50 shades of grey

Văd că începe lumea să se agite cu 50 shades of grey, că apare filmul curând. Și toată lumea are păreri despre cât de retardat e filmul/cartea/pizdele care-l apreciază.

Au dreptate, dar să explici de ce 50 shades of grey e retardare e ca și cum ai explica de ce nu e ok să mănânci căcat de pe trotuar.

Pentru că orice om normal își dă seama singur că nu e ok să mănânci căcat de pe trotuar, iar ăia care nu înțeleg singuri, sigur le lipsește capacitatea să înțeleagă dacă le explici.

Dar da, orice om căruia nu îi spune automat bunul simț că chestia aia e retardare sinistră e egal cu un om care mănâncă căcat găsit pe trotuar la nivelul de respect pe care-l merită. dacă cunoașteți asemenea pizde, nici măcar nu are rost să le explicați de ce sunt proaste, nu au cum să înțeleagă. Doar tratați-le ca pe creaturi net inferioare omului ce sunt. În cel mai bun caz ca pe rezervoare de sloboz, dacă arată bine, și maxim ca cârpe de care să-ți ștergi pula în caz că-s urâte. Ignorate și scuipate în gură dacă comentează. O să le și placă, că e ca-n carte.

Că e cea mai ușoară fantezie, a oricărei proaste, să zacă acolo și să fie sexorată brutal de unul, fără să contribuie cu nimic, că oricum e prea proastă să-și dea seama ce i se întâmplă dar, cu toate astea vrea să i se întâmple chestii. Nu e nici o diferență ca personalitate între tipa din carte și un ciorap în care îți dai drumul. Au aceeași funcție și aceeași contribuție la proces. Stați să vă gândiți ca proștii ce vor femeile și cât de greu sunt de satisfăcut, iar fantezia cea mai populară în momentul ăsta la femei e să se identifice cu un ciorap care nu știe clar că vrea să ajungă ciorapul în care cineva face labă, dar o dată ajuns în situație își dă seama că asta e menirea lui.

Știu că legal sunt considerate oameni, dar dacă vezi o fană 50 shades of grey ca se împiedică de propria persoană, ca o vacă proastă ce e, și cade cu ochiul într-un gard ascuțit, nici măcar nu merită să consumi baterie să dai bip la ambulanță.

Legal sunt oameni, dar moral sunt undeva sub scaune. Pentru că, deși sunt la fel de proaste, scaunele măcar tac din gură. Nu vezi un scaun gudurându-se lângă o borâtură de cuvinte, pornografie pentru gospodine care nu știu să se spele la cur, ca și cum ar fi literatură.

Gata, atât.

Mai bine vă distrați cu aplicația lui Vasile. Face tot ce face un popă dar gratis și la purtător. Să mai scoată dracii din voi, atât pizdele egale intelectual cu un ciorap, cât și alde ăștia care se simt inteligenți că-s mai deștepți decât un om egal la minte cu un ciorap.

busuioc2

http://utopiabalcanica.net/2015/01/28/busuioc-automat-3000-prima-aplicatie-de-sfintit-pentru-android/

 

***

Comentarii (82)

  • Mitel spune:

    50 shades of grey? more like 50 shades of GHEI! eh? eh?

  • pink freud spune:

    Da-te-n pula mea tu ai citit cartea!

  • KrantzRo spune:

    Normal că a citit cartea. Altfel n-avea de unde trage aşa concluzii. Şi cred că în virtutea jurnalismului (care este el) a făcut-o de 3 ori. Ca să aibă 3 surse…

  • michael spune:

    offtopic, whatever…

    stii cum wikipedia face campanii de strangere de fonduri in fiecare an? cred ca anul asta o sa donez si eu, simt cumva ca a ajuns si la mine responsabilitatea asta. nu-mi place, dar cineva trebuie sa o faca daca mai vrem sa continue sa existe.

    asa ma simt si fata de cacatul asta de site. vine randul meu.

  • Jane Făe spune:

    1. Ce căcat e aia 50 shades of gray?!
    2. Nu mă interesează răspunsul la punctul 1.
    3. […]iar ĂLORA care nu înțeleg singuri, sigur le lipsește[…]

  • Ghertosanu spune:

    Busuiocul pot să-l pun dup-aia în macaroane?

