Despre diferența dintre viol și japcă cu anterior în interior

Pentru mine, a doua cea mai distractivă știre a săptămânii a fost aia cu o cetățeancă irlandeză care, aflată în Vaslui, a ajuns la spital după ce iubitul ei a violat-o și a aruncat-o de la etajul 1, în prealabil.

irlandeza

Da, e o știre amuzantă pentru mine. Râd la știri cu oameni care sunt răniți ca la filmele cu Stan și Bran. Pentru că-s un nesimțit și mă amuză durerea oamenilor pe care nu îi cunosc și care nu mă influențează direct.

Pentru că lumea e mare, suferința e multă, și ori te intristezi de suferința tuturor, și îți explodează mintea, ori alegi de care străini să îți pese pe un model retardato-ipocrit bazat pe punctele comune cu victima alese la bănuială-ghici, ori alegi să te doară la bască de oameni. Hei, mai bine nesimțit decât ipocrit și redus.

Dar deviez. Să vorbim despre VIOL

viol1

Știu, subiect sensibil. Genul de chestie la care femeile fac ochii mari, sunt oripilate, și noi masculii le dăm dreptate, deși nu prea înțelegem clar despre ce e vorba. Ca cu  ciclul.

Dar suntem într-o epocă post-Trump, omule. Post corectitudine socială în gând și acțiune. Em timpul să luăm viața drept de pasăre și să ne exprimăm orice opinie, oricât de deranjantă ar fi pentru restul oamenilor.

Când se gândesc la viol, femeile au o imagine oribilă în cap. Cu unul mare și puturos și care le aleargă prin pădure și ăla le pune la pământ și râde fără dinți, și ele țipă dar nu e nimeni acolo să le ajute. Absolut sinistru. Frică, neputință, umilință. Emoții puternice și oribile.

E super aiurea să fii femeie. Să știi că majoritatea membrilor celuilalt sex te pot domina fizic. Și că tot ce trebuie e să vrea și să te prindă singură. Că e atât de simplu. Face mersul noaptea, pe stradă, singur, o experiență complet diferită de la un sex la altul. Ca bărbat te gândești  „bă, n-am nimic furabil la mine, fac ciocu mic, pot să mă duc oriunde, n-are cine de ce să se ia de mine”. Ca femeie nu e așa.

viol3

Și foarte mulți bărbați sunt super dubioși. Noi, ceilalți bărbați, nu ne dăm seama. Că nu o ard dubios cu noi. O ard dubios doar cu femeile.

Ți s-a întâmplat vreodată să ai un amic care ți se pare foarte OK ca om, și dup-aia să îl vezi cum o arde cu femeile, și să îți dai seama că el de fapt e un libidinos agresiv sinistru, dar nu ai văzut niciodată asta pentru că e așa DOAR cu oamenii pe care vrea să îi fută (femeile) și tu nu intri în target? Mie mi s-a întâmplat. Asta e problema principală a masculului în a înțelege agresiunea sexuală: bărbatul normal nu o vede, nu o cunoaște și nu o trăiește.

Și de-aia femeile văd violul ca ceva binar. Alb-negru. Ori e, ori nu e. Sunt ființe emoționale și în filmul ăla cu femeia alergată prin pădure de violatorul cu pula sculată, se pot identifica foarte ușor cu victima. Și de-aia la ele e clar. Violul e viol, e mereu viol și e absolut oribil.

DAR

Ca bărbat normal (jumătate dintre noi măcar, nu știu, dar cred că măcar jumătate dintre noi), nu ai cum să te identifici în scenariul ăsta cu agresorul. Nu vezi nici o circumstanță în care să fii atât de disperat  încât să o alergi pe una cu pula în mână prin pădure. E absolut inimaginabil. E o situație prea SF să te poți identifica cu ea. Mi-e mai ușor să mă imaginez unicorn decât violator.

