bloggeri de top

Stiati ca 90% din bloggerii A-list si marii experti in social media care traiesc din explicat oamenilor cum se face trafic, ar suge pula la un cal mort pentru jumatate din traficul meu ?

Da’ ei is profesionisti piscotari si traiesc din pacalit oamenii ca cineva ii citeste. Daca scoti vreo 4-5 exceptii care chiar fac trafic din top 20 piscotari de pe zelist si ii aduni pe restu nu ajung in total la cifrele astea.

Si ei traiesc din blogging cu 500 de unici pe zi, cand io fac 5000 ca hobby. Triste si penibile creaturi. A se ocoli.

Mama cati bani ar face ei cu numere de-astea. Ar putea sa-si cumpere piscoturi si sa nu mai trebuiasca sa ajunga la evenimente jenante ca sa nu mai moara de foame.

Da. Asta e un post de scos e-penisul si fluturat. Ca in domeniul asta ei sunt niste stripperi cu pula mica care tot ies in public si behaie despre ce fabulos stiu ei sa futa, iar io-s un cetatean linistit care fute din placere, nu pe bani.

Si uneori simt nevoia sa o scot si sa o dau de pamant, ca sa inteleaga si ei ca faptul ca isi spun unul la altul ca o au mare si relevanta nu o face mare si relevanta.

***

Comentarii (66)

  • Jegu' spune:

    Primu’ mananca cacat! :))

    • Shaormarosul spune:

      buna strategie Jegule. In loc sa ma pis eu pe tine te pisi tu pe tine si-astfel scapi de teama ca ma voi pisa pe tine. Acum astept sa te usuci si ma pis pe tine. Cat despre articol, are putin din meltenismul lui Mircea Badea ca te umfli’n coaie de cat esti de tare dar e justificat pana si prostul gust avand in vedere cat de mult ii dispretuiesti pe piscotari.

      • chiombi spune:

        mars la supt chiloti de blonda expirata cu falci mari.

        • Shaormarosul spune:

          Cand discut cu tine ma simt ca si cand am calcat in cacat. Acum, intelege-ma si pe mine, cacatule, si permite-mi sa te ocolesc. Nimanui nu-i plac cacatii! Fireste, tu, ca si cacat, mereu vei incerca s-atragi oameni care sa se joace cu tine, te simti cumplit de singur, dar eu am standarde. Nu calc chiar asa in absolut orice cacat. Macar de-ai fi fost un cacat tare, da’ esti genu’ ala de cacat moale, docil, fara convingeri, injuri asa ca o linie moarta, fara puls, n-ai trairi de cacat, nu te ridici intr-o existenta de cacat, esti un cacat submediocru; sarbatori fericite!

          • mdea spune:

            „ca cacat”, nu „ca si cacat”, las-o in mortii ei de cacofonie, ca n-are nimic. Daca tot esti cu cacatu-n gura, macar fii pana la capat, in pizda ma-tii de cacanar!

  • ProsTerminator spune:

    Stimabile, negrii nu se lauda. Rad pe sub mustati de asiaticii care cred ca-s darul lui Doamne-Doamne pentru femei, si-atat. La sfarsitul zilei, femeile stiu unde sa se duca pentru un futai bun.

  • Cazma spune:

    Se vede negru pe alb.
    Cifrele nu minte.

    Cred ca o sa caut si eu niste bloguri din-alea din lista, sa vad ce se mai scrie si in curtea vecinului. Mi-e putin frica, totusi…

    Dadusem acum un timp peste blogul unui raton care imi cerea 5 euro (sau ceva apropiat) prin sms ca sa-mi permita EL MIE sa-i citesc ineptiile.

    „Ba, da-te-n mortii ma-tii de descult ca ma pis si pe tine si pe teava ta de net!” :)

    • Jim spune:

      „Dadusem acum un timp peste blogul unui raton care imi cerea 5 euro (sau ceva apropiat) prin sms ca sa-mi permita EL MIE sa-i citesc ineptiile.”

      mentalitate de meltean prost..

  • - I - spune:

    Sunt unii care se cred importanti ca sunt bagati in seama. Vreau sa cred ca conteaza cine te baga in seama, cu toate ca n-are relevanta. As fi curios, asa comparativ, ce trafic are blogul lui Adrian Nastase?

