Alexandra Stan şi-a luat bătaie de la impresarul ei şi ăsta e un lucru bun

În caz că nu ştiţi, Alexandra Stan este o guristă. Aia de cânta piesa aia despre cum îi place sexu beat, sentiment cu care mă identific, sau ceva. Nu ţin minte clar cum era melodia că eu ascult muzică, nu mizerii. Dar întâi să vedem care este diferenţa dintre gurist şi muzician.

Un muzician este un om care compune. Transpune o idee în cântec. Aproape nimeni din industria muzicală pop de la noi nu face asta. De text se ocupă nişte băieţi, de linia melodică alţi băieţi. În general aceiaşi băieţi cam la toată lumea. De-aia şi sună toate la fel. Au acelaşi tată.

bitchslap

Guriştilor noştri le vine melodia pe mail. De toată treaba asta se ocupă impresarul. Guriştii doar cântă cuvintele scrise de alţii pe muzică scrisă de alţii. N-au nici o contribuţie creativă sau decizională. Dacă ar fi să considerăm muzica un produs, ei sunt ambalajul, nu fabricantul. Să o lăsăm pe Cristina Spătar, cunoscută ca „Regina R&B” de către doi redactori de tabloide şi de către mă-sa, să ne explice aportul ei creativ:

„Trebuia să primesc un single, la care să fac şi videoclip. Nu m-au lăsat să fac videoclip la ultima piesă pentru că îmi tot spuneau că vine alta. Şi nu a mai venit, aşa că voi face videoclip în toamnă”

De-aia nu le poţi spune artişti sau muzicieni. Pentru că i-ai jigni pe oamenii care chiar fac muzică.

Impresarul vorbeşte cu muzicienii şi are grijă ca gurista să-şi primească „single-ul”. Tot impresarul se ocupă şi de restul detaliilor. Concerte, scandaluri în tabloide care cresc notorietatea guristei, apariţii mondene. Tot ce face gurista e să cânte 10 cuvinte. Nici măcar nu trebuie să le cânte bine, că vine băiatul cu auto-tune să le corecteze după.

longslap

Deci am stabilit că impresarul face toată munca. Gurista e doar ambalajul. Partea aia care se vede a produsului finit. Evident, grosul banilor se duce tot la impresar. Că doar el a făcut toată munca. Ambalaj găseşti pe toate străzile. Tot ce îţi trebuie e o tipă care să arate binişor şi să aibă voce. Dacă te duci în orice liceu din ţară, găseşti între 50 şi 100.

Dar pentru ambalaj asta e o oportunitate. Ajunge faimoasă. Face bani. O scoate din foame. Aşa că evident impresarul o să aleagă pentru faimă pe tipa pe care o poate controla cel mai uşor. Pentru că gurista are nevoie de impresar, şi nu invers.

Aşa că nu e de mirare că acest tip de relaţie degenerează într-una de tip curvă-peşte. Curva are nevoie de peşte. Fără el nu poate presta. El îi dă teritoriu, el îi aduce clienţi, el o scoate din foame. Şi el abuzează de ea când şi cum vrea. Pentru că îşi permite. Pentru că dacă ea nu acceptă, în cel mai apropiat liceu se află 50 tipe la fel de vag talentate cu care o poate înlocui. Evident că i-o şi trage în orice gaură vrea el şi la orice oră vrea el.

uppercut

Alexandra Stan a recunoscut că şi-o trăgea cu impresarul ei. Cam când voia el. Ea era proprietatea lui.

Radu Groza, alt impresar cunoscut a fost în foarte multe scandaluri în care era acuzat că succesul oferit era strict legat de favoruri sexuale. Era cu una dintre tipele de la Trident. O blondă care arăta fix ca o prostituată de lux. El e bătrân, obez, rozaliu şi ridicol. Când tipa a început să protesteze că parcă s-a săturat să stea capră la asemenea specimen, s-a terminat şi cariera ei.
Acum Radu Baron arată la fel şi e cuplat cu altă guristă pe care o impresariază: Roxana Nemeş. O tipă cu mai puţine pretenţii la călăreţ.

Inna era o fătucă urâţică şi grăsună din Mangalia. Impresarul/iubitul ei a construit-o de la zero. Ar fi putut să facă din orice tipă din Mangalia o Inna. Dar a ales-o pe ea. Vă daţi seama că tipa e la mâna lui.

gentleman

Şi da. Cred că e bine că peştii îşi bat şi îşi abuzează prostituatele. E bine ca femeile ălea să nu ducă o viaţă frumoasă. Să fie controlate şi terorizate. Să facă puţini bani şi să umble cu faţa umflată. Şi e bine să ştie toată lumea asta. Ca să se înţeleagă clar că prostituţia nu e o alegere înţeleaptă de carieră. Dacă ar fi o meserie superbă ar face-o toate femeile.

Şi la fel şi cea de guristă. Ai vag voce şi eşti proastă? Nu eşti în stare să compui o melodie dar vrei să ajungi faimoasă cântând piese mediocre, scrise de alţii? Se poate. Dar trebuie să fii pregătită să i-o sugi impresarului mereu când bate din palme. Şi să taci din gură şi să faci cum zice el, altfel îţi iei palme peste ochi. Pentru că meseria de guristă e mai apropiată de cea de prostituată decât de cea de muzician.

falconpunch

Şi trebuie să fie degradantă, umilitoare şi plină de compromisuri altfel ar vrea să o facă toată lumea. Nu îi mai plângeţi de milă Alexandrei Stan, că ştia în ce s-a băgat. Impresarii spun la zeci de tipe „Vrei să fii faimoasă? Fain. Deschiloţarea că am trei prieteni care vor să-ţi testeze anusul.”. Multe o să zică nu. Iar ălea care vor în aşa hal de tare să facă bani uşor încât ar face orice, în afară de muncă trebuie abuzate.

Dacă citiţi din declaraţiile ei, nu e prima oară când şi-o ia peste ochi. Prima oară când s-a întâmplat ar fi putut să plece. Dar n-ar mai fi venit banii uşor. Ar fi trebuit să se apuce de muncă. Aşa că a preferat bani rapizi la pachet cu umilinţă. A fost tot timpul o alegere clară în capul ei între muncă şi umilinţă. De ce să îi plângem de milă? Că preferă să dea chiloţii jos şi să-şi ia palme peste ochi numai ca să evite trezitul de dimineaţă şi dusul la muncă ca noi, restul? Vai, săraca de ea. M-am umplut de lacrimi.

Pentru cariera ei e o mişcare foarte bună oricum. Compasiune de la societate. A primit deja 4000 de like-uri noi în două zile. E moment perfect să mai lanseze un single. Dacă i-l scrie cineva. Acum o să spuneţi că e urât că mă uit cinic şi pragmatic la un eveniment nefericit. Un bărbat a bătut o femeie. Nu e aşa. O femeie a stat la bătaie pentru că a venit la pachet cu o existenţă lipsită de griji. Şi ea probabil vede treaba la fel de cinic. Şi probabil vede cum îi creşte popularitatea şi se bucură. Singurul ei inconvenient e că o vede cum creşte doar cu un ochi, săptămâna asta.

Şi de la spital a plecat împreună cu el. L-a iertat deja. Pentru că nu e un băiat care a bătut-o. E cariera ei muzicală. El a făcut-o. Toată cariera ei e băiatul ăla. Şi-a luat un pumn în ochi de la cariera ei muzicală. N-are cum să se despartă de cariera ei doar pentru un pumn în ochi. Ar trebui dup-aia să intre în clasa muncitoare şi să vândă la butic pe 8 milioane. Spuneţi şi voi, nu e mult mai nasol decât un pumn în ochi? Dacă aţi spus nu, înseamnă că nu aveţi mentalitate de curvă. Şi ea are. Nu e o fată abuzată pentru că nu are opţiuni şi e prinsă acolo. E o fată care preferă să fie abuzată decât să fie cetăţean obişnuit. Sigur, tipul ăla e un căcat cu ochi că o bate şi-i dă la buci când are el chef. Dar e alegerea ei. Cum aş putea să am compasiune pentru aşa ceva?

 

agatat3

***

Comentarii (201)

  • Kokartz spune:

    O explicatie foarte logica, moarte guristelor!!!

  • mamalubill spune:

    ce dracu s-ar intampla daca toti pestii astia si-ar bate guristele? ei ar intra la parnaie, ele n-ar mai avea ce sa „cante”. ar mai ramane doar vama si voltaj … crunt.

    • Cockahontas spune:

      Dar guristii de la Vama si Voltaj sunt mai docili si nu-i bat pestii?

      • mamalubill spune:

        ei or fi propriii lor pesti.

    • fane spune:

      daca ramane doar vama si voltaj am sa scot toate guristele sa-ti dea bobarnace in oo, prefer sa ma uit la maimute bune

      • mamalubill spune:

        preferi sa te uiti la niste maimute cum imi dau mie bobarnace in oua? perversule. sper sa nu fie si maimuta chirila printre ele. sau ala cu „sunt un pi tic indragostit”, nu stiu cum il cheama.

      • Iceman the Dj spune:

        Deci tu nu asculti mzica, tu te uiti la pizde… pai plm, nu ai parc in oras ? mergi si tu cu castile pe cap cu o muzica buna si te uiti la pizde, e vara… aproape toate sunt dezbracate !!!

    • unu din multime spune:

      relatie caracteristica dintre un proxenet si o prostituata. Prodan ala a „produs/o” pe Stan Patita prin toate cluburile europei…si ea a stiut in ce se baga..Cam tardiv sa faca pe virgina neprihanita. In general prostituatele au protectia politiei cind fac plingere impotriva proxenetilor..il baga in fata pe „n/am stiu ce vrea de la mine” si tot felul de stereotipuri infantile de genul asta ca sa/i faca dosar beton lui ala. Este consecinta directa a faptelor ce au la baza relatiei cauza-efect ,nivelului psiho-social si educational al protagonistilor.

  • Pyro spune:

    me gusta

    123456

  • fara nume spune:

    Snooki punched:

    i.imgur.com/Pgtkt.gif

    Alta gurista `de peste Ocean` .

  • h spune:

    ahahaha final bestial

    • ME spune:

      Iaca ca ati apreciat gresit; gurista a fost mai desteapta decat „impresarul pulii mele”, cand s-a vazut la adapost ia tras-o lui prodan direct in muie. Nu numai ca nu l-a reclamat dar la dat in gat si cu partea financiara. Adica cu evaziunea groasa pe care a facut o de atatia ani. Credeti voi ca marele impresar de balta si-a platit impozitele?
      Deja il vad cu bratarile pe maini cum boraste toate golaniile pe care le-a facut. Stai sa vezi cam ce traseu va avea si Kaiia, inlocuitoarea lui Stan.
      Decat sa mergi cu un prost la castig mai bine te duci la pierdere cu un destept. Da dom’impresaru de Tomis a lipsit la lectia asta.

  • dana spune:

    Bai scuze, dar gresesti! Nu conteaza cat de curva sau proasta e aia. Nu dai intr-o fata, scurt! E josnic sa dai in cineva care nu se poate apara si aici includem o serie de alti oameni. Esti un penibil daca dai intr-o mana de om…
    Adevarat este si ca daca mai ramai dupa ce ti-ai luat prima bataie esti cam proasta. Raspunsul e sa-i spargi mutra daca poti de una singura, daca nu cu terti.

    Inteleg si ce zici tu…ca asta facea parte „contractul” ei, si da, tre sa fi cam proasta sa accepti asa ceva. Dar ai grija sa nu se inteleaga articolul tau ca e in regula sa altoiesti orice duduie care trece pe langa tine pentru ca nu stiu, nu-ti place cum arata. Sau pe duduia cu care esti ca nu ti-a incalzit ciorba cum trebuie. (Sau asta ai vrut sa zici? – Ma indoiesc ca asta ai vrut sa zici) Si da, zic ca unii din cititorii tai ar putea interpreta asa, vezi imbecilul ala care a dat comentariu primul…

    Dupa mine asta e un comportament intolerabil. Pentru ca daca tot esti atat de destept atunci poti gasi si alte metode sa pedepsesti decat sa o bagi pe una in spital.

