Revista presei. Eternă

Pentru că Libertatea e un ziar mișto pe care îl recomand spre citire în fiecare zi. Și că ține de munca mea să citesc toate căcaturile.

Politică, gen

Retardeputatul liberal Pavel Horj s-a săturat de plimbat pixul dintr-o mână în alta și a zis să vină cu o dovadă mai consistentă că nu îl plătim degeaba. Așa că a venit cu un proiect de lege de protejat “copacii care declanșează sentimente romantice”. Gradul de romantism al copacului va fi stabilit de pădurar. Suflet sensibil, pădurarul. Două întrebări:

1. Dacă pe copac scrie GIGI+MARINELA=SEX e romantic?
2. Dacă mă piș la un copac romantic, îi scade romantismul? Dacă nu e pădurarul să vadă cum mă piș eu la copacul romantic simte, cu sufletul lui sensibil, a doua zi, că am ucis cu jetul meu galben romanța din arbore?

Dispar clanțele din Casa Poporului. Cineva fură clanțele de bronz din locul unde se duc parlamentarii noștri să se facă că muncesc. E ALARMANT. Parlamentarii nu au clanță. Păi se poate? Să le dăm clanță la săracii oameni! Voi nu vreți să le dați clanță? Eu le-aș da clanță toată ziua. Le-aș da clanță până m-aș deshidrata. Voi cărui parlamentar i-ați da cea mai multă clanță? Hai să facem o campanie, ceva. Prindem politicieni, îi înghesuim într-un beci și le dăm clanță.

Imbecilități mondene

Oana Roman în costum de baie! Imaginile pe care se ferește să le arate în România. Cristoase, nu. Cine a venit cu articolul ăsta să-și ia pozele și să și le bage în cur. De ce ar vrea cineva să o vadă pe Oana Roman în costum de baie? Unde se termină curiozitatea și începe masochismul?

Bahmuțeanca poate să facă dragoste peste o săptămână! A făcut o operație de îndepărtare a unor fibroame uterine și după o săptămână de pauză, grota e pregătită iar de explorat. Îmi pare rău, fără fibroame uterine eu nu mă bag. Ălea se simt cel mai mișto. E echivalentul feminin de la a-ți pune bile în pușcărie.

Lady GaGa și-a schimbat din nou lookul! Tot urâtă ca spatele pulii. Nu. N-aș. Tot n-aș. N-aș niciodată. Nu look-ul e problema. Fățăul de cal e.

Cabral bla bla bla. Cine căcat dă un căcat pe detalii din viața lu’ Cabral? Stă negroteiul toată ziua pe net să scrie detalii anoste din viața lui banal-normală și toate ziarele preiau. Da, ai o relație normală cu o femeie normală și apar chestii normale de cuplu normal în cuplul vostru normal. Ține-le pentru tine, sunt la fel de obișnuite și neinteresante ca și scaunele mele regulate.

Mihaela Tatu revine la TV. Căcat, și uitasem că există Mihaela Tatu. Sinistră ființă. Ce bine că n-am TV.

Daniela Crudu a slăbit în ultimul hal! Din păcate curvăsăraia stă în suflet, nu în țesutul adipos, să zici că dai 20 de kile de curvă jos și ești mai puțin curvă.

Din cauza datoriilor la întreținere, Mariana și Horia Moculescu au rămas fără apă și au ajuns să-și facă baie și nevoile la prieteni și la hotel.
„De un an de zile s-a oprit apa caldă, am înțeles. Nu am avut căldură iarna, am avut -2 grade C în casă, am înțeles și asta, dar de două săptămâni nu am apă rece. Nu pot să mă spăl de dinți, nu am apă la toaletă, nu pot să gătesc, nu pot face nimic. Sunt niște condiții inumane. Ce naiba, sunt femeie, ce fac, fac viermi? Mereu la hotel, la prieteni să mă spăl… . Nu îmi permit să merg în fiecare zi la hotel. La nervi, fac plângere României la CEDO. Nu vă jucați cu mine, eu nu sunt orișicine! Sunt persoană publică și dacă merg în străinătate vorbesc. O zi a mea este un calvar în România”

Tu reprezinți tot ce e în neregulă cu lumea asta și sper să mori într-un intr-un incendiu aerisit, să fie de la flacără nu de la fum, fix în ziua când afli că ai cancer. Toți nespălații care n-au bani nici de întreținere sunt persoane publice. Dar întâi aș vrea să moară toți oamenii care scriu despre tine și te bagă în seamă la TV, de ai aere de persoană publică. Și brusc, scriind despre vita asta am devenit parte din problemă.

Nu rezovi nimic evitând subiectele grobiene. Că nu le evită alții. Și nu o să le evite niciodată. Lumea nu o să evolueze brusc dacă te prefaci că Mariana Moculescu și Pamela de România nu există.

Citiți tabloide. Uitați-vă la Acces Direct și la Nevastă pentru Fiul Meu.

Enervați-vă că există.

Urlați.

Prindeți oamenii responsabili în tronsonul dintre blocuri noaptea și dați-le cu cărămida în cap.

“Păi dacă nu ignor lucrurile care nu-mi plac devin nervos și trist și o să simt nevoia să fac ceva în legătură cu lucrurile ălea”. Exact, lache. Exact. Lăbar molâu, pasiv, resemnat. Te păcălești singur că te concentrezi doar pe lucrurile care contează pentru tine. Ești doar un căcănar căruia i-e frică.