    • Radu Post author spune:

      inainte sau dupa incarcerare ? ca i-a crescut, evident. cre-ca are vo 2000 si el lejer. da astia care-s persoane publice nu se pun. e usor.

  • Ostap Bender spune:

    zi-mi numa ca arhi nu ii printre exceptiile alea si pot sa mor fericit.
    de fapt ala ii otv-ul blogosfrei, da noa.

    • Radu Post author spune:

      nu stiu cat are. io il banuiesc de vo 3000. nu stiu. nu m-am uhitat. daca nu-l are postat pe site, probabil e sub 3000

        • Radu Post author spune:

          bai. nu ma mira. era trecut la exceptii oricum. mi se pare totusi cam umflat traficul acolo. daca te uiti la numaru’ de comentarii and shit nu prea pare in asa hal de vizitat.

          • pardailan spune:

            Nu cred ca e umflat. Abordeaza subiecte mult mai variate, cred ca d-aci e traficul mai mare. Pe de alta parte, varietatea asta cred ca ii aduce si calitate mai proasta a vizitatorilor.

          • shotaie spune:

            tocmai am cautat in blogul lui arhy „Steaua”,”schimbat uleiul la masina”,”gif cu pizde si pisici”,”basescu”,”becali”,”iphone 6″,”timisoreana”,”aparat foto”,”nutline” si returneaza cam ~6000 de posturi diferite pt fiecare termen.

  • Manowar spune:

    Partea naspa e ca nu prea valoreaza doi bani.

    Traficu’ piscotarului poate valora ceva. Nu prea mult, normal. Hai sa zicem…10 piscoturi pe luna. Problema e ca al tau valoreaza mai putin de un piscot.

    E un cerc vicios aici, un fel de vagin cu colti.

    Iti bagi pula, ti-o bati de toate chestiile, o arzi in mistocareli and shit? Iese trafic. Da’ nu face doi lei. Ca, pula mea, brandu’ X nu poate sa-si asocieze imaginea cu tine. Cum ar veni, nu poate toyota sa-si puna o reclama-n flash pe-aici, ca da prost in peisaj, stii?

    Ce-i hilar e ca, in schimb, acelasi brand n-are vreo jena in a-si baga flashu’ ala pe click/cancan/libertatea.

    • mdea spune:

      Tu ai un fetis bizar pentru Toyota, sau, din motive obscure, crezi ca Toyota e un fel de cooperativa malefica care produce totul pentru proletariat, de la bilutze anale pana la pasta de dinti.

      Sunt multe produse care au ca tinta publicul de aici: alcool, obiecte sexuale bizare, pastile de tot felul, etc.

    • Andrei spune:

      Fals. Eu cred ca poate face lejer cateva sute de oiro din reclame, dar e prea mica suma pt efort/curvasaraie.

    • Jim spune:

      aha deci si tu esti vre-un specialist de-asta in new media & shit. De branding personal ai auzit?

      • Manowar spune:

        Tu ai un fetis bizar pentru Toyota, sau, din motive obscure

        Ma doare-n pula de Toyota si de restu’ masinilor. Era doar un exemplu. Pune Dacia Logan din partea mea.

        Sunt multe produse care au ca tinta publicul de aici: alcool, obiecte sexuale bizare, pastile de tot felul, etc.

        Da, sunt, da’ alea flashuiesc pe libertatea si pe pula calului de siteuri de doi lei, unde publicu’ chiar e suficient de prost pentru a crede ca-s bune de ceva. Vorbim de publicu’ ala caruia-i curge saliva cand citeste de COPILUL CU 4 CAPETE, INCREDIBIL, CLICK AICI.

        Fals. Eu cred ca poate face lejer cateva sute de oiro din reclame, dar e prea mica suma pt efort/curvasaraie.

        Poate, da’ doar cateva luni. Dupa, se fute smecheria. Nu poti sa faci trafic vanzand imaginea de „pula mea, rebel, antisistem, cacat cu perje” si sa faci si sutele alea de euro. E doar o chestiune de timp pana cand se satura lumea de ala „vandut ciocoilor” si trece la urmatorul rebel.

        aha deci si tu esti vre-un specialist de-asta in new media & shit. De branding personal ai auzit?

