Florin Bădiță, cel mai șomer om din lume

Unii șomeri sunt făcuți de circumstanțe. Adevărații șomeri însă se nasc, nu se formează. Au o sclipire nativă de șomerie care nu-i conduce niciodată pe drumul de a face ceva util sau productiv cu viața lor.

Acum o lună am auzit de un eveniment de-ăla, de facebook. Cum mai fac hipsterii șomeri. Flash mob-uri, petreceri pe treceri de pietoni, aplauze la metrou, căcaturi de-astea în care un grup de idioți se adună ca să facă ceva strident și să se uite lumea la ei. Ca să uite, o clipă, cât de șomeri inutili și detestabili sunt, care consumă resurse fără să producă măcar o idee, dacă nu o brazdă de fasole.

Evenimentul era ”ziua fără pantaloni la metrou”. Adică niște terminați s-au dus la metrou, au rămas în chiloți, s-au pozat, apoi au cotcodăcit ca și cum cine știe ce mare căcat au făcut. Ia uite ce patibular o ard acești viitori săpători la canalul Dunăre-București via Miercurea Ciuc pe care o să-l inițiez când o să fiu dictator.10898247_418680848288700_5916464704999989909_n

Observați fata aia urâtă, care stă jos? Nu urâta din stânga. Aia și mai nasoală, cu picioarele păroase. Da, țăranca aia afectată care fâlfâie din gene spre cameră. Să mai vedem niște poze.
10422552_888646184481741_9088644466877726525_n
10155894_523591091075684_8983182471320273353_n
10688155_10204629335069430_489660413568228323_o

Sfinte căcat, mongoloidul e mascul în acte! Ei bine, pizda asta cu meclan diform, de parcă la un moment dat în dezvoltarea capului, în loc să aloce resurse pentru creier, a decis să aloce resurse pentru os, e organizatorul evenimentului de căcat, Florin Bădiță.

Știu ce o să spuneți. ”Dar radu, e doar un lache flaușat, de ce l-aș urî? Sigur, îl disprețuiesc pentru muianul lui prețios și apucăturile de organizator de șomeri, dar parcă nu îmi vine să ridic pumnul în aer, să îl scutur violent și să înjur zeii care m-au pus pe aceeași planetă cu creatura, în bătaie de joc!”

Vă înțeleg perfect. Sunt un om bătrân. Disprețuiesc mulți oameni, dar rar îmi consum energia să urăsc pe cineva. Trebuie să fie special. Ei bine, Bădiță e special. După ce a organizat dezpantalonizarea șomerilor, a dat un interviu aici probabil unei pizde atît de urâte și proaste încât e fascinată de asemenea notoriu labagiu.

De acolo aflăm că e șomer dar plin de idei. Nu-l citiți, nu fiți tâmpiți. Vă dau eu citate din băiat.

”Vreau sa gasesc si sa adun in acelasi loc oameni faini din Bucuresti, care nu uita sa si traiasca. Care se pot bucura cand fac alti oameni sa se bucure. Oameni misto, pe care te bucuri ca i-ai cunoscut. Oameni pe care vrei sa ii mai vezi.”

”Nu inteleg de ce sa ramai doar un spectator pasiv care consuma evenimente, participa doar la ele cand ai posibilitatea de a le organiza. Imi place sa fiu parte din eveniment, sa il fac.”

Shine bright like a diamond, băiat superb! Lasă-ți șomeria să ardă intens!
carnat

 

”Cum ar fi sa te bati cu Biblia 6 ore pentru a aduce in discutie indoctrinarea religioasa din scoli, precum si lipsa in curricula scolara a materiei numita Istoria Religilor? Cum ar fi sa nu o faci? Poate mai simplu si mai necontroversat. Dar totusi sa faci ceva care poate fi fun si interesant?”

Da’ cum ar fi să te duci la muncă 6 ore? Sau cum ar fi să tratezi problemele cu răspunsuri la ele sau măcar discuții despre ele, și nu cu căcaturi care n-au nici o legătură și nu fac nimic? Sper să faci cancer și doctorii să te trateze bătându-se în fața spitalului cu țigări, pentru awareness.

Pe 5 ianuarie scriam la o lucrare de cercetare pe care o fac despre Invatamantul Preuniversitar din Romania pentru  Agenția Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, cand,  pe la 10 seara fac o pauza si intru pe grupul de voluntari de la Incubator107 sa mai vad daca cineva mai postase ceva despre Nocturna. Pe grupul, cineva postase in gluma, ca urmeaza sa fie “No Pants Subway Ride” si intreba daca facem si noi?

I-am raspuns imediat si i-am spus ca de 2 ani de zile astept sa il organizez, doar ca anul trecut am fost in Alba Iulia, iar acum 2 ani am fost implicat in proteste si nu am apucat sa ma mai gandesc la idee.

Șomeria i-a ocupat prea mult timp și n-a putut organiza ceva inutil pînă acum. Era prea ocupat cu lucruri importante și evenimente. Și idei. Să știți că și eu eram ocupat când m-am decis să scriu de prostul ăsta. Eram la mine la țară, la Oxford, și hrăneam pui de vultur pleșuv din gură în timp ce scriam o lucrare de doctorat despre înțelesul tuturor lucrurilor când l-am văzut pe prostul ăsta și era să scap un pui de vultur pleșuv din poală. Dar l-am prins pentru că am reflexe de spiderman. Dar destul aberat tangențial despre cât de fabulos sunt. Ne întoarcem la aberatul lui tangențial despre cât de fabulos e.

Momentan ar trebui sa imi caut un job. Vreau sa imi gasesc ceva legat de automatizare de procese, imbunatatire procese. Sunt relevant in acest domeniu si pot fi util.

Pana prin Noiembrie m-am descurcat cu bani pe care i-am castigat ca si consultant pentru Banca Mondiala.