    • Unu care ti-ar sparge si tie moaca spune:

      N’ai inteles nimic
      Faci ce face si Saxobeata, te victimizezi.
      D’aia meriti si tu o bucata.

      Salvati Femeile!

      • dana spune:

        M-am gandit mult cum sa-ti raspund.

        Am inteles foarte bine ce zice, problema e ca nu intelegi tu ce zic eu.

        Sper sa nu dau de vreunul ca tine prin preajma.

        • Unu care ti-ar sparge si tie moaca spune:

          Fai femeie, nu e vorba de altoit orice femeie. E vorba de altoit proaste. Si proastele merita.
          2 la mana. Sunt suficient de matur incat sa stau departe de proaste. Deci esti salvata.

          • You just won... spune:

            *************
            * The game. *
            *************

          • Felix spune:

            hahaha FLAWLESS VICTORY !

          • aiurea spune:

            Prietene, dar cum ar fi sa trec eu pe strada pe langa tine si sa mi se para ca esti prost, ca mai apoi sa te joc in picioare. numa asa, ca poate o si meriti.
            Ce zici, e in regula?

            Vorba aia, doar esti prost.

          • bk spune:

            aiurea stiu ca speri sa te intalnesti cu dana pe strada si sa ai ocazia sa te introduci cu ‘salut, eu sunt baiatul ala aiurea de pe piticigratis care-s de acord cu tine, adica nu-s aiurea da asa ma cheama, hahaha’

            dar lasa in pula mea pupatu-n pizda, oricat de prost ai fi. Tre sa fii extrem de prost sa intelegi din articolu asta ca orice femeie merita batuta pentru orice gest minuscul

            femeile sunt batute in doua cazuri :

            1. merita
            2. nu merita si isi iau bataie ca-s intro relatie cu un anumit tip minoritar de barbati fututi in cap; si vorba lui radu, daca au mai stat cu el dupa ce si-au luat-o atunci revenim la cazul 1

            Eu unul zic ca protagonista nu si-a luat bataie ca n-a avut chef sa-i suga pula intr-o noapte, eu cred ca i s-a urcat celebritatea la cap si a inceput sa faca aluzii ca ar merita mai multi bani si ca ar trebui tratata in general cu mai mult respect ca acum e cineva ce naiba. El i-o fi zis nu, ca-i un cacat mergator si ca ea de una singura nu valoreaza nimic, ea s-o fi isterizat si a inceput sa faca ca toti dracii, sa arunce cu chestii in el si atunci a venit bataia inevitabila.

          • manole spune:

            Cum hotarasti tu ma smardoiule idiot cine e proasta si cine nu?

        • danuta spune:

          Nu ai inteles nimic :) . Nici o clipa nu a fost vorba de a bate sau de a da intr-o femeie , tot postul asta a fost vorba despre cat de proasta sau cum vrei tu sa-i spui , ca sta la bataie , si ca noi , restul lumii , spunem „vai saraca” … care defapt nu e vai saraca , e vai proasta .
          e ca si vorba aia , masina calca nu fute … in cazul de fata si bate si fute , si ea asta a ales .

          • ma-ta spune:

            Singurului lucru care ” bate ” smardoiul idiot e ca ” bate in cap ” de aici si atata frustare .

            Sper sa o bati in cap in continuare , sa nu procreezi si sa moara prostia la tine .

            Nici tu nu ai inteles nimic , cum nu a inteles nimic nici dana aia .

            Suntem in 2013 , nu in evul mediu , schimbati-va mentalitatea .

      • Sagat spune:

        M-ai dativa ma in morti vostri e o curva isi accepta bataia, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa stam si sa ne uitam, eu daca ma intalnesc cu fraieru ala ai sparg gura si ai rup ficatul sau splina, ma m-ai gandesc ca ficatul se reface, mai taciti in morti vostri si fraiere de blogar daca nu te intereseaza situatia curvei dc plm stai si scri despre ea, iati in plm o viata fraiere si stai linistit ca sunt femei care lucreaza pe 6 nu 8 milioane agresate de „masculii” lor si nu pleaca din diferite motive: copii, nu au unde se duce, etc…, e usor sa comentezi din fata calculatorului

        • jimerino spune:

          slab.
          Your comment was a bit too short. Please go back and try again.

          • Micul BTK spune:

            Eu m-am trezit cu o durere de cap si Sagat mi-a accentuat presiunea intracraniana. Sagat, vrei banda pe gura si putin bondage?

        • Grammar Nazi spune:

          Te rog eu invata sa scrii inainte sa bagi comment-uri din astea. Imi obosesti neuronul.

          • Daniela rozmanescu spune:

            I second… No, I third that. Sagate, eu ti-as rupe mainile si dupa aia te-as forta sa inveti sa scrii cu cioturile. Parca esti unul din elevii mei de la profesionala…

            Si acum, varianta pe care sa o inteleaga sagat:

            I second… No, I third that. Sagate, eu tias rupe mainile shi dupa a-ia teas fortza s-a invetzi sa scri cu cioturile. Parca ejti unul din elevi me-i de l-a profesionala…

        • inFine spune:

          vai, da ce-ai facut acolo, nu prea te intereseaza gramatica si ortographia, desi ar cam trebui daca ai pretentia sa te ia lumea in serios

        • neo spune:

          Frate ML-eu Sagat, nimieni nu are o soarta pe care sa nu o merite. Au trecut perioadele in care oameni erau obligati sa faca anumite lucruri sau sa indure ceva. Acum fiecare alege. Si daca iti pare asa rau de femeile care iau bataie de ce nu le inveti tu sa nu mai aleaga prostalai care le bat. Si daca cineva are timp sa comenteze in fata calculatorului nu inseamna ca nu stie despre ce e vorba. Uite si eu comentez si stiu prea bine despre ce e vorba. Cine le obliga fratiorule sa se cupleze cu masculii care bat femei? Eu spun ca o merita cu varf si indesat – toate care primesc bataie. Alea care nu au primit bataie niciodata in viata lor cum au reusit?

          • No Stress spune:

            In afara de Jimerino, nu va simtiti toti prost ca va consumati energia pe cel mai evident troll pe care l-am vazut in viata mea, voi cei care i-ati raspuns lui Sagat?

        • CucuBau spune:

          Stai aşa tu cu stingerea că vreau şi io să-i dau un comment lu’ frtLM Sagat cât şi la, stimabili, detractorii săi.

          @Sagat: Nu era vorba în dezbaterea de aici dacă e ok sau nu să violentezi femeile. Cu asta suntem toţi de acord. Cred că nimeni de aici nu consideră că, în mod general, masculii în relaţiile lor cu femelele speciei umane ar trebui să folosească violenţa fizică ca unealtă de stabilire a echilibrelor de putere. (Deşi dacă stăm să ne gândim, şi femele speciei au atuurile lor spcifice de care nu ezită să se servească.) În fine, discuţia era mult mai aplicată pentru că ea consta în a plasa un caz particular în contextul realităţii, şi nu principiilor, relaţiilor din societatea umană.

          @stimabili detractori: Revolta sinceră a cetăţeanului Sagat faţă de violenţa principială la adresa femeilor este lădabilă. Iar propunerea lui de a înfiinţa instituţia masculină a pedepsei corporale asupra masculilor care îşi violentează femelele este, dacă nu o idee bună din punct de vedere practic, atunci cu măcar un gând frumos. (Din păcate ideea nu este chiar surprinzătoare având în vedere torentul de filme cu super-eroi cu care i-a bombardat box-office-ul retina în ultimii ani.) În utimul rând şi în special, ruşine să vă fie că l-aţi asaltat cu ortografia:
          (i) putea fii mult mai rău;
          (ii) asta e resursa de critică cea mai josnică. Dacă ţi-e lene să te gândeşti la contra-argumente şi eşti prea îngreunat de propria-ţi jalnică existenţă ca să nu-ţi verşi măcar puţin amarul pe un individ cu care nu eşti de acord, ia-te atunci măcar de gramatică, de topică, de vocabular, … de freză, de haine, de moacă, de ce nu?
          (iii) aţi uitat de oralitatea stilului?

    • geox spune:

      daca trebuie sa ii explici unuia de ce nu e bine sa bata o femeie, e clar ca e atat de bou incat nu va intelege si tot o va bate. si tocmai pentru ca e clar, cel care se apuca sa ii explice boului de ce nu e bine sa o bata pe vaca, e si e la randu lui minim la fel de cretin.
      concluzie: nu e bine sa batem femei, da’ si ele o merita.

      • mamalubill spune:

        geox, jos palaria! o demonstratie de logica.

    • WTF spune:

      Bataia este o metoda primitiva de a controla oamenii primitivi cand nu ai timp sau chef sa o faci altfel. Femeile sunt tot oameni, deci se poate aplica si la ele. Oamenii primitivi invata cel mai bine cu bataie, pentru ca sunt mai apropiati de animale decat de oameni. Si desi personal gasesc metoda neplacuta s-a demonstrat ca functioneaza.
      Faza aia cu sa nu dai in cineva fara aparare este o prostie. Doar in cineva fara aparare dai, pentru ca altfel se intoarce batia cu dobanda si cu totii stim ca bataia doare. Altfel o faci doar intr-un context sportiv, cu arbitrii care sa opreasca treaba cand degenereaza sau pierzi.
      Toti oamenii care au avut legatura cu bataia actioneaza asa. Nu te bagi de buna voie in lupte pe care nu esti sigur ca le poti castiga sau pe care daca le pierzi ajungi la mila altuia sa se opreasca. Este vorba de un nivel minim de instinct de conservare.

    • Alex spune:

      Eu sunt de acord cu ideea ca o femeie nu se loveste. Mi se pare ca trebuie sa fii un animal cu coaie extrem de mici, sa lovesti o fiinta care nu are nici o sansa sa se apere (fie ca-i femeie, animal de companie, etc). Dar… sunt si multe femei extrem de proaste care accepta sa fie tratate asa. Hai sa-ti povestesc ce-am patit eu:
      Ma intorceam intr-o noapte acasa, cand aud urlete gen „Ajutor! Ma omoara!”. Pe jos era culcata o tipa, si peste un tip o strangea de gat. Din fuga, i-am dat un picior in coaste tipului, de l-am aruncat de pe ea. Dupa, cand vroiam sa-l incarc mai bine pe nesmtit, a sarit tipa pe mine: „Vai! nu-l lovi, ca-l omori pe iubi!”. Am ramas mut e uimire cateva secunde, apoi am plecat. De atunci am jurat ca nu ma mai bag.

      • tonomat spune:

        „care nu are nici o sansa sa se apere”…bai baiete, tu pe ce planeta traiesti? de multe ori femeia e mai inarmata decat tine. sigur ca tu ai brandul mai mare, dar ce te faci cand aia scoate cutitul sau cheama politia sa te ia pe sus? legea e de partea femeii mereu, pe urma sa te vad io pe tine cum stai si plangi in genunchi in fata ei sa nu te bage la bulau, aceasta „fiinta fara aparare”. mars pe calul tau alb si dispari.

        • coana spune:

          Legea e de partea femeii? În România? Să mori tu. Sau o fi vreo lege de care oricumnu tine nimeni cont si care nu se aplică.
          Iar cu „vai, il omori pe iubi”, ăla e sindrom Stockholm. Şi atunci cand se va trezi, va face tot posibilul să i rupă capul animalului.