Nu mai considerați că un om educat ocolește căcatul și își vede de viața lui ca și cum nu există. Calcă în el cu tot călcâiul. Împrăștie-l pe tot pantoful. Apoi găsește responsabilul pentru acel căcat și bagă-i pantoful pe gât.

Altfel o să ocolești căcat toată viața ca o dronă resemnată.

Nu mai ignora lucrurile care nu-ți plac. Muncește ca să le stârpești. Nu e vina ta că nu îți plac. E vina lor că există. Și vina ta că accepți să existe.

***

Comentarii (70)

  • Amanda Lepore spune:

    *nu am citit inca tot insa la faza cu padurarul mi-am amintit de ala cu „da-da…da-da..e branconier…branconaj”.

  • Amanda Lepore spune:

    si zice politaiul Doamna a vrut sa ma vatameze. si zice reporteritza Hai domnule ca era un barbat de un metru jumate. si zice politaiul Cum doamna, nu stiti ca buturuga mica rastoarna carul mare?

  • asdfg spune:

    cuiva ii place fight club

  • Dorian spune:

    Exact ce spunea si George Carlin. Foarte buna filosofie!

    • draperie spune:

      E un site de pamflet, da’ ideea mi se pare geniala. Cred ca e o tema de gandire pentru toti oamenii, fie ei de cacat sau nu.
      Un subiect extrem de important dupa parerea mea. Am sa folosesc cuvantul „cacat ” pana la epuizare, nu dintr-o obsesie ori fantezie bizara, ci pentru ca asa consider io, ca reprezinta cel mai bine definitia omului de care vorbim in acest context. Omul-cacat!

      @Dorian, sper ca glumesti. Omu’ ala avea o audienta de milioane de oameni, si era resemnat complet, chiar el spunea ca i-au permis circumstantele sa poata sa supravietuiasca neparticipand in propria sa viata, lua notite despre comportamentul celorlalti, reusind sa-i evite si sa se izoleze oarecum de tonele de cacat de care era inconjurat. A reusit sa ia notite si sa le dea nuante care noua, oamenilor de cacat ni se par amuzante dar care isi au sorgintea intr-o realitate crunta care odata acceptata de catre noi, oamenii de cacat, n-ar mai trebui sa cutezam a respira (sinuciderea din oficiu ar fi singurul lucru demn intr-o astfel de situatie). De ce ? Nu neaparat pentru ca-s io retard, ci pentru ca masele, oamenii de cacat, adica noi, majoritatea, am produs aceasta situatie inavuabila. Aia ( cei care veneau la spectacolele lui, sau cei care se uita pe net sau unde pula mea mai vrei tu), desi se amuzau pe loc, dupa ce se terminau spectacolele continuau sa fie oamenii aia de cacat despre care se vorbea pe scena, si continuau sa se comporte fix cum spunea George Carlin despre omul de cacat ca face, si o facea inconstient, traia asa pentru ca era in natura lui sa existe astfel. Ne place sa ne extragem din acvariul oamenilor de cacat pentru a crede ca nu suntem de cacat si a ne crede superiori fata de aia care-s de cacat, si-asta nu poate decat sa ne dovedeasca faptu’ ca suntem imputiti, si putem astfel contempla discret la cat de de cacat suntem.
      Sunt extrem de putini oameni care s-au ridicat intr-o existenta care sa nu fie de cacat (vorbim de contemporani, nu de toata istoria oemenirii). Dupa moartea lui George Carlin, care mai oferea intr-o zi, o ora-doua de cum tre’ sa fie un om care sa nu puta a cacat, n-am prea mai ramas cu oameni in viata pe care sa-i respect si la care sa ma uit cu jena ca n-am progresat destul spiritual si intelectual si cum pula mea mai vrei tu incat sa fiu decent raportat la oamenii „de calitate”, sau macar oameni a caror gandire sa nu oscileze-ntre cacat si inconstienta grobiana.
      Nu vad nicio solutie pentru iesirea din cacat, decat poate chestii mega extremiste cu care-as fi de-acord: chestii de genul teste de minim bun simt, de pula mea, de ce vreti voi, ( nu voi, oamenii de cacat, ci aia care inca nu put, ei sa ne decida soarta); si cei care ar lua sub cinci sa fie impuscati pe loc pentru progresul umanitatii, sau pentru „iesirea din cacat”. E crancen c-ajungi sa spui dupa atatea atrocitati cu evreii ca o actiune gen Hitler da’ cu „scopuri nobile” ar fi „solutia”. Sa fie un test mega banal, dar care sa fie gandit in asa fel incat pentru a lua cinciul trebuie sa nu fi un cacat incorigibil. Asa ca entuziasmul asta cu ” DAAA, daaa, buna filosofie! Exact ce zicea si Carlin!!! ” n-are niciun sens…pe cine mai ajuta vorbele alea, sincer ? Tu chiar nu observi in jurul tau ce miros pestilential de submediocritate , de hoit si semianalfabetisme duhneste ? Tre’ sa fii un idealist cu o pasiune ce transcende credinta fanaticilor religiosi ca sa poti sa-ncepi, efectiv ca un nebun, s-aduni extrem de putinii oameni ramasi in a caror vene inca n-a fost inoculat cacatul romanesc, obstesc, si care inca mai proceseaza o realitate in care omul sa nu fie imanent in cacat. Foamea pentru gaggeturi, e unul dintre triggerele retardului! A ajuns omul de cacat sa creada ca daca are un telefon care-a aparut de doua ore si care-i face masaje la coaie, cum zicea Carlin, e un om modern, civilizat, inteligent. Aici s-a ajuns cu „constiinta colectiva”, deci despre ce „filosofie” mai discutam ?
      Si daca s-ar intampla ca toti oamenii de cacat sa moara de maine, si eu impreuna cu ei sa trecem in nefiinta, ar mai ramane doar cateva milioane de oameni care nu put. Aia, inactivii de serviciu, care-ar fi responsbili sa se asigure ca niciodata omenirea nu se va mai confrunta cu asalturile oamenilor de cacat, si ca acestia vor ramane ignropati intr-o istorie negata vehement de specimenele viitorului. Da’ aici intram in lipsa de echilibru, daca raman exterminati integral oamenii de cacat, nu e totusi un risc ? Cred ca si oamenii de cacat isi au rostul lor chiar daca inca poate nu e bine definit, la fel cum raul ( asa numitul rau, ca nu stim ce e, l-am inventat tot noi ) are rostul lui, asa si omul-cacat a devenit astfel ca o consecinta a naturii, a unor trairi interioare care l-au impulsionat spre a se sculpta pe viu, devenind propria sa statuie la care poate contempla ragaind. Asa ca extirparea lor totala ar fi un risc, totusi, pentru ca inca nu stim daca omul-cacat este absolut inutil pentru decorul uman, sau este caracteristic naturii umane, ori poate trebuie folosit in scopul celor care inca nu put, sa le reprezinte lor interesele, numai ca, asa cum zice si Radu, omul de cacat cam face legea, el e omul de actiune ( impulsiv si necugetator, se-arunca la actiune fara sa cugete ) pe cand omul care nu pute tolereaza tot cacatul fugind in lumea imaginatiei sale…
      Poate vreun dezastru natural sa ne mai conduca spre nefiinta, ca prea tolereaza natura, – intr-un demers cel putin bimilenar, daca nu chiar atemporal – tone de cantitati de cacat in stare pura. Cacatul ala neslefuit de educatie, de moralitate, cacatul primitiv, cacatul plasmuit din el insasi, cacatul hipertrofiat de mizerie.

