Ăștia pun politicieni analfabeți în posturi vizibile special ca să te bucuri tu și să te simți deștept

O să țin articolașul ăsta scurt, că ăia vizați nu citesc lucruri lungi.

Te-ai întrebat vreodată de ce dintre toți proștii din politică cumva sunt puși în față fix cei mai proști, ăia de nu-s în stare să lege două cuvinte?

RĂSPUNSUL E FOARTE SIMPLU:

Ca să te simți tu deștept, să dai ochii peste cap și să îți vezi de viața de sclavete!

Fiecare om al muncii din românia se simte nedreptățit de stat. Miroase a țeapă de când începi să plătești taxe până mori. Simți nevoia să îi urăști pe politicieni și să scuturi pumnul spre ei în scurtele reprize în care nu mănânci, dormi, fuți, te caci, muncești sau mori.

Nu poți să urli doar FUTUȚIMORȚIIMĂTII LUAȚIAȘNEAMUÎNPULĂ CĂCAMAȘÎNPALEMELETALEDIMINEAȚACÂNDTE SPELI PE FAȚĂ pentru că o să creadă restul oamenilor că ești handicapat mintal.

Chit că ura ta e justificată, trebuie să o exprimi rațional, să explici motivele.

Iar asta e complicat. Să înțelegi politica e complicat. Să știi care-i diferența dintre senat și camera deputaților, intre prefectură și primărie. Pe lângă asta trebuie să și urmărești ce se întâmplă, ce se zice, ce legi se dau.

N-ai timp de așa ceva. Că ai de muncit futut dormit căcat mâncat și murit ca o dronă care ești. Nu ai timp să te INFORMEZI despre toate căcaturile alea ca să tragi concluzia la final că ești condus de idioți care își bat joc de tine. Maxim citești niște titluri și niște păreri de un paragraf de la influensări.

hahaoaie

DIN FERICIRE EXISTĂ O SOLUȚIE MAI SIMPLĂ

Fix pentru mintea ta de mediocru băieții deștepți au pus în față oeieri ca Viorica, Daea și alți de-ăștia care nu știu diferența între protestatari și protestanți și alte cuvinte într-o limbă străină în afară de HEHE.

Și nu mai e nevoie să fii informat ca să tragi concluzia că ești condus de idioți care își bat joc de tine. Că fac ăia greșeli gramaticale de râd și copiii de gimnaziu. Poți sări direct la sentimentul final de lumeanuecorectă sămbagpula fără să fie nevoie să faci activități anoste gen CITIT și ÎNȚELES.

Ți se oferă o oportunitate unică. Au văzut că ești analfabet politic și nu vrei să înveți așa că ți-au adus analfabeți de nivelul tău, analfabeți la modul autentic de care să râzi ca la circ înainte să te culci nervos și să te duci încă o zi la muncă să le plătești taxe.

De ce să riște ei să te împingă să înveți politică când pot scoate în față niște animale simple de care poate râde și ultimul handicapat mintal? De ce să atragi atenția asupra faptului că educația e la pământ când poți scoate în față niște oameni atât de proști încât să se poată simți toată lumea deșteaptă prin comparație?

Îl furi pe mediocru, dar l-ai făcut să se simtă deștept. S-a culcat liniștit.

***

Comentarii (9)

  • Un cetatean spune:

    Eu cred ca tot ce ai zis e adevarat, dar e doar un efect secundar al faptului ca cel mai docil trebuie sa fie pus cel mai sus, ca sa execute instant ordinele celui care conduce cu adevarat. Cel mai docil e de obicei si cel mai prost din turma. Probabil stii asta, dar e mult mai amuzanta versiunea ta. Esti un bun comediant. Respect.

  • Gica spune:

    Nu coae, explicatia e alta: in politica n-au mai ramas oameni cu creier decat din aia care sunt acolo cu singurul scop de a fura ! Si aia s-au prins ca furi mult mai usor cand nu esti vizibil. Ia 15 prosti pe care ii tii curati, eventual le dai si lor de-o ciorba, nu mult ca n-au ambitii, un plic cu 10mii de roni pe luna la fiecare bani negri probabil le ajunge, si tu furi tragand sfori din spate de unde nu te vede lumea la fel de usor ca pe ministri.

  • Filantropica spune:

    Eu am o alta teorie. Societatea este formata in majoritatea ei din prosti. Un prost va tolera intotdeauna un alt prost, pentru ca ii trezeste sentimente familiare. Ii aduce aminte de el insusi, de tasu, de masa, de frasu, de sorasa, de gagicasa, de prietenii lui, de verisorii lui. Daca da peste tine un destept zici ca e intentionat. Daca te fura un prost zici ca a gresit saracu.. ca e prost. Lasi garda jos. Ti-e mila de el? Ti-a luat banii!

  • Pachakamue spune:

    așa făceau englezii în anii 70-80 (evident, o fac și astăzi). diferența este că reacția populației lor se lua de politicieni inteligent, prin showuri și fitile și dume și atitudini și știri mai deștepte decât se puteau prinde politicienii lor, nu cu un simplu „bagpulanmăta” sau „țarădecăcat” pe care îl înțelege oricine sau care nu poate trece de niciun CNA și de nicio autoritate. mă rog, nu e cea mai fericită comparație, ținând cont de diferențele de la cer la pământ dintre ro și en :)). pe lângă raportul politicieni-populație, e clar că „opoziția” ro nu poate să o dea inteligent, ci se exprimă fix ca puterea, o arde ca puterea cu toate cărțile pe masă, joacă de la același nivel de baltă, etc. să mor eu dacă există vreun comeback sau vreun punchline cu adevărat inteligent pe scena politicii ro. poate doar pe la tv să o mai dea unu-altu la vreun talk show, dar nu e suficient.

  • UnCetateanIngrijoratus spune:

    Coaie intinezi memoria inaintasilor, se rasuceste marele Carol II in mormant. Dau boierii moldoveni in clocote in cazane de ofensa. Plange Magda Lupescu (serios, google her, Carol al doilea cred ca era masochist) de rusine. Centaure, asta e tara. Daca ai oleac de creier, ori te cari, ori iti mananci zilele cu astia.

  • reister spune:

    70 poziții sexuale. O pulă sunt 70. Mai scrie și tu.

  • Varu Jean iti explica de ce spune:

    E teapa. In timp ce voi sunteti saraci si prosti ei sunt bogati si fac pe prostii. La sfarsitul zilei ghiciti cine si-a angajat tot familionul la stat si s-a asigurat pe cinci vieti financiar-imobiliar-automobilistic din avutia tocmai a celor care se mira de cat de prosti se prefac ei ca ar fi. Nu va mai mirati atat ca o sa ramaneti doar cu mirarea.

  • titi cotonogul caila spune:

    prim ba*rcila* doua pule cap in cap.

Adaugă un comentariu