Momentan am o lucrare de cercetare la care lucrez pentru cei de la ARACIP, ne-remunerata dar care sper sa fie utila pentru cei interesati de invatamantul preuniversitar din Romania, iar pe viitor sa pot sa obtin finantare pentru a putea lansa o  cercetare in legatura cu evolutia sistemului judiciar din Romania, in perioada 2000-2014, analizand cele peste 100 de milioane de dosare care exista din 2000 pana in 2014, ca sa vedem daca exista diferente intre sentintele de acum cativa ani si azi, ca si termen de solutionare, diferente intre completele de judecata, etc.

Financiar, desfasor un proiect unde ma ocup de comasarea unei baze de date impreuna cu vreo 35 de fisiere excel, intr-o singura baza de date, care trebuie actualizata.

Varianta TL:DR – șomer, a prins muncă de secretară pe proiectele altora, îi mai face intrările în magazin lu tacsu în excel ca să nu-l dea afară din casă.

Ok, destul, eu deja dau din pumn spre cer și am spume la gură. Bonus, aici oligofrenului i-a venit o idee. Să înlocuiască hărțile de la cadastru cu unele open source, pe care să le poată edita oricine. De parcă asta n-are cum să iasă complet haotic. Evident, nimeni de la primărie nu ar lua în serios asemenea oligofrenie, dar mai păcălește câte o pizdă proastă să scrie despre el și cât de interesant e.

Omul e un megastar. Și dacă tot vrea să fie faimos, ia că l-am făcut. Am superputerea asta, de a face oameni să fie arătați cu degetul pe stradă.

Și în caz de nu sunteți 100% convinși că trebuie să-l scuipați în gură și să-i lipiți gumă în păr, încă două poze, cum suge creioane foarte intens. Sigur îi vin idei geniale în momentele astea de scremere intelectuală. Se vede pe fața lui că salvează planeta cu o idee nouă în fiecare zi. Declar cu mâna pe inimă că e hipsterul anului și șomerul deceniului. Știu că e abia ianuarie, dar e sigur. Deja are în plan să organizeze (a se citi, să cheme proști la) îmbrățișat străini cu pături și jucat statuile la universitate , în trafic, sper.

florin_badita_facebook_0 florin_badita_facebook2_0

 

la minutul 4.30 se bate peste mecla cu o carte pentru ca arta

***

Comentarii (115)

  • Alin G spune:

    Hai mă că Andreea Verde e un 6.5 solid. Would bang fără alcool.

    • ceplm spune:

      da’ cine a zis cineva de andreea verde? distrusule

      • Lexx spune:

        Bre, tu ai citit macar articolul? Radu s-a referit la Andreea Verde, e tipa care a luat interviul. Uite faza relevanta:

        „După ce a organizat dezpantalonizarea șomerilor, a dat un interviu aici probabil unei pizde atît de urâte și proaste încât e fascinată de asemenea notoriu labagiu.”

      • matancur spune:

        ceplm esti idiot? andreea verde a scris articulul despre terminatu ala

  • asdf spune:

    ++ pumnul spre cer

  • mihaela dragostea mea spune:

    Spre cer nu stiu cat e de util pumnul. Un pumn in creionul ala ce il suge, sa ii iasa prin ceafa, e sigur util. Oare cine o fi ala de il tine protector de umar? Din atitudine pare sa fie unul ce il vade mai des pe oligofrenul asta fara pantaloni pe el…

    • hidos spune:

      Eu i-as f**e cartea aia peste ochi pana i-ar veni mintea la loc….dar cred ca s-ar rupe cartea si mintea tot dusa ar fi.
      Pe bune cineva sa il angajeze pe asta ca cine stie ce dracu idei ii mai vin in mintea aia bolnava.
      si nu uita bai pletosule : PARTIDUL TE VREA TUNS!

  • ProsTerminator spune:

    Boala asta se naste de mic, probabil crescand intr-o familie in care trebuia sa manjeasca peretii cu cacat ca sa ii dea cineva o lingurita de atentie, si a deprins, pavlovian aproape, corelatia dintre scremut si atentie. Ceea ce e interesat e ca omu’ pare extrem de convins ca manjitu’ peretilor cu cacat e un lucru bun, necesar societatii, si e normal sa il promoveze.

    In genunchi si sugi pula, bai mongoloidule.

  • Titi spune:

    Imi place cum rareori se uita in obiectivul camerei ca si cum cineva ii documenteaza viata si el nu stie.

  • gogu speologu spune:

    schimba-ti ora la site, ca merge inainte

  • jiji spune:

    credeam ca eu sunt ratat ca am terminat medicina si codez cacaturi pe 2 lei….

    • numelmeu spune:

      daca ai terminat medicita si codezi cacaturi pe doi lei esti un ratat.

      • jiji spune:

        bă, tot ce se poate, dar măcar produc ceva cât să mănânc si sa beau o bere pe lângă. În comparație cu dl Bădiță, sunt CEO…

  • condoleanțe spune:

    FLORIN BĂDIȚA SUGE PULI GĂSITE PE JOS!

  • Muad'dib spune:

    Aruncati-l la Shai-Hulud! Sa-l ia desertul.

    +2 cu pumnul spre cer

    • Gigel spune:

      Vezi sa nu se întoarcă orb și înțelept. Eu zic sa-i luam apa

      • sYN spune:

        Eu nu beau din/dupa ala, mai bine crestez un cocalar sau ceva.

        Bi-lal Kaifa.

      • gooDoctor spune:

        Shiet. Tocmai mi-am luat ditai spoileru’ la Dune. Bine, era de asteptat :)

  • shab spune:

    Totusi, la ce foloseste ‘no pants subway ride’?

    • Dr.Bre spune:

      Sa cauti pizda sa futi. Adica pe el. Daca iti place.