      Vorbeai, Radule, de faptu’ ca tre’ sa calci in cacat sa-l bagi pe gat alora… mondenitatile, sa fim seriosi, sunt asaltate de catre femei, iar barbatii le tolereaza pentru ca vor sa futa femei. De fapt nici nu cred ca vor, pur si simplu e o dorinta a lor independenta de ei, perpetuarea speciei sau pur si simplu se plictisesc; in fine, nu asta e important. Vreau sa zic ca, gunoiul ala glossy sau cum mortii lui se numeste, si cancanurile, se vor vinde mereu atata timp cat oameni care pur si simplu nu realizeaza ce e cu ei pe acest pamant si traiesc dintr-un impuls primitiv, vor continua sa respire pe acest pamant (am dat exemplu cu femeile asa, intr-o doara, se-ntelege ca la fel de batut in cap e si barbatul-cacat, doar ca el are alte apetente, la fel de jegoase )… si din pacate ei (oamenii-cacat) sunt la conducere in momentul actual, restul, aia care inca se mai cauta intre ei, ” elita ” , ca deja vorbim de elitisti daca ne raportam la halul de cacat in care s-au afundat oamenii-cacat (daca dai de unul care isi doreste sa nu fie analfabet e catalogat elitist), aia (oamenii ce tind spre decenta) sunt teorie fara actiune, pe cand astia, smegmele perimate ce se entuziasmeaza la circ si pornografie lamentabila, nu doar ieftina, ci si scabroasa, revoltatoare, hada, astia-s numai actiune fara teorie.

      sunt atat de outnumbered astia, toereticienii care cred in iesirea din cacat, incat nu pot decat sa evite practic realitatea, sa-si construiasca lumi proprii, sa traiasca in „lumea lor”, si sa inchida ochii atunci cand pleaca la serviciu si trec pe langa puhoiul abject de umanoizi remunerati cu medalia de reprezentanti ai cacatului.
      Omul de cacat mereu se va fali cu demnitatea ultimului om; pe cand, omul care-i constientizeaza cacatul celuilalt (este ultimul om in existenta din lasitate si resemnare, dar primul in constiinta tocmai pentru ca-si constientizeaza incompetenta in a schimba ceva, se razbuna pe sine pentru a-si scuza lipsa de demnitate) desi e si el murdarit de cacat in fiecare zi si ingrozit ca intr-o buna zi se va trezi ca cel pe care-l studiaza – cu o oarecare spaima stiind ca e din aceeasi specie cu el – ,anume fara blestemul si, paradoxal, abilitatea si harul de a-si constientiza conditia atroce de gunoi cu ochi.

