Cum a furat ProTV 100 000 de like-uri de la proşti

Există trei categorii de oameni în societate.

A. Oamenii care produc. Construiesc. Transportă. Fac lucruri să se întâmple. Muncesc şi munca lor rezultă într-un produs real, măsurabil şi util. De la agricultori la programatori, ăştia sunt oamenii care fac societatea să funcţioneze.

B. Oameni care distrează. Aici intră orice chestie care stimulează într-un fel sau altul omul fără a produce ceva realmente necesar. Lucruri opţionale. Muzicieni, păcălici, fotbalişti. Eu şi Oana Pellea. Dacă ne-am imagina societatea ca o barcă, ăştia ar fi oamenii care ar fi aruncaţi peste bord primii când barca s-ar scufunda. Sunt utili doar cât barca pluteşte.

C. Paraziţi sociali. Oamenii care nu produc absolut nimic. Ci doar plimbă resurse prin furt şi minciună de la băieţii din categoria A spre ei. Aici intră hoţii, oamenii care lucrează în publicitate, cerşetorii, popii şi mulţi mulţi alţii. Nu au nici un efect pozitiv asupra societăţii. Singurul motiv pentru care nu au fost încă aruncaţi din barcă e că oamenii din categoria A în general sunt proşti, miloşi şi toleranţi.

Acum vreo două săptămâni, o poveste atât de cusută cu aţă albă încât trebuia să fii mai prost decât un ciorap găurit ca să o crezi, a început să circule pe internet. Un băiat, Alex Puică, voia 100 000 de like-uri ca să îl accepte părinţii viitoarei lui soţii. Cum ar fi trebuit să funcţioneze treaba asta, dacă ar fi fost reală, habar n-am. Dar îmi imaginam în cap un mustăcios bătrân explicăndu-i unui mucea „Îmi erai antipatic şi te credeam pielea dintre scrot şi anus. Dar ai reuşit să strângi 100 000 de like-uri, aşa că sunt mândru să îţi spun <<fiule!>>. Acum du-te şi fă sex cu fata mea!”. Până şi o şosetă găurită s-ar fi prins că e făcătură. Îţi spune bunul simţ. Mai ales că pagina n-avea nici o poză cu o faţă de om şi era updatată periodic, în stilul caracteristic al unei maimuţe care a terminat SNSPA-ul şi a învăţat acolo ce cuvinte să folosească ca să fie plăcută de oi.

Era evident o campanie. Nu am spus nimic, că în genul ăsta de lucruri, orice aş fi spus ar fi fost publictate. Mai ales că era nedemonstrabil că e făcătură.Astăzi am văzut că ipoteticul Alex era invitat la Măruţă. Şi, complet ciudat, absolut toţi oamenii pe care îi am în lista de prieteni şi sunt în Pro (am lucrat vag pe acolo) îi dăduseră like. Inclusiv Andi Moisescu, care e băiat deştept şi n-are obiceiul să dea like la toate căcaturile decât dacă îi scrie în contract. Era evident o campanie ProTV. Ceea ce s-a şi dovedit a fi, câteva ore mai târziu, când băiatul ăla antipatic din reclame la telefonie, cu bărbia cu gropiţă, de zici că e un anus de viezure, a apărut la Măruţă. El era Alex Puică şi tot căcatul era o campanie de promovare a unui film sau serial de rahat.

„Aşa, şi?”O să spuneţi voi. M-au păcălit puţin. Mare chestie.

Te-au păcălit puţin pe tine. Dar voi sunteţi 100 000 de oameni. În total au păcălit foarte mult.

Aşa funcţionează minciuna şi furtul ideal. Nu minţi un om tare. Nu furi de la un om în ultimul hal. Minţi şi furi puţin o masă de oameni. Să nu se simtă niciunul destul de indignat încât să facă ceva.

De-aia se poate fura de la stat cu sacul. Pentru că nu ţipă nimeni. Ok, au furat 18 milioane de euro. Dar tehnic ţie ţi-au furat 1 euro, pe care oricum îl dăduseşi la impozit. N-are rost să te ataci pentru un euro. Ok, cerşetorul ăla câştigă de 10 ori cât tine pe luna, dar tu i-ai dat doar 1 leu. N-are rost să te ataci pentru 1 leu. Nu te-a violat anal pe tine. Doar a băgat un milimetru de penis pentru o nanosecundă în anusurile tuturor. El a terminat la fel de satisfăcător. Singura diferenţă e că oamenii n-au simţit violul destul încât să se supere.

Ok. Te-a păcălit cu un like. Are rost să te ataci pentru un like?

Da. Are.

