Senzațional! Rămâi prost! Votez cu Iohannis!

Nu, nu s-a schimbat nimic. Tot nu cred în vot a fi altceva decât un concurs de manipulat mase în care opțiunea individului nu contează absolut deloc.

Și nu, nu-mi place Iohannis. Ba chiar după dezbaterile alea la care recita monoton sloganuri și truisme fără pic de charismă, oratorie sau capacitate de a contaargumenta, mi se pare chiar antipatic.  Zici că l-au luat dintr-o peșteră din pădure și abia a învățat să vorbească cu oameni. Și nu, nu suntem republică prezidențială. Nu mă interesează câtă tehincă politică știe. Deși după dezbateri nu părea să știe mai nimic despre nimic.

Și dacă-l vedeți altfel, sunteți doar orbiți de ura pentru Ponta și vedeți în el ce sperați să fie, nu ce se vede. E doar un Geoană puțin mai rigid, puțin mai de dreapta și care suferă de un autism mediu. O marionetă a unui grup de interese care momentan se încontrează cu PSD-ul nu ca să ne salveze pe noi ci ca să apuce din ciolan. Singura lui calitate e că nu e Ponta și avem de ales între ei doi. Și faptul că PNL-ul, atât a găsit, pe ăsta-l avea, era cel mai nedetestabil și nepătat dintre ei mă sperie. E ca și cum m-ar trimite pe mine România la concurs de culturism că altul mai solid nu există în țară.

Dar ăsta e răul cel mai mic. Ponta președinte e tot ce îi lipsește PSD-ului să se întoarcă la furat ca pe vremea lui Năstase fără să îi deranjeze nimeni.

Și Ponta o să fie viitorul președinte al țării. Obișnuiți-vă cu asta că nici voința nici speranța voastră nu schimbă realitatea.

Dar am să votez cu Iohannis.

Chit că nu cred în vot, chit că nu cred în el. Chit că sunt convins că iese Ponta. Motivul e simplu.

După ce iese Ponta, hoarda asta de maimuțe urlătoare care au învățat să se șteargă la cur alaltăieri și au descoperit politica ieri, toți votanții heirupiști ai Monicăi Macovei care nu au înțeles nimic din cum funcționează un stat, o societate și o clasă politică și se bat pe umăr unii pe alții mândri și siguri că adevărul și dreptatea e de partea lor, o să caute un vinovat.

Că așa e prostul. Dacă pățește o nasoală și găsește un vinovat, se liniștește.

Și ăștia o să găsească vinovatul foarte repede.

Nu, nu o să fie sistemul defect care permite băieților deștepți să îi folosească pe cei mulți și manipulabili pentru a pune mâna pe banii noștri și a ne lăsa impresia că e alegerea noastră.

Și nici PSD-ul și fosta Securitate, care s-a infiltrat și și-a extins influența în orice lucru care se mișcă pe banii statului.

Nu o să fie nici hoarda de oameni cu poziții mici, care sub presiunea pierderii poziției mici sau a banilor care vin în poziția lor mică, respectă servili ordinele șefilor de mai sus. Știți voi, directori de spitale, de școli, de fabrici, uzine și autobaze, popi, primari, inspectori, polițiști, șefi de sindicat, și mulți mulți alții. Toți liderii ăia mici de comunitate care știu că poziția și prosperitatea lor precară ține de cât de mulțumit e omul de deasupra lor, care are și el un om deasupra lui, care sigur e de la PSD. N-o să fie vina ăstora. Cum să fie vina lor? Viața e grea.

Și nici vina oamenilor și mai mici și simpli, care îi ascultă pe acești mici lideri de comunități care le spun să voteze PSD că altfel o să fie mai rău. Ei doar ascultă de oamenii de deasupra lor. Sunt oameni simpli. Cum sa fie vina lor? Viața e grea.

Pe ăia care nu votează o să dea vina. Ăia o să fie inevitabilul țap ispășitor. O să fure Dragnea cu trei mâini și optimiștii dezamăgiți o să țipe la mine că e vina mea. Că n-am fost să votez. Nu a lui Dragnea că fură. A mea că trebuia să fac ceva în legătură cu asta. Sau să mă prefac că fac ceva, ca ei.

Și de-aia mă duc să votez cu Iohannis și vă recomand să faceți la fel, chit că o să iasă Ponta.

O grămadă de oameni naivi o să fie foarte dezamăgiți și furioși luni și nu o să poată da vina pe mine. Și o să pot să le zic în continuare că situația e așa pentru că sunt proști fără să poată să zică că e vina mea.

