Sfântu Gheorghe VS Vama Veche


Întâi să comentăm acest filmuleţ scurt. Ca de obicei, Happy Fish sunt exact ca o gagică mişto care fute bine dar fix când ţi-e lumea mai dragă îţi bagă un deget în cur neanunţat de strică complet toată experienţa. În acest caz, degetul în cur este acel “nah nah nah” care pe lângă că e atât de jenant încât mi-e ruşine cu mine uitându-mă la clip din cauza lui, mai e şi repetat de două ori.

Dar să trecem la subiect

Există păreri împărţite referitor la Vama Veche. Există unii care spun că e “super tare, gen, frate!” şi unii care spun că “s-a dus dracu’ şi Vama Veche în ultimul timp”

Dar mai e şi părerea mea care e puuuuuuu ţiiiiiiiiiiiinnn mai diferită, ceva mai controversată. Ok, sunteţi gata? Staţi bine jos?
VAMA VECHE A FOST TOT TIMPUL UN CĂCAT DE LOC

Întâi au fost boşorogii hipioţi care se plimbau în pula goală pe acolo admirându-şi coaiele lăsate unu’ la altu. Băbăciuni cu floaca cât freza lu’ Don King babăbănindu-şi pungile venoase ce au fost odată ţâţe prin briza mării, bucuroase că mirosul de peşte acoperă damful de smegmă mustindă de la ele din fofoloancă.

Atraşi de cei de mai sus au venit neohipioţii. Pizde proaste cu haine pământii, şterse şi insipide care tocmai au descoperit-o pe Janis Joplin şi beau votca ca pe apă, dansând cu flori în păr şi sperând că de la beţie o să uite măcar ele cât de urâte sunt. Târlani nebărbieriţi, cu părul slinos, zăngănind afon “unde-s pistoalele, unde-s pumnalele” la chitările lor acustice. Cu toţii veseli că au ajuns să înveţe lifestyle de la pula lu’ Mircea Toma.

Apoi au venit rockerii şi punkiştii, că doar na, la noi nu se disting prea tare de neohipioţi, mai ales în oraşele de sub 300 000 de locuitori unde în total toate cele trei comunităţi au sub 100 de membri şi un singur bar pe care-l împart. E normal să fie prieteni şi au auzit că e mişto acolo de la ăia, au venit şi ei.

Un mare procent din rockeri şi punkişti sunt fakerii. Ăia cu tricouri proaspete cu formaţii, să vadă lumea ce ascultă ei, cu pierce-ul încă umflat de nou ce e şi cu pletuţa încă în faza de formare. Au auzit că e rost de petrecere acolo şi au venit să o ardă vesel. Să poştească o bere la zece oameni şi să urle a doua zi “COAEE CE TARE M-AM SPART”.

Apoi au venit cocalarii. Au auzit că s-a deschis grădină zoologică la Vama Veche şi au venit sa se uite şi ei la speciile ăstea străine lor, mâncati-aş.

Şi a devenit populară brusc! Vama Veche super la modă! Au venit hipsterii să o ardă dezinhibat. Să poată să îşi aşeze eşarfa într-un mod nonşalant în dialog cu amicii acasă şi să spună: “bă… la mine Vama Veche e acasă!” “oau super tare! cum e acolo?” “nu e de tine bă… n-ai cum să înţelegi locul ăla!”

Hai că vă explic eu cum e Vama Veche. E o zumzăială sinistră de hipioţi, neohipioţi, hipsteri, rockeri, punkeraşi, pokemoni, manelari, cocalari, houseri, pastilaţi, nudişti sticlişti şi orice. E prea pestriţă să fie pe gustul oricui şi e un fel de petrecere care nu se mai termină. E un bar imens în care da, poţi să te distrezi dar în care mai trebuie să şi dormi. E aglomerată cu toate categoriile ăstea de ciudaţi. Nu ai loc să respiri. E un bar imens şi plin.

Atmosfera de vamă atmosfera de vamă atmosfera de vamă… wooo ce tare e. E aceiaşi ca în Expirat. Ca în B52. Ca în Control. Ca în extrem de multe locuri. EXACT ACELAŞI LUCRU. Diferenţa e că din barurile ăstea îmi ia 15 minute cu taxiul până în patul meu confortabil şi liniştit. Plec oricând. Nu sunt înglodat în aglomeraţia aia de oameni care nu-mi plac.

Şi de ce e mai mişto Sfântu Gheorghe? Sunt şi acolo hipioţi ofiliţi. Dar sunt puţini. Sunt şi rockeri cu tricou scos din cutie şi punkişti proaspeţi. Dar sunt puţini. Sunt şi hipsteri. Dar SUNT PUŢINI. E un loc la mama dracu’ unde se ajunge greu. Hipserul prin definiţie e superficial. El pune în balans accesibilitatea cu popularitatea. Din păcate cam de anul ăsta, locul ăla e mai popular decât inaccesibil. Deci o să vină hipsteraşii şi acolo în masă.

Dar poate o să fie mişto şi anul ăsta. Poate n-o să vină atât de obscen de mulţi cum îmi spune instinctul că o să vină. Poate o să fie destul de puţini odioşi încât să nu mă calce pe nervi. Să pot să-i ignor şi să-mi văd liniştit de berea mea. Poate rămân târlanii la vama veche şi anul ăsta şi pot în continuare să mă relaxez la Sf. Gheorghe fără să aud “FRATEE, E BELEAA AICI, M-AM SPART FRATEE, COAEE WOOO, CE-AI COAIE, SUPERTARE”

Sau vin cu maceta la mine.

***

Comentarii (144)

  • Xammer spune:

    PRIMU!!!

    Mai dau commenturi mai incolo, ca aici…

  • Squeeky spune:

    ete na. si eu sunt ciudata. o ciudata in plus sau in minus tot rahatul ala e, deci vama, i might come. mda, s-ar putea, daca nu apare ceva mai bun. slabe sanse, in orice caz.

  • Ion spune:

    Sqeeky sa-mi bag pula daca are vreo noima ce zici tu acolo.
    Raducu mama, iar mancasi rahat, a ?

  • Argassealah spune:

    pentru retardatul care a postat primul …. eu sunt al 3-lea si nu ma laud … parca ar fi fost virgin(a)!

  • Maynard spune:

    nu va duceti la festivalu de film Anonimul ca va tai!!!

  • Gilda spune:

    Imi place cum scrii, DAR:
    1. Sf. Ghe. era misto inainte sa apara festivalul de film si alte alea. Am fost ultima data acum mai bine de 10 ani si sentimentul de a avea o plaja numai pentru tine si potaia care s-a tinut dupa tine din sat pana la mare era unic. Sa merg acolo in timpul festivalului e ca si cum m-as duce in Sighisoara in timpul festivalului, deci nu.
    2. Lasa-i, bre, sa mearga in Vama si sa nu populeze si Sf. Gheorghe, nu-i mai face reclama ca se duce si asta de tot.

  • Squeeky spune:

    ioane, s-o ai tare. radu a zis ca e plin de ciudati. si eu st ciudata, deci nu conteaza daca o sa apar si eu pe acolo, zic. capisci?
    oricum, ce spun eu nu prea are noima de obicei, deci obisnuiti-va, ca o sa mai comentez pe aci. hai salut!

  • ............... spune:

    vorbesti despre vama ca si despre pizda.mult si in necunostinta de cauza.

  • SingurEu spune:

    Tu ai observat ca hipstarii astia de comenteaza aici fac un fel de pogo (nu mosheala!) si se bucura ca a fost ataaaat de fun? (Adica au fost primii care au comentat.)
    Scrie si tu intr-un post viitor, la final, ceva de genul ,,primul comentator suge pula”. Ma gandesc ca ar fi dixtractiv pentru oameni si, in consecinta, n-ar mai fi fun pentru hipstari.

