Scrisoarea studentei înapoiate din Marea Britanie? NIMĂNUI NU-I PASĂ!

Încercam şi eu să mă bucur de viaţă şi de nescris şi mă tot freacă lumea la cap să îmi dau o părere despre chestia asta

LINK CĂTRE MIZERIE

Pe scurt, că să nu pierdeţi timp să citiţi mizeria, povestea e cam aşa:

 

O ţărancă cu ochelari de cal, din categoria oamenilor care de mici au înţeles că tot ce ştiu ei de la oamenii din jur e bine şi tot ce e diferit de ei e rău a ajuns studentă în Marea Britanie. Nu e mare chestie. Foarte mulţi proşti sunt născuţi cu voinţă de a munci şi capacitatea de a memora multe chestii. Cam de asta ai nevoie să ajungi student silitor. Şi pe ăstea două poţi să le ai şi dacă ai capul atât de adânc înfipt în propriul cur încât îţi vezi spatele dinţilor.

Ei bine, femeia asta simplă care nu îşi pune întrebări a luat de bun tot ce i-a zis mă-sa, tac-su, cartea de istorie plină de fabule SF de vitejie care n-au nici o legătură cu realitatea şi bineînţeles protocroniştii nespălaţi de dreapta care mai au puţin şi afirmă că Dacia e leagănul civilizaţiei mondiale şi că strămoşii noştri se năşteau cu trei ochi şi trei coaie, atât de supraoameni erau. În nici un caz nişte primitivi care toată istoria şi-au dat în cap unul la altul pentru o lingură de ciorbă şi în timp ce Europa o ardea cu renaşterea ei încă prăşeau pământul în pula goală, făcutul de haine fiind un lucru prea complicat pentru ei.

Dar aşa e istoria când o citeşti fără să îţi pui întrebări. Nu e plină de băieţi care pupau curul oricărui imperiu străin pentru puţină susţinere armată ca să-şi fure tronul unul altuia. E plină de eroi naţionali.

Aş băga mâna în foc că e şi extrem de urâtă tipa. Pentru că tipele frumoase sunt duse, plimbate, oamenii au răbdare cu ele, să le deschidă ochii, chit că-s proaste. Să le arate că e greşit să ai un set de valori pe care ţi le-au construit alţii şi în care crezi orbeşte. Că e imbecil să conteşti valorile celorlaţi oameni fără a le contesta pe ale tale. Că nu există bine şi rău atât timp cât tot ce crezi tu e adevăr pur şi tot ce cred alţii e greşeală chit că în ambele situaţii sunt doar alegeri personale fără motive obiective.

Dar ea e urâtă. Oamenii au văzut că are păreri de căcat în care crede cu tărie. Că din seria de credinţe aleatoare fără bază obiectivă: religie, veganism, patriotism, naţionalism, medicină alternativă, meditaţie, extratereştri, fantome, suflet şi multe alte căcaturi, ea a ales ce i-a zis mă-sa şi tac’su şi se agaţă cu tărie de convingerile ăstea lipsite de orice ancoră în realitate. Iar convingerile altora, probabil la fel de puţin ancorate în realitate ca şi ale ei, sunt de căcat.

Aşa că e normal că străinezii au evitat-o. Când vezi omul cu ochelari de cal îl ocoleşti. Că să stai să convingi prostul că e prost e cel mai inutil sport. Râzi de el şi mergi mai departe.

Aşa că normal că nu s-a integrat acolo. Normal că s-a simţit străină şi diferită. Şi normal că asta i-a întărit şi mai tare convingerile de căcat şi a transformat-o în Dan Puric, Vadim Tudor şi alte personaje care nu vor să vadă realitatea pentru că au impresia că deja o ştiu.

Şi toţi oamenii care o aprobă sunt la fel de proşti. La fel de inadaptaţi şi cu propriul cur pe post de pălărie.

Lumea e mare şi complicată. Nu ai cum să o înţelegi. Dar când eşti foarte prost, lucrurile pe care nu le înţelegi te sperie. Aşa că îşi iei după tine setul de convingeri rigide, crezi în ele cu tărie şi lumea brusc devine mai mică şi mai uşor de înţeles. Pentru că ăstea conţin generalizări. Şi generalizările micşorează lumea omului prost.