Plus, mulți dintre ei, chit că sunt idioți, sunt oameni buni. N-ai ce să le ceri. Sunt niște oi. Simt nevoia să facă ceva, dar n-au coaie să facă ceva. Așa că se conving că votatul e făcut ceva. E un căcat în care ei cred. De ce să ne căcăm în credința omului fără motiv? Oricum suntem prea puțini să demonstrăm ceva prin nevotat.

Și bunică-mea, dacă vrea să mă duc cu ea la biserică, să fac cruce și să zic bogdaproste o să o fac. E un efort minor. Chit că e un căcat de ritual care nu face absolut nimic, dacă ea se simte bine, de ce nu?

Așa și cu oile democrației și credința lor în vot. Îmi este prea ușor să votez și să nu îi ofensez în iluzia lor imbecilă că votul lor contează ca să nu o fac. De convins n-am cum să-i conving că-s proști. Asta e.

 

Așa că du-te și votează cu Iohannis. Nu îți ia mult și o să te scutească de mulți deliranți democratici care o să vrea să dea vina pe tine pentru ce o să se întâmple luni.

 

 

 

***

Comentarii (112)

  • casanova f spune:

    Bravo coaie !

    • Radu Post author spune:

      sugi pula

      • casanova f spune:

        ? ce ai ma pula? e chiar marfa

      • Andrey spune:

        ”-Bravocoae! -Sugipula!” :)))))))))))))))))))))

    • Liviu spune:

      da ca esti casanova frankestein, bozgoru ala care o ardea oligofren pe Ottobase, da: SA SUGI PULA!

  • shab spune:

    Centaure, jumatate din cititorii tai sunt pe clasa a 9-a. Mai bine le spuneai sa ascunda buletinele parintilor.

  • Gicu spune:

    Multumesc de sfat. O sa ma duc si eu la vot. Atat ca o sa votez cu Ponta. Asa la oftica.

    • Radu Post author spune:

      pe mine sigur nu ma oftici, asa ca pula mea, fa ce vrei.

  • Dan spune:

    Bine mah, ma duc.

  • Egocentric spune:

    Ce matinal eşti. Te apucă politica de dimineaţă. E grav!!!

    • Radu Post author spune:

      neah, abia ma culc. noapte buna

      • tudorconstantin spune:

        mah, tu esti venit din viitor? scrie c-ai pus commentu’ la 9:56 si e de-abia 9:46

  • Minotaur spune:

    Tu de la care ai primit galetile cu tate. Zi rapid. „eu pup poala popii, popa pupa poala pontii”. Linie de fund. Hai Santa! Moartea COMUNISTELOR!!!

    • Radu Post author spune:

      ce prost esti. stii sigur ca cineva m-a platit sa scriu textul asta da cum stai prost cu intelegerea textului scris nu iti dai seama daca e pro sau anti. habar n-ai in ce tabara e textul da sigur m-a platit cineva. redus mintal.

      • Minotaur spune:

        Evident ca te citesc de ceva vreme si imi esti tare simpatic, chiar daca nu-ti cunosc carcasa ci doar partea hardware. Keep it rollin’. Cat despre ce am scris mai sus, nu dau un f**k pe politica. In special pe serialul de comedie difuzat saptamana asta. Am dat cu „cine te-a platit” pentru ca asa se da in mediul online zilele astea :d. Daca nu dai cu dinastea atunci ratezi distractia sezoniera. Probabil nu esti deacord ca plantele sa se desfasoare pe pagina ta, caz in care ai tot dreptul sa le tai lumina sau sa le f**i o copita. P.S. Vreau un tricou cu „galeti de tate”, pe cand?

        • GoguMetrologu spune:

          Man, aici nu trebuie sa te cenzurezi. F**i e mai jenant decat futi. La fel si cu piz*a si pizda. Esti ca o frigida care se inroseste daca aude de pula`n pizda.

          Pisa`m`as pe tine de votant al lui Macovei care din moment ce tu de fapt il urasti pe Ponta nu ai votat inca din primul tur cu Iohannis.

          Slobozitii pulii mele care desi aveti de 10 ani varsta necesara pentru vot v`ati trezit acum mari pasionati de politica fara sa intelegeti ca ardeti votul de pomana pe Macovei. In loc sa agregati voturile pentru cel mai puternic candidat voi v`ati slobozit cu stampila pe Macovei.

          • batman spune:

            in primul tur nu conta cu cine votai, atat timp cat NU votai cu ponta.

          • Minotaur spune:

            Go*ule. Tre sa recunosti ca f**i arata mai bine decat futi, in orice circumstanta.

          • Jane Făe spune:

            1. Cred că nu știi ce e aia frigidă, altfel nu înțeleg ce treabă are frigiditatea cu rușinea de pulă-n pizdă.
            2. De ce e rău că am votat în primul tur cu Macovei sau cu Udrea sau cu Brânză? Care era avantajul dacă votam din prima cu Iohannis?

