Să vi-l prezint pe Oliver Robert: un infractor șomer sărac care locuiește cu mă-sa și hărțuiește tipe pe internet

Băi, s-a întâmplat o chestie zilele astea cu un om, care merită futut în gură. Și chiar m-am așteptat să-l fută cineva în gură pe cât merită. Dar nu a fost, bă, nimeni. Tot s-au plimbat unii așa, timid, cu pula flască pe lângă obrazul lui, să-l gâdile puțin. Iar trebuie să îl fut eu. Și sincer, n-am nici un chef. Omul e atât de anonim și jos încât nu ar trebui să i se dea nici un fel de atenție. Dar hei, e un dosar penal. Așa că trebuie. Dacă nu eu, atunci cine?

15228128_10207950761550480_2073225743_n

Dar să începem cu începutul.

Cum am stricat eu internetul

Acum câțiva ani am simțit eu că e potențial de umor cu grupurile de facebook și știam destui oameni destul de netalentați încât să nu poată niciunul dintre ei, separat, să facă ceva de care să-i pese oricărui om care nu e mă-sa, dar care aveau oleacă de ceva. Destul cât, dacă-i bagi grămadă să iasă chestii mișto. Și așa am făcut Autobaza.

Prostia mea de autist obișnuit cu oameni ca mine a fost că nu am anticipat foamea de atenție a omului mic.

Cel mai mic dintre ei era Oliver Robert, un ciudat de 40 de ani care o ardea ca la 25 deși nu are 25. Un băiat de-ăsta cu câteva glume bune în program, și cu o ciudă pe oamenii mai de succes decât el care-i depășește cu mult talentul.

O ciudă pe care o înțeleg. Că na, e nașpa să ai 40 de ani, să locuiești cu mă-ta și tac-tu într-un apartament care miroase ciudat, să instalezi windows pe la băieții din cartier pentru o lingură de ciorbă și să te dai la gagici minore pe internet, că de, ălea de peste 20 de ani au învățat să miroasă ratatul, oricât de bun e la replici și fente.

Mă rog, oamenii mici au plecat și și-au făcut grupul lor, Utopia, unde s-au certat iar, că așa sunt oamenii mici, cu mai mult ego decât talent. Utopia i-a rămas lu Oliver Robert, șomerul de 40 de ani.

Și așa, din cauză că am fost eu prost, am ajutat la construit scenă publică unor oameni pe care natura nu i-a înzestrat cu destul talent cât să iasă în față din motive foarte bune.  M-am băgat eu ca prostul, că m-am crezut mai deștept decât natura. Scuze internet. Chiar regret sincer, fără nici un fel de mișto.

15227939_10207950723909539_1516648107_n

Dar să ne întoarcem la Oliver Robert.

Pe care l-am simțit din prima că e un căcat cu ochi din specia cea mai jegoasă. Dar oamenii ca nuuu, că sunt eu hater. S-au pupat în cur cu el. Ia uite ce-l mai pupă în cur Vice . Și aici kamikaze. Ce cool e el că face meme pe interneți! Total nu e un șomer de 40j de ani care stă cu mă-sa, miroase ciudat și încearcă să vrăjească minore!

Ei bine, prostul tocmai și-a luat un an și patru luni cu suspendare. Pacat ca a luat cu suspendare. Că altă șansă să se mute de acasă nu mai are mă-sa.

Ce a făcut, mă întrebați? Păi exact ce ar face un om cu gradul lui de ratare. A prostit o gagică de 19 ani să se combine cu el, că ăstea încă nu-s antrenate să simtă ratarea. Aia a încercat să scape de el că na, proastă proastă, da’ cât de proastă să fii? Dar destul de proastă totuși încât să-l lase pe ăsta să o pozeze dezbrăcată. Poze cu care omul a hărțuit-o ca un ratat agresiv. Din fericire pentru toată lumea, omul e la fel de prost cum ne așteptam cu toții, așa că și-a făcut un cont fals cu numele ei, și a arătat pozele alea la oameni.

Și așa a intrat poliția pe felie și din hărțuitor, a devenit infractor cu acte. Nu am detalii prea multe și nici nu-s curios. Îl știu pe om. Sunt sigur că a terorizat-o pe aia și a ars-o agresiv și că n-a ajuns la poliție așa, din mofturi.

Partea absolut uimitoare e că în continuare prostul o arde pe internet ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Relaxat ca o vacă. Nu există nici o opinie publică care să-l arate cu degetul cum trebuie. De-aia am fost nevoit să mă bag eu. Chiar nu voiam. Recunosc, îl urăsc profund, dar eu urăsc profund mulți oameni. Nu e asta vreo chestie.