      M-am exprimat mult prea prost ca sa aiba o vaga coerenta mesaju’, da’ repet, daca exista si oameni care inca nu fac parte din specia om-cacat, categorie din care fac parte ca o consecinta a inertiei mele,a lipsei de atitudine, m-am blazat in a fi omul-cacat dar care-si constientizeaza cacatul in fiecare zi si se detesta pentru asta; cu groaza ma gandesc la ce copii-cacati vor educa oamenii-cacati si la ce viitor-cacat o s-aiba o lume care-a primit o sansa ( de unde, nu stim, poate de la Nimicul apatic in ubicuitate ), o lume insa, care si-a anulat din oficiu oxigenul ridicand Cacatul la rang de mit, la rang de Eden, zamislind astfel, un Univers-Cacat. Un univers, ca o necropola, un univers ridicat, din pacate, pe ruinele umanitatii faradecacat.

      • ano spune:

        ba, in general nu citesc comentarii super lungi da’ pe asta l-am citit.

        Folosesti termenul cacat de prea multe ori. Parerea mea e ca in lume procentajul oamenilor de ca.at este foarte mic. Chiar sunt putini! Dar aceea putini strica totul. Spui de o solutie radicala. In romania sunt maxim 10.000 de oameni de cac.t iar restul care par asa sunt doar influentati negativ. Scapam de aia si gata.

        • draperie spune:

          Pai am scris la inceputul comentariului c-am sa folosesc termenul cacat pana la epuizare, inca mai cred ca reprezinta intocmai ceea ce incercam sa spun.
          Eu nu stiu de unde esti tu de ai privilegiul sa speri ca sunt doar 10 000 de oameni-cacat; eu sunt din Craiova, si-ti gasesc numai intr-o intersectie 10 mii ( 8 mii tigani, ce-i drept ) de oameni-cacat fara sa depun nici cel mai mic efort. Si asta asa, intr-o ora in care lumea nu iese pe strada…ori noi vorbim de o intreaga tara, din 18 milioane, doar zece mii ? Si dac-ar fi asa, ar fi si mai cancer…pentru ca au reusit zece mii sa fie conducatorii oamenilor net superiori lor ? Au ajuns milioane de oameni sa suporte atatea jeguri in media pentru c-asa vor alea zece mii ? Mi-e greu sa cred. Doar pentru c-au mai multa viata-n ei si actioneaza mai des decat celelalte milioane de oameni ? E cam aiurea. Cred ca masele se impun aici. Si la noi, ca mai peste tot (cred), se livreaza ce se cere, si momentan gunoiul e la mare cautare; de-aia nici nu-i condamn pe jurnalistii ce-si castiga painea pe spatele oamenilor-cacat.
          Si la asta cu scapam de ei si gata, e ca la maidanezi, vorbarie multa si cam atat. Aia vor continua sa se inmulteasca, noi o sa murim si ei tot vor continua sa sa fie din ce in ce mai multi…intr-un final vor fi si numeric peste ceilalti, vor inclina balanta definitiv ( desi eu nu-s de acord cu tine, cred ca deja sunt enorm de multi in comparatie cu ceilalti, si ca e aproape imposibil sa mai scapi de ei, pentru ca s-a ajuns la batalii de genul unu la zece oameni cacati, nu ne-ajung pietrele; foarte bine zicea Radu cu ostracizarea, daca incerci sa rupi legaturile cu oamenii cacati, te trezesti ca de fapt tu te-ai exclus pe tine si-ai ramas singur si fara viata sociala).
          In orice caz, magistral topicul de discutie, cred ca e fundamental pentru ceea ce traim in zilele noastre.
          Poate vii cu partea a doua, o versiune updatata Haznaua, cu mai putin umor dar plina de adevar.

      • chiombi spune:

        loooool tl;dr
        draperie de text

        • draperie spune:

          Uite ba Radule, cica sa te uiti la Acces Direct sa-nduri, sa nu mai ignori ca o morsa resemnata. Ma uit de 40 de secunde si vad: „Daca dati destule like-uri o sa vedem daca Iuliana are sau nu silicoane. O sa-i taiem rochita in direct deci dati like-uri” CUM BAAAAAAAAAAAAA ???????????????? Ce sa faci, sa te-apuci sa-i injuri pe facebook nerezolvand nimic ? Merita ingropata de vie Simona Gherghe, si nu era proasta nu stiu ce cauta la emisiunea asta, cre’ca pentru bani indura si ea.

  • Alexandra spune:

    Ti-am mai zis ca te iubesc? :))

  • Amanda Lepore spune:

    acum 10 ani ma uitam la Jerry Springer unde invita grasi care ziceau in direct Draga mea, te-am inselat si aia incepea sa planga si aparea un pitic si zicea ca uite, el este noul meu prieten si apoi venea inca un alt pitic si se facea midget fight si nu cred ca era teatru 100%, chiar chema oameni ca sa le zic asa „slightly challenged” sau in fine, oameni foarte sensibili si colerici (astea nu merg mana in mana?) care erau incurajati sa isi dea drumu si sa se certe, asa cum a fost magda ciumac dupa 5 ani la noi. si acum fazele astea sunt peste tot. in continuare aceste chestii nu ma afecteaza deloc, probabil sunt genul de om care reactioneaza foarte slab, altfel nu imi explic.