În schimb cu toții am fost într-o situație în care o tipă s-a comportat ca și cum o să și-o tragă cu tine dacă faci și zici ce trebuie, apoi tu faci și zici ce trebuie, și ea în continuare nu are nici o intenție. Și îți dai seama că nu avea de la început. Că toată treaba cu „poate faci și zici ce trebuie” e o chestie de dominare și atât. Voia doar să te apuce puțin de ouă și să vadă dacă dansezi cum vrea ea, ca fraierul, cu speranță în ochi. Că e distractiv și amuzant pentru ea, și se simte bine când o venerează puțin un mascul, mai ales dacă masculul ăla are o valoare evidentă. Chiar dacă nu e atrasă deloc de el.

E un căcat pur și tipic feminin, pe care bărbații nu l-au făcut niciodată în istoria omenirii. Să lași cuiva impresia că ești interesat, doar ca să vezi cum face, și să te simți validat, deși știi clar că nu ești interesat și nu o să fii niciodată.

Și ca bărbat normal, ai fost măcar o dată fraierul ăla. Toți am fost fraierul ăla.

Și te gândești.

Poate.

Poate totuși.

Poate tipele ca aia merită oleacă de viol.

Poate aveau puțină dreptate și țăranii ăia care ziceau, la mine în Moldova, ”bă, nu te joci cu curul gol în jurul pulii sculate”

Poate tipele ălea care vin la tine acasă, se freacă cu curul de pula ta, îți dau țâțele la molfăit, după care îți spun că „știi, eu de fapt am venit să ne uităm la un film, că încă nu sunt sigură dacă vreau să mă fut cu tine, dar cu siguranță nu mă fut cu tine așa repede”, merită luate de gât și futute de să nu-ți dai seama dacă orăcăie că le place sau că se sufocă, dar probabil o combinație de cele două.

Poate violul nu e chiar așa, alb-negru. Poate e pe un spectru. Poate că e mai mult sau mai puțin viol. La fel ca bătaia. Cum e o diferență între un dos de palmă peste ochi și călcat în picioare până la comă, la fel există viol și viol. Și nu totul e egal cu alergat una prin pădure cu pula-n mână. Nici moral, nici legal.

viol2

Spre exemplu, la noi la moldoveni există conceptul de JAPCĂ.

Să definim sexul corect ca ăla în care tipa vrea aici, acum și cu tine. Și 100% viol când tipa nu vrea nici aici, nici acum, nici cu tine.

Ei bine, japca e când tu ai întrunit 2/3 factori.

Tipa vrea aici, cu tine, dar nu acum.

Tipa vrea acum, cu tine, dar nu aici.

Tipa vrea aici, acum, dar nu cu tine.

Și tu forțezi doar al treilea element. Sigur, e rău, nu zic că nu e rău. Dar nu e atât de rău cum e când le forțezi pe toate trei. Ar trebui să ai macar un discount de 33% la sentință. Nu a fost viol domnu’ judecator, a fost japcă.

Anterior în interior

Pragmatic vorbind, infracțiunile se pedepsesc în funcție de pagube. În cazul violului, paguba principală e trauma emoțională. Aia fizică e judecată separat. Acuma na, e clar că e mai puțin traumatizant să te violeze cineva cu care te-ai futut în prealabil de comun acord, decât un străin. Ar trebui să fie sentințele mai mici în cazuri de genul. Sau, dacă vrei să privești lucrurile  invers, ca să își dea o perspectivă mai justă, ar trebui pedepsite mai tare ălea cu străini. Pentru că se pedepsește atât intenția, cât și rezultatul. De-aia tentativa de omor și omorul calificat sunt cu condamnări diferite. Rezultatul contează.

Că de-aici e toată controversa și dezbinarea pe subiect. Că e judecat binar. E viol sau neviol.

Că e ăla fără dinți care o aleargă pe biata studentă prin pădure cu pula în mână, că e unu care s-a întâlnit accidental cu fosta prietenă, a venit aia pe la el, au băut până aia s-a făcut maimuță, au ars-o sensibil emoțional, ea parcă a zis nu sau n-a zis, cine plm mai ține minte, că mult alcool, important e că a doua zi dimineață ea nu mai ținea minte nimic decât că nu ajunsese acolo cu intenția aia și acum nu mai are chiloți.

