Jurnalul lui Soroș

 

Marți, 11/07/2017

 

 

9:04 Mă trezesc și mă duc la WC pentru scaunul matinal. Cum stau pe buda mea de platină deodată încep să mă gândesc la România. Defechez groaznic de agresiv de ciudă. Baia e un dezastru. Problema sclavului desemnat pentru curățarea băii azi, nu a mea. În văd cum intră îngrozit. Ăsta de azi e eschimos. La mine sclavii sunt de toate culorile și națiile și își fac treaba prin rotație. Pentru că toate rasele sunt egale între ele ca sclavi (în afară de evrei, noi suntem cei mai tari)

10:00 Echipa mea de chirurgi mă anunță că sunt gata de transplantul de ficat. Îmi transplantez doar ficați de băieței români. Special am răspândit zvonul prin ONG-urile mele că românii sunt cei mai alcoolici din UE ca să scadă prețul ficatului de român pe piața neagră de ficat. La vârsta mea am nevoie de un ficat nou la săptămână, și să dea dracu dacă nu o să mă asigur că o să am parte de ficăței români la cel mai ieftin preț, chiar dacă voi fi nevoit să prăbușesc economia mondială pentru asta.

12:20 Mă trezesc din anestezie bălind pe pernă agresiv. Am visat că spălam geamurile de la Casa Poporului. A dracu’ să fie românii să mor io ce boală am pe ei.

13:10 Vești excelente! Compania mea farmaceutică secretă tocmai m-a anunțat că a făcut un nou vaccin pentru rujeolă care în secret îi face pe copiii vaccinați atei. Am să îl folosesc pentru a distruge credința europenilor, ca apoi să le bag mai ușor multiculturalismul pe gât. Toată lumea știe că ateilor le place multiculturalismul.

14:49 O nouă piramidă dacică a fost descoperită în Slovenia. A trebuit să plătesc un miliard de dolari să mușamalizez totul și să ard toate documentele științifice și istorice dinăuntru. Poate omenirea a pierdut prin asta dar românii nu trebuie să afle niciodată din ce popor nobil se trag. Mamă ce îi urăsc pe români.

15:20 Am înființat 3 ONG-uri noi în România pentru ajutorarea copiilor fără adăpost care de fapt, în secret îi spală pe creier să devină gay. Să vezi ce o să le distrugă identitatea națională în 10 ani când o să se apuce de sex anal prin parcuri și grădinițe și alte locuri publice. Ha haha ha! ha!

16:20 Arde-o.

16:55 Trump și Putin au semnat un nou acord de pace pentru Siria. Săracii. Dacă ar ști lumea că de fapt ăștia doi sunt cei mai curați și sinceri politicieni din lume și că sunt singurii care mă țin din a domina complet lumea n-ar mai fi așa de supărați pe ei. Dar propaganda mea a transformat niște salvatori în dictatori. Foarte bine că controlez toată presa mainstream. Bravo mie! Ha haha! Cred ei că un acord de pace mă oprește pe mine? Trimit noi arme în orientul mijlociu. În 3 luni maxim fac alt val de 100 000 de refugiați care să vină în Europa și să le distrugă identitatea națională prin multiculturalism maro!

17:00 Mă uit la o hartă cu România și clipesc agresiv.

17:50 Săracul Dragnea, cum încearcă el să salveze România de ghearele mele. A trecut toți banii statului prin firmele lui și acțiunile unor companii le-a făcut la purtător, ca să nu pot eu să îmi bag nasul, dar am reușit să conving lumea prin propagandă că doar corupții fac așa. În curând o să îl dau jos pe ultimul om nepătat din țara aia și o să fie a mea!

18:20 Mănânc caviar. Mă gândesc la România. Râgâi agresiv.

18:40  Mă sună marea lojă ocultă a evreilor masoni, că nu le-am dat ordine și nu știu ce să facă azi. N-am chef de ei. M-a obosit ziua asta. Le închid și le dau un sms cu -new phone who dis- lol.