  • zedicus spune:

    Asa cum twilight e pentru pizdele proaste nefutute din liceu, asa e si 50 shades of gray pentru pizdele proaste corporatiste nefutute

    • raresm spune:

      Nah…tot pizdele de liceu o citesc. Trust me!

  • ejkmproszd spune:

    N-am citit cartea / cartile. Daca te referi strict la carte, n-am ce comenta. Daca insa vorbesti despre BDSM in general, nu stii despre ce vorbesti. Nu spun ca e o chestie nemaipomenita, dar a fi pasiv / submissive ca un rol intr-o chestie mai mare. Nu-i musai sa fie unicul rol.

    In plus, cand cineva iti citeste tie un articol, absoarbe pasiv in mod similar informatia. Probabil c-or fi si ortaci care zbarnaie din picior sau arunca un ochi pe Facebook, dar este evident ca asta nu-i un semn de inteligenta.

    • Radu Post author spune:

      e in lucru

  • V spune:

    sincer comparatia ta cu ciorapul m-a cam excitat deci poate nu sunt asa doar din inertie.majoritatea sunt cum zici tu, dar femeile submisive sunt atrase de asta din acelsi motiv pt kre sunt atrasi barbatii submisivi ..unii sunt control freaks si e k o refulare.dar da,50 shades e un kkt d carte pt virgine si scrisa in ultimul hald .am citit 20 atat am putut.

  • China White spune:

    50 Shades of Sasha Grey e mult mai tare, măcar ai la ce să faci laba…

  • gigi duru spune:

    Bai, articolul nu putea fi mai adevarat. Cunosc exemplar de tipa care arata super bine, a citit 50 shades si este un veritabil rezervor de sloboz. 90-60-90 tate cupa c, blonda. Acest scaun cu tate e innebunit dupa carte si a dat 100+ de lei pe toate 3 volumele.

    Cand sa i-o trag, am aflat insa, ca are hpv desi s a culcat cu 2 tipi toata viata ei. Asta cred ca e record de btsuri. Scaun prost.

    • Radu Post author spune:

      te face pe tine un hpv, da-te in pula mea, ti-e frica de cancer de col uterin? le arzi cu bricheta dupa. is doar niste negi mici.

      • gigi duru spune:

        Coi, nu e decat faza ca poti sa faci si tu cancer de cuc sau de cur. Your choice

        • Jokerul spune:

          Inseamna ca tipa te-a mintit. Sigur s-a futut cu mai mult de 2 ciumpalaci. Oricum, pune-ti balon pe cuc, si ai rezolvat-o.

          • Radu Post author spune:

            haha ce prost esti, hpv-ului nu-i pasa de prezervative. cunoaste-ti btsurile negrisorule

          • gigi duru spune:

            ne stim de f mult timp si stiu la sigur ca si a tras o numa cu 2 ca au fost relatii f lungi. aia i-au dat ei „cadoruri”

  • Cel care fute-n gura retardati ca tine spune:

    Asta cu review-ul tau jegos… N-am citit cartea, n-am vazut inca filmul(evident), dar si mai evident e faptul ca esti un avortat de-o mama curva prin numai stiu eu ce buda… Pune mana pe un dictionar si citeste definitia cuvantului film… Nu e genul meu de film, asta e clar, dar macar nu sunt atat de retardat ca tine sa-l comentez inainte de aparitie… Si din nou… invata ce inseamna film, apoi sa vii sa faci asemanari intre arta cinematografica si viata pe care a dus-o tarfa de ma-ta!

    • Radu Post author spune:

      ce prost esti nici macar nu vorbesc de film, ce proasta-i ma-ta, sa moara ma-ta daca te mint.

    • Mircea spune:

      Vai, cat esti de prost

  • Stef spune:

    Stii ce e amuzant? Cunosc un tip care e fan

    • fets spune:

      Stii ce e interesant? Ne doare in pula.

