Dosarele X-Files: misterul sârmei din curul primăresei Firea

 

Oameni buni, trăim vremuri căcăcioase. Prințesa inimii noastre, Gabriela VrânceanuFireaPandeleȘimulțialții a anunțat la televizor că se luptă cu o sârmă de 3-4 cm care cumva i-a ajuns în colon. Și că suspectează că e vorba de o mână criminală. Cum a ajuns mâna criminală în curul dânsei de riscăm toți să ne zgâriem la penis și de ce e ăsta subiect de discuție când am putea discuta orice altceva, gen dezastrul pe care îl face cucoana la primăria capitalei, unde a ajuns fix ca o sârmă-n anus?

Păi pentru că trăim în lumea clovnilor și nimic nu contează. Asta face toate subiectele egal de nonvalorice și discuția despre sârma din curul dânsei la fel de importantă ca cea despre sensul vieții.

Ce a vrut să zică primăreasa când și-a anunțat sârma din cur și posibila mână criminală, probabil cu colțurile unghiilor nepilite care a plantat-o acolo?

Oare  încearcă să sugereze că în universul asta poate există posibilitatea că cineva care o urăște și are acces la mâncarea ei și în loc să îi pună otravă sau flegme cu floci în mâncare, că orice om normal, i-a pus o sârmă?

Că să ce? Care era planul ipotetic al acestei mâini criminale? Știa că asta înghite nemestecat, că curcile? Așa că i-a pus sârmă cu scop? Să nu îi mai facă asta cur lu pandele de ziua lui? Să zangane când trage besini? Care era schemă?

Uite niște teorii la fel de solide:

A văzut ceva lucios și a înghițit, că atâta o duce creierul ăla de găină, fiind în așa hal de proastă încât riscă să se înece mereu când plouă de la uitat în sus cu gură deschisă.

A încercat să lege poarta de la curte cu o bucată de sârmă și avea mâinile ocupate, așa că și-a folosit curul.

A sărit o siguranță și s-a încurcat cât schimba sârma de la ea, întuneric fiind.

S-a așezat proasta cu curul într-un gărduleț.

Am analizat problema pe toate părțile cu mintea mea de savant-detectiv și singura teorie care ARE SENS într-o lume reală e cam așa:
 
Pandele are disfuncție erectilă.
Prea rușinat să se ducă la doctor, își făcea un cockring improvizat dintr-o sârmuliță, dar nici ăla n-a fost în stare să susțină o erecție cât îi împingea nămolul la deal doamnei, așa că a alunecat dintre ăia doi negi între care o proptise și s-a pierdut în hăul bătătorit de mulți redactori-șefi de ziar local în anii 90. A văzut că primăresei nu i-a filat nici un ochi a dare de seamă, așa că a tăcut din gură. Acum se simte cu musca pe căciulă, îl răscolește remușcarea și așa a ajuns să vorbească gura fără el despre curul cu sârmă.

 

Un amic sugerează că ar fi un mesaj de la o analfabetă criptopăgână către cei ca ea. Că în lumea aia de troglodiți cu batic care se tăvălesc în jurul bisericilor e o credință animalică în vrăji și că la fel ca și argintul viu, sârma-n cur e un simptom clasic de blestem care poate lovi pe oricine și de care te poate scăpa doar o țigancă burtoasă și care miroase a câine ud în schimbul a tot ce ai în portofel.  Că a încercat să ascundă o operație de rectificare a unui anus prolapsat de la atâta futut cu cai sau orice altă problemă medicală mai dubioasă decât sârme-n cur (că trebuie să fie mai dubios decât sârmă-n cur ca să ascunzi cu sârmă-n cur) avea ea.

 

Sau na, poate doar voia să atragă atenția de la subiectele CU ADEVĂRAT IMPORTANTE, cum zice orice retard conspiraționist când vede o știre cretină și fără miză.

S-ar putea. Orice s-ar putea. CCine dracu poate ști ce a fost la curul ei? Dar eu împreună cu minim 10 000 de băieți suntem pregătiți să ne tragem niște magneți pe pulă și să plonjam după sârmă. O căutăm și la dom Pandele dacă e nevoie, nu e problemă! Te poți baza pe noi!

Gata cu răutățile despre doamna Firea, totuși. Ce ar zice Iisus? Păi ar zice, și am să vă dau un citat direct din Biblie:

„Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi, veţi fi judecaţi; și cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura. De ce vezi tu sârma din curul fratelui tău și nu te uiţi cu băgare de seamă la țeava de cupru de doi țoli din curul tău? Sau cum poţi zice fratelui tău: ‘Lasă-mă să scot sârma din curul tău’ și, când colo, tu ai o țeavă într-al tău? Făţarnicule, scoate întâi țeava de cupru de doi țoli din curul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoţi sârma din curul fratelui tău.”

Matei 7: 2-6

 

***

Comentarii (11)

  • Io spune:

    Mai e o teorie

    A fost lovita de/cu Lucille

  • suck.my.cross spune:

    puncte bonus pentru ca ai instigat retarzii religiosi

    p.s. muie jesus

  • sindi_cat spune:

    „Să zangane când trage besini?”
    „De ce vezi tu sârma din curul fratelui tău și nu te uiţi cu băgare de seamă la țeava de cupru de doi țoli din curul tău?”

    Frate Radu (iti zic asa ca vad ca ai inceput sa dai citate bibilice), n-am mai ras de ceva vreme cum am ras la articolul tau. Ai scris ca in zilele bune, ale Sfintei Varvara si ale lui Florin Salam, calator prin timp. Mi-era dor de „cele vremi”.

  • condoleantze spune:

    „… a fost mana criminala.” A fost o pula

    • ion spune:

      O pula criminala.

  • Oldboy spune:

    A folosit ceva dildau ieftin din care a ieșit sârma.

  • oltetz spune:

    Kinky ass fisting cu șomoiogul de sârmă

    • oltetz spune:

      Sau cu mănușa de zale

  • amar spune:

    Tu ce scrieţi aici nu ai curajul să spui că tu ai pus în timpul anesteziei ce vrei ce ai . te-ai înpuţit de stat degeaba „niște indivizi retardați, violenți și fără căpătăi” Opoziţia a defăimat imaginea României Doar idioții își pot imagina că retardații luptă pentru vreo cauză, sau că înțeleg măcar pe ce lume se află. Repet, niște imbecili agresivi care-și permit să facă ceea ce fac pe fondul pasivității tâmpe .

    • Radu Post author spune:

      ce face lucratorii la stat? sta degeaba pe 1000 de euro pe luna? fututi rasa ma-tii ba

    • "Inputitu" spune:

      Alt prost!

Adaugă un comentariu