9gag

Azi 9gag a fost atacat de alte site-uri ofticate pe el. Atacul a fost apă de ploaie. Io am o părere extrem de lungă despre chestia asta, aşa că aşezaţi-vă confortabil. Partea bună e că e mult prea mult text ca să-l citească vreodată un utilizator 9gag. Deci n-o să aibă cine să mă contrazică.


Când eram prin liceu eram roacăr pletos. Şi umblam cu o gaşcă de roacări. Şi în fiecare vară apăreau câţiva pokemoni mucoşi care se ţineau după noi că se deciseseră şi ei să se facă roacheri. Mă rog, am fost şi io de-ăla la început, că nimeni nu se naşte isteţ. Da’ io beleam ochii şi tăceam din gură. Dar deviez. Uneori, apărea câte un pokemon ţanţoş şi băga un:

„Coaa, bă, să vedeţi ce formaţie am descoperit! Se cheamă Sepultura! Tre’ să ascultaţi”

Şi evident îşi lua un bocanc prompt in stern. Nu pentru ignoranţă. Ignoranţa se tratează. Ci pentru euforia tălâmbă de a avea impresia că un lucru există fix din momentul în care prostul de el l-a descoperit şi că restul lumii habar nu are.

Exact aşa e şi 9gag. Doar că nu e un pokemon ţanţoş ci câteva mii de copii şi ţărani, aflaţi la primul calculator, care tocmai au descoperit interneţii şi au impresia că toată lumea are spanac între dinţi, ca ei, şi că e misiunea lor să-i lumineze pe toţi despre adevăratul umor. Haideţi să vă explic cum funcţionează treaba cu pozele hazlii pe internet prin această schemă din human centipede:

Toată treaba porneşte de la un site în al cărui reguli intră şi aia că n-ai voie să vorbeşti despre el în afara lui, ca să nu intre toţi cretinii (deja intră, staţi liniştiţi, nu e mensa). E ăla cu trifoiul cu patru foi. Să-i zicem „Petroşani”, din motivul mai sus menţionat. E un fel de forum bazat pe imagini, unde, printre tot soiul de dubioşenii, s-au născut toate tâmpeniile ălea hazlii cu care vă bombardează linkate din 9gag pe facebook vărul prost de la ţară. Pedobear, ragefaces, trollface, şi cam absolut toate meme-urile ălea cu o poză într-un pătrat, de la Insanity Wolf la Socially Awkward Penguin şi Scumbag Steve s-au născut acolo. Acum 2-3 ani. Cam când utilizatorul mediu de 9gag abia învăţa să se şteargă la cur, sau încă era un ţăran plouat cu vise de ASE şi Politehnică, dintr-un sat de lângă Bârlad.

Evident, internetul fiind un loc comunist, cetăţeni iau bancul ăla digerat în „Petroşani” şi îş bagă pe tumblr, funnyjunk, reddit, unde gluma, care deja cam pute în etapa asta este suptă de ultimii nutrienţi. Aici apar cele 100 de variante doar vag amuzante ale glumei, ălea 10000 nehazlii şi în general imaginea amuzantă este repetată şi răsrepetată până se satură toată lumea de ea, etapă care durează cam jumătate de an.

Câţiva ani mai târziu, puştanii de liceu care şi-au luat ipad din alocaţie şi corporatişii anoşti, de la ţară, care acum 2 ani ştiau de internet doar din filmele SF descoperă meme-ul defunct şi se bucură la el cu mintea lor lentă şi inocentă pe 9gag. Cum prostul nu înţelege umorul, glumele bune dar expirate sunt puse laolaltă cu unele extraordinar de proaste şi repetate până îţi pocnesc ochii. Pentru că prostului, dacă-i arăţi 10 poze şi îi spui că sunt hazlii, râde.

În final, prostul îşi pune gluma pe facebook-ul personal. Ca să vadă lumea că e un tip isteţ, cu simţul umorului. Şi pentru că orice ţăran prost are în lista proprie de facebook alţi 10 şi mai ţărani şi mai proşti, care nici măcar 9gag-ul n-au fost în stare să-l găsească.

Problema cu orice glumă e că într-un om necretin, are termen de expirare. Nu poţi râde încontinuu la o glumă auzită de n-şpe ori. Spre exemplu, glumele cu Chuck Norris. Hazlii în 2006, când au apărut. Deja în câteva luni le auziserăm toţi de 100 de ori pe ălea cele mai bune, şi cam de 2-3 ori fiecare pe ălea mediocre. N-aveai ce glume să mai faci noi pe tema asta. Se dăduse tot ce stârnea un zâmbet şi ne săturasem de ele ca de faţa nevestii. Nu, acuma, în 2011, dacă apare un ţăran din păpuşoi să zică „Herp derp, Chuck Norris nu are bărbie sub barbă, ci încă un pumn”, pula mea, îţi vine să-l linşezi. Omul ăla e un cancer care n-a înţeles că dacă ajungi după ce s-a terminat o fază, ori treci peste, ori o înghiţi în linişte.

Iar cu 9gag-ul eu văd trei probleme mari, pe lângă hoarda de ţărani care se bucură zgomotos că au descoperit ceva ce toată lumea normală ştia deja.

1. Ei habar n-au că copiază. Chiar au impresia, ca pokemonul cu Sepultura, că rageface-urile, memeurile şi toate chestiile ălea s-au născut pe 9gag. Că ei le-au descoperit şi restul lumii habar n-are de pepiniera asta infinită de umor. Şi că ce e acolo e original, nu cel mai expirat meniu de copy-pasta de pe tot internetul. Au copiat până şi motto-ul de la Annonymous de pe „petroşani”, ăla cu „we do not forgive, we are legion, we are annonymous”. Negrişorilor, voi nu sunteţi anonimi şi legiune. Voi vă logaţi cu contul de facebook acolo. Aveţi adresa din buletin şi numele de fată al mamei trecute în cont.

2. Nu fac discriminare între umor şi labă tristă. Nu spun că imaginile de pe 9gag nu sunt hazlii. 1 din 20 este. Restul sunt complet labă tristă la care doar ultimul meltean ar râde. Şi aia una am văzut-o deja acu X ani, că e copiată.

3. Nişte băieţi deştepţi fac bani din munca altora. Oamenii ăia care au făcut rageface-urile, trollface, şi alte meme-uri le-au făcut pentru râşi, nu pentru bani. Mi se pare absolut jenant ca nişte căcănari cu nasul mare să-şi frece mâinile bucuroşi în timp ce vând mii de insigne cu meme-uri pe care doar le-au copiat. Să facă ceva original dacă vor bani.

Şi, în afară de motivul „sunt proşti” de ce stă lumea pe 9gag şi nu pe „petroşani” ?

Pentru că „petroşani-ul” e o junglă. Nu sunt numai chestii hazlii acolo. Gore, poponării, pedofilii, şi multe chestii ilegale, de oameni complet bolnavi. Umorul e doar o mică parte a site-ului. Nu prea are cum Georgel din clasa a 10-a şi cu Gicu de la Resurse Umane, amândoi proşti cât un cartof, să aibă răbdare să caute topic-uri de umor printre topicuri cu negrişori care fac sex cu jumătate de fetiţă de 11 ani.