  • PULA 100% VERO !!!!! spune:

    Eu zic sa o iei p ma-ta cu tine in loc de maceta aia amortzita.Ai face super damage cu aia – ma-ta adik –

  • TheCreatrix spune:

    Ăsta e exact genul de spot care putea fi foarte bun, dar a ratat ceva şi nu mai este catharsis. să-l fut. Putea fi cu adevărat bun.

  • Saluuut spune:

    ia uite ce se oftica hipsterii lu’ peste :))

    io cred ca nu o sa vina prea multi hipster-tristeri ca le e frica sa mearga cu vaporu’ si sa nu ia bataie de la lipoveni :))

  • bogda spune:

    man…eu te-am tot citit, si pana la un moment dat erai funny, ok
    si eram curios sa vad si eu cine pula mea e asta care scrie si o da in limbaj elevat….si clar ti-am vazut moaca si am izbucnit toti in hohote, esti exact tipul frustrat, impotriva sistemului, stapanul masturbarii care e tare in spatele monitorului. posibil sa nu te fi strans mata la brate cand ai fost mic si acu se vede.
    clar un zero

    multe succese

  • SickBoy spune:

    Ohoooooo, apar „cunoscatorii” intr-ale Vamei… I love this. „Tu nu stii ce inseamna, tu esti in necunostinta de cauza, eu cand mergeam in Vama tu ascultai M. Jackson la pickup” – si alte mizerii de-astea. Mi-e sila de toti fakerii de doi lei. Papagali de bani gata ce merg cu masina leasing in Vama sa faca pula mare ca uei ce hippie m-a facut mama! Fuck you all. Pe plaja. :-|
    Radu are perfecta dreptate in post-ul asta.

  • whiteadi spune:

    mie imi pare ca-n clip “nah nah nah”-ul il face sa fie fain, fara el ar fi doar o aluzie la filmu ala, fara prea mult farmec fiind, cu pretentzii de seriozitate
    cu alte cuvinte ar fi ca pula penca ar fi average, ca shi comentariile atle din ultimu timp
    unde mata e filmu cu alea 2 shi na cu tine de ieri? sau alaltaieri
    ce zi e azi? :)

  • rip spune:

    SingurEu…mai fun ar fi „toti comentatorii sug pula”

  • Rin Tin Tin spune:

    A, sau puteti merge in Grecia cu cortul pe plaja.Sau in Nuweiba. Credeti ca in Nuweiba nu e distractie? Nu e bar de roc? Exista, fraierilor.Dar la voi Vama e un loc „unic in lume”, fi-mi-ar sila si de voi si de Vama si de tot litoralul romanesc.
    A, si inca ceva despre alte locuri: nici nu va fute Mitocanu in cur pe banii vostri.

    Si Sf. Gheorghe si Vama sunt doua motzuri ale aceluiasi cacat intins in estul Romaniei. Exista locuri mai ieftine si mult mai meseriase.
    Dar tzaranul de Romania se desteapta mai greu.

  • coaeeee... ce fun e aicea spune:

    Deci in Sf. Ghe erau deja de anu’ trecut dublu hipstari cat fusesera acu doi ani, cand oricum erau mai multi decat acu’ trei ani. Calatoria cu vaporasul este noul accelerat de noapte pe directia Mangalia. Campingul cu delfini exorbitanti este nou’ Papa la Soni. Adica practic Sf. Ghe este noua Vama Veche. Gen.

  • Andrei spune:

    @bogda
    hai ca mi-a placut asta… stapanul masturbarii! :))
    radu e meister of mastur! :))
    lord of cock :)))

  • Buha Neagra spune:

    Nu ai pomenit nimic de Snuffstock. Merita si asta un paragraf.

  • Sparks spune:

    vara la mare ii naspa. faci acelasi cacat pe care`l faci si in oras, numa cu multa apa sarata langa tine.la fel de multi prosti ca`n oras, solar->plaja, terasa->terasa, agatat pizde in cluburi->agatat pizde la terasele cu party.

  • Hubba spune:

    Dar mai duceţi-vă,bă,în câmpia Bărăganului dacă tot luaţi la pule locurile astea. Aici scuipaţi Vama şi Sf. Gheorghe, acolo vă lăsaţi pletele-n vânt şi respiraţi briza de libertate şi miserupism, fiii Mării Negre, care sunteţi voi… Locurile sunt ok. Oamenii sunt de căcat. Am zic.

  • ilie pintilie spune:

    Ca sa inteleaga si inteligentii tai cititori, filmuletul este o parodie a filmului „Reconstituirea”, de Lucian Pintilie. Parodie fututa de un punker cu deget in cur

  • ob spune:

    vama veche e ca laba: nu o preferi, nu iti place dar stii sigur ca ai sa mai ajungi oricum acolo

  • cap_de_peste spune:

    Pula mea, am fost anu’ asta de 1 mai in vama, si mi s-a parut ok … cam multi tristi dar dupa mult alcool nu te mai afecteaza.

  • George spune:

    Vama Veche e plina de cocalari acum. Inainte nu stiu.

  • Rin Tin Tin spune:

    @Hubba: mai du-te ba tu-n pula mea, tu si expiratii gen DeMaio, pe care-l citezi fervent.

  • Hubba spune:

    @Rin-Tin-Tin – În cuvinte mai puţine, să nu-ţi flexezi sinapsele, mai precis ce te deranjează la ce am spus acolo?
    Ai tot timpul din lume, nu te grăbi cu răspunsul.

    Vorbind despre mă-ta, şi scuză-mi vulgul dar mi-e că nu mă pricepi altfel, cu ce te strânge pe tine faptul că-l citesc şi citez pe DeMaio?

  • Ion spune:

    Voi nu faceti diferenta intre un cacat de loc si un loc unde sunt multi cacati. Si atata timp cat mergeti cu prietenii nu vad de ce va deranjeaza toti hipsterii si cocalarii de care puteti bate pula in grup, la o bere.
    Da’ tre sa ziceti si voi ceva, sa nu va simtiti neimportanti sau fara vreo parere.

  • Rin Tin Tin spune:

    Nu ma strange cu nimic, vacare, dar spune ceva despre tine. Iar deranjul meu nu te priveste, te priveste doar ca-ti permiti tu sa judeci pe fiecare bagandu-l in aceeasi turma. Tu si alti expirati si terminati. Uite, eu am fost in vama veche, mi s-a parut un cacat (desi crede-ma ca n-ascult Armin van Buuren) si mi se pare in continuare un cacat. Si ma pish in pletele voastre.

  • Belle de Nuit spune:

    Hm…E vreun loc in lumea asta care iti place,radu-contra-orice?

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    Pula mea….astia de ziceti ca vama e ok. Muie. Acum, tot ciobanu vine si asculta muzica la stuf,danseaza si bea o bere la 2L ca e mai ieftina daca o iei de la alimentara, trag romanii de berea aia toata noaptea si vb lu radu „mama coae ce m-am rupt”. acum 7 ani si mai mult chiar era fun. cand nu erau seri in care sa nu lipseasca o bataie intre rockaristici si punkisti, si cand erau si nazi` p`acolo, abea atunci se incingea distractia. cand erau seri de cantari la un foc, facut cu lemnele furate de la vila in constructie a unui bucurestean, ca doar pula mea, era primu hotel construit aproape de plaja lumea nu vroia sa fie acolo.a fost frumos. acum…total de acord cu radu. vama dac avrei o poti face oriunde, inca mai sunt locrui unde nu auzi” fraticaaa…..hai acolo ca lumea danseaza” muie. la corbu se incepuse ceva frumos, dar la fel ca si la sf.gh. vin fel si fel de labari d`astia cu festivaluri. pula mea

  • Hubba spune:

    @Rin-Tin-Tin – pai si de unde pula mea ai concluzionat tu cum ca a) sunt vacar b) am plete sau asemanator c) tot poporul trebuie sa fie de aceeasi parere cu tine – altfel suge pula – ?!?