      • Ierea spune:

        Femeile adora sa vada barbatii cum se rup in bataie unii pe alti pentru ele. In realitate esti un ratat epuizabil pentru ele. Nu-i nimic, ai sa-ti dai seama de asta intr-o zi de unul singur. Promit.

      • Tsar spune:

        morala, „daca te bagi, esti prost”

      • CucuBau spune:

        Mi s-a întâmplat şi mie exact aceeaşi chestie. În alt context, evident. Sunt superflue detaliile poveştii, dar şi pe mine m-a schimbat.

    • tonomat spune:

      mars fa nenorocito. ati vrut egalitate? na egalitate. inclusiv dreptul de a v-o lua peste bot. egalitatea implica egalitate atat in drepturi cat si in obligatii. vai de barbatul care te-o lua, ipocrito….

      • Amalia spune:

        Comentariul tau este ATAT DE CRETIN, ca nici n-ar merita raspuns. Dar am sa fac o fapta buna, ca sa nu mori prost. Abia cu a doua miscare feminista, dintre anii ’60 – anii ’80, s-a luptat pentru (in)egalitatea dintre sexe, deci n-au trecut mai mult de 50 de ani de atunci!
        Cu multe sute de ani inainte femeile erau agresate barbatii lor daca nu erau supuse, deci TOCMAI pentru ca nu aveau un cuvant de spus. Ai putea spune ca miscarea asta feminista mai degraba le-a permis femeilor sa-si poata lovi barbatii (ca sunt si cazuri din astea), desi nu asta a fost scopul.
        Asa ca data viitoare cand vrei sa fii bou si sa comentezi sa te dai tu mare scula cu egalitatea lu’ peste, documenteaza-te intai.

        • tonomat spune:

          M-ai spart, tu. Mersi de lectia de istorie, da daca vroiam sa invat chestii inutile invatam pe de rest numele tuturor presedintilor americani in ordinea dimensiunii la pantofi. In afara de observatia istorica, ai ceva de comentat LA SUBIECT? Pula mea, bine,femeile actuale nu mai vor egalitate. Da stii de ce? Ca acuma vor tratament preferential. D-aia. Macar contribuie la conversatie cand deschizi gura..

        • Ierea spune:

          Nu pacalesti pe nimeni. Feminismul nu are legatura cu egalitatea, ci cu controlul. De-aia se si focuseaza totul pe un singur sex.

          Abia astept sa vina un razboi, numai ca sa vad ce reactie aveti fata de obligatia de a fi luate cu forta in armata. Pariu ca atunci nu o sa mai vreti egalitate, ci doar in cazuri care va beneficiaza. Imi vine sa vomit.

          • AIDEPLM spune:

            Vai de pula mea, tonomat si Ierea, sunteti doi tarani din Arpasi, navetistii cu trenu’ de 2. Doi prosti ca pula ai mai mica de pe o pula mijlocie. Sa va bage cineva jar in cur cu vatraiu’ Razboinicu’ pulii, auzi la Ierea, el, marele pizdit. Te mai bate sor’ta ma?

          • xyz spune:

            Este vorba de feminism marxist care nu are nici o legatura cu feminismul originar. Pune mina si fa-ti lectiile, dobitocule!

          • Ierea spune:

            @AIDEPLM numai gura e de tine. Spui 2-3 injuraturi dupa fiecare virgula. Du-te in piata daca nici macar nu intelegi despre ce vorbesc.

            @xyz, feminismul este un concept care poate fi intors pe toate partile de fiecare individ, de-aia si feministii/feministele se contrazic non-stop. Ba vor egalitate, ba vor atentie si drepturi speciale, ba nu le convine x, da nu le convine nici Y ca asta ar insemna sa fie responsabili. Oricum, TOT feminismul e marxist. Acum besi in pizda ma-tii.

    • Catavencu spune:

      Eu nu inteleg cum vezi tu egalitatea! Una-doua va zbateti pentru egalitate in drepturi, iar cand vine vorba de dreptul la bataie, sariti cu gura: ,,Nu dai intr-o fata, scurt!” Nu stiu daca ai avut ocazia sa te enerveze cineva, dar exista persoane atat de enervante incat le opresti doar cu un pumn, iar pe Alexandra Stan n-o cred ai fi tipa aia draguta care nu comenteaza si n-are fite!
      Nu stiu daca ai vazut, dar tipa nu-i distrusa asa tare: are un ochi vanat= un pumn aplicat cu nervi! In plus, n-a mai scos de mult vreo piesa care sa fie in top, asa ca trebuia sa iasa in evidenta cu ceva, nu?

  • CapnCrunch spune:

    Geanina,esti gurista?

  • Război în... 1 spune:

    Felicitarile mele pentru articol si pentru claritatea in care expui lucrurile.

  • adrian gura-oblica spune:

    Ma intreb daca faci si-o laba la toate gifurile astea cu tipe agresate.

    • cacutele de bloc spune:

      tu iti dai seama ce usor e sa iti zica cineva „mai bine ia o pula oblic si du-te”?

      dar eu nu iti zic asta. ca e prea usor.

      • adrian gura-oblica spune:

        si tu-ti dai seama ce usor e sa-ti zica cineva „mars in mortii ma-tii hai sictir”?

        nici gheorghe dinica nu-si scria rolurile, da? I le scria un dramaturg si era dirijat de un regizor. Asa, si? Exista oameni care stiu sa compuna si oameni care stiu sa urce pe o scena si sa dea bine pe ea. Sunt skilluri diferite. Unii le au pe ambele, dar nu e obligatoriu. Indiferent cum ar fi, nimeni nu ar trebui abuzat doar pentru ca e la mana altcuiva.

        • Daniela rozmanescu spune:

          Compari actoria cu datul din gura? Si pe Alexandra Stan cu Gheorghe Dinica? Come on… Sa stii ca, daca se scremea nitel, si ea juca la fel de bine rolul lui din „Filantropica”.

          Radule, au inceput sa fie slabi rau de tot acesti nou-veniti.

    • Be the change! spune:

      Foooarte bine punctat!

  • cos spune:

    Explicatia ta e logica. Si inteleg pana la un punct si dorinta ta de anarhie. Eu insa prefer sa-i vad in puscarie sau morti pe indivizii care considera ca o persoana le apartine si o pot calca in picioare. Si asta pentru ca vreau sa nu-i vad liberi in societate, punand in pericol si viata mea sau a cunoscutilor. Faptul ca alexandra stan accepta intr-o oarecare masura o situatie (din orice motiv) nu inseamna ca un agresor nu trebuie calcat pe cap. Stiu ca sunt oarecum offtopic, dar pe mine nu ma deranjeaza ce face si crede alexandra stan – mai mult ma intereseaza ce sociopati umbla pe strada.

    • tonomat spune:

      imi place cum ai sucit argumentul. deci practic ar trebui incurajata caftelala de femei, ca sa scapam strazile de sociopati. buna treaba.

  • dalv spune:

    CINE E alexandra stan?

  • Yelizabeta spune:

    Ce ma enerveaza aia cu „nu dai intr-o fata punct” . Pot sa ma gandesc la un catraliard de motive pentru care un om tre’ sa o ia pe cocoasa, indiferent ca are vagin sau nu. Da noo, niciodata nu dai intr-o femeie, nici daca iti ineaca copiii in cada.

    • tonomat spune:

      ei nu..eu daca gafez masiv risc sa-mi iau literalmente pumni, de ce o femeie ar trebui sa fie scuzata? egalitate si in drepturi si in obligatii, asa e firesc sa fie. nu poti avea toate drepturile si responsabilitati doar pe jumate, cum isi doresc toate posesoarele de gauri

  • LaBelleCritique spune:

    Ai uitat sa ii mentionezi pe baietei. Aia cu cine si-o mai trag ca sa ajunga sus…? Cu managera?

    • funcţionara spune:

      care băieţi mai sunt pe scenă? în afară de trupe?

  • dana spune:

    Yelizabeta, nu ma refeream la situatii d-astea in care „aia” te bate cu lopata. Alea sunt situatii exceptionale. Cam la fel cu „nu e bine sa omori”, cu exceptia cazului in care te aperi. De fapt nici atunci nu e bine, dar e acceptabil. Ma refeream la situatii in care cineva bate pe cineva care e lipsit de aparare… Nu stiu ce pana mea e asa de greu de inteles…

    • mircea spune:

      Ba nene…..cred ca unii nu intelegeti, nu faptul ca melteanu’ bate femei e problema aici, cu asta suntem unanim de acord cu tontii.
      Problema e ca chizda asta trasa la indigo dupa alte cateva sute de blonde la fel de vag talentate ajung niste modele pentru alte pizde vag talentate de liceu care stau in expectativa. Si pentru ca e proasta pentru cate abuzuri a inghitit de la meltean ( nu doar fizice ) . Mmmkay ?

    • bk spune:

      Daca se tine un caine dupa mine, latra intr-una si se aproprie prea tare de mine ii dau un picior si nu dupa ce ma musca. Si asta-i ceva foarte normal si benefic pentru caine, daca eu eram mai retardat il omoram pentru tupeul pe care-l prezinta asa ca un simplu picior il invata sa nu se mai comporte in felul ala si poate n-o sa fie omorat pe viitor de retardat.

      Nu conteaza ca acel caine e lipsit de aparare sau nu, conteaza ca m-a instigat.

      Bineinteles ca tu acum o sa intelegi ca pentru mine femeile-s niste catele, ca-s boxer la categoria androgina si ca pentru mine instigarea vine de la o cafea cu prea mult zahar.

      • dana spune:

        Bai, e foarte simplu. La mine e o chestie principiala. Ca aia si-a meritat-o sau nu, pentru mine e irelevant. N-are nicio legatura cu nici cu feminismul, nici cu egalitatea sau ce prostii mai scriu aia mai sus.

        Pentru ca dupa mine sa zici ca „aia si-a meritat-o” si a primit ce a trebuit e periculos. Mai ales in pozitia in care e piticigratis. De ce e periculos? Pentru ca vreun „destept” d-asta poate sa se simta legitimat sa ii dea niste palme uneia pe strada ca ii se pare lui ca e „proasta” sau „curva”. Or, trebuie sa fi macar de acord ca ce ii se pare lui nu e neaparat si adevarat. Si mai e ceva, oamenii sunt in general si prosti si curve, indiferent de sex.

        Bineinteles ca nu sunt de acord nici cu situatia inversa, sa ii dea fata niste palme tipului. Iar mi se pare o prostie.

        Si da, si pe mine ma enerveaza cinspe mii de chestii pe zi. E suficient sa ies din casa, dar asta nu inseamna ca ma apuc sa-i iau p-aia la palme, desi poate cateodata imi doresc. Sper ca ai inteles acum ce zic.

        PS. Cainii se tin dupa tine din cateva motive printre care nu se numara si „ia sa-l enervez pe omul asta”. Eventual se tin dupa tine ca sa le dai de mancare sau sa-i treci prin teritoriul altor caini.

        • Ares spune:

          Tu daca mergi la curve, dupa ce futi, le si bati ?

        • bk spune:

          Nu merge cenzura pe care propui tu s-o aplice. Retardatii fac lucruri retardate ca-s retardati nu ca au citit un articol cinic pe internet.

          Cel mai bine este exemplificat adevarul asta de extremistii religiosi. Pentru ca exista retardati care sunt in stare sa comita genocid pentru un text scris acum cateva mii de ani inseamna ca ar trebui cenzurat textul?