  • A spune:

    Sper ca nu a avut tupeul si nesimtirea sa ceara ajutorul de somaj de la stat!!!

  • Bucifal spune:

    Parca vad ca dobitocul asta isi gaseste pana la urma un job unde freaca pula,trece asa prin viata usurel,cu week duri libere,Ajunge bugetar frecator de menta

    • jimerino spune:

      Te dispera ca au unii weekendul liber :))

  • KrantzRo spune:

    Da’ ce-ai făcut, mo? Bagi PR gratis şi faci de kkt, kkţii? Tu nu ştii că la noi gagicile tinere îs moarte după anti-eroi? Treaba ta! Să nu te plângi când o să se scoale brusc una de pe tine, în plină bostănăreală, scuzându-se că tocmai a primit un tweet de la Bădiţă, pentru un flashmob de desfundat bude la Gara de Nord. Să nu zici că nu te-am avertizat!

  • Jane Făe spune:

    Centaure, să mă cac în tine, că numai de la tine aflu de toți distrușii ăștia!
    Dar, căcat, măcar am aflat un cuvânt. O să-l răspândesc printre credincioși, o intergalacticitatea ta!

    • ano spune:

      de acord. habar nu aveam cine dracu e asta. tu iti dai seama ca ii faci populari?

  • vlad spune:

    sunt sigur ca auzi asta in fiecare zi, dar tot simt nevoia sa o spun si eu. Esti, probabil, cel mai mare hater din Romania. Modul in care alegi sa te iei de toata lumea, sa critici absolut tot ce exista…

    probabil ai crescut fara parinti, sau cu parinti carora nu le pasa de tine, probabil esecurile din viata personala te-au facut sa te razvratesti si sa arunci cu venin in toata societatea sau probabil ai gasit unii indeajuns de fraieri care sa iti aprecieze parerile cretine..esti jenant omule, absolut jenant

    orice ar fi, mi-e mila de tine. Traiesti fiecare zi aruncand cu ura in stanga si dreapta, criticand tot ce misca si umplandu-te de sentimente negative. Esti viteaz din spatele unei tastaturi, dar in viata reala cel mai probabil nu ai realizat absolut nimic…imi e rusine

    • Tommy Rimmer spune:

      La urmatorul „no pants whatever”, mesajul va fi de auernas impotriva celui mai mare hater din Univers.
      Sa va faceti si boxeri imprimati cu fata lui.
      Iar Badita va plange trist ca a fost jignit de centaurul troglodit.

    • S-hit spune:

      Pitici e un personaj complicat. N-o sa accepte public ca ii pasa de societate la modul global. Ideea articolului e ca un idiot primeste atentie din partea societatii nefacand nimic util, constructiv sau care sa ajute pe cineva, fie financiar, sau sa vina cu o perspectiva. Este enervant pentru un om inteligent sa vada atatea rahaturi zilnic. Bineinteles ca articolul emana ura, dar tu esti prea prost sa vezi de unde vine „ura” aia, si care e ideea de fapt. Pitici are multe idei geniale si de o mie de ori mai constructive si mai interesante, pentru care nu primeste si probabil nu va primi aprecierea pe care o merita. Asa ca se enerveaza cand il vede pe un handicapat care primeste atentie pentru idei cretine. Nu e insulta mai mare pentru un om inteligent decat sa nu-i fie apreciate ideile la adevarata valoare, dar tu n-ai de unde sa stii asta.

    • sindi_cat spune:

      Salut, sunt de acord cu tine, Radu e un mare hater, dar sunt multi ca el, iar e e o voce a acestora. OK, poate nu e folositor sa fii hater in sine, sa urasti tot ce e pe Pamant, dar tre’ sa fii de acord ca nea Badita asta e un tip destul de non-valoric, iar d-astia sunt promovati la greu in societatea de azi. Exemplu: Badita zice ca scrie o lucrare ptr ARACIP (calitatea in invatamantul preuniversitar), dar nu vorbeste despre ea, ci despre cum si-a dat pantalonii jos la metrou intr-o zi si alti tantalai l-au urmat. Cu ce e folositor societatii asta? Cum imbunatateste asta viata de zi cu zi? Ca o scoate din banal, poate, dar asta poate sa faca si un tip care canta la chitara in metrou. Lucrarea aia ar fi de 45 de ori mai importanta decat dezpantalonarea metroviala, dar ea nu e decat amintita.

      Bottom line: Radu le cam face publicitate astora, true, dar nu cred ca e pozitiva. Iar critica, daca e obiectiva si constructiva, trebuie ascultata si urmata.

  • Teo spune:

    haha, se pare ca cineva le-a stricat petrecerea:

    „Raspunsul (negativ) a venit insotit de plangerea unui calator care si-ar fi dorit un tren separat pentru No Pants day, pe care o reproducem mai jos.

    Buna ziua,
    As dori sa adresez o plangere catre Metrorex legata de mizeria de eveniment care a fost aprobat in ziua de duminica, 11 ianuarie 2015. Sunt curios pe ce baza legala sau morala s-a dat autorizatia pentru un astfel de eveniment care este menit a deranjza ordinea publica (pe partea legala) si decenta si respectul fata de ceilalti calatori (pe partea morala). Daca se doreste organizarea de mizerii de acest gen sper ca pe viitor sa se aprobe un tren separat pentru astfel de evenimente. De ce oamenii normali trebuie sa suporte actiunea unor descreierati, de ce s-a dat liber acestui eveniment de catre Metrorex si de ce nu s-a dispus o garnitura separata, marcata corespunzator pentru ca cei care mai tinem la decenta si normalitate sa stim sa nu ne suim in ea. Sper ca pe viitor cretinisme de genul acestuia sa nu mai fie acceptate si promovate de Metrorex.