    Este placerea mea sa te ignor din doua motive bai cretinule:
    1. Citesc și blogul tău, sau, mă rog, cel la care ajung din URL-ul link-uit pe numele tău. Ergo eu, expirat, pule-n-cur, cititor a lui DeMaio, te-am băgat în aceeași oală și pe tine?
    2. Văd că mă înjuri cum că generalizez și într-un celebru moment vomitiv, probabil, mă faci văcar, pletos, expirat și alte asemenea.

    Muie!

  • Gilda spune:

    Radu, cuaie, ce de commuri ai, cuaie. =))

  • TuristaSeaca spune:

    Vama Veche e un sloboz de oameni. Am avut-o la nas ani de zile dar n-am pasit acolo decat de vreo doua ori, ca sa ma conving ca e un cacat rulat in nisip. Adica m-am distrat, dar doar pentru ca sunt eu si in ciuda faptului ca-i Vama. Comparabila cu Mamaia, doar ca aici lumea nu e manelari, e rebeli dezlantuiti, fratele meu kool! Este total ok sa evacuezi dejectii peste tot atata timp cat esti imbracat cu stil sau dezbracat nihilist la buca flasca, iar pozele ajung pe profilul tau virtual a doua zi. „Ia uite fata la asta, se pisa pe cort, ce tare! Sigur imi voi pierde virginitatea cu el!”
    Se duc toti acolo de parca ar fi epicentrul fericirii estivale. Le scuip in viitor alora care trebuie sa fie vite ca sa se distreze!

    Si tu Radule, ce naiba te plangi atata? Cred ca scoti doua posturi pe an in care te iei de vamuisti. Acum strangi din buci ca iti vor polua a doua destinatie turistica pe care o cunosti? Daca simti ca ai ramas fara optiuni, sa stii ca-s muulte. Sunt multe plaje in Europa unde o poti arde alcoolico-anarhist, ba chiar sa si futi dupa. De expemplu Olympos, unde pe langa faptul ca totul e mai ieftin, aratos si per total misto, sunt si oameni mai faini. Tot boho’s, dar cu mai multa consistenta. Bine, unii, nu toti.

    PS: Vacanta placuta! Cand pleci si ne lasi sa refreshuim in gol?

  • Mr G. spune:

    ce fete au aia =))

    mai suor cu astia

  • Turcik spune:

    Filmuletul e de cacat. Rau.
    De vama nu comentez ca n-am fost.
    Dar nu inteleg care e problema cu „Târlani nebărbieriţi, cu părul slinos, zăngănind afon “unde-s pistoalele, unde-s pumnalele” la chitările lor acustice” lasa-i dom’le sa cante, ca e mai bine asa decat sa vina cocalaru cu Q7-le si sa asculti ultimul hit al lui parizer. Chestia asta cu chitarile se face si pe munte, si in camine si prin baruri mai folkiste, terase, parcuri, etc.

    PS: Ti-ai luat maceta? Ca in ultimele 2 posturi apare cuvantu asta… sau e tic verbal?

  • Eu spune:

    Vama veche parcă era o formaţie de muzică cu un solist coclit ajuns la criza de vârstă mijlocie care dădea sfaturi liceenilor ? Sau voi vorbeaţi despre altceva ?

  • ......................... spune:

    recidivez in prostie cu un nou comment…am inteles motivatia acestui articol:centaure ai fost in vama si nu ai futut nici acolo nimic.viata nu e atat de roz cand nu futi.te inteleg.cat despre vama..nu e raiul dar nici ce spui tu din auzite la o bere.
    ps pt posesorii de blog inutil si care dau muie virtuala ca vanghelie pomana electorala si care in viata reala nu au curaj sa pronunte cuvantul pula nici la 3jda ani:va doresc o viata plina de impliniri.jur.

  • George spune:

    @ Eu: stii ca esti prost rau, ti-am dovedit-o in repetate randuri.

    Taci

  • altered ego spune:

    Mereti ma in pula calului cu spoturile si tendintele si gatheringurile voastre ca bacteriile in puroi. Stati dracu’ acasa si nu mai distrugeti linistea pelicanilor si a guvizilor. Stati acasa sau mereti in vreun beci afumat si parasit de Dumnezeu la care ii ziceti club si pastilati’va si alcoolizati’va fericiti impreuna si departe de ochiu’ public.

  • Valjean spune:

    Am un prieten plecat din 90 în Germania, ulterior USA, ulterior Australia sau Noua Zeelandă. După 15 ani a revenit 2 luni în ţară şi printre vizite la rude, prieteni etc a vrut şi o săptămână în vamă că, deh, acolo se ducea în fiecare an până în 90. La venire mi-a zis că n-o să mai calce pe acolo niciodată, concentraţia de maşini de lux şi cocalari depăşind puterea lui de absorbţie. Radu are dreptate! Dixit! Ăia care puneţi palma la curu vămii sunteţi exact ăia care aţi fost de două ori să beţi o bere la pet sau mai rău, un uischi Old Smugler de la metro şi vai ce tare v-aţi distrat. MUIE!

  • Bogdan spune:

    Hipster am înțeles ce e. E un gay ascuns. Dar un pokemon ce plm e?

  • ......................... spune:

    un alt fel de valjean

  • NU E NECESAR NUME spune:

    femeile n`au smegma, evreule, nici macar hipioatele

  • fantomas spune:

    bai tata, plm, citesc si eu de vreo cateva zile p’aci….
    si uite ce descopar: blogul exista numai prin prisma commenturilor, unele-s geniale la fel si initiatorii lor; posturile? de kkt, or fi fost mai bune in trecut(oare?), da’ ce am apucat eu sa citesc…ma pis pe ele

    raspundeti cat mai mult si cat mai cool si-l faceti pe bou’ asta fericit; ia luati o pauza, sa vedeti atunci disperare postata

    esti o laba trista frate, te tine lumea viu in plm

  • bocanca spune:

    raducule e manca-ti-as nu mancati-as

  • oitaneagra spune:

    pana la urma vama e a noastra si toti se pisa in ea tocmai ca e a noastra. De asta si vama e de cacat ca sunt romani pe acolo, ca daca ar fi fost chiar si bulgari era tot mai misto. Am fost si yo prin vama…viata frate, si nu de mult, acuma 2 ani si faceam tot ce vroiam; erau si multi cocalari dar tot mai bine decat in alte locuri si am furat si lemne de prin vile si am si spart geamuri..desi asta nu e motiv de lauda…
    Si totusi cel mai de cacat aspect in vama e ca nu mai sunt metalisti acolo…am pus un cd-player mai benga la faleza ( cu baterii totusi ) sa cante niste metale si vamaiotii se plangeau de ce rage ala…apai sa se duca in plm de cocalari cu plete…de ce rage ala! marsh la gutza la supt. :D

  • Profa de gramatica spune:

    vama, si in general litoralul romanesc e tare iarna…cand la -10 grade si te duci…sa vezi nimic!
    sa vezi o plaja curata, goala, pustie!
    eu sunt din constanta si de vreo 5 ani n`am calcat in vama incepand cu 1 mai pana se lasa octombrie

  • Profa de gramatica spune:

    fara „si`ul” din mijloc

  • 20000 spune:

    Ce se vrea filmuletul ala, pan la urma? Comedie? Arta? Ma pis pe el

  • un umil si nesatul cititor spune:

    oita neagra, da ai fost tare bengos cand ti-ai pus tu metal gen MANOWAR (melodia la care punea raducu ceva timp in urma clip, aia de o face pe celine dion sa-si taie venele) la vama veche sa reinvii atmosfera de alta data a locului. Apreciem cu toti (ceol putin eu apreciez) faptul ca ai citit commenturile de mai sus incat sa-ti amintesti miraculos ca ai fost la vama si ai furat lemne de la unii care-si construiau o vila…. ce n-ai spus tu e ca ai fi facut vreun foc …. le-ai furat sa le vinzi cu caruta la targ?