          Eu inteleg ce zici dar asta nu inseamna ca ai dreptate. Tu ce zici e ca esti paranoica. Eu iti recomand sa accepti realitatea asa cum e, chestia asta cu ‘nu exista nici un motiv sa dai intr-o femeie’ e promovata de peste jumatate de secol daca nu la noi macar in vest si n-are nici un efect. Ca un om normal intelege ca nu-i normal sa bati pe cineva pentru orice tampenie si omul ala n-are nevoie sa-i amintesti incontinuu. Iar aia care-si bat femeia pentru orice motiv stupid n-o sa asculte niciodata de mesaj deci mesajul e redundant, chiar face mai mult rau decat bine dar asta-i o poveste pentru alta data.

          Mi s-a intamplat de multe ori sa merg pe strada si sa vina cate un caine retardat prea amenintator spre mine. Nu ma intereseaza din ce motiv o face, solutia e aceeasi : bataie.

          Stateam intr-o zi pe o banca pe langa un caine care fugea si latra dupa ORICE biciclist. A facut asta pana cand s-a gasit un biciclist sa-i futa una, dupa aia s-a linistit.

  • jack spune:

    ba baiatule,asta care ai scris articolul,nu o poti compara pe inna cu gurista aia de la trident,da aia de la trident era o mare parasuta si nu avea talent ma nene,cine drq era aia ca n-o asculta nimeni ma frate,in schimb pe inna o asculta tot GLobul ma frate.Pai avea aia de la trident concert in japonia sau mexic? sau america macar?
    pai inna are premii peste premii ma fratioare,printre aceste premii se numara si Music Awards New York bai gigi,tu de ce nu te faci impresar daca zici ca e asa usor? o iei pe ma-ta frumusel si o pui sa cante la ” microfon” daca ma intelegi ce spun.Si apoi auto-tunezi tu ce vrei acolo sa vedem dupa aia ce iese.
    Toata lumea are texte compuse ma baiatule….pana si actorii ma…si tot ce tine de mass media.
    Nici Andreea Esca n-ar fi ce este in ziua de azi daca nu putea sa citeasca de pe ecran,nu? Deci mare smecher este ala ce-a scris ” buna seara bucuresti,buna seara romania” …ala trebuie sa fie vedeta sau cameramanul pt ca daca nu o filma ala ….andreea esca nu era cunoscuta,ceva de genul asta spui tu ma gigi kent …
    Cat despre alexandra stan,toata lumea din c-ta stie ca e o parasuta ordinara,si ca umbla cu orice tigan care tragea pe nas si nasparliu numai daca avea ceva banuti si masina.Toti prieten prietenii ei au ceva in comun,stii ce este? Drogul frate ! toti iubitii ei sunt drogangisti ca si managerul asta care o umple in gura si tace ca proasta sa fie batuta..Ea are talent cat de cat si putea fi mult mai departe daca nu statea dupa droghistul ala.Deci ca immpresar tre’ sa ai pe cineva ma baiatule,altfel esti zero barat.

    • Radu Post author spune:

      tot ce are inna e un impresar mai bun si mai putin cocalar. in rest. sameshit. a avut bulan de un peste cu bun simt. si care a si iubit-o oleaca.

    • Razvan spune:

      Amice, eu cred ca tu nu ai vazut reprezentatia Innei de la deschiderea FOTE.

      • Coana Mița spune:

        Hau, tu primești din ăștia care se labă la Ina la tine pe blog?…

  • Jerome spune:

    Sa presupunem ca Alexandra este un animal, de exemplu un cal.
    Il cresti, ii dai apa, fan, etc.
    Apoi il pui la caruta si diii !!
    Intr-un moment, fie ca nu mai vrea sa traga, fie ca cere mai mult fan, fie ca naiba stie.
    Tu ce faci ?
    Il bati pana il omori ?
    Sunt convins ca daca ai vedea pe strada un individ care si-ar nenoroci in bataie calul ,cainele, ai avea un sentiment de repulsie.
    Ca Alexandra e proasta, curva, muista, toate astea nu reprezinta o justificare pentru a o calca in picioare.
    Nu-ti mai convine de ea, ok, las-o la marginea drumului si cauta alta.

    • Radu Post author spune:

      da io n-am zis niciodata ca ala nu e un cacat de om ca o bate si ca nu merita calcat in picioare. zic doar ca si ea merita omorul care si-l ia.

      sa presupunem ca nu e un animal. sa presupunem ca e un om care accepta abuz in schimbul unei vieti usoare. prostituata, cum se zice. e alegere, nu accident. si daca ea alege pumnu de bani pa pachet cu pumnu in freza cine sunt eu sa intervin. am un sentiment de repulsie si fata de ala si fata de ea.

      • Jerome spune:

        „ea alege pumnu de bani pa pachet cu pumnu in freza ”
        Aici e greseala.
        Nici o curva (prostituata, cum se zice), nu alege asta.
        Ele doar accepta ca sansele sa se intample asa ceva, in cazul lor sunt mult mai mari.

        • Radu Post author spune:

          si cand te faci pompier exista sansele sa iti ia foc adidasul. si daca iti ia, nu e o tragedie inexplicabila. e doar o situatie trista care face parte din meserie.

          • Jerome spune:

            De aceea ambele meserii sunt in general bine platite..

          • mircea spune:

            Da, toti pompierii o ard in mercedes si vacante la Monaco.

        • tonomat spune:

          si atunci ce ii plangi atata de mila?? ea si-a calculat sansele, si a zis ca se merita sa riste o bataie odata la an pentru zecile de mii de euro pe care ii castiga. mereu cand iti asumi un risc, sunt sanse sa cazi in bot. daca nu esti capabil sa suporti consecintele potentiale, nu intra in joc. nu mi-e mila de astia care cauta sa ciupeasca si si-o iau in freza. atata vreme cat nimeni nu a fortat-o sa semneze cu impresarul, totul e legal si moral. fuck off.

      • Andreea spune:

        omorul pe care si-l ia*.zic

    • Toma Dumitru spune:

      Jerome, da’ te-ai gândit că poate nu se lasă aia abandonată la marginea drumului, cu toată bătaia?
      Nu zic, nu-i normal ca un bărbat să dea într-o femeie, sunt total de acord, dar femeia care ia şi o singură palmă şi ALEGE să rămână lângă acelaşi om îşi merită soarta. Indiferent care ar fi fost motivele pentru care a ales să rămână. Atât!

  • blx spune:

    Calul ala nu prea are putere de decizie …individa asta are …si cum a zis Radu a decis sa se prostitueze de ce sa sa imi fie mila?

    • Jerome spune:

      Tu daca mergi la curve, dupa ce futi, le si bati ?

      • WTF spune:

        prietene vorbesti discutii, daca el ar fi impresarul alexandrei poate le-ar bate si ar fi trist si condamnabil. Daca curvele l-ar primi si a doua oara in schimb… atunci intorci spatele si ii lasi sa se mocirleasca in propriul cacat.
        Suntem 8 miliarde, undeva trebuie sa mai lasam si selectia naturala sa lucreze. Iar daca nu acolo aici atunci unde? Sunteti prea sensibili, pentru ca e aia dragalasa, daca era o tiganca de pe matasarul va vedeati de drum, cum faceti toti cand vedeti astfel de faze pe strada.

      • jimerino spune:

        tie iti place sa te bagi in seama mai ceva ca unui controlor.

        • WTF spune:

          ma urmaresti? scoate mana din nadragi golanule!

          • jimerino spune:

            cumetre, tu nu esti in stare sa urmaresti nici raspunsurile pe un blog. cine rasa ma-tii ti s-a adresat?

      • blx spune:

        bine ai pus acel „daca” …ei bine eu pot lua decizia sa nu merg la curve … nu mi se pare o idee prea buna sa dai bani pe femei cand poti fute gratis
        am exagerat si eu un pic acum cu nu imi e mila…nu is de acord nici cu violenta …fie om sau fie animal …dar in cazuri de genu prefer sa fiu ignorant…

  • Daria spune:

    TRIST. E doar trist ca e greu de priceput justetea asumarii la care face referire Radu.

    Nu sustin violenta, DAR O EVIT. Nu asta ar fi trebuit sa prevada aia? Dar a luat totul la pachet. MILA??? Niciodata (si nu sunt nici vreo gospodina frigida, nici o grasa transpirata sau vreo iesita din pestera care invidiaza boarfele). Doar ca lumea impresariatului nu o fi Vatican. Si-a asumat aia. Se stie ca e un fel de lumea pestilor la papion, doar ca putin mai agresiva – cand te bate impresarul, ,,te bati”! Miza banilor e mai mare decat la curve.

    Si-apoi, daca esti cu adevarat bun/a, REALIZEAZA TOTUL SINGUR. Nu asa, astept sa imi trimita ala si cealalta jumatate de alfabet (song), abia o stiu pe prima jumatate. Gurista, da. Corect.

    Altceva ma zgaraie pe nervi, nervii pe care oricum nu m-ii mai ft pe specii(-mene)care nu inteleg. Numarul celor care nu au inteles ce a scris omul asta e infricosator de mare. Da, multi sunt si se incurajeaza intre ei. Unii… putini sunt. Te apuca scarba.

    ,,O VREI??” O AI! Crezi ca te bate cineva daca ai suficient creier sa prevezi asta? Evident ca si-a asumat si bataia. (exceptie facand situatiile in care ti-o iei fara sa ai vreo culpa, mai sunt si astfel de conjuncturi, mergi pe strada si iti fute unul un pumn in fata. nu la asta ma refeream)

    Felicitari pentru articol.

  • lup gabriel spune:

    Ai pus punctul pe i. Frumos explicat si la subiect. Fiecare doarme (o ia ) dupa cum isi asterne :)

  • cristian spune:

    Cand citesc articolul mai mai sa-i dau dreptate. Pana sa imi aduc aminte ca totusi traim in secolul 21 si ca doar a canta o melodie(Stan are totusi voce, a cantat live-uri la radio destule cat sa o demonstreze) si a nu o compune nu este egal cu prostitutia. Nu mi se pare normal sa primesti o bataie de genul sau o bataie-punct doar pentru ca a cerut fata bani pe ceea ce a facut, si pentru ca unor indivizi comunisti li se pare ca sunt mai jos decat ei pentru ca sunt „guriste” sau pentru ca au alta culoare sau pentru ca au nasul prea mare si majoritatea sunt bancheri si/sau bogatani. Si da, tocmai am facut asemanarea intre oamenii cu astfel de idei fixe cu nazistii, Ku Klux Klan si care or mai fi.

  • St3fan SS spune:

    Didi, esti la fel de desteapta precum sora lui Dexter de pe Cartoon Network ! Facand analogia cu patronul si muncitorul dai dovada de un vag retard mental si cv carente in ceea ce priveste logica…daca nu intelegi ce a vrut omul asta sa zica, la ce mortii tai de proasta comentezi? iti zic eu:esti vreuna de 14-15ani fan infocat Alexandra Stan care crede ca se poate ajunge precum ea avand voce si exista pe undeva niste compozitori ,impresari etc etc dornici sa descopere si sa ajute tinere talente fara a se implica in viata lor personala…WAKE UP BITCH !

  • WTF spune:

    didi, sa faci pe cineva o mizerie umana pentru parerile sale exprimate sincer este o dovada de ipocrizie. Plus ca Radu a spus in articol ca alexandra doarme cum isi asterne si ca nu il intereseaza subiectul, nefiind o poveste despre o printesa la ananghie care cere ajutor. Ci despre o curva care tipa cand o bate pestele ca apoi sa se intoarca tot la el sperand la un procent mai bun.
    Nu e vina noastra ca te-a batut prostul tau si l-ai iertat de 3 ori iar acum iti pare rau ca iti dai seama ca te-ai umilit. Nu incerca sa iti scuzi comportamentul transformand toate proastele cinice in victime. Trebuia sa il reclami din prima daca vrei sa schimbi comportamentul uman.