          • GoguMetrologu spune:

            @Minotaur: Jos palaria. Mai putin pe blogul tovarasului Radu.
            @Jane Făe: Sugi pula. Nu esti amuzant.

          • Jane Făe spune:

            @GoguMetrologu: Dacă tu ai avut impresia că încercam să fiu amuzant, ești retardat. Eu doar am arătat că ai măcar două părți cretine în comentariu și ți-am cerut lămuriri, ca să vă dacă ești atât de retardat pe cât pari și acum m-am lămurit. Ești retardat.

  • Sascha spune:

    Macar daca iese Iohannis putem da vina tot pe tine?

    • un prost spune:

      Daca iese Iohannis poti sa dai vina pe mortii din Teleorman ca nu s-au dus de mai multe ori la votat.

    • Radu Post author spune:

      absolut. daca credeam ca are macar 1% sansa sa castige nu as fi votat cu el. io votez cu ala care nu castiga, sa nu ma futa nimeni la cap ca am stricat tara.

      • E. Cioban spune:

        Ai uitat sa semnezi:
        – Radu „Miez” Alexandru

      • Jane Făe spune:

        Marș, mă, e genială manevra asta! :))
        Trebuie s-o țin minte.

      • Jane Făe spune:

        Ce făcuși, Centaure?! Îl făcuși președinte pe Iohannis.

  • Robo spune:

    Suntem de acord ca prestatia lui Iohannis la pseudo-dezbaterile a fost complet dezamagitoare, e clar ca omul este incompetent pentru functia pentru care candideaza, nu are carisma, nu are anvergura, nu are viziune, nu are replica la el si asa mai departe, zici ca l-au impins unii in postura de candidat si el nu a avut nimic impotriva.

    Bun, acestea fiind zise, pana ieri eram foarte dezamagit de el pentru ca nu a fost in stare sa-i mobilizeze pe cei care nu vor sa voteze, avand in vedere ca e stiut ca aceste dezbateri se adreseaza nehotaratilor, nu fanilor, pentru fani nu se schimba nimic, miza mare la dezbateri sunt nenehotaratii sau, in cazul Romaniei, cei care nu vor sa voteze.

    Asa cum erai tu.

    Eh, si azi citesc ca te-ai hotarat sa votezi. Sigur, tu fiind un adolescent intarziat, ai gasit un motiv pentru care sa votezi la care nu s-ar fi gandit nimeni. Un motiv in congruenta cu imaginea de teribilist pe care o ai (desi eu cred din ce in ce mai mult ca tu chiar esti un pusti teribilist la cap, nu doar proiectezi imaginea asta).

    Dar in fine, in fine, vad ca te-ai hotarat sa votezi, desi Iohannis e varza, ceea ce ma face sa ma gandesc ca poate totusi Iohannis nu e chiar atat de varza, daca a reusit sa scoata la vot chiar si un singur ne-votant.

    Sau bineinteles, poate ca pur si simplu ti-a venit aseara ideea asta creata cum ca mai bine sa votezi ca sa nu te ia dezamagitii la penis dupa aia – ceva la care nu ai putut sa te gandesti de la inceput.

    Hai sa fie cu noroc, draga draga Santa Klaus, scapa-ne de Michi Maus, cum am auzit azi dimineata de la un coleg.

    • Radu Post author spune:

      coaie, si daca era un sac de cartofi in locu lu iohannis as fi votat la fel. pe cuvantul meu ca prostanacul 2 nu are nici un merit

  • Red9 spune:

    Ma asteptam la asta de la tine. Sa ai si tu CI-ul macar odata „patat” de hartiute cu VOTAT! :P

  • petrica spune:

    serios? motivul centaurului intergalactic cu cele mai mari coaie din scrisul romanesc este ca vrea sa scape de bullying. bwahaahahahaha

    • Radu Post author spune:

      esti idiot, n-ai inteles nimic. eu o sa ii iau la pula. si vreau sa le tai contraargumentul principal la „ce proasta-i ma-ta”. ala cu „ba tu ca n-ai votat”

      • petrica spune:

        cel mai trist mod de a crea un contraargument. sa scrii un articol, sa iesi din casa, sa stai la coada, sa stampilezi, sa semnezi..

        • Radu Post author spune:

          am de-a face cu idioti. trebuie sa vorbesc pe limba lor

          • petrica spune:

            boss, oricand poti sa minti.oricum esti mult prea pasnic, si pasnic nu e fun.

          • Radu Post author spune:

            nu-s pasnic si nu mint. joc viata pe hardmode, fara sa mananc cacat.