  • alexandra spune:

    nu te poti pisa pe fanteziile oamenilor, decat daca aia e fantezia lor. libertatea sexuala ii ca si libertatea de exprimare. nu ii ok chiar orice, ca de exemplu sa te futi cu cai si sa mergi sa fii ostentativ la parade gay, la fel cum nu ii ok sa zici ABSOLUT ORIRCE si sa nu existe ABSOLUT nicio consecinta. sunt oameni cu tot felu’ de fantezii..unii si-o freaca de baloane, unii vor sa si-o traga cu grase sau cu turnu’ eiffel. treaba lor. nu zic nimic de carte, ca nu am citit decat review-uri si am inteles ca e foarte proasta, dar pot sa inteleg treaba cu bdsm and shit.
    exista femei care vor as fie dominate in aceeasi masura in care exista si barbati care vor sa domine. exista placerea de a fi controlat, de a nu detine controlul, de a face ce ti se spune, de a te simti dominat si vine ori din faptul ca ai obosit sa fii tot timpul in control…mai apare la tipele cu „daddy issues”, care sunt destule

    • amantul spune:

      Esti foarte proasta:

      1) e ok sa te futi cu cai, daca tu vrei si calu’ vrea, adica daca tu stai in pozitia regulamentara si lu’ calu’ i se scoala si baga un metru de pula in tine, si va place la amandoi, unde e problema? Te contrazici singura, adica e ok cu turnu eiffel dar nu cu calu’ ? De ce ma, calu’ are mai multe principii morale decat turnu eiffel?

      2) nu e frumos sa fii ostentativ gay (sau ostentativ orice , religios, vegetarian, drogat, curva, prost/proasta, etc) , dar e ok si are rol educativ, pentru ca ceilalti te vad ca esti ostentativ si le creezi efectul psihologic invers ( adica greata fata te chestia respectiva ); reusesti sa ma urmaresti pana aici, sau iti desenez?

      3) e foarte ok sa zici absolut orice despre orice ( aluzie fina la charlie ? ) ; e chiar „imperios necesar” sa critici orice , sa critici orice, mai ales religie , obiceiuri si mentalitati (prostie) de ev mediu. Ti-as explica de ce, dar e inutil, ca nu intelegi conceptul de libertate – sa citesti ce vrei, sa crezi ce vrei si sa zici/scrii ce vrei.

      Te pup dulce.

      • ejkmproszd spune:

        2) „nu e frumos dar e ok” – corect, dar de la „fiindca” incolo ai bulibasit-o. se pot oferi 1000 de motive, de ce tocmai asta?
        3) daca oricum nu pricepe, de ce te obo sa-i explici? :)

  • A-line spune:

    Ciorap, neciorap, orice femeie isi doreste, de fapt, din cartea aia 3 chestii:
    1. un nenorocit de tip care sa-i ia tot felul de cacaturi (gen fara sa o intrebe, care sa-i si placa si sa-i fie si bune ex haine)
    2. sa se simta protejata
    3. sa stie ca a pus mana pe ala pe care multe au incercat multe, dar au ajuns numai „rezervorul lui de sloboz”

    Coaie, tu nu ai bani, nu cred ca te-ai pricepe sa alegi un sutien, ti-ai da femeia pe tava ca sa scapi cu mufa neumflata si orice pizda poate sa ajunga la tine in pat daca-si deschide cand trebuie piciorale si isi inchide gura.
    Oh, si ai fi surprins cate tipe sunt atrase de ideea de a fi dominate in pat.

    Dar da, ai dreptate, cartea e slaba, dar surprinde niste realitati, pe care majoritatea barbatilor (fara bani, imaginatie si standarde) tind sa le nege.
    xoxo

    • Radu Post author spune:

      da nu neg nimic pisi, stiu ca asta e fantezia proastei, pur si simplu ma doare in pula de ea si de ce vrea. daca vreau sa o fut o prostesc destul cat sa o fut oricum, si in rest nu ma intereseaza ca pe o proasta nu o futi de doua ori. nu neg ca cartea surprinde perfect fantezia vitelor, doar rad de cat de proaste sunt

      • Flaviu C spune:

        adica tre sa minti ca sa futi? altfel nu poti?

        • Radu Post author spune:

          cu o proasta? normal ca tre sa minti. ce, vrei sa ii zic: salut, esti prea proasta sa te vad ca pe o fiinta umana si nu imi pasa de tine nici cat negru sunb unghie, da as vrea sa bag pula in tine dupa care sa uit cum te cheama si ca existi, ce zici, vrei ?

          pe tipele ok nu trebuie sa le minti, da pe proaste ori le minti, ori nu le futi, ori esti prost. ori nu le futi si esti prost ca tine.

          • Flaviu C spune:

            de ce ai vrea sa futi o femeie pentru care n-ai nici un pic de respect…ma depaseste.

          • Radu Post author spune:

            pentru ca arata bine?