Dar „petroşani-ul” chiar creează. Da. Sunt labagii graşi şi virgini, psihopaţi şi deviaţi sexual. Normal că sunt. E un site unde poţi face orice complet anonim, fără a fi tras la răspundere. E normal să se adune pedofilii acolo ca să facă schimb de pornografie. Că doar n-o să facă asta pe facebook, să se trezească cu poliţia la uşă. Dar printre toată scursura asta umană există chestii mişto. Există oamenii care atacă SOPA, hackeraşi care au dat jos site-uri ca protest la wikileaks, de aici a pornit toată mişcarea aia cu „occupy X” şi multe altele. E anusul internetului dar produce.

Şi e prea greu de tolerat şi digerat pentru corporatistul care râgâie parizer dimineaţa la o cafea şi vrea să se râdă puţin până vine şeful. El vrea ceva gata digerat, care să se ducă pe gât uşor. Chit că acel ceva e căcat pur.

De ce e bun 9gag-ul şi mi se pare o prostie încercarea celorlalte site-uri de a-l da jos:

9gag-ul e un cancer. E adevărat. E o groapă de neumor şi gunoaie umane inteligente cât un pantof. Sincer prefer un pedofil cu simţul umorului unui elev care respiră pe gură şi râde la a 21212424 glumă trasă la şablon cu „forever alone guy”. Deşi pedofilul l-ar prefera pe elev.

Dar restul site-urilor au devenit mai hazlii de când a apărut 9gag-ul. E un cancer în sine, dar e atractiv pentru toţi cretinii internetului. Care o ard acolo şi scutesc restul locurilor de părerile lor băşite.
Şi pe mine mă ajută să filtrez oameni. La fel cum când aud că unu e fan robotzi, bendeac sau „how I met your mother” ştiu clar că ăla nu e om, ci animal inferior şi dacă ar muri de foame în faţa mea nu i-aş da un covrig pentru că e duşmanul natural al speciei mele şi e bine să crape de foame, la fel şi cu 9gag-ul.

Eu zic că e loc pe internet pentru toată lumea. Şi dacă reuşesc să ignor complet 9gag-ul şi 9gaggerii şi să îi las să-şi facă de cap în cocina lor, restul internetului devine brusc un loc mai spălat şi mai inteligent.

Mă rog, le-aş arunca nişte cartofi în cap, nu neg. Eu n-o să fiu în Bucureşti, dar voi vă puteţi duce pe 24. Uite ce am găsit. V-aş instiga la violenţă da sunteţi nişte căcănari şi nu faceţi nimic că vi s-a prins o labie în marginea chilotului şi vă jenează. Nici măcar pe hipsterul anului n-a fost unu în stare să-l tundă pe bani şi e aşa uşor. În schimb îmi tot trimit reduşi poze cu el pe mail, de parcă mă interesează ce mai face.

Dar măcar daţi o tură să vedeţi dacă am dreptate.

Eu zic că la întâlnirea aia o să fie numai corporatişti tâmpi, îndobitociţi de karaoke, robotzi şi mailurile pe grup şi elevi de liceu cărora abia le-a dat părul între picioare şi au impresia că au înţeles universul.

Mult am mai scris.

***

Comentarii (191)

  • costica spune:

    exact cum ai facut si tu cu human centipadu ala !

  • Anon spune:

    Cool story, /b/ro :)

  • 0lister spune:

    Thumb up, in curul lor!

  • Alex spune:

    Eh, asa da! Asta mi-a placut mult. Chiar ai surprins bine toata povestea asta prin prima schema. Bravos!

  • zwei spune:

    Cât îmi place că ţi-ai bătut pula de 9gag, robotzii pulii şi neamuzantul ăla de Bendeac. Mă enervează toţi săracii care au descoperit brusc internetul prin 9gag. Site-uri gen 9gag au existat cu ani înainte să apară 9gag, iar deja avem de a face cu o invazie de newfags şi sincer nimeni n-are timpul să antreneze gusturile cretinilor de toate vârstele care au impresia că toate glumele de pe 9gag sunt amuzante şi râd la ele de parcă le-a scris Dumnezeu. De câte ori văd pe facebook un link shareuit de pe slobozgag îmi vine să mă arunc pe geam. În pula mea, dacă se organiza atacul ăsta de pe 4chan anul trecut acum 9gag nu mai exista pe „harta” internetului. Între timp cea mai mare parte din oldfags chiar au învăţat ceva şi s-au dus în pula mea să se angajeze în real life, să-şi tragă o nevastă, ocupaţii reale, la modul că nu prea îşi mai bate lumea capul cu nişte cruciade împotriva unor site-uri conduse de cârnaţi precum 9gag. Atacurile importante se vor organiza împotriva altor domenii mai semnificative. Până şi 4chan-ul a început să se ducă pe pulă, iar deja au aflat toţi retarzii ce înseamnă meme-uri.

    • G3L spune:

      De atatea ori ai repetat 9gag in postul tau incat fac vocalize ca Gollum in pestera acum cu el…

  • DamaCuCrini spune:

    Suna ca o secta.Sa ne adunam frati romani si nu numai.As trece pe acolo si in speranta ca nu as vedea pe cineva cunoscut as aduce ceva simbolic,poate un cacat impachetat in foi de varza,ca doar e craciunul.Sigur ar gusta-o.

  • gigi spune:

    eu stiam de site-ul ala trifoi cu 4 foi dinainte de 9gag. numa’ ma laud

    • adi spune:

      hipster gigi. he knew about the 4 leaf clover before it was cool:))))

  • Nicu Calcea spune:

    Cel mai de-a pula e când vezi glume în care se menţionează site-ul ăla trifoi cu patru foi, şi cretinii cred că e OK să verifice ce e acolo.
    Nu că ar mai merita ceva salvat din trifoiul cu patru foi.

  • Deiniăl spune:

    la fel ca gigel, şi eu ştiam de site-ul cu trifoi cu patru foi dinainte

    • oldfag spune:

      sa-mi trag pula si in tine si in gigel ca stiu site-ul cu trifoi de cand voi va dadeati pe hi5

      • gigi spune:

        si ce treaba are cu faptul ca eu o fut pe ma-ta cand vrea pula mea?

  • vjjj spune:

    hipsters be hating. asta am citit eu acum, mărturiile unui hipster ofuscat că el a descoperit adevărăciunea înainte de naingheg. hai că ești simpatic.

    • Radu Post author spune:

      citesti cu curu, ca un adevarat sugator de 9 puli. am scris clar si mare pentru redusi ca tine. nu ma deranjeaza ca au descoperit acuma roata. ci ca o invart de parca au inventat-o ei.

      s-ofutpemata apropo.

      • lipsa_sim spune:

        <3<3<3<3<3<3<3<3

      • G3L spune:

        ma, eu jucam ca un cretin Skyrim, pana imi curgea sange pe uretrele nazale, sau cum dracu le zice in termeni medicali la nari, ca sa ma amuz de sagetile din genunchi, inainte sa transforme internetu’ asta intr-un meme. asta nu ma face hipster, uite ca are dreptate Radu cel Gayladin si putin cam Sociopat in povestea asta cu 9gag: „legiunea” de mucosi de acolo posteaza mesaje anarhiste de pe Ipad si se simt maturi in clasa a 6-a.

        Apropo, Radu daca imi fac pandaren in Lumea Razboicraftului, si iti faci si tu unu, ne atingem burtile erotic? Ma duc dracu pana atunci sa pun de-o ciorba.

        • Iahim spune:

          Sa nu o faceti gresit. Faceti party si intrati intr-o instanta si nu va mai vede nici dracu.