        Brandingu’ ala personal si impersonal e foarte cool, cand faci ceva pe-alaturi. Vezi Cabral. Vezi pulameavedeteobscuredemanaacoispea din Romanistan.

        In cazu’ asta, nu prea face doua cepe degerate brandingul ala. O pozitie de CEO pentru ca si-a batut pula de hipsteri n-o sa obtina prea curand. A, alt job in „media”, de la ziare de-mpachetat borcanu’ la scris glume pentru altii? Da, poate obtine. Da’ pentru aia nici nu tre’ sa se chinuie cu pagina asta.

        • Ostap Bender spune:

          esti complet idiot!
          mircea badea vinde-vindea toyota la pulime pentru ca arata ca om si scrie ca pula.
          arhi vinde aparate de facut paine la emag pentru ca-i nehalit, arata ca o chiftea si are cititori imbecili care nu pot cauta pe net un produs de facut paine pentru nehaliti.
          zoso vinde pentru ca stie sa vanda la nerdsi ce cauta el ca nerd sef. saituri si cacaturi de om fara viata.
          tu nu vinzi (desi ai vrea) nimic pentru ca esti un idiot arogant
          io-s convins ca radu ar vinde si crema de coate dinainte de somnu de dupa amiaza daca ar face reclama la asa ceva. da tu esti idiot

  • vali spune:

    ai traficul mai mare ca al meu.

    • zoli spune:

      „decat” hatere, se foloseste „decat”.

      • Ovidiu Militaru spune:

        @Zoli, eu am 10 ani, tu ai 8 ani. Eu sunt mai mare „decat” tine, corect?

        • chiombi spune:

          nu imi dau seama daca esti ironic si, deci, imbecil, sau ai pierdut 2 minute sa spui „apa e uda” si esti, deci, un luzar, probabil blogar sau ceva pe acolo.

  • Captain Pulanet spune:

    Bravo ba radule…las’ ca meriti!

    asta e unul din putinele lucruri care merg bine in Romania asta.

  • Suminona spune:

    Lasa radule… tu esti un fel de Howard Stern a romaniei :) , cum zicea si el … peste jumatate ma asculta findca ma urasc …

  • ionut spune:

    Cum ai 5000 de vizitatori unici pe zi? Vad mai sus ca ai in total 56.995 pe luna. Deci pana in 2000 pe zi. Nu confunzi cumva vizitatori unici cu vizite?

    Chiar si asa, cred ca esti singurul bloger din Romania. A fi bloger inseamna a scrie de placere, cand ai chef, cum ai chef.
    Restul, inclusiv zoso si arhi, se screm sa scoata articolele si oricum au cam atins maximul. Mai mult trafic decat au acum nu vor avea in mod cert. La tine in schimb e potential mare.
    Tine-o tot asa….

    • Radu Post author spune:

      daca nu te pricepi la internet, informeaza-te inainte de a comenta. nu fi roman prost, care intai isi da cu parerea, dupa care cauta sa vada daca are dreptate sau nu.

      hai sa-ti explic, desi faptul ca trebuie eu sa pierd timp ca tu nu stii sa folosesti un google te face foarte prost.

      unicii nu sunt unitate de masura standard. unicii pe zi sunt ceva, unicii pe luna sunt altceva.

      imi intra 5000 de oameni diferiti intre ei pe zi.
      imi intra 50 000 de oameni diferiti intre ei pe luna.

      daca nu iti spune bunul simt cum e logic posibil, esti foarte prost. hai sa-ti dau un indiciu. daca ma-ta intra azi, maine si pe 27 la mine pe site, se pune la unic pe zi azi, maine, si pe 27. insa ca unic pe luna se pune o singura data.

      • ionut spune:

        te enervezi de-a-n pulea.

        oricum mersi pt explicatie

        • ano spune:

          lasa-l mai ionut. tocmai a dat cu P**A de pamant si e mare si tare.