Pentru că un gaura-pulii de la marketing s-a folosit de tine şi de alţi 99 999 de oameni ca să îşi promoveze gratis produsul. Un cetăţean din categoria C te-a minţit ca să-i vinzi moca băşinile. Pentru că eşti neatent, credul şi prost. Şi că înghiţi orice poveste dacă conţine emoţie, fără să te întrebi dacă e falsă sau adevărată. Dai un like. Că nu te doare mâna. Ţie ţi-a furat doar 30 de secunde din viaţă. Ce e 30 de secunde?

Atunci când dai ceva gratis, chit că ţie nu îţi pasă de acel lucru, fă şi tu nişte calcule simple. Vezi câţi oameni mai dau acel lucru gratis şi vezi cât adună parazitul social din milă şi prostie. O să vezi că de obicei parazitul social din chestia aia mică de care nu-ţi pasă o să trăiască mult mai bine decât tine. Şi când îi dai, promovezi şi încurajezi acest gen de comportament.

Şi acum o să spui: Stai coaie, că nu i-am dat like. Aşa e. Dar ai văzut povestea în feed. Ai prieteni care i-au dat. Dacă nu mă crezi, intră pe pagina aia şi vezi. Şi fă ceva în legătură cu asta. Spune-le. Explică-le. Sunt proşti. De-aia au dat like. Pentru că sunt proşti. Dar e datoria ta să îi educi. Că de-aia sunt în cercul tău social.

Şi da, ştiu că îţi vorbesc fără respect şi te simţi ofensat. Dar e doar din cauză că nu vreau nici să te mint, nici să te fur. Mă doare în pulă dacă mă consideri antipatic. Nu-s Alex Puică, să mă dau simpatic pentru a profita de tine. Uite. Reformulez ideea ca să îţi fie uşor să îi dai copy paste pe wall prostului care a dat like la chestia aia. Pentru că eşti leneş

„Mincinoşii de la ProTV au profitat de naivitatea, ignoranţa şi bunătatea ta ca să îmi bage mie pe gât nişte rahat. Te-au făcut vânzător de rahat în numele lor pe gratis. Te-au plătit cu o minciună ca să îmi vinzi mie serialul lor cretin cu Alex Puică. Fii mai atent la ce dai like, pentru că aia promovezi în cercul tău social. Ştiu. E uşor să apeşi un like. Nu te doare nimic. Dar vinzi lucruri în care nu crezi unor oameni pe care îi cunoşti. Nesimţirea neintenţionată e tot nesimţire”

Şi toată lumea. Intraţi pe pagina voastră de facebook, la about şi daţi de rotiţa mouse-ului în jos. O să ajungeţi la lista de chestii pe care le promovaţi gratis. Ştiu, sunt lucruri în care credeţi acolo. Filme, muzică, oameni. Alea e bine să le aveţi. Promovaţi lucrurile care vă plac. Restul, dislike. Căraţi în cârcă nişte paraziţi sociali care trăiesc din like-urile voastre în loc să muncească.

***

Comentarii (109)

  • Alex spune:

    Pielea dintre scrot si anus se numeste snitel – ca-i batut de OO !
    (am numai glume de cacat in program)

    • Daddy Warbucks spune:

      Varianta feminina in limba engleza se numeste Twitter – the part between the Twat and the Shitter (daca tot e voie cu vulgaritati) xD

      • Robert spune:

        Pe romana se numeste batatura, locul dintre pizda si anus, unde bat coaiele. De unde si expresia „ti-o iei pe batatura”

    • Andrei spune:

      Hai ca asta e tare rau XD

    • Jecky spune:

      sigur nu esti tu alex puica?

  • Crina spune:

    Imi aduci aminte de personajul principal dintr-un serial. La un moment dat, tipul spune unei reporterite de scandal: I`m on a mission to civilize. Exact la acel moment m-ai facut sa ma gandesc cu acest mic articol al tau.
    Este de apreciat faptul ca incerci sa schimbi ceva. Cine stie daca continui sa urli poti convingi si pe altii sa urle cu tine :)) Desi ma indoiesc ca iti pasa daca reusesti sau nu.

    • Lemonbunnie spune:

      The Newsroom huh?

      • bk spune:

        Ca tot vorbim de manipulare la sentiment. Alt serial propagandistic american care a mers dupa trend : 2-3 episoade misto dupa care-ti baga pe gat indoctrinarea, cum pula mea sa planga aia ca a murit bin laden de parca s-a intamplat nush ce eveniment national si inca nu-i clar daca a muncit cu ei sau nu.

        Pe acelasi sistem e agents of shield. Care defapt e o campanie de PR a NSA-ului sa para baieti buni.

        Care se uita la astfel de seriale desi s-a prins de scopul lor n-are nici un fel de principiu.