  • LOKO spune:

    Brava esti numai bun pentru a intra in politica. Amesteci adevaruri cu opinii si cu tampenii cu o nonsalanta pentru care te invidiez. „Argumentele” tale sunt destul de solide pentru ai convinge pe aia 50% mai idioti sa le accepte. Tot ce-ti mai trebuie sunt unu, doi prieteni din ailalti 50% ca sa ai 50% plus unu sau doi.
    Sistemul nu este perfect dar slabiciunea cea mai mare a sistemului este prostia celor care compun masele despre care vorbesti tu. Iar tu, ca unul ce nu face parte dintre ei, ne spui ca tu nu vrei sa te implici (sau te implici, asa, intr-o doara) pentru ca, ironia sortii, ei sunt mai multi si tu unul singur.
    Daca intr-o competitie, de orice fel, performerii refuza sa participe nu trebuie sa ne mire ca castigatorul este un papleac.
    Ho, stai in pantaloni, sunt absolut convins ca se triseaza si se incalca regulile in competitia despre care vorbim dar sa pretinzi ca bagatul capului in nisip are vreo utillitate mi se pare de domeniului retardului fizic, nu ca tu ai suferi de asa ceva.
    Batutul penisului de controlori nu-i dovada de barbatie (poate istetime), sa recunosti cand gresesti, da.

    • un prost spune:

      „Sistemul nu este perfect dar slabiciunea cea mai mare a sistemului este prostia celor care compun masele” ??? E fix invers , sistemul e perfect , si puterea lui vine tocmai din faptul ca se bazeaza pe infinitatea prostiei celor care compun masele.

      • LOKO spune:

        @ un prost Cred ca tu privesti situatia din alta perspectiva si n-am cum sa te contrazic.

    • Radu Post author spune:

      esti idiot cu cursa ta. nici macar analogii nu stii sa faci. pleaca in pula mea de pe site-ul meu

  • Gomoreanu spune:

    Eu nu vad nici o diferenta intre oamenii din spatele lor. Ce mi-e Dragnea sau Athanasiu, ce mi-e Udrea si Berceanu. Toti is o adunatura de rahati si paraziti. Da votez contra lu’ Ponta ca mi-e antipatic. Si fiindca in spate e Iliescu si Nastase, iar impuscatu’ sigur o sa primeasca un minister, sau macar postul de vice-prim ministru. Macar atat, sa nu mai ajung muie ala la ciolan.

    • Bleah spune:

      Impuscatul nu poate primi nici un post guvernamental:
      Prin sentinţa din 20 iunie 2012, lui Adrian Năstase i-au fost suspendate următoarele drepturi: dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice; dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

      • Daniela Rozmanescu spune:

        Da, da’ nu poti nega ca influenta mai are destula si si-o poate exercita in mod informal.

  • Cosmin spune:

    Esti de o ipocrizie sublima. Dupa ce ai tocit tastatura scriind ca mersul la vot nu are nici un sens, ca mai bine stai acasa si dai in casca la neamt toata ziua, dupa ce ai trimis hectolitri de jet cu bolta in directia alora de ziceau ca „hai la vot”… acum te duci sa dai cu stampila.

    Hai ca faza cu bunica o inteleg, ca oi fi tu antisocial dar la familie cred (sper) ca tii, dar sa fim seriosi, fix cand exact ai dat tu o flegma uscata pe ce crede restul lumii? Hmm? Te-ai batut cu pumnul si cu copita in piept ca esti centaur si ca te doare la falusul kilometric de plebeii dimprejur. Si amu, ca sa nu cumva sa ne suparam pe tine si sa te aratam cu degetul, te duci sa votezi. Mars maaaa…

    Sa nu ma intelegi gresit, nu poate decat sa ma bucure. Sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine in ceea ce priveste candidatii. Iohannis e atat de incet ca si liftul urca greu cu el si o sa se loveasca cu fruntea lui uriasa de atatea probleme ca o sa ne ia pe noi ameteala. Dar nu pot sa votez cu gasca tovarasului Ilici. Cand il vad pe guvidul ala de Ponta caut instinctiv un par ascutit si ceva legaturi de usturoi.

    So… plm… „hai Iohannis”.

    • Radu Post author spune:

      sugi pula

    • Jane Făe spune:

      Mă, voi de ce căcat nu puteți să înțelegeți că ăsta se duce la vot ca să aibă material cu care să vă(ne?) ia la pulă de luni înainte?! Aveți ceva retard mintal la purtător?

    • Fata cu cadelnita spune:

      neah. nu e ok sa te duci la vot in turu 1, sa se trezeasca domnii ca au fost votati doar de nepotii si soacrele lor… da bine, n-au romanii coaie de asa mare lipsa la vot. in turu 2 inteleg si motuvele din subtext.