    • didi spune:

      Mizeriile umane trebuie macar atentionate ca sunt mizerii ca altfel se cred miezul din savarina. Nu e vina ta ca ea si-a luat bataie, e doar vina celui care a batut-o. Daca boul nu o batea, ea era in continuare o curva sau cum vrei tu sa ii spui, dar nebatuta. Stii cine mai spune ca femeia batuta e de vina pentru bataia primita?! Ala de o bate. Dobitocul care da in femeie considera la fel ca si tine ca ea o merita. Daca ea e proasta ca a stat sa ia bataie, cretinul ala cum e? Vreun destept ca in loc sa o dea afara din afacere sau sa ii dea eject din relatie i-a dat un cap in gura?

      • WTF spune:

        eu nu judec cum isi traiesc altii viata. Plus ca e dreptul lui radu sa nu ii pese de aia. nu e ca si cum face ceva rau prin faptul ca nu-i pasa. Ca asa e el si sincer nici mie nu imi pasa. Tot incerci sa trezesti ceva in noi cu amanunte din situatie. Dar situatia asta nu ne priveste asa cum nu ne privest nici o situatie in care o femeie batuta de un barbat se intoarce la el. E treaba lor si e doar o prejudecata ca femeia nu ar trebui sa batuta sau ca bataia e ceva rau, bataia e doar un instrument, cum il folosesti depinde de cei implicati, daca ei sunt ok cu asta si eu sunt ok cu asta.

      • tonomat spune:

        da da da, sa ramana nebatuta. dar atunci sa returneze si banii primiti ca sa dea din gura pe scena. contrar asteptarilor muistelor din lumea intreaga, si cu aia in cur si cu sufletul in rai nu se poate.

        ce tipic feminin, mereu te axezi pe ce a facut barbatul gresit si nu te intereseaza sa afli cum s-a ajuns acolo. si sunt sigur ca poti gasi o scuza pentru orice comportament nesimtit de femeie.

        tu vrei sa-mi spui ca niciodata, dar niciodata, nu ai profitat de pe urma vreunui barbat? hai sictir ipocrito.

    • mamalubill spune:

      nu ba. cica ii zice sindromul stockholm. eu zic ca e sindromul caracal.

  • it's like keying your own car spune:

    Nene, ca bine a zis WTF, vorbesti discutii. Ce sa i se faca lu’ ala e alta treaba. E vorba de compromisul pe care l-a facut Stan pentru a capata notorietate si a da de bani. Doar nu vrei sa-mi spui ca tu crezi ca e o fata de treaba si… e vrea doar sa cante, fiind pasiunea ei de la 3 ani?

  • shut_down spune:

    Ceea ce am citit, e absolut fabulos!!!
    Bravo

  • Chinezu' spune:

    Ba, daca astia s-au vorbit sa o trozneasca pentru publicitate? Castiga amandoi, asa cum zici tu, mai mult el si ea ceva firmituri ca sa nu moara de foame. Probabil ca gurista, asa netalentata, a scazut in „sondaje” si nu mai iese banu’ cu manelele disco. Or cumpara „fanii” urmatorul „single” de mila ca a fost asta fardata natural o saptamana. Asa… din solidaritate umana si compasiune. ” Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana”.
    Io zic ca toata afacerea e shmen, ca se poarta in shoubiz – „shock news”. Daca lumea ar fi mai indiferenta si nu si-ar mai bate capul cu astfel de subiecte, probabil ca am vedea mai putina cafteala in ziare si la tembelizor. Cat despre fatuca, si fututa si cu banii luati… Spor in ramura!

  • Perkele spune:

    Si Elvis a fost gurist, totuși înainte trebuia sa ai un pic de talent. Si si-o mai lua se la colonel, probabil.

  • Cartman spune:

    Bai didi si de ce mortii ei nu pleaca ma? Faptul ca ea sta in continuare si ACCEPTA asta inseamna ca e ok. Fiecare face sacrificii pentru bani. Uite eu stau ca un sclav 8 ore la munca zi de zi. Eu zic ca platesc un pret rezonabil si stiu ce inseamna asta. Si ea stie ce inseamna sa pui pizda la bataie unui ghertoi. Da-ti un pumn in pizda si inchide calculatorul. O sa te simti mai bine.

    • snowman spune:

      cum de ce nu pleaca? pentru ca moare de foame :)

  • Ion spune:

    „Că preferă să dea chiloţii jos şi să-şi ia palme peste ochi numai ca să evite trezitul de dimineaţă şi dusul la muncă ca noi, restul?”
    Credeam că tu nu te trezești dimineața.

  • ma cheama ma-ta spune:

    Cum pula mea sa scrii in 3 articole din 4 „ălea” ca toti oltenii analfabeti? Pentru cuvantul „ălea” sa ma pis pe tine de tarus infect. Dar in rest bravo coaie ca le zici bine. Acum pisa-te pe pieptul meu in stilul tau caracteristic.

    • Radu Post author spune:

      limbaj oral. nu imi pasa.

      • didi spune:

        Hai ca ti-a zis-o. Ai inghitit-o acum gata

  • gORE spune:

    Da, deci brusc se afla ca de fapt una din multele fapturi proaste de pe acezst pamant poarta un nume, Alexandra pula mea, canta, asa ii mai asculta lumea chestiile alea auditive ca sa nu vorbeasca de bataie in necunostinta de cauza. La lansarea urmatoarei piese managerul o va mutila, taindu-i parul.Showbiz go on.

  • Miha spune:

    Eu nu sunt de acord cu o chestie. De ce sa pui pe picior de egalitate „guristele’ cu prostituatele? Ca nu-i aceeasi treaba.

    In primul rand prostituatele chiar muncesc pentru banii aia, adica muncesc mai mult decat guristele. Si in conditii mai triste oarecum. Ca nah una-i cand tre sa prestezi doar pt peste si alta-i cand tre sa prestezi pentru peste si pentru alti 20 de darlai pe zi. In fine.
    In al doilea rand – statutul in societate e diferit: guristele poa sa iasa din casa si sa se prezinte drept artiste si majoritatea oamenilor sa le creada si sa le perceapa ca fiind artiste si vedete. O prostituata nu poate sa faca asta, chiar si cel mai penibil alcoolic care violeaza capre in Cuca Macaii se simte superior unei prostituate ca nah aia se fute pe bani, deci automat e inferioara si unui scuipat. Si e nedrept, ca-n esenta ambele se fut pe bani.

    Inteleg ca ambele meserii implica avantaje si dezavantaje pe care respectivele trebuie sa si le asume, dar orisicat o prostituata care isi asuma statutul mi se pare mai ok decat o gurista ipocrita, ca-i mai cinstita.

    Si in general, nah eu nu ma bucur cand vad ca-si ia o prostituata sau o gurista bataie – ca n-am nevoie sa mi se confirme din cand in cand ca – uite, e nasol sa fii prostituata sau gurista, ca nu cred ca doar din cauza ca-si mai iau bataie din cand in cand e nasol sa fii una dintre cele doua.

  • Cristina spune:

    Batuta-da,Fututa-da,Fara bani-da Alexandra Stan
    Cocalar-da,Mitocan-da,Cu bani-da Impresar Pulos Jmen

    Despre ce vorbim aici.E bine ca a furat-o tipa sau e bine ca stie flacaul sa bata femei?
    Poate ca domnul de sus o fi chiar impresarul si ne poate spune de ce sa ajuns la bataie.Ea a sarit si la zgariat pe ochi,la injurat de masa care e o doamna.
    Gurista sau nu,ambalaj sau nu, sa recurgi la bataie inseamna ca esti tu ca om limitat.Pentru divergente exista instanta si legea se face acolo nu intre 2,3 sau chiar 4 perechi de palme,pumni sau suturi.

  • Paul spune:

    1. Dacă o sugea cu tot cu coaie poate nu-și lua pumni în muie. (metaforic vorbind, mai în glumă mai în serios)
    2. Părerile voastre nu contează.
    3. Site-u ăsta e aici să facă mișto de proști și nu să discute cu ei.

    ..cam atât.

  • bogdan spune:

    Deci ca sa intelegem, toate proastele trebuie batute, toti copii handicapati omorati dupa nastere si cersetorii exterminati. Spune-ne ce crezi ca trebuie sa facem cu tiganii si evreii ?

    • xyz spune:

      La fel. Nu ti-e clar, libtardule?

  • Petit spune:

    doar partea profesionala ma intereseaza. si da, in proportie de 100% ai dreptate. gurista care cacanta 3 versuri aruncate pe o foaie de altii.

    astia nu sunt artisti pentru ca nimeni nu isi va mai aduce aminte de ei peste 1 an, 2, 3. si chiar si acuma nu ii cunoaste nimeni. pitigoii si pizdulinele care ii consuma muzica fiind nesemnificativi.

  • crstn spune:

    foarte clara descrierea mecanismului din spatele relatiei impresar-vedeta, dar mi se pare prea mult sa spui ca si cum e o certitudine ca „A fost tot timpul o alegere clară în capul ei”. Alexandra pare ca ar fi o persoana care accepta ca fiind adevarata ideea ca nu sta in puterea/controlul ei sa se apere sau chiar sa aiba drepturi asupra ei. chestiile astea se dobandesc foarte usor in familiile abuzive, care in romania sunt cu duiumul. nu ai de unde sa stii care sunt principiile acceptate ca adevarate de alexandra, deci e posibila de asemenea varianta in care ea sa fi fost invatata sa accepte (indiferent prin ce mod) in diferite situatii mai mult sau mai putin neplacute ca asa e viata (motiv pentru care probabil i-a si luat atat sa izbucneasca). de fapt daca mergi inapoi pe firul cauzalitatii, varianta destructive beliefs se potriveste de minune. daca intr-adevar asta e cazul, atunci situatia ar putea fi interpretata total altfel, si in loc sa concluzionezi ca alexandra „E o fată care preferă să fie abuzată decât să fie cetăţean obişnuit.” concluzia trasa ar putea stabili ca e o fata care desi are some serious problems with self-distructive limiting beliefs, si in ciuda faptuilui ca e mai convenabil sa isi pastreze cariera si sa nu stie lumea nimic, totusi a deschis gura si a urlat dupa ajutor, ceea ce inseamna ca evolueaza. parerea mea e ca ambele concluzii pot fi valide, iar de la alexandra evolueaza la alexandra alege clar bataia si abuzul in locul muncii mi se pare prea lunga calea sa iti mai idea voie sa declari cu atata certitudine oricare din concluzii

  • Dragos spune:

    Deci din toata chestia asta s-a ajuns la concluzia ca daca esti prost meriti bataie ? Cine-i defazatul social cu dunning-kruger sa-i fut amigdalele doar pentru ca e mai jos ca mine pe scara inteligentei sociale si profesionale ?

    Si voi, astialalti care sunteti „indignati” de calitatea proasta a muzicii comerciale, cine pida mamii voastre va credeti ? Ceva elitisti ? Credeti ca „muzica” voasta e mai „buna” ?

    Sunteti o haita de cacati cu fumuri.

    Auzi, „justificare pentru bataie”. „Lipsa de empatie pentru ca e proasta”.

    Ce terminati. Mereti ma in pula mea la 10 metri in afara granitei, intr-o tara de doamne ajuta si luati aminte la expresiile machismului institutionalizat si la cum e el pedepsit de catre societate si lege.

    O saracie din asta uscata cu parul mare cum sunteti voi ia pulane peste mecla si 10 ani de puscarie daca ii da o palma muierii.

    Prostia se masoara in succesul material atins. Ne doare pe toti in pula ca tu ai citit 50 de carti si te uiti de sus la „cocalari” si „curve”. N-ai de ce sa te uiti de sus. N-ai cu ce. Esti un ratat.

    Pentru specie a mai utila Alexandra Stan decat 40 de comentatori care nu au bani nici de-o rata la o masina dar isi inchipuie ca sunt cineva. Sunteti pielea pulii ba. Nimeni drum. Irelevanti. Niste labagii care fac pe smecherii si apoi se declara „scandalizati” cand primesc niste pumni in muie in oras dar considera normal ca daca esti un produs comercial sa fie distrus.

