoi..nu am cascat gura ci am fost muuult mai implicata decat ai crede, nu am fost nici pisi pe tocuri in plimbare in rosia, nici cascatoare de urechi la simpozioane si nici ziarist de 2 bani, platit sa-mi fac o parere..sau nformat din toate sursele ”posibile”. frankly, i dont give a fuck ce o sa scrii despre Rosia pentru ca in toata aceasta polemica ai dovedit un singur lucru: sunt mai bunna decat tine. si stii de ce? ( not like u give a fuck..dar tot asa, de dragul de a ma face de kkt..) : pentru ca eu niciodata nu mi-as permite sa consider un „clasic terminat” pe cineva care ia atitudine si o sustine ( indiferent cum, indiferent pentru ce). pentru ca acel om demonstreaza ca mai are un suflu in el, ca mai are o vointa, un creier si nu face parte din turma in care incet incet se transforma societatea. si de data asta, indiferent ce mai postezi..chiar nu mai cntinui. insa, te compatimesc
    pi.es: cu cat folosesti mai multe notiuni de genul: galeti de tzatze, cul in testicul samd, cu atat esti mai kirobolant si smecher. pun pariu ca toate femeile de la oras ( nu mahala ca mine) se ating noaptea visand la pula ta. ba-bay!

    • Cristi spune:

      Apropos de inteligenta pe care ti-o asumi: tu imi raspunzi mie sau autorului articolului? Patima care te-a cuprins ti-a rapit si ultimul neuron? Pai cine a folosit cuvintele „galeti de tzatze, cul in testicul samd”? Eu sau autorul articolului in cauza? Un ultim sfat: daca tot nu te baga in seama niciun barbat, ia-ti un vibrator! Te poate ajuta si sa scapi de frig in piata!

    • Lay spune:

      Mai Edith nu esti tu aia care merge pe la simpozioane ca sa aduni in pungi fursecurile organizatorilor? Te stie tot Clujul amarato!!.

      • edith spune:

        hahahahah…pe cine am suparat asa tare ca incepeti cu comentarii gen libertatea si cancan? :))))))..patetic

        • gicacontra2 spune:

          nu sunt un postac profesionis. Ma amuza insa uneori sa citesc meciurile izbucnite intre unii-altii. Si uite asa am dat de tema „Edith vs.restul lumii” Cum intamplator sunt clujean, nu bag mana in foc ca ar fi o piscotara, dar proasta cu spume sigur este dupa cum scrie.

  • iobagul spune:

    Stau si ma oglindesc in ecranul monitorului la cat sunt altii de prosti si prin extensie la cat de ganditor si intelect je… pana si degetele imi merg mai destept pe tastatura cand scriu lucrurile astea ca asa e cu fotbalul si politica la roman – mijloace de a te simti mai inteligent!
    Retarzi nu is aia care preacurvesc politica ca fac matzu gros ca pariseru prin strainatatzuri… doar aia care se agita kibitand la cum pot fi de inteligenti/smecheri/bulangii unii politicieni! Si atunci creste inima in mine de mandrie ca-s mai prosti ca mine in mediocritate!
    Sa va fut in guritza voastra de inteligenti cum as face si in a mea daca as avea fizicu sau potenta necesare!
    Toate labarelile de mai sus le-am scris doar ca sa arunc si eu o dorinta: MAI SCRIE FRATE SI DE POPI/CATEDRALA SLOBOZIRII GEAMULUI/RELIGIE ca poate pe langa fotbal, politica, tzatze….

  • mihai spune:

    „protestele” au fost organizate de USL , actiunile au fost pregatite inca din 2011 dar se astepta momentul oportun (undeva mai aprope de alegerile locale)

    a fost de fapt o lovitura de stat esuata, o „revolutie” fatarnica

  • Mokele Mbembe spune:

    Guess what, Radu ? PDL-ul si Basescu au plecat si ne merge si mai rau.

Adaugă un comentariu