Băieţii cu pantaloni roşii

Nu înţeleg tipii cu pantaloni roşii. Am stat şi am analizat în capul meu complex problema pe toate părţile, şi tot nu văd o situaţie social acceptată în care un tip ar purta pantaloni roşii. Şi totuşi există. Mereu când vâd unu’ cu aşa ceva, îl întreb nişte chestii:

1. Vindeau şi la băieţi pantalonii ăia roşii sau a trebuit să mituieşti o boschetară cu un pachet de ţigări să-i cumpere pentru tine?

2.Nu a scuturat din cap dezamăgit băiatul de la casă, uităndu-se urât la tine când i-a băgat în pungă?

3.Veneau şi cu un dop anal asortat de aceeaşi culoare, sau producătorii presupun că îl cumperi separat?

4, Eşti orfan, nu? Pentru că nici un tată normal nu şi-ar lăsa fiul să iasă din casă cu pantaloni roşii fără să-l caftească bine.

Serios. Prietenii nu-şi lasă prietenii să poarte pantaloni roşii. E o datorie civică.

Deşi majoritatea tipilor cu pantaloni roşii au prieteni cu minim eşărfuţă. Şi iarăşi e o chestie pe care nu o înţeleg. Am văzut în ultimul timp multe grupuleţe de-ăstea de prieteni care-s foarte foarte atingăcioşi unul cu altul. Adică se cuprind de mijloc când vorbesc şi-şi pun mâna pe zona lombară când merg în şir pe o scară, ca să simtă ăla din faţă că nu s-a pierdut de cel din spate şi să se alarmeze.

Şi toate instinctele mele îmi zic că ăştia sunt curişti. Dar îi văd în grupuri mixte şi intuiţia îmi zice că sunt doar nişte heterosexuali foarte ciudaţi, şi aşa sunt ei. Aşa se poartă acuma, să fii atingăcios cu prietenii tăi de sex masculin şi foarte efeminat. Că testosteronul e ceva ţărănos sau gen. Şi, fiind masculi beta, au nevoie de o coeziune mai puternică în cadrul grupului de masculi. Că nu-s destul de coioşi să se descurce singuri. Au nevoie să fie atinşi prietenos de alţi masculi, ca să se simtă protejaţi de ei.

Pe vremea mea, dacă mergeam într-o direcţie cu un amic şi la un moment dat ne încurcam direcţiile şi, din greşeală, din mers, ne loveam mâinile, păi nu mai vorbeam vreo 2-3 săptămâni de jenă.

Mă rog, poate exageram şi noi. Dar tot cred că masculii care nu şi-o trag la căcău nu ar trebui să atingă alţi masculi decât dacă fac ceva eroic, ca o piramidă umană să-i dea un pumn în ochi la un ciclop de 10 metri sau ceva. În nici un caz să se aplece să-i spună unuia ceva la ureche, şi să-şi sprijine mâna de mijlocul lui în timp ce o face.

Poate oi fi io în continuare un ţăran încuiat la minte, da’ am impresia că băieţii ăştia vor să şi-o suflece reciproc.

Şi, ca dârlău, dacă te strecori printr-un bar plin, ştiu că e fain să le îndepărtezi pe gagici din drumul tău punându-le mâna la 5 centimetri deasupra curului şi împingându-le uşor. Că se sperie ca nălucile, fiind cu destulă conotaţie sexuală încât să simtă tensiunea, dar nu cu destulă încât să se simtă realmente agresate.

Da’ daca vrei să treci pe lângă mine şi îţi sunt în drum, îmi pui mâna pe umăr, cetăţene, şi mă dau. Dacă pui mâna mai jos, deduc că nu vezi bine şi necesiţi un pumn în ochi pentru îndreptatul retinei.

 

Update: Cred ca oamenii cu pantaloni rosii asculta Bon Iver. Sa ma fut singur in diagonala daca nu e cea mai pretentioasa si lipsita de substanta hipstereala basita de la „the killers” incoace.

***

Comentarii (86)

  • lfcalex spune:

    Si cu pantaloni scurti rosii e nasol? :))

    • Radu Post author spune:

      pantalonii scurti ruleaza atat de tare incat nu se supun regulilor

  • adi spune:

    e rentabil sa fabrici/vinzi pantaloni rosii?
    la toate speciile din natura masculii cand se intalnesc se caftesc.unii mai vaneaza impreuna

  • l1nk spune:

    Posted by Radu at 7:00 am? E 6:40 am cois.