          • leelee spune:

            Cartea e foarte proasta, de acord cu tine, dar tocmai pentru ca nu prezinta detaliat scenele de sex bdsm, ci prezinta scene de un romantism plictisitor, scarbos si ciudat. Referitor la opinia ta legata de femeile care au fantezia de a fi dominate in felul ala, de a fi tratate ca niste sclave…din punctul meu de vedere, trebuie sa ai o anumita imaginatie pentru a reusi sa iti creezi o fantezie completa de genul asta, iar imaginatia se dezvolta prin activitati intelectuale de obicei, lucru care nu prea e caracteristic „vitelor”.

            Si legat de ce ai zis tu, o proasta poate fi fututa si daca ii zici mai direct ce vrei de la ea, fara sa o minti prea mult. Ca exemplu: ” uite, eu nu sunt pregatit pt o rel serioasa, dar as vrea mult sa fim intr-o rel fara obligatii, pana reusesc sa trec peste problemele de atasament pe care le am”. Si asa, iti asiguri mai multe numere de sex, nu doar o data si gata.

      • A-line spune:

        Kidu’ pentru tine toate-s proaste… sa speram ca nu si maica-ta…
        Eu cred a te iei aiurea de vitele proaste, nu de alta da’ si femeile alea super realizate care le duce mintea vor un barbat cu bani, care sa arate bine si sa le futa de sa nu mai mearga cateva zile.

        • Radu Post author spune:

          si eu vreau un elicopter, da asta nu inseamna ca tre sa aiba elicopter una ca sa o fut, ce prosti sunteti, sa mor io, de cate ori vreti sa va zic ca nu conteaza ce fantezii are proasta ca sa o futi.

          sa vrei ceva nu inseamna nimic. da, toate proastele vor unu frumos destept bogat cu bani si cu pula masiva, da nu merita si nu primesc, ca-s proaste. primesc o pula in cur de la un baiat zambaret ca mine si se multumesc cu atata. ca mai mult nu au cum sa primeasca. nu merita. nu au de ce.

          si nu, nu-s toate proaste pentru mine, stiu multe gagici istete. ma-ta nu e un exemplu

        • Muad'dib spune:

          pe care le duce mintea*, bivolita incaltata ce esti.

      • lol spune:

        Cum pula mea nu futi proastele de 2 ori ?

        • Radu Post author spune:

          ca ma plictisesc repede

  • Flaviu C spune:

    recunoaste, cel mai des o dai in ciorap…
    de acolo ti se trage tot articolul
    fru#####e, you know what it is ;)
    p.s. daca gasesti femeie ce va spune ca nu-i place conceptul filmului/cartii, whatever, minte…sau e la menopauza

    • shotaie spune:

      argumentul suprem

    • LOKO spune:

      Baa tu ai nume de medicament. „Ai sifilis si te simti slabit? Incearca Flaviu C si vei vedea ca exista viata dupa sifilis. Acesta este un supliment alimentar, nu cititi prospectul si nu mai cumparati sampon. Nu veti mai avea nevoie.”

    • Radu Post author spune:

      sau nu e la fel de proasta ca ma-ta

      • Flaviu C spune:

        mie mi te-ai adresat aici?

        • Radu Post author spune:

          da. ce prost esti.

    • thundersxd spune:

      de fapt, cred ca a fi la menopauza e o conditie necesara dar insuficienta pentru a fi fan. asta si a fi needucata, crescuta in casa, ignorata de sotul tau instalator.

      sursa: am descarcat pdf-ul si am citit 20 de pagini asta vara. scarbos.

  • hater spune:

    coaie tu esti mai hater ca mine sa-mi bag pula.

    si despre pornografie ce dracu mai zici? nu-i fantezia fiecarui barbat sa-l futa una-n draci fara ca el sa aduca mai mult de o pula sculata?

    poate tie ti-o fi placand vanatoarea dar nu-mi spune mie ca n-ar fi cel mai smecher lucru din lume sa vina al de adriana lima sa-ti suga pula de parca ar fi ultima din viata ei.

    daca zici asta despre pornografia feminina tre sa accepti si corolaru.