  • Amanda Lepore spune:

    da chiar si asa am zis (pe twitter parca)- cum ca emisiunea lui capatos ar trebui sa se numeasca precum cartea lui G.G. Marquez- Tarfele mele triste.

  • WTF spune:

    taci fa in plm, ca nu zici nimic.

    • slobozitorul spune:

      da, fa, chiar. taci…

        • WTF spune:

          nu inteleg nimic. Esti genul ala care are impresia ca ce spune e mai interesant daca o spune in engleza. Nu este!

          • Mircea spune:

            Este vaca de Adina, parerea mea.

  • Dave spune:

    Bre, cum sa compari un animal frumos si nobil cum e calul cu Lady Gaga? Ea arata ca o camila. Unii o mai compara pe Sarah Jessica Parker cu un cal, dar tot nu e ok, ca aia arata ca o martoaga.

    Cat despre calcatul in cacat… asta ma duce cu gandul la primavara cand se topeste zapada de peste iarna si poti vedea in toata splendoarea sa tot cacatul de caine adunat peste iarna in nameti.

    Oricum, sar’na pt. articol, refularea ta mi-a facut ziua :)

    • spectrum spune:

      Auzi si la asta. I-a facut ziua. Ti-as indesa un papuc cu rahat pe gat ca sa iti treaca.

      • Dave spune:

        Vezi ca te murdaresti si pe picioare cand calci cu papucii in rahat. Si te bazaie mustele. Trist.

  • Mitel spune:

    Sa dau in cap la proletariatul vulgar si grobian? Nah, sunt mai multi si au ciomage mai de calitate, vezi mineriadele.

    • chiombi spune:

      watch out guise, we have a bad ass over here.

      cash la gura de 3 dejte.

  • halbasus spune:

    Desi manat de un spirit nobil, mesajul articolului e gresit. E exact ca si homofobia, mie nu imi plac poponarii, nu ii inteleg si nici nu imi propun asta. Dar de aici pana la a face ceva impotriva lor e cale lunga. Daca nu ma incurca ii las in cacatul lor, daca se dau la mine le sparg fata cu o caramida.
    La fel si cu manelistii, cocalarii, si cititorii de libertatea. Atat timp cat nu e obligatoriu sa citesc libertatea mi se rupe de ei si ii las in mizeria lor. Daca vine unul la mine acasa, imi baga in playlist melodii cu florin salam si imi arata poze cu oana roman in costum de baie ii crap capul.
    Daca m-ar deranja faptul ca oamenii astia exista atunci ar trebui sa renunt la tot ce e misto in viata, sa imi cheltuiesc toti banii pe arme si sa ma apuc de jucat counter strike IRL, sa dau foc la camine culturale, baruri de manelisti, studiouri de televiziune, redactii de tabloide si unde se mai aduna genul asta de oameni… si chiar daca as avea o rata de kill-uri impresionanta, si as fi deosebit de longeviv, tot nu cred ca as apuca ziua in care sa ma asez relaxat in fotoliu, sa pornesc televizorul si sa imi spun multumit „gata, uite, datorita efortului meu de-o viata nu mai exista mizerii la televizor, pot in sfarsit sa ma uit la un talk show decent”.

    • Radu Post author spune:

      e o diferenta mare intre lucurile de rahat care nu te privesc si lucrurile de rahat pe care trebuie activ sa le ocolesti.

      • ciobanasu cel viteaz spune:

        eu personal incerc sa ocolesc majoritatea mizeriilor. Ia de exemplu problema ciorilor, si cum nimeni nu face nimic. As baga putin sataru in ei, sau – mai realist – i-as da unuia cu caramida-n cap, dar dupa aia ce fac? Tzuhaus? Nu are rost. Mizeria e atat de putreda si de fetida in jurul nostru ca singurele actiuni care ar putea schimba ceva, vizibil, palpabil, ar da gres in cele din urma din lipsa de resurse, oameni, organizare, suport si as ajunge in puscarie. De ce? Ca am mierlit o cioara ca m-a furat pe strada? Sau ca am dat foc sediului CanCan? Sau ca l-am violat pe Marutza?

        Sunt perfect de-acord cu tine dar trebuie sa fii si putin realist. Nu ocolim ca n-avem coaie, ci ca nu merita, in final.

        In alta ordine de idei, o chestie pe care recunosc ca am evitat-o si ma deranjeaza constant sunt boschetarii din RATB. Le-as da foc futu-le Cristosu de cacati

        • Radu Post author spune:

          fa cat poti. daca fac si altii, o sa poti mai mult

        • CapatainPulanet spune:

          Coaie eu folosesc RATT si iti zic…aveam aceeasi problema ca tine…pana mi s-a pus pata pe aurolaci,boschetari si tigani care iti cer banii….sa vezi ce frumos zboara din tramvaie cand urc eu , cine nu ma crede…sa vina sa ne plimbam cu tramvaiul prin timisoara.

        • Reti spune:

          exact asa si in cluj, in pula mea. Dar aici fidelii telespectatori acces din rect sau un show cacacios te iau la intrebari ca de ce plm il dai jos pe saracu „om”, sau de ce te iei de el… intr-un fel e corect… cand i-as vedea ca urca, ar trebui sa le aplic o talpa-amprenta pe moaca… plm de jegosi

          Stai ca vine incet iarna, sezonul de colinde in autobuz… vin asthia cu instrumente, tobe, tot cacatu….. o sa merg mai bine pe jos…

          • Amanda Lepore spune:

            iarna ca iarna dar vine doamna aia care nu e in toate mintile (pe autobuzul 30) si te mai si trezesti cu un picior in spate.