    • Radu Post author spune:

      eu nu cred in ora de iarna.

      • Shark spune:

        Si nici ora de iarna in tine!

  • supereroul spune:

    Pantalonii rosii ca pantalonii rosii, dar sa vezi mascul cu tricou cu decolteu si cu un smoc de pseudo masculinitate ce le-a ramas pe piept.. deja se trece de la ‘poate ma ard in cur’ la ‘vreau sa ma ardeti in cur’

    • Alin spune:

      te oftici ca n ai par pe piept si asa pari o fetita de 12 ani care incearca sa o arda ofensant.

      • shotaie spune:

        eu cred ca ai pantaloni rosii

        • Alin spune:

          am niste pete ramase de la maica ta

          • chiombi spune:

            cand ti-a bagat piciorul de masa in cur?

  • fane de la sifoane spune:

    urasc chestia aia cand se intalnesc 2 barbati dupa mult timp si se pupa.De ce mortii matii sa te pupi cu un barbat?care e logica?daca citeste Botezatu chestia asta singur mi-ar oferi niste explicatii de poponar violat de niste aborigeni betzi pula

  • andrea spune:

    Problema ii ca romanii is urati, toate stau ca pula pe ei. Efeminatii arata mai bine ca restu’ ghiorlailor pentru un segment de varsta, desigur. Ala de 11-30. Am fost invatata ca ce se intampla dupa 30 cu o femeie e irelevant. Desigur ca peste un deceniu voi crede altfel si ma voi pisa cu bolta rafinament peste tot si voi avea dume de alea „de stiam ce stiu amu’ si la 20 de ani… tot un cacat era, ca amu’ arat mai bine ca am bani de operatii si tzoale scumpe”. Iar daca n-am, voi minti pe forumuri ca am si tot o sa ma simt bine cu mine.

    Na, eram la pantaloni rosii. Cert e ca mai bine niste pantaloni rosii decat o camasa rosie, nu vrem sa chelner too much.

  • Octavian spune:

    „Sa ma fut singur in diagonala” ~= „Fuck me sideways” Excelenta traducere.

    • Reality Check spune:

      Mi-ai stricat seara cu poza aia! Cat de retardat sa fii sa te imbraci in halul ala???

    • chiombi spune:

      aaaah, pantaloni cu cacat la cur, calitate inalta

    • rozy spune:

      mai bine lesbi decat cu asa o creatura :|

  • maledepecher spune:

    Am 12 ani si ce pula mea e aia Bon Iver?

    • zet spune:

      Am 12 ani cumulat de futut femei, nu ţi-ar fi ruşine, mucosule, de când muştiucu-ţi se numeşte pulă? Pedofilule! Asta dacă nu eşti şi tu vreun şmecher care fute la vreo profă milfuţă.

  • jos_cenzura spune:

    nu stiu, cred ca pantalonii rosii sunt o cocalarie (cf. Cristi Borcea), care este cam opusul hipstarelii (cel putin vestimentar)… hipsterii din cate stiu se abtin de la culori prea „tipatoare”

  • portocalu spune:

    atingaciosi hih. acuma stiu cum se numesc.de cateva ori am fost si eu atingacios dinasta..dar trebuia sa trec de unii 2pe2 ,am atins usor pe umar ca sa se dea la o parte,nu puteam sa fiu de la sat ca luam bataie.Nu am observat sa se uite urat la mine..oare le’a placut sau ce?

  • ILUZIA spune:

    pantalonii rosii au rolul de a semnaliza de la o distanta considerabila bmasculii cu aplecari ghei reprimate. Exista posibilitatea ca el sa fie la inceput si sa arate oarecum normal si e posibil ca vreo gagica sa piarda ceva timp cu el pana isi da seama. ca sa evitam situatia si sa eficientizam timpul ei poarta pantaloni rosii .

  • tenie2k spune:

    Ba, sunt de toata jena astia cu pantalonii rosi, unde-s cocalarii agresivi cand ai nevoie de ei, oh! wait.. defapt ei sunt, dar s-au camuflat

  • tot eu spune:

    :)) cu riscul de a ma repeta super tare!!! mereu intru aici cand vreau sa recitesc in romana ceva amuzant de pe enciclopedia dramatica sau de alte site-uri!! continuati tot asa!