        • Crina spune:

          Bk nu ai inteles nimic din acel serial daca tu crezi ca aia plang ca a murit Bin Laden. Plang pentru cei pe care i-au pierdut, nu pt Bin Laden. Si apoi serialul se invarte in jurul manipularii politice si incearca sa le scoata la lumina.
          Si despre ce trend vorbesti? Ca din toti pe care ii cunosc eu, doar unul singur a auzit de Newsroom. Hai sa nu ne uitam la serialele care, totusi, cer un nivel de inteligenta mai mare si sa ne uitam la toate porcariile gen Vampire Diaries sau Gossip Girl. Astea sunt mai bune, promoveaza principiile fundamentale, mai ales Gossip Girl.

          • Alina spune:

            word! ma simt insa mandra sa cunosc chiar 3 oameni :)) cu care sa pot comenta pertinent Newsroom

          • Lemonbunnie spune:

            M-am uitat la câteva episoade din Vampire Diaries și Gossip Girl.
            Credeam că tipele alea bune o să surclasaze orice fel de scenariu idiot scris pentru fetițe hormonal instabile.
            M-iam turtit creierul în mod repetat.

            @bk Nu totul e o conspirație.
            Nu face Disney un serial semi-de-căcat pentru a ne manipula gândurile.
            Și faza cu The Newsroom e că e scris de un singur om, gândește-te puțin ce implică asta,

          • Andreea spune:

            Eh hai sa nu ne cacam pe noi acum ca cere un nivel de inteligenta foarte mare si sa ne masturbam putin ego-ul ca ne uitam la lucruri fine.

            „Dintre toti pe care ii cuosc eu, doar unul…” ma asteptam ca un fin cunoscator al serialelor cu creier sa nu recurga la dovezi anecdotice penibile. Si alegerea nu se face intre un cacat si o prajitura, doar gainile mici folosesc extremisme de-astea sa argumenteze. Sa-ti si explic: daca nu apreciezi un anumit serial considerat bun gen Newsroom asta nu inseamna ca automat te vei uita sau vei promova Gossip Girl. Sunt sigura ca scopul ultim al comentatorului dinaintea ta nu era sa promoveze Gossip Girl dar cum alt argument nu ai ca tu doar stii sa aduni elemente considerate inteligente fara sa le si intelegi, evident ca ai folosit argumentul asta.

            Ce bine trebuie sa te simti tu ca te uiti la ceva atat de obscur si restul fetelor de la tine din lista se uita ca proastele la Gossip Girl. Doamne!

            Si da este un trend dar te las sa descoperi singura de ce.

          • bk spune:

            V-a spalat pe creier frumos dupa cum se vede, nici n-ati fost in stare sa cititi ce-am scris. Cum am atacat ceva in care ati investit emotional s-a dus orice fel de rationalitate pe fereastra.

            Sa vedem ce am spus, „trend ( DOUA PUNCTE, URMEAZA TRENDUL ) : 2-3 episoade misto dupa care-ti baga pe gat indoctrinarea”, n-am spus niciunde ca e popular, desi e foarte popular pentru audienta pentru care a fost conceput, are 8.7 pe imdb si 3 sezoane.

            Sa vedem si cum ai interpretat tu faza cu bin laden : dupa cativa ani buni de la incident moare bin laden si oamenii se simt emotionati pentru aia morti de-acu juma de deceniu. Tu ce pula mea ai inteles din serialul ala? Se simteau emotionati pentru ca chipurile tara lor a ‘invins’ , a extirpat sursa asa zisei terori.

            Voi sunteti hipsterii serialelor, va simtiti inteligente ca va uitati la un serial ‘inteligent’ si care bineinteles, nu este popular. Voi sunteti speciale pentru ca serialul nu e urmarit de restu cunostintelor voastre. Numai ca nu sunteti.

            Aveti pretentii de inteligenta apoi cititi ceva inteligent nu va uitati la seriale inteligente. Ma intrebi daca ar trebui sa te uiti la gossip girl, eu te intreb de ce in mintea ta vizionarea de seriale e ceva obligatoriu. Ca si respiratia.

            Si-acum imi dau seama ca am pierdut 10 minute din viata mea incercand sa vorbesc rational cu o femeie. well played, you win.

        • shotaie spune:

          RIP Nicolas Brody

      • Crina spune:

        ;)) Si eu care credeam ca nu este atat de popular serialul…

        • Andreea spune:

          Ce te faci???!?!?!?! Eu zic sa nu te mai uiti.

  • ganja spune:

    Who da faq is alex puica si ce contributie a adus pulimii?

  • bogdan spune:

    maimutele de la snspa te saluta cu interes ;)

    • Roxana spune:

      mai bine iti bagi un glont in cap sau iti donezi salariul (asta daca nu esti vreun social blogger sau vreo alta minune de psedo-meserie inventata in capul unor oameni care vor sa se dea importanti si faci nici un sfant din ce „muncesti”) unui medic sau unui profesor tanar, oameni care castiga mai putin decat tine si care dau cu mult mai mult inapoi societatii.