Însa cazul ăsta chiar m-a enervat ca om și ca mascul. Că de-aia nu ne trimit nouă, băieților selecți, poze cu țâțe gagicile când le cerem. Că le e frică că facem ca ăsta. Pe bună dreptate. Că oameni ca ăsta există. Și din cauza lor nu putem noi să avem poze cu țâțele tuturor fetelor care chiar ne-ar arăta țâțele, dar le e frică de mizerii de genul.

15209150_10207950723109519_1642980930_n

Așa că vă rog frumos să îi dați acestui ratat cerșetor de atenție fix cantitatea de atenție pe care a căutat-o în toată viața lui de șomer bătrân care stă cu măsa.

Ăsta e profilul lui personal.

Asta e pagina unde își pune memele

Și ăsta e grupul lui de facebook pe care nu l-ar fi avut, dacă îmi ascultam eu instinctul de a ignora un slinos.

Puteți intra liniștiți pe toate, să spuneți frumos tuturor oamenilor care nu știu, că omul e un infractor șomer care stă cu mă-sa și hărțuiește femei pe internet. Haideți să salvăm următoarea proastă de pula acestui șomer slinos. Poate o fute un băiat de treabă, cine știe. Și evident, trebuie să ne batem și puțin pula de el. Că la 40 de ani nu și-a dat seama nici măcar cât de ilegal e ce face el. Că la morală nici n-are rost să ne gândim.

Știu că vă roade așa, o curiozitate să o căutați pe tipă, să vedeți cum arată. Poate și să faceți puțin mișto de ea. E ușor. Dar așa ar face Oliver Robert. Exact așa. Nu fiți ca el. E proastă, dar sunt sigur că și-a luat-o destul la faza asta cât să îi ajungă pe următorii 10 ani.

***

Comentarii (80)

  • plm spune:

    am citit in diagonala si am inteles ceva gen bla bla radu e suparat ca i-a furat cineva grupul de glumeti de pe internet si ar vrea un personal army si chestii. tare, dar de ce am venit io aici e sa pun chestia asta https://markmanson.net/not-giving-a-fuck si sa zic ca mi-a amintit de radu cand avea inca avea viata-n el. vremuri baiete

    • bash spune:

      cum se da like aici?

    • spanac spune:

      Nu mai citi in diagonala ca de asta n-ai reusit sa iei bacul. Spor!

    • Chopper spune:

      Poate daca n-ai mai citi pe diagonala n-ai mai fi asa prost.

      • plm spune:

        epic

      • D spune:

        Absolutely barbaric

    • trololo spune:

      pana’si primeste atentia lipsita din copilarie, mai dureaza.. dar asta e, viata lui trece, nevoia de atentie ramane

  • Remus Mihalcea spune:

    Da’ bine mă!

    Recunosc, am citit in diagonală şi nu am fost cel mai atent la detalii, dar pare că eşti mega-imparţial. Which is nice.

    • chiombi spune:

      am citit in diagonala primele doua comentarii si am inteles ca lumea a citit in diagonala si ca e pictisitor articolu.
      worst sockpuppets ever

  • speedy spune:

    primele doua mesaje sunt scris de oliver cu multiplele lui mailuri? ai postat degeaba linkul de la profilul lui acolo, asta are mai multa lume la block decat au unii prieteni pe facebook. mi se pare de cacat ca atat pe utopia cat si pe autobaza cand a postat cineva ce-ai scris, a fost banat si articolul sters.

  • gigiel spune:

    suficient totusi de neprost incat sa nu faca asta unei minore. altfel acum era la zdup si cu 200mg sloboz plasat strategic in colon

  • gicu spune:

    Buna rau blondina aia

    • Ion spune:

      Cum pula mea dai tu mesaje din viitor?

  • copacul spune:

    oare a avut 300 lei?

    • l1nk spune:

      tbh tipu e amuzant

  • Delir pur spune:

    Bagati aci la boss adresa poponarului si uitati-va la stiri zilele astea.

    • Yoy spune:

      Aveti grija, avem un dur aici!

    • matamare spune:

      Serif, tu esti mai incet un pic.
      N-auzi ca nu are adresa? Sta cu ma-sa.

    • smar2 spune:

      ce labagiu trist. iti dau adresa mea daca vrei sa-ti iei doua capace, ca-mi-ai pula de tristache.

