Dacă te scremi destul, iese un articol

N-ai cum să fii influensăr dacă nu scrii regulat. Dacă nu-ți trântești cugetările aburinde pe internet, în legătură cu orice subiect. Scriu mai rar în ultimul timp pentru că sunt genul de om care își pune întrebări când îi trece ceva prin cap. întrebări gen „bă, chiar AR TREBUI să intereseze pe cineva căcatul ăsta?” și de obicei răspunsul e nu. accent pe „ar trebui”. Că, spre exemplu, oamenii sunt atât de proști încât dacă aș scrie un articol despre preferințele mele în materie de biscuiți, s-ar găsi interesați. Dar ăia sunt idioți și nu AR TREBUI să îi intereseze. dacă ajungi să povestești străinilor ce ai mâncat la prânz, ești prost și sunt proști.

sau altă întrebare care îmi strică des elanul. „bă, oare nu cumva subiectul ăsta e 90% identic cu 1000 de alte subiecte anterioare și nu-s încă destul de senil încât să zic același rahat la infinit?”

gen, de ce nu mai scriu de ani de zile despre gagici și cum să le vrăjești?

pentru că nu s-a schimbat nimic. în continuare cel mai secret și fabulos truc prin care poți să ai garantat 100% succes la femei e să le vezi ca pe niște oameni, să fii atent la cine sunt și ce vor și să găsești una (sau mai multe, plm, succes) cu care să ai interese comune. și când zic interese comune, nu mă refer la genitale. a. și alt sfat important. orice ar zice Trump, nu le apuca de fofoloancă decât dacă îți cer ele explicit asta.

dar Radu, uite ce a mai făcut politicianul x! e strigător la cer! ne ia de proști!

nu e. în 9 din 10 interacțiuni, politicianul se adresează unui prost. deci dacă ne ia pe toți de proști, greșește doar în 10% din cazuri. ba mai mult, 9 din 10 politicieni sunt imbecili, deci, în 81% dintre cazuri, interacțiunea e prost la prost. singurul lucru strigător la cer e că încă nu ți-ai dat seama că asta e normal.

poate îmi lipsește ceva. foamea de atenție. nu mă strofoc să fiu ăla care zice lucruri atunci când nu e nimic de zis. așa că m-am decis să mă uit la niște influensări aspiranți, să mă inspir. să îmi revitalizez cheful de făcut conținut. uite. brusc devine informativ. vă arăt oameni de care, dacă sunteți normali, nu ați auzit, și de care puteți uita liniștiți după ce terminați de râs.

ANDRA FĂRĂ ZAHĂR

Toate secretarele au calculator, mult timp liber la muncă și un job cu un titlu în care nu apare cuvântul secretară deși știm cu toții că așa se cheamă meseria. aproape 50 000 de secretare i-au dat like Andrei, care e o femeie care spune lucrurilor pă nume, fără să le dea cu zahăr. le prezintă așa cum e. dacă nu ați înțeles. e ca cafeaua fără zahăr. își face treaba, nu e acolo să te îndulcească. și merge și de clismă, dacă crezi în medicină alternativă.

Andra se pliază perfect pe nevoile secretarei mediocre. Îi spune că e o femeie puternică și că i se cuvine să facă ce are ea chef, fără să o judece nimeni.  Că are multe de oferit. Peste medie. Toate femeile au de oferit peste medie, se știe. Problema e că nu există masculi care să MEEHEEEERITEEE. (behăitul standard al femeii mediocre). Și chiar ai nevoie să ți se spună asta când iei ordine toată ziua și n-ai avut un gând original în cap în toată istoria lui. Femeile simt nevoia să exprime sentimente. Și dacă-s prea proaste, nu știu cum. Așa că parazitează mediocre de-astea, care prezintă sentimente generice, pe care proasta le poate interioriza ca și cum ar fi o ființă umană reală lol.

Are  și articole despre avantajele și dezavantajele statutului de amantă, întrebare care a fost pe buza oricărei secretare, fix în același timp cu pula șefului.

Și multe chestii semiporno pentru proaste reprimate sexual, care se bucură să citească și să-și imagineze situații în care nu ar ajunge niciodată, pentru că le e jenă. Dar le-ar plăcea să poată să ajungă. Să își imagineze situația aia ipotetică în care nu îi e rușine de propriul corp și propria sexualitate și face lucruri despre care scrie Andra. Pe care nici ea nu le face, că și ei îi e jenă.