  • autista spune:

    Bai baiatule, esti la fel de prost ca aia care il voteaza pe ponta, ori isi muta curu’ puturos din casa, doar ca sa.l anuleze. Ca Iohannis n.are carisma si ca nu face circ, d’aia nu.ti place, incult mic ce esti. Stii tu, ce inseamna autism, in pizda ma-tii de bou? E cool sa folosesti expresia, a? ‘Te dreacu de rahatel cu ochi.

    • Radu Post author spune:

      da, imbecil, ca-s psiholog de formare, nu era un cuvant aruncat aiurea. iohannis e autist. are un autism mediu, nu clinic, dar e autist. e genul care nu intelege expresii faciale si nu are. adica atunci cand o fut pe ma-ta si tipa, iohannis nu poate sa isi dea seama dupa cum tipa daca ii place sau o doare. pentru ca e autist.

      • E. Cioban spune:

        Radu „Psiholog, adica nu psihiatru, adica n-a facut facultatea de medicina ca sa inteleaga fiziologia sistemului nervos parasimpatic” Alexandru

        • Radu Post author spune:

          nu tre sa dai cu bisturiul sa recunosti simptome de autizmo boss, ia vezi niste documentare despre viata lu iohannis

    • plm spune:

      numai mie mi se scoala cand aud o femeie zicand ‘in pizda ma-tii de bou’?

      • plm spune:

        si votez cu ponta ca atunci cand vrea cineva sa dea vina pe altcineva sa zic IO MA IO-S DE VINA CE PULA MEA O SA FACI?

  • Radu spune:

    Eu nu te pot înţelege. N-ai bani? Nu-ţi permiţi să trăieşti cu Ponta preşedinte? Iphone 6 e un căcat, eşti şmecher când îţi permiţi să-l votezi pe Ponta. Oricum ar fi cu el, eu mă descurc, dar săracii ăia proşti şi nu numai o să moară de foame. Sau dacă n-ai bani, votează Ponta şi pleacă din ţară. Pleci dând o muie.

  • Dariusz spune:

    Centaure nea Radule, și vrei ca noi să te credem pe cuvânt, că tu ai să mergi să-l votezi pe Johanis ?

    Demonstreaza-ne că nu îngjiți rahat, postează luni o poză cu buletinul tău de vot, să scrii acolo „Piticigratis a votat aici ! „.

    Adu-ne dovezi, Radule !
    Nu vorbe și promisiuni.

    • Tudor spune:

      Si mareste-ne si pensiile.

      • dorele spune:

        si pulele

        • hai davai spune:

          ai pula mică? :))

    • Radu Post author spune:

      sigur, imi trimiti o poza cu sor-ta/ma-ta/gagica-ta in tatele goale pe care scrie piticigratis si eu iti trimit poza cu buletinu meu. altfel da-te-n pula mea ca nu tre sa ma justific moca nimanui.

    • LOKO spune:

      Ba, nu te lua dupa Radu ca nu vrem sa vedem tatele ma-tii. Ale sor-tii sau gaica-tii da!

      • Daniela Rozmanescu spune:

        Daca Dariusz are vreo 15-16 ani, exista sanse ca masa sa fie o milfuta de 35-37, ale carei tzatze nu ar fi de lepadat. Leave the man some options!

        • loko spune:

          Nu ma risc! Dar daca are Daniela are dreptate simte-te liber Dariusz sa zici ca-s prost si sa pui tatele ma-tii.

  • Cristi spune:

    Maimutele urlatoare imi creaza mai mult disconfort decat Base si PSD la un loc. Si lor vreau sa ma adresez:

    Draga PuieMontistule,

    Tu gandesti ca schimbarea si un nou mod de a face politica vine aducandu-i inapoi pe Blaga, Anastase si ceilalti. Pentru asta mi-e scarba de tine si de ai tai si pentru ca vomati aceasta cretinatate pe noi astia de nu ne-am zombificat inca.

    STII ca ceilalti sunt manipulati. Asta pentru ca zice asa in publicatiile pe care le citesti. Publicatiile obiective unde toate articollele sunt antiponta in care ‘editorialistul’ te anunta ca urmeaza sa-si taie venele daca nu-l votezi pe Klaus. Pentru asta te detest si pentru ca eu nu stiu sa profit de prostia asta a ta cum stiu altii.

    Te consideri un tanar frumos, corect si inteligent si ceilalti sunt saraci cu duhul si pensionari. Asta pentru ca ti-ai insusit o parere de pe facebook si din ‘acea’ presa, pentru ca injuri, minti si jignesti pe toti cei ce nu sunt ca tine.

    Numai bine,
    Un om

    • Radu Post author spune:

      da. asa e. dar relax, daca credeam ca are vreo sansa iohannis nu ieseam la vot.