    A. I.

    • jos_cenzura spune:

      AI asta e un pic cam butthurt, pare la fel de somer(a) ca organizatorii evenimentului…

  • Gigi spune:

    Ba te’dreacu. Aveam 10 zile de cand n-am mai fumat. Articolul asta m-a enervat asa de tare incat o sa incalc no weed january.
    Mpulamea de penibili…

    • George spune:

      Cum dracu’ sa te lasi in ianuarie? De ce ai face asta? E cea mai trista luna din an chiar nu inteleg…

  • lili spune:

    Cata ura pentru un om care nu a facut nici un rau! Din pacate, draga autorule dai dovada de multa ura impotriva cuiva care nu ti-a facut nimic. E foarte usor sa denigrezi pe cineva cum o faci tu. Probabil ca acesta iti este nivelul…Trist. Se vede treaba ca ai cam dus lipsa de iubire cand erai mic. Nu-mi spune: tata absent emotional si mama isi arata afectiunea doar prin snitele! Esti de cea mai joasa speta sa scrii asa despre cineva. Daca ar citi mamicuta ta, i-ar fi rusine ca ai iesit din ea. Valoarea ta e cu minus.

    • Pulamea spune:

      Ai activat vreo 2 hipsteri care o ard freudian…

    • S-hit spune:

      Din contra, hipsterul asta e mai nociv decat un corporatist infect si profitor. Iata de ce. Exista o categorie tot mai mica de oameni care isi doresc sa fie activi sociali si sa schimbe societatea civila. In loc sa ii directioneze catre chestii constructive si utile, care ajuta societatea, el ii directioneaza catre…chiloti la metrou, sau sa-si dea cu o carte in cap. Nu asa se promoveaza arta sau valorile. Priveste totul ca pe o balanta. Stiu ca e simplist. Corporatistul infect si profitor va continua sa fie cum e. Trebuie sa existe ceva in societate care sa-l „echilibreze”. Hipsterii ar trebui sa fie miscarea anti-establishment, sa reprezinte curentul de cultura si de dezvoltare culturala a societatii. Sa arate societatii ca nu e vorba numai de bani, ca mai sunt si alte valori umane pe acolo, ca viata are farmecul ei artistic. Hipsterii au si ei liderii lor, ca asta, de exemplu, care ar trebui sa-i directioneze catre ceva constructiv, dar aparent, idiotul cheama oamenii sa iasa in chiloti la metrou si isi da cu o carte in cap…

      • jos_cenzura spune:

        Macar nu fac pe social justice warriors, noroc ca Romania e suficient de saraca, in curand o sa apara si din astia…

  • gabriel spune:

    aici se naste o pertinenta intrebare… cum a reusit onanistul asta sa convinga lumea la metrou ca sa dea ismana jos ?? e posedat de diavol sau ce plm ?
    in alta ordine de ideei nu mare mi-ar fi mirarea ca peste ani si ani baietul asta creion-in-cur sa intre in politica cu harul sau de hipnotizat dobitoci.
    P.S astept cu nerabdare continuareeeeaaaaaa la VARVARA !!!

    • aCID spune:

      Da, ăla e, după negul din barbă. Iar locația e Pantelimon-Delfinului. Care stai pe acolo și ai ceva roșii stricate în casă, vezi că e timpul să scoți gunoiul! Peste balcon.

      • XTC spune:

        Mă, parcă erai în trafic, ieși dracului de aici, să nu vin peste tine, cu punga de gunoi la pachet. Vrei?

  • DTT spune:

    Nu batjocori coaie ,la fel a fost si muma-ta ,la vremea ei,drept dovada – TU !

  • Gomoreanu spune:

    Il stiu si eu pe un retard. A strans bani, si-a luat dubita de aia VW de cacat din anii 60 in care probabil ducea Mafia smardoii cu bate la proteste si acuma se plimba prin sate sa le proiecteze la bastinasi filme. Probabil filme proaste romanesti, ca deh. Acu cateva zile posta ceva in genu „Am nevoie sa stiu daca exista filme romanesti care sa constientizeze populatia rurala ca alcoolismul e o problema.” Pe langa ca oamenii aia din varii motive nu au nimic, vrei sa le iei si bucuria de a bea hipstere.

    • Radu Post author spune:

      e o pizda proasta, photoshop, pula mea, s-a facut verde in cap sa cerseasca atentia . i-as da muie doar in sila

    • Gigi spune:

      Unibrow luat grosier cu penseta, cearcane, neg sub nas, dintii galbeni, marul lui Adam scos in Photosop.

      0/10 would not bang.

      • Kekea spune:

        Lasa culoarea… Are gura intredeschisa ca altfel ai vedea ca are nevoie de toata linia ferata de la Bucuresti la Suceava ca sa si-i indrepte.

  • Mitel spune:

    Asta arata ca un personaj din Oblivion cu sliderele ptr moaca date de-a-n pulea.

    • jiji spune:

      marș înapoi pe 4chan

  • kuniva spune:

    Ai de curu nostru. Deci individu` asta a facut ineptia de dezpantalonare de la metrou? BRAVO BA, ai demonstrat ceva :))

  • Je spune:

    Bah, eu ma bucur ca exista oameni de genul asta. Mai multi fraieri ca el, mai putini dobitoci cu care sa imi bat capul la munca. E ca faza cu poponarii. Lasa-i sa fie. Mai multe pizde disponibile pe piata.

  • Gabriel spune:

    O mica rectificare distinși domni !
    Aia cu parul verde este penetrabila. Sa nu fim ipocriți sa negam lol!

    • o mica rectificare spune:

      Daca face o mica rectificare la incisivul ala de sus, mic si stramb, care calca peste incisivul celalalt. Ca e pericol sa zgarie. Si se opreste din cantat, scris, orice alta arta, hipsterism si prostie. Si isi pune o perna pe cap. Si domnii au baut mult alcool, si nu au alte variante. Atunci da, e penetrabila.