  • matamare spune:

    Mie mi se rupe pula de toata prostia aia. Nu stiu ce pagini de facebook, nu stiu ce umor, nu stiu ce miei, autobaze si pula mea. Ma pis pe ele, doar autistii zambesc la adunaturile alea de glume furate si adaptate si furate iar.

    Eu nu inteleg lucrurile astea complexe – cum ar fi „de ce pula mea stau darlaii la 15-45 de ani sa faca pe amuzantii pe facebook, ca nu le dau nici un leu oricum”.

    Pe mine ma intereseaza doar poze cu gagica aia in pizda goala, daca-i buna de pula. Le pune cineva? Daca e urata, lasati doar un comentariu in care sa-mi explicati ca ar fi misogin si necivilizat asa ceva.

    Multumesc.

    • nimeni spune:

      esti un misogin necivilizat…asa ceva…

      • i-a zis-o! spune:

        i-ai zis-o! LOL

    • LOKO spune:

      Daca erai caine te lingeai la pula toata ziua, noroc ca esti maimuta.

      • matamare spune:

        Linisteste-te.
        Spre deosebire de restul, eu chiar m-am dus pe paginile alea si am facut rost de o poza. Acum inteleg ca nu trebuia sa cer. A fost misogin si necivilizat din partea mea.

        • GauraDeCovrig spune:

          @Matamare Am ras. GG. A meritat poza?

          • matamare spune:

            Nah.
            Si mai are si nume predestinat pentru o femei de serviciu. Genul ala de Mario Bulanescu. Gen cum stii ca ma-sa s-a futut pe lire italiene pe vremuri.
            Dar in fine, atat a putut omul. Daca are pe bune 40 de ani, nu-i de condamnat (lol). E bine ca macar mai incearca, stii ce zic?

          • GauraDeCovrig spune:

            @matamare Pe praful asta …. Schwarzenegger a dat la o grasa care a avut grija de toti copiii lui. Sexy nu?

            „Nu poti sa te caci in gustul omului, dar te poti caca in gura lui!” Ion Creanga

            Sunt oarecum curios cine e tipa aia, dar nu suficient incat sa caut!

            Numa’ bine!

      • kerehome spune:

        Sti de ce se linge cainele pe pula? Ca poate!

  • Fătălăul spune:

    Dacă n-ar fi și dinăștia, n-ai deosebi de ei un om normal. Io îs pentru ca ăștia nu numa să existe, ci să înflorească precum mucegaiul.

  • Piscot spune:

    Eu am doar 2 intrebari simple:

    1) unde gasesc poze cu proasta aia in pizada goala ? Un link, ceva ?

    2) de unde are bani maimutoiul asta Oliver Robert ? Adica de unde are bani de telefon mobil, internet, haine, masina distractii, etc ? Cine il plateste si ce dracu face ?

    • Kathy Bates spune:

      E un adevărat jmeker sărac şi cinstit, adică n-are nevoie de bani, i se aduc la nas abonamentul, hainele, distracţia şi gagicile, pe gratis.

      Aşa a zis un mare politician român rânjit: sunt sărac şi cinstit, n-am nevoie de bani, doar cer şi mi se aduce.

  • zgomotoasa spune:

    Kamikaze a șters articolul. Oricum, dubioșel rău tipul… și foarte tristă situația în sine.

  • oancea spune:

    bunicica fraiera. link la poze cu ea in pizda goala careva?

    • Kathy Bates spune:

      Cu nişte ani în urmă, una, pitzipoanca organizată sau cam aşa ceva, a pus pozele unei gagici cu link la hi5ul şi Facebookul ei.

      În următoarele 48 de ore, gagica a primit pe Facebook atâtea propuneri de prietenie cu beneficii (şi câteva cereri în căsătorie pe post de condiment) încât aia s-a înfuriat şi a şters pozele şi linkurile.

  • Nea Puiu spune:

    Ce este asa rau sa te dai la minore?In schimb e de kkt sa arunci poze pe net cu pizda care te paraseste.Eu am poza cu tzate,dar fara cap….fata a fost prevazatoare.Oricum sunt multumit

  • Meh spune:

    NYPA bulangiule

  • gicone spune:

    ce vorbe mari de la unu lu care-i plateste ma-sa chiria pt o cutie de chibrituri plina de igrasie, lol.

  • si ciocolaticaaaa spune:

    mai rau decat laba e laba trista aka ORIPILAT

    (tl;dr vai uitati-va ce a facut asta io i-am dat de mancare cu mana mea sunt vinovat a distrus-o pe aia)

    singurul mod de a te arata mai prost decat ala e sa il arati cu degetul.