Just, multe chestii pe care le zice sunt adevărate. Dar sunt adevărate cum e adevărat că o dată la câteva secunde trebuie să respiri. Adică trebuie să fii prost să nu știi asta și chiar imbecil să ai împresia că alții nu știu asta și ar trebui să le spui.

În același timp, pe Andra o ling la rozetă mulți betafagoți sugălăi, care-i spun cât de superbă e ea ca femeie, deși ea arată așa.

13015244_1165573983476240_7367028262901045236_n

Care e cam la jumatea drumului dintre om și chestia asta.

bad-plastic-surgery

Știi că trebuie să-ți schimbi chirurgul plastician când arăți ca și cum îți cresc buci pe față în loc de pomeți.

DUPĂ CARE E CHESTIA ASTA

In care o cetățeancă ne povestește pe lung de ce n-are ea prieten. E un cringe de-ăla, de îți strică ziua. Vezi un filmuleț de-ăsta, afli că au murit dup-aia 50000 de oameni în Siria și te gândești „foarte bine, așa le trebuie. toți oamenii sunt de căcat”. Unii oameni sunt atât de născuți fără simțul penibulului încât te fac să urăști specia. Vă dați seama că după un minut am închis filmulețul, mi-am aruncat calculatorul pe geam și mi-am dat foc la ochi. Dar simt că pot să răspund mai bine la întrebarea ei, de ce nu e într-o relație.

Nu e din cauză că e proastă.

Nu e din cauză că arată ca Beavis după 6 luni de tratament cu estrogen.

Nu e nici din cauză că nu are pic de feminintate.

Și nici din cauză că oricâte tatuaje și outfituri excentrice ar trânti pe ea, tot nu distrage atenția de la fața aia de țărancă de la marginea Vasluiului.

Nici măcar din cauza nărilor ălea sinistre, pe care și le înfige în obiectiv și te oprești din a o asculta și te gândești, oare pula mea ar încăpea în nara aia? Oare ar încăpea o pulă într-una și una într-alta, sau umplutul unei nări i-ar scădea volumul celeilalte până la neuzabilitate? Oare dacă vin cu încă un prieten și ne băgăm pulile în nările ei, e puțin gay? Nu prea știu anatomia nasului, dar nările nu se întâlnesc cumva mai sus? Că dacă se întâlnesc, dăm în situație de atinscucurile și ar fi super gay.

Dar nu, nu din cauzele ăstea nu are prieten. Bărbații sunt atât de proști încât chiar pot trece peste toate chestiile astea. Că dacă n-ar putea, nu am mai exista ca specie.

E din cauză că nu are simțul ăla al penibilului care sa-i pună întrebarea „bă, ar trebui să intereseze pe cineva căcatul ăsta? e normal ca o anonimă să vorbească de viața ei privată pe internet ca și cum i-ar păsa cuiva?” și să îți dea răspunsul „nu, în pula mea!”

Mihai Vasilescu-Blog

Privirea de aprig cugetător spune tot.

10171293_849318395103125_6153007166148919185_n

 

Are motto la site „viața e mult prea serioasă, ca să n-o luăm în râs!” care-i o formulare proastă a unei idei absolut banale. Sub motto, numai subiecte stringente.

Cum să slăbești.

Povești care te aștepți să aibă o glumă la sfârșit dar nu au.

Uite ce-a zis ăla.

Mă bucur că trei oameni au citit articolul anteror.

Surprinzător, și articolul anterior despre cât mă bucur că a fost citit articolul anterior a fost citit de doi oameni deci am scris acest articol.

Nici un subiect nu e prea mic om. Stai și te gândești, oare ce-o fi în mintea lui? Se scoală dimineața și primul gând care-i trece prin tărtăcuță, prima chestie colorată pe care o vede, devine subiect. Nu stă să își pună întrebarea aia clasică. „CUI PULA MEA ÎI PASĂ?”. Se oprește la primul gând și-l așterne. Că se cunoaște. Știe că al doilea gând vine rar. Vă dați seama că, din cauză că niște șomeri nimeresc accidental din spam în spam pe scrierile lui insipide, el se crede creator de conținut? Că nici măcar nu își dă seama că respiră degeaba? N-are treabă omul. Scrie căcaturi. Des. Mai face o reclamă la LIDL pe o cutie de ciorbă, se culcă cu mațele ghiorțăind că i-au dat de-aia teoretic expirată dar practic prea plină de E-uri să expire înainte de stingerea Universului. și se crede influensăr.