  • dumy spune:

    Numărul de vizite nu e egal cu numărul de vizitatori unici. Nu le confunda. Unici, probabil, ai cam 10-15% din numărul de vizite :)

    • Radu Post author spune:

      scrie acolo ca la prosti, 150 000 de vizite , 50 000 de unici. ceea ce inseamna ca, in general un om intrs cam de 3 ori pe luna la mine pe site.
      asta e la luna

      la zi, numarul de vizite e cam egal cu cel de unici. ca nimeni nu intra de 10 ori in aceeasi zi pe site. sa zicem ca numarul de unici ar fi cu 10-15% mai mic decat cel de vizite.

      in rest na, iarasi, esti prost si ilogic. sa ai 10% unici din vizite ar insemna ca fiecare om sa intre de 10 ori intr-o zi, la interval de peste juma de ora. nu confunda clickul cu vizita. vizita se reseteaza la juma de ora, sau o ora, sau ceva. daca dai 10 refreshuri nu se pune ca 10 vizite.

      iarasi. te rog io, pe tine si pe prostii ca tine. daca nu stiti cu ce se mananca, nu comentati.

      • dumy spune:

        Tu nu ești prost dar majoritatea cititorilor tăi se pare că pun botul deoarece încerci să induci în eroare vorbind de unici pe zi, dar afișând statisticile lunare (cei 50 de mii unici și cele 150k vizite lunare).

        Citez:
        „Life lesson: Both Daily Unique Visitors and Weekly Unique Visitors numbers are useless when you look at a time period of a month”.
        Ai aici explicația completă: http://www.kaushik.net/avinash/standard-metrics-revisited-6-daily-weekly-monthly-unique-visitors/

        Asta dacă poți accepta și vești proaste :) Deși mă cam îndoiesc de faptul că ai fi atât de capabil.

        • Radu Post author spune:

          tu esti foarte prost. vezi ca peste cifre e un grafic pe zile. scrie si in colt sus „day” si vezi ca se invarte pe la media de 5000 minus putin. te-a invatat ma-ta sa citesti un grafic?

          si explicatia aia completa, pula mea, tu fiind foarte prost, ai inteles doar ce ai vrut din ea. eu daca-ti spun ca esti prost tu o sa intelegi doar „tu esti”

          adica io ti-am validat existenta. asta am vrut sa zic.

          acuma sincer, poti accepta o veste proasta? esti redus mintal.

          • dumy spune:

            Sigur că pot accepta, atâta timp cât vine din partea unei persoane care mi-a dovedit că e capabil. Din pacate nu pot spune același lucru și despre tine. Comentariile tale sunt cea mai bună dovadă, și aici nu mă refer strict la cele adresate direct mie.

            Anyway, într-un fel te invidiez. Doar un incapabil mintal nu poate realiza faptul că e bătut de soartă și încearcă să se facă remarcat prin metodele pe care le mai are la dispoziție, cum ar fi înjurăturile, jignirile și celelalte forme de adresare specifice celei mai inferioare pături sociale :)

            Keep up the pattern, cine știe, poate într-o bună zi ți se va dubla sau poate chiar tripla traficul :)

          • Radu Post author spune:

            omule, tu vii aici setat pe negativ, nu stii clar cu ce se mananca internetul, ce inseamna cifrele alea, ce si cum e, da’ stii tu sigur ca nu-s io asa de smecher cum ma cred, si te mai si astepti sa imi pierd juma de zi ca sa-ti explic frumos si logic de ce nu ai dreptate.

            pai cum dracu vrei sa reactionez cand cineva cine cu atitudinea „nu stiu nimic, da’ stiu ca tu n-ai drepate” ?

            ai intrat aici. nu stiai nimic de subiect. ai zis „ia mai da-l in pula mea si pe asta”. ai intrat repede pe goagal, ai cautat ce-s aia unici, ai gasit un text mult prea mare ca sa iti pierzi timpul cu el, da ai vazut o fraza care suna ca si cum eu n-am dreptate. aia cautai. ai venit si ai pus-o aici mandru de parca te-ai cacat aur.

            pai sincer acum. hai sa vedem care-s optiunile mele, tinand cont de faptul ca nu ai dreptate.