    • Anca spune:

      Haide, ma! te simti ofensat sau cum??? si eu am terminat SNSPA-ul si nu ma simt jignita.He has a point, pe undeva…unele persoane merita titulatura!!!

      • mirelA spune:

        atunci inseamna ca faci ceva gresit

  • baros spune:

    Corectează aici „ţie ţi-au furat 1 euro, pe care oricum îl dădusei la impozit” – „dădusei” cu „dăduseși” :D super articolul!

    • Requin spune:

      Mai gandeste-te odata. Iti dadusi seama?

      • mirelA spune:

        io imi dadui zama

  • Tudor spune:

    Perineu. Aia e zona mistica dintre anus si scrot. „The more you know!”

  • rbn spune:

    jur pe rosu ca n-am auzit de asta pana acuma

    • Mihu spune:

      De perineu?

      • jimerino spune:

        fleac.

        • krakilla spune:

          Corect, fleac se numeste. Esti, in continuare, cel mai educat individ care viziteaza acest blog!

      • rbn spune:

        De campania asta de cacat descrisa de centaur. Captain Obvious n-a fost la datorie in ziua de 1 februarie.

  • Roxana spune:

    si acum ma bucur inca o data ca mi-am inchis prostia aia de facebook prin august. nu zic, internetul e plin de cretinatati si fara retelele de socializare, dar nu mai am chef sa vad cat de idioti pot fi multi oameni care dau like – adica declara public ca sustin cumva un lucru – la tot felul de cacaturi, de la poze cu copilul lui maruta sau psedo-donatii de a hrani copii cu like-uri la free gigi becali. ce ma enerveaza acum sunt site-urile unde nu poti comenta daca n-ai facebook sau tweeter sau ce alt rahat s-a mai scos pe tema asta. stiu ca nu e musai sa comentzi, dar pur si simplu mi se intoarce cand vad cum lumea incearca sa-si mareasca popularitatea virtuala cu faza asta.
    apreciez ca exista oameni ca tine care incearca sa educe poporul nestiutor. multumesc.

    • Un Mihai Intre Multi spune:

      Daca vrei sa comentezi fara facebok sau twitter fa-ti un cont pe Google. Acelasi furt, zero socializare. :). Si vine cu cont da yutub, blogger, drive si mai ce au ei acolo printre servicii.

    • Alex spune:

      Roxana, MARITA-TE CU MINE !!!!

      • corcodusul spune:

        n-o lasa taticu’ decat daca vii cu suta de mii de laicuri

    • shotaie spune:

      probabil esti atat de grasa incat nu mai incapi pe facebook

  • fanulumocanu spune:

    Ce-i asta, matrix revolution? Fugiti, bai, Pitici Gratis e Ana Pauker reincarnata.

  • Ionut spune:

    Din toti, 3 au dat like.

  • Laurent spune:

    Imi amintesti de o gluma buna:

    A city boy, Raju, moved to the country and bought a donkey from an old farmer for Rs 100.00. The farmer agreed to deliver the donkey the next day.

    The next day the farmer drove up and said, „Sorry son, but I have some bad news, the donkey died last night.”

    Raju replied: „Well then, just give me my money back.”

    The farmer said: „Can’t do that. I went and spent it already.”

    Raju said: „OK then, just unload the donkey..”

    The farmer asked: „What ya gonna do with him?”

    Raju: „I’m going to raffle him off.” (Note: To raffle is to sell a thing by lottery – draw lot – to a group of people each paying the same amount for a ticket)

    Farmer: „You can’t raffle off a dead donkey!”

    Raju: „Sure I can. Watch me. I just won’t tell anybody he’s dead.”

    A month later the farmer met up with Raju and asked, „What happened with that dead donkey?” Raju: „I raffled him off. I sold 500 tickets at two rupees a piece and made a profit of Rs. 898.00.”

    Farmer: „Didn’t anyone complain?”

    Raju: „Just the guy who won. So I gave him back his two rupees.”

  • Mihai spune:

    Reușisem să trăiesc fără să aflu de Alex Puică. Acum, mulțumită ție, am aflat. Lucrezi la PRO?

    • chiombi spune:

      da, acum dupa ce campania s-a terminat si toata lumea care trebuia sa afle (care se uita la maruta) a aflat, pitici a venit sa se cace in demersul lor ca sa le faca „reclama negativa”. pentru ca a luat bani de la pro. ca sa zica_ca pro e naspa.

      CE PROASTA E MA-TA

      • Radu Post author spune:

        taci ca m-a prins. sa-mi bag pula. AR PUTEA FI O COINCIDENTA, AR PUTEA FI

  • Ponta spune:

    ROMANI !! DEMOCRATIA A LUAT SFARSIT !!