Ea a ales patriotism şi naţionalism. Pentru că are impresia că oamenii pe care nu-i cunoaşte din Frecăţei sunt într-un fel mai apropiaţi de ea decât oamenii pe care nu-i cunoaşte din Oxford. Eu citesc textul ei cu aceeaşi faţă cu care am citit textul unui prost acum o lună despre de ce e el vegetarian. Oameni mici care se laudă cu propriile convingeri, căutând aprobare de la oameni cu aceleaşi convingeri. Acelaşi căcat, alt ambalaj.

Şi atât.

Ce atâta discuţie despre o proastă? Polemici şi căcaturi. Hai să o ignorăm şi să ne vedem de treaba noastră. Prostul nu poate fi schimbat şi doar mediocrul discută despre prost, pentru că asta-l face să se simtă deştept. Discutatul despre oameni mai proşti decât el.

Şi acum, ceata lui puţă bleagă deja orbecăie după cutia de comentarii să scrie „Da, dar şi tu ai vorbit despre ea, ERAM SIGUR, EŞTI MEDIOCRU, CE BINE MĂ SIMT CA ŞI CUM ASTA MĂ FACE MAI DEŞTEPOT BRUSC”. Nu. Am scris ca să mă lăsaţi în pace. Opreşte-te din a încerca să găseşti găuri în raţionamentul meu ca să te simţi mai bine cu tine, mediocrule. Chiar dacă sunt, chiar dacă nu sunt, asta nu te face mai deştept. Du-te şi înţelege ceva, şi lasă-mă, că e vară.

Mă întorc la distracţie, că nu îmi pasă nici de părerea unei proaste, nici de părerea altor oameni despre părerea unei proaste.

***

Comentarii (106)

  • H spune:

    Acest spatiu este rezervat protocronistilor.

  • gigolione spune:

    primu! restu commentului e ca sa umple spatiul!!!!!djsdpjwdsmvlsvjoirwjedm

  • Batranul Lung Johnson spune:

    hai in vama sa bem bere.

  • alex spune:

    Parca meditatia nu era pseudostiinta. Bine, inafara de cacaturile alea cu chakre & stuff. E ceva rau in a sta linistit si a-ti limpezi gandurie, sau sunt eu prea naiv?

    • WTF spune:

      Hai coaie ca te legi de virgule… ai inteles ideea.

      • alex spune:

        Pai da, dar ma gandeam ca si chestia asta e ceva new-age bullshit pana la urma. In fine.

    • Radu Post author spune:

      ma refeream la aia chu chakre and stuff

    • xyz spune:

      Dacia InSolenza

  • WTF spune:

    I-ai dat-o la temelie :D.

  • tearjerker spune:

    Cine pulea mea mai trimite scrisori in 2013

  • Mitel spune:

    E timpul pentru…BIGOOOOT BINGOOOO

    Generalizari grosolane despre generatia asta de tineri romani…check!

    Toti musulmanii e niste teroristi care se nasc cu centura de TNT pe ei…check!

    Avortul e crima…check!

    Feministele conspira sa ne transforme pe toti in niste homalai…check!

    Sarbatorile noastre e mai profunde ca ale lor pentru ca OMG nu ne mai putem caca de cat de spirituali suntem…check!

    BASARABIE PAMANT ROMANESC…check!

    MARTIRI DERKA DERP SANGELE ANTICOMUNISTILOR HERPA HERP….check!

    Citat obligatoriu din Steinhardt…check!

    Mie imi suna a troll.

    • Dethklok spune:

      murmaider murmaider murmaider murmaider?

    • adevarul spune:

      nu frate, exista doua categorii de trolli. in primul rand, sunt aia care chiar sunt trolli, se prefac prosti cu buna stiinta.. si mai sunt aia care trolleaza inconstient, adica-s prosti de put

      • Ionut spune:

        a fi troll nu inseamna a te preface ca esti prost, cumva faci parte din categoria celor care troleaza inconstient ?

    • ciox spune:

      du-te ba la scara ta

      • xyz spune:

        LA SCARA DE VALORI?

    • nini spune:

      ‘mi-as pula, credeam ca sunt singurul din europa care stie de smosh

      • bleatili spune:

        e un site foarte obscur, probabil nu a auzit multa lume el.
        fuckin hispters

      • Cineva spune:

        Eu iti zic ca, de fapt, nu auzisem de smosh inainte sa citesc comentariile voastre si, cand am pus comentariul precedent, doar am cautat pe google „league of legends arrested” si asa am gasit articolul de pe smosh si mi s’a parut un articol destul de explicit, dar deloc vag, care poate informa pe oricine despre ce s’a intamplat.