            1. sa incerc sa iti explic, ceea ce e foarte greu in niste mesaje, mai ales cu un om care nu vrea sa inteleaga, ci vrea ca eu sa nu am dreptate.
            2. sa ma sui cu pula pe mortii ma-tii si sa-i ejaculez in ochi pana ii curge sange din nas.

            eu am ales 2. orice om normal care are lucruri mai bune de facut ar alege 2.

            P.S. scoate-ti putin capul din cur si imagineaza-ti ca nu esti singurul pulifrici care vine aici doar ca sa imi arate mie ca n-am dreptate, fara sa aiba argumente logice. imagineaza-ti ca-s 20 ca tine pe zi. daca as sta sa discut frumos si logic cu toti oamenii care nu vor sa inteleaga lucruri simple, pai n-as avea timp nici sa ma sterg la cur.

            ia du-te tu intr-un colt, fa-ti autocritica si scuipa-te singur.

          • ionut spune:

            si cum plm se numeste unu’ care citeste blogul unui „incapabil mintal” si se contreaza cu un „incapabil mintal”

          • dumy spune:

            @Radu: asta e strict părerea ta. Oricum, nu-mi amintesc ca și comentariul meu inițial să fi cerut un răspuns. Deci puteai concluziona că sunt un prost (și restul meniului tău) și să treci mai departe. Vorba ta, lumea e plină de idioți, din care pot face parte atât eu (din punctul tău de vedere) cât și tu (din punctul meu de vedere) :)
            Sau, dacă insiști și simți nevoia de a mai adauga ceva, fă-o liniștit, că nu voi mai comenta nimic pe subiect :) Chiar și de citit nu sunt sigur că o voi face, dar na, important e ca tu să-ți satisfaci nevoia de grandomanie, cu riscul de a-ți minți cititorii :)

            @ionut: nu știu, jur, dar poate ne luminezi tu :)

          • Radu Post author spune:

            e o capcana aici. ca daca esti prost in public si nu iti raspund, unii oameni la fel de prosti si dezinformati ca tine s-ar putea sa creada ca ai dreptate. si asa se propaga ideile gresite. de la un prost.

  • nihasa spune:

    Daca si Captain Pulanet ti-a dat dreptate … e musai sa fie adevarat :)))

  • Ade spune:

    Cam mare bounce rate-ul:)))))))

    • Radu Post author spune:

      voiam sa explic, dar mi-era lene. cum nu iti trebuie inca un click ca sa ajungi la ultimul articol, putand sa-l citesti integral de la prima intrare e normal sa aiba bounce rate mare.
      singurii care dau mai mult de un click sunt aia care vor sa citeasca comentarii sau articole mai vechi.

      daca as pune mizeria aia cu sa dai click ca sa vezi tot articolul ca toti blogarasii, sau sa dai 5 clickuri ca sa ajungi la articol, ca toate site-urile de stiri, mi s-ar tripla pageviewurile si mi s-ar micsora imens bounce rate-ul.

      ceea ce ca statistici ar da frumos, dar ar fi extrem de incomod pentru cititor.
      ca sa ce? sa iasa frumos statisticile? pas.

      • Ade spune:

        :)) foarte putin spre deloc imi pasa:D
        ma plictiseam, mi s-a parut amuzant si atat. amuzant sa ma bag in seama la modu’ asta .. nu amuzant ca e bounce rate-ul mare.

        si PS: multumesc pentru politetea din „glas”:) ma retrag cat sunt inca in glorie :))

  • sisi spune:

    Poate totusi nu e ok comparatia cu alti bloggeri. Daca acesta este traficul cand scrii de placere, nu inseamna automat ca daca ai face-o pe bani el s-ar mentine acelasi.

    • Radu Post author spune:

      adica atunci cand faci ceva profesionist in general iese mai slab decat daca faci ca hobby, sau ce?

      • Ganja Man spune:

        Cu cat numarul cititorilor creste cu atat calitatea blogului scade. Asa ca Radule, cu parere de rau, ma fut in el de trafic. Ca cititor nu ma intereseaza traficul. Articolu asta e irelevant. Poti sa te caci in el.