  • Emil spune:

    ProTv-ul a mai băgat el pe gât personaje muult mai dubioase şi mai nocive decât Nea Caisă ăsta (căruia nici nu i-am reţinut numele). Remember Gigi Becali ori Silviu Brucan. Silviu Brucan despre care i-am reamintit recent lui Mândruţă, când făcea pe moralistu’ pe blog la iel. Cum îl mai tămâia şi cum îi maqi spunea Dom Profesor, în loc să-l scuipe în faţă pe jegul bolşevic.

  • Ionut spune:

    Un fraier zicea ca dupa ce s-a desconspirat, fraierii isi vor lua like-ul inapoi. De unde, pe fb ala toti se bucura de ce idee grozava a avut.

  • Andrei spune:

    Am auzit de cacatul asta cu like-urile pentru insuratoare da nu stiam ca e reclama pentru o telenovela protevista. Acum ca m-ai luminat ma bag si eu la un like, ce plm

  • draum spune:

    Eu am avut noroc ca mai nimeni dintre cunoscutii mei nu a pus botul…noi credeam ca e evident ca e facatura, dintr-un optimism de student rupt in cur – „doar nu e nimeni atat de prost sa creada ca ceva se rezolva cu like-uri, sigur e stunt publicitar”

    Ma rog, destepti astia de la marketing ca stiu cum sa profite de prostul de rand. Si daca au reusit, asa cum ai spus tu, sa-si bage pula un milimetru in curu lor, e vina lor ca sunt oi si nu gandesti independent:)). La cum e blogul tau, ma mir cum dracu mai ai pretentii :))

    O sa fie o emisiune de cacat pentru oameni de cacat, nimic neobisnuit.

  • Sanda spune:

    Hahaha, ma intreb cu cat vor vinde pagina aia :))

  • venin spune:

    ce faci tu e fix ce a facut proteveul doar ca invers

  • gigel spune:

    cand conecter si velea au deja 1milion de „likes” mai conteaza alea 100.000 date de niste saracii? merge bine balaria aia de las fierbinti, o sa mearga si cacatu asta cu ratonu din reclame.

  • closcutz spune:

    Cand o sa ajung la putere,voi desfinta trustul pro si toti producatorii de rahat vor fi executati pe stadioane.Sa vezi audiente atunci.Muistii astia de la protv au datorii istorice la bugetul de stat,asta este adevaratul furt.Dar adevaratul Rau Suprem este tiganizarea.Emisiuni interminabile unde sunt promovati tiganii,seriale si telenovele despre tigani.Toate astea vor avea un sfarsit,vor plati cu pretul vietii lor nenorocite

  • Andi spune:

    Haha, partea cea mai amuzantă e că singura persoană de la care am aflat de super ”campania” asta ești tu. Nici n-ar fi existat în universul meu o fărâmă de cunoaștere despre fraierul ăla (și cele 100000 de oi) dacă nu scriai tu despre el.

    Observ că nu-s singura persoană dintre cititorii tăi care a pățit asta. Ceea ce mă face să mă gândesc că ar trebui să te apuci să predici oilor. Să îți găsești o modalitate mai evidentă pentru oi. Să mergi pe la TV, că ele de acolo își iau ”informația” și ”ideile” despre ce e la modă. Oile nu știu să citească…

    • adam spune:

      corect.acum am auzit si eu de aceasta super ”campania” de rahat,citind acest post.

    • chiombi spune:

      da, bre, aia care arata cu degetul magariile sunt de vina ca iti fac tie viata mai complicata. nu muistii care iti fura din poseta fara sa te prinzi.

      mie, daca imi zice o baba ca sunt hoti de buzunare in autobuz ii umflu fata cu bocancul, ca mi-a facut ziua mai amara si acuma sunt un om suspicios si am aflat ca exista carnati! ce dreacu le face reclama la hoti, fire-ar a dreacu de nesimtita! o fi luat bani de la hotii aia sa le faca antireclama!

    • Eu spune:

      Indeed

  • mariux spune:

    am vazut ca multi au dat dislike la pagina. f bine. inclusiv din prietenii mei.

    eu mai am o problema cu grupul pro gunoi… de fiecare data cand mai ajung pe siteurile lor, intentionat sau nu, tin neaparat sa-mi vare pe gat o reclama de-a lor pe care nu pot sa o opresc nicicum. jeguri mai mari nu am vazut….

    apoi stirile. orice grupaj de „stiri”, pentru ca numai stiri nu sunt, fie ca sunt ele sportive, meteo etc. trebuie sa contina cel putin o referinta la vreo „vedeta” master chef, vocea romaniei, romanii au talent etc. trebuie sa consum mai multa pasta de dinti ca sa elimin gustul de pula pentru ca pro tv ne fute in gura pe toti! da, stiu, nu-mi place, schimb canalul, dar uneori e asa departe telecomanda.