  • Pulamea spune:

    Mi se scoala la gindul ca mii de hispsteri se oparesc.

  • Krantzro spune:

    Privind acum la filmuleţul de mare valoare artistică şi transpiraţie, am putea trage nişte concluzii, în sincron cu mega băşinile aferente:
    1. Iată unde poate duce lipsa de intransigenţă a unor profesori de şcoală primară, care refuză să-ţi dea la timpul potrivit cu cartea în meclă/sfârlă pentru a te face bine şi a deveni om normal. Încercarea de a compensa mai târziu acest lucru te poate pune în situaţii în care suicidul n-ar mai fi o opţiune proprie ci o obligaţie.
    2. Dacă totuşi asta poate fi considerată artă, e nevoie ca ministerul educaţiei să introducă în programă obligativiatea pocnirii copiilor cu cartea. Şansele de a deveni ulterior un retard, s-ar reduce considerabil.
    3. Mi-e greu să cred că privitorul care a ajuns din greşeală la o astfel de manifestare (deşi singura scuză acceptată ar fi adăpostirea de o ploaie de meteoriţi), şi n-a ieşit în nanosecunda 2 din încăpere, preferând contactul cu corpurile cereşti, mai are vreo şansă de reintegrare în societate. Oricum după o asemenea pătrundere artistică, aţa care ţine urechile legate între ele se subţiază iremediabil. Iar la următoarea manifestare n-o să mai ai cu ce auzi numărătoarea lu ăla care-şi bagă capul în acvariu în căutare de oxigen pentru creier.

    Mi-e oarecum milă de trista aia care scrie pe 3 cearşafuri întinse pe trepte mn mn mn… Vă daţi seama ce o aşteaptă pe verso? Să scrii întruna paptibidibi…

    Radule, respect! Eşti un adevărat asanator al societăţii! După moarte vor scrie barzii despre tine…

  • Stef spune:

    Un singur cuvant: legale

    multe legale
    combinate probabil cu lipici

  • Badita Florin spune:

    Domnule Radu Alexandru,
    Sunt Florin Badita si doresc sa va transmit ca drept reactie la articolul dumneavoastra urmatorul eveniment social pe care il voi organiza va avea ca tematica readucerea in constiinta publicului a importantei bunei-cuviinte in relatiile interumane.
    Va invit din toata inima sa participati impreuna cu cititorii blogului dvs. la acest eveniment, urmand ca si eu sa imi mobilizez prietenii din mediul online. Ne vom imparti in fiecare statie de metrou din Bucuresti in doua grupuri, ai dvs. si ai mei. Ai dumneavoastra se vor adresa catre ai mei cu expresii de genul „hipsteri idioti”, „imi bag pula in inutilitatea voastra de sterili sociali”, „sa ne cacam printr-un tub in curul lui Florin Badita pana ii explodeaza intestinul gros si ii umple tot golul interior cu cacat” etc etc. etc.. Ai mei se vor adresa in replica folosind expresii de genul „vorba dulce, mult aduce”, „politetea nu costa nimic si castiga totul”, „a polite word every day keeps rudeness away” etc. etc. etc.
    Fiecare trecator va avea dreptul sa aleaga grupul care are dreptate in aceasta disputa punand cate o lingurita de zahar intr-un borcan de 10 litri plasat in fiecare statie pentru cei care simpatizeaza grupul meu, respectiv 1 lingurita de sare intr-un borcan de aceeasi marime pentru cei care simpatizeaza grupul dvs. La sfarsit, cine are mai multa sare sau zahar in borcane, castiga.
    Sarea si zaharul vor fi donate la sfarsit unei asociatii ce lupta impotriva consumului excesiv de zahar si sare, iar dupa ce vor fi folosite in promourile lor vor ajunge treptat si in doze mici si sanatoase la copiii din casele de copii.
    Deci, ce spuneti de propunerea mea, va bagati?

    • radu spune:

      Ba, tu esti intreg la minte? Sa va masurati flocii de la cur nu vrei?

    • Topor spune:

      Marș mă, că îți dezleg buricul, fără să fie nevoie să îmi consum flegmele inutil!

    • KrantzRo spune:

      Măi Bădiţă, măi băiatule,
      decât să vă complicaţi inutil cu sare, zahăr şi borcane, io zic să faceţi altfel:
      vă aşezaţi amîndoi la intrare la metrou, cu o carte cât mai groasă, cu coperţi cartonate, între voi. Şi fiecare trecător va trebui să aleagă cui îi trage, mai degrabă o carte peste faţă. Cu toată puterea. Şi care va lua mai multe cărţi, peste moacă, ăla va câştiga. Ce spui? Te bagi? Hai că pleci din start cu puţin avantaj la faza asta. Că doar te-am văzut antrenându-te de zor…

      P.S. Eu pariez clar pe tine. Te ajută faţa, ceva de speriat…

      • Limbainpizdan spune:

        Arbitrii o ard pe stadion, nu crezi?

    • Anatolie Hristev spune:

      Mai Badita,

      De ce nu donezi tu singurel cei 20 de litrii de sare si zahar unei asociatii?
      Oare pentru ca esti cel mai somer om si nu ai din ce?

      De ce trebuie sa creezi un eveniment de cacat care ti-ar fi mai degraba tie de folos decat unei asociatii? Mare contributie, niste galeti de sare si zahar. Parca esti un politician in campanie la tara.

      Poti sa fi politicos si darnic fara sa suni clopotele sau la tine merge doar pe baza de atentie si mai putin pe cauza?

      Spune sincer, asta e un fetis de-al tau? Sa faci lucruri absolut cretine si inutile in vazul lumii? Iti place sa fii privit?