Și aici toate femeile  urlă HUĂĂĂĂ VIOL!

Și bărbații STAI CĂ NU E CHIAR AȘA!

Și femeile  SUNTEȚI NIȘTE PORCI MISOGINI CU TOȚII!

Și bărbații DA, DAR ĂSTA NU E UN CONTRAARGUMENT!

În schimb dacă sentința ar fi „japcă cu anterior în interior, 50%” din pedeapsa maximă de viol, am considera toți că e cinstit. Hai să trecem peste blocajul ăla cu alergatul prin pădure și peste sistemul binar, pentru că sincer, fetelor, noi, bărbații nu vedem și nu o să vedem niciodată violul ca pe o chestie de 0 sau 1. O să o vedem pe o scară. De la 1 la 10.  În care e ”te-ai asezat pe WC si ai uitat să vezi dacă m-am ridicat eu de acolo întâi” și 10 e băiatul fără dinți care o aleargă prin pădure și țipă „fug mai tare excitat decât fugi tu speriată!”.

Dar hai că am ars-o prea împăciuitor. Să trecem la chestiile hardcore și deranjante de biologie:

Chestiile hardcore și deranjante de biologie:

Una dintre cele mai ofensatoare glume pe care le-am făcut vreodată e:

”Dacă violul e ceva greșit, atunci de ce mi se scoală de fiecare dată când bat o femeie?”

Știu. Oribil. Sunt foarte mândru de ea.  Ascunde un mare adevăr.

2a6

Adevărul e că dacă biologic, violul nu avea un rol, dispărea de mult.

Violul e primul life hack din istoria noastră de animale. În mod normal îți dai genele mai departe, ca bărbat, dacă ești bine poziționat social, atletic, inteligent sau o combinație de astea trei. Astea sunt condițiile naturale de a te procrea.

Însă LIFE HACK! Dacă ești violent și determinat, poți să sari peste asta și să îți dai mai departe genele prin viol. Și ghiciți ce, suntem o specie foarte violentă. Violența a fost o caracteristică foarte utilă omului foarte mult timp, și încă mai e în anumită măsură. Natura a decis că avem nevoie, ca specie, de genele oamenilor psihopați, violenți și dubioși, și le-a lăsat portița asta pe care să își ducă genele mai departe într-un mod social greșit.

Da, biologia i-a lăsat. Există anumite specii de păsări care au genitalele special răsucite la modul ciudat, ca să facă violul imposibil. (Violul există la multe animale, în caz de tocmai ați aflat asta). Ei bine, la păsările de care vorbesc (gâște cred?), e imposibil. Pentru că nu îi funcționează femelei cloaca decât în anumite condiții, care nu se îndeplinesc la un potențial viol. Dacă natura ar fi considerat că trebuie să tăiem genele psihopaților violenți din fondul comun, am fi evoluat și noi spre o împerechere greu de forțat. Cum nu am făcut-o, ba chiar invers, e clar că violatul a avut rolul lui în dezvoltarea noastră ca specie.

Nu mai are. Și nu mai are de mult timp, dar e greu să schimbi natura animalului. Și chiar și în cazul animalelor fără devieri (majore), ca mine. Se cunoaște  că e ceva în natura umană. Și în contactele sexuale absolut normale, există o componentă de domninanță. Femeia vrea să fie dominată, posedată, și bărbatul să domine, să posede. De comun acord, evident, dar mecanismele sunt aceleași.

”Orice partidă bună de sex e gen 10% viol”

Altă glumă pe temă de care sunt super mândru. Mulțumesc, mulțumesc, știu că ați râs. Aș vrea să fie citatul de pe statuie.

Violul o să mai rămână cu noi. De-aia trebuie prevenit.

Feministele urăsc partea cu prevenitul.

O urăsc pentru că asociază prevenția cu vina. Sunt lucruri complet diferite. Nu, nu e vina ta că ai fost violată, dacă ai ars-o în fustă scurtă printre arabi. Dar poate nu trebuia să o arzi în fustă scurtă printre arabi, mă înțelegi? Nu e nici dat vina pe victimă, nici justificare. Doar prevenție.

