Haideți să facem o campanie de awareness. Cioctombrie

Puține lucruri sunt mai inutile pe lume decât campaniile de awareness. Poate candidatura lui Cristian Diaconescu e marginal mai inutilă, dar pe acolo.

Toți papagalii fără personalitate folosesc campaniile de awareness ca să păcălească lumea că sunt oameni interesanți. Mai țineți minte când toate proastele de pe Facebook își puneau status cu ”imi place pe dulap”? Pentru că era o campanie de conștientizare asupra a nuștiu ce chestie pe care nu o mai ține minte nimeni prin punerea unui mesaj criptic despre unde le place lor să își lase poșeta. Ca să se mire lumea. Nici ele nu știau clar ce vor să conștientizeze acolo. Important era că le băga lumea în seamă.

Sau toate bărățările și fundele colorate pe care le mai pune lumea pentru că cancer/sida/coșuri.

Sau marșul pizdelor proaste pe tocuri pentru că nuștiuce drepturile femeii.

Sau când toți hipsterii și-au lăsat barbă în noiembrie ca să nuștiuce.

Mii de campanii de awareness din care ținem minte doar un comportament ridicol și că voiau să atragă atenția asupra ceva fără să ofere cunoștințe despre acel ceva și făcând ceva complet fără legătură.

Mă rog, ei știau clar asupra ce voiau să atragă atenția. Asupra lor. Să zică lumea: Uitați-vă ce om bun și cu personalitate. Cum face el maraton pe tocuri cu trei brățări colorate ca să awareness ceva cu feministe cu cancer la rotulă!

Campaniile de awareness sunt în general inutile. Legătura cu o cauză e atât de marginală încât e irelevantă. Vai, porți o fundiță și răspunzi oamenilor că e pentru cancer orfan când te întreabă. Cu ce rahat ajută puii orfani de cancer fundița ta? Vai, alergi la maraton ca să doneze cineva bani pentru nuștiuce ursuleți loviți de depresie. Păi dacă ăla vrea să doneze bani, o să doneze oricum. Hai să facem procesul de donație inutil de complicat ca să avem o scuză să o facem pe sfinții.

Uitați-vă la mine cum fac un căcat irelevant ca să ies în evidență și folosesc o boală sau o tragedie ca scuză să fiu un cârnat strident. Dar stați așa! Știu că par un cârnat strident dar de fapt sunt un martir! Sufăr și depun efort ca să fac cât mai mulți oameni să audă de inundațiile din Guatemala! Asta nu ajută cu nimic sinistrații din Guatemala dar îmi dă un subiect de conversație fără de care aș fi un cârnat anost și fără nimic interesant de spus!

Până și numele pute a cârnat care vrea să se bage aiurea în seamă. A corporatist heirupist care s-a bucurat atât de tare că au inventat străinezii un mod de a te băga în seamă aiurea pe care îl poate încerca și el încât a uitat să-l traducă. Ăuernăs. Să facem niște ăuernăs.

Ultima campanie acum e cu semicelebrități care își toarnă gheață în cap ca să ăuernăs o boală pe care cu siguranță nu v-ați adus-o aminte acum. Deși ați văzut filmulețele cu Bill Gates care-și toarnă gheață în cap, cârnatul de la Facebook, Ashton Kutcher și mulți alții. Oameni care ar putea să doneze bani și să se provoace în privat să doneze, fără să fie cârnați. Dar au ales să fie cârnați și să o facă în public. De parcă ajută cu ceva că Maricica de la Afumați citește pe ecran cum se cheamă o boală și uită în secunda doi.

Ce campanie anostă. O găleată de gheață. Genul de chestie pe care doar cel mai anost om din lume ar considera-o aventuroasă. OAU CE EXTREM APA RECE, CE O SĂ FACEM IN CONTINUARE? DAM O TURA DE SOPRON IN CHILOTI IN TOIUL IERNII? NU, E PREA FRIG. HAI IN TOIUL TOAMNEI! Aparent are legătură cu un simptom al sclerozei, dar na. Nu se mentioneaza asta prea tare. Că chiar are legătură cu subiectul si campaniile de awareness trebuie sa spună cât mai puțin despre rostul campaniei și cât mai mult despre cât de interesant e participantul.