  • Andreea spune:

    E bine de dormit in Vama. Bineinteles, intr-o camera cu pat si baie. Evident. In rest, nu stiu. Am auzit ca au hamsii.

  • ma-ta spune:

    Azi mananci doar jumatate de cacat ! oricum, nu inteleg de ce pula mea toata lumea insista sa faca „reclama” sf. gheorghe spunand ca nu vor sa-i prinda pe vamaioti pe-acolo si alte texte similare . Tot reclama sa numeste si autoproclamatul dandy care frecventeaza vama veche va dori sa iasa din multime si ajunga si el in sfantu cu prietenii lui hipstari. Happyfish face acelasi lucru ,dar ei macar au un scop.

    p.s.: tot vad lume mancand cat si tinandu-se de mana cu radu. MOSEALA voastra se numeste MOSHING si se face intr-un loc numit MOSH PIT. Ati adaptat termenul pentru zona rurala.

  • ma-ta spune:

    * in p.s.: „mancand cacat”

  • Cucui spune:

    In 2006 am fost ultima data la mare. 4 zile-n Vama Veche, apoi o zi si-o noapte in Costinesti, pe la WhiteHorse.
    Se prea poate ca zeita Fortuna sa se fi cacat atunci pe norocul meu, sau poate am facut ceva foarte naspa intr-o viata anterioara… iar aia a fost pedeapsa. Sa enumar:
    – din toate pizdele de pe plaja, am agatat-o pe cea mai instabila psihic. Ba era si rasa in cap, si cu o lama de cutit prinsa la lanticul din jurul gatului. Ulterior am vrut sa i-o imprumut un pic… vroiam sa ma sinucid, ca sa scap de ea.
    – cortul l-am amplasat gospodareste, la douaj de metrii de club A si muzica lor de cacat. Aveau aia un DJ, parca adus expres tocmai din adancurile Iadului… atat de prost si sadic si cu gusturi neomenesti era.
    – am vrut, in mod voluntar, sa intru in coma alcoolica. M-am gandit ca doar asa reusesc sa adorm si eu…. ca doar muzica imi inunda urechile din toate directiile. Turnul Babel cred ca a fost gradinita de copii, pe langa rahatul din Vama.
    – am nimerit un barman beat pula. Nu am reusit sa ma inteleg cu ala. La un moment dat, arata cu degetul spre tatuajul meu si radea ca prostu’. Mi-a trecut un gand vag de altruism prin minte, cum c-ar trebui sa-l eutanasiez
    – juma’ din buget s-a dus pe pishoarca la 25 de mii paharu. Cred ca am baut sute, si tot nu reuseam sa ma-mbat si sa intru astfel in lumea mea… to my happy place.
    – am dat de o shaorma care m-a facut sa-mi fie teama de acel fel de mancare. Doar cand aud cuvantul „shaorma”, rabufnesc amintirile si stomacul mi se intoarce pe dos

    La Costinesti nu mai tin minte cum a fost. Aveam un prieten barman, mi-a dat ala o sticla de Grant’s… si cica am dormit pe scari 24 de ore. Chiar aveam nevoie.

    Nu mai pun piciorul pe litoralul romanesc cat oi trai.

  • Eu spune:

    ^ Las’ ca pus el piciorul pe tine.

    Buun, s-o luăm în ordine.

    Există o vacă în vama veche pe numele ei joiana. Deh, s-o fi născut întro joi. Văcuţa asta la un moment dat a fost futută de un rocăr beat pulă. Nu ştiu dacaaaa fost cucui sau alt imbecil beat de pacol-o cert este că georgel a iesit pe lume din această unire împotriva naturii. Natura care zăcea şi ea fericită la soare prin locurile alea, ea, natura zăcând na stat de pază să vadă ce face rocărul aşa că avortonul bovinal a avut ocazia so ia pe la spate prin suprindere. rezultatul se poate observa mai sus comentand anboulea.

    tudilups rocărilor, şi mai lăsaţi vacile în pace că aşa au apărut hipstării şi georgel.

  • als spune:

    Mai demiurg de vama veche, pastreaza-ti consideratiile la vremurile tale si nu generaliza. Exista lucruri pe care nu le cunosti, pe care nu le-ai trait. Asa ca-ti propun sa-ti pastrezi aberatiile in contemporaneitate, acolo unde parerile tale au un fundament, sper. Altfel, faptul ca te-am citit e cea mai mare lauda pe care o puteai primi, asa ca hai sictir desi ai potential…

  • MaryJane spune:

    Vai ce rebela esti draga oitaneagra…

  • sdr spune:

    @ Eu, te rog eu foarte tare , mori .

  • bicicletamergebine spune:

    Nu inteleg de ce ataci un loc in care ti-ai petrecut mare parte din copilarie, stand prin terase, pe la expirat, canapele, stuff sau etc, mancand panie cu pateu si band bere din aia jumi juma. Vama a fost ok, si e ok pentru cei care se duc acolo pentru mare, si free life, cei care se duc sa se ferme, e treaba lor. Dar nu mai comenta la chestii nici o data traite. Scrii mishto, la un moment dat. il urasti pe badea care da E SUPER TARE, si multi altii, ii urasti pe cei care isi fac treaba mult mai bine ca si tine. Scrii bine ca si umor si imaginatie. Dar te-ai cam umplut si refulezi. Ma doare fix in cur daca ma citesti sau nu, desi nu as avea nevoie de cititori asa zisi critici, dar in anumite puncte esti cam prostovan. Ai potential cum zicea colegu de mai sus, dar invata te rog unde iti sunt limitele. Sau iar te vor alerga aia cu bordura prin galati, sau bucuresti. Majoritatea oamenilor sunt prosti, mai ales cei dintre betoane, Nu au citit in veci mai mult decat grafitti-ul de rahat de pe garaje sau biletul de troleu. Asa ca in cazul in care vrei sa scrii ceva, informeaza-te, uite un site bun. http://www.wikipedia.com (se gaseste si in romana). Trebuie sa inveti ca asa cum ai ajuns aici cu mii de cititori poti sa ajungi nobody soon. Si Romania nu mai are nevoie de un alt superstar gen Nikita, Sexy Braileanca, sau etc, dar daca vrei sa ne demonstrezi ca esti super tare, esti la fel ca cei cu puta mica da cu masini mari, nu trebuie sa imi demonstrezi ca esti un complexat fara femei, unii dintre noi ne dam seama dupa posturile tale. Nu zic ca faci treaba proasta, esti bun, ai talent, potential, dar invata unde iti sunt limitele si persoanele pe care ai dreptul de a le critica.
    semnat de mine.

    P.S. Nu mai fura idei de la emisiuni prea bine stiute (Acest site (aceasta emisiune) este un pamflet si trebuie tratat ca atare (mondenii). Schimba forma.