        • Eduard spune:

          Astia de la Smosh fac filmulete pe youtube, uita-ti-va, sunt foarte amuzante

  • radu spune:

    Eu o stiu pe proasta asta de pe FB. Este prietena cu o prietena de a mea (prietenie in sensul FB)

    Ma uitam dupa pitipoancem, si avea o poza de profil mai mult dezbracata, firesc am intrat sa vad mai mult.

    Are numai poze in munti, in paduri, cu tricolor, cu daci, desene cu vrajitori, cavaleri… o arde medieval, se viseaza printesa razboinica, Might and Magic VIII. Stiti voi la ce ma refer. Cred ca tot la ea pe profil am vazut si niste poze cu Corneliu Codreanu.

    Oricum m-a marcat, dovada ca mi-am adus aminte de ea cand i-am vazut strungareata. Am stat atunci, ca si acum, si m-am intrebat ce fenomen se petrece in creierul celor ca ea de ajung in halul asta, pentru ca nu este singura, sunt multi ca ea. Ar trebui sa existe un sindrom care sa-i descrie boala, si daca nu exista, eu propun „Sindromul Radu”, dupa numele meu, nu al bloggerului.

    Azi de dimineata i-am vazut inca profilul pe FB, am cautat in istoria browserului, profilul ei nu mai poate fi vizualizat.

    • rao spune:

      OOO NU! Nenorocire! Avea poze cu Codreanu??? Trebuie ucisa! Batuta si sugrumata! Acu intreb si eu: cu cine ar fi trebuit sa aibe poze ca sa-ti placa tie profilul? Cu Lenon? Cu Guta?
      Mama ta e proasta, tac-tu e boschetar si tu suferi rau. Auzi, „sindromul Radu”. Da-te bah spre cacat, ca nu mai poti de tine. hahaha

      • bleatili spune:

        s-a atacat nazistu ca nu e toleranta lumea cu intoleranta lu codreanu, homalaul credincios rasist. si mai e si intolerant in privinta asta. eu zic ca e de netolerat!

        • rao spune:

          ce-ti mai place sa o sugerezi…

      • dr spune:

        eu aȘ .

  • adi spune:

    Daca ce scrie in scrisoarea cu pricina chiar e in mintea saracutei fete atunci sa ii spuna cineva ca mintea ei e in urma cu cateva mii de ani. Eu ii spun doar cateva cuvinte:
    Scumpo, * traditiile trag in jos orice popor, * iubirea e doar o reactie chimica ce domina doar mintile slabe, * dumnezeu e un personaj intr-o carte fictiva scrisa pentru oamenii cu nivelul intelectual de acum 2000 de ani, * daca tu asta vrei; ori ai acelasi nivel de inteligenta cu oamenii de acu 2000 de ani ori ai o depresie si nu esti in stare sa o stapanesti… cei care cred ce spune fatuca asta sunt la fel ca ea…
    @Radu, prostii nu trebuie ignorati pentru ca se inmultesc, asta s-a intamplat in Romania: ala mai destept a cedat si acum ghici cine conduce tara!

  • gigi fenomen spune:

    E buna de pula macar?

  • petrol spune:

    Poate e proasta. Dar chiar daca cineva e prost si spune un adevar acel adevar nu isi pierde din valabilitate. Ceea ce a spus despre cacaturile din Londra nu este paralel cu realitatea.

    • Ioana spune:

      „Cacaturile din Londra” le poti gasi si pe malul Congo-ului daca nu esti suficient de matur si de deschis la minte incat sa te adaptezi locului si oamenilor. Ea probabil a vrut sa transmita ca nu rezoneaza cu UK-ul, in schimb i-a iesit un discurs xenofob si extremist.