          • G3L spune:

            RFK – Rimming Fuckin Kewl

        • vaxy spune:

          „Radu cel Gayladin” hahahaha… new name for gay-elf pally :)))

      • RaresM. spune:

        OK…9gag e de cacat ca „fura” chestii facute acum 10 ani de 4chan. Asa…si? Hai baga puli in gura si industriei auto ca face bani de pe urma nenorocitului care a descoperit roata. Ba raducule, tu trebe sa fii mare prostalau ca sa dezvolti astfel de conceptii complet retardate.

        9gag ca si orice alt site de pe internetu asta e liber sa faca ce i se scoala. Cum si tu scrii aici ce ti se scoala. Daca ai succes compunand postari megainteresante pline de puli si pizde pentru adolescentii acneici…foarte bine. Daca vroiai sa iti faci un blog in care sa copiezi stiri de pe realitatea.net si aveai succes…foarte bine.

        Tu cum pula mea nu realizezi ca de fapt te certi cu nimeni. Te certi cu un site? Cu ce mai exact? Ca fac aia embleme cu meme-uri? Pai cine pula mea te opreste si pe tine sa iti faci chiloti cu ce vrei tu pe ei dupa care sa ii vinzi? Acuma te-ai transformat in vadim tudor al internetului?

        Daca 9gag avea 4 vizitatori pe saptamana…nu mai era nimeni ultragiat. Acum ca are un trafic si provoaca reactii (vezi campania cu nescafe)…brusc ies tot felul de mutre din cotloanele internetului care simt nevoia sa injure. Meretzi ba si vedeti-va de treaba. Daca vreti sa va dati pe 4chan, reddit si ce plm de site-uri mai sunt…e alegerea voastra. Nici mai buna si nici mai rea. Ca vine nea’ caisa radu pulii mele si nu isi mai poate bea ciorba ca exista 9gag…mie unu mi se rupe pula si sunt convins ca la fel li se rupe si altora.

        Mai exista si posibilitatea ca asta sa fie doar o postare menita 100% sa aduca trafic aici din cautarile pe google dupa 9gag…altfel sunt valabile cele enuntate mai sus.

        • Cosmin spune:

          +1 pt RaresM.
          M’am uitat pe blogul tau….numai critici. Esti genul de om „vai ce urasc lumea asta, hai sa le spun si celorlalti in timp ce stau in fata calculatorului fara sa imi misc curu’ sa fac ceva constructiv”. Esti exact ca masa de crestini din Romania, am o problema, ma rog la D-zeu sa ma ajute in loc sa imi pun creieru la treaba.

          • Radu Post author spune:

            sa-mi pun creieru’ la treaba sa ce? sa fac o lume mai buna pentru un prost ca tine? io ma descurc beton. n-am nevoie de alta treaba.

        • Boogie spune:

          Ahahahaha „Vadim al internetului”

          Ba, in trei cuvinte l-ai descris perfect pe mizeria din buric. Prea hater, prea ca la tara.

          oldfag has the butthurtz. doctor, bring him a black dick stat!

  • Andrei Gereb spune:

    chill ca nu e chiar asa, mai intru pe 9gag de cateva ori pe saptamana, dar aia nu inseamna ca tot ce e acolo e cacat, si toti care intra sunt cacati. chillax, let the man be. Nu spun ca nu ai dreptate cu rulajul meme-ului si a glumelor gen rage and so on. Umorul e pentru toata lumea, ramane la latitudinea fiecaruia cum il foloseste. Daca stai sa analizezi un meme e ca sigla unei companii. Cand vezi M-ul de la McDonalds stii ca e implicat un hamburger sau ce stiu io ce. La fel e si cand il vezi pe Good Guy Greg, stii ca e implicata o chestie politicoasa ce o face el. Anyway good post in mare

    • G3L spune:

      Asta a publicat pe blog, nu in mare. E sociopat, nu Little Mermaid.

      • Boogie spune:

        g3l are cucu mic.

  • Andrei Gereb spune:

    aaaa si faza cu 10 poze…da ii true dar asa functioneaza creierul. Cand eram mic asa m-o invatzat sa atribui cuvinte obiectelor. Mi-o aratat de 10 ori dulapu, am stiut ca e dulap. Ceausescu a spus de 10 ori ca e cel mai pizdos, oamenii l-au crezut. E acelasi principiu, doar mediumul difera.

    • G3L spune:

      Si difera mediul, nu mediumul, ca nu vorbim aici de Mama Omida.

      • Pizdea spune:

        Urmărește-l, cacă-te pe el.

      • Flash spune:

        G3L, esti genial, omule! rad de jumate de ora de comentariile voastre, mai ceva decat rad prostii de 9gag :)))

  • No Stress spune:

    acum 2 zile mi-a fost aratat ca sugestie la adaugarea unui nou prieten pe FB hipsterul anului. la inceput am crezut ca e cineva care are o poza cu el. pe urma am realizat ca e chiar el. nu imi vine sa cred ca am 11 prieteni comuni cu el. oameni pe care chiar ii cunosc si cu care ma si intalnesc din cand in cand. in aceeasi ordine de idei, are cineva o maceta?

  • scsc spune:

    /b/ a picat doar store.9gag.com ca sa nu mai faca profit din memeuri etc
    restu-i newfaggotry si fail

  • Gicu spune:

    La cum arata comment-urile, sunt absolut sigur ca nu agreezi decat pupincuristi…ma rog, incercarea moarte n-are. Daca eram poet, iti compuneam o oda, o…Tu…rege al hipsterilor, voievod al underground-ului, atotcunoscator al umorului de calitate si al filmelor porno cu negri si fetite. Ne inchinam Tie, Dumnezeu al sociologiei si iti multumim ca ne-ai luminat cu aceasta profunda analiza a personalitatilor noastre decadente. Iti suntem vesnic recunoscatori ca ne-ai deschis ochii si iti promitem ca nu vom mai cadea in pacatul de moarte de a vizita aceasta Sodoma numita 9gag.
    Cu sincere plecaciuni si umilinta, corporatistii parizeristi, copii fara par pe picioare si pokemonii gay.

    • Unknown spune:

      nice said :). interesant cum ai spus :)))

  • zoso spune:

    lenea e mare, 9gag e util in felul lui.

  • andrea spune:

    Doamne, problema mea ii ca am tot facut mizerii de alea prin ragebuilder sau maker sau care-o fi situl si le-am pus pe 9gag s-am primit max cate 60 de voturi, pisa-i-as in aorta. Si ma oftica la culme ca n-am si io tatele suficient de mari ca macar sa ajung pe trending.

    • Ostap Bender spune:

      andreă, și acolo se votează după șleahtă ca peste tot, userii vechi fac 15 mii de likes la posturi cu cute puppies sau alte gheioșenii. am făcut și io unu de 500 de likes da m-am lăsat, cred. 4chan îi pentru oameni care n-au placă video.

  • Iahim spune:

    Am nevoie de cineva care a mai lucrat cu softuri de animatie,sa-mi faca un desen animat simplu dupa un script scris de mine. Miscarea va fi minima, ca in Robotzi, practic personaje vorbind, mai exact, miscare va fi doar unde se afla gura, mainile, ochii. Platesc jumate din cat iau eu, adica nimic, dar mai putem negocia pentru un procent mai mare. Trimiteti id de mess pe mosgherila@yahoo.com (vedeti ca e un H acolo). Va multumesc anticipat pentru ca nu ma spamuiti.

  • radu spune:

    tare articolul….doar te rog nu baga funnyjunku cu reddit la un loc.
    am gasit ieri asta…http://imgur.com/4GDSi

    • Radu Post author spune:

      HIVEMIND

  • Tano spune:

    Care e siteul cu 4 foi, cu numele de cod Petrosani?
    Probabil va trebui sa fiu ucis dupa ce-l aflu.:d

    • ghfkfjghk spune:

      lemonparty punct org

      Cu placere.