 

Dar na, într-un fel funcționează la bogătași. Pun presiune publică unul pe altul să dea bani. Au strâns ceva milioane pentru boală. Mărunțiș pentru niște bogătași dubioși ca Zuckerberg, care își mai spală așa puțin imaginea de satane sinistre care manipulează oameni. Cum să țipi la el că adună date cu caracter personal despre tot mapamondul pentru scopuri dubioase când, uite, a donat bani. Echivalentul unui leu donat de tine, daca s-ar pastra proportiile.

Însă bag mâna în foc că absolut toți păcălicii fomiști de pe internet, toți vloggării de 16 ani cu muci la cur de ultima oară când și-au mirosit bășinile o să își toarne zilele astea găleți de apă cu gheață în cap, ca să se dea interesanți. Și când o să le spui să sugă niște pulă, o să țipe la tine că o fac pentru boala lu’ Calache aia, scleroză în floci, ce dracu o fi că îți ia mai mult să citești despre decât să umpli o găleată cu gheață și să o faci pe sufletistul la cameră.

O campanie care in prinicipal a oferit prilejul multor cârnați bogați să o facă pe simpaticii și multor cârnați comuni să cerșească atenție. Și  a strâns niște bani acolo. In principal de la bogatași anonimi și bogătași care vor să își spele imaginea. 99% dintre ”participanți” doar și-au turnat apă în cap ca să atragă atenția asupra propriei persoane.

 

De aceea pregătesc o campanie de awareness.

O campanie de awarness asupra faptului că campaniile de awareness nu au nici o utilitate practică și sunt doar o formă prin care niște cârnați cerșesc atenție.

În octombrie toți ne lăsăm cioc, ca să ăuernăsuim faptul că ăuernăsul e narcisism nu altruism. Că dacă vrei să ajuți ceva pui osul la muncă, nu te filmezi ca un papagal făcând chestii complet inutile.

O să se cheme CIOCTOMBRIE o campanie de awareness asupra inutilității campaniilor de awareness. Ne lăsăm cioc și proclamăm că faptul ăsta e egal de nonvaloric cu toate campaniile de awareness din istoria omenirii.

V-am zis din timp, ca să vă pregătiți fața de pilozitate.

***

Comentarii (88)

  • Red9 spune:

    Pai si daca am deja cioc, ce fac? :)))

  • Andreea C spune:

    Si fomeile? Fomeile ce cioc sa-si lase dom’le?

    • Radu Post author spune:

      o sa revin cu detalii in curand

    • serif intergalactic spune:

      femeile ar putea sa faca un cioc si sa se filmeze in timpul asta, cu ocazia asta s-ar aduna destul ewenres si s-ar inmulti si numaru’ de posesori de cioc

      • costel spune:

        am ras cu lacrimi

    • hahaha spune:

      fomeile? ce cioc….hmm….greu….ce cioc….ce cioc sa si lase fomeile teligente…hmm….cioc….

    • marius spune:

      Cioc la pizda?

    • alin spune:

      Voi aveti deja cioc. Nu ? Eu asa am auzit, ca toate femeile „o iau la cioc”.

    • ion spune:

      sa-si lase cioc la pizda

    • ik spune:

      Fomeile s-o ia la cioc de la cei cu cioc. Am zis!

    • viorel spune:

      Fomeile sa lase ciocul…

  • Cristi spune:

    Vezi ca, primind provocarea, Charlie Sheen a facut ceva cocalaresc cu infinit mai mult sens

  • isus spune:

    e trist ca bill gates si zukermoacadevirgin isi toarna apa calda in cap si vlogerii de 16 ani cu muci la cur o iau pe bune si fac pneumonie:))

    • KAderia spune:

      Pai, care parte e trista? ca eu nu vad nici una

    • Eu spune:

      In aceasta situatie iti doresti ca pneumonia sa fie fatala in proportie de 100% la oamenii fara creier.