  • domokos spune:

    ai cel mai trist blog din cite am vazut. si esti printre cei mai slabi. cu subiecte fumate, cu texte plagiate, cu idei de imprumut. de fapt am vazut dialogul tau cu zuzele alea. alea’s proaste de put, dar macar au o scuza, sunt femei… iar tu? campion intre ele. mai esti si moldovean. preiei teme si subiecte de la cabral si de la exarhu, cite o glumita de la bendeac, stilul de la abjectu, parerile de la badea. si te dai rotund, detasat si cultivat. un papagal imitator. esti doar un pusti cordit caruia i s-a acordat prea multa atentie. spunea cineva mai sus ca ai putea avea potential. da, la a te face de cacat precum un bufon stupid si prost inspirat. putin bun simt sa fi avut, nu apareai in public. dar moldoveanul lacom se vrea si se crede vedeta. esti un plagiator jalnic

    • Radu Post author spune:

      imi place tare de tot cand imi zice lumea ca-s plagiator, mai ales ca nu am citit niciodata blogu’ lu cabral, habar n-am cine-i exarhu, pe la bendeac am pierdut maxim 5 minute toata viata mea, habar n-am cine-i abjectu si nu ma uit niciodata la badea.

      da’ ii copiez pe toti.

      a. si pentru proasta aia cu bicicletele. formula cu pamflet si trebuie tratat ca atare nu e o chestie de la mondenii, proasta pulii. e o chestie legala care te protejeaza de puli in cur, folosita de absolut orice forma de entertainment care face misto de oameni publici. acuma o sa zici ca am furat obiceiul de a folosi vocale cand vorbesc de la mircea badea.

  • George spune:

    @Eu (alias Daniel Toma, aka mic blogaras incepator): esti masochist si iti place sa te umilesti in public sau esti in stadiul de negare si nu vrei sa accepti?

    Iata, o data pentru totdeauna, am gasit dovada ca parintii tai nu te-au vrut si ca esti doar o muie care a scapat de sub control si a ajuns sa aiba blog. Pentru prima data pe ecrane cu haine, mama lui Daniel Toma
    http://www.redtube.com/18516
    PS: cu cat il lingi in cur mai mult pe radu, cu atat o sa ai mai multi cititori pe blogu’ tau de cacat. nu conteaza ca esti invins de limba romana, sustine tot ce zice ca e bine, e miezos. Intre tine si femeile lu’ Rasputin nu e nici o diferenta.
    Te crezi interesant dar esti ilar de prost si textele tale iti tradeaza varsta, bine a plasat-o ala pe la 12 ani.

  • cap_de_peste spune:

    Fireste, mancatorii de cacat sunt peste tot, mai ales aici. Bai puletilor, daca sunteti niste frustrati cu probleme in a urina drept logic ca o sa gasiti tot felul de chichite la ORICE, nu doar in ceea ce priveste Vama. Daca te duci acolo cu gandul de a gasi conditii optime in ceea ce priveste confortul clar o iei in mana, daca te duci sa te faci atat de pula incat sa nu sti cum te cheama si macar in perioada in care esti acolo sa ti se rupa de toti si toate, atunci esti pe drumul cel bun.

    Ma pis pe, prin, si peste cei care o sa ma faca cocalar, nu dau 2 bani pe parerea unora care se agata cu buzele de falusul mantuitor a lu’ nea’ Radu pentru +2% trafic, daca vreti sa va duceti undeva la mare misto unde ochiul vostru cel vigilent nu o sa zareasca niciun cocalar, duceti-va in pula mea, sau in Antalya.

    Si acum vine partea in care sugatorii ma injura, hai cu playul blogeristilor cu curu franjuri.

  • George spune:

    Asa cum ti-am spus si pe blogul tau de cacat, unde am placerea sa constat ca ti-a crapat fierea si ai sters: ai fost anulat in public, nu te mai preface. Apuca-te de pus gresie si faianta in baia ALTORA si lasa ocupatii intelectuale ca SCRISU’ pentru aia mai putin afectati de retard, complexe si malnutritie.
    PS: mai toarna-i lu’ ma-ta niste ulei pe instalatie ca mi-am rupt un coi pe traheea ei deunazi.
    O viata cat mai blanda si scurta! Sa nu te chinuiesti….

  • yupiiii spune:

    leave Vama aloooonee!
    n-am fost niciodata, nu-s tru.

  • fox spune:

    Cazati in Costinesti am zis hai si noi o zi in Vama, daca tot eram aproape. Dupa ce ne-am dat jos din maxi-taxi-ul super plin de mangalia la vreo doua trei minute vine un tip la mine si ma intreaba daca n-am un foc. N-am ca nu fumez. La 10 minute ma intreaba unu daca n-am o tigara. Am mai stat la plaja putin, intrat in apa si am zis hai sa mergem. Pe drum imi cere unu 10.000 sa isi ia ceva de mancare. In momentul ala am zis hai mai repede ca ajungem dezbracati acasa daca mai ajungem… Frumos in vama

  • Buha Neagra spune:

    Asta e spiritul vamaiot, fute-m-as pe el de spirit de cersetori pseudoartisti care fac umbra degeaba pamintului. Locurile nui le stiu, dar specia mi-e cunoscuta.

  • id spune:

    eu zic sa mergem toti la anonimul, face radu sesiune de autografe ! woooo , super tare !!!

  • whiteadi spune:

    am fost odat in vama shi pe la pranz am luat ciudata decizie sa halesc, shi am comandat un peshte, in timp ce il ingurcitam vin vreo 3 ce ii vag cunoshteam shi imi fac semn ca is nesimtzit ca mananc eu la restaurant shi ei fac foamea, ce am mai ras

  • someone spune:

    Cea mai naspa chestie, o sa se transforme Sf Gheorghe in Vama Veche… eu am fost in Sf Gheo acum vreo 4 ani prima oara si mi-a placut ca era o zona linistita, fara ciudati, mergeai acolo sa te relaxezi si sa faci o cura de peste. Acum o sa se-adune toti roackerii, punkistii si mai stiu eu ce ratati. Bravo ma, bine ca faceti reclama, sa stricam si locul asta.

    Baaaa, cand o sa-ntelegeti ca nu trebuie sa va comportati si sa va imbracati ca niste rahati „ca sa fiti una cu muzica”?

  • Eu spune:

    Corect, merem în pula goală şi ne tragem reciproc de coaie pe post de salut iar la dame ţinem de două ori pe genunchi. Alternăm de pe o ţâţă pe alta.

    Marş la mizerie infectule, fii una cu muzica, fii intelectual ca georgel de mai sus doar pentru că ai capacitatea de auz ce te transformă automat în cea mai cultă fiinţă din toată vama/gheo/năvo/ex-costineşti-ul.

    Muie vouă !

  • SHLVR spune:

    Sa o tinetzi infipta cu totzii!!!! Eu plec in concediu!!Va sarut la gingie!!!

  • whiteadi spune:

    imi bag pula in totzi semi-cultzii pizdii, sugetzi muie shi sugeratzi-mi cum sa ma imbrac sa fiu una cu mamele voastre
    na ca am fost rau
    eu care is bland ca un mielushel ce suge… de la mamica lui in timp ce viseaza la pizde
    sorry
    anyway bah unde e filmu cu muie asta/

  • RedOver spune:

    Salut. Oricat de turbat, stresat, ocupat as fi, atunci cand citesc posturile tale pur si simplu ma buseste rasul.
    Ai perfecta dreptate, si ti-o spun in calitate de rocker autentic(zic io), dar ai uitat generatia „ZEN”, aia care se „ragasesc” de nu-i mai gaseste nimeni niciodata…

  • Eu spune:

    Păi ĂIA sunt pastilaţii omule ! Şi a zis de ei, geez !