E ca și cum ți-aș spune să lași capul jos pe câmpul de luptă, în situație de război, și tu ai spune „într-o lume normală nu ar trebui să las capul jos, că nu ar trage nimeni în mine!”. Da, dar uite că trage. Așa că capul la cutie.

Și totuși, ce căuta irlandeza în Vaslui?

Și cum de a pățit o japcă cu anterior în interior și defenestrare? (aruncat pe geam, să nu mai căutați pe google).  Habar n-am. Dar e amuzant, că irlandezii se dau alcooliștii și bătăușii europei. Sper că o să se întoarcă acasă să le zică. ”Bă, băieți, hai că nu e chiar așa cum credeam noi. Să vă povestesc eu ce înseamnă cu adevărat alcoolism și violență”

Dar tot am tras de timp și am uitat să vă zic de cea mai amuzantă știre a săptămânii

Un sătean din Galați și-a omorât mama, a decapitat-o, și a înfipt capul în gard, cu spatele la biserică, pentru că avea demoni.

crimahorror

Dar asta, dragii mei, e altă poveste.

 

***

Comentarii (64)

  • londonezul spune:

    ba, 80% din fetele cu care m-am futat, ziceau nu nu nu in timp ce stateau tot ele cu mana pe pula mea, da ziceau asa, sa para ele nevinovate, ca nu-ul ala era cam hai hai hai. si apoi le futi si mai si tipa ” ce bine ee” mars fa. ia si sugeo

    • Pulamea spune:

      Pai eu stiam ca 80% din zero e tot zero.

      • si ciocolaticaaaa spune:

        vrei sa zici 80% din i=√(−1)

        ajtia e baetzi de cls a 10-a f populari care fumeaza in pauza mare se cheama hipsteri

  • durel spune:

    de ce n am vazut nici un activisto-feminist hipsterist din asta sa se dea cu curul de pamant prin fata penitenciarelor …unde rata de viol e mai mare ca in orice sat vasluian plus orice campus studentesc inmultit cu 14….sa-mi suga pula toate ong urile astea sorosisto-saudite comunisto-labagiste

    • rasputnik spune:

      pentru ca marele secret al feminismului este: suferinta cat de mica al femeii trebuie indepartata, si pe barbati mai da-i in plm sa se descurce singuri. egalitate pe stil feminin.

      • si ciocolaticaaaa spune:

        feministele masochiste ar avea o mica observatie de adaugat

    • si ciocolaticaaaa spune:

      n-ai vazut din cauza ca tu esti la ore cand aia se dau cu curu de pamant

  • Teodor Marin spune:

    Da,futaiul la japca e un soi de semi-viol pe care il cer femeile. Fiindca ele sunt cele care creaza cele doua contexte, niciodata tu. Tu cel mult ii dai apa la moara dar cum spuneai, se joaca cu curul gol pe langa pula sculata.

    Intr-o alta ordine de idei, o fac pentru ca vor sa le iei cu japca, si ma doare-n pula daca or sa sara feministele, dar femeile care fac chestia asta au o psihologie erotica submisiva, vor sa le bruschezi. Este fix un joc care se intampla de obicei o singura data, fix cand e primul futai intre femeie si barbat.

  • Ogadei spune:

    se pare ca piticul si-a revenit ! ultimile 2 articole par sa ……

    • si ciocolaticaaaa spune:

      e pe sedative mai nou

  • Ionela spune:

    Problema este faptul ca cele luate cu japca se plang atat de tare, incat cele fugarite prin padure nu mai sunt crezute. Aici apare si confuzia dintre preventie si cauza, pentru ca orice viol se intampla, apar niste darlai sa intrebe daca tipa nu umbla cumva noaptea in chiloti prin Ferentari.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      ionela pai sa nu jtii tu ca fugaritele prin padure sunt prinse si luate cu japca nu aici

  • Cosmin spune:

    E mai bine sa eviti japca, eventuale repercursiuni si alte cacaturi. Cel mai frumos cand realizezi ca femeia de fapt nu vrea fututa si voia doar validare e sa iti schimbi atitudinea, pisa-te incet si frumos pe nevoia ei de validare. Foarte probabil va incepe sa deschida singura piciorusele, dar daca nu, da-i cu validarea peste bot pana la capat si desfiinteaz-o, dar cu stil, chiar daca iti vine sa-i futi una peste bot. In momete de genul asta trebuie sa fii puternic !