  • Oana. Da nu Pellea spune:

    Cum nimeni. da nimeni nu vorbeste despre asa zisii donatori de organe. despre salvarile de transplant hepatic care se preumbla pe langa sectiile de la balamuc unde in conformitate cu art 43al legii sanatatii mintale’ala dus cu pluta si fara discernamant beneficiaza de dreptul de a fi de acord cu aplicarea de tratamente care pot avea efecte ireversibile. bineinteles in cunostiinta de cauza.cum ar fi electrosocurile si psihochirurgia. Misto denumire pt lobotomie

  • urmatorul pas spune:

    pai la ce sa te astepti de la un popor cu oameni ce dau share la posturi in speranta ca primii 200000 castiga cate un iphone…

  • Piratu` Somalez spune:

    Care e bah pagina lu` muistii astia?Sa vad si eu care din pretenii mei a dat like?!Ziceti mi si mie trai v ar voua!

  • vlad spune:

    Parca ai plati curentul cu likeuri si acu ai ramas fara likeuri. Si cand vine omul cu curentul
    nu mai ai likeuri sa-i dai.

    Let it be

  • awww spune:

    Raducule, io te plac tot mai mult, esti pe drumul cel bun, asa imi creste inima cand vad ca dai unde trebuie si ca doare, hahahaha , ma uimesti , am crezut ce esti pierdut pentru totdeauna in tabara lui Sauron , dar nu, nu, nu, tu , cu inelusul in mana, te indrepti spre Muntele Osandei si daca nu reusesti sa-l distrugi cu manuta ta stiu ca-l vei da mai departe cui trebuie . Stiu ca pe drum o sa apara ispite dar sper ca nu ma dezamagesti!

  • Razvan spune:

    Cum fac și eu rost de niște găleți cu țâțe ?

  • Vlad spune:

    si cum a fost facut furtul asta de like-uri? Adica cum a fost posibil efectiv..?

  • tat-tu spune:

    foarte comic cum 95% din pretenii mei care au dat like sunt fete…
    cam disperate dupa p**a, desi multe arata chiar f bengos…
    Foarte fucking trist…

  • Perkele spune:

    Din toti prietenii mei, doar unul a dat like la pagina aia si e o tipa cu care am fost prieten de conjunctura, deci am pe cine tb pe Facebook.

    Cum ai zis si tu, era clar ca e prostie din descriere, ce om normal din Romania de 50+ ani e impresionat de un nr mare de like-uri pe Facebook, cand multi nici nu stiu ce-s alea. Eu am aflat de campanie dupa ce unii au scris ca e posibil sa fie vrajeala, asa ca nu pot sa spun daca ma fraiereau si pe mine sau daca ma prindeam (cel mai probabil ma gandeam: uite un tampit care strange like-uri aiurea, ignore).

    E amuzant ca exista un Alex Puica real si e din Pascani (sta in Iasi acum am impresia, avem prieteni comuni), astia de la ProTV i-au distrus viata saracului om, care e si casatorit.

  • Daria spune:

    Eu iti dau like tie, pentru articolul asta! de alex puica din fericire n-am auzit si n-am dat like, uite ca probabil nu eram in targetul lor de nu mi-a aparut in feed. yaaay me! :)

  • jean spune:

    Eu iti inteleg frust rarea, dar e fix aceeasi problema cu a ii educa pe romani sa nu mai parcheze in plm pe trecerea de pietoni sau pe prima banda, sa nu mai arunce gunoaie pe jos, sa nu mai intre cu botul jumate in intersectie , sa se revolte cand platesc un pret prea mare pt un serviciu penal (gen schiul in Ro). Dar 99.99% nu zic nimic sau pur si simplu zic „cu ce ar schimba lumea daca m-as schimba eu ?” . Tipic romanesc, imposibil de schimbat in urmatorii 500 de ani. Pana atunci, somn usor.

  • Gabrian spune:

    Ba da sincer nimanui nu-i pasa,da poate sa fure 30000000000000000000000000000000000000000 de like-uri ca tot nu-i schimba statutu de cersetor si nu o sa fie mai presus de nimeni. Este si va fi un om de cea mai joasa speta .

  • report spune:

    cum a furat protv-ul 100 000 like-uri ca sa-si faca publicitate gratis! DATI REPORT LA PAGINA! dupa ce se aduna un anumit numar de report-uri este foarte posibil ca facebook sa stearga automat pagina http://oi57.tinypic.com/ei46tv.jpg

  • Miere Sabadus spune:

    Ideea mi-a placut, ca era haioasa, dar ma infurii rapid cand sunt mintit. Clar i-am dat un dislike=NU, cat toata nesimtirea lor de PRO-tvisti.

  • gigidormeza spune:

    ma uit la protv doar pt tzatzele si cracii lui andra !