          • CapatainPulanet spune:

            La noi la Timisoara, muistii de cetateni nu au coaie sa ii dea jos…si dupa ce zbor cate un aurolac zici ca-s erou national.
            Nu-s un monstru de om…am 70 de kile ud…dar nu conteaza asta cand e sa te pui cu ei. Oamenii se caca pe ei cand ii vad, si de asta au prins tupeu jegosii,prefera sa stea sa inspire mirosul ala de jeg imbacsit,aroma aia de mortaciune ambulanta + duhoarea de aurolac din punga…SOLUTIA: strigi odata sa coboare,nu vrea…o palma din plin in muie…nu vrea…un pumn in muie din plin,efect garantat, chestia e ca daca ii pui la respect de 2 ori…a 3-a oara cand te vad coboara singuri.

      • Stere spune:

        deci cumparatul Libertatii e un lucru pasiv? Tre’ sa fii activ sa ai vointa in tine sa nu-l cumperi?

        • Radu Post author spune:

          trebuie sa ai vointa in tine sa eviti activ toate evenimentele de cacat. stirile despre ponta si antonescu, inna si connect-r.

          si da, e foarte activ, ca nu citesti tu, da’ citeste colegu de munca. asculta esti iubibila la casti si povesteste ce a vazut la x factor. trebuie sa inchizi ochii si urechile sa nu-l vezi.

          • halbasus spune:

            Eu cred ca tu esti inconjurat de oameni mai de rahat decat media. Nici eu nu sunt tocmai mandru de oamenii cu care interactionez zilnic, dar nici nu ma fac sa imi doresc sa ii casapesc cu toporul.

          • Stere spune:

            subscriu. Esti inconjurat de oameni naspa.
            Si mie mi-a trimis una (sau mi-a dat linkul) cu „iubibila” si-am ascultat-o, dar s-a intamplat doar o data. Aproape am si uitat-o.

            Si-apoi, traim in Romania, unde e mai mult circ decat paine. La ce te astepti?

            Halbasus, hai noroc.

    • ProsTerminator spune:

      Sa te resemnezi in futilitatea unei actiuni foarte improbabile e exact ce zicea Radu ca e de naspa. De acord, poti sa fii JJ Ricazza, campion la speed-shooting, si tot nu starpesti singurel molima pe care o reprezinta 90% din sub-speciile de oameni pe care le-ai nominalizat. Insa tocmai asta e problema, oameni ca noi se considera prea putini si incapabili sa tina piept unei majoritati de sub-mediocritate. Fa-ti partea ta, data viitoare cand vezi un cacat grobian, chiar si daca nu ti se indreapta catre gatul tau, striveste-l. Preventiv. Pentru ca nu peste mult timp o sa fie obligatoriu, social vorbind, sa fii un cacat grobian care abia asteapta noile poze cu Oana Roman. Molima se intinde. Fiecare sa-si faca bucatica lui.

  • Mihaita spune:

    Cui i-as da clanta din Parlament? Simplu, Elena Udrea. Toata ziua, si muie, si DP, si anal, si capra, si normal, si laba ruseasca, tot. Ca e cea mai milfa dintre milfele politicii romanesti.

    • creca spune:

      fii serios mihaita..si renunta la laba ruseasca.
      nu vezi ca ți s-au defectat ceasurile?

  • dsada spune:

    nici n-am putut sa citesc toate paragrafele cu rosu, e jenant ce scrii

  • Roby spune:

    La mutli ani faraoane ! Esti cu un pas mai aproape de visul sinistru de violator…

  • nevermore spune:

    e ziua ta? sa traiesti sa… ne mai spui povesti. appi-appi-anniversary!

  • krakilla spune:

    Gloata de prostime nu numai ca e mult mai numeroasa decat oamenii normali dar se afla si in continua crestere. Acum ca avem internet si facebook prostii nu mai se tem de exteriorizare pentru ca socializeaza, observa ca sunt extrem de multi, extrem de prosti, ca si ei. Oamenii nu mai au loc pe acest pamant, el apartine dobitoacelor acum. In 100 de ani presa mondena, pentru ca doar ea va mai exista, va contine doar poze iar notiunea de alfabet nu va mai exista.

    Nu mai putem schimba nimic, putem doar sa fim martiri sau proscrisi.

    • dfpp spune:

      pleaca ma de aici cu prostiile tale. esti un dobitoc. e prima oara cand comentez la vreun articol de pe site si asta numai din cauza ta. dai din gura mult si aiurea. esti un bou.

  • alexandra spune:

    Eu sunt un caz de dependenta patologica de Libertatea -Cancan -Click.
    Din pacate constat ca incep sa ma prostesc si am renuntat la citit mizeria.
    Din fericire Libertatea are sediul langa cladirea unde lucrez.O sa pun o bomba acolo

  • Manowar spune:

    Citiți tabloide. Uitați-vă la Acces Direct și la Nevastă pentru Fiul Meu.

    Intrebare: daca nu s-ar uita nimeni la ele, daca n-ar cumpara nimeni fituica, ar mai exista?