      • Fata cu cadelnita spune:

        eu cred ca credeai. sau sperai. sau nu stiu… sau da. daca si tu ai mers la vot am mers si eu. si au mers mai multi care tin la tine. daca pana si tu ai sugerat intr-un fel sau altu…

        si nu sug pula, dar la multi ani ca fu ziua ta recent. felicitari pt ultimu post. esti baiet fain.

  • Redboy spune:

    Cunosc faza cu bunica si biserica… Iar la faza cu politica, o sa-i zic ce vrea sa auda, ca am votat cu Ponta, desi o sa votez cu Iohannis. La fel, un efort minor.

    Nu-mi insirui argumentele pentru care votez cu Iohannis, pentru ca nu vreau sa ma-ndemni sa o sug. Si eu cred ca va iesi Ponta. :D (totusi, la Casa Pariurilor, puteti paria pe Iohannis la handicap… cota 2.00! :)) )

  • Basile spune:

    De ce te pripesti sa gindesti cu doua zile inainte sefu’ ? Mai bine asteapta inca 5 ani, atunci va fi un singur candidat si vei putea alege.

  • jos_cenzura spune:

    Probabil esti prea tinar sa tii minte epoca Nastase si baronii din judete, inainte de DNA.

  • nimeni spune:

    Centaurul nu-si respecta convingerile de frica a ce vor spune oile despre el. E vreun lvl d-asta 99 jurnalistic in care te poti bullshita singur prin scris?

  • stii ceva spune:

    daca initiativa ta ar cauza atatea emotii macar unui politist/psdist/curva de psdist/pupatoare de moaste/BORitor, incat sa le cauzeze stop cardio-respirator ireversibil, ar fi o zi de duminica minunata, chiar daca dupa numaratoare iese maimutoiul idiot.

  • Cazma spune:

    ” De convins n-am cum să-i conving că-s proști. Asta e. ” (((( :

    Mi-am si imaginat o scena in care ai ajuns la concluzia asta in mintea ta, te-ai resemnat, ai dat cu sapca de pamant, ti-ai aprins o tigara si ai grait cu voce tare, in timp ce te lasai pe spatarul scaunului: „bag pula-n mortii lor..”

    De asemenea, as dori sa-i iau mortii in pula lui Cosmin, un tip care a comentat mai sus.
    Vezi ca esti tizul meu si imi faci numele de ras. Continua in stilul asta si o sa-ti iau mortii in pula mai ceva ca puii pe rotisor.
    Mortii ma-tii de distrus…

  • ejkmproszd spune:

    Hipstaure, e vina ta fie CA votezi say nu, indifferent cu cine. Si majoritatea comentatorilor sunt retardati, parca ai zis de la bun inceput CA votezi cu Aspergeru in turul 2. Esti foarte rabdator, cuminte, dragutel, politicos si giugiuc-bulzuc CA nu le reamintesti. Say plate ai uitat si tu, dragon betiv.

    Also, you’re a pedophile. Prietenii stiu de ce.

    • Radu Post author spune:

      nu-s pedofil ba, nu am bulanit niciuna care n-a ajuns la pubertate

  • jiji spune:

    bă foarte bine că te duci, pula mea. Pe de o parte îmi amintesc ce zicea George Carlin legat de vot, că dacă ar conta pe bune și ar avea puterea să schimbe ceva, nu ne-ar mai lăsa să votăm. Da, e acolo ca să ne dea impresia falsă că am avea o opțiune, că am avea de ales.

    Pe de altă parte, dacă nu ne ducem la vot, să zicem, ăștia care am vota cu Iohannis, si ar câștiga detașat Ponta, nu am avea cum să comentăm: Măcar așa îngreunăm, chiar dacă puțin, procesul de ciordeală si prostituție.

    • LOKO spune:

      Ba nu fiti ma fleti, ca nu-i chiar asa! S-a ajuns la sistemul asta datorita presiunilor unor oameni ce aveau cap si nu si l-au bagat in cur. Pai tu crezi ca nu le-ar place gandacilor sa faca ce vor ei fara efortul de a ne mai inbardola pe noi. Alegerile astea-s un mare stres pentru ei. Ce dreacu e asa greu de priceput!!! A ca lumea-i plina de prosti care pun botu’ la demagogie si minciuna asta-i alt aspect si la aspectul asta se lucreaza intens pentru pastrarea situatie actuale (status-quo). N-ai chef sa te opui prostilor, OK, asta pot sa inteleg chiar daca dezavuez (mi-s destept sau ce :D.).

  • jiji spune:

    Fă-ți un pod și treci peste. ”Autist” e noul ”retardat” pe internet. Da, e o insultă către proști cu rare momente de seninătate, ca Iohannis, fără nici o legătură cu afecțiunea reală, așa cum ”poponar” rar descrie un homosexual

    • Radu Post author spune:

      nu. e autist in sensul clinic al cuvantului. nu tare. nu atat de autist incat sa nu functioneze in societate, la fel cum si comentatoarea aia nu e atat de retardata incat sa nu functioneze in societate.

      dar e autist. si ea e retardata.