    • 0lister spune:

      Mori ignorant ca esti si prost. A fost spus numele site-ului!

  • tsa spune:

    Oldfag approved ;)

  • Rocky!Director Executiv spune:

    Aprob acest mesaj.

  • frm spune:

    schema din human centipedele tau e gresita: ala din mijloc n-are pe unde sa dea outgoing traffic decat daca e fetita si atunci trebuia sa se vada pixda.
    in rest e bine.

  • Marghioala spune:

    Yuour argument is invalid. Niciodata nu scrii „roacheri” cand vrei sa sustii un punct de vedere. Niciodata.

    • chiombi spune:

      ce proasta esti. argument nazzi, rasuflata ca ma-sa.

      • Marghioala spune:

        Ia besi ba, pansatule. Oricine zice „roacheri” in fata mea, nu merita ascultat. Imi pare rau.

        • portocalu spune:

          la pizde erge rokiste? apropo de rokiste,mai nou am observat ca exista pitzirok..adica niste gagici destul de faine care e pitzi domn’le…bat ele spre negru asa cu parul si hainele dar sunt pitzi toata ziua:)la voi la bucale is de astea?

        • rare spune:

          Iesi fa, nefututo. Nu te-a intrebat nimeni cine crezi tu ca merita ascultat.

  • Alex spune:

    Pot sa zic faptul ca am stat pe 9gag pana m-am tampit si ma uitam si pe pagina de voturi cand nu aveam ce face. M-am lasat cand mi-a revenit iubirea pentru reddit. A si inca ceva…sincer eu cred ca 4chan-ul ala e distrus rau si prefer sa stau pe 9gag sa rad la idioteniile cu scumbag steve decat sa vad „nigger” in orice fel de propozitie

  • anonim spune:

    4chan? 4chan in capu’ listei? Iti dau dreptate cu 9gag, da’ 4chan nu mi se.pare de pus primu’. Reddit e mult peste IMHO.

    • Radu Post author spune:

      e vorba de cronologie, redusule.

  • Inb4 comment deleted spune:

    Tot ce simt e compasiune pentru cei care cred ca arzand-o pe 4chan fac parte dintr-o societate secreta. You must be new there.

    • 4cancer spune:

      +1 4chan is about as secret as Obama’s muslim sympathies. :))

  • svimp spune:

    eu stau pe 9gag de lene si din invidie pentru asiaticii aia care s-au umplut de bani. 9gagerii astia sunt slab antrenati fizic pentru ca tot ce fac e sa dea scroll scroll scroll , eu personal nu cred ca o sa vina nimeni la metrou sa se bata. frate, abia la steaua se mai starg 20 -30 insi si se duc in centru la bataie. tu vrei sa ii pui pe ai tai la bataie. e ca si cum tu ai avea o armata de broaste raioase si 9gag o armata de melci fara cochilie si se organizeaza o bataie in curtea scolii. e gen cum se organizau pe vremuri batai intre tocilarii clasei ,le dadeam ochelarii jos si ii impingeam unu in altu ca sa se incaiere. stai potolit…

    • jimerino spune:

      ciprica? ciprica, te tii de prostii.

  • zet spune:

    băăi, de unde pula calului pulii mele de cal îţi vin ideile astea? Petroşani? PE-TRO-ŞANI?????
    ahahahahahhaaaa
    eşti geniu. te citesc încă 12 luni, dacă timp de 12 luni ai să scrii numai felaţii triste şi tot o să merite să citesc, pentru Petroşani.
    PETROŞANI FTW.
    p.s. s-a gândit vreunul să cumpere domeniul petroşani.ro?

    • Radu Post author spune:

      nu-i a mea. a dat-o unu pe facebook.

      • thceo spune:

        numele de cod initial era „copsa mica” pentru ca e plin de cancer,dar Petrosani suna mai apropiat

        • vtrolu spune:

          Nu numai pentru ca suna apropiat, ci si pentru ca oamenii din Petrosani sunt prosti, murdari si negri de funingine. Si pentru ca de acolo au pornit citeva raiduri falnice.

          Stiu asta pentru ca eu am propus schimbarea asta pe vechiul ceaun romanesc.

    • salots spune:

      ce prost e asta

  • Sava Ionut Daniel spune:

    Haideti sa-l tundem pe hipserul anului, dar trebuie mai intai sa ne coordonam, ca atunci cand il vede cineva prin oras sa ne putem aduna in timp util… Eu unu l-as baga in spital daca l-as prinde, as da cu pumnii in el ca de ceasul mortii…
    apropo, pe unde mai exact isi duce veacul?

    • Marghioala spune:

      Dewd. Cat de futut in cur psihic tre’sa fii ca sa… Nevermind. E prea amuzant ca sa fie enervant. O sa ma simt bine cu mine. Si nu’n sensu’ de 4 chan, YEW FECKIN’ WANKERS!

    • RegeleCocalarilor spune:

      wow, really, cretinu’ ala a fost troll?
      oh, sweet irony.
      bah, toti astia care fac urat cu 4chanul lor in momente ca astea n-au inteles subcultura din care au impresia ca fac parte. am zis.

    • chiombi spune:

      /b/tard butthurt. oximoron. dar adevarat.

      hai sa plangem.

  • Printesa cu virtuti spune:

    Intens tare sufera omul incat a trebuit sa inventeze rasul.

    Imi plac ultimele 2 puncte. Esti si filosof. Poti insa scrie si despre viata de pe non-internet, incearca.

    Eu nu stiu ce-ti doresti. Intr-o lume mai buna nu ai fi avut manifestarile astea eliberatoare, de unde trag concluzia ca paricopitatii astia de care iti bati cucul nu au cum sa iti faca rau, ba chiar fac un bine personalitatii tale, doar ca nu stii tu in ce relatie sa ii pui vis a vis de complexul eului pe care il lasi invadat de altele gaunoase.

    Imi place prima poza de pe afis. Vreau si eu un tricou, dar cu Puric. Te rooog. Spune-i lui Raul ca il cunosc de undeva, eu stiu de unde, si ca e pizdos, ca mie mi-e rusine. Nu, nu ne futem. Buna, Raul :)

    • Marghioala spune:

      Hei, hei. Aaadica de fapt…

  • Ceozvarta spune:

    ma tu stateai pe 112.

    • Rocky!Director Executiv spune:

      Dar nu a stat prea mult, că altfel ar fi știut că Petroșani e, de fapt, COPȘA MICĂ.

      • thceo spune:

        salut dan comsa de la aniverse!

  • alice spune:

    first world problem.
    trololol

  • alice spune:

    acuma o sa intru pe 9gag ofc

  • Khazgoroth spune:

    Oricum inca exista plin de handicapati care cred ca 4chong e doar /b/ LOLITROLU anonymousizlegiuun.

  • SS spune:

    TL;DR comment prea short in pula mea

  • gigi spune:

    hai toata lumea pe 4chan.org acum

  • army spune:

    9gag e rapid si user-friendly, nu-mi pasa cine face bani din asta. idiotii care-au facut meme-uri trebuiau sa incerce sa faca bani din asta. daca dau linkuri pe fb este pentru ca multi nu stiu nici de 9gag intradevar si pun decat chestii care au legatura cu chestii la care ma gandesc eu intr-un anumit timp si spatiu. haters gonna hate ;)

    • zwei spune:

      „Pun chestii care au legatura cu chestii” – care au legătură cu mă-ta. Have fun being a 9gagfag.