    • boglous spune:

      Pneumonia se face de la o bacterie. Nu de la apa rece. La fel cum meningita se face de la un virus/bacterie, nu de la iesit in frig cu parul ud, asa cum va ziceau mamicile voastre. Ca idee generala, bolile astea se fac de la virusi/bacterii, nu de la frig. Si nici de la aer conditionat. A, si nici de la curent.

      • blabla spune:

        Temperaturile scazute ajuta la dezvoltarea microorganismelor , sunt un factor prielnic lor.

  • insolventa bucuresti spune:

    Poate ca nu prind la noi dar la ei creeaza efecte ! Pana la urma s-au strans niste sume, nu ?

  • Cosmin spune:

    Partial ai dreptate.
    Insa auarnesul asta de care vorbesti are si un rol pozitiv.
    Daca esti incuiat la minte si nu-ti pasa decat de carnatii din frigider si urata din pat,
    auarnesul iti ofera ocazia sa constientizezi ca mai exista si alte probleme pe lumea asta.

    • shotaie spune:

      constientizezi si atat. apoi mai deschizi o punga de nutline si te duci sa te uiti la meci, ca esti extenuat de atata constientizare.

      • Cosmin spune:

        acum fiecare dupa posibilitati.

    • Radu Post author spune:

      nope. esti prost. oamenii care sunt curiosi de ceva mai mult decat ei afla singuri. aia cu awernas doar se baga in seama

      • Cosmin spune:

        logica simplista e buna pentru a face baza si nimic mai mult – cum se face baza de cei care isi toarna apa in cap si le cade galeata pe urechi

        insa daca vrei sa vezi problema in asambul vei vedea ca eu n-am nici chef si nici timp sa aflul ce se mai intamplat in lumea asta. asta pentru ca am alte prioritati.
        deh, nu toti stam pe facebook sau citim click
        iar daca se intampla sa aflu despre o problema serioasa printr-o campanie amuzanta …fie, nu vad care e problema.

        cum spuneam, nu traim toti in „facebook”.

    • Mircea Popescu spune:

      Are un rol pozitiv bai Cosmine, sigur ca are. De exemplu, daca n-ar exista te-ai vedea silit sa confrunti cit de imbecil si inutil esti.

      Dupa care n-ai face nimic productiv pe tema, ca daca ai fi capabil de dezimbecilizare n-ai fi imbecil in primu’ rind. Asa ca in loc sa faci ceva productiv tu te-ai caca pe tine cu depresii si alte minuni, ca vai uite ce prost esti tu cind „ai putea” sa nu fii chiar asa de prost. Ma rog, nu tu ai putea, „s-ar putea”. Altu’ ar putea, da’ un altu’ care sa fie tu, ziceam. Gen, un personaj de desen animat, un ponei de-ala colorat, ceva, care sa fie tu. Si ce trist este si ce fara orizont viata asta si jos guvernu’. Pai nu ?

      Asa ca per total ai mai cheltui un ban din bugetu’ ala de unde le da la pensionari nitroglicerina si ce cacat le mai da, sa-ti dea tie litiu sau ce le da la puletii astia de internete, ca deh, Nastase sau care mai is la alegeri ar prefera pe cit posibil sa-i votezi. Decit sa nu, mai bine sa da, ce pula mea.

      Iti dai tu seama ce mare noroc cu awareness asta, daca n-ar fi el ce s-ar face internetii fara un contributor de valoare cum de exemplu esti tu (nedeprimat) si politicienii fara un vot, si pensionarii cu inca un atirnache declarat in plus, da’ nu pe caz de virsta, nici de boala, ci asa pur si simplu, ca de ce nu. Pula mea, ar scadea procentu’ de roi la campaniile de advertising platite pe la televiziuni, ar trebui astia expertii sa bage si mai multe clickuri de botnet in ciorba sa iasa cifrele, o tristete intreaga fara tine pe lume. Mai bine nici sa nu discutam eventualitatea ca ne deprimam in pula mea.