    • Seth spune:

      despre pornografie zic ca-i ca sa faci o laba pe repede inainte, apoi sa-ti tarai linistit nadragii la munca. o detensionare, adica ceva ca un pui de somn de juma de ora

      90% din durata unui film porno este degeaba. daca n-ai ejaculat dupa prima faza de pula-n pizda, inseamna ca urmaresti intriga si evolutia personajelor si vrei sa vezi daca sfarsitul e dramatic sau banal

      adica esti nebun-bocna si probabil iti si tragi pe tine ciorapii vechi de nylon ai lu ma-ta, iti pui o cravata si faci frenetic laba in oglinda cantand Internationala

    • amantul spune:

      Coaie, cel mai smecher lucru din lume nu e sa vina adriana lima sa-ti suga pula, si gata. Ca poate orice proasta sa-ti suga pula si tu inchizi ochii si ai fantezie, ITI IMAGINEZI ca ti-o suge adriana, de-i iese slobozu pe nas la proasta. Cel mai smecher din lume e baschetbalistu ala sarb, de-a luat-o de nevasta pe adriana virgina, i-a turnat 2 copii, si-a divortat pe urma. Ala e REAL cel mai smecher. Fii hater cu ala, ca ala chiar merita.

    • Radu Post author spune:

      da ba, da io nu vorbesc in public despre ce pornografie vizionez, ca si cum ar fi un act artistic.

  • clisee spune:

    sandrabrown pentru fatuci sarace, dar ‘telectuale de la tara. ma surprinde ca nu asteapta telenovela pe acasa. sa nu uitam ca autoarea e nasoala si nu are mutra de aventuroasa, dar si-a asternut materialul de vibratii pe hartie. si lumea o imbogateste pentru asta.

    intrebare pentru cele ce au citit: la sfarsit se marita in rochie mare, pufoasa, alba de mireasa, catedrala impozanta, caleasca, duzina de domnisoare de onoare, trandafiri albi, neaparat porumbei eliberati sa fie pradati de soimi, cu miliardarul ei in ultimul plan?

    • Elena spune:

      Nu, la final se sinucid impreuna pt a duce in eternitate iubirea lor, e practic un angajament vesnic. E f. frumoasa cartea, e pt cei cu suflet romantic, pt cei capabili sa inteleaga cu adevarat sufletul feminin, clar nu e pt hiene!

      • adevaratul romantic, lapusneanu spune:

        fun-fact: femelele-hiena au cel mai crescut nivel de testosteron din seria animala.
        hienele sunt niste mamifere extraordinare, femelele alfa moficandu-si statusul hormonal daca nu au mascul in zona sa le apere, devine barbata prin hipersecretie de testosteron si apara grupul, asigurand perpetuarea speciei.

        pseudoromantismele astea sunt contrare naturii, iar conceptele precum „suflet feminin”, utopii.

      • ejkmproszd spune:

        nu mai bine o futea in cur (inca o data, in caz ca o ~ pe parcurs)?
        ..s-o gadile nitel la sufletul ei romantique care este.

  • Cave Man spune:

    50 shades of grey, Meghan Trainor, Poptămaș… Centaure, despre ce cacat vorbesti?

  • asimetric spune:

    Am descarcat aplicatia Busuioc A3000 si am pus telefonul sub perna. Acum astept.

  • V spune:

    nu prea inteleg ce zicic aici.cartea nu are nicic o legatura cu BDSM-ul.alia din carte nici nu-i place asta cum nu le place defapt nicic cititoarelor ei.S-a vandut pentru niste chestii si atentia unu mascul cu statut social.daca ii placea stia deja ca ii place.faptul k era virgina nu o scuza.ksi cittioarele ei…daca nu ar fi elementul mascul cu statut si chestii nu ar mai avea nicic un farmec.si cati oameni pot fi cu adevara excitati d durere hai sa fim seriosi.normal ca t mai bucur de o palma peste buci dar asta nu te face submisiva.si in BDSM ca fata nu e ok sa fi doar submisiva…nu e sexi pentru el si nicic pentru tine pentru ca nu ii oferi nimic defapt ,aia e starea ta permanenta d carpa nu e o chestie d alegere.normal sa nu iti placa si sa nu intelgi cand nu e o chestie a ta.dar pref sexuale nu spun prea multe desre cnv;un pedofil e un om perfect normal care din intamplare iubeste sa rupa cururi de copii.

