Florin Bădiță, cel mai prost șomer din țară, a ajuns să se creadă vocea protestatarilor

În caz că nu îl știți pe Bădiță, cel mai șomer om din lume, am un articol aici. 

Deși e mai simplu să vă uitați la GIF-ul ăsta. Spune tot ce trebuie spus despre personaj.

badita

Acest bou sinistru, parazit social și în general adunătură complet nenecesară de molecule e un șomer etern care și-a dedicat viața făcutului de rahaturi penibile în public. Pentru că e mai prost ca o șosetă udă, și ca orice prost, are o singură idee în cap.

A lui e că dacă există probleme în lume și atragi atenția asupra ta, vag tangențial cu ele, cumva se rezolvă. Atât știe, atât a înțeles de la viață. Zile fără pantaloni la metrou, bătăi cu perne, absolut orice rahat imbecil ai văzut că se întâmplă în bucurești, e organizat de prostul ăsta.

Presa îl place, că na. E articol moca. Uite, un prost face zi fără pantaloni la metrou. Post. Vizualizări. Bang. Nu contează că la eveniment în sine vin maxim 20 de sparți din gașca lui de oligofreni mongoloizi.  Ridicolul vinde. Iar un om fără simțul ridicolului va fi mereu vedetă.  Și o dată băgat în seamă, prostul face ce face orice prost: se ia în serios.

Pare benign până când îți dai seama că, din nevoia lui de atenție, parazitează orice mișcare socială reală și încearcă să o aducă spre coregrafiile lui imbecile, preferabil fără pantaloni.

De când au început protestele, s-a băgat în seamă cu rahaturi. Hai să țipăm imnul la metrou! Hai să facem un dans tematic, hai să nuștiuce. S-a lipit cumva și de ideea cu steagul. Și a strâns oameni pe pagina lui „Corupția Ucide”. Că na, oamenii nu-s atenți. Țipă spre ăia spre care țipă și ei. Pare ok.

Cerșește chiar și bani reali pe pagina aia. Să îl ajute lumea să organizeze protestele. Mai exact, să se folosească de proteste ca să-și mai pună în scenă niște imbecilități de-ale lui. Spre exemplu, in weekendul ăsta, prostul vrea să facă steagul UE din oameni. Speră că o să fie destui proști încât să îi joace lui în scenetă. Așa, fără motiv. Și-a găsit prostul parc de distracții: protestele. Și niște energie a oamenilor de supt și canalizat spre căcaturile lui.

Atenția pe care i-o dați îl transformă în reprezentant al protestelor. Doar pentru că lumea a pus botul la pagina aia. Da. Corupția e rea. LIKE. La BBC prostul a vorbit despre proteste, ca organizator. Evident un delir retard semidoct. Ajunge să vă reprezinte ăsta în lume. Ăsta să fie fața protestelor.  Doar pentru că țipă în aceeași direcție cu noi, chit că nu a înțeles clar de ce.

Dați unfollow paginii și trimiteți-i boului un mesaj de bine. Și explicați-le oamenilor din jur, care încă mai piuie pe acolo, cine e omul și de ce face ce face. Dacă nu vi se pare că e ceva urgent, înseamnă că trebuie să vă mai uitați puțin la gif-ul ăsta.

badita

***

Comentarii (16)

  • Cili-O-San 7 Dani spune:

    Sunt prost,dar când mă uit la florin badita,prind curaj :)))
    Scriu mesajul asta de cacat și mă uit la o emisiune de cacat. Romanii au talent

  • matamare spune:

    Imi aduce aminte de trump
    Nimeni nu-l baga in seama. Si pe urma au inceput sa scrie toti oligofrenii despre el, ca era ridicol.

    Sper ca baiatul asta nu are miliarde.

    • Trumpster spune:

      Trump iti trage la muie mai libist feminist.

  • Mihail spune:

    Daca spui o minciuna de multe ori la un moment dat exista sansa sa capete putere de adevar.asa si cu tipul asta,daca incearca de multe ori poate la un moment dat sa reuseasca.sper sa nu ajungem la faza trista gen nicusor dan ajuns in parlament(am scris deliberat fara majuscule)

  • Alex spune:

    Dar tu Radu, afara sa scrii articolul, ce plm faci in privinta asta? Du-te si cauta-l si fute-i o mama de bataie, ca esti in Bucuresti. Nu te mai caca pe tine atata

  • creca spune:

    deci propunerea piticului este ca oamenii stea dreq in casa, sa nu mai iasa la nici un protest, sa lase pedesereul in pace, sa lase guvernul sa lucreze ( nu stiu unde am mai auzit asta)…il doare pe pitic in pula de florin badita (initial am avut sentimentul ca e invidios pe badita asta) dar, de fapt, piticul era doar montat ( ca orice oficina pedeserista) sa dea si el o mina de ajutor sa stea dreq lumea in casa…ce sa-i faci, pitic nerezistent!