      Ele practic is campanii de adarkness sau cum i-ar zice, anti-awareness. Adica sa nu mai aveti voi astia nici atita epsilon awareness cit aveti, ca sa nu va jungheati in el sau ceva accident de munca. E periculos si awarenesu’ asta, mai ales la genu’ de puleti ouati de-i produce postmodernismu’, exista riscu’ sa va casunati din awareness. Asa ca mai bine o campanie de awareness contra awareness-ului, condusa de MiniTruth asta sau cum ii zice, social media. Per total iese mai ieftin. Decit orice.

      Ca si tine.

      • un destept spune:

        esti un prost, scrii prost, nu mai scrie, pun pariu ca esti si urat, prostule.

      • Cosmin spune:

        habar n-am ce vrei sa spui (scrii prea incurcat)
        insa am impresia ca vrei sa ma faci prost
        daca asta era mesajul tau, ok – no comment

      • Leo of Strehaya spune:

        Popescule, nu inteleg nici eu nimic. Sa facem o campanie de awareness despre popesti deliranti.

        • Mircea Popescu spune:

          Pai citesti, recitesti, te mai documentezi, mai recitesti… ce’ai crezut tu, ca’i simpla treaba asta, munca cu cartea ? Nu’i pentru oricine.

          Sau alternativ, te prefaci ca daca te depaseste nu conteaza, ca asa te’o facut pe tine proasta de ma’ta : direct unitatea de masura umanitatii si’atunci ce nu’ti intra tie’n devla practic nici nu se poate spune ca exista.

          • Cosmin spune:

            Ai ca asta e tare :)))
            Era acum vreo 10 ani una de se credea „micuta picaso”,
            apoi altu care se credea „micul titulescu” …
            na, ca acum l-am intalnit si pe „micul heidegger” :))))))

            Mania Micilor cucereste Romania

        • Mircea Popescu spune:

          Bre auzi, erai mai simpatic saptamina trecuta, cind recunosteai cinstit ca nu pricepi ce se-ntimpla. Genu’ retardat mintal asa, depasit de evenimente da’ nu neaparat din vina lui.

          PS. Micul Prim Ministru (un mare fan de-al tau, gen) zice sa treci pe la fratii Micula, te asteapta o Fanta mica gratis. Cica s-or impresionat toti de ce comeback tare ai facut tu pe ceva blog si de-aia. De-acu’ esti aproape ca un om mare, practic vorbind. Prosit.

          • Slim spune:

            Voi nu ati inteles. Omul vorbeste in dodii pentru ca, evident, nu are nimic important de spus si ca sa aiba o justificare in cazul in care va fi acuzat ca se exprima incoerent („vinovat esti tu, prostule, ca nu intelegi, nu ca fac eu „salata de cuvinte” „). Romanul tipic, fudul pana in maduva oaselor. Unii se fudulesc cu masini scumpe (ca nu au cum altcumva sa se remarce), altii prin fraze „inteligente” cu caracter pamfletist (de onicei, pulicii astia cu inteligenta peste medie si cu o cultura generala cat de cat acceptabila). Niciunul nu face/produce nimic de valoare, in schimb. Impresiile au aceeasi utilitate ca si coada de paun.

          • Mircea Popescu spune:

            Pai lmgtfy, romanule tipic.

            Acum ce facem, o fut pe ma-ta ? Iti fac un transplant de maduva ? O dam pe pamflet ?

            Jos guvernu’, ce pula.

        • Cosmin spune:

          Slim,
          o fi baut si asta apa dupa badea mircea :))))
          in lumea lor, astia se cred „l’ombelico del mondo”
          mai naspa e cand ii trezeste realitatea

  • Aurel spune:

    Coaie, tot mai mișto este mustață în noiembrie… Muiembrie sună așa, mai poetic

    • emil bobu spune:

      Muiembrie sa fie fara numar!

    • ik spune:

      Muian_uarie suna chiar mai bine!