  • andrei spune:

    pantalonii rosii ca pantalonii rosii…dar tricourile roz ? si plm…tricourile roz…pe oameni care nu-ti par poponari..cel mai dubios lucru

    • Radu spune:

      dar vesto-puloverele alea gay de lana cu nasturi mari le bat pe toate

  • Batranu spune:

    sa nu se cunoasca cand nu le face fata absorbantu’!

  • Fantomia de la cinemateca spune:

    Buna seara si bine v-am gasit dragii mei!

    Am o problema si ma gandeam ca ma puteti ajuta cu cateva vorbe bune, ceva sfaturi etc. Am un prieten cu care ma vad de ceva vreme. Imi place de el (he’s cool). Numai ca am sesizat tot felul de semne.
    Cele mai ingrijoratoare sunt 1. faptul ca are o pereche de pantaloni rosii (mi-a zis ca i-a facut cadou mama lui – i-a cumparat de la Bruxelles, si a mentionat ca lui nu-i plac dar ii poarta anshaaa, pentru ca sunt de la maica-sa); 2. asculta deseori si mi se pare ca ii place la modul fanatic Bon Iver, ba chiar si cand ne-o tragem ascultam Bon Iver (mentionez ca mie nu imi place in mod particular, dar nici nu ma deranjeaza, in afara de melodia asta, care e chiar foarte smechera, si care va recomand sa va placa si voua http://www.youtube.com/watch?v=k-BZ0D92mtU ) 3. ar mai si faptul ca la Interested in (pe facebook) are trecut Men and women (eu m-am gandit ca e asa, la modul ironic, gen e interesat de toata rasa umana, both men and women, dar cu toate astea m-a si pus putin pe ganduri).
    Astea fiind zise, voi ce credeti? E ghei? Va multumesc anticipat! Pupiceiiii

    • pizdadecauciucvulcanizat spune:

      Not sure if really stupid or just plain capitain obvious.

    • Amanda Lepore spune:

      multi oameni au „interested in men and women” pt ca pun „looking for friendship” …:)

      • Fantomia de la cinemateca spune:

        asta n-are „looking for friendship”, pentru ca are la relationship status Married to his brother

  • abc spune:

    foarte smecher articolul. am ras. dar eu cred ca pot sa iti zic ceva ca sa stai linistit. dupa parerea mea, o fata cu coloana verticala nu s-ar uita la un tip efeminat.

    • 839839 spune:

      >o fata cu coloana verticala nu s-ar uita la un tip efeminat.
      >coloana verticala
      >verticala
      wut

      • Radu Post author spune:

        voia sa spuna colon vertebral

  • Gabitza spune:

    Intotdeauna m-am intrebat cum pot niste femei intregi la minte sa fie cu unii care isi dau forma la sprancene si se epileaza peste tot…

    • comeon spune:

      mai degraba ai avea o monospranceana?

      • Gabitza spune:

        Da, decat sprancene cu forma arcuite, pensate la lupa, mai bine o monospranceana. E mai masculin, chiar daca nu e frumos…

  • Mitel spune:

    The homolust is strong with you, red-pants (?)guy(?)

  • Emil Boc spune:

    Filmare in curu gol cu mine la emisiunea lu capatos ,vreti sa ma vedeti dragilor ? Nu veti fi dezamagiti ,sunt foarte sexi :)

  • Ralph spune:

    The more men wear red pants, the jollier the world will be.

  • Mirel spune:

    Radu, eu port pantaloni rosii, poti sa-mi sugi pula. In timp ce tu faci instante in World of Warcraft, eu imi desfac slitu la pantalonii mei rosii ca sa fut o pizda, subliniez pizda. Si nu, nu ma ating cu prietenii mei, doar cand suntem beti pula si e cacacios drumu spre casa. In rest, da, poti sa-mi sugi pula.

    • Radu Post author spune:

      pai normal ca porti pantaloni rosii. te cheama mirel,mpula mea, nume mai de homalau nu exista.

      • ade spune:

        :)))))) numele lui si pantalonii rosii se potrivesc de minune

      • Mirel spune:

        De fapt, ma cheama tot Radu, dar am zis s-o ard incognito, nu stii cum e cu hacarii pe net.

    • ILUZIA spune:

      prin „drumul spre casa cacacios” intelegem ca sunteti beti si va atingeti cu pula-n caca unul pe altul?