      Cat despre politetea ta autoasumata: mars ma de-aici! Ai scos lumea in chiloti la metrou. Foarte politicos!

      Bai boule, progresul nu a venit din stat in cur cu o pancarta in mana. A venit din idei bune si multa munca. Nu excelezi la nici unul din capitolele astea. Si mai esti si urat ca un hemoroid!

      Fa in pula mea ceva util si fara tam-tam sau mars in pula mea la munca si sustine statul, parazit hidos!

      • anaTrolie spune:

        Bravo Anatolie, tu trolezi ceva mai fin, de genul normal-la-cap-patriot-progresist-muncitor-drept-si-intelept-cu-nume-de-moldovean-cu-cei-sapte-ani-de-acasa, care troleaza etic si educativ un trol … ca sa ce? Ca sa te troleze altii pe tine, sa-ti spuna ca nu pot sa conceapa ca nu te-ai prins ca ala e trol? Serios? Bravo ma, uite ca ti-a iesit.

    • Krantzro spune:

      Băi eu între timp am mai vorbit cu sfetnicul meu cel mai bun, noaptea, şi iată variantele de lucru:
      Varianta A: Radu Centauru, din dorinţa lui perversă de a se juca cu minţile oamenilor, a creat un nou user cu nume ilustru şi l-a băgat la bătaie acum la commenturi, că cică e chiar însuşi El Bădiţă. E chiar foarte greu să-ţi dai seama dacă e sau nu aşa, după cum e pus i-ul sub punct. În acest caz: Centaure, m-am prins! Primuuu!
      Variantele B şi N: Eşti chiar ză riăl McCoi, dacă înţelegi ce zic, dar trebe să ne convingi de acest lucru. Ca atare, va trebui să mergi mâine, la 12, la metrou la Victoriei, cu o pancartă pe care să scrii cu ketchup: „Planeta în pericol! Opriţi! Cobor la prima!”. Dacă tot îţi place, poţi lua şi două borcane cu sare şi zahăr lângă tine. Ideea e să te aşezi într-un loc cât mai vizibil, să te putem vedea toţi. De exemplu pe şine. Şi stai aşa nemişcat vreo 30 de minute. E posibil să nici nu fie nevoie de aşa mult timp. Opţional, te poţi pocni cu pancarta din când în când. Nu ştiu ce mă face să cred, dar anticipez un succes nebun pentru tine. Vor scrie ziarele, vei apare în prime-time la TV… Nu trebuie să-mi mulţumeşti. Sprijin şi eu arta adevărată cum pot…
      Am vorbit cu băieţii de pe aici. Dacă nu vei fi mâine la Victoriei, vom cred cu toţii în varianta A.
      Nu-i aşa, băieţi?

      • Radu Post author spune:

        sunteti prosti. e trolaj clar, si unul bun. eu am ras cand am citit comentariul. voi acuma il luati in serios. pentru ca sunteti prosti

        • Krantzro spune:

          Bă Centaure, eşti prost? Dar unde vezi tu că-l ia cineva în serios?

    • ano spune:

      FAKE.

    • adi spune:

      Sictir !

  • pizda misto spune:

    M-am saturat de avortonii astia. Vreau sa vad si eu un barbat adevărat, cu pula.

  • Ilie spune:

    Va rog eu nu mai folositi expresii de genul ” pentru ca arta ”
    Sunt de cacat, doar zoso le mai foloseste

    • valoare spune:

      Da, doar zoso (lol) si băieții si fetele de pe cracked.com. In rest, nimeni! Va Zice Ilie!

  • Gordo spune:

    A belit-o invatamantul romanesc!!!Gloaba asta scrie pentru ARACIP?????

  • ik spune:

    Vreau sa organizez si eu la metrou un flash mob numai pentru gagici bune care sunt dispuse sa ramana doar in chiloti dupa ce imi iau coaele in gura. Stie cineva cu cine tb sa vb, Politia, Metrorex sau cum plm ii zice, etc… Pt autorizatie zic.

    • Cutzit spune:

      Ia scoate-ți coasta lu Adam singur și fă-te pizdă!

  • Popescu spune:

    ZDROBIȚI ȘI CU FĂRAȘUL LA CANALUL GHENEI!! MOARTE TURNÂTORILOR!!

  • Gheorghe Intensiv spune:

    Eu zic să-l combinăm pe Bădiță cu Mândruță, poate așa îi anulăm pe amândoi în plm !

    • lazar spune:

      Cred ca adevar graiesti!salvam o natie!cu mare placere. jo fac oficiile!

  • Pisa-m-as spune:

    Simplu că am tras niște țuică la masea! Puțină punkăreală așa înainte de eveniment! Hai piticule că ai melodia!

  • Bădiţă Florin - Adevăratul spune:

    Drept la replică: Sunt adevăratul Bădiţă Florin (cel care a comentat mai sus sub numele meu este un impostor) şi nu pot să nu observ că prin simplul fapt că exist şi îmi desfăşor activităţile în care cred mă dovedesc deosebit de util autorului acestui articol şi cititorilor lui, în sensul că primului îi dau subiecte despre care să scrie şi care să îi aducă un plus de popularitate (şi, poate, repet, poate, un mic venit de la donatori), iar celorlalţi le dau prilejul să se amuze, să bârfească şi să se autoevalueze într-o lumină pozitivă în raport cu indivizi ca mine, simţindu-se mai importanţi decât sunt în mod real. Prin urmare, permiteţi-mi să nu mă consider chiar atât de inutil pe acest pământ, fie şi prin prisma celor de mai sus. La fel cum fără Iuda nici Hristos nu ar fi putut fi vreodată considerat Fiul lui Dumnezeu, nici plăcerea voastră de a caricaturiza şi a râde de pretinsele defecte ale altora nu ar fi putut fi posibilă fără mine sau alţii ca mine.
    Dar, ca să mai fac un lucru util în viaţă, vă anunţ că am luat deja legătura cu doamna avocat Luisa Macovei, la a cărei campanie electorală a participat, dumneaei asigurându-mă că mă va reprezenta personal în procesul pe care îl voi intenta împotriva domnului Radu Alexandru pentru denigrarea drepturilor fundamentale ale omului şi mai ales împotriva falsului odios Bădiţă Florin de mai sus, vinovat de tâlhărie virtuală sub formă de furt de identitate în formă agravată. Am păstrat deja un loc liber şi bolduit în fişierele Excel pe care vreau să le creez cu toate dosarele din 2000 şi până în prezent şi pentru acest litigiu.
    În legătură cu faţa mea uşor alungită, vă mărturisesc că ea este rezultatul sistemului medical din ultimii ani ai regimului comunist; atunci forcepsurile erau mult mai neprietenoase decât cele de astăzi şi având capul mare şi rotund, a fost nevoie de nu mai puţin de trei astfel de instrumente care să tragă simultan pentru a mă naşte. Unul m-a apucat de un obraz, altul de al doilea obraz, iar celălalt de al treilea obraz şi de bărbie. O să organizez oricum pe viitor o campanie pentru viitorii părinţi de conştientizare a pericolului reprezentat de forcepsuri, când o să reeditez chiar într-o staţie de metrou scena naşterii şi extragerii mele forţate. Mai greu o să fie să găsesc o voluntară care să o joace pe mama şi din care să ies efectiv de cel puţin câteva zeci de ori în ziua respectivă în faţa publicului ţintă, dar cred că nu va fi imposibil. Am dat deja anunţ pe contul de facebook al Nefiresc. Voi îmi puteţi recomanda pe cineva?

    • kuniva spune:

      Prietenas, daca faceai ceva util in viata ta crezi ca ai fi devenit subiect de ras pe internet? Intreb si eu… chiar suntem noi nebuni ca radem de tine si de ‘realizarile’ tale?

      Succes la urmatoarea dezpantalonare. Nu uita sa vii cu boxeri roz, sa stim care e organizatoeul ;)

    • Vicus spune:

      Vezi, ase se intampla cand il citim prea mult pa Bruckner cu copchilul sau divin, dar insuficient.

    • Mitel spune:

      10/10 am ras cu lacrimi

    • ano spune:

      faaaaaaaaaaake.

  • IepureleCuRabie spune:

    Am avut erectie cand am citit patibular. Multumesc

  • Bădiţă Florin - Tot el spune:

    Potoliţi-vă, mă, dracu’, şi nu mai vorbiţi cu fantasmele, evident că nu sunt Florin Bădiţă, reiese clar din text. Apăi dacă omul avea un pic de simţ al ridicolului şi atâta autoironie în el, cu siguranţă nu mai devenea subiect de pamflet şi habar nu aţi fi avut că există.

    Aş vrea doar să mai exprim câteva idei pe tema Florin Bădiţă, care se pare că are darul de a fecunda pe lângă leşinate preţioase şi imaginaţiile bolnave ale multora dintre noi:

    1. Mă gândeam astăzi prin trafic ce asociaţie mi-aş face dacă aş fi Florin Bădiţă şi mi-a venit în minte denumirea „Asociaţia Iubiţi Câinii Vagabonzi de Pluş”. Mă jur pe toţi sfinţii în care nu cred că nu am tras cu ochiul înainte pe contul lui de YouTube, unde abia acum câteva minute am văzut că are încărcate doo videoclipuri numite „Kitto” şi „Kitto2” cu nişte dudui ce trag în lesă un căţeluş de jucărie, încercând să creeze iluzia că-i viu. Great minds sink alike sau ce pula mea?

    2. Mai ţine cineva minte desenul ăla stupid pe care îl făceam când eram copii, „şase, patru, trei întors, asta-i faţa unui prost”? Ieşea ceva ce semăna cu un cap de individ cu faţa lungă şi bărbie proeminentă, căruia îi mai desenam de obicei şi nişte plete. Dacă mai ţineţi minte, vă rog să îl faceţi acum pe o foaie de hârtie, după care priviţi o poză cu omul nostru din profil şi spuneţi-mi dacă nu credeţi că el a fost muza pentru inventatorul desenului cu pricina.

    3. Florin al nostru îi menţionează fetei cu părul verde ca să o electrocuteze pe proastă pe şira spinării că e angrenat în realizarea unui amplu studiu de caz pentru ARACIP, despre starea Învăţământului Preuniversitar din România. Poţi deduce de aici că omul ştie ce face şi nu degeaba a fost ales pentru un asemenea job, ARACIP apelând la un profesionist. Când colo, pe contul lui de Facebook, Florin dă sfară în ţară că ar avea nevoie de un coordonator sau îndrumător pentru lucrarea sa monumentală. Solicitarea de ajutor nu reprezintă ceva rău în sine, dar dacă tot recunoşti că ai nişte limite evidente în domeniu şi eşti oarecum la început, la ce pula mea te mai lauzi cu domeniul respectiv în interviuri lăsând impresia că l-ai stăpâni? E ca şi cum ar face nevastă-mea cartofi prăjiţi cu brânză acasă, iar eu aş lăuda-o prin bloc că e o master chef.

    4. Dacă ţărăncile de acum 100 de ani îşi puneau busuioc sub pernă pe care puneau capul ca să viseze cum vine Badea să le fută, există ţărănci moderne care îşi bagă capul în veceu fără să tragă apa doar ca să viseze cum vine Bădiţă să le insemineze.