  • Ion spune:

    Ba, macar omul ala face ceva cu viata lui. Tu, in schimb, esti motivul pt care am renuntat sa mai urmaresc Nimic Nou…

  • Terente spune:

    Nu e singurul retardat care a încercat să confiște protestele. (ăsta e termenul consacrat, chiar când pare a sugera altceva). Un top al lor, ceva?

  • OP spune:

    Badita este un cretin sadea, un linge blide de rahat! N-are de lucru si cerseste peste tot ceva maruntis sau ceva mai gras, jucand rolul de organizator de nadejde si succes. Din pacate inca reuseste sa induca in eroare lumea cu franturi de adevar poleite cu multe minciuni si dezinformari. Ii cunosc foarte bine multe aventuri absolut penibile din Iasi. E o lichea care nu are de lucru si face ce poate; semana foarte bine cu o tiganca cu ghioc, daca lumea crede, traieste si ea, indiderent ca e o farsa si jecmaneala notorie. Candva, Colea Stanescu – bulibasa de Ciurea – Iasi (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) se mira cum oameni cu carte cred in ghicitul si farmecele tiagancilor si ma certa, ca intelectual ce ma considera, ca nu explic lumii despre ce este vorba. Pe de alta parte, imi spunea cu multa condescendenta ca asta este situatia; trebuie sa traiasca si tigancile si, daca lumea crede, in fond este dreptul si paguba ei. La fel este si cu Badita, daca lumea crede, este treaba personajelor convinse; problema majora consta in faptul ca deranjeaza pe multi si atat ar trebui sa spui ceva impotriva lor. Farmecul si esenta situatiei este ca pe termen lung efectele vor fi complet adeverse, dar nu exclud ca Badita sa se reprofileze, caci oricum corupta este condamnata de oricine. Diferenta este ca in multe alte tari ceea ce la noi este considerat coruptie in alta parte este lobby sau ceva acceptat prin atributiile functiei (vezi ambasadorii tarilor occidentale care fac trafic de influenta in modul cel mai evident posibil dupa legea noastra, dar considerat ca fiind necondamnabil de catre ei si in tara lor). Oare cand ne va veni mintea la cap si vom intelege si noi romanii exact care este situatia in lumea in care traim in prezent?!?

  • Radu Humor spune:

    Gata ! Ne-am lămurit cu voi ! Dacă unul ca ăsta vă conduce, şi-i place şi lui Soroş ce faceţi voi, daţi-i înainte ! Adică, înapoi, că voi şi judecaţi şi vă faceţi plăcerile, cu curul !

    • creca spune:

      ..in loc sa te punem pe tine sa ni le faci cu gura…este?

  • Ads spune:

    Cartea cu care se pocneste boul ala pe capoc este Biblia pentru copii, deci ar trebui sa fiti friends pentru ca amandoi hateriti popii si religia

  • moromete spune:

    Userul ” creca” , esti cumva personajul colectiv ? Folosesti ” te punem pe tine”…. adica ” noi” te punem pe tine….,care noi? noi Florian Badita? Daca nu esti retardat din gif ul de mai sus , esti umul mult mai prost decat el, un neica nimeni; poti sa injuri pentru ca atat poate gura ta, ca mintea este pe minus

  • Stefan spune:

    Voi sunteti cei destepti. Si tu piticigratis esti mai destept.
    Intre timp Florin Badita a fost declarat „Personalitatea europeană a anului”, iar tu ramai cu tine si cu utilizatorii de aici :))

    • Contristul spune:

      Și-mi imaginez că ai căzut în cur de emoție și de admirație în fața acestui fapt !… Pricep, dacă masă ineptă votează un activist analfabet funcțional dereglat ca lider de generație e ceva-n neregulă cu insul de bun-simț care critică decizia asta, nu cu masa că-i incultă, că de, e majoritatea și doar în democrație asta decide ! Ha ! Oi fi și tu din generația millenials care cred că Pământul e plat !

Adaugă un comentariu