  • Vidar spune:

    Moamaaaa,ce idioata !!! Am citit cu greu cacaturile debitate… Mizerabil! Cat de ignorant sa fii sa nu stii ca protocronismul este sursa principala pentru: smechereala prostilor de pe ultimul loc in Europa; mandria idioata ucigatoare de progres; lenea celor care cica se bateau cu turcii cand altii faceau catedrale… Ptiu! Toti ratatii suspina dupa tara asta,unde pot scuipa pe jos si au mai multe sanse sa futa un om frumos decat oriunde. Asta,dupa ce au dat un chix lamentabil in locuri in care regulile se mai respecta. De fapt,locul de unde provin ABSOLUT toate marile cuceriri umane,democratia si marea cultura. Nicaieri nu e perfect,natura umana sucks,dar hai sa ne uitam putin in jur. Patriotismul incepe cu o privire atenta in oglinda,nu cu teorii bashite si mincinoase.

  • Paul spune:

    Sincer cand am citit articolul ei urmatorul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe blogul tau:)) eram sigur ca suntem de aceeasi parere!

  • alex nan spune:

    ceea ce a facut imbecila asta este o noua pastila impotriva migrationismului in vest … avem destui, asa ce media a mai gasit o duduie floscaita, telectuala sa ne spuna ca vestul nu are identitate, e plin de gay si oameni fara spirit… sa vina inapoi sa manance shaorma de la dristor si mearga cu ratb-u cat mi-ar pasa

  • Stere spune:

    dic ma asta, ai scris despre proasta aia.

    • Loko spune:

      Dr. House – „All parents screw up all children.”

      Se pare ca parintii acestei domnisoare s-au intrecut pe ei insesi ;).

    • xyz spune:

      Ma intreb dac-a vazut vreodata sfinta pula. Sau macar sfintul deget….

    • Cororo spune:

      Xena din Carpati!

    • noko spune:

      as domni cu dansa, if u kno’ watta mean!?!?!

  • Satan spune:

    nu-mi dau seama daca-i urita, nu pare. da’ probabil e stata cu hipioti.
    speram sa afle de post, sa intre si s-o chisam in freza in mod solidar.

  • birlibi spune:

    o vaca. taranca primitiva. o vaca

  • gigkent spune:

    Multumim pt. adevarul suprem.

    • Arici Pogonici spune:

      Hai sa zicem prin absurd ca ar fi chiar asa. (Nu, de fapt nici macar prin absurd nu poate fi, contrar absurditatilor debitate de pseudoistorici si pseudoarheologi, unii tot pseudo chiar si cu diploma.) Si atunci ce? Cu ce te face asta mandru in conditiile in care n-ai realizat toata viata nimic, n-a realizat nici tactu, nici bunicu-tau, nici strabunicu-tau si ati stat generatii intregi in rahat si primitivism. Rahat cu coaie ca iti autosugerezi ca esti din vita nobila.

      • c spune:

        ia aer. ziceam ca sunt deja unii atat de dusi.

        • xyz spune:

          O GURA DE AER COMPRIMAT I-AR FACE MUY BIEN

  • poezie spontana spune:

    chiar era la oxford?

    • bleatili spune:

      la sectia testare pe maimute fara par. ii puneau aia videoclipuri hip-hop cu negri si gagici in curu gol si testau sedative pe ea. au dat-o afara ca facea cruci din cacat pe toti peretii.

    • xyz spune:

      La Oxbridge poate, ca la Oxford in nici un caz

  • Relu Cava spune:

    Dar coaie, Nicușor Dan!

  • My Evil Twin spune:

    Pacat de ocazia ratata … sa ajungi in alta cultura si sa vezi numai bubele (unele reale, majoritatea nu) … miopie selectiva.

    • xyz spune:

      Doar pentru ca a scris numai despre bube, asta nu inseamna ca nu a vazut si partile bune. Pacat e sa judeci un om dupa cateva randuri scrise.

  • Dave spune:

    Nu ma ingrijoreaza ca exista o proasta care a scris cacatul ala,asa cum nu ma ingrijoreaza ca exista prosti care scriu si alte cacaturi si alti prosti care le si citesc. Ma ingrijoreaza cati din oamenii pe care ii stiu dau share la cacaturile astea sau mi le trimit pe mail. Tot felul de mizerii protocroniste, teorii ale conspiratiei, mituri incomplet implementate de Securitate pe vremea lui Ceasca si in general tot felul de complexe din astea de inferioritate. I-a mai raspuns proastei si o alta tipa de sta in Londra si a desfiintat-o dar cui ii pasa. Cei ce o citesc pe proasta nu citesc altceva, nici comentariile care o fac de cacat chiar sub articol. E genul de retard-taboil care inghite informatii nedigerate.