    5. Nici şiiţii nu se autoflagelează de Ashura cu biciurile alea ale lor cu lanţuri cum îşi dădea ăsta cu cartea peste tot. Vă sugerez să staţi dracului departe de el, că din două cărţulii din alea peste faţă îşi scoate lejer 20 de zile de îngrijiri medicale de la SML şi atunci să vă văd cum o să explicaţi la poliţie că după ce aţi vărsat atâta venin pe acest site la adresa lui nu voi aţi fost ăia care l-aţi pocnit, infractorilor.

  • chiombi spune:

    e una in prima poza cu pantaloni scurti de blugi, ca ala din arrested development. o fi si ea Never-Nude

  • NisteOm spune:

    Aseară am mâncat nişte ciuperci. Cred că erau expirate fiindcă acum mă simt Florin Badiţă.
    Moamăă, ce kaşto e!! Şi ce proşti păreţi pe lângă mine….Pigmeilor intelectuali ce sunteţi!

  • jos_cenzura spune:

    O alta fateta pe care nimeni nu a sesizat-o: omul asta nu face nimic original! Doar copiaza chestii din new york sau occident si le aplica la romania. E noua generatie a celor care scot poze de kkt si melodii de kkt si fac traduceri de kkt si apoi le pun in prezentari power point care circula printre pensionari.

    • Corason spune:

      Eroare….Se pare că atenția distributivă, uneori dăunează grav sănătății. Autorul repetă în toate modurile, felurile, cum vreți voi, dar o face fără sens, de prin 2007. De ce? Asta nu știu.
      Mai simplu, acest necunoscut spune: sunteți proști pentru că sunteți proști.
      Ce e așa greu de înțeles?
      Ești ceea ce ești și nimic mai mult!

  • Seth spune:

    prima poza, ala din dreapta de tot cu fata de imbecil, are pula mare. sau cel putin asa se vede

    ca sa–ntelegeti de ce l-au pus aprape de iesirea din fotografie. nimeni nu vrea sa vada in prim plan oameni cu pula mare. ca dupa aia, toata lumea intreaba numai de „cine-i ala, cum il cheama” si strica toata smecheria attention whore-ilor pozari

  • E.T.Pl spune:

    Acum 3 zile cand ai postat articolu’, videoclipul nanacului ala avea vreo 300 de vizualizari si 1 like, parca.
    Acum are aproape 3000 de vizualizari si 20 de dislikeuri.
    Desi eu sper sa il descurajeze pe viitor, prostii de genu’ asta sunt destul de hotarati, perseverenti in prostie.
    Intr-un fel ma bucur ca ii faci „populari” printre noi, macar sa fie „apreciati” la adevarata (non)valoare.

  • Badita Florin - Adevaratul adevarat ! spune:

    EU SUNT BADITA CEL MAI ADEVARAT SI VREAU SA VA DAU O MUIE PLETOASA LA TOTI HATERII !

  • Bucifal spune:

    Am auzit acu la radio ca duminica la metrou se organizeaza alta actiune,ceva gen sa ramai nemiscat 5 minute dupa care sa iti continui mersul normal…..ghici ciuperca cine organizeaza muiala asta???

  • Pulamea spune:

    Ma pish in muzica ta de cacat.

  • Hristos spune:

    Bravo tinere, la mai multi Bădiță

    • shotaie spune:

      dar de ce numai ziua la metrou, sa inghete spontan si noaptea la capatul lui 139 sa vedem poze de la ‘rape day’ si ‘no wallet day’.

  • Bucifal spune:

    Bila alba uriasa pt Romania si rromi ….In urma cu putin timp a fost dejucat un atentat la Paris,rromi furand Kalasnikoavele teroristilor vanzandu le la fier vechi.Asa da

  • Vlad Tepes spune:

    1. Ar fi frumos sa pui un buton de dislike la comentarii ca pe langa injuraturi sa realizeze si acesti oameni ce ganduri de cacat au.
    2. La frozen bucharest sau cum dracu ii zice la eveniment as vrea sa fiu acolo cand incep idiotii sa isi ia bataie ca s-au oprit aiurea pe peron. :)))

  • creca spune:

    mie imi place badita asta..seamana cu ala greu de pishat pe gazonu’ lu’ demimur.

  • Florin Badita Unicul-Autenticul-Originalul spune:

    Cred ca atunci cand the minions of Florin Badita i-au aratat ce scrie aici pe site despre el, a spus sigur pe el si ranjind ceva de genul:

    „Asta e un fr_str_t frate – gen! Asta e problema in tara asta! blllrhh..cckrrhhh..cckrrkkk (a se completa orice text) !!!! You knoww…Adica gen… deci.. efectiv .. gen… deci da… if you know what I mean… Din pacate din cauza unor astfel de oameni nu poti face ceva… Like… e usor sa critici – mai greu este sa gasesti solutii etc etc ”

    Fac pariu pe absolut orice ca Florin Badita foloseste ro-ngleza si cand doarme!

  • STFB spune:

    Malagambist

  • J spune:

    da da da ❤️

  • Florin Badita spune:

    Domnule Radu Alexandru,

    va aflati intr-o eroare.
    Nu mi-am dat cu cartea in cap pentru ca arta, ci pentru ca sa fiu batut in cap.
    Pentru ca arta m-am pozat pe facebook cu blana in cap, din dorinta de a educa emotional pe copiii in dificultate.
    Si ca sa nu mai sustineti ca am picioarele paroase, tocmai m-am epilat.

    Pupici.

    Florin B,
    expert ARACIP in izmene

  • CrazyEyesDave spune:

    Vai, dar ce mecla de troglodit are.

    Nu stiu de ce, dar imi vine sa ii dau una peste fata si inca una si alta si tot asa. Nu stiu cand m-as opri, are o fata de imi vine doar sa il lovesc si atat. Pentru ca arata cum arata.

    • Radu Post author spune:

      o oau, v-a ajuns preotul pe o lista de 300000 de oameni prin autoincludere

Adaugă un comentariu