    • pablo banditu spune:

      mai baga făi niste vocale, ici si colo, ca nu mori. Chiar daca pedofilu’ de tac’to, nepocait, ti-a zis ca „auzi pretene, vocalele e optionale”, chiar dupa ce ti-a dat neste palme peste buci (pentru ca t(sic!) bucura)

  • Zirc spune:

    Realitatea e ca femeile vor sa fie dominate de masculi. Problema e ca societatea le-a zis ca sunt puternice iar masculii sunt, in majoritate, niste pixde cu 1 la buletin. 50 shades of ghey a ajuns atat de citita incat a devenit acceptata social de turma de femei. Eu zic sa profitati. Daca puteti :D

  • Andreea spune:

    Cred ca e tare obositor sa fii in pielea ta. Am crezut ca dau si eu de o parere valida si argumentata serios. Scarbos scris, sunteti niste scarbosi foarte, foarte suparati.

  • Bădiţă Florin spune:

    Întrucât am sărit printr-o gaură de vierme (oxiur intergalactic) cu câteva săptămâni în viitor, din motive ce ţin în principal de Loto 6/49, vă pot confirma faptul că filmul ăsta a avut un succes nebun la noi în ţară. Psihologii şi ghicitoarele au explicat succesul prin aceea că o bună parte a cuplurilor autohtone sunt într-o relaţie de tipul BDSM fără ca măcar să fie conştiente de aspectul respectiv, de obicei femeia fiind cea dominată fizic de partener, exact ca în film.
    În special în zona Moldovei, s-a constatat că bărbaţii au o abilitate ieşită din comun să îşi domine partenerele până le fac ochii sau alte părţi ale corpului mov cu nuanţe de Grey. Unii dintre ei, adevăraţi artişti, au chiar suficientă precizie încât să poată alege în ce nuanţă de Grey să fie colorată partenera lor după ce movul iniţial se mai estompează. S-au identificat de către medicii legişti sau de la terapie intensivă zeci de nuanţe diferite de gri pe corpurile acestor femei pasionale. Ce să mai, un veritabil 50 Shades of Grey în variantă autohtonă.

  • Seth spune:

    Gayniggers froms Outer Space https://www.youtube.com/watch?v=msL-XFs3Ggs

    Extraterrestrial beings travel the galaxy to free men „oppressed” by females to make way for an entirely-homosexual society.

    uite aici un film bun, educativ

  • zoroastru spune:

    daca mi se permite o opinie, tin sa precizez ca am vazut atat filmul, si am citit si cartea. intr-o abordare postmoderna, autorul vrea sa puna in lumina superioritatea femeii in raport cu barbatul. interesul acestuia fata de o femeie, fie ea saraca, urata si proasta, iar el bogat, frumos si destept, fie si doar pentru a o domina si a o tine in lesa, denota dorinta lui de a veni totusi in contact cu ea. iar asta ii da ei avantajul, ii da in mana asul castigator. barbatii nu sunt interesati de copaci, de nori sau de borduri, nu vrei sa te inchini la un copac, nici sa il calci in picioare…ceea ce vreau sa zic e ca si dorinta de a umili o femeie te face sclavul ideii obsesie la adresa ei. o vrei ca sa o batjocoresti, dar o vrei. nu iti este indiferenta. te are cu ceva la mana. nu o poti ignora.
    cu toate acestea, abordat in cheiepost-romantica, subiectul te duce cu gandul la lirica lui Almodovar si la romanele lui Baudelaire. Adica pasiune pasiune pasiune all over the place. Inchei prin a va invita sa lecturati cu atentie mai ales substraturile decat suprafata unei lucrari, acolo se ascunde esenta, iubitii mei. M-ati pupat!!

    • LOKO spune:

      Daca trollezi nota 8/10, daca nu inseamna ca tie-ti place si sa scurmi in cacat ca sa vezi, in substraturile ascunse, ce a mancat cacaciosu’ in prealabil.

    • Kathy Bates spune:

      Un anume Videanu Adriean ar fi de altă părere în privinţa interesului pentru borduri. Lăcomia e mai puternică decât sexul.

  • traian spune:

    Nu e bine sa fii gay

  • Psicho spune:

    Vai, vai, am fost solicitata de Vice, sa ii expun stiintific cum e treaba cu fututul de o noapte. Si clienta mea nu mai apare la sedinte!! Ce ma fac????? Baietzi ma ajutati?