    • Radu Post author spune:

      Asa ma. Povestedtemi din cursul de la materia inventata de mine

      • Cosmin spune:

        Calm, mai ai pana ajungi profesor.

        • lorr spune:

          vorbesti de radu ? sau vrei validare ? deschide-ti piciorusele sa iti aratam ce puternici putem fi

      • si ciocolaticaaaa spune:

        vrei s zici: materia care te-a inventat pe tine

  • Mastodon spune:

    Like.
    Nu pot sa dau like pe fb ca ma vede prietena.

    • muitorul9000 spune:

      poti merge maine la orice carciuma de cartier sa iti lasi insigna de barbat si coaiele. ca oricum nu le mai folosesti.

  • gigel3000 spune:

    typo @ „Em timpul sa luam”

  • gigel3000 spune:

    Eu zic ca cea mai buna solutie e s-o traumatizezi emotional intr-un mod egal, gen cand iti dai seama ca ti-ai luat teapa transforma-te in Vadim si explica-i cum sta treaba.

    CURVA DRACULUI, CUM ITI PERMITI SA DUCI CU NASUL UN INTELECTUAL.

    IA MAI DU-TE-N PIZDA MA-TII.

    SA-I SPUI LUI TAICA-TU CA N-AI CHEF SA TE FUTI DUPA CE A DESCHIS UN VIN DE CINSPE LEI PENTRU TINE.

  • sindi_cat spune:

    Sunt hipercorect, dar ai gresit: „cetățeancă irlandeză care, aflată în Vaslui, a ajuns la spital după ce iubitul ei a violat-o și a aruncat-o de la etajul 1, în prealabil”. Sa inteleg ca intai a aruncat-o pe geam si dupa aia a violat-o? Nu e imposibil (in Vaslui orice e posibil), putea sa o futa in boschetii din fata blocului, dar nu asa s-a intamplat. Trebuia sa scrii „cetățeancă irlandeză care, aflată în Vaslui, a ajuns la spital după ce iubitul ei a aruncat-o de la etajul 1 si a violat-o, în prealabil”.

    Zic si eu…

    • Jane Făe spune:

      Nu e cel mai reușit structurată frază, dar vrea să zică că a ajuns la spital după ce a-fost-violată-și-aruncată-de-la-etaj în prealabil.

      • Ionut spune:

        Sau, poate, in fata blocului era foarte mult prealabil pe trotuar. Are mai mult sens decat sa violezi o tipa in prealabil (mai bine o violezi in fofo, nu?)

      • si ciocolaticaaaa spune:

        macar avea prealabil

  • Brotacul Viril spune:

    O chestie interesanta la pizdele virgine.
    O cer pe față să fie luate cu japca și futute de orice mascul păros,jegos și paduchios. Dar după futai trec la ceva mai stilat..pula mea cine le înțelege?

  • rasputnik spune:

    alo, piticu, daca erai la curent cu evenimentele curente, in loc de un nigga puneai un sandnigga (pt semidocti, arab) in poza aia cu simulatoru de europa.

  • adrian spune:

    Orice lucru pare dificil pana il faci prima data. Orice pularau poate sa dea cu ignore oricarei pizde cu nevoie de validare, daca inca nu a facut asta i se pare greu sa inceapa sa o faca acum. Daca esti barbat si crezi ca putina vrajeala nu sctrica atata timp cat primesti ceva… deja te-a facut femeia fara nici un efort. Daca o femeie spune ca ai cuvintele la tine insemna ca esti un ipocrit care cauta sa dea o muie gratis, care defapt nu e gratis, doar ca nu iti dai seama cu ce anume platesti ….. bla bla bla – important e ca: o femeie trebuie sa demonstreze ca e mai buna decat o laba ca sa merite atentie, altfel esti doar un animal basit care e controlat de instinctul sexal.