    L-am intrebat odata pe unul care tot posta cacaturi din astea de ce nu sunt referinte in text si omul nu intelegea ce vreau de la el. Gen, cine a scris textul ala, de unde a luat informatiile, link-uri, bibliografie, etc. Nimic. Omul nu intelegea DE CE trebuie sa fie verificata informatia.

    Sincer, cred ca exista o serie de oameni care se distreaza scriind mizeriile astea si pe urma se caca pe ei de ras urmarind cum distribuie prostii cacatul lor.

    • Dave spune:

      *tabloid

      /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

  • Arici Pogonici spune:

    Bun articol. Ca si continut si ca formulare.
    In rest… sa nu fim rautaciosi. Merge tipa de o pula. E drept ca s-ar putea sa nu ti se scoala la cata prostie debiteaza.

    • rao spune:

      Tu futi intelectual? Ce finete si ce caracter. Cand o sugi, o iei doar de la docenti?

  • My Evil Twin spune:

    Ma gandeam ca e ca si cum ai ajunge in vacanta in Tailanda si ai vedea numai mizeria din Pinklao sau prostituatele de la coltul strazii, ignorand restul. Sunt chestii reale, e drept insa daca faci un birdview imaginea e mai nuantata si infinit mai bogata decat o imagine de TV rusesc alb-negru pe lampi.

    My 2c.

  • Couch spune:

    @Dave si mai si fumeaza….

  • alamicusichel spune:

    Sunt sigur de asta Dave, cineva din Romania isi bate pula de juma` de populatie si rade cu prietenii la bere in fiecare seara..

    • Dave spune:

      zi ca n-ar fi misto :)

  • ion spune:

    Treaba aia cu cenzura veche e acu’ inlocuita de politically correctness e o idee ok.
    In rest cam ai dreptate.

  • Emil spune:

    Pentru cei care chiar vreţi să vedeţi ce naşte şi cu ce se mănâncă aşa ceva – încercaţi „The true believer – Thoughts On The Nature Of Mass Movements” a lui Erich Hoffer.
    @Radu, autorul – e ploadă de bani gata, probabil pică 3 sferturi din chestile cu voinţa de a munci şi cu capacitatea de memorare.

  • jack spune:

    Mama ce blana ai scris, Boss. ai mare dreptate si mare talent l-a scris. ar trebui-i sa te apuci de scris. mie imi place de oamenii care se vede ca sunt inteligenti si care se vede ca a citit carti…multe..foarte multe

    • moi spune:

      Animalule! Spre deosebire de oameni, tu nu ai citit in viata ta o carte, vita incaltata ce esti. Mars si fute-ti doua perechi de palme si pune mana pe carte, boule!

      • bucifal spune:

        Stop feeding the trolls

  • cristi spune:

    @Radu
    Eu zic ca ai dat-o in bara cu urmatoarele chestii:
    1) Puteai sa verifici si sa vezi ca gagica nu e urata.
    2) Cred ca toata lumea e de acord ca Romania ar arata altfel daca tara nu ar fi condusa de comunisti si securisti resapati – ori aceasta idee enuntata de ea, ai ignorat-o.
    Ca o concluzie, nici eu nu sunt de acord cu ea, mai ales in zona unde critica Occidentul, dar o analiza corecta si obiectiva cred ca ar trebui sa tina cont si de punctele de mai sus.

    • asdf spune:

      La 2):

      Nu, nu ar arata altfel. Ar arata exact ca acum.

    • moi spune:

      1) „Gagica” e grasa, s-a intors in Romania pentru ca in Anglia nu avea sarmale si jumari.
      2) Habar n-ai ce e ala comunism.

      • Cristi spune:

        @moi,
        Cu un bunic care a facut parnaie sub comunisti ca i-a ajutat pe „fraierii” aia din munti, cu alt bunic care a avut conflicte cu comunistii pt. ca i-au bagat pamantul la colectiv, cu n-spe matusi si unchi cu drepturi civile interzise, da coaie, nu stiu ce-i aia comunismul.
        In plus am folosit cuvantul „resapat”…e o nuanta care spune ca ideologia s-a dus, apucaturile javrelor proaste si lacome au ramas.

    • Radu Post author spune:

      sictir e grasa.