  • George spune:

    ^ esti prost rau, taci

  • someone spune:

    Pai numai ratatii simt nevoia sa se alature unui grup. Ce, nu poti sa asculti metallica fara sa porti tricou cu metallica? Sau house sau cum naibii ii mai spune acum fara sa porti tricou mulat, pantaloni albi si tenesi din aia colorati? Io cand ies pe strada nu mai vad oameni. Vad niste fraieri care simt nevoie sa impartaseaza lumii preferintele lor in materie de muzica. Aaa, ia uite-l pe ala, e ca mine, marfa. sau ia uite-l pe ratatul ala, asculta x. Ce tampenie, voi astia ati inlocuit horoscopul cu aceste catalogari idioate pe care vi le puneti singuri in frunte.

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    @Whiteadi.. naca esti prost
    „..bland ca un mielushel ce suge..” pula la colt de strada.
    Taci in pastele matii acolo (poti sa pui biserica, cruce, restigniti, ce vrei tu..)
    http://www.youtube.com/watch?v=7bkG3QEEnDM
    esti ma prost ca ideea filmului asta.. .. proasta`i ma-ta, si a ta si a retardului ce a pus link-ul ala de red tube. sunteti factui la betie, tu ala cu redtube si mai sunt cativa de au postat la plezneala.

    cat pentru fetili cu bicicletili, si altili…. Fetilor … nu vreti oleaca di pula ! ( cum ar spune radu cu accentu lui de moldovean, `ti`ai dracu… )

  • whiteadi spune:

    na de unde sa shtiu ca eshti moldovean bah nebunule
    sorry de ofensa nespusa fraere
    ms de link :)

  • ciomu spune:

    @radu mic: merge, ma paulica, eosu?
    @bicicleta: respect, stii sa punctezi. l-ai suparat p’asta cu pula mare in raport cu corpul.

  • mirc spune:

    Sau vii cu maceta la tine :(:):(:)

  • cucubau spune:

    Radu, tu inca mai crezi ca esti original ?
    arunci cu rahat pe pereti ca 3 sferturi din romani, tu crezi ca ai stil … oricum

    legat de Sf Gheorghe, mergeti daca vreti sa ramaneti blocati acolo :-)

  • George spune:

    @nebunul din porumb: bai cacat, ai ramas traumatizat rau de mama aluia cu pula in gura? poate sunteti frati? aud?
    Vad ca atat ai inteles, te repeti ca un disc cu village people, nu ai argumente si esti mai prost ca pula mea. Ia-te pula in gura cu „Eu” si veniti incoa pripasilor, ca am grija si de voi. Tocmai ne-a murit femeia de serviciu.
    Eu nu am postat la plezneala fiorosule, pleznir-ar fierea in ma-ta de ziua ta, cand e pe WC si cu cacatu atarnand jumate pe afara. Ti-au sarit tie ochii direct acolo unde esti obisnuit (la porno!) dar citeste tot ce am spus.
    „Eu” era facut din muie, tu inseamna ca ai fost facut imediat dupa, in continuare, dupa cum arata filmuletul asta
    http://www.redtube.com/18523
    Probabil de-aia esti asa negru in ceru’ gurii.

  • George spune:

    „tu ala cu redtube” – eu ala cu ma-ta in pula

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    :)) nu aveti femei de serviciu? poate mama ta .. sigur e disponibila :)
    vad ca ai luat foc.da tot prost ai ramas, iar ai stat sa cauti filulete pe redtube :) proasta`i mata .
    argumente`ti dau bai asta „tu” .ca prost esti. si povestesc despre ce faceam se facea in vama inainte cand se vedeau plete si motoare. azi.. numai dinastia ca tine.. ca prost esti…vin la vama veche ca au auzit ei ca acolo se face plaja fara slip..ca prost esti.. :))…si in speranta ca poate poate prind o minora beata sau pastilata, si numai asa poate poate „ii baga cocenii in soba” uneia :))..ca prost esti..
    motiv sa spui ca marepet ..ca prost esti.. :))
    te respect si numai bine :)) mare prost esti., sper sa nu dai reply tot cu redtube, ca o sa ramai un mare prost..cum esti ..ca prost esti doamne.

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    ma-ta… ca sigur ma vei fi corectat, la cat de prost esti :D :)). respect tinere.

  • theOtherGuy spune:

    săracu Radu , eu propun sa ne adunam sa plângem toți ca ii sunt poluate destinațiile de vacanta

  • bla bla spune:

    ma simt atat de singura…imi vine sa plang…
    oare chiar nu suntem mai mult de 3-4 cititori inteligenti pe site-ul asta??
    please god, let it not be soooooo!!!!

  • . spune:

    Bine ma…aveti toti dreptate. E un fel de „Fight Club” site-ul asta, da Radu din buci un post, primul se inghesuie la o sugerare, al doilea il fute pe primul ca a supt-o inaintea lui , urmeaza vreo zece comments pe subiect dupa care se rupe pula in mod constant si cu reply -ul de rigoare, gen clasa a 3-a : ” esti prost ma!” – „ba tu”- „ba tu”- „ba tu si ma-ta”… si alte alea…
    Full respect! Sictir.

  • Buha Neagra spune:

    Or fi, dar nu comenteaza ca sa nu li se spuna „daca taceai filosof ramineai”. E vorba de inteligenti under covertura.

  • George spune:

    1. nu am „luat foc” mi-am batut joc de tine. de ce? pt ca esti prost
    2. nu incerca sa te mai corectezi, e prea tarziu. de ce? pt ca esti prost.
    3. incerci sa ma contrazici dar parerea mea despre vama era negativa, citeste mai sus.
    4. daca te opreai la primul set de aberatii in care te luai de lume fara sa stii de ce si pt ce traiesti aveam o parere mai putin proasta despre tine decat o am acum.
    5. am respectul tau? mersi. chiar am ramas fara hartie igienica. de ce ma sterg la cur cu el? pentru ca esti prost.
    6. „dinastia ca mine” – cum sunt eu? habar nu ai despre ce vorbesti dar iti turui si tu muia ca o femeie proasta. tu nici macar nu ai citit CARE este parerea mea despre vama. mergi si cauta anturaj in alta parte hipiot metrosexual alcoolist care se da libertin ca o ia in cur de la amici. daca iti arat pula te apuca nostalgia. pleava.
    7. sa revenim la ce e cu adevarat important: Toma Daniel, ce mai face ma-ta? o afecteaza criza la tarif? treci pe la mine sa iti dau o crema pt ea, ca o ustura de ieri cand am filmat-o cu caii.
    8. muie cu cacat

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    daca-mi spui si despre ce trupa se face caterinca in poza aia…esti zeu………..

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    doamne..tu esti inviorator de prost, GEORGEle. intai i-mi spui mie ca ma repet ca o placa cu aia de canta YMCA, apoi tu ..faci exact lucrul de care ma acuzi. acum chiar ca esti prost. si …chiar nu vrei oleaca di pula? :)) acum astept reply-ul tau sa ma injuri iar de muma ori ca ma fut in cur. astept. trebuie sa o faci.
    macar daca esti papagal, ramai papagal pana la capat :D

  • FightClub spune:

    nebunu la B6 , in patratica lu’ jeorjel …asteptam cu nerabdare sa vedem unde-si muta asta din urma calu’….tic-tac…tic-tac….ultimele pariuri….refresh

  • Eu spune:

    Geaorgel dă regina calului întru satisfacerea zoofilosexoasă a reginei (măsa). Iar regele (Eu) îi dă o găleată de sloboz în gât pionului (georgel).

    tic+tac….tic+tac

  • sdr spune:

    ba , Eu, , ia Pula

  • George spune:

    Unul e prea prost ca sa scoata ceva interesant (in loc de galeti de tate el viseaza galeti de sloboz, si emo si gay) si celalalt are neuronii chisalita, nu mai fac aia sinapsa nici de-ai dreacu’.
    Din 5 randuri de aberatii, altceva de cat ca „ma repet” nu ai ce alege. Ok homalau cu aspiratii vintage-rock, eu nu ma repetam, eu iti explicam din motive DIFERITE ca esti un idiot.
    Roaga-l pe tac-tu sa iti arda doua palme si incearca din nou mai tarziu.