    • muitorul9000 spune:

      corect aferent

  • adrian spune:

    sexal = sexual

  • Xav spune:

    Dadusem pe pitic la missing persons, cand colo el facea pe freelancer-ul prin Vaslui. Ca fapt divers, cine ar fi crezut ca Popeye e voyeur? Trist.

  • Iosif spune:

    man, nu o sa ma leg de continut ca stiu ca in general alegi un subiect, arunci putine observatii vag inteligente si o dai spre final in cel mai ofensiv mod in care poti.
    dar serios, chiar nu te simti putin ratat cand vezi ce oameni te citesc si sunt de acord cu ce scrii?

    • Suleyman Magnificul sub Domnia Iubirii spune:

      banuiesc ca simte asta un pic, dar cand vede ce oameni sunt impotriva se linisteste complet

    • si ciocolaticaaaa spune:

      pe tine te incadram la oameni care nu citesc ce scrie ;)

  • Syn spune:

    Dap, violenta e intrinseca naturii umane… mult mai mult decat suntem dispusi sa recunoastem.
    Un mic dezechilibru in structura sociala, aportul de hrana sau alta resursa…. si devine instant vizibila in toata splendoarea ei.
    „…cea mai dulce si dumnezeiasca dintre actiuni are partea ei de violenta – de exemplul actul iubirii, de exemplu, muzica.” Portocala mecanica.

  • LOKO spune:

    Asadar, tu esti de parere ca un procent majoritar dintre romani sunt analfabeti functional si totusi, scrii chestia asta despre nuante, pe un subiect unde normarea stricta nu are cum sa faca rau ,atat timp cat exista laba!
    FB coane, FB!

    P.S. Aia cu „Vrea atunci, vrea acolo dar nu cu tine!” este maxima. Daca ai pizda si mergi in club singura (sau cu alte posesoare de pizda) ai fost avertizata!

    P.S.2 Puneti mana pe burca.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      „un procent majoritar dintre romani sunt analfabeti functional”

      SUNT? asa se face mai nou acordul subiect predicat?

      mars la kkt fraiere! uite cine vb de analfabetism functional

      • Loko spune:

        Tu, mai pulica, n-ai auzit de acordul dupa inteles. Mai cerceteaza.

        • si ciocolaticaaaa spune:

          „un procent majoritar dintre romani”

          DINTRE?ba n-auzi, majoritar dintre.

          nu numai ca suna ca pula.

          arata k ejti pe langa total si cu prepozitiile. ti s-a parut tie ca merge si DINTRE in contextul dat

          tl;dr mars la kkt analfabet prepoztitional.

          ps. ai sa ma scuzi pt acordul ala de care ziceai . sigur doar daca vrei. nu e obligatoriu. nu aici. nu acum. sictir!

          • LOKO spune:

            Taci ma prost fudul! Zi mai bine ca ai supt-o, nu ca sufli-n ea ca s-o desfunzi. Vorbeam despre „un procent… dintre”, ‘te-n PLM de „badigard”al gramaticii!
            P.S. Radu vorbeste despre analfabeti functionali, nu eu, futu-te-n gura de analfabet functional!

          • si ciocolaticaaaa spune:

            loko cu k

            procentele sunt intotdeauna si fara exceptie dintr-o cantitate. asta se invata in clasa a cincea

            „romanii” NU sunt o cantitate

            cum vorbesti tu de procent DINTRE romani, panarama?

            ergo: esti si analfabet aritmetic.

            haha. nu numai functional. nu numai prepozitional

            injuri cam mult chiar si pentru unul care nu are dreptate dovedit cu martori. crezi ca daca injuri mai mult ai mai multa dreptate? e exact invers. te-ai enervat, ai pierdut…. analfabet aritmetic mic ce esti lol

            ti-am gasit jdemii de defecte logice si gramaticale intr-o singura (UNA) propozitie. si mai am pe teava cateva. daca vreau. din aceeasi propozitie pot sa iti spun si numarul de buletin, nervosule mic

            cum o fi restul chestiilor pe care le scrii vorbesti gandesti? ce cauta cei ca tine aici sa dea lectii din ce? si de unde? din ce stiu cu aproximatie? lol

          • LOKO spune:

            ….. Pa, ca-mi pierd timpul!