    Nu cumva solutia si mai simpla e ostracizarea cititorilor / telespectatorilor? Asa, cand vine un prieten de-al tau si spune „Coaie, sa vezi ce-am vazut la acces direct”, sa-i spui „bai, mi-a facut placere, te rog frumos sa nu imi mai adresezi vreun cuvant de azi, fa-te ca nu ma cunosti”. Asa, cam cum ai face cu un prieten de-al tau care ar veni sa-ti spuna ca l-a futut in cur un negru si i-a placut si sa-ti dea detalii. Da’ exact la fel.

    Nu cumva ar merge mai bine? Intreb si eu. N-ajungi la puscarie si iti pastrezi si pantofii curati.

    • Radu Post author spune:

      cand ai tai 10 ostracizeaza 100 de oameni cam tu esti ostracizat, coaie.

      • Manowar spune:

        Mda, nu stiu daca ai observat tu, da’ in general aia 100 au nevoie de aia 10, nu invers.

        Nu de alta, da’ daca nivelul lor n-ar fi undeva intre euglena si piatra cubica, n-ar fi cititori de tabloide.

        De tine nu stiu, cu jobul pe care-l ai, da’ mie nu mi-a luat vreun interviu un cititor de Click/Cancan.

        • WTF spune:

          ce afirmatie de cacat, ca si cum poti sa traiesti incercuit doar de oameni in acord complet cu impresiile tale. Plm… cat timp nu esti Dumnezeu pe pamant si nu esti ca auzeam de tine, trebuie sa tolerezi si cacaturile altora ca sa ti le tolereze si ei tie.
          Mor eu de astia care n-au fost niciodata intr-un grup de zmardoi analfabeti. Sa-ti calculezi dezacordurile ca sa nu sari in ochi. Coaie, viata e grea cand isi din borcanul tau, si e bine sa fii adaptabil.
          Pe de alta parte sunt de acord cu Radu, societatea functioneaza relativ democratic, asa ca expunete la cacat si „voteaza-l” cand si cum poti. Poate ca se inclina balanta, daca esti minoritar suge-o revoltat macar.

          • Manowar spune:

            cum poti sa traiesti incercuit doar de oameni in acord complet cu impresiile tale.

            Nu-i cazul. Sunt un tip atat de OK cu oamenii diferiti incat am prieteni stelisti – si cred ca toata lumea poate fi de acord ca mai tolerant de-atat nu poti fi.

            trebuie sa tolerezi si cacaturile altora ca sa ti le tolereze si ei tie.

            Mda, cred ca-i o neintelegere, sa clarificam: eu n-am nevoie sa-mi tolereze nimic cititorii de tabloide, am nevoie doar sa-mi aseze cu grija cumparaturile in punga la supermarket, ca altfel ma supar si platesc cu cardul si s-ar putea sa le fie fomica fara cativa centi in plus.

            Sper ca n-am fost prea subtil.

          • fane de la sifoane spune:

            cum plm sa ai prieteni stelisti? este imposibil.Eu i as impusca pe toti in hohote de ras oribile

          • Manowar spune:

            Te-nteleg, da’ cica nu-i OK sa-mpusti tiganii :(

    • futurist h8er spune:

      futurist ce gatii matii faci acilisa?

  • fane de la sifoane spune:

    Eu ma uit la tv maxim 20 minute pe zi,nu am cablu,prind doar TVR si Protv deci lipsa cacaturilor de emisiuni pt ratati nu ma afectat deloc.Nu cumpar presa,nu citesc cacaturi iar cand vecinu muist de jos da pe manele eu intru pe youtube si ascult relaxat discursuri cu Adolf Hitler visand cu ochii deschisi la o lume fara ciori dar cu multe blonde bune cu tzate mari.Mass media asta ticalosita a creat asa zise vedete ale nesimtirii si a prostului gust,toate curvele siliconate au devenit idoli pt pustoaicele cretine si imbecilizate.Recomandarea mea este urmatoarea:impuscarea in cap imediat a cel putin jumatate din populatia romaniei iar cu restu sa i militarizam vreo 5 ani pana le scoatem si ultima ramasita de manea din cap

  • Hei spune:

    Va rog frumos sa incepem starpirea mizeriei cu Catalin Maruta.

  • zEn spune:

    draperie, prea lung, tata, si prea blazat. nici fight club, dar nici pasiv. cu masura, discret, ca sa nu te otanjeasca cetitoru’ de gazete cu poze mari si cel de seminte spargatoriu. il arzi si te tirezi. siNplu.

  • Lady Shoes spune:

    Starpirea mizeriei: acces direct, drept la tinta si lista continua.

  • Diana spune:

    Pai ia-ti tv inainte sa sfatuiesti poporul sa se uite la cacaturi enervante. In alta ordine de idei, nu sunt de acord cu comparatia Lady Gagai, sigur gaseai lucruri cu adevarat urate cu care sa o compari.

  • vega spune:

    muie la toti ipocritii, nefututii, iubitorilor de presa inexistenta, spalatorilor de cacatii altora, celor pasnici iubitori de animale, celor care cred ca stiu pentru ce voteaza, tuturor guvernelor inclusiv romaniei, lui eminescu, lui nea marin marin miliardar si LUI.