    Niste neo-hipioti, cancerul rasei umane. Eco-rockerii pizdii.

    • tonomat spune:

      deci in esenta tu zici ca florin salam e mai valoros societatii decat – sa zicem – manolescu, pentru ca primul castiga de 50 de ori mai mult decat al doilea. frate, iti doresc sa fii cel mai bogat mort din cimitir cand te-or ingropa.

      dar sa zicem ca te iert pentru cretinatatile astea. asa un punct de vedere nu poate fi exprimat decat de vreun pusti de 20-25 de ani pentru care banii reprezinta grija cea mai mare si deci visul suprem. mai creste un pic, baietel, si vorbim in 10 ani, da?

      • Dragos spune:

        Si tu ai 28 de ani, ai ramas repetent de 2 ori pentru ca o ardeai libertin si acum te certi cu ma-ta zilnic ca nu esti bun de nimic dar ai pizda aia de gura cu raspuns la orice cacat ?
        Iaca cine imi ureaza mie un cacat.

        Era previzibil ca romulanii l-au trimis cu solia pe cel mai urecheat. Iti trimit o suta de euro din Spania ca sa ai de un sfert de telefon cumsecade ? Sau esti prea mandru, iobagule ? O arzi sarac si demn ?

        Ce cultura de bilibistroci pauperi ai adus la sanul tau, Radule ! Ai putea sa-ti deschizi un bar unde sa-ti citesti pamfletele, ca Paunescu, si unde sa pui intrare 10 lei. S-ar umple de aratari din astea cu ochii tristi si umezi.

    • FLAMANDULE DE DRAGOS! spune:

      vorba lui Radu. daca esti lobotomat, nu ai dreptul la o opinie. nu stii exact tu cati bani am eu sau x. ce rau imi pare ca nu a fost sterilizata ma-ta.

      apropos: RATA LA MASINA FACI TU, circule flamand. masinile se cumpara si cu banul jos, daca excelezi. prafule ce esti! nu are relevanta ce ai comentat si nici pe ce campii ai inceput sa o arzi, poate nu stii sa citesti. si te scuzam.
      ia loc inapoi la troaca de cartofi prajiti din care ai iesit. si aia erau prajitura pentru tine.

      nu o sa iti spun sugi pula. chiar NU. pentru ca si pula e mai demna decat tine, are si ea orgoliul ei.

      • Dragos spune:

        Lipsa de bani si discutatul ipotetic despre masini cumparate cu banii jos (eu am spus de rata pentru ca rata e mai accesibila decat plata in efectiv si totusi melteanul o vede ca pe o himera) denota saracie si ciuda ontologica.
        Esti exact ca restul. Un fel de student. Adica un cacat. O besina umblatoare care isi da cu parerea peste tot pentru ca nu-i bun de nimic, lipsindu-i orice capacitate analitica, educativa, productiva.
        O pruna agitata, o pula scurta si speriata care da din fleoanca despre lucruri pe care le vede legitime dar nu le va atinge niciodata.
        Un imbecil care sta inconjurat de alti imbecili, castiga 20 de milioane pe luna si stie o pula despre o pula, in schimb are minimul simt al sarcasmului ca sa se simta cel putin la fel de destept ca idolii lui, la randul lor niste mizantropi nefututi.
        Un ratat abisal care da vina pe „sistem”, pe ma-sa, pe locul de bastina, pe anturaj, pe nenoroc si politicieni pentru toate nerealizarile sale.
        Un „muie-ti-s posmagii” jegos. Un jobenist din 1907 futut in cur de pletosul de frate-su din 1969.
        Asa ca mars in pula mea de gunoi sarantoc (a se citi „Gunoa” ca sa le repeti celorlalti idioti).
        Ok, Gunoa ?

        • cacutele de bloc spune:

          auzi, pentru un om de mega succes, vorbesti cam precipitat si injuri non stop. e grea viata de romales in spania? inteapa boschetii de capsuni? ce probleme te framanta pe tine de trebuie sa urli la straini pe internet?

          poate succesul nu este ceea ce crezi tu ca este. nu de alta, dar pari nefericit.

    • dani spune:

      nici macar eu nu puteam sa o spun mai bine :)), ai perfecta dreptate!

    • zmeliz spune:

      comentariul tau (care ar fi trebuit sa ii faca pe remusii cernea de aici sa-si reevalueze viata si sa planga in baie pana-i cheama mama la masa) are singurul defect ca e prea inversunat pentru acest articol decorat cu momeli (indiciu: gif cu pumn in pizda!!!!). pe scurt: ti se umfla vena la comanda si nu vrei asta pe un site infestat de troli.

      PS: abia astept sa strecor sintagma „bilibistroci pauperi” intr-o conversatie cu vreun biet amic neavizat.

  • Andrei spune:

    Alexandra nu este vanata la ochi… se vede clar pixelul albastru

  • agamemnon spune:

    Ca ala e un om de cacat pt ca o bate cred ca absolut toata lumea e de acord
    Acum de ce e vina ei? simplu, agentul a venit cu o propunere: „vrei sa ai multi bani, sa nu te trezesti la 7 sa nu muncesti 8-12 ore si pe deasupra sa devii vedeta?? daca da trebuie sa faci anumite compromisuri: sa mai iei din cand in cand cate o muie, o palma, o flegma etc”
    bineinteles putea sa zica nu. Nu cred ca ala o rapea si o taia cu briciu pe fata pur si simplu se ducea la alta si asa in loc de Alexandra stan era victoria gheorghe sau gina tanase sau… etc

  • plm spune:

    hmmm… articolul asta e atat de clar si pe fata incat cred ca si Alexandra Stan a inteles cum sta treaba cu viata ei :):):)

  • Alexandru Bran spune:

    Ai perfecta dreptate: fara impresari si tabloide, guristele ar fi zero batat. In cazul Innei a ajutat-o si faptul ca si-a expus la maxim cracii si tzatzele.

  • krakilla spune:

    E normal sa te bucuri in Romania cand o printesa ia ciomag. Cand ma-ta si tac-tu cu facultati si o viata muncita in spate nu au bani sa-ti cumpere un Tico si vezi in fiecare zi cate 10-20 de jeguri d-astea care nu au nici macar un aport pentru umanitate dar vorbesc de zeci de mii de euro si de vacante in Dubai, iar tu trebuie sa te imprumuti sa-ti platesti gazele, e normal sa tanjesti dupa un vag echilibru.

    Romanii nu trebuie sa-i planga ei de mila, ea nu stie sa cante, stie doar sa ia omor si sa suga pula si, unde s-a bagat, s-a bagat singura. Stati linistiti omorul nu si l-a luat acum pentru prima oara, doar ca acum i se pare ca e destul de „celebra” incat sa ia atitudine. Si cu muianu umflat ea tot traieste mult mai bine decat 90% dintre voi, FARA SA STIE SA FACA NIMIC! Ea, Daniela Crudu, Simona Sensual si alte consumabile de genul ar trebui sa planga soarta romanilor si nu invers. Cand traiesti in puf fara sa ai nici o aptitudine nu ai dreptul sa strambi din nas cand mai pupi si cealalta parte a monezii, oricum esti mult mai bine decat restul. Nici macar fizicul atragator nu e consecinta a ceva ce au facut ele, doar au avut noroc. S-au nascut futabile, lumea le-a futut si apoi s-a gasit un prost care sa le atribuie o valoare mult mai mare decat o au in realitate si din futut pentru suc s-au trezit mari vedete!

    Nu imi poate parea rau pentru Alexandra. Imi pare rau pentru vecinul de la 3 ca i-au taiat astia curentul zilele trecute si imi pare rau pentru parintii care nu le pot oferi copiilor un start decent in viata, oricat de mult si-ar dori. Pentru muiste care o sug pe zeci de mii de euro si care stiu doar sa-si arate bucile si tatele, numai dispret.

    • Tetelu spune:

      Asta mi-a placut mai mult decat articolul centaurului, e mai pe intelesul meu.

    • krakilla spune:

      Intelesul adanc vine de la inteligenta, nu de la supt pula, cum ti-a zis ma-ta. Iar comentariile fara sens, menite doar sa jigneasca, vin de la nesiguranta si prostie crasa. Cand sunt atat de multi cretini sinistrii ca si tine trebuie sa apara si oameni care sa-si asuma responsabilitatea, pentru ca daca doar voi ati fi existat, acum te stergeai la cur cu conuri de brad si mancai lacuste.

      .

    • Daria spune:

      subscriu. bravo.

      mai cu inima cumpar o sacosa plina-ochi cu mancare pentru un copil flamand, cu ce cred eu ca si-ar dori (macar pentru 10 minute de iluzie de mancare – deoarece asta nu ar rezolva problema acelui biet copil) care nu a mancat decat o data ciocolata in toata viata lui, decat sa imi fie mila de un jeg de (c)gurista.

      *zi-i lui vecinul ca pana si pe intuneric e mai multa lumina in el si in jurul lui, decat in caracterul curistei. vax.

  • raisercostin spune:

    „Şi da. Cred că e bine că peştii îşi bat şi îşi abuzează prostituatele. E bine ca femeile ălea să nu ducă o viaţă frumoasă. Să fie controlate şi terorizate. Să facă puţini bani şi să umble cu faţa umflată. Şi e bine să ştie toată lumea asta. Ca să se înţeleagă clar că prostituţia nu e o alegere înţeleaptă de carieră. Dacă ar fi o meserie superbă ar face-o toate femeile.”

    Deci sa inteleg ca e bine ca una sa ia bataie pentru ca restul populatiei sa fie educata si sa se faca muncitoare. Vezi doamne inteligentul autor e preocupat de aleasa educatie a romanului.

    Intregul articol denota un elitism ieftin de genul: eu imi prostituez creierul care e ceva mult mai tare decat prostitutia anusului. Sa se faca si prostituatele destepte si harnice ca mine ca m-am saturat sa fiu plin de invidie fatza de cat de mare e cererea in domeniul lor.

    De ce nu un articol in care ni se explica de ce faultul in fotbal trebuie eliminat ca sa nu se mai faca toti lenesii fara chef de scoala fotbalisti sa ne arate noua luxul in care se scalda. Pe acelasi motiv in formula 1 trebuie sa se elimine castile.

    In general ar fi utila o regula: iti prostituezi ce vrea autorul e bine, iti prostituezi altceva nu e bine si trebuie sa patesti nasoale.

  • xyz spune:

    Furtuna intr-un pahar cu apa, prea mult zgomot pentru nimic. Cum si-a asternut, asa doarme. Normal ca e de kkt sa lovesti pe cineva fara motiv sau, ma rog, un motiv suficient de bun, fie ca e barbat sau femeie, dar sa fim seriosi: nu e una de-aia sa ii plingi de mila ca saraca n-are nici o cale de scapare, chiar sta de nevoie, n-are casa, n-are masa, n-are rude, prieteni etc. Nu. Boarfei ii place sa traiasca pe picior mare, s-a-nvatat asa si pace! Face orice, sta sa se si cace sau pise ala pe ea si ea zice ca ii place. Sau asa lasa de inteles. De rebuturi ca astea nu mi-e mila si nu merita nici un fel de mila. Nu are legatura cu violenta asupra femeilor. Are legatura cu a fi OM/FEMEIE, iar aceasta Alexandra Stan nu e nici una, nici alta, macar deocamdata. Aici e ceva mai extrem decit relatia ei cu pestele baron, asta e de-a dreptul hardcore: designerul Roberto Cavalli si gagica-sa, cu 60 de ani mai tinara decit el. Exact, gagica-sa, nu nepoata, nu stranepoata, vecina sau simpla prietena. Sad but true….

    http://www.thesuperficial.com/roberto-cavalli-girlfriend-washing-him-06-2013

  • Name spune:

    Asta e ca si cum ti-ar sari b-ul la beregata intr-o zi, ambalajule :3

  • uratu' spune:

    Ar fi trebuit sa ma fac impresar… „Money for nothing and chicks for free”

    • vacabou spune:

      Nu am putut citi replica asta fara sa fredonez in minte linia melodica… :)

  • azaleea spune:

    Asa e in relatii de orice fel,se lasa cu certuri, cu echimoze si escoliatii. Asta e marele secret al femeilor pe care eu vi-l spun acum: femeilor le cere organismul. Si dupa o bataie buna se linistesc si poti avea o relatie normala cu ele. Alea nebatute divorteaza .
    Radu e dragut dar are ochii prea apropiati si mi se pare ca are capul prea mic in comparatie cu corpul. Dar iubibil .