  • Suleyman Magnificul sub Domnia Iubirii spune:

    Cred ca ”te-ai asezat pe WC si ai uitat să vezi dacă m-am ridicat eu de acolo întâi” merita cel putin un articol daca nu un sketch. Nu imi pot stapani imaginatia in legatura cu subiectul asta.

    Also, „socand intreaga comunitate”?? Really? In Galati? Cand or sa inteleaga oamenii ca aia e o banalitate pe-acolo?

    • si ciocolaticaaaa spune:

      faza cu wc-ul e de fapt un banc rasuflat

      stiv giops l-ar da in judecata pt plagiat stilul fur de la toti si pun de o mamaliga

  • Radiera spune:

    Baaaaaa, DAR CE PULA MEA CAUTA O IRLANDEZA LA VASLUI?????

    • kerehome spune:

      Ce nu gasea acasa in Irlanda: pula, ca aia sunt beti de cu dimineata (nu chiar toti, dar aia treji au alta treaba, ca din pula nu prea ies bani)

    • si ciocolaticaaaa spune:

      voia acolodar nu cu ala

  • kerehome spune:

    Iar in Vaslui, daca pui niste camere in lanurile de porumb, bati lejer redtube-ul

  • bia spune:

    cum e asta „acum, aici, dar nu cu X” mai acceptabila decat neandertalu’ care alearga femeia in padure? poate si femeia din padure vrea „atunci, acolo, dar nu cu neandertalu'”. pe o scara de la 1 la 10, sunt la egalitate. sau e mai grav cu neandertalu’ pt ca n-are dinti si pute?

    @loko, yeah, burka rules. maybe not. arme da. uite o solutie viabila anti-viol. ofc, reglementata ca la carte pe o scara de la 0 la 10 (aka sa nu se abuzeze de arme). nu stii niciodata daca aia pe care vrea s-o hartuiasca/violeze etc are sau nu in poseta ceva letal. instinctul de supravietuire e mai puternic decat ala de impuiere.

    • LOKO spune:

      Nu merge. N-ai gandit-o pana la capat!

    • si ciocolaticaaaa spune:

      subiect de bac

  • Alt centaur (mai mic) spune:

    „Dar asta e alta poveste”….
    Chiar sunt curios.
    Deci omul a omorat-o pe masa, s-a dus la preot sa se spovedeasca si preotul a sunat la 112?
    Pai unde mai e confidentialitatea?

    Sa-nteleg ca daca ma duc la preot sa-i spun ca joc si in deplasare, o sa ma spuna nevestei?

    • si ciocolaticaaaa spune:

      sa intelegi

  • Bac-ul spune:

    Bossz, sa stii ca japca nu se pedepseste, ca o fapta sa fie pe definitia violului din codul penal sunt de indeplinit o serie de criterii care nu sunt expres in cod. Legiuitorul roman, in intelepciunea sa, nu a incriminat japca ci doar violul. Tarile nordice au incriminat japca. Vezi, asta nu stiai. Acum stii. Tarile nordice au incriminata japca, chiar intre soti.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      vasluiul e intr-o tara nordica

  • mihail spune:

    „O partida buna de sex trebuie sa fie macar gen 20% viol ”
    – Petre Țutea

    nenea ti-a luat-o inainte :)foarte tare articolul,e o tema pe care prea multi o evita :(discutai de de pedeapsa,la noi nu exista o procedura unitara in justitie

    • Radu Post author spune:

      da, aia tot a mea e.

  • krakilla spune:

    Pularailor, femeile controleaza lumea, nu va mai cacati pe voi. Tot ce e gresit pe planeta asta e in stransa legatura cu o purtatoare de vagin. De la hipsterii homalai cu colanti mulati pe cur si pana la politically corectness, totul pleaca de la o pizda care a vrut la un moment dat sa schimbe lumea dupa bunul plac.