        • chiombi spune:

          M – M – M – M E G A H I P S T E R
          „Cu cat numarul -CONSUMATORILOR- creste cu atat calitatea -PRODUSULUI- scade.”

          asta nu produce electrocasnice, bre, sa simta nevoia sa scada calitatea, face un singur articol si il consuma multa lume.

          asa si alfabetizarea, era ok cand a inceput, acum ca toti cacatii stiu sa scrie e ultimul jeg de calitate slaba.

          • Radu Post author spune:

            like

          • ion arion spune:

            eu scriu pe un blog pe care intru doar eu. CALITATE MAXIMA (as4asfda32olk.blogspot.com). am ales adresa asta ca sa nu intra nimeni din greseala pe el si sa-mi strice calitatea articolelor. din cand in cand mai printez pasaje din el si le citesc impreuna cu prietenii mei in Control.

          • Ganja Man spune:

            M – M – M – Matan-n PULA !
            Aici de moment nu se vinde nimic asa ca-mi bag pula in electrocasnicele si economia matii ! Stau sa pierd timpu explicand la prosti !
            Daca nu stii nu mai vorbi in rasa ta de oaie. Una e sa scrii pentru mase si una e sa scrii pentru un grup de lectori mai selecti. Daca scrii pentru mase tre sa scrii ceea ce place majoritatii, deaia blogu ajunge sa aibe „trafic”. Deci daca ajungi sa fii citit de excesiv de multa lume atunci poti sa fii sigur ca scrii numai „cacat” pentru plebei, ca asta-i intereseaza, chestii irelevante ca de exemplu articolu asta. Deaia scade si claitatea blogului.

            Capisci ? Fugi la scoala, si mai ia cativa dupa tine. Multi nu o sa inteleaga dar tot la fel ma doare-n pula. Behehehehehe … oilor ca sunteti vazuti ca niste numere de trafic.

  • sitting duck spune:

    Am inteles (sau nu) asta cu numarul de vizitatori. Dar spune-ne in cat cascaval lunar sau anual se concretizeaza tot traficul asta. Altfel, toti vizitatorii tai valoreaza fix pula aia cu care dai de pamant.

  • Pacala spune:

    Hai cu pozitiile alea sexuale sau continuarile la articole vechi etc.
    Mai joci wow?

  • Vlad spune:

    Ca orice „meserie” in viata, iti trebuie si o chemare… tu o ai, ei nu.

    La tine se observa relaxarea si lipsa „indarjirii” sa strangi unici… la ei e taman invers.

  • Gigel spune:

    M-am basit un cacat!

    • Dave spune:

      voiam doar sa zic sa il mananci dar jegul asta de script zice ca tre sa bag mai multe cuvinte.

      • Gigel spune:

        Initial nu am vrut sa spun asta dar jegul asta de script ma obliga sa editez : M-am basit un cacat pe ma-ta!

  • Silviu spune:

    In statisticile astea intra și RSS-ul? Ca eu numai așa te citesc

  • ion arion spune:

    Mie mi se pare facuta in paint poza asta. Auzi tu, 5000 de unici. Poate 50, si aia colegi de serviciu sau de facultate. Oricum cred ca in curand CNCD-ul si IGP-ul se vor sesiza si-ti vor inchide haznaua asta.
    Sa nu mai zic ca majoritatea comentarilor sunt ale tale. Ca-s atatia nebuni pe internet, incat n-ai avea curaj sa vorbesti cu toti.
    IA SPUNE, AI RESPONSABILITATEA UNUI INTERLOCUTOR?!?

    • Altcineva spune:

      Cat de clasica e asta cu interlocutoru’

    • Sandu spune:

      Ma-ta suge pula sau o sugeti decat 2???

  • Paul spune:

    Mi-a fost foarte uşor să mă masturbez citind acest post. 8/10 finalizare garantată. Recomand.

  • skuld spune:

    uite aici unu care trage cite o basina intelectuala la fiecare post. e o placere sa-l vezi cum se umple de sine:

    http://www.facebook.com/dan.stoica1

    pur si simplu, am simtit ca nu-l pot tine doar pentru mine…
    :)

  • Morom3t3 spune:

    Postez si eu aicea, poate se lipeste niste trafic de mine.

Adaugă un comentariu