      • Jane Făe spune:

        Centaure, unde a dispărut proasta/prostul cu copilul?

  • autistu-mediu spune:

    normal ca iohannis e autist, dar il vrei pe bill gates sau steve jobs?

    • Radu Post author spune:

      fiind republica constitutionala, nu prezidentiala, presedintele trebuie in primul rand sa fie un diplomat bun. diplomatia si autismul se bat cap in cap. tehnocrati avem nevoie la ministere, nu in varf.

      • autistu-mediu spune:

        foarte bun argumentul tau, doar ca acum este de ales intre astia doi.
        si mai e de avut in vedere ca un diplomat extrem de abil (cu „morala flexibila”) nu se remarca prin darnicia catre „clientii” sai, ci catre actionarii sai, fiind mai degraba avid de putere decat interesat de functionarea unui proces (pana acum observ ca traiectoria lui VV seamana destul de mult cu a tipului din house of cards)

      • Petru spune:

        Romania este republica semiprezidentiala. Republica constitutionala este pleonasm. Constitutionala poate fi doar o monarhie ( Spania, belgia, UK, olanda).

        • Radu Post author spune:

          da da asa e

  • tărâm pam spune:

    Ba o sa ia mult, ca eu votez de la Londra. Puie Monta!

    • hai davai spune:

      Dacă nu locuiești în România, NU VOTA, ‘te-n pula calului de prostan. Ai părăsit țara, nu-mi alege tu viitorul, boule!

      • omulbun spune:

        tu si labaru alalalt de mai sus care zicea la fel sa ma pupati în cur de departe. ai aceeasi parere ca învatatoarea aia care a mimat grevaf aoamei pe antena 3 si acu m e senator. tu în shimb ai parerea asta de prost pe gratis. bravo.

        • hai davai spune:

          Ești analfabet. Sugi pula!

      • Jane Făe spune:

        Sugi pula, asistat social infect ce ești!
        Fix ăia plecați ar trebui să aibă pondere mai mare la vot, că ăia au idee ce trebuie făcut în țara asta mai bine decât asistații social ca tine, care îl votează pe Ponta că e de la PSD și așa pot ei să fie asistați în continuare pe spinarea ălaora din afară, care aruncă lopeți de bani în țară.
        Marș în morții mă-tii!

  • Gicu spune:

    Radu are dreptate, omu’ e autist. E ca un copil din ala putin retard cu o droaie de oameni in jurul lui care abia asteapta sa deschida gura si incep si-l lauda si-l incurajeaza si dau pe net ca n-au mai intalnit asa desteptaciune. Aici nu e vorba ca nu are fluenta in limba romana, poti sa iei oricare ungur din UDMR si iti dai seama ca are clasa.

  • im spune:

    S-ar putea sa ai surprize, Iohannis se bazeaza pe tine. E o strategie de campanie. Orice absolvent de facultate poate sa invete raspunsul la 30 de intrebari pe dinafara,sa ia ochii la fraieri …. chiar si Ponta a demonstrat ca poate, avand ciornele in mana.
    In 2000 cand a ajuns primar al Sibiului pt prima data, nu a avut campanie electorala si vorbea chiar mai prost ca acum. Si a castigat…. pentru ca nu arata a politician. Oamenii ar fi votat si o gaina sau sac de cartofi cum zici tu, dc ar fi candidat…. numai sa nu mai iasa un mancator de rahat cu gura mare

    • Laci spune:

      Io asociez sibienii cu aia care vin in piata moghioros si vand branza din aia buna de oaie. da’ din ce zici tu aicea se pare ca cam toti sunt la fel, de l-au ales pe iohannis fara sa le zica nimica. ar fi trist rau. sper ca nu e adevarat.

  • winston smith spune:

    Radule, eu cred ca vrei sa fii „in lumea buna”. Ti-au spus Liiceanu si Plesu cu cine sa votezi. O sa ploua cu broaste daca iese Ponta, nu?

  • iobagul spune:

    Daca ponta punea botnita la nesimtire castiga fara probleme, asa cum neantul sas castiga daca baga o logoree mai incisiva! Dar cum nu stim cati alieni, morti si clone voteaza batem campii cu gratie; decat sa traiesc cu impresia ca m-a pacalit vreunu sa ies din casa, mai bine stau si ii observ pe aia furiosi care or sa vada rosu in fata ochilor!… si la figurat

  • vlad spune:

    io votez cu ponta ca daca iese nu trebuie sa tin minte nume de partide ca o sa fie doar unu

  • andrea spune:

    Asta va fi a doua alegere prezidentiala la care votez. Am imbatranit :(((((((((((((

    • LOKO spune:

      Tu esti andrea ca aia se crosetat sau esti Andreea, o domnisorica cam pitipoanca daca se plange de batranete la 22-26 de ani.