    (parqnteza 2 uite io zic atat: LOKOOOO! si sa vezi cum prostul sare in lant are el ceva de zis e tare in diacritice ;)

  • Laura Palma & Agentu' Cu Par spune:

    Intrebare off topic… Pula are coaie sau coaiele au pula?

    • Jane Făe spune:

      Pam, pam!

    • si ciocolaticaaaa spune:

      da

    • Mimi Sacâz spune:

      ce prost esti, coaiele vin cu tot cu pula

  • Lewl spune:

    „Salut.

    Scurt pe doi: îmi place că putem cădea cu toții de acord că sistemul medical din România e o cloacă de șpăgi, boli și corupție, dar când sistemul juridic din aceeași Românie dă o sentință, aia e clar 100% corectă, nu avem magistrați corupți, nu circulă plicuri, totul e perfect-perfect ok.
    O să detaliez cândva, momentan am altele pe cap.

    Între timp, aveți grijă de voi și repetați după mine: nu trăiesc într-un stat polițienesc, sunt liber, totul e ok.” – Oliver someru’ Robert.

    Ce zice asta? Parca pledase vinovat, acum face pe phezda, ca Tariceanu? :))) Basescu l-a-nfundat, ma ?

    Apoi ” am altele pe cap ” – cauti chirie printr-un camin de nefamilisti, ceva, te-a scos mami afara?

  • dreaku spune:

    Cancer. Exdee exdee

  • Robo spune:

    pai stai putin centaure, ce mare cacat a facut Oliver asta?

    Mie imi pare o tentativa de japca, nici macar japca, ca nu a futut-o, doar a incercat cum a stiut el sa o determine sa se futa.

    Ori noi stim de la tine ca japca e o chestie acceptabila. Sigur, justitia poate avea o alta parere, dar eu te intreb de parerea ta, iar tu ai spus de mai multe ori ca japca e ok – la limita dar totusi ok.

    deci ce e in neregula cu ce a facut tipul asta, centaure?

    Ia explica tu cu cuvintele tale, ipocrit mic ce esti.

    • Radu Post author spune:

      e foarte amuzant ca si-a luat un an si patru luni de parnaie. top kek.

      • Robo spune:

        Nu micutule, in postul tau spui ca tu l-ai simtit de mult ca e un jeg uman si deci condamnarea asta pe care a luat-o e o confirmare a faptului ca intuitia ta a fost buna.
        Ba chiar spui ca a”terorizat-o” pe aia, deci acum japca e o forma de abuz? Ce sa vezi, la fel cred si eu.

        Double standards much?

        Vezi centaure, n-ar fi o problema ca tu te mai caci pe tine aici pe blog din cand in cand pentru ca ai observat tu ca imaginea asta de bad boy atrage pizde (pizde proaste, dar pizda e pizda, nu comentam).

        Problema e ca te citesc tot felul de pusti si ei iau de bun ce spui tu, asta e problema. Reflecteaza la asta.

        • viorica lis spune:

          a venit sofocle marele psihanalist sa critice conditia umana a scriitorului de blog, baga-mi-as pula-n traista ma-tii de prost

          problema e ca sunt tot felu de bagatori in seama ca tine care explica altor oameni care e problema, din vasta lor experienta de viata si pula in cur

          • Robo spune:

            asta cu pula-n traista maica-mii e o injuratura si nu m-am prins eu?
            o s-o intreb pe maica-mea ce traiste are, cred ca nu are decat sacose din astea de la Lidl sau Carrefour, dar da-mi o adresa ceva si ti le trimit sa-ti bagi pula in ele.

            you fucking moron, nici sa-njuri nu stii.

            uite o injuratura, imbecilule:

            baga-mi-as cacatul in gura ma-tii, fiu de catea ce esti.
            sau
            baga-ti-ai tu pula-n curul ma-tii, avorton ratat ce esti.

            eu n-am nici o intentie sa-mi bag pula in nimic ce are vreo legatura cu mine, ca pula mea e un lucru pretios.

        • Marmota spune:

          Vita ce te afli la casa omului, ca o futi, e una. Ca o pui pe net cu poze goale, e alta. Idiotule.

          • Robo spune:

            Si sa faci orice altceva e alta. Esti foarte desteapta marmoto, ar trebui sa te apuci de sah sau ceva.

        • MegaImajLol spune:

          Ba Robo tu nu ai vreun blog ceva

  • nimeni spune:

    eu sincer nu stiu ce va fute pe toti grija ce fac altii in spatele usilor inchise. radu inclusiv. vedeti-va in plm de vietile voastre. nu il apar pe bulangiul ala, dar va comportati ca niste pizde ce se ofenseaza usor. parerea mea. hic.