  • Ana spune:

    perfect adevarat!

  • zzzzzz spune:

    Poate ii iei un un interviu lui Roxana Nemes si o intrebi cum i-a supt-o lui Dave Mustaine.

  • Andrei spune:

    Foarte bun articolul !!!!!

  • pula spune:

    2edgy4me

  • androidul cu sobolani spune:

    creca era mai bine sa postezi articolu’ asta undeva cu vizibilitate mai mare, nu aici la psihopati, perversi, labagii, grase si nefutute. sa ajunga iar la pro tv, ca si atunci la faza aia unde chiar era nepotrivita interventia ta. acum e.

  • Nu conteaza spune:

    Hai sa luam un exemplu simplu. Ai o pisica care a stat in casa cat ai fost plecat, si ti-a daramat si spart bibelouri scumpe, si pe langea astea si-a facut si nevoile la tine in pat. Cum reactionezi?

    1. Dai cu picioarele in ea stiind ca nu poate sa se apere ca sa te simti (mai) bine
    2. Data viitoare nu o mai lasi in casa

    Alexandra Stan e o fatuca sub 1.60m si ala o paluga. O fi gurista, ooate ii nebuna, poate a zis niste chestii prin care l-a scos pe impresar din minti ( femeile au instinct natural pentru a face asta ), poate nu isi merita banii care ii face. Toate astea dispar in momentul in care dai in cineva care nu are cum sa se apere, ca in momentul ala esti mai josnic decat orice prostie a facut aia.

  • Porno spune:

    „Cand o sa ma fac mare” o sa vreau sa ma fuck impresar! Rata natalitati guristelor, prostiei, ignorantei e in mare crestere…. Vreau sa dau „muie”, multa „muie”… la figurat e adevarat ca la propriu nu ma lasa educatia… Warning… sunt pe urmele voastre… De fapt… asta fac acum sunt IMPRESAR, dau de munca la guriste, ideea e ca ele accepta toate umilintele de buna voie… toate pulile in cur in gura si toata muiala o accepta doar pentru a fi cineva in viata… Vor fi respectate doar de latrai, idioti, cretini si alte specii in libertate pe care nu ii intereseaza ceea ce fac si sunt de fapt, dar pentru cum arata ce haine poarta si ce masina conduc… Muie guristelor! Misoginilor :D

  • Impostoru spune:

    Coane, Roxana Nemes nu a fost iubita lui Radu Groza? A ajuns la Radu Baron? Uite ca se poate si schimb de curve

    • Radu Post author spune:

      radu groza scrie acolo. am scris aiurea la inceput si am corectat dupa vreo ora. da’ e asa de ieri. cre-ca internetu tau e figurant.

  • Miky spune:

    Daca tot se alearga dupa scopul „legalitatea drepturilor intre femei si barbati” cum spunea unu mai sus..tre’ sa avem si obligatii. Nu sunt de acord cu violenta. Dar cand unele si.o merita, mai merge o palma. Nimic mai mult. In privinta cantaretei,nu e bine ce face, ii e frica de munca, dar na.. ea si.a ales.o (dar nene .. nici sa dai asa.. ca totusi cand te uiti la o femeie e o mana de om pe langa un barbat)

  • zzZzZzZz spune:

    Ce importanta are ce face aia? Va intereseaza prea mult ce fac alte persoane in loc sa va intereseze propria persoana.
    Vedeti-va frate de treaba voastra.

    Mie toata treaba asta cu miss Stan, mi se pare o abureala..cand chemi televiziunea si faci un show din asta, mi se pare ca ceri atentie si publicitate moca.
    Dar asta e doar parerea mea.

    Sunt sute de barbati care isi bat prietenele,nevestele etc. si alea nu sunt guriste sau curve…
    Incetati sa mai spalati capul la fraieri..si tu cu blogul asta..sincer imi pareai interesant..acum mi se pare ca te transformi intr-un „commercial douchebag”.

    Aveti prea mult timp liber!

  • gigidormeza spune:

    unde ai gasit ma .gif-urile alea =)))) i-am aratat la pretenamea si s-o ofensat cand le-o vazut :)))

  • cata spune:

    Prea multă vorbă pentru nimic

    Un măgăruş şedea odată nemişcat, gânditor, cu botul sprijinit de un par al gardului.
    – La ce s-o fi gândind prostuţul? întrebă iedul, care, de câtăva vreme, îl privea mirat.
    – Numai eu ştiu! interveni mânzul. El se gândeşte la loviturile pe care le-a primit ieri, din pricina stângăciei lui. Căci ştiţi ce-a făcut? A răsturnat ca un neghiob căruciorul cu zarzavaturi la care era înhămat! De altfel aceasta i se citeşte destul de bine pe faţa lui mohorâtă…
    … – Fac prinsoare că nu-i aşa, zise la rândul ei o puicuţă moţată. El visează cât e de fericit că se află cu noi aici. Nu citiţi asta în ochii lui?
    Aceste diferite păreri atraseră atenţia câtorva cai care şedeau priponiţi în apropiere. Fiecare dându-şi câte o părere şi ţinând morţiş la ea, de la o vreme se iscă o ceartă aprinsă.
    O vacă, intrând şi ea în vorbă, avu ideea că cel mai bun lucru ar fi să se ducă cu toţii la măgăruş, să le spună el la ce se gândeşte, fiindcă nimeni n-ar putea să ştie aceasta mai bine decât el. Se duseră deci şi-l întrebară:
    – Hei, cumetre, de un ceas ne certăm aici ca să aflăm la ce te gândeai dumneata adineaori şi fiecare dintre noi a avut câte o părere. N-ai putea să ne dumireşti chiar dumneata, ca s-o ştim mai bine?
    Măgăruşul, dând de câteva ori din cap, greoi, ca un gânditor, le răspunse:
    – Drept să vă spun, domnilor, eu nu mă gândeam la nimic!…

  • m spune:

    Pleci de la premisa, adica presupui, ca ea a luat decizia sa fie unde este. Gresesti. In primul rand, cunosti conceptul de decizie informata? Dar de rational choice theory ai auzit? Cati ani avea ea cand a semnat contract cu tipul? Dar cand a intrat in jocul de a fi faimoasa/ a luat decizia ca asta va fi drumul in viata si, prin consecinta, a renuntat sa isi dezvolte orice alt marketable skill? Cate alte fete in generala, uitandu-se la cacat PRO TV si altele, nu se gandesc ca a deveni „gurista” e o meserie demna, renunta la scoala si devin pitipoance gata sa se „prostitueze”?
    E, pai vezi ca nu esti doar sadic si sexist, dar si prost?

  • Miha spune:

    Cu un singur lucru sunt de acord, si anume ca femeia care accepta bataia si nu pleaca isi merita situatia si nu am de ce sa o plang de mila. Insa modul in care scrii ma face sa cred ca mori de invidie ca aia are bani (si nu prea a muncit penru ei) si tu nu. De fapt asta pare problema ta. Si de fapt asta e motivul pentru care te bucuri ca si-a luat-o. Ca sa te simti tu mai bine in calitate de „sarac”. Ceea ce e penibil.

    Eu sunt femeie si, fara sa ma laud, mai arat si bine, si am ales un job „cinstit”, de birou, unde muncesc de innebunesc toata ziua si, bineinteles, castig nesemnificativ in comparatie cu vedetele astea. Totusi, nu simt nici o invidie fata de ele si in nici un caz vreo placere teribila (cum reiese din articolul asta) cand una e agresata fizic. Mi se pare doar trist si atat. Cand incepi sa justifici violenta cu chestii de genul „are bani nemunciti asa ca si-a meritat-o”, deja intri in zone periculoase.
    Ca sa nu mai zic de filmuletele alea cu femei batute puse in articol, care chiar nu isi iau sensul si sunt de-a dreptul dezgustatoare.

    • Radu Post author spune:

      nah, o faceam pe saracul ca sa starnesc indignarea in cititorul sarac care simte fix ciuda aia. sunt doar un manipulator.

    • Bran(ula) spune:

      Miha draga ma bucur ca esti femeie si arati bine,deja citiva impresari sint turbati dupa tine.Vor deja sa-si puna muzica lor in gura ta si sa te tureze la maxim.Iar la birou depinde de care parte a organului esti

    • jimerino spune:

      cum adica fara sa te lauzi? am pula mare. da’ acum serios, fara sa ma laud, 22.

  • George Dan spune:

    si daca n-ar fi fost doar o „simpla gurista”, tot bataie si-ar fi luat, daca ar fi incercat sa calce paralel cu ideile impresarului.
    si o prostituata, are dreptu sa spuna nu, nu mai vreau. chit ca-si ia bataie. asta a spus si fata asta. si-a luat bataia, si basta.
    eu unu mizez pe cariera ei daca ar fi sa aleg cine o s-o duca mai bine d-acum incolo, ea sau impresaru’.

  • FLO spune:

    da ce te faci daca fata asta si-a gasit un nou impresar?
    daca e doar o „manevra” din partea lu golanca?

    stii ca e greu sa schimbi pestele, sa ajungi la unu mai mare, no? cum zic?

    ba, asemenea talent da’ disecatie, da’ analiza psiho, mai rar. Parca esti d-acolo coiane.
    nush cum dreak le faci sa iasa asa…la radioscopie. esti RMN-u nostru frate, tomografu da’ serviciu.

    gifu cu pumnu-n pizda e „pa’ placu la lume”.

  • Andrei spune:

    Aici o sa i se termine cariera muzicala. Au fost mai multe in televiziune. Cea mai jmechere e Andreea Banica…ea chiar are un copil cu impresarul ei…

  • Anonim spune:

    Ţi-o făcut Găinușă publicitate mă,faza cu alexandra stan te-o dat de gol mă!!

  • Cosmin spune:

    Primul lucru care mi-a trecut prin cap cand am vazut stirea cu Alexandra Stan: tipul da bine cu stanga!

  • Cleshte spune:

    E clar un trucaj! Chiar n-a observat nimeni pixelul albastru? Rusine Dan Voiculescu!

  • Daniela rozmanescu spune:

    RAdule, esti faimos, mama! Te-au citat aia de la Cronica Carcotasilor azi de dimineata pe articolul asta. Nu prea te-au placut, dar fusei difuzat la radio, bre!

    • adi spune:

      Ba chiar l-au placut. Ai inteles taman invers.

  • nu conteaza spune:

    Piticule, n-are importanta daca Alexandra Stan e o gurista sau nu.
    N-are importanta ce ar fi fost sau ce n-ar fi fost Alexandra Stan fara managerul ei(sau peste cum iti place tie sa-i zici).
    Important e ca semnase un contract cu Alexandra Stan si conform contractului trebuia sa o plateasca iar el a batut-o cand ea si-a cerut drepturile banesti care i se cuveneau.
    Deci managerul ei se face vinovat de niste infractiuni: nerespectarea obligatiilor contractuale si agresiune fizica la care s-ar mai putea adauga intimidare si santaj.