    • Pandele spune:

      Mirel, iti dedic un cantec:

      Eu sunt Capatooos
      Te astept aiiici
      Sa ne futem in cur, in nas
      Si sa privim la gagiiiici
      Hai, vino, te rooog,
      Pula sa ti-o sooorb
      Da’ ia-ti chilotii mooov
      Ca sunt taare strooong!

    • Mirel spune:

      Tata mi-a spus Mirel ca mama era plecata la parada gay. Va rog sa nu va mai certati, pantalonii rosii ieste cool si eu fut pizde, PIZDE, fut PIZDE bai sa stiti si voi ca eu fut PIZDE cu pantalonii mei rosii. Imi dau slitul jos si fut PIZDE.

      • Dete spune:

        Atunci de ce porti pantaloni rosii? Risti sa fii violat la baie.
        „mirel” – hihihi (:

      • Pandele spune:

        Tu futi PIZDE cu PULA ta si pentru asta, pentru ca tu futi PIZDE cu PULA ta, noi trebuie sa fim invidiosi. Ba, nu suntem invidiosi, ca PIZDA pentru tine e CUR PAROS, deci tu futi CURURI PAROASE cu PULA ta, nu PIZDE, pentru ca PIZDELE nu sunt CURURI PAROASE decat pentru tine.

    • sto spune:

      va futeti in cur doar beti??

  • alt_yo spune:

    Ce-ai mah cu Mos Craciun ??

  • Marghioala spune:

    I’m strangely aroused.

  • portocalu spune:

    Dimineata,cafea.Nu contrazic autorul dar de plictiseaka am gasit asta:

    Invingatorii se imbraca in rosu,
    Vrei sa castigi o intrecere sportiva sau sa treci un examen? Imbraca-te in rosu. Studii stiintifice recente au confirmat faptul ca performantele noastre, atat cele fizice, cat si intelectuale, sunt influentate de culori.

    Agresivitate si dominare

    Anul trecut, in cadrul unui experiment, specialistii in psihologia sportului de la Universitatea din Münster, Germania, au supus atentiei a 42 de arbitri niste videoclipuri cu intalniri de tae-kwon-do. Intrucat in aceasta arta martiala, cei doi combatanti sunt identificat….bla bla

    deci..sa dam iama in magazine sa luam pantaloni rosii

  • jos_cenzura spune:

    Cand am citit (in graba la birou), din greseala am confundat cuvintul „eroic” cu „erotic” in pasajul: „Dar tot cred că masculii care nu şi-o trag la căcău nu ar trebui să atingă alţi masculi decât dacă fac ceva eroic, ca o piramidă umană să-i dea un pumn în ochi la un ciclop de 10 metri sau ceva.” :)

  • MirelRevine spune:

    Bravo ba coaie, ai scris chiar bine ma jur. Da-i in pula mea pe astia cu pantaloni rosii. Imi pun tricoul roz, palaria si iesim la un nectar de piersici?

  • Chuck spune:

    Poarta-i coa’! Scut antideochi cu efect de chiloti purtati pe dos.
    Is ca si costumu negru de spaidarmen,o data purtati nu-i poti da jos de pe tine, sunt crima ! Zici ca lucrezi la Ferrari sau esti infiat de Mario bros.
    http://i.imgur.com/trzJ5.jpg
    Iti las mana libera la blesteme… ca am si eu o pereche.

    • maledepecher spune:

      50 points to gryffindor

    • Marghioala spune:

      Poate era la ciclu’, ma, nu fi si tu carcotas. gg, in orice caz.

      • Radu Post author spune:

        tu stii ca e photoshop,nu ?

        • Marghioala spune:

          Da, da’ tot arata mai bine pe rosu decat pe gri.

          • chiombi spune:

            aproape ca m-as angaja la un magazin de haine, doar sa aud retarzii si retardele zicand „PE rosu sau PE cutare culoare”. muzica pentru apocalipsa

          • Printesa cu virtuti spune:

            Hai ma Marghi, tu vezi fai ce culoare belea? Tre sa pun asta pe feisbuc. Plus ca merge bine cu niste plastice galbene cu cioculetz.

        • Pandele spune:

          Nu te cred, nu te cred, sa mor io. Apropo, stii ca Mirel fute PIZDE, PIZDE grase cu PULA lui? PIZDE, ba, PIZDE, asa zice el. PIZDE!

    • oreo spune:

      Uite-l pe jo calderone

  • Marghioala spune:

    Io’s fan marimi mari si marimi mici.