––––––––

Și mă uit cu ciudă la oamenii ăștia. Că până la urmă, despre asta e vorba. Nu-s atât de mediocru încât să am impresia că lucrurile evidente sunt subiect. Nu sunt atât de narcisist încât să am impresia că eu sunt subiect. Nu sunt atât de bou încât să cred că ORICE e subiect. Vreau să scriu mai mult pe aici și e greu. Nu din lipsă de inspirație sau ceva. Am mintea ca un brici care are în loc de mâner încă o lamă. Și se ascute singură de la secundă la secundă. Doar că lumea nu ține pasul cu capacitatea mea de a urî chestii. Am descoperit cam toate unghiurile din care se pot urî chestiile vechi și astea noi sunt în general variații pe aceeași temă. N-am cum să mai delirez despre cât de golani sunt popii din BOR mereu când fac câte o golănie. Că am zis deja tot ce era de zis la golănia anterioară. Mă deranjează și ultima pizdă proastă care cerșește atenție, oricare ar fi ea, dar nu pot să mai scriu despre asta. Că 90% ar fi același text ca și la anterioara pizdă proastă care cerșește atenție.

Așa că încerc să mă întorc la origini. La urât omul mic. Ca ăștia de mai sus. Ai putea să zici „Daa, Radu, dar știi tu, CUI PULA MEA ÎI PASĂ DE ĂȘTIA”.

Nimănui. Nu trebuie să îți pese. E comedie aici. Trebuie doar să râzi.

 

 

***

Comentarii (44)

  • pulifrici adrian spune:

    trist dar ffff adevarat.

  • Jane Făe spune:

    Dă-te dracu’, m-ai relaxat, că eram nervos de vroiam să dau cu calculatorul de pământ înainte să văd articolul ăsta în feed reader.

    Dacă vrei să te faci parlamentar, ar trebui să scrii cât poți de mult, ca să aduni fani, și ar trebui să te dai și pe tuităr sau ceva nefalimentar, gen feisbuc.
    În 20 de ani oricum o să crape mulți dintre boșorogii care își aleg favoriții de la televizor. Cred că merită să investești de acum în promovare pe net. Chiar, poate scrii un manifest politic pentru când ai ajunge parlamentar sau împărat, ceva.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      bulan uite care e treaba

      daca ai ajuns la nivelul asta de text in care se vede ca te-ai plafonat

      pune mana si fa una din doua:

      1 iei un bilet de avion poa sa fie si numai dus pana in vietnam uzbekistan bolivia papua noua guinee sau ceva de genul si stai si te holbezi la viata dintr-un targ de produse locale. vezi ce fac oamenii aia cum vand cum cumpara

      2 inveti o meserie noua altundeva decat in romania. poa sa fie si aia de gradinar sau aia de tuns cainii sau maturat scarile in vun gemplu budist

      ai nevoie sa te deplasezi. nu ej buricul pamantului. incepi sa te imputi de la cocleala de care zici

      daca mai stai mult asa o sa te coclesti total si e pacat de tine

      • Daria spune:

        Bine bro !!!!

  • RADUUUUU IS BACK spune:

    SAVAGE

  • gi gigel spune:

    glumesti!!? vasilescu!!? :))))))))

  • RADUCUUUU IS BACK spune:

    GENIIIAL!

  • Childinmata spune:

    Pula mea e ungol in parlament. Si un gurile multora de cand nu mai e vadim acolo. #gotitbuckets

  • tubisan spune:

    genial scris ! am râs cu lacrimi.

    • Fătălăul spune:

      Nu chiar genial dar ce-a zis aicea înseamnă că e mega plictisit.

  • bogdan192 spune:

    Iar mi-ai inseninat ziua. Ma bucur la gandul ca pe planeta asta inca mai sunt muisti care urasc mai puternic ca mine. Radule, cand o sa vina momentul ala in care o sa te gandesti ca ai imbatranit, ca plm, ai copii si nu poti s-o mai arzi haiduceste, cand lumea se pisa pe tine din toate partile sa intri in randul cretinilor, nu te lasa. Lumea asta are nevoie de muisti care sa urle ca regele e gol si suge pula.
    Multumesc.