  • Parusan spune:

    Marea majoritate a romanilor stau cu mama, unii si cu bunica, uneori bonus strabunica.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      pai nu vezi normal asa daca se nasc in aceeasi zi si in acelasi an mama bunica strabunica si alte neamuri colaterale?

    • IncaAnonim spune:

      Vai, cat de gresit suna ce ai spus. Dar aia … nu te judecam. lasand la o parte ca „sta” sau ca „stau”

      • Parusan spune:

        Dap, am gresit-o gramatical, din pacate am nimerit-o la capitolul truisme.

    • matamare spune:

      Eu dupa ce am citit postul asta am vrut sa il intreb pe autor el ce fel de penthouse si-a cumparat si daca imi poate recomanda ceva investitii imobiliare…dar am zis sa nu fiu offtopic.

      • Kathy Bates spune:

        El e un fel de ciutacu, adică are penthouse de >300 000 EUR în care nu locuieşte şi stă pe gratis la locuinţă socială.

  • Ilie Pandemie spune:

    Virtuosule, sa-ti amintesc cand ai pus poze cu nush ce gagica de-a ta goala? Manca-ti-as pula ta de virtuos. Esti mult mai breaz ca muie asta.

    • Radu Post author spune:

      da, pentru ca aia ma hartuia pe mine. complet gratuit. si am incercat sa scap de ea prin toate mijloacele umane. a fost complet justificat.

      • si ciocolaticaaaa spune:

        asa si cat timp ai scapat tu de ea? tot 1 an si 4 luni?

        (muzica: si -as da zile de la mineeee

      • Ilie Pandemie spune:

        Asta-i cacat machiavelic de cea mai joasa speta. Sa pui poze cu fosta goala pe Internet nu are justificare. Iti calci in picioare propriul argument, cu „de-aia nu ne trimit femeile poze cu ele goale”. Pai fix de-aia, ca virtuosi ca tine le folosesc apoi sa obtina ce vor.

        • Radu Post author spune:

          nu era fosta ma handicapatule, era doar o nebuna care ma hartuia si care imi trimitea poze cu ea dezbracata wtf

          • Mimi Sacâz spune:

            link cu aia in pula goala?

          • si ciocolaticaaaa spune:

            nu era fosta actuala nici viitoarea

            e una care se arde numai in mai mult ca perfectul conditionalului optativ

          • Radu Post author spune:

            pula mea oameni idioti care nu inteleg raportu, ca aici io eram ala care nu putea sa scape de o nebuna, nu invers.

          • Ilie Pandemie spune:

            Nu era fosta, era una caruia i-ai dat-o sub coada, ea credea ca e cu tine, tu nu mai voiai sa ai de-a face cu ea. Din punctul tau de vedere, nu era fosta, din punctul ei, da. Oricum, irelevant, sa pui poze in care sa degradezi o persoana pe tot Internetul e bolnav rau, baiete. Si mai incet cu injuriile, ca eu am deconstruit argumentul, nu am sarit la ad hominem.

          • Radu Post author spune:

            nu coaie, era una care ma urmarea si nu i-am lasat niciodata impresia ca as fi interesat de ea in vreun fel.si tot insista TIMP DE VREO 2 ANI din orice punct de vedere era doar o nebuna. si ia sa te futa pe tine grija mai putin de viata mea privata pana nu o fut eu pe ma-ta.

    • si ciocolaticaaaa spune:

      e mai breaz k nu si-a facut cont fals cu numele prenumele pizdei. a dat poze pe contul lui.

      si dupa aia a mancat juma de borcan de magiun trimis de acasa pentru evenimente speciale sarbatori nunti si altele

  • unu spune:

    Tu ai scris articolul asta cu penisul cumva?

  • Gica spune:

    Boss, pentru ultimu paragraf ala scris cu bold ai tot respectu meu !

  • saruptunburlan spune:

    ba prima poza pute a imbacseala, recunosc perfect burlacu’ calculatorist de cartier care traieste cu parintii si o mana de pisici intre pereti cu odor de tigara jumate vopsiti in ulei jumate varuiti. Citesti onania tarzie-n noapte pe fata lui.

    • omulbun spune:

      ok, acuma aprinde monitorul.

  • Parusan spune:

    Ideal ptr el era sa-si dea viata la o corporatie. Dar el nu, sta si agata tute pe net. Huuooo!

Adaugă un comentariu