    • Arici Pogonici spune:

      O femeie sa-si puna tocuri, sa fie aranjata, sa arate sexy. Si din cea mai urata poti scoate ceva cat de cat sa-ti faca pula tare, chit ca-s doar lucruri artificale pe ea. Dar la una ca asta imbracata in sac de cartofi, totul atarnand pe ea in loc sa mi se scoale ma astept sa vad ca-i picura mucii in gura.

      Cunosc o tipa de asta. Arata bine, chiar foarte bine. Dar se imbraca cu rahaturi, se spala cu nu stiu ce rahat ca zice ca sapunul nu e natural. Si pute, sincer pute sub soara de-ti vine sa borasti. Cum sa futi asa ceva? Si daca-i faci baie tot ai putoarea aia consistenta in nas.

  • Dragos spune:

    Dar…dar…placutele de la Tărtăria…aaaaarghhhhhhhh.

    Oxford sau King’s College ?

    Amu’ nu-i vorba, ca pute cu idioti si-n Anglia, fie ca sunt indieni, pakistanezi sau romani. Sau tigani, care sunt tot romani.

  • John Constantine spune:

    phiu pula, bine ca e urata, ca daca era frumoasa era jale cu ideile astea. parol, deci e urata, doar asta e explicatia :))

    si ati lins o pula si ati urcat pe ea si asa s-a spus povestea

  • Stere spune:

    1-0 pentru ea, a trolat juma’ de internet cu aberatiile ei.

    • bleatili spune:

      Cred ca mai trolata e ea de lumea asta rea decat suntem noi, astia obisnuiti cu retarzii, de aberatiile ei din manualul trogloditului superstitios.
      Pana la urma, ea nu pricepe lumea si se chinuie. Si ce bine imi pare, a avut toate resursele la indemana si tot un cartof batator de cruci si intolerant e. Macar sa rada lumea de ea.

      • xyz spune:

        Cartoful intolerant macar se intoarce la el acasa, unde n-are motive sa intolereze pe nimeni. Mie mi se pare just. Iar toleranta nu e un lucru care se invata si se insuseste usor. Este extrem de usor sa ii tolerezi pe cei de la televizor, din ziare sau de pe internet. In viata reala, necesita multa educatie si ceva efort.

        Eu sunt de acord cu ea intr-un anumit punct: e oribil ca, dupa ce ai avut ocazia sa pleci in Vest, sa te hotarasti sa te intorci acasa si sa te confrunti cu mirarea si dezaprobarea semenilor. Dar cati dintre voi aveti de unde sti cum e?

  • podoleanu spune:

    ERAM SIGUR, EŞTI MEDIOCRU, CE BINE MĂ SIMT CA ŞI CUM ASTA MĂ FACE MAI DEŞTEPOT BRUSC

  • Ciripel spune:

    de ce femeia e proasta?

    • xyz spune:

      La intrebarea asta pot raspunde doua persoane: mama ei si/sau ma-ta

  • Liviu spune:

    Am pierdut cateva minute din viata si totusi a meritat.Urmariti postarile ei pe Facebook si filmuletele de pe youtube – frate asta-i dusa cu capu si e urata si grasa(asta nu e asa important ca oricum nu as fute-o) .Accese de leginar batran si prost , accese de comunism-nationalism de tip Ceausescu , patriotism patetic , cu alte cuvinte inca una care crede ca le stie pe toate dar in fond stie o pula.Concluzie – un Vadim Tudor cu fusta altoit cu Dan Puric si un pic de Corneliu Zelea Codreanu si la final cateva picaturi da Nicolae Ceausecu . Daca descoperea pula nu mai era asa crispata.

    • xyz spune:

      Nu te kk pe tine, urita nu e, grasa nu e, cite dintre pizdele voastre nu arata ca ea? Ba cu siguranta le poate da clasa la slobozitele pe care le tineti linga voi pe post de glugi de coceni. Partea proasta e ca e dusa cu capu’ si e superficient….

      • Radu Post author spune:

        e mai urata decat toate cele 82 de pizde pe care le-am futut.

  • Daniela Rozmanescu spune:

    Radule, bine ca esti tu aici, ne-ai deschis ochii la aberatiile inca unei noi patrioate aparute pe net. Iti multumim, Radule, pentru noul articol scris bine, cu aplomb si sarcasm…… No, aveam chef sa te perii.