    PS: „Eu”, ia pula. (metaforic vorbind copile ia mana!)

    PS2: cu calu’ am zis deja ce am facut. e filmulet cu mama lu’ asta pe site-urile de profil. de acolo si iritiatia despre care am vorbit.

    Ca sa nu lipseasca injuraturile, punctul cheie a oricarei discutii in contradictoriu pe net, cu oameni lipsiti de argumente, na: „Eu”, ma cac monstruos in inima mamei tale, ca sa nu mai simta acel imens gol in sufletul ei imens, lasat de ratarea ta in viata si acceptarea publica a orientarii tale sexuale deviante.
    Ciau.

  • simi spune:

    @georgel: esti prost facut gramada; rar am vazut asa defulare crancena pe net de amorul artei, cica (fapt ce descopera triste adevaruri); macar mai invarti si tu interesant niste cuvinte, chiar daca existenta printre noi ta e un capriciu futil al naturii

  • simi spune:

    sa nu uit: asta daca nu esti „Eu” facand trolling ^^

  • aalex spune:

    Mai Radu..ce era porcaria aia din Catavencu de saptamina asta? Suplimentul ala penibil despre produsele „Made in Romania” ..Cit v-au platit cei de la Carrefour sa le faceti reclama la produse? dezamagitor, taica..e drept, e criza, mai faceti si voi un compromis, doua..mai taiati o juma’ de pagina si mai bagati o reclama acolo..dar asa..nici nu visam ca o sa se intimple..si nume grele, taica..nume grele..Istodor, Toma, Varzaru, Iaru…si altii..pe Agopian nu l-am vazut..nici pe tine..dar tu esti un mic pestisor pe acolo.. mai taica..ce de limbisti pe la voi!!!

    • Radu Post author spune:

      @aaaaaalex

      suplimentu’ ala made in rromanes: n-am avut nimic de-a face cu el. nu am scris nimic, nu am mirosit nimic, nu am facut nimic legat de el. ma spal pe maini si nu-l cunosc.

      si de cand e Varzaru nume greu ?

  • whiteadi spune:

    @nebunu

    ala e „Vrangsinn (Daniel Vrangsinn Salte) is a Norwegian musician, most well-known as the bassist of Carpathian Forest (1999–present).”

    dar nush in rest de caterinca, asemanator-mi pare doar look a la dimmu ca arata

  • DxN Canadian Stories spune:

    Tinere, ai talent, felicitari. ma distreaza sa te citesc. si ce e totusi trist: ca ai dreptate…
    mult succes in continuare. scuze ca nu ma bag sa ma injur cu ciumetzii care se cred interesanti pe aici. sucesuri!

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    white adi..respect, car[athian forest, dar daca stiai si fara ajutorul siteurilor era si mai ok.. na inteleg nu-ti plage genul asta de muzica. dar ai stiut sa respunzi la intrebare ca un om civilizat :)) si acum iar ma iau de prostu ala de george :) daca vroiai sa deminstrezi Gerogica cat de destept esti tu(nu vreu s apun virgula , asa sa ramana cacofonia) puteai face glume inteligente. nu din 20 de cuvinte 18 sunt legate de sloboz, mame si tati :) ba da tu esti chiar prost rau de tot. :) Simi a punctat bine. eu am sa ma opresc aici . nuam sa te mai atac, pt ca prin cine stie ce minune vei pune iar link-uri de pe redtube, ori incepi iar cu injuraturi legate de aia de la care ai supt tu (mama , tata , poate unchi sau var ). dar deh..atata poti si tu. ai fost ok. ai fost papagal pana la capt mi-a placut sa ma injur cu tine. am sa ma mai injur si in alte posturi interesante d`ale lu` radu. altceva ce sa zic… sor la click pe redtube.. poate ne mai dai ceva ce gasesti tu pe acolo . te salut !

  • Buha Neagra spune:

    Piatra aruncata-n balta se rostogoleste ceva de speriat. Devine drob de sare.

  • oitaneagra spune:

    @un umil si nesatul cititor sa ma fut in mata da cool mai esti baiete…stai sa umezesc intre buci de emotie…

  • Coroner spune:

    Excelent articolul,de fapt ca si majoritatea scrise de tine…Rezonez cu ce-ai spus,mai bine de atat nu puteam sa le zic nici eu :)
    Iar neuronii singuratici ce te injura pe aici ca disperatii,se regasesc in „eseul” tau,e normal sa se enerveze cand isi vad reflexiile propriilor personalitati stupide…

  • [idiot] spune:

    pot sa ma laud ca sunt printre primii hipsteri care au initiat fenonemul „vama veche” inainte de ma „imbat o hipioata la vama veche si imi gasesc pereche”: prima oara cand am fost in vama ma gandeam „bagamiashpula ce dezolant de pustiu e aici! unde-s pizdele?” iar de urmatoarele cateva zeci, sute, mii de ori care au urmat „mie-mi placea cand era goala”

    asta era partea fumoasa laba ma veche

  • bostanu spune:

    Prin postu asta si prin initiativa happy fishului voi chiar vreti sa vina vamaioti la sfantu ghe.E o modalitate de promovare. Si in vama e destul de misto, poti sa faci abstractie de lucrurile rele de acolo

  • iarvoi? spune:

    muie la rockerii limitati… si la cocalari….

  • Monica spune:

    Radule, nu ma asteptam sa fii asa cum apari la emisiunea tipelor de la sistersidon’tfuckingcare(un site de feministe expirate, parerea mea). Timid, nevoie mare, si cu accent de moldovean. Ma asteptam sa fii mai uratel, dar spre dezamagirea mea te tii bine. Dar si sa fi fost altfel, nu m-as fi luat de fata ta. Te-am citit prima data acum cateva luni si te-am dispretuit din prima clipa pentru ca erai un porc misogin ce mustea de ura pentru sexul feminin si generaliza mult si gretos despre femei, lucru ce e caracteristic unei minti inguste. Te-ai si deranjat sa-mi raspunzi atunci la mai multe commentarii, semn ca te-am zgariat atunci pe varful organului. Cu timpul ti-am descoperit si articole mai inteligente,dar am dat si de altele care iar musteau a frustrare si prostie (si nu erau despre femei). Atat in prostie, cat si inteligenta pareai sa excelezi. Azi te-am dispretuit din nou (nu ca te-ar durea pe tine undeva), pentru ca te-ai dovedit a fi un fals. Esti una pe blog. Si una in realitate. Pe blog esti agresiv si categoric, iar in emisiune(pardon, emisiuni, ca au fost doua) ai fost un mielusel. N-ai taria sa-ti asumni nesimtirea pana la capat. Si adunand toate variabelele astea, una singura e concluzia. Nu esti nici mai mult nici mai putin decat un om. Unul obisnuit. Unul pe care il vad in fiecare zi pe strada. Mitul tau s-a spulberat. Astea fiind zise, numa’ bine!

  • whiteadi spune:

    @nebunu

    nu prea is cu blacku, dar death, mai ales melodic bag, Opeth fiind momentam my favorites, i-am vazut de 2 2 ori anu trecut shi anu asta am belet la ei (is shi faith no more)

    a shi mai nou imi plac neshte francezi : Gojira, super meseri! i-am ascultat in Tilburg, au coaie, cu toate ca is frantzuzi

    is curios de plac cuiva

    GOJIRA!!! :)

  • alin1212 spune:

    @monica: daca prostia ar durea ar trebui sa consumi doze regulate de morfine.