  • John spune:

    „Nici măcar din cauza nărilor ălea sinistre, care și le înfige în obiectiv” – *pe care

  • Wtf man spune:

    Deci, what the fuck, man? Înțeleg că ai vrut să trântești un articol în care să pari „cool” și mega amuzant, dar să te iei de aspectul persoanelor…asta mă depășește. ‘Oi fi tu vreun frumos ascuns de ochii lumii cu frica de a nu te deochia cineva? Este un articol dezgustător care-mi face scârbă gândindu-mă la nivelul scăzut al inteligenței unora și totodata faptul că încă avem mentalitate ceaușistă. Deși ai punctat anumite lucruri corecte, ești dezgustator prin simplul fapt ca te legi de aspect! Rușine!

    • Radu Post author spune:

      aspectul e in mare parte o optiune personala. deci super criticabil.

    • Jane Făe spune:

      Te-ai opărit la pizdă? Pe bune, o ardem politicăli corect? S-a umplut lumea de pizde care nu mai au altceva de făcut decât să inventeze cuvinte alternative pentru handicapat, olog, prost, urât, gras, slab, puturos, leneș, etc.

      A, căcat, acum văd poza pe care o ai la avatar. Chiar ești o pizdă. =))

      O să îți zic niște vorbe, dar probabil o să îți intre pe o ureche și o să îți iasă pe alta.
      Dacă nu ar mai fi atâția sensibiloși și dacă pizdele sensibiloase s-ar sinucide toate, lumea ar fi un loc mult mai bun. Dacă nu v-ați mai pupa în cur unul pe altul toată ziua și nu v-ați mai spune non-stop unii altora că sunteți toți niște fulgi de nea delicați, valoroși, unicați și chiparoși, poate ați face ceva util cu timpul vostru.

      Dacă nu poți să ții tu, proasto, la o glumă, nu trebuie să nu mai facă lumea glumele de genul ăla, ci trebuie să te duci să te cauți la pizdă, că suferi de opăreală (evident, mă refer la pizda din cap, aia cu care tu crezi că gândești gânduri).

    • gigi spune:

      Duhnesti a proasta de la o posta . Stai jos ,ai nota 3…

  • sindi_cat spune:

    1. Majoritatea barbatilor ar cam fute nediscriminatoriu orice are pizda, tate si sta sa fie fututa. 8 din 10 ar fute-o pe aia fara zahar, inclusiv eu (si cred ca si tu, daca ar veni la tine si ar zice „Fute-ma!”).
    2. Beavis pe estrogen are doar cam 1700+ views pe Youtube, dar tot ar merge fututa (zic eu si cred ca sunt de acord cu mine macar inca 5 barbati din 10).
    3. Aprigul intelectual (epica asociere de cuvinte, chapeau!) zice ca are 77000+ comentarii (cica!), deci e un fel de Zoso in devenire, da’ pe asta nu stiu cine l-ar fute. Poate vreo secretara din aia de-o citeste pe Andra fara zahar.

    Glosar: a fute – a avea relatii sexuale cu cineva, NU a purta conversatii pre si post coit, NU a petrece „quality time” impreuna (in afara de timpul pentru sex). Futi o curva/amanta fara pretentii, faci dragoste cu nevasta sau iubita (stiu, suna hipster, dar toti avem o latura intunecata, cu barba si fular in noi).

    • matamare spune:

      Du-te ba in pula mea cu fututul tau si 8/10 ar fute-o.

      Pizda aia, prima..chiar nu stiu cum ai fute-o tu. Eu ma uitam acum la porno, aveam pula sculata, gata de laba zilnica. Si cand i-am vazut ranjetul ala de Frankenstein de sub mutra aia cu bulina rosie de la cat ii pica tencuiala, mi-a murit pula.

      ‘te ba dreacu’ cu Boris Karloff cu tot.

      • sindi_cat spune:

        Tu faci parte din aia 2 care n-ar fute-o, ce te ambalezi atata?

  • durel spune:

    de asta tre sa stai pe fiction mai mult , acolo e treaba complexa.

  • George spune:

    Haide ba, si nimic despre ursul ucis in mod barbaric la Sibiu ?
    Nu empatizezi si tu putin cu iubitorii de animale ?

    DACA ERA TACTU IN LOCUL URSULUI N-AI FI PLANS ???