  • mic review spune:

    autoarea, o casnica urata si grasa (cu lacune mari intr-ale ortografiei englezesti) pe care un barbat normal nu vrea s-o futa, scrie romane erotice:
    eroina e proaspat matura (21 ani, varsta legala a betiei in usa), absolventa de facultate f importanta (jurnalism) si virgina.
    il intervieveaza pe el, frumos, bogat, cu afaceri enorme, care vrea s-o detina 3 luni (prin contract ilegal) pentru a o bate cu dragoste, caci sexul nu e suficient, si el vrea s-o invete cu bataia. tipul nu vrea doar sa fie kinky, el vrea sa o detina legal, ca pe un catel, o urmareste si alte shituri facute de taranii din romania cu „iubirile vietii lor” la gelozie ca proasta si-ar putea gasi un idiot mai putin violent.
    ea vrea – nu vrea samd, el o bate la fundul gol, ea se indragosteste de idee, bla bla bla, romantisme ieftine, incercare de descriere scene porno si bdsm, insa foarte prost.

    fetele care aprecieaza romanul sunt educate sa fie casnice batute cu salbaticie din orice motiv, asa ca eroul psihopat din poveste pare un zeu bland.

    un roman erotic pentru virginete (scene prost scrise), filmul sigur nu poate fi porno/sexy (il vor da la mall, ce naiba, si nu te masturbezi in sala cu alte persoane, decat daca esti…)

  • log spune:

    Erata: transmitere cerere, a nu se confunda cu primire solicitare.

    Cu stima

    • shotaie spune:

      tu din ce film esti?

  • mr spune:

    Nu stiu daca stii (da sigur nu stii pentru ca nu cred ca stai sa cauti cancerul asta in mod activ), 50 shades a inceput ca fan fiction Twilight, si dup-aia proasta care l-a scris a schimbat numele personajelor si a publicat-o, ca a vazut ca are o groaza de cretine care ii citesc aberatiile. A fost scandal mare pe tumblr si alte d’astea,

  • alin spune:

    Da, cam asta e problema Romaniei, a generatiei tinere adica : e plina de curve proaste. Pardon, e formata doar din curve proaste. Asta este, cu asta defilam…. Si unii nu vor sa priceapa de ce preferi sa fi singur ani de zile…. E suficient doar sa vad ce comportament are oricare fata o iei aleatoriu de pe strada, si iti dai seama ca am facut alegerea corecta.

    • usor acolo spune:

      Si o alta problema din Romania consta in faptul ca e plin de tineri prosti, de-al de tine Aline, care se cred asa de superiori fata de ceilalti tineri incat tot ce vad ei e prost. Ai dat si tu de 3 fete care „ti-au tradat” dragostea incat acum incepi sa aberezi pe net ca toate-s la fel. Eu zic sa te maturizezi si sa mai lasi din copilariile astea de liceu, asta doar in caz ca ai trecut de liceu.

      • alin spune:

        Nu ma cred superior, desi cu modestie spun, e clar ca astia de 18 ani nici toti la un loc nu sunt la fel de destepti ca unul ca mine, sau ca tine, sau ca Radu probabil. Asta e problema, si e una reala, sa nu crezi ca nu e adevarat. Du-te prin licee si convinge-te.

        Daca tu insa ai impresia ca fetele minore care isi pozeaza pizda sunt ceva normal intr-o societate de mileniul 3…atunci ok….

      • alin spune:

        M-am grabit, credeam ca esti destept, dar se pare ca nu. Copilarii de liceu sunt ce fac proastele astea care se fut numai pe bani, nu ce zic eu pe aici. In fine, imi irosesc degeaba energia, n-am cu cine.

    • Vlad.vostoc spune:

      bai Aline, nu e nevoie sa stai singur, ia-le la toiege si tine femeia cat crezi tu ca merita. daca merita cinci minute pentru o felatie, atat da-i, daca merita un an si o relatie da-i asta. dar fute-le, bro.

  • Alexandra spune:

    Cumva, e ”9½ weeks” all over again ( John Gray, Christian Grey ). Pustoaicele ( ca ele sunt publicul tinta, sper ) se tavalesc de placere la gandul ca e minunat sa fii abuzata pentru un orgasm ( asta e partea care ma intriga pe mine ) de un super-bogatan ferchezuit. Sa nu cumva sa aiba parte in schimb de un Alex (DeLarge).

  • Vlad.vostoc spune:

    50 shades of 2 LEI. I-am facut si poster.

Adaugă un comentariu