  • Ionut spune:

    si daca dai report, ce? crezi ca pagina aia va mai exista? asta era scopul ei, sa ajunga serialul relativ cunoscut, atat.

  • Alex spune:

    Am ras cu lacrimi, ma doare burta si mi-a facut ziua mai buna, desi la mine e un soare fain si 9° prin aer … Nu comentariul sau ideea mi-au placut, ci exprimarea! Brava celui caruia i-a bubuit mintea sa-l scrie in asa fel incat toti IMBECILII sa priceapa cum e cu „prosteala pe fata”. N-am suportat, nu suport si nu voi suporta vreodata prostii, desi dau si eu dovada de prostie, uneori. Prin logica, ar trebui sa nu ma suport. Corect. Asa si este. Imi vine sa-mi tai venel cand ajung in asemenea situatii. Dar n-o fac in ciuda alora si carora prostia le-a spalat complet unica jumatate de neuron. Ca atat au. Ei, care este. Spre deosebire de ei, imi dau seama suficient de repede si in cazul meu si al celor ca mine, prostia nu se-mbuiba precum cacatul ala cu ochi numit maruta (impreuna cu caruta lui, pe nume andra) din banii vostri.

  • plm spune:

    ma doarempula

    • creca spune:

      pula mea

  • T4U spune:

    Permiti din etc/hosts sa ai facebuci si reclame aferente?
    Ai facebuci?
    Ti se misca hardu’ cam greu in ultima vreme? Ai „apps” de care n-ai auzit neam de neamu’ tau in „task manager” ?
    Pai, ti-o meriti, fraiere.
    Ma refer aici la distrusii carora li se pare ca daca-s pe
    facebuci, ei bine, exista.
    Ei bine, nu. Nu existati. Sunteti un numar bagat la ads si altii chiar halesc de pe urma voastra.
    Piticu’ (intre ghilimele) chiar incerca sa va dovedeasca ce scrisei
    eu deasupra, dar se pare ca ori n-ati inteles voi, ori n-a scris asta
    ce trebuia sa retineti voi.
    Ideea e ca sa dai vreun click sau chiar sa ai facebuc e prea mainstream.
    Next level.
    Karaoke. Asta e pe stream.
    :)

  • cristina spune:

    A fura inseamna a lua fara consimtamant.Atunci cand apesi butonul „Like” din propria initiativa nu se numeste „FURT”.Acuzatia de furt este una destul de grava si se pedepseste cu inchisoarea! Atat timp cat ai un cont de facebook contribui la fenomenul PUBLICITATE. In functie de cautariile si interesele tale mereu vor aparea reclame.Iesi afara…din nou vezi reclame.Nu dai Like, iti inchizi contul de facebook, email etc si te muti in padure.Insa de aici pana la a spuna ca cineva iti FURA ceva este cale lunga.

    • Radu Post author spune:

      adica eu daca iti promit ca iti vand un magar si iti trimit prin posta un colet care contine poza unui magar, nu e furt? exact acelasi lucru.

      • Alex spune:

        Las-o Centaure, e femeie, deci prin definitie PROASTA. Nu intelege logica lucrurilor…

        • O femeie spune:

          Sa iti moara cauzalitatea aia, ca de asta se invarte tara asta in cerc. Ia un cerc si invarte-l, pana reusesti sa il menti perpendicular unde vrei tu pe corpul tau si dupa incearca si danseaza. Intoarce-te si defineste definitia, ca sa inteleg si io.

          • creca spune:

            tare..cine nu defineste definitia se fute ma-sa cu poza magarului.

      • Alex spune:

        Femeile au in sange dorinta de a insela, de a batjocori, de a MINTI, de asta nu i se pare nimic anormal la cazul asta..

        Pana la urma, cam la ce sa te astepti din partea unor fiinte care isi arata vaginul pe facebook..?!

        • O femeie spune:

          Ba, axioma, ca vad ca vorbesti prin pseudo axiome, pe tine cine te-a nascut si unde ai stat asa cam 9 luni de zile? Ai putea sa arunci cu alta si sa zici ca ma-ta e exceptia care confirma regula, neinteresant sau ca si ma-ta e proasta. Da tu nu te-ai infestat cat ai sezut pe acolo?

          Da, care e logica lucrurilor, vorbind asa generalizat? Si care lucruri? De ce lucrurile alea? Mai ales, de ce alea si nu altele?

          Ba, si daca ar sta treaba asa cu batjocorirea scrisa in ADN, cum spui, ar fi superb, ce s-ar plimba toti ticalosii cu falusurile in mana si scarbele cu sfarcurile inghetate, sa dea zapada de pe strazi sa mearga copiii. Da’ nu e asa.

          • Alex spune:

            Nu-i asa, zici ? Dar cum este ? Nu sunteti arogante, ipocrite, nesimtite, mincinoase ? Nu va place sa va bateti joc de toata lumea, sa va futeti pe bani, sa va dati sfinte cand de fapt snteti niste scursuri ?!