  • Gica spune:

    Da coae, marea majoritate a campaniilor de awareness sfarsesc in pula si cu efect neglijabil.

    Si tu te-ai gasit sa te legi fix de una din acele 5% care sunt MARI exceptii.

    http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2014/08/12/stop-hating-on-the-ice-bucket-challenge-its-raised-millions-of-dollars-for-charity/

    Felicitari, ai creier cam cat charlie sheen: http://uproxx.com/webculture/2014/08/charlie-sheen-just-ruined-the-ice-bucket-challenge-for-everyone/ .

    • elefantulradualexandru spune:

      Just ruined TIBC for everyone, adică cum sloboz? Da’ ce, viralul ăsta e un fel de sărbătoarea de Crăciun, când găseşti chestii moca sub brad? Cum căcat poţi să dai share la titlul ăla? „Coaie, abia aşteptam să vină vara şi să privesc împreună cu prietenii mei şi familia la ăuernesuri virale şi tocmai acum mi-a futut tot tripul Charlie Sheen, băi…mmorţii lui”

  • Mitel spune:

    Eu sunt pro campanii de awareness. Cum altfel pot obtine puncte de autoactualizare? Traiul de onanist pseudo-intelectual e greu bai insensibilule. Daca nu pot exploata in mod cinic tragediile omenirii, cum mai pot eu sa-mi hranesc egomania patologica?

  • plm spune:

    ba m-am plictisit pe la jumate. poate daca scrii mai bolduit si mai mare ma pacalesti ca-i important si interesant

  • elefantulradualexandru spune:

    Centaure, nu ştiu dacă reuşesc să bat on-topic dar era o bucată de filmare pe o pulă de canal de sticlă, ce rula cu tentă de propagandă parşivă, videoul cuprindea capitolul scurt din viaţa ciobanului de după gratii(forma corectă a folosirii termenului „după” – asta e pentru miticii analfa) în care a fost pe la Athos iar toată faza era înregistrată, adică omul şi-a luat cu el un individ să tragă cadre cum desluşeşte el, precum ar citi într-un aparat, nivelul de sfinţenie prezent în zona aia şi cam cât de mult îl afectează pe el, ca lumea proastă să vadă mai departe, gen rezultatele analizei radiosfinţească.
    Parşiv am zis, ceva mult peste ipocrit. Ipocrit eşti tu că te bagi în seamă pe subiecte virale, scriind ca un hipster.
    Continuând ideea, nu pea mă întreb dar las să o facă alţii, pentru personajul în cauză – oierul, patron de inculţi – de ce n-a făcut pulimea marş pentru dreptate şi adevăr (?) că doar ciobanul a dat bani la biserici, sinistraţi şi alte alea….precum varanu – burse pentru viitorii corporatişti de rang – şeful la echipa de sclavi….aa, ăsta n-a condus un mecanism de manipulare – mai departe descoperim lepădăturile clasate perfid – între parşiv şi ipocrit, sugacii ăia care o ardeau oarecum neutrali, strigând: Jos ghiarele de pe libertatea presei !

    P.S. mi-a plăcut articolul cu drogurile săracilor!

  • Ioana spune:

    De-abia astept sa vina Coiembrie.

    • alin spune:

      De ce ? Ca sa ne iei coaiele in gura ?

  • shab spune:

    Pai, cred ca ideea e ca celebritatile sa atraga atentia intr-un mod mai deosebit, care SA ATRAGA ATENTIA, si lumea sa doneze bani. Bine, ca e plin de dobitoci anonimi care au impresia ca ajuta varsandu-si apa rece in cap sau purtand bratari roz, si ca astfel pot sari peste partea cu banii, ca aia e pt Bill Gates, asta e partea a doua. Suntem inconjurati de prosti, la urma urmei.