19:00 Mă culc supărat. Încă o zi a trecut și România încă există. Îmi sug măselele agresiv. Javrele de români. Au tot. Cea mai frumoasă țară, cu toate formele de relief. Resurse subterane. Sunt inteligenți. Cele mai frumoase femei. Tradiții. Sarmale, Ie, Nadia Comăneci, Vlad Țepeș. Trebuie să îmi folosesc tot timpul și toate resursele ca să îi țin jos. Zi de zi, oră de oră rescriu istoria, răspândesc minciuni și sabotez orice încercare a românilor de a face ceva productiv. Pentru că dacă nu aș face-o, la cât de tari sunt, în maxim 5 ani ar cuceri toată planeta. Poate sunt personajul negativ din multe puncte de vedere, dar dacă nu aș face-o eu, atunci cine?

***

Comentarii (16)

  • Cili-O-San 7 Dani spune:

    Și io care credeam că din cauza noastră a tuturor suntem pe ultimele locuri la orice pe univers. Deci soroş ne ține pe loc. Muie soroş!

  • renata spune:

    Excepțional text, Radu!
    N-aș vrea să fiu în locul tău când îl vei scrie pe următorul. E greu să fii de două ori, consecutiv, la fel de bun.

  • Buccifer Ramon spune:

    E bun textul, respect. Ar fi bun si un text din perspectiva lui dracnea. Sănătate sa ai.

    • Xav spune:

      A lu dracnea a fost pe toata media, vrei reinterpretare? umple randurile si ai tot ce a debitat interlopu.

  • Alexandru spune:

    Foarte tare, acum ne batem si pe asta cu ungurii :))

  • SuperLemonHaze spune:

    Bah respect. Excelent text!

  • Vmo spune:

    Acum realizez niște chestii… Băi la pariu ca Soros a lansat zvonul ca romanii sunt ultimii in Europa si la mărimea pulii doar ca sa poată lua de aici cât mai multa pula de roman la preț super convenabil? De ce credeți ca stătea nevasta-sa aia cu 30 de ani mai tânăra cu el daca nu pentru pula de roman verde?

  • Cristina spune:

    Imi sterg lacrimile de ras. Cred ca Soros plange agresiv de nervi ca romanii (romancele) sunt atat de sensibili/sensibile si receptivi/receptive la umor.

  • rx spune:

    Te rog frumos, corecteaza primul cuvant din text, ca vreau sa-ti dau share, dar sunt grammar nazi la origini si nu pot sa dau share in forma actuala. Stiu ca a fost autocorrectul, dar te rog. Multumesc. Apreciez.
    PS: si mai jos un pic scrie „In” in loc de „Il”, dar ma rog… Macar primul..

    • Xav spune:

      A fost o cratima agresiva sorosista.

    • Jane Făe spune:

      Primul cuvânt din text e „Marți”. Greșise „Marți”?!

  • Cineva spune:

    saracu’ pitic, e si el un sclavete sarantoc care se screme sa scuipe amaraciuni flegmatice din ficatul atacat de ignoranta si prostie, sa manace si fleanca lui spurcata niste muci cu fasole ca atat ii permite conditia lui de paduche vibrator, idealul sau in viata e sa patrunda in analele cacanii caustice si sa produca placere

  • unu spune:

    Ia beși mă în mă-ta-n cur, treci la latrina 3! Le zice piticul aici, să-mi bag pula, de mult n-am mai râs așa!

  • unu spune:

    Mesajul anterior a fost pentru Cineva, băga-i-aș pula pe gât să cânte mai bine, ”Noi suntem români”!

  • jos_cenzura spune:

    16:20 arde-o – I see what you did there. Hilarious! Cronica asta e una dintre cele mai tari chestii pe care le-am citit pe blog, tine-o tot asa. Daca mai scrii la nivelul asta, te voi privi ca pe un Caragiale al secolului 21.

    • Dana spune:

      Esti complet retard

Adaugă un comentariu