      • gicu spune:

        pun DECAT chestii

    • Alex spune:

      Are
      You
      Retarded?

      • army spune:

        romana e o limba dintr-o tzara prea ampulea ca sa merite efortu’ de a o vorbi corect gtfo.

        • X. spune:

          lol, trebuia sa fii calcat in picioare la nastere. Pun pariu ca esti urat si n-ai prietena. :)

  • Filosoraptor spune:

    Sunteti cul astia oldfags cu porno-ul vostru cu scat impletit armonios cu rage-comics. E ok. Problema apare cand cei 15.000 de activisti 4chan in loc sa-si vada de pedofilia lor se iau la tranta cu 50.000 de mii de 9gaggeri, fie ei si copii mucosi.

    • Filosoraptor spune:

      Dupa numele cu care ai postat e clar ca nu ai nici cea mai vaga idee despre 4chan.

    • rare spune:

      Bai, cat cacat poti sa mananci?

  • satan spune:

    superdumnezule, suma IQ-ului oamenilor care scriu comentarii a ramas aceeasi ca la inceput.. doar comentariile sunt mai multe acum. si nu, nu te condamn, doar oftez

  • hapciu spune:

    Corporatisti sunt putini, ladygagaeri sunt consumatori:mancatori de cacat pentru ca cineva le-a spus ca asa trebuie.

  • l1nk spune:

    Newt Gingrich was never good candy-ass.

  • evilgoat spune:

    4chan e infect, 9gag e plin de copii si singurii pitici aici is pe creierul tau …

  • creep spune:

    au fost tari glumele cu sageata din genunchi la inceput..

  • Alex spune:

    Oldfag Oldfag, dar sa stii ca si redditul are original content, nu e doar ” petrosaniul” tau ala care produce. Multe dintre ragefaces, mai ales alea vectorizate ( toate alea vectorizate ) au aparut pe reddit. Daca stau sa ma gandesc, asa e, 95% din rage comicurile de pe reddit merita sa arda intr-un lac de flacari, da’ alea 5% merita o privire pe front page. Si, vorbind de reddit si petrosani, /b/ nu mai e ce a fost la inceput, gasesti ocazionalul thread cu gore, mandatory threadul cu ponei, check-em si alte alea, si intre, nenumarate threaduri cu porn de toate felurile. Macar reddit-u e sortat pana la un punct. Dar iti aprob opinia cu privire la 9gag. Locu’ ala e o prostie.

  • fgsfds spune:

    Racoros basm, fra`

  • Vaginul flusturatic spune:

    Haranza am dat cu pula de perete bah….lumini!! hai la router sa vedem pe el!! chill ca e mai bine asa…Opreste-te ma!!!Hau hau hau pe alocuri gri

    nu mai aveti incredere in putere sunt niste oameni rai si hoti

    HOTILOR!! vruuuummmm sa trecem peste ei cu tractoarele si sa ii distrugem ca ne fura tara!! si aia columbeanca e de vina ca e o curva si da exemple la copii!!

    Lumina domnului sa ne calauzeasca

    !!!

    Topor topor!!!

    • oldfag spune:

      iesi acasa schizofrenicule

  • rx spune:

    eu ma dau pe 9gag, desi stiu meme-uri dinainte si n-am impresia ca 9gag le-a inventat. si stiam si de 4chan de cativa ani. si ca mine presupun ca mai sunt multi altii. zic si eu…

  • rx spune:

    si da, e enervant cand vezi ca se insista pe aceleasi dume si ca se reposteaza intr-o veselie, dar tot e mai usor sa sari peste ce ai mai vazut deja, decat sa faci selectie prin 4chan.

  • V. spune:

    Hahaha, you summer candy-ass!

    Aia care ataca SOPA, dau jos site-uri, o ard cu wikileaks si au inceput occupy ma dick nu mai sunt pe trifoi cu 4 foi de prin 2008, de la ultimele raiduri Habbo. Nici macar poponarul cel dintai, Moot, nu mai e prezent asa cum era pe vremuri.

    In rest, 100% de acord cu tot ce ai spus despre mizeria de 9gag.

    Open the door, get on the floor
    Everybody walk the dinosaur

  • eu spune:

    totu vine de la 4chan, da totusi sunt de acord cu majoritatea treburilor spuse mai sus. desi himym nu trebuia bagat in aceasi oala.

  • eu spune:

    @evilgoat: 4chan nu e infect, nu ai tu rabdarea si imaginatia standardele necesare pentru a selecta umorul subtil de acolo. sunt cat se poate de fata si nu imi place pornografia da 4chanu e veteranu.

  • Pintea spune:

    Frate frate
    1 si 2
    Ia zi-mi si mie cum se face, ca de un an jumate tot belesc ochii da n-am vazut nimic despre subiectu ista.
    Cum se face ca pe „Petrosani” e in stare sa-mi zica unul pe ce board-uri umblu fara sa-i las email sau alte kkturi? Si nu era mod, da avea tripcode.

  • Poneiu roz spune:

    Eu la „Petrosani” cel mai mult imi plac threaduri cu My little pony

    Superba emisiune.

  • ionut spune:

    Coaie eu nu stiu ce vorbiti voi acolo da eu sunt super fericit ca mi-am luat telefon super pizdos Samsing Galaxy Nexus si pot sa intru pe piticigratis tot timpu. Muie fourchan si la tot restu’! pitici ftw!

  • G spune:

    nu ti-ai ales exemplul bun… si in mensa tot numai cretini sunt, doar ca au iq-ul mare!

  • sarraaaaa spune:

    DA la tot ce-ai zis si te iubesc.
    Macar o lasa pe boxx in pace. Cea inainte de comeback desigur.

    • anonim spune:

      > Macar o lasa pe boxx in pace
      > boxx

      facepalm.jpg

  • asfefqas spune:

    am comentat sa zic ca nu am citit nimic din ce ai zis , cine pula mea are timp sa citeasca wall of text

  • Flocu' neras spune:

    Foarte bun articolul Radu! Totusi am si eu o problema : eu acum stau in Regie si acolo e un singur IP pentru toata lumea iar un idiot si-a luat ban pe Petrosani pentru spam si acuma nimeni nu mai poate intra acolo. Am incercat cu Tor da tot nu merge (singura diferenta e ca acum zice ca am luat ban pt cp in loc de spam) … ce sa fac ? N-am de gand sa stau pe 9gag …

  • anonim spune:

    azi chiar am trecut de la al doilea la primu om in omida si am realizat ca mancasem cacat si credeam ca-i ciocolata.

  • geany spune:

    cand a vazut centaurul pizda pentru prima data n-a spus nimanui, nu s-a dat mare, nu s-a entuziasmat.
    s fost cool, netulburat.
    poate si pentru ca i se parea banal sa-si vada pizda, asa cum ne-am holba noi la un deget, de exemplu.

  • gigi spune:

    UMAD? Y SO MAD THO?

  • Mitel spune:

    Forcean are glume? Hmmm I should leave the hentai side of town some time.

  • Sow-krates spune:

    Thanks /b/rother. Vorbeam cu un prieten, fellow /b/tard și am ajuns la concluzia că e mai bine că /b/ ignoră. Dacă te uiți, nu a apărut până acum nici un thread cu 9gag. Oricum, trebuie băgat prin enșpe proxyuri ca să nu mai aibă acces hipsterul de rând cu aiped. Am arătat unui amic 4chan-ul și nu a înțeles nimic. După aia mi-a arătat un clip cu robotzi, adică treaba aia făcută de ardeleni cu glume ciordite din desenele animate de pe CN în anii ’90 (pe care nu le pricepeau toți pentru că erau în engleză). Am ieșit din cameră. And no phuck wuz given that day. (P.S. am început să mă prind de vicleșugurile astea copypasta acum vreo 2 ani cand au apărut site-urile numai cu imagini, înainte chiar de 9gag).