  • mda spune:

    misto ideea, m-as baga… dar tocma’ asta e ideea ca campaniile astea sunt inutile…

    si cum scrie cineva mai sus: pai prin chestiile astea afla lumea despre faptul ca trebe sa doneze bani…. se atrage atentie…

  • Măduţ spune:

    E o chestie mişto pentru că pe lângă supravieţuirea celui mai potrivit şi strânsul banilor pentru ceva se mai creează şi notorietate gheţii. Adică nu creşte decât la Polul Nord şi totuşi nu este atât de mediatizată.

  • alin spune:

    Asa-i romanul. Stie ca nu-i bun de nimic, asa ca macar incearca sa se pacaleasca ca are vreun rost pe planeta asta.

  • gogu spune:

    Companiile de awarness nu sunt inutile. Este dovedit.

    Tocmai de aceea m-am gândit la o companie de awarness împotriva cancerului la testicule, în care fiecare femeie ar trebuie să ia o muie random, în fiecare zi, de la un barbat necunoscut.

    • loko spune:

      Sa ne pui niste legaturi catre filmulete in care ma-ta, sor-ta si nevasta-ta fac un intro campaniei.
      P.S. Campaniile =/ Companiile (pe qwerty „a” ii destul de departe de „o” pentru ca sa fie typo).

  • miki spune:

    cioc cu parul de la cur. cioc luuung pana la coaie,cioc care se manjeste mereu cand te caci.

    • Valjean spune:

      coae, pui link la hipsterul anilor?? ntz, ntz, ntz…..

  • cioc spune:

    Cioc…cioc…!

  • Bogdan spune:

    The ALS association wrote on its website: ‘As of Wednesday, August 20, The ALS Association has received $31.5 million in donations compared to $1.9 million during the same time period last year (July 29 to August 20).

    These donations have come from existing donors and 637,527 new donors to The Association.

  • feather spune:

    Ma disperi ca e doar in romana postarea asta. Daca nu as fi asa putoare ordinara poate m-as obosi sa il traduc, ca sa fac awareness impotriva awareness-ului. Poate i-as da si un share pe feisbuc.

    • Leo of Strehaya spune:

      Mda, cred ca a pus-o boala. Cu 30 de milioane va fi eradicata.

  • Vlad gabriel spune:

    Felicitări Radu,foarte bun articolul. Ramai supărat pe lume.Aștept un articol despre eliberarea „marelui” Năstase.

  • Gheo spune:

    Cu totii presimtim deja ca galeata cu apa e doar un inceput firav pentru ceea ce va urma in continuare.
    Intr-un viitor nu prea indepartat, galeata va fi umpluta cu nisip, apoi cu pietris si, in final, cu caramizi. Idiocracy, its properrr way.

    • alin spune:

      Gheorghe, ce propui sa inventam pentru curvele minore din Romania, alea cu poze nud ? Sa le spunem ca e la moda sa te impusti intre ochi ? Oare am scapa de ele in sfarsit ? Ca e plina tara asta de curve ca si-un caine de purici…

  • zedicus spune:

    Am eu o idee de campanie mai buna : ce-ar fi daca in loc sa se filmeze turnandu-si juma’ de ghetar pe pe frunte s-ar inregistra efectiv donand bani unei fundatii care investeste in rezolvarea a astfel de probleme ?
    N-ar creste „ăuernesu” asa ?

    • mirelA spune:

      ULTRAGAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bucifal spune:

    Traiasca 23 august muncitoresc.Vreau sa isi toarne in cap o galeata cu cacat Maruta

    • mirelA spune:

      nu mai are, ca l-a mancat deja pe tot

  • shotaie spune:

    am dat click pe absolut toate linkurile postate aici in comentarii. toate sunt relevante si au legatura cu articolul.

  • Ionut spune:

    prea sofisticat, prea ca la tara!

  • Thery spune:

    Amuzant cum sunt unii carora le place sa o ia subiectiv si de aici se naste o mare de injuraturi si hai sa aratam cine are coaEle mai mari! Opinia omului e haioasa si interesanta. Take it or leave it!

  • pularau spune:

    cioc la pizda? vreau

  • michael spune:

    update:
    As of Tuesday, August 26, The ALS Association has received $88.5 million in donations compared to $2.6 million during the same time period last year (July 29 to August 26).