    In alta ordine de idei, imi place ca seria de ipocriti sexuali de pe aici continua sa se tina tare. Ba, io as fute-o, sincer, nu mi se pare urata si cred ca din 10 tipi de pe aici, cel putin 6 ar face la fel. Iar daca tipa ar aparea in curul gol, spalata, machiata si aranjata in camera de hotel a vreunuia dintre ailalti 4, cel putin doi ar sari imediat pe ea. Neconditionat. Indiferent de pareri, credinte, prejudecati sau grasimi.

    • xyz spune:

      Corect, aia care o fac grasa si urita sint satui de laba trista-n pantaloni sau au ajuns sa futa gaini care vor naste pui vii

  • Daniela Rozmanescu spune:

    Ba, sincer as fute-o. Ma uitai nitel pe pagina ei si i-as baga-o intre tatele alea cu talent si abnegatie patriotica, strigand „Pro Patria!”, daca asta o face mai fericita in pat.

    Uite o idee pentru tine, bre Radule: baga niste poze de tipe controversate dpdv sexual, nici prea urate, nici prea frumoase si lasa-ne pe noi sa dezbatem pe tema „Ce e aia sexualitate si care sunt limitele ei? Ce ai fute, ce n-ai fute si de ce? Care sunt motivatiile unui futai sanatos, fara urmari gen o relatie?” Ei, ce zici? E o idee sau sunt eu cam dobitoc la ora asta? Poti sa scrii dupa aia un articol bazat pe „cercetarea” ta.

    • vamghele spune:

      daca se poate de ce nu? si daca esti suficient de statut si romica jurca e beton

  • krakilla spune:

    Despre ce spune sau ce crede ea nu are rost sa comentez, fata traieste intr-un univers paralel.

    Grasa, lata in umeri, fara talie, neingrijita si pozeaza tot timpul cu mecla aia de „eu aspir la cacaturi pe care voi nu le intelegeti”. Sa o futa Daniela!

  • xyz spune:

    CA SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA CINE E CRETINA CU PRICINA, PATRIOATA CURULUI:

    „Domnisoara este fetita lui SORIN Marcus, un foarte bogat om de afaceri bucurestean pentru care nu a fost nici un efort plata studiilor/vacantei ei la Londra. O ipocrita mincinoasa da lectii de morala si patriotism romanilor plecati sa munceasca afara de nevoie. Nici cand se va intoarce in Romania nu va fi nevoita sa munceasca, ca noi. Are balta (taticu) peste (bani)!”

  • HangOnToYourIQ spune:

    ma sperie crancen felul ceausist in care a pus toata chestia….problema e, in mod sigur nici macar n-ar fi fost pe teava de tun [if you know what i mean], ca sa inteleaga ce pnm s-a intamplat…bun, nici eu n-am fost, dar ffs ipocrizia ei cere minim o pereche de palme, cu sete, sa se trezeasca…pe langa faptul ca nicaieri nu-i bine, ceea ce e partea a doua, altii stiu sa-si organizeze ‘ograda’ mai bine si nu se simte chiar IN HALUL ALA…si nu s-au bazat pe ‘mnezo sa ii ajute, ci s-au ajutat singuri si ei pe ei ca daca vrei sa se urneasca ceva, pui dracu mana si faci, nu stai sa pice din cer imboldul sa se faca ceva…de la sine, bate cruci bate cruci poate poate se schimba ceva

    pacat de spatiul virtual ocupat aiurea de porcaria ei de scrisoare…vreau sincer sa cred ca e o duma de doi lei, dar e greu . . .
    :)))

    • adrian spune:

      HangOnToYourIQ, seti f retard, aproape nu se intelege nimic din ce spui. iar din ce se intelege nu are legatura cu ce-a spus aia acolo. tu esti genul ala: „sa vorbeasca si nea Ion ca-i si el om”

  • Cacat Vasile spune:

    Viata e grea. Daca esti prost, e si mai grea.

  • Sandman spune:

    E fata lu’ Pavel Curut, clar.

    • xyz spune:

      Sau Pavel Curvutz

  • xyz spune:

    Radule, te bagi intr-un menaj a trois cu asta si Sabina nationalista? Zi ca n-ar merge. Ar merge si numai sa te uiti la ele in actiune….

  • bogdan spune:

    Până la urmă, tipa, din câte am văzut, e legionară, probabil este cu cei din Noua Dreaptă, ei sunt cei care au făcut fuziunea cu vechii legionari.

  • tan spune:

    faina melodia                                                                                                                                 

Adaugă un comentariu