  • GIACOMO spune:

    exista vreo diferenta intre oamenii care se rad pe /b/, reddit etc. si trogloditii de pe 9gag ? Eu ii bag pe toti in oala de generatii care asculta dubstep si nu sunt capabili sa promoveze bacalaureatul.

    Si acum imi aduc aminte de vremea in care avea doar 2 prieteni cu care vorbeam despre chestiile care se petrec in adancurile necunoscute ale internetului si cum imi era rusine sa impartasesc experientele mele de pe 4chan cu oameni normali pentru ca nu m-ar intelege.

    Singurul loc decent de pe internet in care nu te face sa iti doresti sa-ti scoti ochii cu o lingurita este /v/-ul impreuna cu alte cateva board-uri si forumuri mai obscure pe care doar elitistii care apreciau geniul din spatele bangbus-ului (forever d. sanchez) mai stiu de ele.

  • Pedobear spune:

    Unde ai vazut tu pornache cu pustoaice de 11 ani pe 4chan? Am si eu o dorinta bolnava sa vad un porno cu pustoaice de pana in 12 ani si nu gasesc, doar cu tipe trecute de 18, dar care par mici.

  • Aiurea spune:

    OP is candy-ass.

  • Ichy spune:

    Pe 9gag sunt si alte chestii in afara de meme-uri, poze dragute si haioase sau destepte pe care nu le-ai gasi dak n-ai surfa netu toata ziua, si asta iti convine cand esti lenes. si o gluma veche e tot gluma sa stii, tot amuzanta. doar pt k ceausescu e mort, glumele cu epoca de aur nu mai sunt fun?
    vreau si io in Petrosaaaani! cum dreq sa gasesti site-ul asta dak nimeni nu iti zice macar cum se chiama????

    • X spune:

      Sa-mi bag pula, nu-mi vine sa cred. :|

      • Ichy spune:

        Nu-ti mai baga pula fara sa detaliezi k ma faci curioasa.

      • Ichy spune:

        serios, asta e petrosani??
        saru-mana flacau, sper sa gasesc cv amuzant:))

      • 3odor spune:

        BA NU TREBUIA……

    • shotaie spune:

      tu meriti sa intri pe 112chan

    • Flash spune:

      Bag pariu ca asta e un retard ce doreste sa fie la moda, comentand si el aici fara sa citeasca articolul si/sau comentariile. invata sa scrii intai, gradinita e peste drum….stau si ma tot mir de prostia omeneasca, dar nu contenesc sa ma tot mir, ca din pacate e infinita…

  • Pandele spune:

    Citind io articolul tau, mi-am dat seama ca sunt inapoiat rau cand vine vorba de internet. Pai, eu de Pedobear, meme, ragefaces, trollface, Insanity Wolf, Socially Awkward Penguin şi Scumbag Steve n-am auzit in viata mea pana acum. Ca sa nu mai zic de 9gag. Apropo, ce e aia 9gag? Ce inseamna? Tre sa mai las cartea din mana si sa ma apuc serios de net. Mie nici Facebook-u’ nu-mi prea place. Nevasta-mea ce mai sta pe el. Si pe Picasa. Ratat mai sunt!

    PS: Alea cu pinguinu’ antisocial (zici ca-i bursucu’ antisocial) imi plac, c-am trecut prin chestii identice ca alea prezentate in pozele alea albastre. Restu’… Hmm, cam puerile.

    • portocalu spune:

      sunt in cardasie cu tine..nici eu nu am auzit despre cuvintele alea.

  • MichelAngelo spune:

    De exemplu, Radu îşi strigă entuziasmul la un film de 3 ore umplut cu memuri de acum 50 de ani (la http://futezatorii.ro/recenzii/aurora-de-cristi-puiu-2929) şi îi face proşti pe cei care preferă originalele italofranţuzeşti, de care nu sînt sigur că el a aflat. Adică cine zice, ăla e. Iar eu prefer să uit toate glumele bune pe care le-am auzit, ca sa fie iar noi pentru mine, şi n-o să caut prin tot căcatul de ultimă oră de pe saitul de anonimi, că n-am timp şi mi se apleacă.

    • Radu Post author spune:

      io zic ca 1, ai dat link gresit, si 2. ma-ta-i proasta si nu te-a invatat sa te uiti la numele autorului cand citesti ceva. de cand mortu’ ma-tii ma cheama pe mine alex dinu ?

  • simi spune:

    Radu este (foarte, foarte, foarte!) cool, va rog intelegeti asta, poate se calmeaza si revine cu ceva amuzant.

    • gogupintenogu spune:

      slabe sanse.cred ca isi petrece craciunul in catunul ala de galati.are nevoie de cateva saptamani sa-i revina macar o bruma de inspiratie acolo.

  • Poneiu roz spune:

    My little pony e motivul pt care inca mai stau pe /b/. BRONIES FTW !

  • mirelA spune:

    Vand bilete la concertul de Craciun al lui Fuego.

  • d spune:

    Cred ca sunt din alta lume…habar nu aveam de site-urile vehiculate aici, nici 9gag nici lemon-cur-belit…in schimb ma socheaza tembelismul celor care comenteaza mai sus…99% din ei pot fi declarati cretini cu acte.

  • Daisy Cunnt spune:

    Monsieur Lache…daca nu a fost Mosul nu te intrista. Ti-am facut eu unul de dimineata. Oricata cenzura nu ai practica, esti o semipula.

  • Madalin Blidaru spune:

    Nu am citit comentariile, nu am citit tot articolul, dar ai zis bine ca acest 9gag este un cancer al Internetului…

  • Vlad spune:

    Ai dreptate cu ce zici, cam una din 20 glume sunt ok. I-as lua pe aia cu „If you remember this, you are awesome” si cu „Justin Bieber is a woman” si le-as da in cap in farasul pana nu si-ar mai aduce aminte nimic. Dar, nu sunt de acord cand faci asocierea intre un produs si oamenii care ii consuma cand vrei sa stabilesti calitatea produsului.

    Ma doare-n cur ca un site e citit de corporatisti, o muzica e ascultata de hipsterasi, un film este vazut de emo s.a.m.d. daca mie imi place, ma uit, oamenii care urmaresc materialul nu ma influenteaza. E ca si cu masinile, multi zic ca nu-si iau BMW sau nu stiu ce ca au toti cocalarii. Dar daca BMW-ul e bun ca masina, ma doare-n pula ca au cocalarii. In rest, de acord cu tine…

  • newt gingrich spune:

    9gag is for candy-ass roody-poos in aw of ponies. rule 6

  • tripafag spune:

    opwasnotafaggottoday.jpg E bine ca mai sunt si oameni ca tine care gandesc asa.Am fost la un pas de a vomita pe 24 cand din intamplare eram cu un tovaras pe lipscani si am intrat in oktoberfest(nu stiu sincer nici de ce eram pe lipscani nici de ce am intrat acolo dar deviez).Cum intru vad pe dreapta o masa lunga cu cel putin de 30 de poponari facandu-si poze tinand in mana pancarde cu 9gag si purtand tricouri cu ragefaces.A fost o privesliste extrem de trista pe care nimic nu mi-o va putea scoate din cap.Oricum e bine ca mai sunt locuri pe internet unde sunt ferit de asemenea exemplare fara posibilitate de evolutie.