    • mirelA spune:

      Gata bah, opriti-va nu le mai dati bani astora, face o campanie , ceva si pt salvara maimutelor cu curul roz, de exemplu, acum luati de va turnati acid sulfuric in gaoz.

  • jean spune:

    Esti prost ma Piticimoca. Campania asta a avut asa mare vizibilitate pt ca maj oamenilor nu au mai donat de ani de zile, multi niciodata nimic. Pe langa dusul cu apa rece (de acord ca putea sa fie orice alta cretinitate aici), mai important e ca fiecare a donat catre boala aia (sau catre o alta cauza umanitara) si ca s-a trezit putin constinta adormita a oamenilor la capitolul “hai sa dam si la altii care sufera de numai ei stiu cum un sfert din cat dau eu pe benzina de la masina pe luna”. Nu ar fi misto daca toti romanii ar face o campanie de genul : o luna nu mai mergem cu masina la munca, doar cu RATB si bicla, si banii stransi in felul asta ii donam catre o asociatie umanitara, gen daruiesteviata.ro ? Oricum, am inteles ideea ta fixa de a scrie articole impotriva ideilor care au prins la majoritatea lumii, dar in cazul asta chiar esti prost, logic vorbind :)

    ps: nu mai filtra comentariile dupa cum iti place tie, ca pierzi din credibilitate, nu de alta. Sau cumva esti si tu un fel de PSD, tintesti doar spre publicul mai cretin? :)

  • Deby.ro spune:

    Ciocul nostru ?? Noi avem nevoie de cioc ?:)) Pentru ca daca e nevoie ..

  • watchdog spune:

    Partea ingrijoratoare e ca in momentul asta, niste costume stau in jurul unei mese ovale si gandesc cu anxietate cum sa lanseze propriul ice bucket challenge pentru organizatia lor legata de acnee axilara sau orice… Nu zic ca nu e bine sa awareness si donatii, dar o sa inceapa un izvor de cacat fara sfarsit pentru cei care o ard cu social media. O sa trebuiasca sa isi toarne lumea galeti de apa si cacat in cap de 3 ori pe zi ca altfel o sa fie catalogati ca si criminali posomorati ai umanitatii. Ce conteaza ca average joe-ul care o face nu da nici un ban, sau da 5 lei si totusi insista sa faca videoul ca sa creasca awareness in cercul lui restrans de fb.. Probabil ca e mai bine asa, lasati oamenii publici sa se ocupe de donatii si narcisistii isi pot turna galeti de cacat in cap pentru eternitate. Poate mai pleaca niste criminali posomorati ai umanitatii de pe facebook cu ocazia asta.

  • Crisius spune:

    Nu mai bine facem o spirala? E mai utila, zic eu!

  • Alex spune:

    Am inteles ca s-au strans vreo o suta de milioane la fundatia respectiva si media anuala obisnuita era de vreo doua, trei. Acum, nu ca n-as fi de acord cu tine: un om generos si preocupat de chestiunea respectiva poate sa dea si fara circ. Dar vezi ca oamenii nu sunt asa. Si atunci nu vad care e problema sa faci o plecaciune in fata imbecilitatii umane daca ulterior castigi multi, multi bani din asta. Eu nu stiu cum a inceput aceasta campanie dar imi place sa cred ca cineva de la fundatia respectiva chiar asa a gandit: hai sa pun o gramada de prosti sa-si toarne apa in cap si o parte din ei sa-mi dea si bani. Excelent. A, btw, spunea cineva mai sus ca e ingrijorat ca de acum inainte tot felul de dependenti de social media vor incepe sa-si toarne galeti cu diverse in cap. Nu mi se pare a fi o problema. E chiar bine sa faca si ei ceva pe lume. Plus ca si selectia naturala are nevoie de o mana de ajutor din cand in cand.

  • bookworm spune:

    Vei scrie, candva, un articol si despre „bookbucketchallenge” ?

Adaugă un comentariu