  • afirmativ spune:

    Inteleg ce zici. Pe bune ca inteleg. dar eu inca nu cred ca tarfele alea au nevoie batai si umilinta. Adica… cum sa pedepsesti pe cineva pentru ca vrea sa se injoseasca asa si sa-si ia bataie, dandu-i bataie si umilind-o. Ce naiba!? nu se schimba nimic. Pe astea trebuie sa le ignori.
    Ele sunt agresori, ele sunt victimele iar apoi primesc ceea ce merita findca au fost agresori. E TRIST sa te prefaci ca esti rama cand poti sa fi om.

  • P spune:

    esti un tip destept :)

  • Alki spune:

    HAHAHHA!
    Acuma vorbeau de tine la Capatos in emisiune cu tiganca borata de Catanga si cu romanca borata nu-stiu-cum-o-cheama, ca vai, ce nesimtit esti c-ai zis asa de Alexandra. Ntz.

    • Radu Post author spune:

      da? detalii. sunt curios. am auzit ca si carcotasii ziceau ceva.

      • adi spune:

        Le-a placut articolul, ti-au facut putina reclama chiar. Si au citat de mai multe ori sursa, nu ca alti giboni de pe la radio care fura, necitand sursa (se stiu ei care).

    • gds spune:

      La Capatos a fost si jiulia jianu (aia blonda cam obosita care a fost in trupa exotic sau sexxy sau in amandoua) care comenta ca exista un bloggerash (n-a dat nume) care a comparat relatia alexandrei stan cu impresarul ei cu relatia dintre o curva si pestele aferent… „cum poti sa gandesti in felul asta?”, ca ai multi adepti si ca asta e cel putin ingrozitor…aa da! si ca articolul e scris destul de bine pentru nivelul tau sau ceva de genul asta. O tampita.

  • andi spune:

    Mi-a placut articolul si firul logic, si cred ca ai dreptate. Dar cred ca nu ai scos suficient in evidenta motivul pentru care genul asta de femei nu merita respect. Am avut o experienta similara demult, care cred ca e un exemplu despre cum o femeie NU ar trebui sa se comporte in general. Si poate ca cineva care o sustine pe Alexandra Stan ar vrea sa explice asta.

    Motivul pentru care genul asta de femei nu merita simpatie e ca a plecat acasa cu cel care a batut-o.

    Si exemplul: Mergeam acasa noaptea cu niste prieteni dupa ieseala in club. Peste drum unu o batea pe nevasta-sa pe strada. Aia urla in ultimul hal sa ii sara cineva in ajutor. Dupa cam 30 de secunde ne-am hotarat sa ne bagam si l-am oprit pe ala fara forta prea mare. Ala a incercat sa riposteze violent (beat), si unul dintre prieten i-a dat doua bucati si ala a cazut lat. Si partea importanta: Femeia a inceput sa urle din nou sa il lasam in pace, a inceput sa dea in tipu care l-a lovit, si cu o mana a scos mobilu si a sunat la politie. Moment in care am tirat-o. Femeia nu era bauta, si era in deplinatatea facultatilor mintale. Is convins ca aia a plecat acasa cu sotul ei, si ala i-a mai tras o batuta ca a strigat dupa ajutor. Aici nu e important faptul ca una de-asta nu comenteaza primele dati cand e batuta, dar ca si atunci cand i se arata simpatie, tine tot cu cel care a abuzat-o.

    In cazul Alexandrei Stan, in momentul in care a plecat cu el din spital, tot valul de simpatie ar fi trebuit sa dispara…

    • cacutele de bloc spune:

      episodu cu betivu si proasta de care zici tu e caz clasic. dar nici nu poti sa nu te bagi, mai ales daca esti cu mai multi. cine stie, poate aia chiar avea nevoie de ajutor, era un jaf, viol etc. ati procedat ok. mai ales alea doua bucati in gura.

  • Ionut spune:

    S-a mai zis aia cu „s-a dat singura cu capul de masa”?

  • muzicant spune:

    1. Alexandra Stan – nu e talentata dpdv al cantatului cu gura. Daca sunteti putin atenti o sa observati usor ca canta pe nas. Probabil ca are deviatie de sept si cineva a prostit-o ca va ajunge o diva ca alta pizda cu deviate de sept, diferenta e ca „Celina” aia nu era din Romania si ca canta o altfel de muzica.
    2. Ea nu e suparata ca a luat bataie. Ea e suparata ca nu a primit bani pentru asta.
    3. Cine inca nu s-a prins ca muzica de gen din Romania nu e altceva decat prostitutie de fitze e mai putin inteligent/a.
    4.Domnisoarele de gen nu sunt altceva decat prostituate care accepta orice si fac orice pentru bani, videoclipurile in care apar sunt un fel de plimbare pe centura ca se le vada aia cu bani care sunt dispusi sa plateasca pentru ele.
    5. Ala a batut-o ca sa scape de ea. S-a fumat deja tipa, nu mai are clienti, e nevoie de alta.
    Daca inca nu ati inteles asta, sunteti inca in partea frumoasa a ignorantei, ma refer la viitoarele Alexandra Stan care vor trece prin experiente asemanatoare.
    Succes fetelor ;)

  • marci spune:

    @radu: ce-ti mai place sa pui punctul pe i. Asa bine cum le zici matale, mai rar. Pe bune!

  • AIDEPLM spune:

    Eu inventez adrese de e-mail si nume doar ca sa comentez pe blogul asta de luni bune. Astazi am dormit la pranz si am visat cum ma pis in gura Alexandrei Stan, iar asta facea swap cu Inna.

  • saddam&eva spune:

    Bravos domnule,superb.M-ai racorit.Stima Radule

    • Cristina spune:

      Reversul medaliei :)

    • cacutele de bloc spune:

      tanti aia ruleaza la maximum.

  • marius spune:

    Salut, Radule. Introdu, te rog, un buton de „salt la pagina”, daca poti. M-am apucat sa citesc din urma si e de cacat sistemul. Am ajuns la pagina 90 si ma gandeam sa fac rost de un sclav, ceva ca sa ajung iar la pagina amintita. Merci

  • C. spune:

    Mai exista si Stockholm syndrome..

  • Cata I spune:

    „Acest site este un pamflet si trebuie tratat ca atare.” Nu prea inteleg de ce va agitati atat de mult sa ii convingeti pe ceilalti ca voi aveti de fapt dreptate.Vin aici sa rad.E ultima oara cand mai citesc comentarii.Inca o chestie:vad ca va trageti de slit cu Radu Alexandru „ca Radule,fa asa,plm” „ca Radule,ce tare” „Radule,poti mai mult”. Ce e ba in capu vostru?Omu isi face treaba si doar ptr ca se intampla sa aveti acelasi punct de vedere cu el nu inseamna ca ati format o legatura.Mi-e mie jena de jena voastra.

  • ton spune:

    Ba nene e sambata,baga ma ceva!!!

  • Stere spune:

    tocmai mi-a venit o idee cum sa fac un joc gen Sims: ai un caracter „gurist” care trebuie sa-l dezvolti, are nevoi, plm. Si pentru a-i creste skill-urile ai diferite actiuni la indemana: aratat pizda la un concert, 100 puncte la charisma, luat bataie de la impresarul-care-e-si-iubit, 500 puncte la sex-appeal.

  • raducu427 spune:

    Cum ajung unii oameni sa fie asa gunoaie. Ignoranti, nu inteleg nimic din industria muzicala si isi pun jegurile si rautatile pe blog, cica cum ar sta lucrurile asa dupa mintea lor. Prostii bineinteles. In mintea lor simpla totul se reduce la „traim intr-o lume dreapta”: daca ti-a iesit ceva bine ori ai avut noroc ori ceva pentru ca mai erau 500000 care puteau face la fel ca tine, daca ti-a iesit rau o meritai oricum pentru ca erai curva si asa dreptatea universala se reataureaza de fiecara data. Buni baieti.

  • HardOn spune:

    Hai sa va zic cum sta treaba. Vrei sa ai o gagica, o tarfa care sa faca orice pentru tine? Trebuie sa o bati, sa o supui, sa o domini.
    In felul asta va face orice vrei tu.
    Vrei una care sa nu dea 2 bani pe tine si sa se plictiseasca de prezenta ta? Poarta-te frumos cu ea. E simplu. Toti pot sa faca asta. De aia sunt atatea plictisite pe strada.
    Aici nu e vorba doar de bani. Ea poate sa isi ia simplu alt impresar ca bani are destui.
    Aici e vorba de dominare. Daca a batut-o, ea o sa il tina minte toata viata. Si o sa-l respecte. In viitor vor fi si alti fraieri in jurul ei, viitori gagicari care vor vrea sa ii alunge orice urma de tristete din suflet si care se vor purta frumos cu ea, dar ea tot pe asta il va tine minte.
    Si tot pe el il va aprecia. Pentru ca a batut-o.
    Drept dovada, l-a si iertat. Iar pe patul de spital le spunea tarfelor ” fugiti, nu acceptati, bla bla „.
    Eu stiam ca urmeaza sa se intample asta. Intotdeauna cand ii faci un mare rau unei tarfe, si nu zic tarfa referindu-ma la prostituate ci la femei in general ca asa sunt toate, intotdeauna cand ii faci un mare rau, va tine la tine si te va respecta pe termen lung.
    Daca ii faci bine se plictiseste. Daca ii faci bine si apoi rau, va pleca de langa tine.
    In schimb daca ii faci doar rau, si ii mai dai putin bine din cand in cand, asa cu portia, o ai pentru totdeauna, chiar si dupa ce te desparti de ea.
    In schimb fraierii care le iau apararea, tipii astia moralisti si maturi, pe astia nu da nimeni 2 bani. Chiar daca au femei, alea se gandesc la alte puli, mai virile si mai violente ca sa le futa.
    Ca tipii maturi si moralisti sunt prea soft pentru ele. Dar nu le-ar spune niciodata asta pentru ca nu vor sa ii intristeze si sa le raneasca sentimentele. De aia sunt asa prosti si nu stiu ce se intampla cu viata lor.
    E nevoie de o oarecare inteligenta sa intelegi chestiile astea pe care le scriu eu aici. Daca nu esti de acord, poti sa iti bagi pula in mata ca nu ii pasa nimanui de moralitatile tale.
    Iar eu, recunosc, imi bat prietena. Si ma respecta pentru asta. Si face orice pentru mine. Nu e ca altele de care se plang prietenii lor ca nu le face muie sau sex anal.
    Nu vor sa faca asta nu pentru ca aleg ele sa nu faca ci pentru ca nu va respecta. Pentru ca sunteti prosti.
    Orice tarfa se supune si face orice pentru un barbat, daca ala o domina.
    Iar bataia e metoda cea mai buna de a domina o tarfa.

    • CucuBau spune:

      Cine-şi bate femeia ori nu ştie s-o fută cum trebuie, ori o bate pentru că nu i se scoală suficient de des ca s-o calmeze cu pula. Femeia futută bine face tot ce-i ceri şi nu comentează o iotă. Bine ai ieşit din peşteră, băi tăricele, aştept să te văd la ştiri c-o furculiţă înfiptă-n scrot.

  • vai de capul vostru spune:

    Fratilor,voi sunteti chiar atat de prosti,incat formati un fel de lant al prostiei,in care fiecare idiot nu intelege nimic din comentariul anterior si tot asa.Nu stiu cum Radu accepta toti prematurii nedezvoltati aici.

  • Razvan spune:

    @Dana priveste felul sau de a se exprima mai mult ca pe o metafora. E umor nu e vorba ca trebuie lovita o femeie . Gandeste din lateral nu mai gandi doar vertical.

Adaugă un comentariu