    • Jane Făe spune:

      :)) Că bine zici, dă-te dracu’…

  • Dima spune:

    Am intra la andrafarazahar pe pagina și vad ca o amica e follower. Și da, amica chiar e secretara, dar își zice assistent + ceva :))

  • Chelu spune:

    Tu nu ari doar fatza de prost, si privirea te tradeaza!
    Indiferent cum o numesti tu ( privirea ta ) tot de prost e!

  • Mishu spune:

    Vreau sa-mi dau cu parerea despe asta.

  • Dana spune:

    Nu doar secretarele o urmăresc pe Andra , ci și unele fete/femei cu ceva materie cenușie.. Am 26 de ani și sunt manager de hotel, și nu, nu am ajuns manager făcând sex cu șeful meu.. cat despre aspectul fizic treaba este relativă, sau tu crezi ca ești plăcut de toată lumea??

    • Radu Post author spune:

      *receptionera

  • emi spune:

    Cum bă să te iei de bloggărul cu cap de țestoasă? Tu știi cine e bloggărul cu cap de țestoasă? Bagă-ți mințile în cap! O să te amenințe că te bate! :))

  • Monica spune:

    Cata invidieeeeeeeeeeeee

  • Brotacul Viril spune:

    Femeile sunt responsabile pentru 90% din prostia existentă in lume.
    Aruncati-vă un ochi pe facebook sau pe alte interneturi. 90% din bălăriile existente sunt scrise si împrăștie de femei…secretare?

    • Jos_cenzura spune:

      Din păcate multe nu sunt doar secretare. Dar într-adevăr, acum înțeleg de ce agăț mult mai ușor când beau ca porcul. Atunci devin suficient de idiot (pe moment) încât pot relaționa cât de cât cu femeile.

  • Ccc spune:

    Mama..ce o zis andra fara zahar de tine…go check it out..ma duc dupa floricele

    • Așe mă! spune:

      Ahahahahhah…… ca este un labagiu yeahhh!

  • Iulia spune:

    Fraier!

  • Bac-ul spune:

    Magistral bosssss, credeam ca esti in criza de inspiratie. Andra fara zahar chiar e o proasta din motivele spuse de tine si altele. Esti boss

  • Alex spune:

    Tocmai te-a facut celebru printre secretare, o sa-ti puna blog-ul la moaste :) si o sa ploua cu un roi de proaste spumante :D

  • xoxoxoxo spune:

    Am citit doar partea despre Andra fara Zahar si sunt total de acord, toti fanii ei sunt secretare triste si ligai (am un astfel de speciment in lista de prieteni care distribuie orice cacat de articol scris de ea).

  • Florin spune:

    > Nu-s atât de mediocru încât să am impresia că lucrurile evidente sunt subiect.

    atunci de ce pula mea ai scris articolul asta

    • Radu Post author spune:

      vezi ca scrie la sfarsit. ca umor. stie ma-ta ca nu stii sa citesti?

  • MIRABELA spune:

    In prima parte a articolului mă încerca un sentiment de aprobare : „hai că are dreptate omul, blogurile ca cel al doamnei/domnișoarei, ce plm o mai fi și ea, mi se par penibile și cam atât.” Dar apoi am văzut ca te-ai luat de aspectul ei, ceea ce spune multe și despre tine. :)
    Iar Vasilescu are umor și mulți, foarte mulți cititori. Asta pentru că își vede de treaba lui, nu de aruncat cu noroi în colegii de breaslă. ;)

    • Radu Post author spune:

      mars fa proasta care pune :) la sfarsitul propozitiilor agresive ca sa para cumva nice :) sa sugi pula la cai morti :)

      si aspectul e in mare parte o alegere, deci te poti lua foarte usor de el :) dar asa ti s-a zis tie in grupul de prosti din care faci parte :) ca nu te iei de aspectul omului :) dar nu te-ai intrebat niciodata de ce :) ai luat-o ca lege, pentru ca esti proasta de behai si nu iti pui intrebari :)

  • sakitumi spune:

    bo$$ule minotar, ce ai cu narile?..eu i-as da la muie. asta mi-a sarit prima oara in cap. mi-am imaginat cum imi lasa urme de ruj pe pula.. ma intriga culoarea.

  • dante spune:

    Misto! Baga-ti pula in continuare ca pana la urma la asta se rezuma totul, nu? Merg si eu o statie…

  • Ihatehaters spune:

    In sfarsit ceva despre Gheorghe, din pacate a lipsit analiza pe text.

Adaugă un comentariu