      • andrea spune:

        Is ma-ta.

  • Habarnam spune:

    Bă, România e ca o femeie bleagă. Alege pe ăla mai necumsecade să poată să se vaite mai târziu. Că între un mut neamţ Iohannis şi un mafiot italian Vittorio del Ponte o să-l aleagă pe ăla care minte mai frumos. Ce zice România, fată bună de măritat: nu îmi aduce bani acasă, nu mă satisface la pat, îmi mănâncă zestrea şi îmi bea salariu la bufet, mă mai bate câteodată… dar cel puţin mă minte frumos. Aşa că îl aleg pe italianul ăsta pârlit că e de-al meu.
    Căsătorie fericită. Cu sau fără dar la nuntă. Şi casă de piatră. Cu zăbrele la ferestre s-aveţi! Mi amore…

  • Habarnam spune:

    Impas conjugal
    (analitice) – de D.D.Tiberivs

    Tineretu iese-n stradă,
    Pensionarii dau grămadă,
    România e grăbită,
    Se mărită.

    Pretendenţii la mâna ei
    Sunt doi derbedei:
    Herr Klaus Johannis,
    Cavaler german
    Şi Vittorio del Ponte,
    Mafiot italian.

    Unu-i mut şi-mpleticel,
    Altu’ – numai gura e de el.
    Tu pe cine sfătuieşti s-aleagă
    România noastră bleagă?

  • cetateanu4 spune:

    am stat 6h la coada sa votez cu PPDD-TV, sa-mi dea banii promisi, sa ma intorc odata acasa, in satul natal.
    parca si Ponta avea un program din asta, din cate am citit pe bannerul „adevarul despre Ponta” care sta falnic pe catavencii.ro, peste blogul asta.
    acum nu stiu daca e nevoie de cineva sa-mi spuna sa ma spal pe dinti sau sa pun stampila, ca oricum nu conteaza daca-ti fure cineva votul sau dintii, nimic nu se pierde, totul se transforma.
    autisti sunt mai toti informaticienii, fizicienii, oamenii exacti in general, pe cand avocatii politicieni sunt niste mincinosi, alba-neagra e meseria lor, din pacate si a unor jurnalisti

    • hai davai spune:

      Dacă ai părăsit țara pentru banii din străinătate, de ce pula mea votezi la alegerile din România, vito?

      • Jane Făe spune:

        Sugi pula, asistat social infect ce ești!
        Ți-am zis și mai sus; din grămada de bani băgată de ăia din străinătate în țară supraviețuiești tu, păduche infect.

  • Life Coach spune:

    Nu o fi Ponta un Fat Frumos dar nici cu capcaunul nu am sa votez nici moarta !

  • gicu spune:

    vorbesti de parca noul presedinte, indiferent de numele lui, nu va fi doar un vasal al adevaratilor stapani ai Romaniei
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    LORZII REPTILIENI

  • Gigi sictiritu spune:

    Prost ramai tu, cu asemenea argumente. De cand iti pasa tie de reprosurile alora? Ti-a pasat cand ai dat sperma pe Udrea? Dar daca votand cu Johannis, boul de ponta ramane prim ministru si ne guverneaza ala fel de genial ca pana acum? De parerea celor care or sa te injure ca in loc sa-l scoti din P.Victoria dracului l-ai lasat acolo sa ne manance viata, ce zici?

    • Radu Post author spune:

      deci ca sa scapi de ponta ar trebui sa…l votezi pe ponta? nu inteleg.

  • Ignoramus spune:

    Ma uitam ca orice student care crede ca n-are chestii de facut, la niste anime (au treaba cu desenele animate…), ba chiar revedeam o serie de-aia (dar nu-ti pasa, boss, asa ca tac) si l-am gasit pe Ponta acolo. Ori sunt eu ca ala din cartea lui Nabokov care credea ca si-a gasit sosie, ori asta chiar e Ponta. Dati cu ochiu’ si ziceti si voi:
    http://s1179.photobucket.com/user/waisehell/Victor%20Ponta%20in%20Darker%20than%20Black/story
    Dati si mai harcana la dreapta, sunt si acolo vreo patru poze…

  • plm spune:

    nu va mai prefaceti ca nu stiti ca iese iohannis

  • iobagul spune:

    Ai supt-o fin, ai un autist presedinte de maine… te-a pacalit un smeker(varianta nemteasca) sa il votezi :))

Adaugă un comentariu