    >mfw when this site is fuckin’ cash

  • marcusso spune:

    Din cele ce zici tu, cei care cauta cugetari / glume pe zona denumita „petrosani” de fapt scurmana in cacat ca sa gaseasca bulgarele de aur. Nu am fost nici in zona „petrosani” nici in zona denumita 9gag, dar din cele prezentate prefer de o mie de ori sa caut pe 9gag decit sa scurman in cacat in „petrosani”.

  • mike spune:

    adevarat graiesti, mult ai scris!

  • Razvan spune:

    Articolul asta nu este decat o iesire copilareasca de-a cine a futut primu. Who gives a shit despre cine a pus pozele prima data. Important e ca 9gag-ul le ofera sansa astora mai tarani asa cum le zici tu sa se bucure de poatenele meme. Da sunt mai de cacat, dar fac pariu ca si taica-tu ti-ar spune ca futea mai bine tipe mai putin grase decat tine si asta inainte ca tu sa stii ce e ala sex.

  • cristi spune:

    voi stati ORE pe cur_cean ca sa gasiti o gluma buna?
    am intrat odata si… exista si ceva mai ok decat mod text sau trebuie sa ne adaptam la mintea unui cacacios care nu a reusit mi mult?
    Poate asta e motivul pentru care a reusit cur-gag si nu a reusit laba-cean…

  • cristi spune:

    Am vazut ca linkul nu mai e activ… expira, nu?
    Oricum, sa-mi pag pula, in afara de cele 99% de sex ce lucruri interesante se mai intampla pe laba-cean incat sa merite sa vezi numai pukli taiate si subiecte de tipul (asta era pe area de „advice”): „How can I fuck my friend? Anonymous 12/26/11(Mon)10:22 No.8768342
    So I’ve been friends with this girl for quite some time. She isn’t the most attractive girl out there but foir some reason, I just want to fuck her. I think she may have a little thing for me but I’m not 100% certain.”

    Dau click pe diferite arii, in primele 10 subiecte de pe fiecare arie trebuie sa fie un cur o tata, o intrebare despre sex.
    Ma! Pana si la „transportation” apar discutii despre pizde pe biciclete – sunt sexy sau nu?
    Decat cacat-cean mai bine stai pe site-uri de porn, pe bune. :))

  • cristi spune:

    4chan articole de pe primele pagini, culese azi, acum:

    prima pagina la health&fitness: „I have hirsuties coronae glandis also known as pearly penile papules (pic related). I know that these can be removed through the use of laser or electrosurgery. However, there is a slight complication to this: I also have these papules on my lips.”
    –––––––––––
    /ck/ – Food & Cooking
    Merry Christmas /ck/!
    I give you my family’s traditional Christmas „candle salad”, which my grandmother has been serving for decades.
    She has no idea why we all laugh when they’re served.
    (poza cu o jumatate de banana infipta intr-o rondea de ananas )
    –––––––––
    toys:
    Anonymous 12/26/11(Mon)03:27 No.2670958 [Reply]
    do you guys ever put your figures into masturbation poses?
    –––––––––
    turism:
    COMMENCE SEX TOURISM THREAD
    Before you flame me to shit I’ve actually checked world sex guide and I can’t decipher half the shit those guys are saying so…
    Kuala Lumpur. How are the hookers? How much should I expect to pay?
    At least let me get 2-3 replies before you ragesage. THX.
    –––––––––
    /g/ – Technology
    Sex in space Shon 12/26/11(Mon)11:45 No.21856998 [Reply]
    http://scienceray.com/technology/sex-in-space/
    –––––––––-
    /lit/ – Literature
    Anonymous 12/26/11(Mon)11:12 No.2280421 [Reply]
    >>2280409
    I got a Kindle for Christmas, but as I was unwrapping it this morning, I needed to take a shit. Could someone tell me how to most effectively wipe my ass with the packaging? I’m currently reading Jane Eyre.
    ––––––––––-
    /po/ – Papercraft & Origami
    Anonymous 07/24/11(Sun)09:37 No.440121 [Reply]
    Is there anyway to rip this model? I can’t find any way to purchase it. I’ve had a look through the html and it seems to be an .mqo viewer written in flash.
    http://www.cg-site.net/products/55426 (dati click, e o pi@zda papusa)
    ––––-
    si nu am inclus nimic aici din threadurile exclusiv de porn

    q.e.d.

    • Radu Post author spune:

      newfag nu stie ca /b/ e /b/ si restu nu-s de umor.

  • 1337 spune:

    GOOD POST ! E PLIN DE NEWFAGS IN SECTIUNEA ASTA DE COMENTURI CARORA LE DEDIC UN SINCER : MUIE , SA VA FUT MAMELE PANA LE CEDEAZA IMIMA

  • mirelA spune:

    baaaaa, zoso fura de la tine

  • Nouăgagsuge spune:

    „Şi pe mine mă ajută să filtrez oameni. La fel cum când aud că unu e fan robotzi, bendeac sau „how I met your mother” ştiu clar că ăla nu e om, ci animal inferior şi dacă ar muri de foame în faţa mea nu i-aş da un covrig pentru că e duşmanul natural al speciei mele şi e bine să crape de foame, la fel şi cu 9gag-ul.”

    Ce e greșit în a fi fan how i met your mother?Cu robotzi și bendeac sunt de acord,dar himym ce are?

  • tripfag spune:

    ati picat 4chanul retarzilor
     ♥
    ♥ ♥
    IAmA oldfag AMA

  • Daisy Kunnt spune:

    Semipula, i gave you a warning. Bitches love warnings…

  • RaresM. spune:

    ah si inca ceva… imaginea asta cu human centipede e tot de pe 4chan. Ai zis asta undeva in postarea ta? Ai zis fix pula. Ai pus-o aici ca si cum ar fi fost conceputa de tine. Cu alte cuvinte ti-ai dat singur cu tesla-n coaiele argumentatiei.

  • Silviu Marin spune:

    Intrebare: de ce sunt bloggerii mereu suparati?

    • Oana spune:

      E mai interesant sa critici mereu decat sa ai cuvinte de lauda :)

  • RaresM. spune:

    silviu marin, oamenii complexati sunt mereu suparati. daca ii intrebi motivul nici ei nu stiu sa ti-l spuna. nu stiu daca e vreun blogar „cunoscut” in romania care sa nu fie, de fapt, un complexat si un marginalizat in viata reala, refugiat in online.

  • omu de zapada spune:

    Youth people !
    Nu va mai luati dupa tocilari, parveniti, „rockeri” sau alti asociali.
    Nu cadeti nici extrema cealalta, sa turbati pe ritm de manele tiganesti.
    Cu totii manaca rahat despre cat de grozavi sunt, dar in realitate sunt niste victime ale tehnologiei actuale, care se ascund in fata unui calculator, nu au o viata adevarata, sunt corporatisti sau viitori corporatisti, multi din ei sunt din generatia ’70, care li se pare ca ei au inventat apa calda, deci toti trebuie sa se conformeze cum vrea muschiu’ lor.
    Repet, acestia sunt niste MODELE GRESITE de urmat in viata, dati dovada de originalitate si creati voi unul mai bun, folositi-va creierul din dotare!