  • Aramis spune:

    io sunt tolerant.adevaru` e ca pasionatele de cancanclicklibertateaetc sunt foarte usor de prostit si de futut.razbunarea mea e ca le sparg gaozu dupa ce le umplu traheea.saptamana trecuta chiar,am combinat o trepanata pe facebook,am scos o la restaurant si dupa ce am mancat m am dus sa mi iau tigari.si nu m am mai intors.plm,atat am stiut sa fac.

    si nu,nu cred ca avem vreo sansa,indiferent daca ne am organiza exemplar si i am casapi metodic si tacticos.sunt prea multi in mortii lor.

  • leporelu' de cacat spune:

    1.de ce sa le dai clanta la deputati in beci? e naspa.de ce sa te ascunzi?trebuie facut in vazul tuturor, sus pe o scena multicolora , in piata constitutiei si cu o gramada de voyeuri care sa stea cu gura cascata la fiecare clanta.

    Moculeasca- mai taie un „intr-un” , l-ai dublat.

    mare adevar ai grait la urma-
    „Nu mai ignora lucrurile care nu-ți plac. Muncește ca să le stârpești. Nu e vina ta că nu îți plac. E vina lor că există. Și vina ta că accepți să existe.”

    subscriu, unde ne intalnim sa incepem sa bagam caramizi cu cacat in capul alora?
    io vin cu o roaba de caramizi de alea cu goluri in care pun cacat cu calti ca sa stea pe loc in timp ce le intra in cap.

  • marius spune:

    Doamne!Ce ar face unii fara drept la tinta si fara maruta?Ar fi o plictiseala teribila …..

  • Ion Popescu spune:

    ,,Daniela Crudu a slăbit în ultimul hal! Din păcate curvăsăraia stă în suflet, nu în țesutul adipos, să zici că dai 20 de kile de curvă jos și ești mai puțin curvă.”

    Nu, dar poți să zici că ești mai puțină curvă.

  • caramida spune:

    ia zi,ma… tu cunosti o gramada de persoane care scriu sau aproba sa apara jegurile alea in ziare si reviste. din cati cunosti, la cati le-ai dat in cap pana acum?

    • Radu Post author spune:

      nu, nu cunosc.

  • dana spune:

    Viața nu e eternă. Așa că dacă dai din întâmplare doar peste căcat (iar tu urăști să dai în fiecare zi peste căcat) înseamnă că te învârți în locul în care nu trebuie… iar dacă îți propui să cureți căcatul și să-l întorci împotriva căcăcioșilor publici atunci ei vor produce alt căcat și tot așa. E greu de crezut că poți să stârpești o populație majoritară…

    Prin urmare, schimbă aerul. mergi prin alte locuri… că pierzi vremea încercând să dai tu un exemplu.

    Propui să ne uităm la tv, la tot soiul de rahaturi, dar faci glume cu „ce bine că nu am televizor”…

    Există așa multe lucruri de care te poți preocupa în viața asta… încât e mai normal, mai corect să eviți unele lucruri decât să te afunzi în ele. Îți poți permite ca distracție din când în când să faci glume pe seama faptului că unul s-a căcat în public unul care e murdar și la gură de căcat… dar doar așa ca distracție din timp în timp. Altfel, chiar n-are sens…

    Mamă… cât căcat am pus în acest text…

  • 123 spune:

    sa mori in inciendiu in ziua in care aflai ca exista un medicament pentru boala ta fatala

  • un ciclist ochelarist spune:

    pai da radule, nu m am enervat cand te ai legat de ciclisti, caci ai facut-o pamfletar si frumos… asa ca a propos de felul in care ai incheiat cu caractere rosii, afla ca in momentul in care plecam sa ma antrenez pe bicicleta, in haine de plastic mulate pe corp si cu o casca gay pe cap… trei cocalari grasi si frumosi au strigat la mine de pe trotuar BAAAAAAAA si pizda care era cu ei a inceput sa se strice de ras ce i au facut o ei fraierului de ciclist ochelarist care sunt.

    atat doar ca am lasat bicicleta sprijinta de un perete si alergat spre ei si i-am tras fiecaruia cate un pumn, vorbesc foarte serios si recunosc ca mi am luat o pana la urma, caci dupa ce si au revenit din SURPRIZA s au pus toti cu pumnii pe mine. dar… data viitoare am sa dau si mai bine si am sa scot si tija de la sa si am sa dau si cu aia. a propos de ce ai spus la final.

    • Radu Post author spune:

      poze cu mecla tumefiata de pumni sau nu te cred.

      si ce plm cautai tu in costum de ciclist in oras? pai nu o meriti?

  • un ciclist ochelarist spune:

    centaure mother fucker, ma duceam in padure la baneasa sa dau ture. dar, data viitoare o sa incerc sa ma imbrac in hipster pana ajung la academia de politie si sa imi iau echipamentul de ciclist in geanta de bike messenger ;)
    nu am poze cu mecla tumefiata intrucat casca a preluat majoritatea pumnilor. parol!

  • tudor spune:

    Apropo de cacati, m-am saturat de facut slalom printre cacati de caine in fiecare zi, asa ca brusc cainii din cartier au inceput sa moara. Ca o fi bine, o fi rau las pe altii sa se pronunte dar problema mea a disparut.

Adaugă un comentariu