            Deh, nu ma astept sa recunosti, este stiut faptul ca niciuna nu recunoaste…desi toate fac asta….

          • chiombi spune:

            alex e cu baietii, la niste clisme cu iaurt. scrie mai cu injuraturi, ca e rece furtunul. deh, l-a pus naiba sa vrea primul.

  • ion spune:

    din comentarii rezulta ca toti sunteti membrii mensa proveniti din toate paturile sociale clar..

  • Jane Făe spune:

    E vina lui TimBL că a dat proștilor veveveul. :))

    Acum, serios vorbind, io nu prea mă aștept la multe de la maimuțele de pe facebook.
    Adică, pana mea, tu ai presupus ca alea 100K de like-uri au fost date de oamenii din categoria A. Ești sigur? Eu bănuiesc că majoritatea e formată din d-ăia din categoriile B și C, cei mai mulți dintre ei din C.
    Io nuj cum să văd asta, că n-am feiscăcat cum n-am nici tuităr, cum n-am avut nici haifaiv, nici alte locuri dintr-astea de spart sămânță la o bârfă pe marginea șanțurilor digitale.
    Dar, uită-te tu și fă un sondaj, să vezi cam câți sunt paraziți sociali dintre ăia care au dat like-uri și zi-ne și nouă!

      • shotaie spune:

        ii place serialu animat batman ala misto din ’92 , ‘Home Alone’, si ‘Wolverine’

        merita macar mangaiata pe cap

        • Alex spune:

          As mangaia-o, dar cu cutitul pe langa gat…

  • Stere spune:

    Centaure, cand implementezi plata cu transferul bancar? Da’ vezi sa nu coste mai mult de 50 de lei ca atat dau. Am si eu familie, copii mici etc.

    • Jane Făe spune:

      Cine e pizda aia, kristofer, care a scris articolul? E la ciclu sau ce o doare?
      Ce o fute pe ea grija altora? Fata aia nu muncește pentru statul român; nici nu trăiește în rromânica. Ce o doare pe pizda kristofer dacă fetei îi place sau nu țara asta?!

      PS:
      Să mă cac în cine vrea să îmi zică să mă uit la despre/about și să văd că pizda aia e un bărbat!

      • Alex spune:

        Jane, romanii au in „bagajul” lor genetic faza asta cu futerea de grija despre toata lumea, cu capra vecinului, etc. Iar acum, cand rar mai exista vreun roman sa aiba un IQ peste 100, s-a agravat acest fapt….

  • Oana Pe pe pielea spune:

    Radule, pana aici! Da o dreacu de treaba, astepti sa ne arunce astia din barca si sa crezi ca ne salveaza sa bem noi o cafea. Nu o sa ne salveze nimeni, ba!

  • ion spune:

    si-au luat 4000 de maimute likeurile inapoi? sau n-au fost 100000?

    • Alex spune:

      Da, si-au luat, Ioane. Sa intelegem deci ca din 100k, doar 4k au priceput ca-s vaci cu cabina ?! Adica vreo 4 % ? Asta sa fie procentul oamenilor care au priceput ca-s prosti ?! Poate ca astia mai au vreo sansa…cat despre restul……

      • chiombi spune:

        e posibil sa fi fost mai multi care au retras like-ul.
        fluctueaza numarul ala destul de dubios. eu cred ca unii care amusina parturi prin pro dau like in continuare, ca sa ramana sus.

        banuiala mea e ca mai mult de 5000 au dat dislike. dar compenseaza trustul cu vaci cu cabina amenintate cu somajul daca nu dau „un mare mare” like.
        si ar mai fi si niste proaste care au picat bacul dar sun PR la cate un bordel de provincie si au impresia ca a fost o campanie ingenioasa si desteapta, nu o mare basina. si dau like sa para si ele ca au prins poanta si sunt si ele „in industrie”.

  • Manu spune:

    Eu nici nu ma uit la tv, nici nu stiu cine e ala, si nici nu-mi pasa.
    DAR, ideea cu violul si furtul cate putin, este foarte buna, pentru ca asa se intampla, in politica, in scoli, in spitale, pe strada, peste tot.
    E doar o bataie de joc, si noi avem obiceiul de a da vina pe „sistem”, in timp ce noi facem parte din acel „sistem”.
    De la noi trebuie sa plece schimbarea, nu de la conducere.

  • [idiot] spune:

    eu cred c-am inteles dar nu-s sigur inca. pune unul dintre desenatorii tai sa faca un pie chart cu categoriile alea, sa fie totu’ clar.

    P.S. cine vrea sa doneze pentru o cauza nobila sa dea clic pe linkul meu

  • bubu spune:

    yep. 19 friends

Adaugă un comentariu