  • Dorian spune:

    Pe mine ma cam fute la ochi blogul asta. E deranjant contrastul asta alb peste background negru. Mai ales diminetile de dupa nopti pline. Sincer, Radu, gandeste-te sa schimbi putin tema.

  • Andreea spune:

    Mitul centaurului dus dracu. Intr-adevar, o problema de interes national. Radu, te rugam, nu ne mai „indu” in „oroare”, iti pleca fanele si ramai cu labarii tristi. Si apoi noi nu mai avem de cine rade.
    Revenind, mai fato, tu te asteptai sa aiba un corn in frunte? Sa se duca in emisiune si sa le scuipe pe alea „intri uochi”? Spulberat-o!

  • Coroner spune:

    Monica,alta frustrata urata ce vede pula doar in filmele xxx,ia nu te mai lua tu de Radu ca nu intelegi tu despre cum stau treburile.Omul asta e genial.In conceptia ta de frigida nefututa,ce ar fi trebuit sa faca Radu la emisiunea respectiva?Sa se apuce sa sparga pe acolo prin studio si sa zbiere la toata lumea?In fine,pot sa-ti demontez punct cu punct toate aberatiile scrise de tine in comentariul ala stupid dar n-am chef sa ma cobor la nivelul tau chiar acum…sunt asteptat la o bere rece.
    Arunci cu noroi in ceea ce nu intelegi,asta demonstreaza ca faci parte din majoritatea mediocra…hai gata,ca ti-am acordat prea multa atentie deja,oricum pe Radu il doare fix in pula de lamentarile tale idioate.

  • VÂPu spune:

    Bah, bag pula in ala care mai zice ca-i primu la commenturi…e ceva concurs si nu stiu eu?

  • Mr G. spune:

    probabil n-are somn.. si pandeste..noile articole:D

  • cgbnfgbf spune:

    badea a zis intro emisiune ca nu ii place vama.

  • Johnny Dynamite spune:

    sfantu’ gheorghe n-are mare. asta poa’ sa nu fie un pacat capital da’ io sunt mai batran decat radu si fac parte din generatia aia cu creierii spalati de litoralul romanesc pe care l-am frecventat intensiv inca dinainte de ’89. asa ca prefer un loc cu marea care se ingemaneaza cu ceru’ la orizont, acolo unde lejer poti sa-ti inchipui o ciuperca portocaliu-roscata dupa ce a batut de doispe si un minut ceasu de pe mana stanga a lui kim jong il. am zis ‘imaginezi’ pentru ca dupa blast-ul initial nu mai ai ochi ca sa vezi. si-n tot cazul, c-o bere-n fatza la stuff la trei dimineata si cu bon scott in difuzoare e mai suportabil decat c-un red bull shit in discoring la aceeasi ora, langa niste toape basite de proaste ce sunt chiar si atunci cand sunt trase. remarcati, va rog, decenta cu care-am evitat o comparatie intre sf. gheorghe si costinesti.

    • Radu Post author spune:

      cam are mare. poate tu te-ai dus la sf gheorghe ala dintre munti, de la unguri. ala n-are mare.

  • Nebunul_din_Porumb spune:

    radule. ca tot ai scris de unguri .:)) iar au fost multi prosti daia care vroiau autonomie, si basescu le-a mumu :)) detalii la stiri :)

  • vrăji spune:

    nah..că avea dreptate unu din noi:blogu ăsta trăiește numa din commenturi.restu sucks. ia să băgăm embargo!

  • Johnny Dynamite spune:

    plm. da, m-am gandit la ala din covasna, nu la ala de pe bratu dunarii. e cald, futu-i.

  • George spune:

    voi nu legati 2 cuvinte cu o idee si eu sunt prost?
    :)
    glumeti
    dar ratati

  • femeiadintine spune:

    Mie-mi place că unii din comentatorii/tinichigii/parchetar-faianţarii dăh profesie dăh p-acileaşa au şi ei, mânkatsash, saitu/blogu/plm lor, dar p-acolo nu trece nimeni, aşa că proliferează pă sama lu radu. Cât de trist şi de distrus poţi să fii, încât să stai cu pula-ntinsă la intersecţie ca să ţi-o calce un TIR.
    Radule, eşti celebru! Măcar din ăst pdv.

  • yupiiii spune:

    FRATEE, O SA FIE BELEAA ACOLO, O SA MA SPARG FRATEE, COAEE WOOO, CE-AI COAIE, SUPERTARE

  • Mr G. spune:

    ca lume delicata in exprimare pe blogul asta

    :D

    face bine, cand vrei sa mai rupi..legatura cu ‘lucrurile neiesite din comun”

    dar pacat ca nu apar articole ..zilnic

    http://damn.onmysite.ro – fiecare cu ‘a lui’ si nu ma refer la treaba

  • Ramses3 spune:

    aseara am venit din sfantu, acu n-o sa ma apuc sa zic ca toti ca se duce pe pula ca s-a dezvirginat alea alea… plm am stat cu cortu si am mancat la oamenii din sat numai mancaruri de peste, am tras la rame pe langa pelicani, m-am plimbat cu deltaplanu treijde minute (pe calea asta-i fut in cur de scumpi ce-s), am inotat in mare – intr-un cuvant daca vrei sa te simti liber acum trebuie sa te ascunzi de altii, sa nu spui la altii ce ai vazut si sa incerci ca orice frumusete ai descoperit sa o tii pt tine, ca vin boii si calca totul in picioare.

  • anca spune:

    …..ARDE-I RADULE!

  • Athanaric spune:

    „Bine ma…aveti toti dreptate. E un fel de “Fight Club” site-ul asta, da Radu din buci un post, primul se inghesuie la o sugerare, al doilea il fute pe primul ca a supt-o inaintea lui , urmeaza vreo zece comments pe subiect dupa care se rupe pula in mod constant si cu reply -ul de rigoare, gen clasa a 3-a : ” esti prost ma!” – “ba tu”- “ba tu”- “ba tu si ma-ta”… si alte alea…
    Full respect! Sictir.”

    Cel mai bun comment :)

  • Rhadoo spune:

    Frate, nu stiu ce loc preferi tu la mare (aglomerat, foarte putin populat etc), dar daca vrei sa te relaxezi si sa bei o bere pe malu marii in timp ce dai linistit la buci, du-te la gura portitei http://www.guraportitei.ro
    eu am fost acolo acum vreo 3-4 ani si e genu de loc unde te duci si uiti de lume. sau cel putin asa era. poti sa stai la cort, la cabana de lemn sau, daca ai coitele poleite cu aur, poti sa stai la vila/hotel plm.

  • fishu' spune:

    Am fost in Vama in we asta.Singur. Primul lucru pe care mi-l aduc aminte a fost cand i-am gonit pe niste babalaci de la o terasa fiind foarte social si intreband-i: care e succesul relatiei lor de 30 ani. M-au injurat si au plecat. Dupa care am agatat doua gagicute d’alea la costum deux pieces de vindeau tigari. Una a supt-o si una a vomitat. Dupa care m-am intors si m-am asezat la alta masa si am facut cinste cu vreo 20 de beri la niste neni de varsta a doua care venisera cu copii. Aici pierd sirul un pic, cert e ca si astia au plecat. Si am fost in stuf iar dimineata m-am asezat la o masa cu pizde urate si le-am intrebat daca au chef de un sex in grup. Si au plecat si astea ..si am plecat si eu cu doua peturi in mana. Erau grele asa ca le-am aruncat E clar ..s-a stricat vama frate. Am auzit ca cica in Sf Ghe ar fi misto. Ne vedem acolo.

  • Georgiana spune:

    „Târlani nebărbieriţi, cu părul slinos, zăngănind afon “unde-s pistoalele, unde-s pumnalele” la chitările lor acustice” – ?

Adaugă un comentariu