  • Petre Ushi spune:

    frate, unde sunt io acu’, in afara patriei, astia au niste motociclete de smardoi pictate (a se citi „castamaizd”) cu Barbie (papusa aia celebra, pentru cei mai lenti).
    oamenii fac rele cu baic-urile, se dau pe o roata, merg in picioare pe ele si etcaetera.
    dar insa motoarele lor e roz. adica niste oameni care fac niste treburi pentru care iti trebe coaie (iara nu minte) are mobre roz.
    unii si le-au vopsit retardo-melancolic cu angry birds. astia parca-s mai ok.
    ce ziceti? de Barbie, adicatelea?

  • Oarecare spune:

    Cu cateva ore inainte sa citesc articolul ajung prin zara in cautare de haine ceva mai normale, pe care nu le poarta mai oricine. N-am gasit nic dar am vazut stand mandri la vanzare niste perechi de pantaloni de gay rosi … in concluzie, de ce poarta cei cu putza mica pantalonii rosii? pentru ca scrie zara sau alta marca pe ei, iar daca o firma din asta face pantaloni cu gaura la anus sau pata maro pe acolo tot se vor gasi destui care sa cumpere.

  • Anavrin spune:

    Dacă nu faci pe Moș Crăciun, n-ai de ce să deții pantaloni roșii.

  • Rage.rage spune:

    Vreau articol cu Valentine si cu bomboane si flori si ciocolata si un radu melodramatic schelaind pe altarul iubirii, cantandu-si disperarea in injurii precum un menestrel batut de soarta.

  • ionut spune:

    Koae, eu cred ca tu inventezi chestii. N-are cum, repet, N-ARE CUM sa existe asa ceva. Un heterosexual care se pupa cu alti barbati si se plesneste ghidus la cur cu prietenii. Eu nu cred. Cum mai ziceam, am plecat de ceva timp din Romania ca sa fac bani cacalau si sa duc viata de boss (by the way, daca am mancat vreo litera e finca tastaura la Galaxy Nexus e cam de-an poolea) si totusi nu cred sa fi ajuns poponareala la asa un nivel.

  • Aufwieder Zen spune:

    bon iver-blood bank

  • Coroner spune:

    Frate,eu inebunesc cand i vad vara pe cocalari cu tricouri roz!!!Asta e noua moda mai nou la cretini,tricouri roz.Cum pula mea sa fi barbat si sa porti tricou roz!!!

  • AI spune:

    sunt culoarea USL ca e la moda. un fel de protest pentru cunoscatori, asa.

  • brigitta spune:

    nu cred ca are de-a face masculinitatea cu culorile, piticule gratuit :D

  • o tipa spune:

    da, pantaloni rosii nu. nici la tipe nu e indicat de obicei.
    altceva mi-a atras atentia: „e fain să le îndepărtezi pe gagici din drumul tău punându-le mâna la 5 centimetri deasupra curului şi împingându-le uşor. Că se sperie ca nălucile”. Serios acum, te sperii doar daca ai 15 ani si esti pentru prima oara in club, altfel iti vezi de drum linistita. ah si imi place cum pui problema, de parca puneti mana doar pentru a va face loc, cand de fapt in drumul de la bar pana la masa cam 90% pipaie si nu doar la 5 centimetri deasupra curului, ci unde apuca.
    deci mai studiaza situatia ca e interesant, in special in kulturhaus

    • Radu Post author spune:

      imi pare rau, nu-s destul de sarac si urat sa ma duc in kulturhaus

      • o tipa spune:

        si nici indeajuns de dedicat meseriei incat sa sacrifici cateva ore ca sa studiezi un fenomen. eu am fost de 2 ori si cred ca as putea scrie o carte despre asta, e o adevarata experienta.

        • Brutarul aduce paine spune:

          Loc mai gay ca kulturhaus nu cred ca exista! si muzica de rahat si hipstareala la greu!

  • cristiano85 spune:

    Aseara am dat de unu intr-un club cu pantaloni rosii pe el..
    Am vomitat si am plecat mai departe…

  • tudor spune:

    Dar stati asa exista ceva si mai gay decat pantaloni rosii, pantofii rosii purtati la job, vazut si nu imi venea sa cred, vorba lui Radu credeam ca are si un dop anal asortat. Deci se poate…

  • Gamine spune:

    Atata timp cat nu e un rosu din ala gay, nu vad care e problema cu pantalonii rosii.. sincer

Adaugă un comentariu