    Lucrurile functioneaza extrem de simplu: scopul primordial al barbatului e sa futa, tot ce face, face ca sa atinga acest scop. Provoaca razboaie, vinde copilasi, se caca pe puisori de gaina. E dispus sa faca orice ca sa o futa pe Maricica cu aur intre picioare. Pentru ca existenta masculului e validata doar de admiratia din ochii Maricicai si de imbratisarea labiilor ei. Si orice femeie stie treaba asta de la 12 ani cand vede cum arunca baieteii cu cacat unii in ceilalti doar ca sa-i fure ei un zambet stirb. Femeile nu au fost niciodata sexul slab, nu ele au fost blestemate cu nevoia de a fute constant, ele au fost binecuvantate cu inteligenta nativa de a profita de nevoia baietilor de a fute constant si cu o capacitate de manipulare la care majoritatea barbatilor nici nu viseaza. De exemplu, sa-i spui unui barbat ca e porc pentru ca vrea sa futa e ca si cum i-ai spune unui barbat ca e porc pentru ca vrea sa bea apa. Da’ ele tot fac asta, si fatalaii pun botul, ca au fost crescuti tot de femei care i-au educat sa fie si ei, la randul lor, femei. Si astfel ajungi sa vezi peste tot barbati cu pizda care apara dreptul femeilor de a juca umanitatea pe degete si de a se plange ca ele sunt rasa defavorizata cand deja au dublul drepturilor si mijloacelor pe care le au barbatii. Pentru ca ele asta fac, se plang. O femeie e capabila sa-si planga tot ei de mila in timp ce tu stai langa ea si iti ies matele din burta.

    Stramosii nostrii erau mai inteligenti decat noi, ei au inteles rolul si capacitatea femeii. Stramosii nostrii stiau ca femeile sunt incapabile sa decida logic sau sa foloseasca empatia atunci cand e cazul. Tot femeile ne-au facut sa credem ca cei mai adevarati barbati sunt aia cu cele mai mari coaie. In realitate, cei mai adevarati barbati sunt cei cu cele mai mici coaie, de preferat deloc. Barbatul absolut e cel care nu poate fi influentat de dorinta de a o fute pe Maricica si nu cel care a futut cele mai multe variante ale Maricicai.

    As fute ceva…

  • Alina spune:

    Sunt mai multe chestii de comentat dar am sa ma axez doar pe una. Depinde ce insemna pentru fiecare individ in parte acea „japca”. Spre exemplu port o rochie care imi place, tocuri, dansez cu fetele iar cand ies la o tigara iti cer un foc si tu dupa incepi sa te invarti dupa mine, sa dansezi prin spatele meu desi nu-ti acord atentie, sa te oferi sa-mi cumperi bauturi desi te refuz de mai multe ori ca in cele din urma sa imi cumperi totusi o bautura pe care o las la bar sau pe masa. Daca tu ai impresia ca doar fac pe sfanta sau ca ma las greu si ma freci toata seara, tot japca ti se pare? Fiindca serios, am patit asta si nu o data a trebuit sa apelez la paza localului ca in final sa mi se tranteasca ca „o cauta da se lasa greu”.

    • Radu Post author spune:

      nah, ala era doar imbecil

  • AnaConda spune:

    Rar am văzut un articol așa de urât.
    În fine, norocul tău că nu ai experimentat așa ceva. La fel cum e norocul multora dintre noi că nu știm ce e aia să te duci la culcare flămând. Dar să te lauzi și să analizezi durerea altora în acest mod – ba chiar și să o justifici – e asemănător cu a te lăuda cu meniul de Revelion în fața unuia care moare de foame. :(

  • whoever spune:

    fac si barbatii in ciuda pulii. si cu femei si cu alti barbati. si chiar multi tipi hetero, desi stiu ca n-o sa se futa, exact din motivele pentru care le spui pt femei – atentie, dominatie, statut etc.

Adaugă un comentariu