  • Poneiu roz spune:

    De aia e bine sa va uitati la My little pony , sa nu fiti niste complexati marginalizati de viata :)

  • emi spune:

    4chan mi se pare un site potrivit pentru educarea copiiilor de varsta Cleopatrei Stratan. Va recomand tuturor spaceghetto.st

    • Flash spune:

      4chan e un site plin de prono, asa ti-ai educa tu copilul? nu-i de mirare ca am ajuns asa…

  • Alex spune:

    Dude!
    Eu ma uitam la How I Met Your Mother before it was cool. Roboti la fel.
    Bendeac sucks.
    Se vede ca iti displace mainstream-ul, inteleg si inteleg si nevoia de rant, dar nu poti sa generalizezi.
    Probabil nu ai fi avut nicio problema cu 9gag daca nu capata un fanbase atat de mare.
    Gandeste-te la 9gag ca la un filtru. E un fel de porno pentru toata lumea (Hustler / Penthouse / Brazzers) pe cand 4chan e all porn (Bukkake / Scat / Gape / Tranny / Brazzers / Gay / Incest / Penthouse / etc.)

    Lasati ura in spate si vedeti-va de propriile vieti, ca aia conteaza defapt.
    Sa aveti un an nou fain!

    Numai bine,
    Alex.

  • gimi spune:

    in caz ca e cineva curios, „petrosaniu” e deep net sau un cacat de genu asta, cautati pe google daca sunteti interesati sa dati pe-acolo

  • Erik Alexandru spune:

    Pe mine ma enerveaza ca au copiat imagini de pe niste bloguri care n-au nici o treaba cu trifoiu’ si le-au amestecat cu meme-uri.

    Problema cea mai mare este ca iei un grup de copilasi (mai mici si mai mari ca tine-dpdv al varstei) si ii troluiesti de le sar nervii pe marele ‘visage livre’ , iti pui si Trollface la „people who inspire you”, le dai definitii despre troll….le spui in ‘fata’, cand te intreaba de ce le faci asta, ca esti doar un internet troll… iar ei tot folosesc imaginile cu Troll de pe 9gag si nu fac legatura intre ele si tine…
    Nu pot sa inteleg…

    Ma rog.

  • lol spune:

    9gag is serious business

  • Doru spune:

    Bai, cand ai scris „Petrosani” si trifoi si ce cacat ai mai scris tu acolo, eram aproape sigur ca te referi la siteurile alea cu ceapa si nume de zici ca ai dat cu pumnu-n tastatura. Acum mi-am revenit, mi-a trecut paranoia, e totul bine.

  • solo.dolo spune:

    corect.

    am vrut si eu sa zic ceva asemanator, dar nu mi-a permis alcoolemia si rabdarea, iar intr-un final m-am ales cu o basina de 10 randuri pentru care m-a luat la pula cel mai 9gag-ist din Craiova.

    am aflat de siteul ala prin 2008, cand arata cam asa:

    http://web.archive.org/web/20081228034819/http://9gag.com/

    a fost crescut de baietii care activeaza si-n „petrosani”, cu materialele proprii. am intrat un an mai tarziu si mergea ca pe carbuni, iar in 2010 gaseam incredibil de multe chestii de pe tumblr, flick si stumble upon. in 2011 s-a produs dezastrul, iar userii care o iau la laba dupa likeuri s-au apucat sa adune resturile de glume ale internetului (vorba ta) intr-un site simplu, clar si frate cu facebook.
    site-ul asta are un efect pe termen lung asemanator cu cel al etnobotanicele, in afara de partea fiziologica.

  • solo.dolo spune:

    9gag-ist om*

    etnobotanicelor*

    ti-ar trebui wp-ajax edit.

  • Mistress spune:

    Multumesc ca m-ai luminat si pe mine de ce lumea de pe imgur sare 2 metri cand vede watermarkul de la 9gag. Era logic, dar eu cu logica stau mai prost.

    <-proud redditor. Cu "petrosani" sincer nu am avut rabdare, eu sunt mai "sensibiloasa" la gorey/sick shit, asa ca ma opresc la reddit.

  • vlad spune:

    Ai dreptate cu Robotzi si Bendeac, dar la How i met your mother am ras.

  • Satanel spune:

    which reminds me…
    stiu pe una care se crede goth sau ceva de genu’. intr-o zi dau de contu’ ei hi5 si gasesc poza cu ea in cada si clabuci. comentez „itse apsan ed tic (esti o printesa goth, in norvegiana)”. asta da accept la comment. trec 3 zile si ma trezesc brusc cu commenturi in stilu’ „cit de prost poti sa fii”. ce sa inteleg eu, ca a citit commentu’ 3 zile in continuu pina i-a picat fisa?

  • Tom spune:

    In primul rand pe 9gag sunt niste glume proaste repetate incontinu,este plin de misogini si tarani si daca cumva zici o gluma care nu este in sistemul lor de glume te injura toti.Loc plin de inculti si nimic original,legat de bendeac sunt complet deacord,este un taran neamuzant si legat de robotzi cam toate ultimele episoade au fost slabe dar ma uitam de cand a aparut si erau si parti bune.

  • autoflagelarea comediantului spune:

    fabulos articol. toti cacanarii din calafat o ard in engleza acum, in ciuda faptului ca au carente mari in vocabular si se exprima in romana ca o basina intr-un lift blocat.

  • Heeei spune:

    Care e legătura între Petroșani și 9gag? Că nu înțeleg…

  • Poneiu roz spune:

    Un singur lucru am de adaugat :

    Pe /co/ au aparut threadurile cu My little pony.

    Deal with it 9fags

  • caca spune:

    m-ai plictisit de moarte
    si chiar am citit tot in speranta ca o sa gasesc ceva interesant
    chhhhhhh

  • I spune:

    Si tu de ce nu ai fost in stare sa il tunzi pe hipsterul anului?Ti s-a prins si tie cumva o labie în marginea chilotului ?Mai degraba i-ai plati pe altii ca tu esti gluga de coceni.

  • D. spune:

    Asta e marea noastra problema? Ce face sau nu 9gag?
    Nu sunt sute si alte probleme care ar merita discutate? Nu sunt sute de alte lucruri,si alti oameni care ar merita criticati?
    Nu… noi criticam 9gag.
    Asta e ca si prostestele din toata tara pentru ACTA. Nu iesim pe strazi pentru ca guvernul de fura zilnic, pe fata, ne baga taxe, peste taxe, ne scade salarile, ne mint, ne jignesc, ne jegmanesc si aduc tara la sapa de lemn… dar iesim in strada pentru internet…
    tipic romanesc… tara arda si baba se piaptana …
    asa si tu cu 9gag, vrei sa schimbi ceva, vrei ca opinia ta sa conteze, discuta si tu ceva demn de luat in seama, nu prostii de 9gag, 4chan, reddit sau etc…

    • Radu Post author spune:

      da eu nu vreau opinia mea sa conteze. acum ca am stabilit asta, pleaca acasa.

  • D. spune:

    Esti asa anti-sistem, precum vrei sa pari si totusi te conformezi la a consuma aceeleasi lucruri de cacat.
    4chan e anus internetului, dar macar produce … ? pedofili si negrisori care violeaza o fetita de 11 ani, si tu esti okay cu aia, ca macar sunt originali si gasesti ceva de calitate?
    sincer cred ca ar trebui sa iti regandesti putin pozitia, pentru ca sincer nu te flateaza afirmatia aia.

    Nu era un atac personal, pur si simplu mi-am dat cu parerea asupra aspectelor care m-au frapat… si care, daca pretinzi sa fii ceva mai diferit decat restul, nu ar avea ce cauta in post-ul tau.

Adaugă un comentariu